כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף לקחת MX440 MSI MX440 CHAINTECH מי יותר טוב בביצועים תלת מייד ודו מיימד ומי יותר חזק לאוברקלוק ומי יותר איכותי !
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש (יותר נכון 2). אני חסיד מושבע של nvidia ולעולם עוד לא היה לי כרטיס אחר, החלטתי לעשות את הצעד ולקנות לוח אם שתומך בcrossfire. כרגע אני עובד עם 9600gt יחיד ורוצה להתחיל לעבוד עם מערכת crossfire. התקציב הוא כ2000 שקל. יש המלצות? האם שווה לקנות שני כרטיסים של ג׳יגה אחד במקום אחד של שניים? (אני מתעניין גם במשחקים וגם עריכה גרפית, ולא דואג ממצבים של צוואר בקבוק יוותר מידי, כל שאר המפרט חזק משמעותית מהכרטיס הנוכחי) תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם,המחשב שלי יהיה 4 שנים עוד שבוע.אני מודע לעניין שהמחשב ישן מאוד ולא חזק בשביל להריץ משחקים באיכות המקסימלית.אני כרגע שנה שלישית בלימודים ועובד בו זמנית ככה שאין לי הרבה זמן לשחק במחשב ולא מעוניין בלהשקיע בקנייה של מחשב חדש כולו.הנה המפרט של המחשב שלי:https://imgur.com/a/88OH9מארז: (CoolerMaster CM 690 III Side Window Midnight Black ATX Case No PSU (CMS-693-KWN1 לאור הנתונים שאתם רואים במפרט הזה, איזה כרטיס מסך אני אוכל לקנות ככה שאני לא אזדקק לקנות גם ציוד נלווה למחשב?לא נראה לי שרלוונטי לציין תקציב כי אני לא חושב שיש הרבה כרטיסי מסך בשוק שיכולים לרוץ במחשב שלי בלי לקנות ציוד נלווה כמו ספק או מעבד.תודה רבה אנשים!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו..אני כבר הרבה זמן מתלבט על מסך LCD, בתחילה התלבטתי בין מסך מבית סמסונג [710T/TM], או הQ17, או מסך מבית LG. הסמסונאגים ירדו בגלל תנאי האחריות הגרוועים. הQ17 ירד בגלל שממה שהבנתי היבוא שלו הופסק, ויהיה קשה להשיג מסך במקרה של תקלה. וגם בגלל שאני מעדיף מסך מחברה יותר מוכרת בתחום המסכים. נשארתי עם מסך מבית LG, ההתלבטות הייתה בין ה1720P ל1730B, ופה אני מעדיף את ה1720P, בגלל העיצוב ובגלל שניתן לכוון אותו בניגוד ל1730. ראיתי בטרקלין חשמל את הLG1720B ליד 710N ותאמת שניהם נראו ממש טוב בזמן סרט, למרות שהסמסונג 12MS והLG 16MS. כמובן שאני רוצה לקנות את הP, שיש לו 12MS, ו-DVI. אני רואה שהרבה ממליצים על הVS 712, אבל לא יודע, העיצוב שלו ממש לא נראה לי. מישהו ראה את ה1720P? האם המס…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עקב הביקוש הרב והסקרנות, תרמתי את מערכת הבחינות של הזון לסדרת ניסויים בין שני כרטיסי המסך על מנת לענות על שאלה מתבקשת של הרבה מאוד שאפתנים: מהו הפרש הביצועים בין HD 7970 \ R9 280X לבין HD 7950 כאשר הם פועלים באותם תדרים? השאלה מגיעה בעיקר מהפן הכלכלי. היום על R9 280X שהוא HD 7970 מומהר מחודש תשלמו בין 1490 ל-1550 שקלים על HD 7950 מומהר תשלמו קצת פחות, כ-1320-1380 שקלים ובקרוב צפויה ירידת מחירים עקב ההשקות המחודשות. לצורך כך לקחתי את Sapphire HD 7950 ואת AMD HD 7970 רפרנס שברשותי וניגשתי לבחינות. Intel i7 4770K 4200MHz Asus Maximus VI Extreme Patriot 16GB 1866Mhz DDR3 תוכנה: Windows 7 Ultimate 64Bit Catalyst 13.11 Beta4 Radeon HD 7970 \ R9 280X \ HD 7950 תדר …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, התחלתי להתענין בזמן האחרון בקניית כרטיס מסך בסכום יחסית סביר שיגרום למשחקי מחשב חדשים (הכוונה גם לאלה מהשנה שנתיים האחרונות וגם החדשים שיצאו) לעבוד בצורה טובה ללא בעיות. מצאתי בנתיים כרטיס שנראה טוב ורציתי לבקש אם מישהו מוכן להסתכל עליו ולהגיד לי את דעתו או המלצה על כרטיס (בסביבות הסכום הזה או אולי טיפה יותר) ועוד בקשה אם למישהו יש אתר בעברית עם ביקורות על כרטיסי מסך שבבקשה יתן לי קישור ואני צריך חיבור agp x8 ו256 מגה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8073 תודה רבה לעונים!
-
- 43 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
יש לי את המחשב כבר כמה שנים רציתי לחזק אותו קצת שיסחוב טיפה משחקים ושתיהיה יציאת HDMI המפרט הוא ככה : Asus p5ld2 לוח אם Gforce 6600GT 256MB כרטיס מסך Pentium D 2.8 מעבד 200gb sata דיסק קשיח 3 גיגה זיכרון kingston ddr2 667mhz ספק כוח FSP 400W עכשיו כמה שאלות 1. היציאה שלי בלוח אם זה PCI e הישן ולא 2 אם אני אוכל להשים עליו כרטיסים חדשים ואם ההבדלים כאלה משמעותיים 2. אם שווה לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך נורמלי עם המעבד הזה , שהכוונה לכרטיס מסך נורמאלי זה לGTS450 או HD5750 (טווח מחירים שאני מוכן להשקיע הוא בין 400-600 מקרים חריגים 650 אם זה ממש שווה להוסיף) . 3. אם בכלל הספק כוח שלי יצליח לעמוד במשימה של לסחוב את הכרטיסי מסך האלה או שאני יאלץ לשדרג אותו שזאת האופצי…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך הזה אבל אני לא יודע איזה חברה מה ההבדל ביניהם? יתרונות וחסרונות של כל אחד?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=267396&highlight=devil+cry שימו לב הוא לא לקח מחשב סופר חזק (Q6600 בלי OC, משהו ממוצע למדי בימנו) ושם מבחן של 280GTX עם דרייברים חדשים, מול ATI (עם כמה סוגי דרייברים) במערך CF תסתכלו על התוצאות במשחק כמו DEVIL MAY CRY 4 לא מטורף?! כאילו תסתכלו במבחן האחרון, הממוצע שם עומד על איזה 200 פריימים לשניה! הכרטיסים האלו פשוט קורעים למשחק את הצורה כאילו זה היה איזה משחק פקמן שרץ על מחשב על או משהו ;D יכול להיות? ומה אתם חושבים על זה? ואכן יש כזה שיפור עצום מגרסה לגרסה בדרייברים? מה שיותר מדהים אפילו, שהדרייברים עדיין בטה ולא תומכים רשמית ב4870, מעניין אותי עוד כמה אפשר לשפר כשיצאו דרייברים יותר חדישים וטובים! (כלומר יש מה לשפר, לא אתפל…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו היום את המישחקים - תיראו את הכרטיסי מסך עכשיו סתכלו כל שנת 2000! רואים את ההבדל!? :-X טוב אז קצת חשבתי ושאלתי מה יקרה כשהגרפיקה תיהיה מושלמת ?? כשהמשחק יראה בידיוק כמו מציאות ???
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למשהו יש את השם/טלפון/כתובת של היבואן? אשמח מאוד לקבל אותם. בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך שלי שמתי לב שהוא מאוד כהה לעומת שאר המסכים. בדרך כלל הייתי מבהיר דרך Adobe Gamma אבל עכשיו לא יודע, אין לי את זה. אז איך אני מבהיר את המסך? ואם יש מישהו שיודע איך להתקין או מאיפה להוריד את התוכנה ( רק אם היא חוקית ונדמה לי שהיא כן ) שיביא לי לינק בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כמו בכותרת. אני צריך המלצה לכ"מ באפיק PCIE שיתמוך בSM3 ויהיה שווה ערך או יותר טוב מה6600GT. מפרט יש בצד :] תודה לעוזרים נ.ב: כיום, משתלם לקנות X1950XT\PRO כשכרטיסי הD3D10 יצאו כבר?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר ששיחקתי ב-NFS:MW עם כרטיס המסך הנוכחי שלי, התאכזבתי מאוד מהגראפיקה שקיבלתי. התקנתי גם את המשחק החדש Devil May Cry 3 Special Edition, כאן בכלל לא הצלחתי לשחק (פרטים נוספים). החלטתי שאני קונה כרטיס מסך חדש שיתאים למחשב שלי ושיתן לי את הביצועים הכי טובים שאפשר בסביבות ה-1000 ש"ח. הדרישות הבסיסיות שלי הן - תמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות (SM3.0 וכל השאר), 256BIT ומינימום 256MB זיכרון, הרצת משחקים חדשים על המקסימום, רצוי שיהיה כרטיס מסך מ-nVidia. תודה, יום טוב.
