עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by iluxa1,

help me choose! אני פשוט רוצה לדעת מה יותר טוב כי אני קונה מחשב חדש...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. חבר'ה מה ההבדל בין הפילטרים ביליניאר טריליניאר ואניסוטרופיק? תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הלכתי לאתר של אן בידיה וראיתי את האפשרות של ניתוח הכרטיס מסך והשוואתו לכרטיסים אחרים מבית אן בידיה. הכרטיס שלי הוא Leadtek GeForce 4 TI 4200 128 MB. זה מה שקיבלתי: הכרטיס רץ באובר קלוקינג של 305/551.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by shaulking,

אני רוצה לקנות RADEON 9700 מאיזו חברה הכי כדאי לי לקנות ואני רוצה שיכלול VIDEO IN - VIDEO OUT

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Lanzar,

שלום לכולם כהרגלי אני נכנס כל כמה ימים ל GURU3D כדי לבדוק אם יצא דרייבר חדש... ואכן יצאו שניים חדשים אני יעלה אותם לכאן למרות שבדרך כלל אין שום תגובה על ידיעה על דרייברים חדשים אם למישהו יש זמן/חשק הוא יכול להתקין ולתת חוות דעת... הראשון 71.40 בטא http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=954&file=4&evp=3fe1f5beef622505674efa9928c5a9bc והשני 71.50 לא בטא... http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=955&file=4&evp=12101015dc52f7d9e7a5a47c959a7b8a עריכה: הרגע היתקנתי את ה 71.50, רציתי רק להגיד שחייב להתקין אותו ידני, דבר שני שסמתי לב, זה שהדרייבר מזהה את החברה של הכרטיס לדוגמה אצלי LEADTEK ולא כמו בדרייברים הקודמים שתמיד הוא היה מזהה…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני ממש לפני רכישת מסך חדש. פשפשטי וטחנתי את הנושא טוב טוב, ועכשיו יש לי התלבטות סופית בין 2 מסכים- 1. ה VP171 2. סמסונג 172T. כל אחד כמובן אומר משהו אחר ומשבח את האחר. המטרות שלי הם -אינטרנט,עריכת וידאו, גרפיקה. אני לא משחק בכלל משחקים,לא רואה סרטים (יש טלויזיה). חשוב לי צבעים איכותיים,ורמת דיוק גבוהה של הכתב. במבחן "ראש בראש" -מה יותר טוב? כסף לא משחק פה תפקיד אם למשהו יש אחד מהנ"ל,אשמח אם יוכל לכתוב את חוות דעתו כולל חסרונות שמצא. תודה

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי חברים, סוף סוף בונה מחשב חדש, אשמח לדעת המלצה על כרטיס מסך עם עדיפות לחברה nvidia- סתם נטיות הלב. תקציב: 1800 גג דרישות: יחזיק משחקים כמו SC2 על מסך 27 של דל (טרם הוחלט דגם מדוייק)- ברזולציה אופטימלית ובכיף. והצגות של HD 1080 סרטים כבדים ~ 30GB ככה. האם כל ה 660, 670 יעמדו במשימה בכבוד? איזה דגם מומלץ וכדאי? נ.ב אין כוונות ל OC מטורף או משהו בסגנון.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by garfilld,

ערב טוב לכולם קניתי לפני מספר ימים כרטיס חדש HD4870, חיברתי אותו והכל היה סבבה והשארתי אותו עובד בערך 4 - 5 שעות, והפעילות היחידה שאני עשתי זה גלישה באינטרנט וחיביתי את המסך, אחרי שחזרתי לחדר והדלקתי את המסך אז אני רואה מסך ירוק כאילו שהכרטיס מסך היתעמץ יותר מידי, והייתי צריך לעשות למחשב הפעלה מחדש. עשיתי לו ושוב השארתי אותו דולק לבערך 3 שעות ושוב יש מסך ירוק והייתי צריך לעשות הפעלה מחדש אבל אז היה מאוחר וחיביתי אותו לגמרה. ויום למחורת הדלקתי את המחשב ואז אחרי כמה שעות זה שוב קרה, אז חיביתי אותו הוצתי את הHD4870 ושמתי את הHD3870 שהיה לי ואז הכל חזר לשיגרה. היתקשרתי לחנות והם אמרו לי להגיע אליהם אז הגעתי והם נתנו לי כרטיס חדש והגעתי הביתה הוצאתי את הHD3870 ושמתי את הHD4870…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. הgtx260 של החברה הזאת : http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 או הhd4870 של החברה הזאת: http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=245 איזה מהם חזק יותר למשחקים מפרט e8400 2 gb p43

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. כרטיס מסך מדגם leadtek Ti4400. ניסיתי לשמן את המאורור, אך ניסיון זה לא הצליח. למעשה ובלית ברירה ניתקתי אותי מן הכרטיס כי אני לא עומד בעוצמת הרעש. האם ניתן להשאיר את המצב בעיניו כשאחד המאווררים (מתוך שניים) מנותק? או כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום כולם !! במסגרת עזרתי לחבר להרכיב מחשב נתבקשתי לבחור לו כ. מסך התקציב שלו הוא בעייתי יש המון אפשרויות... הייתי רוצה שתגידו לי מה האפשרות הטובה ביותר בתקציב של עד 1200 ש'ח ... בתודה מראש לירן

12. Started by Morfium,

שלום, סיימתי לבנות את מפרט המחשב, ובכרטיס המסך החלטתי ללכת על ה GTX-670, הגרסה שבחרתי היא ה : EVGA GTX670 2GB Superclocked מה שכן ראיתי שקיימת עוד גרסה בשם : EVGA GTX670 2GB FTW האם משהו יודע להגיד לי מה ההבדל בין 2 הגרסאות ? תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. לאחר שהתברר לי שאין יותר כרטיסי מסך נורמאליים למשחקים במימשק agp ראו דיון קודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337217.msg2915205#msg2915205 החלטתי לרכוש כרטיס זול עם תמיכה חומרתית בפריסה של סרטים שבאים בפורמט דחוס(divx, xvid ) ובעיקר סירטי hd +vc1 ככול שהבנתי הכרטיסים התקציביים של ati עדיפים משמעותית על nvidia בכול מה שקשור למולטימדיה. על כן אני מעוניין בכרטיס כמה שיותר זול במימשק agp מתוצרת ati. היה נחמד אם הכרטיס היה לפחות מסוגל להריץ בצורה סבירה משחקים ישנים בני כמה שנים (hl2 ,cod2 ,farcry ) ברזולוצייה נמוכה וללא שום פילטרים, אולם אני לא מוכן לשלם יותר מדי על התענוג הזה . המלצות יתקבלו בברכה .....

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. עבודה יפה של science studio בנושא:

15. Started by alex28,

יש לי שאלה חברים אני רוצה לקנות SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 ויש לי ספק של 500W, הספק יחזק מעמד??? ועוד דבר יש לי לוח האם עם PCI-Express 2.0 ויש 2.1 מה הבדל בינהם אם אני יכול לשים כרטיס שהוא 2.1 על 2.0? בכרטיס זה יש שני כניסות מתח PCIE אני צריךלחבר לשניהם מתח??? איזה חברה כדי לקחת ASUS או SAPPHIRE?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מה ההבדל בין סידרת הGeforceFX לבין סידרת הGeforce4? ??? עריכה: והמלצה לכרטיס טוב למחשב החדש שאני מרכיב

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם אני אחרי פירמוט ואני לא מליח לעדכן תכרטיס מסך. יש לי 2 כרטיסים של AMD 6850. היום לחצתי על על העידכון שלו והוא עידכן לי פירמטתי שוב את המחשב ופתאום הוא אומר לי להכנס לאתר נכנסתי לאתר הורדתי תעידכון והתקנתי אותו ואז הוא חסם לי תכרטיס מסך איך אני מחזיר את זה שהעידכונים שאני מוריד דרך ההגדרות יעבדו ואני לא יצטרך להכנס לאתר? עשיתי כבר דבר כזה עשיתי לו הסר והתקנתי אותו שוב מהדיסק אני נכנס להגדרות ולא עובד הוא מבקש מימני ללכת שוב לאתר. עוד בעייה שצצה לה לפני שבועים לפני שפירמטתי בכלל. בהגדרות של הכרטיס מסך איפה הקרוס פייר יש לך להגביר את המאוורר עד הסוף אז שאני מגביר המאוורר עושה רעש ממש. הקטע הוא ששום כבל לא נוגע בו והמארז זז רק 4 פעמים מהמקום שלו והוא עזה תרעש ליפני…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by gabi_y,

כיום יש לי X1950GT קניתי את המסך לפני שבועיים,ואני מחפש כרטיס מסך חדש.. אין לי בעיה לעשות OC לבד,תודה

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by natgun0,

רציתי לשאול אם נגיד אני עושה SLI עם שני כרטיסים של NVIDIA כמובן מאותו סוג ,האם אני חייב גם שני מסכים או שאני יכול להפעיל אותם גם על מסך אחד,כי ברוב הסירטונים וההסברים שראיתי הראו שני מסכים .

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by eli1024,

שלום לכולם , אני אתחיל במפרט שלי שיהיה לכם תמונת מצב מעבד : intel q9300 ללא אובר קלוק לוח : asus p5n-d nforce 750i זיכרון : 4 גיגה ספק : 750w עם הספק של 62 אמפר ב-12v כמובן עם אפקטיביות של מעל 80% כרגע יש לי כרטיס מסך 8800gt עם אובר קלוק מהחברה ועדיין מריץ לי הכל על גרפיקה יפה אבל מעוניין ביותר הבעיה שאני מחפש כרטיס חזק בהרבה וגם שקט באותו זמן אני לא רוצה לשמוע את המחשב שלי שאני לא משחק כרגע אני שולט בסיבובי מאוורר כרטיס מסך שלי ידנית ככה שאני לא משחק אני בקושי שומע את המחשב שלי אז צריך פיתרון דומה בכרטיס החדש או עדייף שיבוא שקט תקציב זה לא בעיה אבל לא רוצה לקונות כרטיס שאני לא אנצל בגלל צוואר בקבוק שיבצר בגלל המעבד שלי תודה מראש לכל העונים! אשמח לקבל חבות דעת על…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by loladc,

שלום לכולם רציתי להתייעץ אתכם בקשר לכרטיסי מסך לא מזמן הרבה אנשים קנו הרבה כרטיסימסך לצורך bit coin כנראה זה הפסיק להיות ריווחי, ולכן הםהתחילו למכור אותם ב יד 2 לדוגמא כרטיס מסך gigabyte r9 280x שעולה מינימום1300 שקל, מוכרים אותו ב 600-800 שקל עם אחריות לשנתיים וחצי. אני את האמת לא משחק במשחקים שצריכיםכרטיס מסך כזה ואני מאמין שרק בעוד שנתיים אני אקנה מחשב חדש. האם כדי לקנות כרטיס יד 2 כי יש כאןהזדמנות עסקית טובה? או שאתם חושב שעוד שנתיים במחיר600-800 שקל אני אצליח להשיג כרטיס ברמה כזאת? תודה רבה J

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ציפורים בניוטרל,

שלום, יש לי בעיה עם הרצת המשחק ביחד עם הכרטיס הזה, לאחר בדיקה מעמיקה בגוגל גיליתי שזו בעיה נפוצה והבעיה היא תקיעות במהלך המשחק ולפעמים מסך שחור. קראתי שצריך לעדכן את הביוס כדי שזה יפתור את הבעיה כמו שזה פתר לכולם.. יש לי כרטיס Gigabyte GTX 560 Ti N56OC 1GB הורדתי מהאתר שלהם את עידכון הביוס אבל לאחר שאני מנסה לעדכן מופיעה שלי שגיאה Flash BIOS Field וכשאני בודק ב EasyBoost אם יש עדכון לביוס זה אומר שאין. בכל מקרה אין לי מושג מה אני עושה עם הבעיה הזאת, זה ממש מציק אני לא יכול לשחק אפילו 10 שניות. יש למישהו פתרון? תודה מראש

23. שלום לכולם.קודם כל הכרטיס מסך הוא 7900GT של eVGA. לא יודע מה זה אומר לכם אבל ה-Core Bus: 500 Mhz וה- Memory Bus: 750 Mhz וכשקניתי את הכרטיס אמרו לי שזו גרסא מומהרת של הכרטיס מהמפעל (רשום על הכרטיס CO, ולא התבלבלתי זה לא OC. חח אין לי מושג מה CO אומר). אז הבעיה היא כזו: יש לי ארטיפקטים במשחקים (לא רק כבדים) וזה לא רק במשחק אחד. אתם יודעים, העיוותים האלה בגרפיקה, שיש לפעמים איזה פס שמתארך לאורך כל המסך ומעוות את כל התמונה. לפעמים זה גם מגיע לדסקטופ ולגלישה - אני מקבל לפעמים נקודות אדומות וצבעוניות על המסך שנראות כמו פיקסלים שרופים אבל הן נעלמות מדי פעם, אם אני מעביר עליהן חלון למשל. וגם המחשב ממש מרעיש לפעמים אפילו במשחקי פלאש או shockwave פשוטים. הטמפ' במנוחה היא בד"כ - 52…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. בוקר טוב, אני מתכוון ללכת להזמין מחר מחשב ויש לי כמה התלבטויות, אחת מהן היא לגבי כרטיס מסך, אשמח אם תוכלו לעזור לי.. ברמה העקרונית אני לא משחק במשחקים אבל לעתים אני יכול להתקין איזה משחק ומעוניין לקבל רמת משחקיות טובה, לא משהו שיראה מדהים אבל שהאיכות תהיה טובה +.. (המשחק האחרון ששיחקתי זה COD 4 עם כרטיס מסך 6600GT ומעבד 3200+ של AMD וסה"כ נהנתי אחרי שהורדתי את ההגדרות לרמות בינוניות..). בנוסף, המחשב ככל הניראה יחובר בעוד מספר חודשים (אני מקווה..) למסך בין 20" - 24" ולכן אני מעוניין שהוא יוכל להתמודד איתו.. לעתים יתבצעו עריכות וידאו/תמונה אבל לא משהו מסובך מידי או מקצועי.. אני לא סגור על התקציב משום שאין לי משהו ספציפי, אם באמת כדאי לי לרכוש כרטיס שהוא גם מעבר למחיר שרשמתי…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב והוא הולך להיות בחדר שלי ממש קרוב למיטה ולכן חשוב לי שהוא יהיה שקט ככל האפשר. אני מתלבט בין ה GIGABYTE HD 4770 לבין ה PALIT 4850 DDR5 מבחינת ביצועים ברור לי שהכרטיס של פאליט לוקח אותו בסיבוב, השאלה אם הוא לא יעשה הרבה רעש/יתחמם יותר מדי? (לא מתכנן OC). כמו כן, האחריות על הפאליט היא רק שנתיים ועל ג'יגה בייט היא 3 אם אני לא טועה... מה אתם ממליצים?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים