עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אחרי שנרגעו הרוחות וההתלהבות הראשונית שככה, היוטיובר הבאה מראה לנו איך סידרת ה 3XXX היא אחת היקרות ביותר בהיסטוריה של נווידיה ובאופן הזוי לא קרובה להיות אחת מאלו עם השיפורים הכי גבוהים מדור לדור (כ 46% שיפור לעומת שיפורים ש 70-100 אחוז בדורות קודמים):

2. Started by benor,

איזה דרייבר הכי כדאי ל Geforce2 MX200 אני כרגע משתמש ב 23.11 ובווינדוס XP

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. חברה , תנו בבקשה את שלושת מסכי ה-19" CRT הכי טובים שיש , מבחינת קצבי רענון וכל המאפיינים שיש ולא קשור למחיר . בתודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by noambaum,

השאלה בכותרת, ללא שיקולי עלות - מה נותן את הביצועים היותר טובים ? הם אמורים לעבוד על 2007WFP. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by lior505,

ישלי שתיים של shappire 6850 crossfire אני מוריד ומחזיר ת ENABLE CROSSFIRE אין הבדל בFPS במשחקים אז איך אני ידע א םהוא פועל או לא

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. התקציב 200 שקלים, ארצה להפעיל איתו משחקי ספורט בעיקר פרו \ אן בי איי\ פיפא ניתן להמליץ גם על כרטיסי יד שניה שנכנסים במגבלת התקציב הזו למשל gefore 9600gt משומש האם GT210 (חדש וזול)יענה על הדרישות? המחשב שלי: מעבד - intel e6500 dualcore לוח אם- asus p5qpl-am זכרון - 2gb ddr2 חשוב שאוכל להפיק מקסימום מהכרטיס ביחס לחומרה הזו.. תודה וחג שמח

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ezizamir,

מחשב חזק כרטיס gtx 295 מתחיל לשחק בכל משחק בסדר בדקות ראשונות ומתחיל דיליי המשחק זז בקיטועים מבקש עזרה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן, המערכת הנוכחית שלי (בת 4 שנים): Radeon HD 6850 Core i5-2500 @ 3.30GHz 9/9/9/24 DDR3 16 GB Dual channel SSD hard drive Windows 10 Resolution - 1920x1200 השאיפה היא להריץ League of Legends על הגדרות בינוניות בצורה חלקה כל הזמן - לא לרדת מ - 60 FPS. המצב היום הוא שה - FPS שלי יושב על 100, אבל בזמנים "מאתגרים" למחשב צונח אפילו ל - 20, גם על ההגדרות הכי נמוכות. אני מנחש שהבעיה היא הכרטיס מסך ולא המעבד, אבל אני לא רוצה לקנות חדש רק כדי לגלות שזה לא עזר. אני מעדיף לא להוציא הרבה כסף על הנושא, אבל אם כרטיס מסך ב - 800 שקל יפתור את הבעיה אז אני אלך על זה. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אחד עם 980ti אחד עם 1060, שניהם עם windows 10. על המחשב עם ה980ti באופציה של הסינכרון אנכי יש לי רק אופציה להשתמש בהגדרות היישום, הפעל השבת ומהיר, במחשב עם ה1060 יש לי בנוסף ניתן להתאמה, וניתן להתאמה עם מחצית קצב הריענון... המחשב עם ה980ti מחובר למסך gsync, המחשב עם ה1060 צחובר למסך רגיל... רציתי להפעיל סינכרון אדפטיבי על ה980ti בגלל הgsync ושברתי את הראש למה אין לי את האופציה בלוח הבקרה... למה בעצם אין? תודה לעונים (שני המחשבים עדכניים לדרייבר האחרון של nividia 372.70)

10. Started by דשגשדג שדגגדגג,

היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס gtx 1050 ti וראיתי שיש לדוגמא בKSP גרסא שעולה 800 שקלים ללא OC עם מאוורר, ועוד גרסא שעולה 820 שקלים עם שני מאווררים אך עם Overclocking האם יש הבדל משמעותי? אני לא חושב שOC נחוץ אבל אולי השני מאווררים שווים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אחרי דגם ה-HOF המאסיבי של GALAX, הגיע הזמן לערוך היכרות רשמית עם הדגם של ה-GeForce GTX 1080 Ti אותו פגשנו קודם בתמונות טיזר קטנות, שמעוניין גם הוא להפיל אתכם מהכיסא לכתבה

12. היי אני צריך המלצות/חוות דעת על כרטיס מסויים שאני רוצה לקנות [h=1]Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5[/h] אודה לכולם על העזרה!!!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שלום אנשים יקרים, אני כבר כמה שנים לא מעודכן ממש במה שקורה בעולם החומרה. אשמח לשאול... האם יש כזה "חייה" 'Graphic Streaming'? ממממ... יש לי מחשב נייד עם כרטיס גרפי לא חזק ואשמח לדעת אם יש שירות בתשלום שאפשר לעשות מנוי ואתה יכול לשחק על גרפיקה גבוהה ללא בעיה. נראה לי שמעתי על דבר כזה בעבר. אשמח לדעת איפה זה נמצא כרגע.

