עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום! אני מתכוון לקנות כרטיס מסך למשחקים (לא מתכוון להריץ על גבוהה אבל מעוניין בבינוני בלי שיקרטע) במחיר של 300-400 שח. ההתלבטות הראשונית שלי היתה בין Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB ל Gigabyte ATI Radeon HD 5450 1024MB כאשר ה HD 5450 נראה כיותר טוב מבחינת חומרה בזמן שה NVIDIA 220GT נראה כעדיף בביצועים במשקים, אולם בזמן הגלישה באתר ראיתי גם את ה ATI Radeon 4730 512MB אשמח מאוד לקבל את דעתכם בנוגע לאיזה מהכרטיסים האלה עדיף ולמה, או אולי כרטיס אחר שיתאים לתקציב. הנה הלינקים לכרטיסים שמצאתי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4419&CatCode=529 NVIDIA 220GT http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5106&CatCode=531 ATI Radeon HD 5450 http://www.rsm.co.…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by קפיצת הדרך,

שלום לכולם, יש לי בעייה שאני כבר איזה שלושה ימים מנסה לתקן אותה. לפני פחות מחצי שנה קניתי R 9600 XT 128MB במיטב כספי. הבעייה היא שהכרטיס מסך לא מריץ לי כמעט שום דבר כמו שצריך, ולפי מה שהבנתי הוא אמור להיות כרטיס מסך טוב. לדוגמא, אני מנסה להריץ את UT2004, שמכיל מנוע שיצא לפני שנתיים, עם הגדרות בינוניות ובלי אפקטים מיוחדים ועם מפה קטנה, והמשחק פשוט קופץ! לפני זה היה לי GFORCE 4 MX, ובאמת שאני בקושי מרגיש את ההבדל ביניהם. המחשב שיש לי הוא PENTIUM 4 2.0, עם 256 MB זיכרון, לא מחשב על אבל מחשב סביר. לוח האם תומך ב- 4 AGP. מה יכולה להיות הבעייה? ניסיתי להוריד דרייברים ללוח אם ולכרטיס מסך וזה לא עזר. עוד משהו מוזר הוא שכשאני משנה את ה- AGP בלוח השליטה של ATI ועושה ריסט אני לא ר…

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by J0HNiE,

תראו יש לי כרטיס מסך של LEADTEK 6800NU 128MB ושמתי את כל ההגדרות בCSS על הכי נמוך שיכול להיות !! והרזולוציה 1024X 768 ובעיקרון אני מקבל לפעמיים 60 והכי גבוה שלי זה 160 אפילו פחות!!! ואני לא יודע אם זה FPS DROP או שזה ככה אמור להיות ואם זה אמור להיות ככה מה הFPS המינימנים שאמור להיות לי? אני מריץ את הכרטיס על סטוק וגם יש לי עוד בעיה פתחתי פעם אחת צינורות והכל היה בסדר ועכשיו שאני פותח אני רואה ריבועים כאלה בצבע שקוף לבן וגם אני לא יכול לעשות OC אפילו על העלאת נקודה אחת הוא מודיע לי שהוא נכשל :s05:

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by idanus22,

איזה כרטיס חזק יותר? HD 5750 1GB או GTS 450 1GB ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום רב לפני שבוע מת לי ה 8800GTX האהוב שלי!!! היה תותח עד השנייה האחרונה שלו. נסעתי וקניתי ב 920 ש"ח את ה HD 5770 של ASUS (אחריות על OC כלול! אבל אני לא יעשה בינתיים בכל אופן) ה 8800 שלי מת חלקית מהסיבה שהמחשב עלה איתו אבל היו הרבה פסים כחולים ואדומים וחלק מהכתוב ב BOOT היה עם ג'בריש מוזר כזה במקום אנגלית תקנית. האם יש אופציה להוסיף את הכרטיס ככרטיס נוסף לפיזיקה בלבד - PHYSX? דבר נוסף יש לי כרטיס PHYSX של EGIEA אבל מסיבה לא ברורה החלונות 7 לא מזהה אותו. אשמח למענה בשני הנושאים. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אהלן , אתמול הרכבתי במחשב את הכרטיס מסך החדש שהזמנתי שהוא " radeon r9 270x 4gb 256 bit gddr5" אך הfps במשחק לא עלה .. המשחק הוא לא כבד בכלל ( counter strike csgo) לפני שהרכבתי את הכרטיס החדש היה לי gt 630 עם אותו fps . עם זה עוזר : יש לי מעבד i5 750 2.6hz מישהו יכול לעזור לי ? למה זה ככה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by bora8,

היי אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו hd 7870. יש לי מסך של סמסונג 144Hz FreeSync. i7 8700k האם עדיף לקנות כרטיס של AMD rx vega או 1070 GTX זה משנה עם אני קונה כרטיס שלא תומך ב freesync ? אשמח לתגובה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. מה עדיף לרכוש? ומה הפערים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, כרטיס מסך יעודי צורך חשמל, יוצר חום, ועושה רעש. אני מעוניין באפשרות להפסיק לספק לו חשמל ולעבוד רק עם הכרטיס המובנה, כשעולה הצורך ואשחק במשחק- אלחץ על הכפתור שיפעיל אותו בחזרה. האם קיים פיתרון כזה היום? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי מחשב הפועל תחת מערכת הפעלה ויסטה. כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RADEON X2600XT 256MB DDR4 מסך FULL HD של סוני משום מה, התמונה מוצגת כאשר מסביבה מסגרת שחורה בעובי של 5-10% משטח המסך. בכרטיס המסך הרזולוציה מכוונת לגבוהה ביותר, FULL HD. אני לא מוצא שם הגדרות נוספות שאפשר לשחק איתם. מישהו אמר לי שניתן לפתור את הבעיה דרך לוח הבקרה של Catalyst לכרטיס המסך שלי. אמור להיות שם בקר המכוון את רמת ה Overscan/Underscan. אלא מה, כאשר אני מעלה את התפריט של Control Center Catalyst , אני לא מוצא בכלל אופציה כזו. האם יתכן שבכרטיס הספציפי שלי, לא קיים בכלל הפונקציה של Overscan/Underscan ? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by saharbz,

שלום, ברשותי מחשב הכולל : מעבד I5-3470 3.2 לוח intel DH67CL זכרון 8gb 1333mhz DDR3 ספק SilverStone 500W st50f-230 כרגע אני עובד עם GT8800 512MB שהגיע הזמן להחליפו במשהו חדש. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח (סטייה קלה למעלה לא תהרוג). המשחק הכי כבד שאני משחק זה Call Of Duty, ואם אני רוצה את GHOST החדש אני צריך גם כרטיס חדש. כמובן שהייתי רוצה לשחק ברמה הגרפית הכי גבוהה שאוכל בתקציב האמור, מה אתם ממליצים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by eliko78,

לאור הממצאים החדשים יש טעם לחכותל GTX560 או ללכת על HD 6950

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ruler,

כרגע יש לי גירסה 9.0 directx היא עושה הרבה בעיות מכיוון שהכרטיס מסך שלי לא תומך בגירסה הזאת. רציתי לדעת אם אפשר להסיר באופן כלשהו את הגירסה הזאת ולהתקין במקומה גירסה 8.1 תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by RobiNooB,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131378 משום מה תמיד כרטיסים של POWERCOLOR הם הזולים ביותר ... מעוניין בכרטיס הזה מחו"ל (דרך חבר) אך מכיוון שזה מחו"ל האם אפשר לסמוך על חברת POWERCOLOR בתור מוצר אמין ? יש לי נסיון בעיקר עם SAPPHIRE ולא התקלקל לי בחיים שום כרטיס שהיה לי שלהם..... תודה ! נ.ב הכרטיס עולה כ600 שקל ...האם יעצר במכס ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ruler,

שלום לאחרונה , מסך המאג הישן (6 שנים בערך) שלי התחיל להיות ורוד (למה כל המסכים ניהים ורודים כשהם מתחילים להתיישן?) וזה ממש מעצבן תעיניים. אז החלטתי לקנות מסך חדש כנראה 15 אינץ' (הבנתי שב lcd 15 זה כמו בסיארטי 17 כן?) . השימוש הוא סרטים ומדי פעם גם משחקים אז חשוב גם שיהיה זמן תגובה נמוך . יש לציין שאיני צריך רמקולים בתוך המסך. ועוד שאלה אחת קטנה לקראת הסוף:האם ההבדל בין חיבור dvi לחיבור הרגיל באמת מורגש?אם כן אז אנא המליצו לי על מסך עם dvi וחיבור רגיל (שכרגע שחכתי איך קוראים לו...) כי עכשיו יש לי ג'יפה שתומך רק בחיבור הרגיל. תודה!

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. ממה שאני מצאתי עושה רושם שהדגם G1 Gaming הוא הכרטיס הכי טוב, אבל גם חשוב לי שחברה של האחריות לא תעשה בעיות אם משהו ישתבש. איזה ניסוין יש לכם עם תיקון תקלות בכרטיסים של חברות שונות? אחת מהסיבות שאני שוקל כרטיס של EVGA זה כי שמעתי שהאחריות הולכת שם מאוד חלק.

17. בקר טוב אתחיל עם שאלה ראשונה: יש לי כרטיס מסך PCIX עם יציאות וידאו, DVI ו VGA האים אני יכול לחבר 2 מסכים אחד ל DVI ואחד לאנלוגי?? אני לא מצפה שאוכל לפצל את השדרים או את התצוגה רק לראות אותו דבר ב 2 מסכים. שאלה 2: יש לי מחשב עם כ.מסך AGP וכרטיס מסך ישן PCI. האם אפשר לחבר את שניהם למחשב ולחבר להם 2 מסכים שונים ואם כן האם אפשר לראות בכל אחד מהם דברים שונים,או שמה אותו דבר בלבד? שאלה 3: יש לי מסך סמסונג 710T ,יש לו יציאה של DVI ואנלוגית. האם אפשר לחבר לו 2 מחשבים אחד עם כ.מסך DVI ואחד עם כ.מסך אנלוגי ופשוט יהיה מסך אחד לשני מחשבים ? אולי יש כפתור במסך שמשנה את דרך הקליטה של המסך מאנלוגי לדיגיטלי וההיפך?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by wwwqqrr,

היי יש לי את המחשב הבא: מארז : COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU מעבד : Intel Pentium D 930 3.00GHz לוח אם : Gigabyte GA-8I945P-G כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GT זיכרונות : שני זכרונות של 512 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דגם: PQI25400-1GDB דיסק קשיח : SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM דגם: HD160JJ צורב : LG GSA-4167B BLACK BULK ספק כח : FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm דגם: FSP400-60THN מאוורר : ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN השאלה שלי היא כזאת, הכרטיס x1950xt יתאים למערכת שלי ? כאילו אני יכול לשים אותו במקום ה7600gt בלי להחליף ספק כוח, מעבד וכו'... זה הדגם המדוייק של הכרטיס: HIS RADEON GRAPHICS CARD X1950XT ICEQ3 256MB GDDR3 תודה לכל העוזרים

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by SilentBob,

הכרטיס הקומפקטי והסופר יעיל מבית AMD מוצג רשמית, עם תג מחיר גבוה מהצפוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הושק-כרטיס-ה-radeon-r9-nano-של-amd/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by lmlm,

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/x1950pro-gf7900gs.html לכל המתלבטים מבינכם; OC,משחקים,רזולוציות

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by tsahiii,

זהו חבר'ה אחרי האשכול האחרון שפתחתי בנושא זה רציתי להגיד לכם תודה רבה על התגובות והעזרה בסופו של דבר הלכתי על ה4850 של גיינווארד ואני ממש מרוצה הכרטיס מפעיל בצורה חלקה הכל על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1024*768 שלי בכל מקרה היא מספיקה ורואים בה מדהים גם ככה, הרבה מעבר למה שציפיתי אני חייב להגיד. וזהו כרטיס מומלץ לכל מי שמתכן לקנות. שנה טובה וחג שמח לכולם

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. איזה כרטיס הכי כדאי בטווח של עד 1500 למשחקים כבדים כולל פילטרים? יוצאים כרטיסים חדשים שכדאי לחכות להם? המפרט q6600 gigabyte p45ds3r 4GB ddr2 800 enermax 620w liberty כרגע אני עם מסך 17 אבל בעתיד יהיה 22, ואני משחק גם על LCD32

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by xcalibur,

אני הולך להחליף את המחשב שלי אחרי 7 שנים בערך וחשבתי אם כבר אז כבר. דיברתי עם כמה חבר'ה והדיעות מאוד חלוקות. אחד חושב ש-CF עם שני 4870 יהיה הרבה יותר ממספיק. מה שמוזר זה שהכרטיס הזה, שעובדתית חזק וזול יותר מ-260GTX, נחות ממנו כשמדובר ב-SLI מול CF. לינק: http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/xfx_gtx_260_xxx_sli_performance/1 וזה בעצם מה שמונע ממני לקנות אותו כרגע. מצד שני, NVIDIA היא שמכתיבה את השוק ולא ATI. מתום עידן 3DFX הייתי מסור ל-NVIDIA והדבר היחידי שזכור לי מ-ATI הוא שבזמנו היו להם בעיות תאימות קשות במשחקים (אני מודה שאני יחסית בור בעסק). אתם חוששים שיש לי מה לחשוש לעבור צדדים או שזה נחלת ה-10 שנים לפני?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Hyena,

שלום, השאלה שלי היא כמו בכותרת, אני רוצה 4800 אבל יש 4 חברות ASUS MSI LEADTECH GAINWARD, מה הכי טוב? דרך אגב מה ההבדל בין 4800 ל 4600 ל4200? נגיד ש4600 טוב מ4200, אבל מה ההבדל בין 4600 ל 4800? נראה לי שהם באותו טווח מחיר בערך. בכלל 4800 יספיק לעוד הרבה זמן? תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by rageman,

הכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא GEforce4 mx440 אני זקוק לכרטיס מסך מכובד שיתמוך ב B&W2, fable ובמשחקים הבאים שיצאו לפחות בשנתיים הקרובות. יש לי 256RAM ולוח אם P4S533 Asus BIOS: ASUS - 42302e31 Award Modular BIOS v6.0, 04/18/03 יש המלצות? תודה לכל העוזרים

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.