עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by barakav,

אני לא מבין גדול אבל רוצה ללמוד. אני הולך לקנות את הGTX970 בארה"ב וראיתי שבגרסא של ג'יגהבייט לא מוזכר שיש SLI בזמן שבזו של MSI מוזכר שיש 3 או משהו כזה. עכשיו, יכול להיות שעוד כמה חודשים כל הכורים שקנו עכשיו את הכרטיסים האלו ימכרו אותם בזול כמו שקרה עם הR9 ואז ישתלם מאוד לקנות עוד כרטיס או שניים נוספים ולחבר אותם וכך לקבל מערכת שתתמוך בגיימינג במסך 4K. השאלה שלי האם זה יהיה אפשרי גם עם זה של ג'יגבייט? או שרק הכרטיס של MSI תומך בכך... הקירור בג'יגהבייט יותר טוב להבנתי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. די חדש בנושא הזה הבנתי שישנה גירסה יציבה של DX 11 השאלות שלי : 1. אם מתקינים DX11 זה כולל בתוכו את DX10 2. או שכדאי ללכת על DX10 כי אין ממש משחקים ל DX11 3. COD החדש ביותר - יהיה הבדל עם DX11 או לא ? תודה מראש לכל מי שעונה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Holography,

לאחר שהתבשרנו לראות מפי האתרים הגדולים כמה סקירות על x800: AnandTech http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2044 HardOCP http://www.hardocp.com/article.html?art=NjEx Hexus http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03NTg= Beyond3D http://www.beyond3d.com/reviews/ati/r420_x800/ מהי דעתכם ? האם ATI תקח שוב את הסיבוב ? הפילטרים של ATI,מצוינים אך ה" BruteForce" של ניבידה מצוין. מה יותר חשוב Frames vs. Shader's ?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 8800GTS ואני מתלבט בין החברות. רציתי לשאול האם יש איזה ביקורות שונות בין החברות וגם מישהו יודע איזה בנדל בה עם כל כרטיס? האם כדאי לשלם 200 שקל יותר על EVG מ-LEADTEK\GIGABYTE וכו'? אני צריך לבצע את ההזמנה כבר מחר בבוקר אז אשמח אם תוכלו לספק לי כמה שיותר מידע. בנוסף אני רוכש בחנות מסויימת ומקבל מחיר ספק ולכן אני לא יכול לדוגמא לרכוש בחנות שנראת לכם יותר זולה והפרשים קטנים בין החברות השונות. תודה רבה ובכבוד רב, אני מודה לכם מכל הלב בשם כל צוות העובדים וההנהלה.... מתנות לחגים נשלח כבר בדואר. חג שמח.

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by asdasdasd,

אני מדבר כמובן על ה GTO2 כולל קירור פתיחת צינורות ואוברקלוק . מה שיוצא לי 1650 ש"ח מה עדיף אותו או את ה X850XT ב 1900 שקל (יש מישהו באיזור שלי שמוכר הכרטיס נקנה לפני כ 4 חודשים לא ניפתח בכלל ולא נעשה בו שימוש אחריות לעוד שנתיים וחצי) השאלה שלי מה עדיף ? הרי הביקורות מראות שע"י אובר קלוק פשוט ופתיחת הצינורות ה GTO 2 בעצם תוך 2 דקות "עבודה" נהיה ל X850 XT אפשר להגיד מה אתם חושבים ? תודה .

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ran07,

למשחקים כמובן האם גם 4850X2 יספיק או שצריך רק 4870X2 ועוד דבר יותר שווה לקנות שני כרטיסים 4870 בנפרד שכל אחד עולה 1300 ביחד 2600 כמו כרטיס מחיר של 4870X2 בודד

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by djelectric,

דבר ראשון אם אתם רואים שגיאות כתיב זה אולי בגלל שלכותב של חבלות ביידים מההתקנה , מקווה שיעניין אתכם לא מזמן החלטתי שאני רוצה קירור חדש לכרטיס הפשוט שלי אז התיעצתי קצת בפורום וקראתי קצת כתבות והחלטתי שאני הולך על AC accelero S1 מתאים לכרטיסים: 9600GT 8800GT\S HD3800 HD3600 X1800 X1900 לא חשבתי הרבה לקחתי את הויזה הזמנתי מהאינטרנט הקיבלתי אותו היום במעטפה.... באריזה קיבלתי את גוף הקירור, את שני המאווררים שמתחברים אליו (turbo module) , ברגים, גופי קירור קטנים בשביל ה voltage regulators אני ממש לא יכול להתעלם שגוף הקירור הזה הוא פשוט ע-נ-ק-י הוא בקושי נכנס למארז, הייתי צריך לנתק כמה כבלים ולחבר אותם בחזרה אחרי שהתקנתי את הכרטיס עם הקירור אלו הן התוצאות הק…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by DorSHTN,

Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Asus P5SD2-X (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset SiS 656 System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (02/06/06) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache Monitor MAG InnoVision XJ700T [17" CRT] (8488374) Storage IDE Controller SiS PCI IDE Controller Storage Controller SiS 182 RAID Controller Disk Drive WDC WD16 00JD-00HBC0 SCSI Disk Device (149 GB) Optical Drive ASUS DRW-1814BL (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:18x/8x, DVD-RW:18x/6x, DVD-RAM:14x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by elad_jacoby,

האם מה שרשום בwww.hwzone.co.il הכתבה השניה כרגע בראשיות נכונה? שבמקום 1000MHZ עשו DownLock ל 900MHZ?? אם כן איזה חברה טוב במחירים פחות או יותר כמו שלה יש לכרטיס הזה

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by rafi k,

מחשב שלי: intel pearl creek, 667,DDR2,LAN G31 מעבד INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHz זכרון 2.00 GB מערכת הפעלה: 32 סיבייות VISTA מסך 22' של סמסונג 2253B עם רוולוציה של 1680 1050x עומד לקנות ספק SEASONIC S12II-430 430W האם כרטיס מסך של Gainward 9800GT 1024MB שיש פה בלינק הזה מתאים למחשב שלי? http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=7893&catcode=312&AdCat=&parentid=

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מה עדיף לרכוש? ומה הפערים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Winterlord,

היי לכולם, אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש שיהיה מבוסס GeForce 8800GTS 640MB, לא מתוכנן מערך SLI של כרטיסים כאלה אבל מתוכננת קניה של לוח SLI כדי שניתן יהיה להוסיף כרטיס מסך נוסף כנראה לעיבוד פיזיקה בעתיד. השאלה שלי היא אם ניתן להוסיף כרטיס מסך לעיבוד פיזיקלי בנוסף לכרטיס מסך יחיד או שחייבים 2 כרטיסים ב-SLI ורק בנוסף להם להוסיף? הבנתי שיהיה אפשר להוסיף כרטיס פיזיקה לכרטיס מסך יחיד אבל יכול להיות שאני טועה. חיכיתי עד ש-AMD יוציאו את כרטיסי המסך שלהם ואז אראה מה יותר שווה, אבל לא נראה לי ששווה לחכות כי הם כל הזמן דוחים את היציאה של הכרטיסים ואם הם באמת יהיו ממש טובים, הם יהיו יקרים בהתחלה וייקחו כמה חודשים עד שהמחירים יירדו. ומן הסתם לא יהיה אפשרי להוסיף כרטיס פיזיקה במערכת…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Radeon-man,

הרדיון מקורי של ATI דגם הכי חדש מהסוג של R250LE בעל זכרון 64 DDR מהיר ועם דריור הכי מעודכן של ATI

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. חיברתי את 660GTXIT ממקום 570GTX ..וכל שנייה מקבל מסך שחור שאחריו יש כיתוב למטה" מנהל תצוגה הפסיק להגיב- ועשה שחזור" יש לציין שהדרייבר עודכן אוטומטי וידני (גירסא אחרונה) יש עוד בעיה.. לפעמיים בדפדפן ובמחשב יש מין הפרעות כאלה של חיתוכים לפעמיים בצבע שחור.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by kotvana,

אני שוקל לקנות HD3850 ומה שמרשים אותי זה שהוא בא עם 256BIT ועם זכרון DDR3, פחות מעסיקה אותי העובדה שהוא "רק" (?) 256 מגה זיכרון. מנסיון עבר (של כרטיסים ישנים) ומבדיקות שראיתי האלמנט הזה הוא הכי פחות מכריע בכל מה שנוגע ל-FPS. כלומר: קיים הבדל, אבל הוא זניח לעומת ההבדל בין 128 ביט ו-256 ביט או בין DD2 DDR3. האם אני צודק? או שאני חי בעבר?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by taotao,