14. Started by ilanb0,

מה דעתכם? ממה להזהר?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by EcSm,

אני מתכוון דרך הCCC ולא דרך RIVA TUNER ודומיו. אם היה כבר פשוט תמחקו ותפנו אותו לפוסט שמראה כיצד עושים את זה באופן פשוט. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אם להתבסס על הניקוד המתקבל מתוך מבחני הביצועים של 3DMark, הדגם הטרי של NVIDIA קולע באופן מדויק למטרה המתבקשת עבורו לכתבה

17. Started by TheDiesel,

MSI N-Vidia GeForce GTX 1650 VENTUS XS X 4G OC 4K HDR DDR5 128bit PCIe מחפש כרטיס מסך שאפשר לחברו לטלוויזיה ושישמש לגיימינג ושיהיה זול

18. Started by RunningWithScissors,

רציתי לשאול האם יש למישהו היכרות או review אמין על הכרטיס הזה או דעה אישית עליו(מבוססת כמובן ), אני שוקל לקנות אותו כדי להחליף את ה GTX 670 שלי. מפרט: Core I7 3770K DZ-77GA-70K 16GB RAM Corsair CMX1600 4X4 SeaSonic SS560 Fractal R3

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אחרי שרשמתי את כל השמות מ3 חנויות ויש פה כמעט את כל הסוגים של 8800GT 512/256MB עם OC בלי OC פשוט הכל... והייתי חייב לאמץ את הרעיון של avishaiar17 וחושב שמגיע לו איזה קרדיט קטן... במידה והיה לכם כרטיס כלשהו מהרשימה ונתקלתם בו בבעיה אני מאוד ישמח אם תוכל לרשום..ואחרי שהחזרתם אותו לאיזה כרטיס החלפתם... יאלה סקר מוצלח ומהנה !!!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by icebreak,

למה טכנולוגית ה PUREVIDEO של NVIDIA, שמוצגת כ FEATURE בכל הכריטיסים, עולה כסף מעבר לקניית הכרטיס עצמו? לא נראה להם קצת חוצפה.... מישהו ניסה את זה וראה שיש שיפור אמיתי באיכות התמונה? http://www.nvidia.com/object/dvd_decoder_1.02-150-trial.html

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. 3 דמויות לזיהוי, בסדר קושי יורד. דמות מספר 1: היצור הכתום ליד המקלדת דמות מספר 2: המסך דמות מספר 3: האישיות המרכזית המופיעה על המסך... שאלת בונוס: מי הוא בעל המסך ? בין הפותרים נכונה תוגרל חופשה חלומית ב-Ban list של האתר... [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by fux,

אני מרכיב מחשב, יותר מאוחר אני יעלה מפרט...מחשב מאוד חזק! ואני צריך המלצה לכרטיס מסך לא משנה אם יש אותו בארץ או לא. כי לא מפריע לי לעשות משלוח מחו"ל... אני צריך המלצה לכרטיס מסך החזק ביותר שיש היום! ואני מדגיש החזק ביותר! מבחינת תקציב אין בעיות תודה מראש לכל העוזרים! {אהה ואם אפשר גם בערך טווח מחירים שלו} בתודה מראש fux

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Boomer,

רציתי לדעת אם אתם ממליצים עליו. ועוד משהו, מה ההבדל בינו לבין ה-T910BU שגורם להפרש מחירים של כ-250 ש"ח? המסך ישמש ליישומים רגילים ומשחקים בעיקר. F900B T910BU

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by House M.D.,

מה אומר הנתון FLOPS בכרטיסי מסך? עשיתי השוואה ב gpureview.com בין כרטיס HD4770 לבין 9800GTX+ ול9800 יש 470GFLOPS ולHD4770 יש 960 GFLOPS האם הנתון הזה משפיע בצורה רצינית על הביצועים של הכרטיס? כי לכרטיס של amd יש פי 2...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים