כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום, עד כמה שאני הבנתי, 7950 עדיין לא יצא בכלל... איך הגיוני שהוא כבר נמכר בארץ ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8941
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
260GTX http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3129#ov מה יותר טוב זה או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2971#ov HD4870 ? ואם זה יותר טוב או פחות טבו בכמה היה לי את הHD4870 והחליפו לי אותו ל260GTX מה יותר טוב ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מצאתי אותו בפנדה ב 1500 ש"ח בערך האם הוא שווה את זה?? ואם מישהו מצא יותר זול אני אשמח לשמוע
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים, אחרי הרבה מחר באינטרנט, המון אתרים יפנים סינים צ'צ'ניים וכו' ... ובעיקר tomshardware ו xbitlabs ... אני לא יודע כמה באמת חזק, ושווה ה3870X2 .. וה 8800GT SLI .. כי הם בהבדל של 100-200שח' ... השאלה זה ביצועים ... עזרה בבקשה, כואב לי כבר הראש מגראפים .. כל אתר אומר משו אחר \= לך תאמין לאחד מהם
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעוניין לראות טלויזיה במחשב ממיר הכבלים של הוט. מה דרוש? מה צריך? איך? למה וכמה? תודה מראש רון
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 6200 TurboCache מידע שקיבלתי בתעודת משלוח: nvidia pci express x16 pcx6200tc 256mb 128bit+tv+dvi אכזבה גדולה , דיברתי עם איש שירות והוא לא ידע להגיד לי אם הכרטיס שלי תומך ב-vivo או לא , קיבלתי עם המחשב ספרון של כרטיסי מסך בכללי ולא לכרטיס מסך שלי ,חיפשתי מידע באתר nvidia ולא מצאתי ,אולי לא חיפשתי טוב קטונתי מהאנשים פה שמבינים בחומרה . 1.צריך עזרה לדעת האם הכרטיס שלי תומך ב-vivo ? 2.מאיפה אני קונה כבל vivo ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדאי לי לקנות את הכרטיס הזה MSI G4 Ti4200-TD ב 1100 ש"ח או שלא למה אני לא משחק כל כך הרבה ויותר חשובים לי הלימודים מהמחשב.... וגם אני לא כל כך בטוח שהוא יעבוד אם המפרט שלי!!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שהתקנתי וינדואס XP הוא נתקע לי כל הזמן לקראת הסיום. ששמתי כרטיס אחר הוא עבד וסיים להתקים בהצלחה. לאחר שהתקנתי החלפתי שוב לכרטיס שלי ואחרי שהוינדואס עלה, אחרי דקה-2 דקות ראו שחור על המסך ורק ריבוע קטן והמחשב נתקע. ושהחלפתי לכרטיס אחר זה לא קרה. מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קרדיט: Xlabs לאחר ציפייה רבה, NVIDIA סופסוף שיחררו כרטיסי QUAD SLI למכירה. עד היום המחשבים היחידים שבהם היה ניתן למצוא כרטיסים כאלו, היו מחשבים מוכנים של חברות שונות, כמו מפלצת הגיימנג של DELL, הxps600, ורק קהל מצומצם מאוד של אנשים (לדוגמה, אנשים שיכולים להרשות לעצמם מחשב ב 10,000 דולר) היו יכולים להנות מביצועים חסרי-תקדים של 4 כרטיסי מסך מהטובים שמוצעים בשוק, העובדים יחדיו בשביל לספק חוויה גרפית שאין שניה לה. 60 שניות על QUAD SLI QUAD SLI היא טכולוגיה חדשה יחסית, הפותחה ע"י NVIDIA, המאפשרת ליצור כרטיס מסך אחד, בעל שני PCB, ועל כל אחד מהם ליבה, זיכרון, קירור, וכל מה שכרטיס מסך רגיל צריך בשביל לתפקד. הכרטיס הזה, משתמש בחיבור PCI-E יחיד, כלומר, זהו כרטיס מסך כפול. אך ל…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות מחשב נייד, ואני חסר ידע לחלוטין בכל הנוגע לכרטיסי מסך של מחשבים ניידים. מישהו יכול להפנות אותי לסקירה היסטורית של כרטיסים וביצועיהם? אני רוצה להריץ משחקים בסגנון Warcraft 3 ו Half Life 2 על הנייד, אבל אני רוצה לשמוע גם על כרטיסים יותר חזקים / חלשים. בתודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שאני כבר איזה שלושה ימים מנסה לתקן אותה. לפני פחות מחצי שנה קניתי R 9600 XT 128MB במיטב כספי. הבעייה היא שהכרטיס מסך לא מריץ לי כמעט שום דבר כמו שצריך, ולפי מה שהבנתי הוא אמור להיות כרטיס מסך טוב. לדוגמא, אני מנסה להריץ את UT2004, שמכיל מנוע שיצא לפני שנתיים, עם הגדרות בינוניות ובלי אפקטים מיוחדים ועם מפה קטנה, והמשחק פשוט קופץ! לפני זה היה לי GFORCE 4 MX, ובאמת שאני בקושי מרגיש את ההבדל ביניהם. המחשב שיש לי הוא PENTIUM 4 2.0, עם 256 MB זיכרון, לא מחשב על אבל מחשב סביר. לוח האם תומך ב- 4 AGP. מה יכולה להיות הבעייה? ניסיתי להוריד דרייברים ללוח אם ולכרטיס מסך וזה לא עזר. עוד משהו מוזר הוא שכשאני משנה את ה- AGP בלוח השליטה של ATI ועושה ריסט אני לא ר…
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם להתבסס על הניקוד המתקבל מתוך מבחני הביצועים של 3DMark, הדגם הטרי של NVIDIA קולע באופן מדויק למטרה המתבקשת עבורו לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
איך אני יכול לתכנת כך שהCPU יקח תזיכרון שהוא צריך למישחקים כבדים מהGPU ולא מהRAMשבמחשב?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם יש למישהו היכרות או review אמין על הכרטיס הזה או דעה אישית עליו(מבוססת כמובן ), אני שוקל לקנות אותו כדי להחליף את ה GTX 670 שלי. מפרט: Core I7 3770K DZ-77GA-70K 16GB RAM Corsair CMX1600 4X4 SeaSonic SS560 Fractal R3
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצות/חוות דעת על כרטיס מסויים שאני רוצה לקנות [h=1]Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5[/h] אודה לכולם על העזרה!!!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים היום אני קונה GeForce GTX980 הלוח אם שלי הוא Sabertooth z77 אז יש לי 2 שאלות, האם הלוח אם שלי יתמוך בכרטיס מסך בלי בעיות? וכרטיס של איזה חברה כדאי לקנות? MSI, EVGA, GYGABYTE, ASUS?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב שלי: intel pearl creek, 667,DDR2,LAN G31 מעבד INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHz זכרון 2.00 GB מערכת הפעלה: 32 סיבייות VISTA מסך 22' של סמסונג 2253B עם רוולוציה של 1680 1050x עומד לקנות ספק SEASONIC S12II-430 430W האם כרטיס מסך של Gainward 9800GT 1024MB שיש פה בלינק הזה מתאים למחשב שלי? http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=7893&catcode=312&AdCat=&parentid=
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן , זהו הפוסט השני שלי כאן. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך שלי שכרגע הוא : NVIDIA GeForce 9500 GT 1024 MB מפרט המחשב הוא Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz Motherboard Gigabyte GA-G41M-ES2L Kingston 2 GB DDR2-800 @ 400 MHz שניים מהזכרונות מלמעלה. ז"א 4 Gigabyte . הנה הבקשה המלאה : 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב : משחקים, תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים , הכבדים אני מקווה , לדוגמא : Skyrim , Diablo 3, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטב…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שתי שאולות: 1. איזה חברה הכי טובה? (בנצ'מרקים וחבות דעת אישיות) 2. יש בעיה אם אני קונה אותו מארה"ב?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זוכר שעוד בכרטיס השלישי או הרביעי שלהם ה RIVA TNT 128 הם פיגרו אחרי איכות התמונה מול ה VOODOO הראשון של 3DFX. 10 שנים אחרי אני עדיין רואה הבדלים מול האחרונה שנותרה - ATI במחשבים שאני מתחזק פה ושם דברים שמוכחים בכתבה פה.: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2777&Itemid=1 למההההההההההה ?! כל כך הרבה כסף, כל כך הרבה מהנדסים, מה לא מסתדר פה ?! עוד סיבה שאני מחבב א ATI ומבכה על כל יום שהם לא מוציאים משהו חזק. גם 3DFX היו לה כרטיסים פחות חזקים (אחרי דור ה VOODOO 2) אבל שאיכות התמונה שלהם התעלתה על NVIDIA שלה היו פשוט כרטיסים מהירים יותר שהביאו יותר FPS. אני רואה שעד היום זה ככה רק מול ATI.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך עכשיו לksp איזה גרסא הכי טובה ?? אני נראהלי ילך על ה3 גיגה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בהחלט מעניין -התבוננו ב- frame time בצד אחד הוא יציב לגמרי, ובצד השני לא משהו בכלל, האמת שלא ציפיתי:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8779 קניתי מפה כרטיס מסך עכשיו בEVEREST הסתכלתי: Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter ATI Radeon X1600 Pro (RV530) GPU Code Name RV530 PCI Device 1002 / 71C2 Transistors 157 million Process Technology 90 nm Die Size 156 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 500 MHz (original: 500 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 12 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 5 (v3.0) Pixel Shaders 1 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 6000 MPixel/s Texel Fillrate 6000 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR2 Bus Width 64-bit Real Clock 400 MHz (DDR) (original: 405 MHz) Effective Cl…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/x1950pro-gf7900gs.html לכל המתלבטים מבינכם; OC,משחקים,רזולוציות
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה דרייבר הכי כדאי ל Geforce2 MX200 אני כרגע משתמש ב 23.11 ובווינדוס XP
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-