עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הסאגה סביב נפח הזכרון החצוי של הדגם הפופולרי מתקרבת לסיומה. כנראה סוף מאכזב? NVIDIA תחזיר כסף לכל מי שרכש את ה-GeForce GTX 970, אבל לא בארץ המשך לכתבה המלאה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by eliko78,

לאור הממצאים החדשים יש טעם לחכותל GTX560 או ללכת על HD 6950

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ToyMan,

*כותרת* יש הבדלים ממש גדולים ומשמעותיים?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ofir5300,

שלום אני צריך עזרה לגבי כרטיס מסך איזה כרטיס\שילוב הכי שווה ומשתלם לי? הציעו לי crosfire של HD4850 האם הוא עדיף על 9800GTX\GX2? או שלמישהו יש עוד הצעות תודה מראש...

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני רוצה 19 אינץ' נחמד עד 2000 שקל. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט ברזולוציה הכי גדולה שהוא יכול להציע לי. איזה מסכים נחמדים יש בטווח מחירים שלי?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by ברק,

I'm glad to say that RC15.3 development has been finished and closed beta testing has been started today. Public release is scheduled on 29th-30th of December. Changes list: Version 2.0 Release Candidate 15.3 New Year edition: Minor bugfixes: - Fixed performance table entry size calculation for BIT-based NVIDIA VGA BIOS images. Now the second performance level's parameters are no longer displayed incorrectly on some GeForce 6800 boards having more than 1 performance level in VGA BIOS (e.g. Gainward 6800GT). - Fixed title detection for ATI ATOM VGA BIOS images. - NVStrap driver's "Graphics processor identification" / "Quadro" mode and "Allow enabling hardware masked unit…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by i.k,

יש לי כרטיס ti-4200 ואני חושב האם כדאי לי לשדרג אותו או לחכות לכרטיסי הNV-40 והR-400 NV.מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות השימוש העיקרי אצלי זה משחקים ואינטרנט.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by rookie,

שלום לכולם ראיתי שיש הרבה כרטיסים שמוכרים ביד 2 שעברו "כריה" mining. בגלל ה "כריה" מוכרים את הכרטיסים בחצי מחיר יש להם אחריות כ - שנתיים ראיתי בדיונים קודמים שבגדול כן מומלץ לקנות יד 2 אבל השאלה אם כדי לקנות כרטיס שעבר mining?

9. Started by SUPER300,

בכל לוחות האם עם תושבת 1155 שראיתי, אם שמים בהם שני כרטיסי מסך-שניהם עובדים בחצי מהירות (X8). רציתי לדעת מה ההבדל והאם יש פגיעה בביצועים? האם עדיף לי להתקין כרטיס מסך יחיד על מהירות X16, מאשר שניים על מהירות X8? עוד שאלה: יש לי בכרטיס מסך חיבור VGA, DVI ו-HDMI. האם אני יכול לחבר שלושה מסכים? שניים אני יודע שאני יכול (לDVI ו-VGA), אבל אני יכול לחבר מסך נוסף לחיבור ה-HDMI?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Cynicoren,

שלום, איזה מהכרטיסים האלו עדיף לדעתכם ? עיקר השימוש במחשב הוא ביתי/משרדי, ומשחקים ישנים (2000-2005). תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. היי, בעקבות חזרתו של המשחק warcraft 3 reforged, אני זקוק לכרטיס מסך טוב שיידע להריץ את זה. כרגע עוד לא יודעים איזה מפרט מבקש המשחק אבל ככל הנראה זה המקסימום שצריך: - Intel® Core™ i5 or AMD™ FX Series Processor or better - NVIDIA® GeForce® GTX 650 or AMD Radeon™ HD 7790 or better - 4GB RAM המחשב שיש לי: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 לוח אם Seasonic 550W RT 80+GOLD ספק כוח Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch איזה כרטיס יתאים ללוח אם שלי ולדרישות המשחק? שימו לו שדרישות המשחק הם על המקסימום אומנם המעבד חלש אבל עובד…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by yup821,

