כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
במחשב יש מעבד E5200 2.5GHZ. עם אוברקלוק ל3.0GHZ. 4GB ראם. וספק של 500W HEC 500TD-TF. ומסך 24 אינץ. השימוש: משחקים כבדים. הכרטיס מסך שנשרף היה 8800GT 512MB. עכשיו בדרך כלל כשהייתי מסתכל בבנצ'מארקים מה מגביל לי את הFPS במשחקים. זה היה דווקא המעבד ולא הכרטיס מסך. אז השאלה איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. כיוון שאני לא רוצה לקנות כרטיס מסך בהמון כסף שלא ינוצל בגלל המעבד. התקציב הוא עד 1500 שקל. אבל שוב. שינוצל במלואו ע"י המערכת שלי.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים תיכננתי לקנות את ה RADEON X800GTO של CONNECT3D כעת, יש לי התלבטות קשה מאוד. איזה כרטיס חזק יותר למשחקים הכבדים של היום שיריץ אותם ברזולוציה של 1280X768 לפחות, באיכות טובה ובמהירות. ה X800GTO או ה- 6800GS . אנא עזרו לי. אשמח אם תסבירו למה האחד עולה על האחר. תודה.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את הכרטיס Ge Force FX 5900 (הרגיל) על איזה חברה אתם ממליצים ושלא יהיה יקר מדי איזה יהיה הכי זול? מה דעתכם על InnoVision? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב, יותר מאוחר אני יעלה מפרט...מחשב מאוד חזק! ואני צריך המלצה לכרטיס מסך לא משנה אם יש אותו בארץ או לא. כי לא מפריע לי לעשות משלוח מחו"ל... אני צריך המלצה לכרטיס מסך החזק ביותר שיש היום! ואני מדגיש החזק ביותר! מבחינת תקציב אין בעיות תודה מראש לכל העוזרים! {אהה ואם אפשר גם בערך טווח מחירים שלו} בתודה מראש fux
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פוסט חמישי בערך מציין את השאלה החדשה (: גם CRT וגם TFT, בגדלי 19 ו17 אינץ עקרונית שלא יעבור את תחום ה2000 שקל ככה שמסכי TFT 19 לא באים בחשבון, ומסכי TFT 17 ממש גבוליים (LG יקרים בתחום) אם כבר לוקחים CRT אני מעדיף איזה 19", אבל גם 17" איכותי יתקבל בברכה אני חייב לבחור LG כדרך אגב, שום המלצות על שום יצרנית אחרת לא יעזור תודה (:
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תגידו אם אני מחבר את המשחב שלי למסך טלוויזייה ומפעיל משחקים זה בדיוק כמו לשחק בPS או XBOX אבל עם 2GHZ , 256? או שהמשחקים של הPS/XBOX בנוים כדי להראות יותר טוב על הטלוויזיה ? נשמע לי מוזר כי אם זה נכון אז אני לא מבין למה אנשים קונים PS/XBOX :-\ .
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כרגע עובד על 1280X1024 @ 100 khz אבל המסך לא מוגדר וזה תחת קטגוריית hide modes that the monitor can't diplay.... עכשיו שאלתי היא: האם חייבים תוכנה כמו Refresh Force כדי שמשחקים יעבדו נורמלי על refresh rate קבוע? מה התוכנה הזו עושה בכלל? ??? קובעת Refresh rate קבוע לכל רזולוציה? :
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש איזושהי מגמה של NVIDIA להחליף בסופו של דבר את הכל הPCBs של הכרטיסים שלה לשחור?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הדגם הזה של הכרטיס והייתי רוצה לקבל ממכם חוות דעת לגביו. אשמח אם תוכלו להתייחס לביצועים של הכרטיס בגיימינג וגם לגבי טמפרטורת עבודה. כמו כן, קראתי שיש בעיות עם הדרייברים של הכרטיס וגם בעיות של מסכים שחורים. האם אתם מכירים את העיניין ? האם אתם ממליצים על הכרטיס ? אני רוצה לקנות אותו יד שניה. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המרשתת פשוט לא מסוגלת להתאפק - ומספקת לנו כבר עכשיו מידע על כרטיסי המסך משלל יצרניות השוק אשר יבוססו על ארכיטקטורת Turing החדשה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה שהרבה אנשים לא יודעים מי יותר טוב. שורה תחתונה - מי טוב יותר?! אני מתכנן לקנות אחד מהשניים, תקציב 700 רצוי כמה שפחות, AGP.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שמיועד בעיקר למשחקים, התקציב הוא בין 700-ל-1000 ש"ח. המפרט של המחשב: מעבד:AMD Athlon 64 3000 venice 939 לוח אם:Gigabyte ga-k8nf-9 זיכרון:512MB 400MHZ x 2 ספק כח:Hec compucase 300w
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף מסך שיריץ את המשחקים החדשים ושצריכים לצאת עד 600 ש''ח עם חריגה של עד 50 שח זה המפרט שלי.. i5 2400 4gb כרטיס מסך נוכחי gtx 550 ti oc וספק אין לי מושג
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8779 קניתי מפה כרטיס מסך עכשיו בEVEREST הסתכלתי: Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter ATI Radeon X1600 Pro (RV530) GPU Code Name RV530 PCI Device 1002 / 71C2 Transistors 157 million Process Technology 90 nm Die Size 156 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 500 MHz (original: 500 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 12 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 5 (v3.0) Pixel Shaders 1 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 6000 MPixel/s Texel Fillrate 6000 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR2 Bus Width 64-bit Real Clock 400 MHz (DDR) (original: 405 MHz) Effective Cl…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/gaming/2006/03/31/elder_scrolls_oblivion/1.html לפי מה שרואים ה1900XTX לוקח את 7900GTX CO .
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך ממש טוב למשחקים מחיר עד 700 ש"ח בבקשה למבינים ממש תעזרו לי..!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב בתקופת הקיץ/קצת אחרי כרגע יש לי כרטיס AGP.. אני לא רוצה לקנות כרטיס חדש רק בשביל PCIX ועם תמיכה בDIRECX 9 בלבד מישהו יודע צפי?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי על התוכנה הנ"ל וחיפשתי אותה, הגעתי לקובץ של 7.1 מגה שכשניסיתי להפעיל אותו נתן לי שגיאה. מישהו יכול לעזור? השגיאה: integrated graphics device was not found יש פה דיון על זה שלא בדיוק הבנתי מה לעשות שם בביוס: http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2257734 תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב גיימינג יד שניה (Q6600, 8800GT, 2GB) ואני מגיע בעוד כמה ימים כדי לבדוק שכל העסק עובד כמו שצריך. השאלה היא מה אני יכול כבר לבדוק? כמובן שאני אבדוק הכול בEVEREST, אבל השאלה היא האם אני יכול לגרום למעבד ולכרטיס מסך להתאמץ קצת כדי לראות איך הם מתפקדים? (אולי משהו בסגנון של 3DMARK). מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/reviews/Contests/AMD_HD_4890/ יש שם כרטיסים מקסימים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למרבה הצער, נווידיה נשארת נווידיה, וכאשר AMD לא ממש מאתגרת אותה בקצה העליון של כרטיסי מסך, נווידיה לא ממש מחלקת מתנות לצרכנים. כך, מסתמן שכרטיס הדגל 5090 יכיל 32 גיגה של GDDR7 ועשרים אלף יחידות עיבוד. הבעיה, כך נראה, היא שהכרטיס מתחתיו, קרי 5080 יכיל חצי ממה שמציע אחיו הבכור, כלומר, הפרש הביצועים הוא גדול מידי. מכאן נובע ש - 5070 לא ייתן בוסט יחסית לדור הנוכחי. נקווה שהדברים בפועל יהיו יותר לטובת הצרכנים בתחום כרטיסי מסך בגזרת הביניים מבחינת שיפור בביצועים בין הדורות.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, מישהו יודע אם יש מישהו בארץ שמוכר את הכרטיס המקורי? (מבלי כל הOC)
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מסך עם קצב של 50 הרץ. האם המשמעות היא שהוא לא יכול להראות משחקים בקצב גבוהה מ50FPS? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה יותר מומלץ MSI AGP 6800 או LEADTEK AGP 6800 מבחינת ביצועים אני לא מצפה שיהיה הבדל שכן שני הכרטיסים מבוססים על אותה ליבה חשוב לי יותר מבחינת קירור ופוטנציאל אוברקלוק (ופתיחת צינורות אבל זה נראה לי תלוי-ליבה + מזל) , ושקט של האוררור באנדל - לא רלוונטי לגבי, רק צריך חוטים ל TVOUT מבחינת מחיר ה MSI עדיף על ה LEADTEK בערך ב100 ש"ח אודה לכם בתגובות והמלצות.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי שידרוג קטן למחשב שכולל: Intel i3 6100 Asus H110 8GB DDR4 2133MHz AMD RX 470 4GB בתכלס זה פשוט מחשב חדש... אבל בכל אופן הרצתי את הבנצ'מרק של Rise of The Tomb Raider על Very High והתוצאה הסופית שקיבלתי היא 37 FPS. כפי שניתן לראות בוידאו הזה - עם אותה חומרה כמו שלי התוצאה שלו הייתה 84 FPS. למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-