כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6168 אני אישית הזמנתי היום מחר אמור לקבל ואתן לכם דיווח אגב אמרו לי שהקירור המקורי שלו הוא גם מעולה אבל אם יש מתנה למה לא
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על ה GTO2 כולל קירור פתיחת צינורות ואוברקלוק . מה שיוצא לי 1650 ש"ח מה עדיף אותו או את ה X850XT ב 1900 שקל (יש מישהו באיזור שלי שמוכר הכרטיס נקנה לפני כ 4 חודשים לא ניפתח בכלל ולא נעשה בו שימוש אחריות לעוד שנתיים וחצי) השאלה שלי מה עדיף ? הרי הביקורות מראות שע"י אובר קלוק פשוט ופתיחת הצינורות ה GTO 2 בעצם תוך 2 דקות "עבודה" נהיה ל X850 XT אפשר להגיד מה אתם חושבים ? תודה .
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית היא הראשונה שמציגה דגם חסכוני במיוחד של כרטיס המסך, אשר מקבל את כל ההספק לו הוא זקוק מחיבור ה-PCI-Express שלו, ויוכל לסייע לשדרוג מערכות מחשב קומפקטיות במיוחד בזמן שההמתנה מורטת העצבים לדור כרטיסי המסך החדש והחדיש ממשיכה ונמתחת לה קצת מעבר למשוער, נראה שהיצרניות בשוק עומלות קשה בכדי להפיק את המקסימום האפשרי מהחומרה אשר זמינה בשוק בדור הנוכחי – והפעם זה בא לידי ביטוי ב-GeForce GTX 950-2G של אסוס, אשר מציע את כל מה שתקבלו בכרטיס GTX 950 סטנדרטי, אך במעטפת תרמית מופחתת של 75 וואט (או קצת פחות), אשר מאפשרת לו לפעול אך ורק בהתבסס על חיבור ה-PCI-Express, ללא צורך בחיבור 6 פינים חיצוני מספק הכח. עבור גיימרים שבונים את המערכות שלהם בעצמם הדגם החדש (כמ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? נדפק לי הכרטיס מסך 8800gt oc bfg הנה הוא: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/bfg8800_GT_OC/ ועכשיו שאני נכנס למשחק כל שהוא (פרט ל CS-1.6) המחשב נתקע ואני רואה על המסך צבעים מוזרים בריבועים כאלה זה קרה פתאום, באמצע משחק כאשר הכרטיס לא עבד בכל כוחו (אפילו לא 25% מהכוח שלו) כנראה זה מה שקורה בסופו של דבר לכרטיסים שעשו להם OC (וזה לא משנה עם זה מגיע מהחברה ככה או לא) מאז עשיתי מספר בדיקות נכנסתי למספר משחקים והמחשב נתקע וראיתי חירבושים על המסך בכל פעם שהמחשב נתקע הייתי חייב לעשות הפעלה מחדש של המחשב כי לא משנה מה אני לוחץ על המקלדת אפילו קאפסלוק המחשב לא מגיב בהתחלה חשבתי שזה מסך כחול אבל כנראה זה לא כי אין קבצי דמפ וראיתי שהמאוור שעל…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. יש לי כרטיס מסך LEADTEK GT220, עם קירור של WINFAST. אני חושב שהמאוור פועל כל הזמן על מקסימום. הטמפרטורות קרירות יחסית, 42 במנוחה, 58+ במאמץ, אני רוצה להוריד את המהירות של המאוורר במנוחה. ניסיתי דרך NTUNE, הורדתי את המהירות של המאורר אבל זה לא משנה את המהירות שלו, גם הטמפרטורות לא עולות בהתאם למה שאני משנה. למרות שב GPU-Z אני רואה כביכול שהמהירות של המאורר (באחוזים) משתנה. ה MONITOR שבא עם NTUNE, מראה מהיריות לא סבירות למאוורר, 200RPM או משהו כזה, והוא עובד הרבה יותר מהר מזה זה בטוח. התקנתי RIVA TUNER (גרסא אחרונה), זה רושם לי FORCEWARE DETECTED, אבל אין את הכפתור CUSTOMIZE להגדרות של הכרטיס מסך. מצורפת תמונה. מה עושים?? (המאורר מחובר לכרטיס עם 2 פינים) [attachment d…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/gaming/2006/03/31/elder_scrolls_oblivion/1.html לפי מה שרואים ה1900XTX לוקח את 7900GTX CO .
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בהתלבטות יש לי עכשיו מחשב AMD 3000 939 לוח NF3 AGP וכרטיס מסך מגעיל אני רוצה להחליף את הכרטיס עכשיו יש לי 2 אופציות 1. לקנות את ה 7800GS לAGP ב300 דולר ונגמר הסיפור לעוד הרבה זמן עד השידרוג הבא 2. לקנות לוח עם ציפסט NF4 ו PCI-E ולקנות 7600GT (זה אחד מתחת ל78GT לא?) ב150-160 דולר מה שמשאיר לי עוד 150 דולר ללוח ובתקציב הזה אני יכול להכניס בקלות NF4 SLI אבל אני לא ישתמש בו אז אולי NF4U יש את הלוח הזה שהוא SLI אבל אני לא ממש צריך SLI ויש את זה שזה האולטרה אבל שמתי לב שגם לו יש 2 חריצי PCI-E אז חשבתי אם אני כבר הולך על לוח חדש לא שווה לי לקחת SLI ואז בעתיד לקנות עוד 76GT אחד כדי לשפר? אז מה אתם אומרים? מה כדאי לי? אני נראה לי יותר בכייון של לוח חדש וכרטיס 76GT אבל השאלה …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחר עדכון ביוס ודריוור של כרטיס המסך פתאום שמתי לב שאופציית ה SLi נעלמה לי, ב device manager מופיע רק כרטיס אחד. התחלתי לבדוק את הבעיה, קודם כל שני הכרטיסים נראים שעובדים בכך שהמאווררים פעילים, כמו כן מחקתי והתקנתי דריוור ישן יותר כדי לפסול בעיית דריוורים. מה שמותיר לי כנראה בעיה בביוס או סוג של איפוס הגדרות שגרם לביטול אופציית ה SLi. האם מישהו מכיר אפשרות כזאת בביוס? או שזה אמור להיות אוטומטי, בנתיים לא מצאתי משהו כזה שם. הלוח אם הוא Gigabyte GA-Z87X-D3H. למישהו יש רעיון אחר אולי מה יכולה להיות הבעיה? תודה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שתי שאולות: 1. איזה חברה הכי טובה? (בנצ'מרקים וחבות דעת אישיות) 2. יש בעיה אם אני קונה אותו מארה"ב?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב: p3 800 mhz 256 sdrm וכרגע --- gforce 2mx אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין 2 כרטיסים וזיכרון אז מה עדיף לי::::???? g-force 4 mx 440 + זיכרון 256 sdrm??? או radeon 7500 64mb ddr + זיכרון 256 sdrm??? שניהם עולים בערך אותו מחיר אז מה כדאי לי יותר?????
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ? חשבתי על 650gtx או HD7750/HD7770 תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש כרטיס מסך הכי טוב שיש לAGP עם תקציב של עד 1500 ש"ח.
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, המערכת הנוכחית שלי (בת 4 שנים): Radeon HD 6850 Core i5-2500 @ 3.30GHz 9/9/9/24 DDR3 16 GB Dual channel SSD hard drive Windows 10 Resolution - 1920x1200 השאיפה היא להריץ League of Legends על הגדרות בינוניות בצורה חלקה כל הזמן - לא לרדת מ - 60 FPS. המצב היום הוא שה - FPS שלי יושב על 100, אבל בזמנים "מאתגרים" למחשב צונח אפילו ל - 20, גם על ההגדרות הכי נמוכות. אני מנחש שהבעיה היא הכרטיס מסך ולא המעבד, אבל אני לא רוצה לקנות חדש רק כדי לגלות שזה לא עזר. אני מעדיף לא להוציא הרבה כסף על הנושא, אבל אם כרטיס מסך ב - 800 שקל יפתור את הבעיה אז אני אלך על זה. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב (המפרט מופיע בפרופיל) עד 650 ש"ח. אני צריך שכרטיס המסך יוכל להריץ את המשחקים האלו: NBA 2K13, FIFA13, NEED FOR SPEED MOST WANTED, BATTLEFIELD 3 אני צריך שכל המשחקים שהזכרתי יעבדו ברזולוציה גבוהה על 30FPS (אם אפשרי במסגרת התקציב), אין צורך ביותר. אני מעדיף שכרטיס המסך יהיה זול ככל שניתן, אבל לא של חברה ג'נרית! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי פעם בכמה זמן , המחשב ניתקע באופן אקראי ואז מתקבל לי לאחר כמה דקות במצב של תקיעה מסך כחול עם ההודעת על הקובץ nv4_disp.dll. אחרי שזה קורה פעם אחת בא רצף של תקיעות לאחר הדלקה מחדש ואפילו לאחר שאני מחכה שעתיים שאולי המחשב יתקרר (מסכים שחורים שבאים והולכים ואז המחשב ניתקע לגמרי) , לודגמא עכשיו כבר פעם רביעים שאני עושה ריסטרט ואחרי 10 דקות הוא פשוט מתחיל לעשות לי מסכים שחורים וחוזר ושוב מסך שחור ואז ניתקע. כמובן שהרצתי חיפוש ועשיתי מה שאמרו - התקנתי דרייברים חדשים מהאתר של NVIDIA (למרות שהורדתי את ההכי חדשים מהאתר כאשר באתי להתקין אותם הוא הודיע לי שמותקן לי דרייבר יותר חדש כבר , אבל בכל זאת ניסתי) - לא עזר. (יכול להיות בגלל שלא הסרתי את הוקדמים לגמרי ורק אז התקנתי?) ראיתי ש…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את הכיסוי של גוף הקירור מכרטיס המסך שלי, הוא מדגם 8800GT של BFG.. יש איזה מדריך או סרטון איך עושים את זה? לא את כל גוף הקירור, אני לא רוצה להחליף אותו, אלא רק לנקות אותו מתחת לכיסוי.. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס ששימש בעבר לכרייה מ PLONTER R9 280X http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu עכשיו יש אחריות יצרן של שנתיים וחצי, ורשום שזה שופץ על ידי היצרן כלומר תוקן. אני מאוד נמוך בתקציב ובשבילי זה נראה כמו הזדמנות לכרטיס מסך חלומי. מה אתם אומרים? בנוסף אני יכול גם להכניס R9 290 למערכת השאלה עם זה יעבוד עם הספק כח. http://www.tms.co.il/preview/spec/xhjbme4w מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪920 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לשאול האם כרטיס מסך מבוסס Nvidia GT610 טוב יותר מהליבה הגרפית שעל מעבדי Haswell ? אני עובד על הרכבת מפרט למחשב חדש, ומתבלט האם אני זקוק בכלל לכרטיס מסך. המשחק הכי "כבד" שאני חושב שאשחק הוא פיפ"א. במסגרת עבודה אני עתיד לייצר גרפים באיכות גבוהה, אבל ממש לא נראה לי שלליבה הגרפית של אינטל תהיה בעיה עם זה. בואי נניח לצורך ההשוואה, שהמערכת תכלול זיכרון RAM של לפחות 8GB. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עובר כ"כ הרבה זמן עד שחברות מוציאות כרטיסי מסך חדשים... בכ"א רציתי לשדרג אבל אני יודע שרוב הכרטיסים החדשים ימתחו (אם לא יחרכו) את הכח של הספק. למישהו יש המלצה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס 9800 חדש ! הוצאתי את היישן 9000 PRO חיברתי אותו עם החיבור חשמל שמתחבר אליו ושום דבר לא קורה אין SIGNAL המסך בכלל לא מקבל כלום ...אבל המאוורר של הכרטיס כן עובד מה עושים ? כל כך ציפיתי לכרטיס הזה. זה המעכרת שלי אם זה יעזור איך שהו: P4 2.4 512 RAM ASUS P4S533-VM CHIP SIS651 :'(
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא ביקורת ל6800 הזה, ואני מתלבט בין השניים. ה6800 יקר בכ-500 ש"ח מה9800, והשאלה האם זה שווה את זה? מהו הבדל הביצועים? אם מישהו מכיר את הכרטיס של XFX או ביקורת אליו אני אשמח לקבל עצה. את המפרט שלו ניתן למצוא ב- http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT40KND תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אז כמו שאמרתי עקב הפסקת חשמל נשרף לי הכרטיס מסך בנוסף איתו נשרף לי הספק כוח, היה לי ATI4870HD הייתי מרוצה ממנו מאוד הוא דרש גם הרבה כוח לכן הספק כוח שלי היה חזק (שכחתי איזה ספק היה לי) עכשיו במעבדת מחשבים הציעו לי לקחת GFORCE 440GT 2GB הוא אמר לי שגם הכרטיס הזה ידרוש הרבה פחות כוח לכן הוא יכול לשים לי ספק יותר חלש, כרגע הוא שם לי ZUMAX500 השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה יותר טוב? אני בעיקר רואה סרטים אבל מידי פעם אני גם משתמש במחשב למשחקים כמו COD החדש או BATTELFIELD3 או FEAR3 ודברים כאלה בעיקר, רציתי לדעת האם הכרטיס יהיה מספיק טוב כדי להריץ את המשחקים האלה על הרזולוציה הכי טובה? והאם הספק כוח שהוא הציע לי גם מספיק טוב בהתחשב בעובדה שאני אף פעם לא מכבה את המח…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים, אחרי הרבה מחר באינטרנט, המון אתרים יפנים סינים צ'צ'ניים וכו' ... ובעיקר tomshardware ו xbitlabs ... אני לא יודע כמה באמת חזק, ושווה ה3870X2 .. וה 8800GT SLI .. כי הם בהבדל של 100-200שח' ... השאלה זה ביצועים ... עזרה בבקשה, כואב לי כבר הראש מגראפים .. כל אתר אומר משו אחר \= לך תאמין לאחד מהם
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 600-650 שקל איזה כרטיס מסך עדיף לקנות GF3 ti-200 של suma או Gigabye ATi Radeon 9000 PRO ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מובנה Intel G31/G32 בתוך לוח Gigabyte GA-G31M-S2L ואני מחפש לו דרייבר. חיפשתי בIntel ולא מצאתי.. יש לי דיסק של דריברים אבל אני צריך לעדכן.. איך אני עושה את זה? ועוד משהו.. ב http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Can I Run It הוא אומר שאין לי Vertex אבל באוורסט כתוב שיש לי..Vertex Shaders 1 (v3.0) אז יש לי או אין לי?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-