פרטים: מחפש לעדכן תכ.מסך לקראת המשחקים החדשים שיוצאים, מחפש משהו שיריץ לי על meduim-high את המשחקים שיוצאים cod:ghosts , gta V... מחפש את הדיל הכי משתלם ולאו דווקא הכי חזק מוכן לחרוג אם זה משתלם. כרגע חשבתי על הHD7770 כרטיס מסך Gigabyte Radeon HD 7770 GV-R777OC-1GD - זאפ מפרט קיים: מעבד:AMD PHENOM II X4 955 BOX 3.4GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 כרגע עם כרטיס מסך זמני - Nvidia GT220 1GB מארז: COOLER MASTER CM690 ספק כוח: ANTEC 550WATT VP550P מסך LG FLATRON W2242SM - 22" , הרוזלוציה המקסימלית זה 1680x1050 אבל כדאי שהכרטיס יתמוך גם ב1920x1080 מן הסתם. המלצות ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב והוא הולך להיות בחדר שלי ממש קרוב למיטה ולכן חשוב לי שהוא יהיה שקט ככל האפשר. אני מתלבט בין ה GIGABYTE HD 4770 לבין ה PALIT 4850 DDR5 מבחינת ביצועים ברור לי שהכרטיס של פאליט לוקח אותו בסיבוב, השאלה אם הוא לא יעשה הרבה רעש/יתחמם יותר מדי? (לא מתכנן OC). כמו כן, האחריות על הפאליט היא רק שנתיים ועל ג'יגה בייט היא 3 אם אני לא טועה... מה אתם ממליצים?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by shimon070,

היי חברים, מישהו יודע אם יש מישהו בארץ שמוכר את הכרטיס המקורי? (מבלי כל הOC)

15. Started by ithamar21,

שלום! יש לי בעיה עם המשחק BF3 שלאחר כמה דקות משחק המסך קופא ואני נאלץ לצאת ממנו! המערכת שלי היא: i5 760 OC 3.8 8GB DDR3 1333MHZ GB P55 UD3 רידון 6950 פתוח ל 6970 ו 460GTX 1GB בתור כרטיס פיזיקה. אני עם הדרייברים הכי מעודכנים לשניהם ועשיתי את הפריצה עם גרסה 1.5 החדשה. בדקתי מעלות אחרי המשחק וה 6970 על 84 מעולת שפה נראית לי הבעיה מה עושים? ה 460GTX על 33 ברגע שהמשחק קורס ואני יוצא כתוב לי שהכרטיס הגרפי הפסיק לפעול ושחזר את עצמו בהצלחה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by defoler,

לקרוא ולא להאמין. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4770-crossfire,2288.html לקנות שניים בקצת מעל ל 1000 שקל ולקבל ביצועים שעוקפים כרטיסים שעולים כמעט פי שניים מזה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by jambo7,

אני הולך על כרטיס 6600GT ןלא יודע באיזה יצרן לבחור ובאיזה דגם עד סכום של 1400 שח

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין להריץ את המשחק sam simulator שהוא סימולטור תפעול טילי קרקע אוויר (למי שמתעניין , בקרו כאן https://sites.google.com/site/samsimulator1972/home זה בחינם). המשחק יוצר ע"י אדם אחד בV.B והוא נתמך רק ע"י מחשבים בעלי רזולוציה של 1280/1024 ומעלה לי על המחשב הנייד יש 1366/768. השאלה שלי היא כזו, האם אפשר "לעבוד" על המחשב ולגרום לו לחשוב שהוא מריץ על רזולוציה גבוהה יותר (1280/1024) אבל בפועל להריץ על נמוכה יותר ולהזיז את המבט. רוצה לומר, האם אפשר לטעון רזולוציה שגבוהה מהרזולוציה הטבעית ולטייל בתמונה (pan) וכך גם להריץ את הסימולטור וגם לא להרוס את המסך של הLCD שלא מסוגל להריץ רזולוציה שכזו. יש לי כרטיס מסך ראשי של ATI 6630M ובנוסף את הבסיסי של אינטל. תודה, רמי נ.ב …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Yamabushi,

למי שלא מוכר לו העניין, וסתם מתעניין זהו כרטיס בודד שכוחו משתווה ל3 GTX ביחד, אם לא יותר. רק הshader clock שלו הוא 4000 עגול. עכשיו לשאלה שלי. הכרטיס עצמו הוא workstation ככל הידוע לרובנו זאת אומרת, בניגוד לכרטיסים מסדרת ה quadro החלשים למחשקים, הוא יכול להיות פנטסתי אלא הבעייה היחידה היא שנכון לעכשיו, אין לו דרייברים המתאמים לעבודה עם משחקים אלא לעבודה עם תכנות גראפי\יצירת אפקטים ויזואלים בלבד. אני לא יודע אם יש או אין דרייברים, הרבה אומרים ש"אין נכון לעכשיו" אבל כפי שהדברים נראים זה בגדר שמועה בלבד. האם יש\אין? האם שווה לרכוש את הכרטיס? אגב. הוא לא רואה בעיניים את סדרת ה9800 החדשה. יותר נכון לא רואה אף כרטיס קיים, חוץ מהquadroPX שעולה 15 אלף שקל. http://www.nvidia.com/o…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. המרשתת פשוט לא מסוגלת להתאפק - ומספקת לנו כבר עכשיו מידע על כרטיסי המסך משלל יצרניות השוק אשר יבוססו על ארכיטקטורת Turing החדשה לכתבה

21. Started by elad_jacoby,

האם מה שרשום בwww.hwzone.co.il הכתבה השניה כרגע בראשיות נכונה? שבמקום 1000MHZ עשו DownLock ל 900MHZ?? אם כן איזה חברה טוב במחירים פחות או יותר כמו שלה יש לכרטיס הזה

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Oranl,

אהלן, איך אני מחבר את המחשב לטלוויזיה כך שינגן סרטים ויעביר וידאו ואודיו גם יחד דרך חיבור ה-HDMI? לוח Intel Eva Cove DG35EC כרטיס מסך Sparkle Geforce GT210

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ag43,

מערכת מבוססת I5 6500 עם ספק antec vp400pc. רוצה להוסיף לה MSI HAWK 7870 לקצת גיימינג קליל מדי פעם. הספק יחזיק או לא?

24. Started by simonsix,

http://www.guru3d.com/news.html#5224

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Nirbj,

כרטיס זה מופיע בחנות KSP בבאר שבע בהנחה של 485 שקלים מ 1500 ל 1515 . האם הכרטיס כדאי לקנייה ? ואני מתכוון ביחס לשאר הכרטיסים בסדרה זו. פשוט יש לי אפשרות שקרוב משפחה יקנה את הכרטיס (גר קרוב למקום) הנה מעט פרטים עליו : ‎Model‎ ‎e-GeForce 7950GT KO‎ ‎ Performance‎ ‎NVIDIA GeForce 7950 GT ‎ ‎ 560 MHz GPU ‎ ‎ 24 Pixel Pipelines ‎ ‎ 400 MHz RAMDAC ‎ ‎ Memory‎ ‎512 MB, 256 bit DDR3 ‎ ‎ 1450 MHz (effective) ‎ ‎ 46.4 GB/s Memory Bandwidth ‎ ‎ Interface‎ ‎PCI-E 16X ‎ ‎ DVI-I, DVI-I, HDTV-7 ‎ ‎ SLI Capable ‎ ‎ Resolution & Refresh‎ ‎240 Hz Max Refresh Rate ‎ ‎ 2048x1536 x 32bit x85Hz Max Analog ‎ ‎ 2560x1600 Max Digital ‎ ‎ Requirements‎ ‎Minimum of a 400 Watt power supp…

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים