עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Andrey85,

שלום לכולם לפני כשבוע זה קרה לי אז ניקיתי את המחשב וזה הסתדר לזמן מה, עכשיו זה חזר שוב ולא נעלם. אני מבין שהכרטיס מסך גסס וכעת מת. אני מחפש תחלופה עד 800 ש"ח בערך. יש לי: Intel Quad Q6600 2.4GHz 4 ג'יגה זיכרון לוח Gigabyte P35-DS3 בגדול חשוב לי שתהיה ריזולוציה גבוהה1920x1600 , אני עובד עם 2 מסכים לפעמים אז שיהיו 2 DVI. מידי פעם משחק Battelfield לא על ריזולוציה מטורפת עם הגדרות בינוניות. תודה מראש

2. למה אני צריך לעשות אתחול למחשב כל פעם שאני רוצה לראות ב TV מהמחשב? דרך HDMI ? שהמחשב דלוק והטלויזיה מכובה ואז אני מדליק אותה אני לא רואה כלום על המסך תרק שאני עושה ריסטרט אני רואה ב טלויזיה מה שיש במחשב.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by jara14,

איזה כרטיס עדיף לדעתכם בשבילי בהתחשב שאני רוצה הגדרות גבוהות ודחיית שדרוג כמה שיותר זמן? http://www.tms.co.il/product/11419 http://www.tms.co.il/product/11883

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי [table][tr][td][/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1079 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪129 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪386 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 520W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪515 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז[/td][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan[/td][td] 1 [/td][td] ₪22 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB 1600[/td][td] 2 [/td][td] ₪110 [/td]…

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by Unavoidable Encounter,

אני בונה מפרט למחשב שישמש בעיקר לתוכנות משרדיות (אופיס וכו'), חישובים (MATLAB) ותוכנות מיפוי - בעיקר ArcGIS. הנה הדרישות הגרפיות של ArcGIS: 64 MB RAM minimum, 256 MB RAM or higher recommended. NVIDIA, ATI, and Intel chipsets supported. 24-bit capable graphics accelerator OpenGL version 2.0 runtime minimum is required, and Shader Model 3.0 or higher is recommended. האם דרוש כרטיס מסך נפרד, או זה שמובנה בלוח האם מספיק לשימושים האלו? (לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4141#sp) ואם כן - איזה כרטיס יספיק? אני רוצה לחסוך כמה שיותר. מעבד חזק ו-8GB RAM כבר יש.

6. היי, יש לי לוח אם מדגם P5LD2-VM של ASUS. מחפש כרטיס מסך (PCI-EXPRESS) שיתאים לחיבור של המחשב לטלוויזיה 37 אינץ' עם חיבור HDMI.... עדיף גם שיוכל להפעיל משחקים פשוטים (אני לא גיימר כבד)... אשמח לקבל המלצות בתקציב של עד 300 ש"ח (כמובן שעדיף גם פחות). תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  7. שלום רכשתי מחשב חדש לפני יומיים עם הכרטיס הנ"ל. חשבתי שמדובר בכרטיס HIGH END אבל להפתעתי המשחקים שאני מריץ עובדים ממש גרוע על הגדרות מקסימליות כמו לדוגמא קרייסיס 2 ו Split second שהוא בכלל משחק ישן ולצערי עם הכרטיס הזה לא שחיק. מה יכולה להיות הסיבה? יש לי בבית מחשב עם 6950 שמריץ הכל חלק על מקסימום .. חשבתי שהכרטיס הנל משתווה לו. תודה לעוזרים !!!

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  8. שלום תמיד לא הבנתי כל כך במפרטים של כרטיסי מסך ורציתי לשאול איך אני יודע איזה כרטיס מסך "מספיק חזק" לפיפא 13 וNBA 13 לדוגמא לשחק עם הכל על HIGH ובFULL HD ושירוץ חלק. במילים אחרות איך אני יודע איזה כרטיס הכי זול יעשה את העבודה במקום לקנות את ההכי יקר . מנסיון עבר תמיד הייתי קונה כרטיס טוב אבל לא הכי חזק והייתי צריך לשחק הרבה עם ההגדרות עד שהגעתי למצב שהמשחק זז חלק ובפריים רייט גבוה. אני כמובן מדבר על מצב שמבחינת המעבד אין בעיה (נגיד i5). תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. מה דעתכם על השילוב? האם המעבד יגביל מאוד את הכרטיס מסך? יש לי הצעה על הHD5770 שברשותי ככה שבסוף הHD7850 עולה לי 600 ש"ח. אבל אני בספק אם המעבד שלי יגרד את היכולות של ה7850, ה5770 לא מצליח להעמיס על המעבד מעבר ל70 אחוז.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  10. שלום וברכה, איזה כרטיס מסך, שנחשב שידרוג נאה ומיישר קו עם המשחקים הכבדים כיום הייתם ממליצים לקנות? כרגע יש לי HD5850 רפרנס. בגדול אני קונה משומשים בלבד בגלל שקניתי בעבר משומשים ולא היו איתם בעיות כלשהם.

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by sbarbz,

היי חבר'ה, מה שלומכם?? השתדרגתי בכרטיס מסך חדש nvidia 9800gt הבעיה שלא חשבתי עליה שהספק כוח שלי סטנדרטי ואולי מדי אפילו לכרטיס כזה.. בעיקרון בספק כוח אפילו אין את החיבור של ה6pin pci-e אבל לא בעיה לקנות מתאם בין molex ל6pin השאלה שלי אם זה כדי? הספק כוח יוכל להחזיק כרטיס מסך כזה? אה ואגב, הספק הוא generic atx 500w אני כבר משתוקק להריץ את battlefield החדש תודה רבה על הייעוץ והעזרה!

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by yanivd28,

היי ברשותי כרטיס מסך geforce gt220 מחובר ב-hdmi לlcd גדול בסלון ,מחובר בdvi למוניטור מחשב. כל ניסיונותיי להגדיר לכל אחד מהמסכים רזולוציה נפרדת בעוד התצוגה נשארת העתק מדוייק ( כל האייקונים על שולחן העבודה וכו...) עלו בתוהו. שעות של חיפושים השאירו אותי עם סוגיה לא פתורה למישהו יש מושג אם זה בכלל אפשרי בכרטיס הזה? תודה

13. Started by Shay154,

שלום , מה הוא הטמפ' של כרטיס המסך GTX 660 TI במאמץ (מכיוון שבמאמץ הכרטיס מסך שלי +המעבד כשאני משחק BF3 הם על 70~80 מעלות )

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לא הצלחתי למצוא פירוט של היציאות שיש בכרטיס, בגדול מה שאני צריך זה לחבר את המחשב בצורה הבאה:מסך אחד הוא המסך מחשב שיש לו רק חיבור DVI והמסך השני זה ה LED שיש לו חיבור HDMI ואני צריך שהחיבור יעביר גם סאונד. זה אפשרי? איפה אפשר לראות איזה יציאות יש לכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  15. אני חושב שהויכוח העקר הסתיים, אם גם במשחק BF3 (טריטוריה ידועה של nvidia) ה- 7950 מנצח אפילו 670: http://www.hardocp.com/article/2012/08/23/galaxy_gtx_660_ti_gc_oc_vs_670_hd_7950/1 ולטוקבקים שבאו בעקבות זאת - אל תפספסו את הקריאה: http://www.overclock.net/t/1297917/hd-7950-oc-vs-gtx-670-oc-vs-gtx-660-ti-oc לכל החברה (לא כולכם כמובן) רק אלו "שדוחפים" כאן 660TI על ימין ועל שמאל: הגיע הזמן שתחליפו דיסקט ותפסיקו להטעות... סליחה על שלא מצאתי ניסוח עדין יותר בכדי לתאר את "כאב הלב", למשמע המלצות ללכת על 660TI, לעיתים שאף מגדילים לציין שהוא "טוב כמו" 7950. לא דובים ולא יער - הלינק לעיל יעשה סדר פעם אחת ולתמיד. נ.ב ה 660TI שבלינק (שיצא כמובן מקום אחרון) הוא אפילו גרסא סופר דופר מיוח…

• 48 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. Started by azulgrana,

אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש. המפרט שלי: Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz NVIDIA GeForce 8500 GT gigabyte EP45-UD3L 2GB RAM אני לא מכיר כל כך את שוק החומרה היום אז אני יכול לתת הערכה גסה של תקציב-500-600 ש"ח (שוב, אני לא מכיר את השוק ואני לא יודע מה זה מחיר סביר) השימושים שלי זה משחקים שונים, PES, FIFA, COD, BF, AC. אני בקרוב קונה מסך (אם הכרטיס מסך לא יהיה יקר באופן מוגזם לחלוטין) והוא יהיה 1080P ואני לא מחפש לשחק במשחקים על XTREME, אני רוצה שיהיה נורמלי, ינצל את הרזולוציה המלאה של המסך ובאיכות הגיונית. אני גם מחפש כרטיס שיתאים לעריעת וידאו ברמה בינונית אבל קחו בחשבון שאם אני כן יקח כרטיס שמיועד לעריכה אני אחליף גם רכיבים אחרים במחשב.(אני מדבר על אותו מחשב, הכרטיס הז…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  17. אורח
    Started by אורח,

זה המפרט שלי: E8400 @ 3.6 4 Giga DDR2 Gigabyte Ep43 - DS3L Sapphire Radeon HD 5870 1GB GDDR5 3 דיסקים קשיחים 1 טרה של סמסונג. Seasonic Silver Power 500W חשבתי למכור את כרטיס המסך ולשדרג אותו ל NVIDIA GTX580 או ל Radeon 7950. השאלה שלי היא האם הספק מספיק כדי להחזיק את כרטיס המסך והאם אני באמת אראה שיפור במשחקים או שיהיה לי צוואר בקבוק גדול בגלל המעבד? אני בעיקר משחק ב Battlefiled 3.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Yarinz,

שלום לכולם, אני קצת לא בעניינים, וצריך המלצותיכם לבחירת כרטיס מסך חדש. מפרט המחשב שלי: Intel Core i7 960 - 3.2 Ghz | Sabertooth x58 | 6.00 GB | Ati HD 9650 1 GB| Ocz-ssd 60 GB ספק: seasonic 700W אני מוכן להשקיע 1000-1500 ש"ח והדרישה היא לכרטיס חזק עבור משחקים בנוסף, האם שווה לקנות כרטיס מבך נוסף בדומה לקיים אצלי ולחבר אותם ב crossfire ? תודה.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by AmL1,

שלום לכולם זה הלוח אם שיש לי http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_478/P4S800/#specifications היום יש לי fx5200 אני רוצה לשדרג אותו המחשב מחובר למסך LCD 42,מה שאני רוצה זה שיהיה אפשר לראות סרטים ביוטיוב בצורה נורמלית בלי קטיעות. התקציב הוא 300 שקל כמה שפחות יותר טוב תודה רבה וחג שמח...

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by madix,

שלום, לחבר שלי יש מחשב יחסית ישן (4 שנים) שהתחיל לעשות בעיות עם הכרטיס מסך. בעליה של המחשב יש כל מיני סימנים מוזרים על המסך, ואחרי שה-Windows עולה יש BSOD אחרי כמה דקות עם הודעה על בעיה בדריוור של NVidia. הוא ניקה קצת את המחשב מאבק, ניסה להתקין דריוורים חדשים, ואחרי שזה לא עזר הצעתי לו לקנות כרטיס מסך חדש (אין לנו אחד חלופי לבדוק שזה הבעיה היחידה). השאלה היא, איזה כרטיס מסך היום שווה ערך או יותר טוב מ-GeForce 8500GT, בסביבות ה-200-300 ש"ח? המסך ברזולוציה של 1680x1050 והדבר הכי כבד שהוא מריץ זה Starcraft 2. תודה!

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by ראדון,

GTX660 או GTX 570?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  22. אז ככה- הרבה זמן לא ראיתי צורך בשידרוג חומרה למחשב כיוון שמה שיש שם עכשיו (athlon 64 3500+ ו-Geforce 8600 GT) עשו את העבודה עבור כל דבר שרציתי. עכשיו אני רוצה לשחק בדברים קצת... יותר מתקדמים, כמו למשל Hawken, ומה לעשות, זה כבר לא כ"כ מחזיק טוב. עכשיו, עוד בערך שנה הצבא חוטף אותי מהבית, ולכן קניית מכונה חדשה ועדכנית היא דבר שדי חסר טעם לדעתי, ולכן הגעתי למסקנה שזהו כבר השלב של עבודת הטלאים. מעבד מצאתי ביד 2 פנום II X3 720 ב200 שקל , ואני אחליף איתו את האתלון שלי. כרטיס מסך זה כבר יותר בעייתי. אני מוכן לשלם עבורו עד 250 שקלים, ולחרוג בעוד 100 שקלים מקסימום, ורק אם ממש ממש כדאי. אם אני קונה חדש אני מעדיף בKSP, כי זה קרוב לי וזול. מה הכי מומלץ שם? כמובן שאם אתם מוצאים לי משהו…

23. Started by yakir4u,

EVGA GeForce GTX 660 SC Signature 2 EVGA GeForce GTX 660 Superclocked לפי EVGA שניהם אותו דבר בהכל חוץ מהשם שלהם מה ההבדל ביניהם?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  24. אני מחפש כ.מסך למשחקים כמה שאפשר כבדים. אך אני תוהה, האם עדיף לי כבר להחליף למחשב חדש בעקבות הספק שהוא די חלש לפי הבנתי? E8400 4 GB RAM MUSHKIN 460W RS-460-PCAR-A3 HD4850 P35 MOTHERBOARD

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  25. שלום יש לי מחשב בן כ 4 שנים, intel dual core E7300 לא זוכר את המהירות המדוייקת לוח אם MSI כרטיס המסך שנשרף הוא Geforce 9800 GT ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך באותה רמה או טיפה טוב יותר ככה שהמשחב שלי יוכל לסחוב אותו. יש לכם אולי הצעות סבירות מבחינת כסף? (באזור ה 400 ש"ח ועדיף פחות) ? תודה סטס

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים