עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by KOBRA CHOPER,

As if PC gaming wasn't expensive enough, Nvidia have unveiled a graphics card that will be known to shooter fans simply as 'God'. The $18K Quadro Plex 1000. How's your e-penis now? You could buy a pretty decent sports car for that kind of money. Or, according to Nvidia, you can have 12 mega pixel hi-def video, and a card (actually it's more like a series of cards) that will run every PC game due for release in the next century. "According to Nvidia, a node can achieve up to 64x full scene anti-aliasing (FSAA), deliver a performance of up to 148 megapixels on 16 synchronized digital-output channels and eight HD SDI channels. The firm says that the fill rate reaches 80 bill…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by kotvana,

אני שוקל לקנות HD3850 ומה שמרשים אותי זה שהוא בא עם 256BIT ועם זכרון DDR3, פחות מעסיקה אותי העובדה שהוא "רק" (?) 256 מגה זיכרון. מנסיון עבר (של כרטיסים ישנים) ומבדיקות שראיתי האלמנט הזה הוא הכי פחות מכריע בכל מה שנוגע ל-FPS. כלומר: קיים הבדל, אבל הוא זניח לעומת ההבדל בין 128 ביט ו-256 ביט או בין DD2 DDR3. האם אני צודק? או שאני חי בעבר?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by DorSHTN,

Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Asus P5SD2-X (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset SiS 656 System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (02/06/06) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache Monitor MAG InnoVision XJ700T [17" CRT] (8488374) Storage IDE Controller SiS PCI IDE Controller Storage Controller SiS 182 RAID Controller Disk Drive WDC WD16 00JD-00HBC0 SCSI Disk Device (149 GB) Optical Drive ASUS DRW-1814BL (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:18x/8x, DVD-RW:18x/6x, DVD-RAM:14x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=267396&highlight=devil+cry שימו לב הוא לא לקח מחשב סופר חזק (Q6600 בלי OC, משהו ממוצע למדי בימנו) ושם מבחן של 280GTX עם דרייברים חדשים, מול ATI (עם כמה סוגי דרייברים) במערך CF תסתכלו על התוצאות במשחק כמו DEVIL MAY CRY 4 לא מטורף?! כאילו תסתכלו במבחן האחרון, הממוצע שם עומד על איזה 200 פריימים לשניה! הכרטיסים האלו פשוט קורעים למשחק את הצורה כאילו זה היה איזה משחק פקמן שרץ על מחשב על או משהו ;D יכול להיות? ומה אתם חושבים על זה? ואכן יש כזה שיפור עצום מגרסה לגרסה בדרייברים? מה שיותר מדהים אפילו, שהדרייברים עדיין בטה ולא תומכים רשמית ב4870, מעניין אותי עוד כמה אפשר לשפר כשיצאו דרייברים יותר חדישים וטובים! (כלומר יש מה לשפר, לא אתפל…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by XeNo4,

תראו היום את המישחקים - תיראו את הכרטיסי מסך עכשיו סתכלו כל שנת 2000! רואים את ההבדל!? :-X טוב אז קצת חשבתי ושאלתי מה יקרה כשהגרפיקה תיהיה מושלמת ?? כשהמשחק יראה בידיוק כמו מציאות ???

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Holography,

לאחר שהתבשרנו לראות מפי האתרים הגדולים כמה סקירות על x800: AnandTech http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2044 HardOCP http://www.hardocp.com/article.html?art=NjEx Hexus http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03NTg= Beyond3D http://www.beyond3d.com/reviews/ati/r420_x800/ מהי דעתכם ? האם ATI תקח שוב את הסיבוב ? הפילטרים של ATI,מצוינים אך ה" BruteForce" של ניבידה מצוין. מה יותר חשוב Frames vs. Shader's ?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ran07,

למשחקים כמובן האם גם 4850X2 יספיק או שצריך רק 4870X2 ועוד דבר יותר שווה לקנות שני כרטיסים 4870 בנפרד שכל אחד עולה 1300 ביחד 2600 כמו כרטיס מחיר של 4870X2 בודד

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי 6600GT ואני מעוניין לראות על איזה מהירות הוא עובד אצל אחרים!! אז זה הולך ככה!! שם החברה של הכרטיס מהירות זיכרונות מהירות ליבה טמפ' רגילה טמפ' במאמץ GIGABYTE 1000MHz 300MHz 33-32 40-41 תודה!!

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by PayneBack3251,

שלום, עד כמה שאני הבנתי, 7950 עדיין לא יצא בכלל... איך הגיוני שהוא כבר נמכר בארץ ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8941

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני חיפשתי דרייבר כ. מסך AGP באתר יצרן Nvidia .ויש שם רק דרייבר ויסטה. ונסיתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לחלונות 7. אגב: נסיתי דרייבר כרטיס מסך ויסטה.ולא רואים שינויים וגם מאפייני תצוגה לא רואים כלי תוכנה כרטיס מסך. ויש לי בבית 2 מסכים LCD מחוברים לכרטיס מסך אחד.כי אני עובד מסכים בחלונות לתצוגה שרואים שולחן העבודה תמונה מלא. ולא רואים בתצוגה 2 מסכים נפרדים שולחנות העבודה.מבינים? איך מוצאים דרייבר כרטיס מסך לחלונות 7? קשה לימצוא דרייבר.אני לא יודע איך. בתודה מראש מיכאל חג שמח...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. למרבה הצער, נווידיה נשארת נווידיה, וכאשר AMD לא ממש מאתגרת אותה בקצה העליון של כרטיסי מסך, נווידיה לא ממש מחלקת מתנות לצרכנים. כך, מסתמן שכרטיס הדגל 5090 יכיל 32 גיגה של GDDR7 ועשרים אלף יחידות עיבוד. הבעיה, כך נראה, היא שהכרטיס מתחתיו, קרי 5080 יכיל חצי ממה שמציע אחיו הבכור, כלומר, הפרש הביצועים הוא גדול מידי. מכאן נובע ש - 5070 לא ייתן בוסט יחסית לדור הנוכחי. נקווה שהדברים בפועל יהיו יותר לטובת הצרכנים בתחום כרטיסי מסך בגזרת הביניים מבחינת שיפור בביצועים בין הדורות.

12. Started by STRENGTH,

איזה כרטיס יותר משתלם? ואיזה יותר חזק?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני מעוניין לדעת איך מעבירים סרט ממצלמת וידאו למחשב. שמעתי שבנוסף לזאת אפשר להעביר את זה באיכות טובה מאוד. רציתי לדעת איך עושים זאת. אני מאוד ישמח לקבל תשובה מעמיקה שעונה ומסיברה הכל שלב אחר שלב אם צריך כבלים, תוכנה כל דבר לרשום מה... תודה! ;D

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by omertgm,

עובד על 40% גם כשהכרטיס בטמפ' 30 מעלות בלבד. האם ואיך אפשר להוריד את הערך המינימלי של ה RPM למאווררים? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ory,

יש לי בבית 2 כרטסי מסך ישנים ואני רוצה להרכיב את "יותר" על המחשב ה"חזק" יותר הבעיה ש אני ממש לא מבין בחומרה ישנה אז אולי מישהו יכול לעזור 1.CIRRUS LOGIC 5446 PCI 2.ATI RAGE2 C PCI אני חושב ש ה ATI אבל זה רק בגלל ששמעתי את השם שלו יותר פעמים אז אם מישהו אם דעה יותר מגובשת או מנסיון יכול להגיד לי איזה כרטיס עדיף ובמה אני ישמח יום טוב לכם ותודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מישהו יכול להמליץ? חשבתי על 650gtx או HD7750/HD7770 תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by yosi58,

נכון לכתיבת שורות אילו כרטיסי המסך מסדרת GTX מובנים על DX10 , איך זה ישפיע על הביצועים של מע' חלונות 7 שתומכת ב DX11 ? והאם כדאי להמתין לדור הבא ? (מסיבות אישיות אני נעול על nvidia )

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by menkes,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש (יותר נכון 2). אני חסיד מושבע של nvidia ולעולם עוד לא היה לי כרטיס אחר, החלטתי לעשות את הצעד ולקנות לוח אם שתומך בcrossfire. כרגע אני עובד עם 9600gt יחיד ורוצה להתחיל לעבוד עם מערכת crossfire. התקציב הוא כ2000 שקל. יש המלצות? האם שווה לקנות שני כרטיסים של ג׳יגה אחד במקום אחד של שניים? (אני מתעניין גם במשחקים וגם עריכה גרפית, ולא דואג ממצבים של צוואר בקבוק יוותר מידי, כל שאר המפרט חזק משמעותית מהכרטיס הנוכחי) תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by חן וייסמן,

יצא לי לראות את הכרטיס הזה שהוא טיפה ישן אבל דיי חזק: Radeon x850xt 256mb ב1090 ש"ח... מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אורח
    Started by אורח,

אני רגע לפני קניית מחשב חדש ומתלבט בין 2 כרטיסי המסך האלו. מה כדאי לי, לחכות ל- 290 עם קירור צד שלישי או לקנות את: MSI GTX 780 TwinFrozr Gaming 3 GB ב 2290? חשובה לי יכולת OC ואיכות תמונה מקסימלית.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by sh_idan,

אני בונה מחשב בתקציב די מוגבל שישמש בין היתר למשחקים לא כבדים במיוחד ולכן רציתי לשאול- האם ההבדל ביניהם ממש משמעותי ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. ממה שאני מצאתי עושה רושם שהדגם G1 Gaming הוא הכרטיס הכי טוב, אבל גם חשוב לי שחברה של האחריות לא תעשה בעיות אם משהו ישתבש. איזה ניסוין יש לכם עם תיקון תקלות בכרטיסים של חברות שונות? אחת מהסיבות שאני שוקל כרטיס של EVGA זה כי שמעתי שהאחריות הולכת שם מאוד חלק.

23. Started by rider704,

אני לא גיימר כבד אך אוהב משחקים... קונה מסך בגודל 22-24"... העם יש הבדל ממשי בין הכרטיסים??

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by rafi k,

מחשב שלי: intel pearl creek, 667,DDR2,LAN G31 מעבד INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHz זכרון 2.00 GB מערכת הפעלה: 32 סיבייות VISTA מסך 22' של סמסונג 2253B עם רוולוציה של 1680 1050x עומד לקנות ספק SEASONIC S12II-430 430W האם כרטיס מסך של Gainward 9800GT 1024MB שיש פה בלינק הזה מתאים למחשב שלי? http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=7893&catcode=312&AdCat=&parentid=

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי אפשרות לקנות את אחד הכרטיסים X1600Pro או FX6600GT באותו מחיר, שניהם ל-AGP 8X. עשיתי השוואה ביניהם באתר GPUReview וכל אחד מהם טוב במשהו ופחות טובה במשהו: [table][tr][td][table][tr][td]Info[/td][/tr][tr][td]Core Clock[/td][/tr][tr][td]Memory Clock[/td][/tr][tr][td]Memory Bandwidth[/td][/tr][tr][td]Shader Operations[/td][/tr][tr][td]Pixel Fill Rate[/td][/tr][tr][td]Texture Fill Rate[/td][/tr][tr][td]Vertex Operations[/td][/tr][tr][td]Framebuffer[/td][/tr][tr][td]Memory Type[/td][/tr][tr][td]Memory Bus Type[/td][/tr][tr][td]DirectX Compliance[/td][/tr][tr][td]PS Version[/td][/tr][tr][td]VS Version[/td][/tr][tr][td]Transistors[/td][/tr][tr][td]Process[/td][/tr][tr][td]…

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים