עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Radeon-man,

הרדיון מקורי של ATI דגם הכי חדש מהסוג של R250LE בעל זכרון 64 DDR מהיר ועם דריור הכי מעודכן של ATI

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by UVnet,

אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך (במיוחד עכשיו שיצאו כל העניינים לאחרונה) הדרישה היא פשוטה: אני מחפש את הכרטיס הכי זול שיריץ טוב וחלק World of Warcraft (כולל Burning Crusade למרות שאני לא בטוח שזה בכלל משנה משהו) ב 1280x1024 עם כל הפילטרים וכל ה Settings על High. תודה!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ExTazy,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך מחשב חדש של ViewSonic כדי לראות סרטי HD במחשב. אבל לצערי המחשב שלי יחסית ישן והכ. מסך לא תומך HD כלל. זהו המפרט: לוח אם - GigaByte K8T800-8237 מעבד - AMD Athlon 64 3000+ זכרון - 1.5GB PC3200 כ. מסך נוכחי - NVIDIA Ge-Force FX5200 מעבד - ATX 520W חקרתי קצת את הלוח כדי לראות איזה כ. מסך אני יכול להרכיב ולפי המפרט: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1709#sp (ניראה לי שזה זה) מצאתי את 2 הכרטיסים הללו: 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=28775 2. http://ivory.co.il/product.asp?productid=2862&CatCode=532 השאלה האם המחשב באמת ירוץ בסדר(או בכלל כי תכוב שם משהו שאני לא מבין supports 1.5v dis…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by dr.combina,

שלום לכולם, יש לי מחשב בעל מפרט : Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50Hz לוח MSI דגם G41TM-P33 צ'יפסט G41 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 Western Digital 500GB SATA2 32MB Buffer Kingston 2048MB (2GB) DDR2 800MHz ברצוני להוסיף כרטיס מסך משהו טוב, בתקציב של עד 400 שקל שיוכל להריץ משחקים בסגנון GTA IV או MAFIA 2 (אם זה אפשרי ).. תודה לעוזרים, שנה טובה וחג שמח

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by KoM,

אני צתכוון לקנות מסך LCD 17" חדש ויש לי אפשרות לבחור כרגע בין מספר דגמים : האם יש לכם ניסיון ועל מה הייתם ממליצים ? EIZO Flexscan L557, 5 שנים אחריות Samsung 172T DVI או הוויוסוניק המוכר כל כך הלא הוא ה-Viewsonic VP171 מה הכי מומלץ ? כאשר יש צורך באיכות דו מימד מעולה ואפשרות לשחק במשחקים בצורה נורמאלית ! כמו כן חובה DVI שנמצא בכולם. מה הכי מומלץ ? (ואל תגידו ישר שהוויוסוניק כדאי בגלל ה-16 מילישניות כי הוא לא 16 מילישניות אמיתי. תודה מראש...

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by maxxy,

למשהו יש את השם/טלפון/כתובת של היבואן? אשמח מאוד לקבל אותם. בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by moshe212,

מה דעתכם על הכרטיס הזה לעבודה עם אוטוקאד במחשב נייד?

8. Started by Necessary_Evil,

מומלץ? לא מכירה את החברה ועל סף קנית מחשב.. אלטרנטיבות עדיפות באותה סקאלת מחירים גם כן יעזרו אם יש תודה ;D

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by kobibo,

איזה דיירבר יתן ביצועים טובים יותר ( גם ה Omega מבוססת על הדרייבר החדש של Catalyst 5.12 ) הם יהיה גם אולי הפרשי טמפ' בין שני הדריברים ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Zeper,

לקחתי את הכרטיס מסך הזה.. עכשיו שמתי אותו במחשב הדלקתי וזה אומר שאני צריך לחבר עוד משהו לכרטיס מסך הסתכלתי ב MANUAL וזה באמת אומר שאני צריך לחבר משהו אבל נראה לי שאת לי את זה... FRMALE CONNECTOR שאני אמור לחבר לכרטיס מסך ואני רואה על הכרטיס יציאה ואני לא מבין מה אני אמור לחבר ומאיפה ולא קיבלתי שום כבל והסתכלי במחשב ואני גם לא מוצא... מה אני אמור לקנות? הנה תמונה: תודה מי שיכול לעזור לי אני באמת מודה לבן אדם אז מה אני צריך לקנות לחבר ? משהו..

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by zombie,

במנוחה הכרטיס נמצא בדרך כלל על 75 מעלות והמאוורר על 30% כשאני משחק והמאוורר על אוטומטי אני יכול לשחק נגיד 15 דקות ואז המחשב יתקעע והצליל ברמקולים קופץ ממש מהר ואני מקבל מלא ארטיפקטים(פסים ציבוניעיים לאורך המסך שמכסים אותו לחלוטין)או שזאת התמונה עצמה נמרחת על המסך וזה קופץ ככה כמה שניות ואז המחשב מאתחל את עצמו...וכבר אחריי כל הזמן של האיתחול אני ממהר לראות מה טמפרטורת הכרטיס מסך והיא על 85...אותו הדבר קורה כשאני שם את המאוורר על 65% שזה המון רעש! רק שאז אני יכול לשחק חצי שעה- שעה רצוף...הבעיה נובעת מהכרטיס מסך?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by rank,

יש לי היום את הX1950 PRO ואני רוצה לשדרג את זה ל4870 512MB . עכשיו זה הבעיה אני שמעתי כמה תגובות על זה שהכרטיס נתקע בכמה משחקים (המשחק נעצר) . זה סתם שמועות או שזה באמת קורה ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ran07,

למשחקים כמובן האם גם 4850X2 יספיק או שצריך רק 4870X2 ועוד דבר יותר שווה לקנות שני כרטיסים 4870 בנפרד שכל אחד עולה 1300 ביחד 2600 כמו כרטיס מחיר של 4870X2 בודד

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב חדש ואני לא יודע איזה מסך ליבחור. התקציב למסך הוא בערך 1500 ש"ח , פלוס מינוס. אני מחפש מסך טוב ואמין שיוכל לעבוד טוב לאורך הרבה שנים. אנא מיממכם אל תציעו לי מסכים של LG . וגם לא מסכים של MAG ( יש לי עכשיו כזה מסך והוא מעולה ,אבל אני רוצה גם להתנסות במסך אחר). המסך שממש מצא חן בעיני זה HM703UT Vision Master Pro413 הינה דף הסבר עליו: http://www.iiyama.co.il/pdf/HM703UT.pdf. מבקש את המלצתכם למסכים נוספים. תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מה נישמע אחים שלי אני צריך קצת מידע אל הכרטיס הזה: RADEON 9100 TV,DVI 128MB מה הוא שווה ואיך הביצועים שלו

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. כרטיס מסך עם קומפוננט היכן יש ( מסדרה האחרונה של נבידיה ) פלח שוק גבוהה 570 ומעלה או 470 ומעלה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by DakloN,

שלום.. אפשר לקבל קישור ל6600GT טוב הכי זול שאפשר למצוא?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי חברים. אתמול חיברתי מסך נוסף ל GTX 460 שלי. חשבתי שאוכל לשחק BF4 במסך אחד, ובשני לגלוש ולהיות ב TS. מסבתבר שלא. אם אלחץ על שולחן העבודה במסך השני, המשחק יתמזער במסך הראשון. שמעתי מאחרים שזה לא כך. הם יכולים גם לשחק וגם לגלוש במסך השני ללא הפרעות. חשוב לציין שאני עם ווינדוס 8.1. ניסיתי להתקין את ultramon אבל הוא לא תומך בווינדוס שלי כנראה (לא נפתח גם עם תאימות). לא יודע אם התוכנה הזאת יכולה לעזור, רציתי לנסות. יש לכם השערות איך אוכל לסדר את זה שאוכל לשחק במסך אחד ובשני לגלוש בלי שהמשחק יתמזער? תודה, אביב.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yair23,

