עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DorSHTN,

Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Asus P5SD2-X (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset SiS 656 System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (02/06/06) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache Monitor MAG InnoVision XJ700T [17" CRT] (8488374) Storage IDE Controller SiS PCI IDE Controller Storage Controller SiS 182 RAID Controller Disk Drive WDC WD16 00JD-00HBC0 SCSI Disk Device (149 GB) Optical Drive ASUS DRW-1814BL (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:18x/8x, DVD-RW:18x/6x, DVD-RAM:14x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by morans,

שלום, אני מחפשת כרטיס מסך בתקציב של 300 עד 350 ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים פשוטים ולא יותר מזה. אני מתלבטת בין שני כרטיסים: האחד: 8600GT magic 512MB GDDR2 (asus) השני: HD 3650 512 MB GDDR2 (Sapphire) שניהם Pci-express שזה מה שאני צריכה. אשמח לדעת מה אתם חושבים על שניהם ומה עדיף מבינהם. או אם בכלל יש לכם הצעות נוספות בתקציב הזה בתודה, מורן.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Pony,

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR9294GD5HDu-PC〈=heb&cart=1416520265887126 בשילוב עם המארז http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z11-Plus הרעש לא מפריע לי, מה שיותר מפריע לי זה טמפרטורות מעל 90 בשימוש מלא, הייתי רוצה להימנע מכך במידה ואפשר. מאווררים נוספים יעזרו לקרר את הGPU? אם כן, אילו? תודה

4. תראו אני רוצה לשדרג את המחשב ויש לי מעבד E6300 לוח אם של MSI דגם RC410M2-L האם הכרטיס מסך יעבוד לי בכיף במחשב שלי? בבקשה תענו זה דחוף אני נורא רוצה לקנות אותו, האם הוא טוב? הוא יפעיל לי משחקים ברזולוציה כמו 1024X768 ? אני לא חייב שיעבוד בטפ שבטופ אלא שיראו מספיק יפה ויעבוד חלק מה אתה אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אם כן למה זה למשל טוב??

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by 1,

לפי הכתבה הבאה הבנתי שיוצא עוד מעט הכרטיס הענקי הזה?! תסבירו לי לא הבנתי מה הקטע פה... http://betas.intercom.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2838&mode=thread&order=0&thold=0 דרך אגב יש שם סרטון מדהים של הכרטיס. תגובות

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי הזדמנות להזמין את שנייהם באותו המחיר. ה- 5500 הוא של Palit וה- 9600 של Sapphire מה אתם אומרים? מה עדיף? איזה יותר טוב?

• 40 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן אנשים, אני סגור על כרטיס GTX460 1GB , עכשיו רק לא יודע איזה גרסה, נתחלי מהזולה : Leadtek 460 1 GB 725Mhz OC - 1177 NIS - מה שמוזר לי, חברה שהייתה פעם מאוד טובה עכשיו כזא לא ידוע ולא רשמית, לא מצאתי ברשת אף ביקורת על הכרטיס או אף איזה סיקור בפורום ? העם אפשר לסמוך על הכרטיס כזה ?? GAINWARD 460 GoldenSample 725OC - 1230 NIS - לא במלאי כרגע Palit 460 Sonic Platinum 1 GB 800Mhz OC - 1390 NIS - העם יש הבדל בקירור לבין SONIC הרגיל , או שהבדל היחיד זה 75MHZ ? רק שנתיים אחריות Gigabyte 460 1 GB 725MHZ OC - 1390 NIS - קירור יותר משמעותי תעזרו לבחור , תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by whatthedude,

הכרטיס מסך GTX 760 התחיל להראות קווים לאורך המסך, הצבעים של הקווים משתנים כל פעם (לבן, ירוק, אדום) ניסיתי לעדכן דרייברים ולא עזר. ניסיתי לנקות את הכרטיס (במיוחד את החלק שמתחבר ללוח אם) ולא עזר. ניסיתי להחליף סלוט לכ. מסך בלוח אם ולא עזר. ניסיתי לחבר לOUTPUT בכרטיס ולא עזר. זה לא בעיה במסך עצמו, כי ניסיתי על 2 מסכים. זה לא בעיה בלוח אם כי החלפתי לכרטיס מסך המובנה ולא היה בעיה, החלפתי לכרטיס מסך אחר שהיה לי (GTS 450) ולא היה בעיה. מישהו יכול אולי לתת חוות דעת? יש אולי מעבדה בארץ (עדיף רשת מוכרת) שמתקנת כ. מסך? יש טעם להשקיע מאמץ בזה או שלקנות כ. מסך חדש? (מעדיף שזו תהיה אופציה אחרונה)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by noambaum,

השאלה בכותרת, ללא שיקולי עלות - מה נותן את הביצועים היותר טובים ? הם אמורים לעבוד על 2007WFP. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. 3 דמויות לזיהוי, בסדר קושי יורד. דמות מספר 1: היצור הכתום ליד המקלדת דמות מספר 2: המסך דמות מספר 3: האישיות המרכזית המופיעה על המסך... שאלת בונוס: מי הוא בעל המסך ? בין הפותרים נכונה תוגרל חופשה חלומית ב-Ban list של האתר... [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by aviad_el,

שלום, מישהו יכול להמליץ על מסך -LCD טוב 17" עד 1800 ש"ח? אני יודע שזה תקציב נמוך ל-LCD באיכות גבוהה, אבל אני אסתפק במסך שאוכל לראות בו סרטים ולשחק בלי מריחות ודברים כאלה. (או שזה לא הולך ביחד... ) ראיתי כמה דגמים שעומדים בתקציב: Nu Tech QL711V LG L1730S - 12MS LG L1710S Viewsonic VE702M CMV CT722 מישהו מכיר? יכול להמליץ?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by asmon,

לא מזמן רשמתי פה שהמחשב שלי לא זז, משחקים שאמורים לעבוד חלק פשוט לא זזים על המחשב שלי. אבל אף אחד לא ממש ידע למה זה. הפעם החלטתי לעשות בדיקה עם 3DMARK03 הנה התוצאה שקיבלתי. אני כמעט בטוח שזה ממש ממש נמוך אפילו לכרטיס מסך כמו שלי. אבל אפילו אם לא למישהו יש מושג למה המחשב שלי עובד ממש אבל ממש לאט?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך geforce2 mx 400 קבלתי איתו יחד עם המחשב ועל הדרייברים שלי לא רשום של איזה חברה זה. איך אני יכול לדעת של איזה חברה הכרטיס מסך??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by EcSm,

אני מתכוון דרך הCCC ולא דרך RIVA TUNER ודומיו. אם היה כבר פשוט תמחקו ותפנו אותו לפוסט שמראה כיצד עושים את זה באופן פשוט. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by hagayba,

שלום לחברי הפורום היקרים, אני מחפש כרטיס מסך תקציבי יחסית שמטרתו העיקרית הצגת סרטים ב-HD, אבל בכל זאת איזה PES 2009 פה ושם.. חייב להיות עם קירור פסיבי (מחשב מדיה בסלון). יש אפשרות נוספת לחיבור ATI 3450/3470 HD ב-Crossfire על הלוח (gigabyte ga-ma78gm-s2h) המלצות? המון תודה חגי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, על-אף הקיום של מחבר VGA ל-RCA או ל-S-Video, אני יודע שלא ניתן פשוט לחבר מחשב לטלויזיה דרך ממשק ה-VGA. כיצד ניתן לברר לגבי תמיכת כרטיס מסך ב-TV-OUT דרך VGA? המצב הרצוי הוא שמסך הטלויזיה (CRT) יתפקד כמו מסך מחשב, כלומר, הטלויזיה תחובר למחשב בעזרת כבל VGA ל-S-Video ותציג את התמונה של המחשב כברירת מחדל. (ללא צורך להיכנס למנהל ההתקנים של הכרטיס ולהפעיל TV-OUT.) האם זה כלל אפשרי? כלומר, האם הטלויזיה יכולה "לקרוא" את האות של המחשב (VGA)? אני משער רק שלא, אלא היא צריכה אות PAL. נכון? תודה. *** או שפשוט אצטרך לקנות מכשיר כזה? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by KingYes,

שלום לכם, יש לי HD6950 של שפיר, ולא צרבתי ביוס. יש משחק (קרייסיס 1), מתי שהיה המון פיצוצים לקראת סוף המשחק, המחשב פשוט לא זז.. קיבלתי 5-15FPS לשניה.. עשיתי ALT+TAB ובדקתי מעלות חום ואני קולט שזה הגיע ל-77 מעלות חום, וה-Activity הגיע ל-99% וה-FAN SPEED ל-37% (נתונים מה-CCC של הדרייבר). אני משתמש בדרייבר 11.3. מה הבעיה יכולה להיות? (או שזה לא בעיה?) תודה רבה. העלאתי את התמונה של EVEREST (אחרי חצי שעה שהמשחק מכובה) [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני מתכנן לקנות כ.מסך וס.כוח חדשים: GTX275 + E6400@3.4GHz-3.6GHz + Corsair VX550W כמו כן, יש לי מסך '24 FHD, ואני תמיד מריץ משחקים על 1920x1200! לפי מה שהבנתי, אם מריצים משחק מעל לרזו' של מסך '22, אז חייב שלכ.מסך יהיה לפחות זיכרון של 1GB. לכרטיס GTX275 יש גירסאות שונות של זיכרון: 896MB ו-1.8GB. השאלה היא, אם אני אקנה גרסת 896MB, האם זה יספיק לרזו' 1920x1200? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by AIDEN,

שלום. משהוא יכול להסביר לי למה ההפרש המחירים כזה גדול בין שני הכרטיסים למרות שהביצועים לא כאלה בפערים ענקיים. http://ksp.co.il/?uin=37618 http://ksp.co.il/?uin=34209 תודה מראש (-:

21. Started by דשגשדג שדגגדגג,

היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס gtx 1050 ti וראיתי שיש לדוגמא בKSP גרסא שעולה 800 שקלים ללא OC עם מאוורר, ועוד גרסא שעולה 820 שקלים עם שני מאווררים אך עם Overclocking האם יש הבדל משמעותי? אני לא חושב שOC נחוץ אבל אולי השני מאווררים שווים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by OptiSTR,

חשבתי אולי לקחת את הכרטיס הזה: [h=1]Sapphire AMD Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5[/h] מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

שלום אנשים יקרים, אני כבר כמה שנים לא מעודכן ממש במה שקורה בעולם החומרה. אשמח לשאול... האם יש כזה "חייה" 'Graphic Streaming'? ממממ... יש לי מחשב נייד עם כרטיס גרפי לא חזק ואשמח לדעת אם יש שירות בתשלום שאפשר לעשות מנוי ואתה יכול לשחק על גרפיקה גבוהה ללא בעיה. נראה לי שמעתי על דבר כזה בעבר. אשמח לדעת איפה זה נמצא כרגע.

24. Started by Or-L123,

היי, היום עם i7-6700K, GTX970 4GB, 32GB RAM ומסך 1440p 144Hz תומך G-SYNC (ספק כח Seasonic S12II 620W). את המעבר ל1440p עשיתי לפני כשנה ואני חושב שהגיע הזמן להחליף כרטיס מסך. הסתכלתי על 2080TI ונרתעתי מהקפיצה במחיר. נראה לי שהוא שווה את ההפרש עבור 4K, אך לא עבור 1440p. אין לי תוכניות לשדרג ל4K. הדרישה המינימילית שלי היא לסחוט 144 FPS במשחקי מולטיפלייר כמו Overwatch. אשמח לתוצאה טובה במשחקים כמו BFV וWitcher 3, אבל אם תגידו לי ש2080 יספיק (או אולי Super), אלך עליו. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Y.R,

שלום, אני משתש כרגע במסך 15 אינץ מכוער, ועכשיו יש לי אופציה לקנות מסך חדש. כרגע ההתלבטות היא בין מסך 19 אינץ lcd לבין מסך 21 אינץ שטוח (ועבה). הדגמים הספציפים ששמתי עלהם עין הם samsung 1100df בשביל המסך 21 וLG LCD 19 אינץ (אני לא זוכר מה הדגם הספציפי) בהנחה שהמחיר לא חשוב, איזה מסך לדעתכם יותר מוצלח? נ.ב אני מתחשב בעובדה שיכול להיות שאני ארצה את המסך גם לצפיה בסרטים ולחבר אותו לפלייסטישן כמו טלווזיה ולזה עדיף לדעתי את ה21 תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.