כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של geforce חשוב לי כמובן שתהיה לו יציאת HDMI ושיוציא 1080p. התקציב הוא עד 350. זה חשוב לי בעיקר לסרטים לראות במחשב, כמובן שיש לי מסך full hd. יש כרטיס במחיר כזה שיעמוד בדרישות שלי? ואני לא הכי אוהב את חברת ati.... אני מודה לעונים. תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.unrealtechnology.com/html/technology/ue30.shtml
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל המחשב שלי: מעבד INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHz זכרון 2.00 GB מערכת הפעלה: 32 סיבייות VISTA ספק 400 מסך 22' של סמסונג 2253BW יש לי על המחשב כרטיס מסךGeFOrce GT NVIDIA 8500 אבל אני שם לב כשאני משנה את הרוולוציה במשחקים אז המשחק יותר איטי ולא נוח והשאלה שלי איזה כרטיס מסך טוב ביותר אני יכול לרכוש שיתאים מצויין למערכת שלי?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כיום ג'פורס 4 MX440 , אני רוצה לשדרג את הכרטיס לכרטיס יותר טוב בעיקר כדי שמשחקים מהחדשים יותר כמו סאן אנדרס ,ניד פור ספיד וכו' יפעלו חלק , אבל בנוסף גם שיהיה לי לשנים הקרובות ולא עוד שנה אצטרך להחליף. הסכום שיש לי הוא בין ה-250 -350 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד עם intel hd. מחוברים אליו 2 מסכים ל2 כניסות dvi ב- docking station. אני לא מצליח למצוא את האפשרות לשנות מסך ראשי למשני בהגדרות גראפיות של התכנה של אינטל. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד E6400 2.13 שנקנה לפני שנתיים, לוח אם gigabyte ds3 ,וזכרונות 3GB 667,אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש ללא אפשרות לשדרג את המעבד כרגע. האם המעבד יהווה בעיה ברכישת 4870 או 260? האם כדאי לי לעשות oc ועד כמה ? או פשוט ללכת על ה 4850 ?? תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתקופה הקרובה יצא DXT10 ומה שאני מבין לא כל הכרטיסים יתמכו בDX10.....האם מישהו יודע אם סדרת 7 של כרטיסי NVIDIA תתמוך ב DX10? GeForce 7950 GeForce 7900 GeForce 7800 GeForce 7600 GeForce 7300
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה זה ? ועוד על משחקים חלשים .... כמו CSS ו hospital tycoon ו WAR3 לא עובר פשוט ת60 FPS .. רק אם אני מוריד רזולציה מ 1280X1024 ל1152X768 ה FPS עולה ... הכרטיס מאוד חזק.. X1950 דרייברים עדכניים .. מה זה יכול להיות..?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שתי שאולות: 1. איזה חברה הכי טובה? (בנצ'מרקים וחבות דעת אישיות) 2. יש בעיה אם אני קונה אותו מארה"ב?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? הכרטיס הזה טוב? מצאתי אותו ב KSP ב 390 ש"ח. המחיר לא נראה קצת לא הגיוני לכרטיס כזה? אחרי הכל,בכרטיס כזה משחקים ממש רצים..
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש השימוש שלו במחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם תוכנות וכן בצפיה בסרטי DVD השאלה היא איזה כרטיס מומלץ לקנות למחשב כזה שלא משחקים בו ? ואם יש הבדלים ברמות של כרטיסים זולים כאלה יתרונות כולשהם שלא בתלת מימד כמו יציאות טלויזיה וכו'
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכל ההשוואות שראיתי ה-X1800XT קצת יותר טוב השאלה האם ה-X1800XT קצת יותר טוב בגלל שיש לו 512MB זכרון ? , לעומת 256MB ב-7900GT
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, התחלתי להתענין בזמן האחרון בקניית כרטיס מסך בסכום יחסית סביר שיגרום למשחקי מחשב חדשים (הכוונה גם לאלה מהשנה שנתיים האחרונות וגם החדשים שיצאו) לעבוד בצורה טובה ללא בעיות. מצאתי בנתיים כרטיס שנראה טוב ורציתי לבקש אם מישהו מוכן להסתכל עליו ולהגיד לי את דעתו או המלצה על כרטיס (בסביבות הסכום הזה או אולי טיפה יותר) ועוד בקשה אם למישהו יש אתר בעברית עם ביקורות על כרטיסי מסך שבבקשה יתן לי קישור ואני צריך חיבור agp x8 ו256 מגה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8073 תודה רבה לעונים!
-
- 43 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מצאתי אותו בפנדה ב 1500 ש"ח בערך האם הוא שווה את זה?? ואם מישהו מצא יותר זול אני אשמח לשמוע
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב לקחת את ה 4870 רק מתלבט של איזה חברה, של PALIT או של POWERCOLOR מה לדעתכם עדיף? קראתי ביקורות טובות על הPOWERCOLOR למרות שבפורומים ראיתי הרבה אנשים שהמליצו על ה PALIT או שאולי לקחת כרטיס אחר? אני כעיקרון קונה את המחשב אצל SKYPC אבל אם יהיה כדאי אני אקנה בחנות אחרת את הכרטיס מסך
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דבר ראשון אם אתם רואים שגיאות כתיב זה אולי בגלל שלכותב של חבלות ביידים מההתקנה , מקווה שיעניין אתכם לא מזמן החלטתי שאני רוצה קירור חדש לכרטיס הפשוט שלי אז התיעצתי קצת בפורום וקראתי קצת כתבות והחלטתי שאני הולך על AC accelero S1 מתאים לכרטיסים: 9600GT 8800GT\S HD3800 HD3600 X1800 X1900 לא חשבתי הרבה לקחתי את הויזה הזמנתי מהאינטרנט הקיבלתי אותו היום במעטפה.... באריזה קיבלתי את גוף הקירור, את שני המאווררים שמתחברים אליו (turbo module) , ברגים, גופי קירור קטנים בשביל ה voltage regulators אני ממש לא יכול להתעלם שגוף הקירור הזה הוא פשוט ע-נ-ק-י הוא בקושי נכנס למארז, הייתי צריך לנתק כמה כבלים ולחבר אותם בחזרה אחרי שהתקנתי את הכרטיס עם הקירור אלו הן התוצאות הק…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים. אתמול חיברתי מסך נוסף ל GTX 460 שלי. חשבתי שאוכל לשחק BF4 במסך אחד, ובשני לגלוש ולהיות ב TS. מסבתבר שלא. אם אלחץ על שולחן העבודה במסך השני, המשחק יתמזער במסך הראשון. שמעתי מאחרים שזה לא כך. הם יכולים גם לשחק וגם לגלוש במסך השני ללא הפרעות. חשוב לציין שאני עם ווינדוס 8.1. ניסיתי להתקין את ultramon אבל הוא לא תומך בווינדוס שלי כנראה (לא נפתח גם עם תאימות). לא יודע אם התוכנה הזאת יכולה לעזור, רציתי לנסות. יש לכם השערות איך אוכל לסדר את זה שאוכל לשחק במסך אחד ובשני לגלוש בלי שהמשחק יתמזער? תודה, אביב.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהחלט מעניין -התבוננו ב- frame time בצד אחד הוא יציב לגמרי, ובצד השני לא משהו בכלל, האמת שלא ציפיתי:
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש(להחליף את הGEFOCE 4 440 MX) שמעתי שיצא כרטיס חדש GEFORCE 5700 ULTRA. שמעתי גם שהוא לא רע בכלל. מישהו שמע עליו? אשמח לקבל תגובות. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיברתי את 660GTXIT ממקום 570GTX ..וכל שנייה מקבל מסך שחור שאחריו יש כיתוב למטה" מנהל תצוגה הפסיק להגיב- ועשה שחזור" יש לציין שהדרייבר עודכן אוטומטי וידני (גירסא אחרונה) יש עוד בעיה.. לפעמיים בדפדפן ובמחשב יש מין הפרעות כאלה של חיתוכים לפעמיים בצבע שחור.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר הרבה מריחות, הגיע סוף סוף הרגע לשדרג את הכרטיס מסך. אין לי כבר גם ברירה האמת, הכרטיס הנוכחי קורס יותר ויותר וזה מפריע לי לתפקוד המחשב. בכל מקרה, אם זה רלוונטי אז אפרסם את המפרט שלי קודם: מעבד Intel Q9550 זיכרון 8GB ram ספק כוח קרוסייר 500W לוח אם EP43 של ג'יגה בייט (יציאת PCI Express X 16 אחת) כרטיס מסך נוכחי HD4870. כפי שציינתי בכותרת, אני מתלבט בין מספר כרטיסים, שהם בסך הכל עד תקציב של 2000 ש"ח. השימושים שלי הם גיימינג (BF3 לדוגמא), תכנות (לא רלוונטי במיוחד לכרטיס מסך אבל נציין בכ"ז), עריכת סרטים, סרטים HD ובקרוב 3D. לכרטיס מחוברים נכון לעכשיו שני מסכים, אני לא יודע איך לבדוק את הרזולוציה הכללית שהם יוצרים אז אגיד לחוד מה כל אחד נותן. מסך אחד 1440X900 (זה המסך המשנ…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שמיועד בעיקר למשחקים, התקציב הוא בין 700-ל-1000 ש"ח. המפרט של המחשב: מעבד:AMD Athlon 64 3000 venice 939 לוח אם:Gigabyte ga-k8nf-9 זיכרון:512MB 400MHZ x 2 ספק כח:Hec compucase 300w
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי הכתבה הבאה הבנתי שיוצא עוד מעט הכרטיס הענקי הזה?! תסבירו לי לא הבנתי מה הקטע פה... http://betas.intercom.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2838&mode=thread&order=0&thold=0 דרך אגב יש שם סרטון מדהים של הכרטיס. תגובות
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום..! לא ידעתי איפה לרשום את זה.. אני קונה בksp עכשיו אני רוצה לדעת איזה חברה יותר טובה? XFX 6600gt או GIGABYTE 6600GT אז מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הממ אני רוצה לעשות עוד צעדון קטן לשפר את המחשב, ה7600GT מחזיק הכל מצוין אין לי ממש תלונות ואני בקרוב אוכל להוסיף עוד סטיק של 1GB או 2GB זיכרון וחשבתי גם על כרטיס מסך שיענה על הדרישות הבאות: אני רוצה לשחק לפחות את רוב המשחקים על 1600^1200 עם כל האיכות לפחות בחצי מהפילטרים, ה7600GT מחזיק את הרוב על 1280^1024 מאוד טוב, עכשיו מכיוון שהX1950XTX עולה 1600 וגם הGTS 320MB אני די בהתלבטות מה לקנות. אני ראיתי את מבחני הביצועים של שניהם, והם פחות או יותר שווים עכשיו לGTS320 יש תמיכה עתידית בDX10, אבל זה לא ממש משנה לי עכשיו כי יקח לפחות שנתיים עד שזה יהיה חובה(R.I.P לVISTA), אז מה כדאי לי לקחת אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-