שלום, יש לי אופציה לקנות את הכרטיס מסך הזה: [h=2]R7260-1GD5 PCIExp 1GB[/h]ASUS RADEON R7 260 1GB יש לי כרגע APU : A8-3870K שעד עכשיו משחקים רצו עליו בהגדרות נמוכות-סטנדרטיות.. ASSASSIN CREED 4 רץ די חלק אחרי שהורדתי כמה הגדרות. DYNASTY WARRIORS 8 רץ, WATCH DOGS עובד אבל לא נראה משהו. כדאי לשדרג כרגע או לחכות שיצאו כרטיסי מסך חדשים (20נ"מ ומטה) פשוט מצאתי את הכרטיס מסך הזה במחיר יחסית זול. יפריע לי שהוא רק 1GB ? או שכדאי לקנות 2GB ? המחשב מחובר כרגע לטלויזיה ואני לא משחק על רזולוציות גבוהות בדרך כלל ... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כמשוער, מפתחת השבבים משיקה אתר ייעודי אשר מאשר כי נזכה להיכרות ממשית על דור ה-Vega במסגרת תערוכת CES הגדולה לכתבה

21. עשיתי שידרוג קטן למחשב שכולל: Intel i3 6100 Asus H110 8GB DDR4 2133MHz AMD RX 470 4GB בתכלס זה פשוט מחשב חדש... אבל בכל אופן הרצתי את הבנצ'מרק של Rise of The Tomb Raider על Very High והתוצאה הסופית שקיבלתי היא 37 FPS. כפי שניתן לראות בוידאו הזה - עם אותה חומרה כמו שלי התוצאה שלו הייתה 84 FPS. למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ruler,

שלום לאחרונה , מסך המאג הישן (6 שנים בערך) שלי התחיל להיות ורוד (למה כל המסכים ניהים ורודים כשהם מתחילים להתיישן?) וזה ממש מעצבן תעיניים. אז החלטתי לקנות מסך חדש כנראה 15 אינץ' (הבנתי שב lcd 15 זה כמו בסיארטי 17 כן?) . השימוש הוא סרטים ומדי פעם גם משחקים אז חשוב גם שיהיה זמן תגובה נמוך . יש לציין שאיני צריך רמקולים בתוך המסך. ועוד שאלה אחת קטנה לקראת הסוף:האם ההבדל בין חיבור dvi לחיבור הרגיל באמת מורגש?אם כן אז אנא המליצו לי על מסך עם dvi וחיבור רגיל (שכרגע שחכתי איך קוראים לו...) כי עכשיו יש לי ג'יפה שתומך רק בחיבור הרגיל. תודה!

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. איזה כרטיס הכי כדאי בטווח של עד 1500 למשחקים כבדים כולל פילטרים? יוצאים כרטיסים חדשים שכדאי לחכות להם? המפרט q6600 gigabyte p45ds3r 4GB ddr2 800 enermax 620w liberty כרגע אני עם מסך 17 אבל בעתיד יהיה 22, ואני משחק גם על LCD32

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, יש ברשותי כרטיס מסך מהסוג: GIGABYTE GEFORCE 8800GT 2.0 512MB GDDR3 CPU: INTEL Q6600 אני מעוניין להריץ את כל המשחקים האחרונים באיכות הגבוהה ביותר (צריך להגיד שגם עם ה 8800GT אני מסוגל לכך פחות או יותר) מה אתם הייתם ממליצים? GALAXY GEFORCE GTX560 TI 1GB 256BIT DDR5 D.DVI/M.HDMI או ATI VTX3D 6850 X-EDITION 1GB DDR5 VGA/ HDMI / DVI או להסתפק בנאמר Gigabyte GeForce GT43 אשמח לשמוע המלצות

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אוקי אז ככה בזמן שאני משחק במשחק arma 2 לאחר כ חצי שעה -שעה המשחק ניתקע וכל המסך נהיה ציבעוני ופיתאום מופיעה שגיעה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד ושאני יפעיל מחדש תמחשב. שאלתי באיזה פורום והם אמרו לי ליבדוק מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך בזמן המשחק וזה היה 67 בשיא, במנוחה 47-50. הטמפרטורה נראית לי בסדר אבל למה הוא מיתכבה אחרי שעה וזה עוד בהגדרות בנוניות שהורדתי כי אם אני שם בהגדרות גבוהות זה מיתכבה אחרי 5 -10 דקות. מפרט מחשב: geforce 9800gt 512 mb intel core 2 dou 2.66 3 gb ram win xp [פירמטתי מ win 7 טעות!] יש לי עוד כרטיס geforce 8500gt אני יבדוק אם זה מיתכבה גם איתו ואז זה בעיה במשהו אחר ,לבנתיים אם אפשר לענות לי.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.