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, עד כמה שאני הבנתי, 7950 עדיין לא יצא בכלל... איך הגיוני שהוא כבר נמכר בארץ ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8941
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהחלט מעניין -התבוננו ב- frame time בצד אחד הוא יציב לגמרי, ובצד השני לא משהו בכלל, האמת שלא ציפיתי:
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שיקולי קנית כרטיס מסך... האם הכרטיסים הנוכחיים יתמכו בדרייברים החדשים? והאם אפשר לקבל קצת יותר מידע בכלל על כל הנושא הזה של DX10
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתעניין בשביל מחשב חדש עם מסך איכותי, אז חשבתי שישמש גם כמסך טלויזיה. יש לי כרגע כרטיס של אסוס GEFORCE3 DELUXE עם VIVO וכשאני מחשב לו לדוגמה ממיר כבלים דיגיטלים או ממיר יס רואים גרוע בהרבה מטלויזיה, הצבעים לא משהו וכו'. (רק להשוואה, כרטיס זה לא ישמש אותי במחשב החדש) האם נחוץ TV TUNER כאשר מחברים את המחשב לממיר דיגיטלי חיצוני ? מה זה יוסיף על חיבור לTV IN? והאם ניתן לראות בדרך כלשהי במחשב באופן איכותי לפחות כמו (ואני מקווה יותר איכותי) בטלויזיה (החלק החשוב)? ולמה למעשה משמש כרטיס הטלויזיה ? רק לטיונר אנאלוגי ? המחשב עוד לא נקנה אז אפשר להציע כל דבר שעשוי לעזור. בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחודשיים מסך מומלץ של VIEWSONIC דגם VP930B. מסך מאד יקר. בתחילה בדקתי את כל הפרמטרים הידועים כמו זמני תגובה פיקסלים מתים וכו' אבל בהמשך הבדיקות שמתי לב לתופעה שלדעתי לא מסוקרת כלל בכל הסקירות שאפשר למצוא באתרים שונים: שמתי לב שכאשר המחשב עובר לשמירת מסך ורובו אמור להיות שחור, השחור אינו שחור. אור הרקע של המסך מסתנן החוצה ככל שמביטים יותר מהצד. כשעובדים בלילה ומכבים את האור המסך במצב שחור מקרין אור כמו פנס. רק כאשר מביטים ישירות למסך מקבלים קצת שחור עם פינות מוארות. ההבדל בין רמת השחור של צג ה CRT שלי לזה של ה LCD היא דרמטית לטובת ה CRT. אני מניח שטכנולוגיית ה LCD עם כל הההתקדמות נמצאת עדיין בחיתוליה, אחרת אין לי הסבר לתופעה. למותר לציין שכבר פניתי לסוכן וביקשתי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו אני רוצה לשדרג את המחשב ויש לי מעבד E6300 לוח אם של MSI דגם RC410M2-L האם הכרטיס מסך יעבוד לי בכיף במחשב שלי? בבקשה תענו זה דחוף אני נורא רוצה לקנות אותו, האם הוא טוב? הוא יפעיל לי משחקים ברזולוציה כמו 1024X768 ? אני לא חייב שיעבוד בטפ שבטופ אלא שיראו מספיק יפה ויעבוד חלק מה אתה אומרים?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
As if PC gaming wasn't expensive enough, Nvidia have unveiled a graphics card that will be known to shooter fans simply as 'God'. The $18K Quadro Plex 1000. How's your e-penis now? You could buy a pretty decent sports car for that kind of money. Or, according to Nvidia, you can have 12 mega pixel hi-def video, and a card (actually it's more like a series of cards) that will run every PC game due for release in the next century. "According to Nvidia, a node can achieve up to 64x full scene anti-aliasing (FSAA), deliver a performance of up to 148 megapixels on 16 synchronized digital-output channels and eight HD SDI channels. The firm says that the fill rate reaches 80 bill…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קרדיט: Xlabs לאחר ציפייה רבה, NVIDIA סופסוף שיחררו כרטיסי QUAD SLI למכירה. עד היום המחשבים היחידים שבהם היה ניתן למצוא כרטיסים כאלו, היו מחשבים מוכנים של חברות שונות, כמו מפלצת הגיימנג של DELL, הxps600, ורק קהל מצומצם מאוד של אנשים (לדוגמה, אנשים שיכולים להרשות לעצמם מחשב ב 10,000 דולר) היו יכולים להנות מביצועים חסרי-תקדים של 4 כרטיסי מסך מהטובים שמוצעים בשוק, העובדים יחדיו בשביל לספק חוויה גרפית שאין שניה לה. 60 שניות על QUAD SLI QUAD SLI היא טכולוגיה חדשה יחסית, הפותחה ע"י NVIDIA, המאפשרת ליצור כרטיס מסך אחד, בעל שני PCB, ועל כל אחד מהם ליבה, זיכרון, קירור, וכל מה שכרטיס מסך רגיל צריך בשביל לתפקד. הכרטיס הזה, משתמש בחיבור PCI-E יחיד, כלומר, זהו כרטיס מסך כפול. אך ל…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה זה ? ועוד על משחקים חלשים .... כמו CSS ו hospital tycoon ו WAR3 לא עובר פשוט ת60 FPS .. רק אם אני מוריד רזולציה מ 1280X1024 ל1152X768 ה FPS עולה ... הכרטיס מאוד חזק.. X1950 דרייברים עדכניים .. מה זה יכול להיות..?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-