כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש(להחליף את הGEFOCE 4 440 MX) שמעתי שיצא כרטיס חדש GEFORCE 5700 ULTRA. שמעתי גם שהוא לא רע בכלל. מישהו שמע עליו? אשמח לקבל תגובות. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכל ההשוואות שראיתי ה-X1800XT קצת יותר טוב השאלה האם ה-X1800XT קצת יותר טוב בגלל שיש לו 512MB זכרון ? , לעומת 256MB ב-7900GT
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר ששיחקתי ב-NFS:MW עם כרטיס המסך הנוכחי שלי, התאכזבתי מאוד מהגראפיקה שקיבלתי. התקנתי גם את המשחק החדש Devil May Cry 3 Special Edition, כאן בכלל לא הצלחתי לשחק (פרטים נוספים). החלטתי שאני קונה כרטיס מסך חדש שיתאים למחשב שלי ושיתן לי את הביצועים הכי טובים שאפשר בסביבות ה-1000 ש"ח. הדרישות הבסיסיות שלי הן - תמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות (SM3.0 וכל השאר), 256BIT ומינימום 256MB זיכרון, הרצת משחקים חדשים על המקסימום, רצוי שיהיה כרטיס מסך מ-nVidia. תודה, יום טוב.
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי סביר להניח שמשהו בהגדרות לא כשורה, כי שאני בא לשחק ב spiderman - the movie הכל בקוביות, כנ"ל לגבי כל משחק שמודד FPS בטרידימרק, הכל בריבועים וללא אפקטים לחלוטין ע"י איזה הגדרות אני אגיע לאיכות תמונה טובה כמה שיותר? עריכה: גם הפנים של הדמויות, הם לגמרי בקוביות
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דבר ראשון אם אתם רואים שגיאות כתיב זה אולי בגלל שלכותב של חבלות ביידים מההתקנה , מקווה שיעניין אתכם לא מזמן החלטתי שאני רוצה קירור חדש לכרטיס הפשוט שלי אז התיעצתי קצת בפורום וקראתי קצת כתבות והחלטתי שאני הולך על AC accelero S1 מתאים לכרטיסים: 9600GT 8800GT\S HD3800 HD3600 X1800 X1900 לא חשבתי הרבה לקחתי את הויזה הזמנתי מהאינטרנט הקיבלתי אותו היום במעטפה.... באריזה קיבלתי את גוף הקירור, את שני המאווררים שמתחברים אליו (turbo module) , ברגים, גופי קירור קטנים בשביל ה voltage regulators אני ממש לא יכול להתעלם שגוף הקירור הזה הוא פשוט ע-נ-ק-י הוא בקושי נכנס למארז, הייתי צריך לנתק כמה כבלים ולחבר אותם בחזרה אחרי שהתקנתי את הכרטיס עם הקירור אלו הן התוצאות הק…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא גיימר כבד אך אוהב משחקים... קונה מסך בגודל 22-24"... העם יש הבדל ממשי בין הכרטיסים??
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה זה ? ועוד על משחקים חלשים .... כמו CSS ו hospital tycoon ו WAR3 לא עובר פשוט ת60 FPS .. רק אם אני מוריד רזולציה מ 1280X1024 ל1152X768 ה FPS עולה ... הכרטיס מאוד חזק.. X1950 דרייברים עדכניים .. מה זה יכול להיות..?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעו דיברתי עם פנדס והם אמרו לי שה6800NU היחיד שיש להם כרגע במלאי הוא בעל הקירור הפסיבי של GIGABYTE. הוא עולה כ250-300 שקל יותר מה6800NU האחרים.. (כ2130 שקל) האם הוא שווה את הכסף? יש למישהו ביקורת עליו? לידיעתכם זהו ה6800NU הראשון בעל קירור פסיבי. הייתי רוצה את דעתכם. הנה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=7116 הערה חשובה: 6800NU מבית ELSA, אלבטרון, גיינווארד, XFX וPOV ועוד יגיעו רק חודש הבא, בגלל שאין שום הזמנות למלאי כרגע. רק המלאי החדש של ה6800NU מבית GIGABYTE בפנדס.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך ל 9800gtx אך יש לי תחושה לא ודאית שיש לי צוואר בקבוק המונע מכרטיס המסך לתת את מלוא התפוקה. אין בעיה של חימום. מה דעתכם? היכן כדאי לחשוב לשדרג? מפרט מתוך - SiSoftware Sandra Processor Model : Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz Speed : 2.81GHz Cores per Processor : 2 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Type : Dual-Core Internal Data Cache : 2x 16kB, Synchronous, Write-Thru, 8-way, 64 byte line size L2 On-board Cache : 2x 2MB, ECC, Synchronous, ATC, 8-way, 64 byte line size, 2 lines per sector System Mainboard : Gigabyte Technology Co., Ltd. C19-MCP04 Bus(es) : PCI PCIe USB i2c/SMBus Multi-Processor (MP) Support : No Multi-Pro…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך עם קצב של 50 הרץ. האם המשמעות היא שהוא לא יכול להראות משחקים בקצב גבוהה מ50FPS? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרטיס מסך עם קומפוננט היכן יש ( מסדרה האחרונה של נבידיה ) פלח שוק גבוהה 570 ומעלה או 470 ומעלה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לשדרג לGTX 970 ויש בערך מליון סוגים... לי תפסו את העין: https://www.tms.co.il/product/15008 או https://www.tms.co.il/product/14332 או גרסת הG1 GAMING ההתלבטות היא בגדול כי הTWIN TURBO זול יותר וקטן יותר אבל שמעתי שיש לו בעיות רעש חמורות, למישהו יש נסיון איתו? השני ברור שיותר עצמתי אך ארוך בטירוף ודורש ספק יותר חזק (יש לי FSP RAIDER 650W) לא מתכנן OC מעבר לזה שבא מהמפעל. אשמח לעזרה עם ההתלבטות, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף מסך שיריץ את המשחקים החדשים ושצריכים לצאת עד 600 ש''ח עם חריגה של עד 50 שח זה המפרט שלי.. i5 2400 4gb כרטיס מסך נוכחי gtx 550 ti oc וספק אין לי מושג
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול אבל רוצה ללמוד. אני הולך לקנות את הGTX970 בארה"ב וראיתי שבגרסא של ג'יגהבייט לא מוזכר שיש SLI בזמן שבזו של MSI מוזכר שיש 3 או משהו כזה. עכשיו, יכול להיות שעוד כמה חודשים כל הכורים שקנו עכשיו את הכרטיסים האלו ימכרו אותם בזול כמו שקרה עם הR9 ואז ישתלם מאוד לקנות עוד כרטיס או שניים נוספים ולחבר אותם וכך לקבל מערכת שתתמוך בגיימינג במסך 4K. השאלה שלי האם זה יהיה אפשרי גם עם זה של ג'יגבייט? או שרק הכרטיס של MSI תומך בכך... הקירור בג'יגהבייט יותר טוב להבנתי.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהחלט מעניין -התבוננו ב- frame time בצד אחד הוא יציב לגמרי, ובצד השני לא משהו בכלל, האמת שלא ציפיתי:
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
במחשב יש מעבד E5200 2.5GHZ. עם אוברקלוק ל3.0GHZ. 4GB ראם. וספק של 500W HEC 500TD-TF. ומסך 24 אינץ. השימוש: משחקים כבדים. הכרטיס מסך שנשרף היה 8800GT 512MB. עכשיו בדרך כלל כשהייתי מסתכל בבנצ'מארקים מה מגביל לי את הFPS במשחקים. זה היה דווקא המעבד ולא הכרטיס מסך. אז השאלה איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. כיוון שאני לא רוצה לקנות כרטיס מסך בהמון כסף שלא ינוצל בגלל המעבד. התקציב הוא עד 1500 שקל. אבל שוב. שינוצל במלואו ע"י המערכת שלי.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי לפני כחודשיים מסך מומלץ של VIEWSONIC דגם VP930B. מסך מאד יקר. בתחילה בדקתי את כל הפרמטרים הידועים כמו זמני תגובה פיקסלים מתים וכו' אבל בהמשך הבדיקות שמתי לב לתופעה שלדעתי לא מסוקרת כלל בכל הסקירות שאפשר למצוא באתרים שונים: שמתי לב שכאשר המחשב עובר לשמירת מסך ורובו אמור להיות שחור, השחור אינו שחור. אור הרקע של המסך מסתנן החוצה ככל שמביטים יותר מהצד. כשעובדים בלילה ומכבים את האור המסך במצב שחור מקרין אור כמו פנס. רק כאשר מביטים ישירות למסך מקבלים קצת שחור עם פינות מוארות. ההבדל בין רמת השחור של צג ה CRT שלי לזה של ה LCD היא דרמטית לטובת ה CRT. אני מניח שטכנולוגיית ה LCD עם כל הההתקדמות נמצאת עדיין בחיתוליה, אחרת אין לי הסבר לתופעה. למותר לציין שכבר פניתי לסוכן וביקשתי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח HEC 450W עם כרטיס HD 4870 ומעבד i5 750. הכל רץ אחלה בינתיים. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך ל-GTX 580. בדף המוצר של EVGA כתוב שהוא דורש ספק כוח מינימלי של 600W. זה אומר שאני פשוט אשרוף את הספק הנוכחי אם אתקין את ה-580 במחשב? מה עם ה-570?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, כיום יש לי כרטיס 6950 פתוח ל-6970 במהירות שעון של 900/1400, המתח בכרטיס הוא 1.19 (הארד-סט בביוס של הכרטיס) הכרטיס רץ מעולה אבל אני רוצה לדחוף אותו לכיוון ה-1000/1500, עם המתח הנ"ל נראה לי שזה אפשרי ללא בעיות השאלה שלי היא לגבי בדיקת מאמץ ליציבות האוברקלוק, בזמנו הייתי בודק עם Furmark אבל נאמר לי על ידי המון אנשים שלא מומלץ לבדוק איתה כי היא מאמצת את הכרטיס יותר מדי סתם ויכולה לגרום לנזק ברכיבים, לכן רציתי לשאול מה היא בדיקת המאמץ הכי מומלצת כיום כדי לדעת אם האוברקלוק יציב. אשמח לתגובות, תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו אני רוצה לשדרג את המחשב ויש לי מעבד E6300 לוח אם של MSI דגם RC410M2-L האם הכרטיס מסך יעבוד לי בכיף במחשב שלי? בבקשה תענו זה דחוף אני נורא רוצה לקנות אותו, האם הוא טוב? הוא יפעיל לי משחקים ברזולוציה כמו 1024X768 ? אני לא חייב שיעבוד בטפ שבטופ אלא שיראו מספיק יפה ויעבוד חלק מה אתה אומרים?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לקנות כרטיס מסך למשחקים (לא מתכוון להריץ על גבוהה אבל מעוניין בבינוני בלי שיקרטע) במחיר של 300-400 שח. ההתלבטות הראשונית שלי היתה בין Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB ל Gigabyte ATI Radeon HD 5450 1024MB כאשר ה HD 5450 נראה כיותר טוב מבחינת חומרה בזמן שה NVIDIA 220GT נראה כעדיף בביצועים במשקים, אולם בזמן הגלישה באתר ראיתי גם את ה ATI Radeon 4730 512MB אשמח מאוד לקבל את דעתכם בנוגע לאיזה מהכרטיסים האלה עדיף ולמה, או אולי כרטיס אחר שיתאים לתקציב. הנה הלינקים לכרטיסים שמצאתי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4419&CatCode=529 NVIDIA 220GT http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5106&CatCode=531 ATI Radeon HD 5450 http://www.rsm.co.…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם תוכלו לעזור לי למצוא כרטיס מסך מתאים למחשב שלי? עברתי על המון פוסטים בפורום וזה רק בלבל אותי יותר (אם חשבתי שהבנתי משהו לפני :]) תקציב: באיזור של 700 ש"ח. תודה רבה!! G31 CHIPSET intel core 2dou E7300 2.66GHz 2GB RAM DDR2 מסך: LG 19 אינץ' Dot pitch: 0.2835 mm, Maximum resolution: 1440x900 מ. הפעלה: windows7 64BIT ספק 450w
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, ה 4870 שלי שבק. הוא באחריות כמובן. עדיין לא ידוע כלום אבל נרמז לי בגלל שאין יותר 4870 בשום מקום החלפת הכרטיס תיהיה כנראה ל 5770. נראה לי שזה הוגן אבל בכ"ז הייתי מעוניין לקבל את דעתכם בעניין... תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו..אני כבר הרבה זמן מתלבט על מסך LCD, בתחילה התלבטתי בין מסך מבית סמסונג [710T/TM], או הQ17, או מסך מבית LG. הסמסונאגים ירדו בגלל תנאי האחריות הגרוועים. הQ17 ירד בגלל שממה שהבנתי היבוא שלו הופסק, ויהיה קשה להשיג מסך במקרה של תקלה. וגם בגלל שאני מעדיף מסך מחברה יותר מוכרת בתחום המסכים. נשארתי עם מסך מבית LG, ההתלבטות הייתה בין ה1720P ל1730B, ופה אני מעדיף את ה1720P, בגלל העיצוב ובגלל שניתן לכוון אותו בניגוד ל1730. ראיתי בטרקלין חשמל את הLG1720B ליד 710N ותאמת שניהם נראו ממש טוב בזמן סרט, למרות שהסמסונג 12MS והLG 16MS. כמובן שאני רוצה לקנות את הP, שיש לו 12MS, ו-DVI. אני רואה שהרבה ממליצים על הVS 712, אבל לא יודע, העיצוב שלו ממש לא נראה לי. מישהו ראה את ה1720P? האם המס…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-