עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roeingg,

שלום לכולם, לאחר הרבה שנים יפות עם gtx570 הכרטיס קרס ושבק חיים אז זהו הזמן להתקדם... וקצת מסתבך עם ההחלטה gtx 960 או 770 או בכלל משהו אחר..... מחפש המלצה לכרטיס סביב ה1000 +/- 500 צורך שיחזיק כמה שיותר זמן כמו קודמו משחק ב 4 1080p battelfield בעיקר רק nvidia המפרט שלי: Intel 2500k oc to 3900mhz Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 g.skill 4×2 2133mhz seasonic 520gb active dfc f3 Ssd 256gb samsung מארז 650d corsair תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by idanb,

קיימת בעיה בכרטיס מסך שלי לפי דעתי כאשר אני מתקין את 3dmark 2001 והוא מתחיל לפתוח טקסטורות אז המחשב קורס ונסגר. וגם לפעמים הפריימים יורדים בקצב משמעותי כמו למשל ב TOCA RACE DRIVER השמח אם תעזרו לי תודה המחשב שלי AMD XP 2000+ לוח אם ASUS a7v8x-x 256 DDR וכרטיס ATI RADEON 9700 ועוד דבר שזה פעל ה 3DMARK הוצאתי רק 8000 אני חושב שזה נמוך יש לי גם הרד דיסק 80 גיגה + 20 גיגה 7200 RPM של MAXTOR וזהו תודה

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  3. איך מסתכלים על התוצאות האלו....כביכול אין קשר ביין הדירוג להיררכיה של המיספרים http://www.tomshardware.co.uk/charts/gaming-graphics-charts-q3-2008/3DMark06-v1-1-0-3DMark-Score,794.html איך יכול להיות שבהשוואה של Tom's Hardware כרטיס 9600GT פחות טוב מ 8800GT? וגם... HD4670 ATI Radeonפחות טוב מ ATI Radeon HD 3850 ? ???

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  4. יש לי שכן שזה המחשב שלו לא מבין כל כך במחשבים.... אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך חדש יתאים למערכת שיש לו כיום... Pentium® 4 CPU 3.00GHZ Intel Avalon D915GAV 504 MB של RAM (אני מאמין שהוא יצטרך להחליף זיכרון) ספק אין אפשרות כל כך לדעת וגם אני לא הצלחתי להבין האם יש אפשרות לבדוק את הספק דרך אברסט או תוכנה אחרת ? אם כן אני מאוד יודע לכם... והאם הוא יוכל להריץ את אחד הכרטיסים הבאים HD3850 ? HD3870 ? 8800GT ? האם זה אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  5. קראתי השוואה בין NV לATI השתתפו בהשוואה די הרבה כטיסים הFX עבר ברוב המקרים את הREDON ומתי שלא עבר אותו כמעט והשתווה לו, (ההשוואה : http://www6.tomshardware.com/graphic/20030311/geforcefx-5600-5200-03.html ) בנוסף לכך הבדל המחירים אינו גדול R9800 של ATI עולה 2800 ש"ח וFX 5800ULTRA של LEADETEK עולה 3000 ש"ח, אז למה מפנים תמיד את האנשים באופן אוטומטי אל הREADON'ים? זה לא הגיוני שבא לפה בן אדם עם תקציב של 22,000 ש"ח ונותנים לו READON באופן אוטומטי, בלי להסתכל אפילו על הFX, ולצערי זה מה שקורה ואני פשוט לא מבין מדוע? נ.ב- תסלחו לי על הפרק בהיסטורי שכתבתי

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. בקבוצת הTI. תודה.

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by O.G.D 2k5,

מתי יצא לאור ה X950XT. שצויין במבמאמר לא מזמן??????

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by itaysp,

שלום.. בשבת שעברה נהרס לי המסך אחרי 4 שנים.. לא הייתי מרוצה ממנו.. CRT 770PF של MAG.. בערך כל כמה חודשים הייתי שולח אותו לתיקון כשהוא היה במסגרת האחריות. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי הרבה בעיות וכבר לא הייתה לי אחריות עליו עד שיום אחד אחרי 20 דקות הוא נכבה ל STAND BY ו... הוא לא נדלק יותר מאז :'( R.I.P אז עכשיו אני מחפש מסך חדש.. להביא מחו"ל.. יש הפרש דיי גדול בין הארץ לחו"ל, גם אם אני מביא את המסך דרך MUSTOP. אז חשבתי לי על מסך 17" ואז ראיתי שבחו"ל מסכי ה 19" לא כאלה יקרים... אז אני צריך משחק בשביל משחקים ולפי מה שהבנתי הוא צריך להיות עד 16ms. המחיר שלו צריך להיות בסביבות 300-350$ לא כולל המשלוח לארץ דרך MUSTOP.. רק המסך.. אבל אם צריך להוסיף עוד קצת והמסך באמ…

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by lior0101,

שאלה בקשר לכרטיס מסך BFG 8800 GTS 320 MB. הכרטיס מסך הזה מגיע בגרסת OC. ואני זוכר שלפני איזה כמה שבועות מישהו אמר פה ש"בשום מקרה אין לעדיף גירסת OC היות וזו גירסה שמשתמשת במעבד גרפי מדור קודם על בסיס המהרת תדר על מנת להגיע לביצועים דומים - דבר המעלה את טמפרטורת הכרטיס ומוריד את יציבות פעולתו" מה אתם אומרים על זה? יש משהו בדבריו?

• 7 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by mdmdmd,

שלום יש לי מחשב יחסית חזק עם 3.0 GHZ ו 1024 RAM אבל ספק רק של 400W השאלה שלי היא כזאת: איזה כרטיס הכי שווה לי לקנות במחיר של עד 1500 ש"ח PCIE אין לי בעיה עם יד שנייה! אולי אפילו עדיף.. האם כדי לקנות בכלל כרטיס מסך יד שנייה? מה הסיכונים? האם אני אצטרך לשדרג את הספק כוח כדי שיוכל להחזיק את הכרטיס (אם שאר המפרט שלי רלוונטי תגידו ואני אפרט) תודה מראש

• 48 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by GazzA,

אני צריך בבקשה שמישהו יביא לי לינק לבנצ'ים או השוואת לX800XL בין כל מיני חברות... TNX....

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. אחרי משחק בTITAN QUEST במשך חצי שעה+- הכרטיס מסך מגיעה ל75 מעולות +- סביר? המשחק קורס אני פשוט רוצה לדעת אם זה מקור הבעיה.........

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  13. עקב מותו בטרם עת (ראו פורום עזרה טכנית) של ה- 8800GT שלי (השם ייקום דמו), אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לשלוש שנים הבאות. התקציב הוא סביב 1500 שקל. המועמדים הם ה 5850 וה 470. כרגע חזרתי אחורה ל- 7800GT שלי, אז זאת לא ממש אופציה לחכות כמה חודשים לכרטיסים חדשים. צרכים: משחקים מכל הסוגים. היום יש לי רק מסך 19" ולכן שני הכרטיסים הם overkill, אבל עוד שנה אני אקנה מסך גדול יותר (כנראה FHD). כמו כן צריך לקחת בחשבון שיש לי ספק כח HEC של (שקר כלשהו) וואט. כאשר (שקר כלשהו) זה 430, אם אני זוכר נכון (המחשב לא מולי כרגע). חשיבות גדולה לשקט מהכרטיס, בעיקר כאשר עובדים ב-2D בלבד. לצורך העניין, כיום המעבד הוא core 2 duo E6750, עם סיכוי לשדרוג ל- QX9770. מסקירת אתרים שעשיתי, נראה שהביצועים …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by GRiM,

יש לי אפשרות להשיג כרטיס מסך BFG 6800 במחיר טוב, הבעיה היא שהוא נמכר בגלל שהקירור התקלקל - כך נאמר ע"י המוכר. אין לי בעיות לקנות NV Silencer 5 Rev3 ב-160 ש"ח אם זאת באמת הבעיה. המוכר אמר שאת הכרטיס קיבל במתנה ממישהו בחו"ל, כששיחק במשחקים שהגיעו עם הכרטיס מסך הופיעו ארכיפקטים - כך נאמר ע"י המוכר. המחיר ממש טוב, גם עם ה-NV Silencer 5 Rev3 ואני פשוט מתפתה לקנות אותו. המוכר הסכים שאני אקח את הכרטיס לבדיקה אצל חבר משותף שבמקרה התגלה - מה אני יכול לבדוק כדי לדעת שהכרטיס אינו מקולקל והבעיה היא רק בקירור? בנוסף, אני רוצה לברר אם הכרטיס יהיה טוב למחשב כזה: AMD Athlon XP 2500+ Barton Abit NF7-S GEIL PC3200 512MB WD 80GB SATA Sunshine 400W

• 15 תגובות
    • 866 צפיות
  15. שלום, לא בטוח אם הבעיה היא בכרטיס מסך או בהגדרות. יש לי לפטופ של טושיבה Satellite Z30 עם Intel 4600. הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הלפטופ למסך חיצוני (Samsung S24C650) עם כבל HDMI. בכל תצורה (Duplicate/extend/מסך חיצוני בלבד) הרזולוציה נשארת "גדולה" מדי והאייקונים ענקיים. מה שקורה הוא שיש תוכנות שהמסך קופץ כל פעם שאני משתמש בו, או כשאני מנסה לראות משהו ביוטיוב לדוגמא זה עם קפיצות. אם אני עושה ריסט ללפטופ כשהמסך מחובר אז פתאום האייקונים קטנים יותר, אין קפיצות ביוטיוב וגם לא בתוכנות, ואז כשאני מנתק את המסך האייקונים בלפטופ ממש קטנים. גם הלפטופ וגם המסך מוגדרים על 1920X1080. ניסיתי לשחק עם תדירויות וזה לא עוזר. רוב הזמן אני עובד על מצב extend כשהם מחוברים. יש לציין שעם הלפטופ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shimon1,

שלום לכולם! היום קיבלתי את הכרטיס 6600 GT של LEADTEK. כשקיבלתי את המחשב נכנסתי לFARCRY וראיתי שהקירות ועוד דברים נהיו "בהירים" מדי. חשוב לציין שהיה לי FX 5700LE ולא היו בעיות. הורדתי והתקנתי דריבר 71.84 מהאתר של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה בתודה SHIMON1

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  17. שאני מנגן סרט בפורמט רחב, כמעט יותר משני שליש מהמסך פסים שחורים. האם יש אפשרות לצמצם את הפסים השחורים מבלי לעוות את התמונה?. (המסך שלי במיפרט) ממתין לתגובות תודה...

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by tidan31,

שלום! אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים lenovo y-70 או asus g751 ה-lenovo מגיע עם כרטיס מסך gtx860m 4gb וה- asus מגיע עם gtx 970m 3gb ההפרש בין שני המחשבים עומד על 2000 ש"ח הראשון עולה 5000 ש"ח והשני עולה 7000 ש"ח השאלה שלי ביחס לעלות מול ביצועים האם שווה להשקיע עוד 2000 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by drevil,

הרצתי בדיקה על המחשב שלי (עידכנתי, עכשיו יש לי מפרט בפרטים) עם D3MARK 2001 ומה שקיבלתי זה 1900 ומשהו!! שיניתי כמובן את הבדיקה והעליתי את הAA ל4 SAMPLES ו32 ביט צבע, וHIGH DETAILS וקיצור הכל הכי גבוה חוץ מהרזולוציה שנשארה אותו דבר. לפי התוצאה המחשב אמור להיות זחל אבל הוא מריץ משחקים כמו גדול בלי שום קפיצות, יענו battle field, enter the matrix כל מיני כאלה מריץ אותם בסבבה. הרצתי את אותה בדיקה אצל חבר והוא קיבל 4000 ומשהו והמחשב שלו שווה חצי משלי במשחקים, הוא לא יכול לשחק בשום דבר. ge force 3 ti 200 (oc to 500 somehow) plll cpu at 1000mhz 128 sd ram... מה הולך פה :-\

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  20. שלום לכולם, א' אתחיל בכך שזה בעיה מאוד מעניינת למתקדמים וגם ומאתגרת (לפחות אותי) אבל היא קצת ארוכה כי רציתי להיות הכי מפורט שאני יכול. זוהי בעיה שעדיין אין לי עליה תשובה, וגם לא נראה לי שתהיה אבל אני מאמין שהמומחים פה באתר יוכלו לעזור לי. הנושא: בעת הפעלת משחקים על כרטיס המסך 8800GT במחשב שלי (ותכף אסביר למה אני מדגיש שלי) המחשב קופא. המפרט שלי: מעבד 4 ליבות Q6600 של intel ספק Thermaltek 500W לוח אם גיגהבייט P35-Ds3L זיכרונות 4 ג'יגה (4X1) של corsiar 800MHZ דגם CM2X1024-6400C4DHX 8800GT leadtek 3 מאווררים + 1 של המעבד (SCYTE KAMA KROSS). הרגילים: 2 של 8 ואחד של 12. מחוברים אליו HD פנימי של WD 320 GB HD חיצוני של WD 360 GB (notebook ללא חשמל) HD חיצוני 1TER…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by fish123,

שמעתי סיפורים על כרטיסי טלוויזיה "מפלצתיים" שעולים בערך 2000 ש"ח והם מבצעים לכידת וידאו וכל הדברים הקשורים בצורה הכי איכותית וטובה הכרטיסים גם מכווצים את הוידאו-אודיו בזמן אמת... יש כאן אנשים שמכירים את הכרטיסים הללו? אולי יש במחירים נמוכים יותר? אשמח לקבל תשובות

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  22. ATI הודיעה אתמול על הורדת מחירים של כרטיסי המסך שלה. מישהו יודע / יכול להעריך מתי הורדת המחירים תגיע לארץ? אני מתכנן לקנות מחשב חדש השבוע אבל אם הורדת המחירים זה עניין של שבוע-שבועיים אז נראה לי שאני אחכה...

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  23. Started by Avivsa,

שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך HD 3600 SEIRES (בעל 2 יציאות DVI). אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ולחבר אליו את הצגים הבאים: 1) צג מחשב DVI (ניתן גם DSUB אבל אני מעדיף שלא) 2) מסך LCD 42, צד אחד של הכבל DVI צד השני של הכבל HDMI (ה- HDMI מתחבר לטלוויזיה). 3) מסך 32 LCD, יתחבר HDMI ל- HDMI. איני משחק במשחקים, בסך הכל גולש באינטרנט ועושה דברים בסיסיים. מעוניין שהכרטיס החדש יריץ סרטי HD 1080 בצורה החלקה ביותר ללא ריצודים כלל וכלל!, שידע להריץ לפחות 2 מסכים במכה ללא ירידה באיכות- יש לי מערכת קולנוע בבית ואני מריץ אותה מהמחשב. מעוניין שיהיה שקט מחברה טובה, אפילו בלי מאוורר עדיף. *) את הכבל שצידו האחד הוא DVI וצידו השני HDMI לא ניתן להחלפה מכיוון שהוא 10 מטר, עובר בין 2 קירות וצבוע בצ…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. מחפש המלצה למסך LCD 19 מחיר: 2500 - 3000 ש"ח אני עובד על גופי תלת מימד. הבנתי שאני זקוק למסך עם MS נמוך כמה שניתן. הציעו לי מסך של סמסונג: SAMSUNG SyncMaster 913N אודה לעוד המלצות.

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  25. שלום אני מחפש לשדרג כ.מסך לרזולוציה 1280*768 אני יודע הרזולוציה נמוכה ממש אבל אני אוהב לשחק על הטלוויזיה והכרטיס שלי לא סוחב פילטרים בעיקר לא ברשת תקציב יש אבל אני לא צריך 4870 X2 השאלה היא איזה כרטיס יספיק להריץ משחקים כבדים בהגדרות מלאות כולל פילטרים? תודה

• 23 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.