חח נמאס לחבר שלי מהFX5200 (המסריח) שלו והוא התייעץ איתי לגבי כרטיס מסך בעיקרון שאלתי אותו כמה הוא מוכן להשקיע והוא אמר 500-600 +- והצעתי לו את ה ATI 9600 והוא מתעקש על נוידיה אז ככה שתי שאלות מישהו יכול להמליץ על כרטיס ברמה ובתקציב הזה (AGP*8/128BIT).. רצוי נוידיה אבל גם ATI (אולי נלחץ עליו קצת חח ) יתקבל בברכה ;D

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by soldier,

GTX 580 יחד עם GTX 560 או GTX 570 אפשרי?? ספק של 700W יספיק?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 800 שקלים למטרת משחקים כמו פיפא 15 ועוד משחקים חדשים. אני צריך כרטיס עם קירור מובנה איכותי ושלא וגם חסכוני בחשמל כדי שלא אצטרך לשדרג גם את הספק. אין לי חברה מועדפת, פשוט מחפש כרטיס אמין וטוב שיריץ משחקים חדשים על הגדרות גבוהות. תודה, נועם

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by shloosh,

יש לי מחשב: p3 800 mhz 256 sdrm וכרגע --- gforce 2mx אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין 2 כרטיסים וזיכרון אז מה עדיף לי::::???? g-force 4 mx 440 + זיכרון 256 sdrm??? או radeon 7500 64mb ddr + זיכרון 256 sdrm??? שניהם עולים בערך אותו מחיר אז מה כדאי לי יותר?????

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. למשל, אם יש לי לדוגמא כ. מסך Geforce 6800GS ואם למישהו סתם לדוגמא יש כ. מסך 7800GT עכשיו לשאלה- אני מגיע במקרה שלי עם ה6800GS ל290 FPS ב1.6 עכשיו חבר שלי עם ה7800 מגיע ל300 FPS בערך ב1.6 עכשיו השאלה שלי היא גם אם יש כ. מסך אחד הטובים בשוק כיום יש הגבלה לFPS שהמסך עצמו יכול להגיע? למשל המסך עצמו לא יכול לעבור את ה500 FPS? נכון או לא?

21. שלום, כרטיס מסך יעודי צורך חשמל, יוצר חום, ועושה רעש. אני מעוניין באפשרות להפסיק לספק לו חשמל ולעבוד רק עם הכרטיס המובנה, כשעולה הצורך ואשחק במשחק- אלחץ על הכפתור שיפעיל אותו בחזרה. האם קיים פיתרון כזה היום? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by mrbig,

אני מצאתי אותו בפנדה ב 1500 ש"ח בערך האם הוא שווה את זה?? ואם מישהו מצא יותר זול אני אשמח לשמוע

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מישהו יכול להמליץ? חשבתי על 650gtx או HD7750/HD7770 תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by 100BATISTA,

היי... ברשותי לוח אם ULTRA DURABLE 3 ep45 - ud3l האם צריך להחליף את לוח האם הקיים שברשותי אם ברצוני לרכוש את הכרטיס מסך GTS 660 TI???? או להחליף מעבד... 840 intel core 2 duo cpu E 3.GHZ שברשותי... בבקשה צריך עזרה דחוףףף!!!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by yousux,

ממה שאני רואה פה בפורום הבעיות העיקריות שיש עם הדגמים שנמכרים כיום הם: - דריברים לא להיט (נקודות לבנות במפרטים מסויימים). - יותר דברים רעים על הדגמים של ספייר, כאשר בין היתר לא מריצים משחקים ישנים מסוימים (אני מניח שאולי זה קשור לזה שפשוט יותר קונים אותם). - באים חם יותר מהמפעל וכתוצאה מזה מאורר מרעיש (יחסית?) מכרטיסים אחרים (דבר שגורר התעסקות של אנשים שמבינים בפרופילים). רציתי לדעת האם באופק הקרוב צפויים לנו וריאציות על ה HD4870 הרגיל כמו שעשו לאחיו (PALIT ו SAPHHIRE). אם אין, האם הייתם ממליצים היום למחשב חזק וחדש על גירסאת ה Gigabyte HD48700 512MB או של ייצרן אחר, או שבכלל הייתם הולכים על כרטיס אחר כמו ה GT260 ו/או 9800GX2 ? האם גם כדאי להחליף את הקירור בשביל שקט ?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים