כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שאני מקבל תוצאה נמוכה מידי התוצאה שקיבלתי היא 3739 והמפרט שלי: A64 +3000 (754) gigabyte ga-k8ns 512DDR a-data xfx gf6800gt מה אתם אומרים?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, זה הנושא שאני הכי פחות מבין בו בכל הנושא אז הייתי שמח לקבל עזרה מהמבינים יותר בכל הקשור ל-NV ומה שהיא מציעה. (ממ, Syndrom ) בכל אופן יש לי כרטיס של ATI ואני לא רוצה לוותר על כל הטכנולוגיה של פיזיקס וכד' וניחוש שלי שזה יהפוך להכרחי בעתיד, מה שגם אני עובד בכל הקשור לגראפיקה ומתכוון להתקדם יותר בתחום אז שכן התמיכה פה תציע לי הרבה, ובהתחשב בזה שיש לי PCI-E פנוי ועוד טיפה כסף חשבתי שאולי כדאי להשקיע כרטיס מסך לפיזיקס בלבד, אבל אני זקוק למשהו לא Overkill במיוחד. אז רציתי לשאול אם יש איזשהו כרטיס סביר של NV שיספיק לבדו להריץ אך ורק תכני פיזיקס בלי לפגוע בביצועי הגיימינג עצמם? (כמו ב-Dark Void למשל, שיהיה ניתן להריץ עם פיזיקס על ON בלי איזה 30-20FPS) חשוב לי שהכרטיס ל…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שתי שאלות ראשונה איזו חברה ממומלת שניה כמה וואט הוא דורש תטדה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לפני שבוע מת לי ה 8800GTX האהוב שלי!!! היה תותח עד השנייה האחרונה שלו. נסעתי וקניתי ב 920 ש"ח את ה HD 5770 של ASUS (אחריות על OC כלול! אבל אני לא יעשה בינתיים בכל אופן) ה 8800 שלי מת חלקית מהסיבה שהמחשב עלה איתו אבל היו הרבה פסים כחולים ואדומים וחלק מהכתוב ב BOOT היה עם ג'בריש מוזר כזה במקום אנגלית תקנית. האם יש אופציה להוסיף את הכרטיס ככרטיס נוסף לפיזיקה בלבד - PHYSX? דבר נוסף יש לי כרטיס PHYSX של EGIEA אבל מסיבה לא ברורה החלונות 7 לא מזהה אותו. אשמח למענה בשני הנושאים. תודה רבה!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קבלתי אתמול את המסך החדש: Samsung LCD SysMaster 730B DVI ועכשיו משום מה התמונה רועדת במסך. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, איך אני מחבר את המחשב לטלוויזיה כך שינגן סרטים ויעביר וידאו ואודיו גם יחד דרך חיבור ה-HDMI? לוח Intel Eva Cove DG35EC כרטיס מסך Sparkle Geforce GT210
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני פותח לי לאיטי את CS, ובזמן שאני נכנס לסרבר אני ממזער לרגע את המשחק והולך לATI CCC. ראיתי שם שהכרטיס על 102 מעלות!! אני ללא OC, עם קירור סטוק. ובGPU Activity הייתי באותו רגע בערך על 60%. הטמפרטורה כרגע ממשיכה לרדת, לרוב הטמפרטורה בין 65 ל70 במנוחה. לדעתי אלה טמפרטורות גבוהות מדי. אם זה חשוב, יש לי מארז טמפסט והכבלים די מסודרים.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי את זה באינטרנט, מה אתם חושבים, Abit אומרת שבגלל הקירור לא תיהיה בעייה להגיע למהירויות גבוהות מאוד באוברקלוקינק ובמחיר של Ti 4200. יהיה מעניין לראות זה לינק: http://warp2search.net/article.php?sid=6559&mode=thread&order=0
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הכרטיסים הם: b]כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1267 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1245 b]כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1369 כרטיס מסך: Asus 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1290 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 [glow=red,2,300]1GB[/glow] Super Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1337 מה דעתכם מי יותר טוב? אמור לעבוד על 4 ליבות,לוח p35 ds3L זכרון 2G ומבחינתי שיתאים לOC....
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות אחד מהם יד שנייה ב800-900 שקל.. אבל מה שאני מפחד זה שהם יהרסו לי אחרי כמה זמן בגלל שחיקה... אז אולי עדיף 793DF חדש ב710 שקל מה אתם ממליצים ? Tnx
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לגבי כרטיס מסך איזה כרטיס\שילוב הכי שווה ומשתלם לי? הציעו לי crosfire של HD4850 האם הוא עדיף על 9800GTX\GX2? או שלמישהו יש עוד הצעות תודה מראש...
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתכוון ללכת להזמין מחר מחשב ויש לי כמה התלבטויות, אחת מהן היא לגבי כרטיס מסך, אשמח אם תוכלו לעזור לי.. ברמה העקרונית אני לא משחק במשחקים אבל לעתים אני יכול להתקין איזה משחק ומעוניין לקבל רמת משחקיות טובה, לא משהו שיראה מדהים אבל שהאיכות תהיה טובה +.. (המשחק האחרון ששיחקתי זה COD 4 עם כרטיס מסך 6600GT ומעבד 3200+ של AMD וסה"כ נהנתי אחרי שהורדתי את ההגדרות לרמות בינוניות..). בנוסף, המחשב ככל הניראה יחובר בעוד מספר חודשים (אני מקווה..) למסך בין 20" - 24" ולכן אני מעוניין שהוא יוכל להתמודד איתו.. לעתים יתבצעו עריכות וידאו/תמונה אבל לא משהו מסובך מידי או מקצועי.. אני לא סגור על התקציב משום שאין לי משהו ספציפי, אם באמת כדאי לי לרכוש כרטיס שהוא גם מעבר למחיר שרשמתי…
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מערכת מבוססת I5 6500 עם ספק antec vp400pc. רוצה להוסיף לה MSI HAWK 7870 לקצת גיימינג קליל מדי פעם. הספק יחזיק או לא?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם- קראתי את הפוסטים האחרונים בנוגע לכרטיס חדש למפרט ישן בתקציבים דומים לשלי אך בכל פוסט נשאלה שאלה מכריעה והיא איזה מעבד ואיזה ספק כוח. ולא מצאתי פוסט דומה עם מעבד וספק דומים בכדי למצוא כרטיס מתאים. נתחיל עם המפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+ Gigabyte GA-MA78GM-S2H v1 זכרונות: [ DIMM1: Kingston (1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) ] Memory Module Properties: Module Name Kingston Serial Number None Manufacture Date Week 24 / 2008 Module Size 1 GB (2 ranks, 4 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM M…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שנראה במטרוקס פרהיליה, חשבתי שאולי זהו פתרון טוב מאוד לכרטיסים ללא TVOUT, להראות את התצוגה על טלויזיה, כי האיכות גבוה, כי בעצם זוהי איכות המסך (בקשר לאיכות הTV...) אז, יש כזה דבר שנמכר? אפשר לבנות אחד? בתודה, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
תראו יש לי כרטיס מסך של LEADTEK 6800NU 128MB ושמתי את כל ההגדרות בCSS על הכי נמוך שיכול להיות !! והרזולוציה 1024X 768 ובעיקרון אני מקבל לפעמיים 60 והכי גבוה שלי זה 160 אפילו פחות!!! ואני לא יודע אם זה FPS DROP או שזה ככה אמור להיות ואם זה אמור להיות ככה מה הFPS המינימנים שאמור להיות לי? אני מריץ את הכרטיס על סטוק וגם יש לי עוד בעיה פתחתי פעם אחת צינורות והכל היה בסדר ועכשיו שאני פותח אני רואה ריבועים כאלה בצבע שקוף לבן וגם אני לא יכול לעשות OC אפילו על העלאת נקודה אחת הוא מודיע לי שהוא נכשל :s05:
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש המלצות לכרטיס לכידת וידאו ממכשירים אנלוגיים כגון וידאו או מצלמת וידאו אנלוגית. מחיר - בסביבות 300 שקל. עדיף כרטיס יעודי ללכידת וידאו, כלומר ללא טיונר לטלויזיה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע ספציפי.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן , אתמול הרכבתי במחשב את הכרטיס מסך החדש שהזמנתי שהוא " radeon r9 270x 4gb 256 bit gddr5" אך הfps במשחק לא עלה .. המשחק הוא לא כבד בכלל ( counter strike csgo) לפני שהרכבתי את הכרטיס החדש היה לי gt 630 עם אותו fps . עם זה עוזר : יש לי מעבד i5 750 2.6hz מישהו יכול לעזור לי ? למה זה ככה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך ל AGP ואני לא יכול לחכות עד שה 6800GS ירד ל 1300-1400 אז אני מתלבט אם לקנות את ה X800GTO אני יודע שהכרטיס הזה של POWERCOLOR הוא כרטיס טוב אבל אין אותו ל GP יש רק של sapphire מישהו יכול ללת לי על הכרטיס הזה פרטים ומה הרמה שלו והאם הוא פחות טוב משל POWERCOLOR כי יש להם ליבות שונות תודה
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף מסך שיריץ את המשחקים החדשים ושצריכים לצאת עד 600 ש''ח עם חריגה של עד 50 שח זה המפרט שלי.. i5 2400 4gb כרטיס מסך נוכחי gtx 550 ti oc וספק אין לי מושג
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם !! במסגרת עזרתי לחבר להרכיב מחשב נתבקשתי לבחור לו כ. מסך התקציב שלו הוא בעייתי יש המון אפשרויות... הייתי רוצה שתגידו לי מה האפשרות הטובה ביותר בתקציב של עד 1200 ש'ח ... בתודה מראש לירן
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ניסיתי לפעול לפי המדריך הבא: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=472941 אך משום מה זה עובד. (מסך DELL U2312HM עם חיבור DVI וכ.מסך HD4870) פעלתי בדיוק לפי המדריך, אך משום מה האופציה לרזו' החדשה לא מופיעה, למישהו יש רעיון למה וכיצד ניתן לפתור את זה? בתודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, יש כיום ברשותי מסך DELL 2209WA 22" 1680x1050 שאני מאוד מרוצה ממנו אך עקב גודלו ה"קטן" ברצוני להחליפו. המועמד העיקרי שלי הוא: DELL U2711 27" 2560x1440 (WQHD) 10bit color שארכוש יד שניה. אני תוהה האם כרטיס המסך שלי Sapphire HD6850 1GB GDDR5 256bit יעמוד בזה. (מפרט מלא ניתן לראות מימין) עיקר שימושיי החשובים הם עריכה גרפית של תמונות סטילס ולכן יש חשיבות גבוהה לעומק ונכונות הצבע. מעבר לשימוש שוטף במחשב אני גם משחק בו משחקים כמו COD, BF, SC2, SIMCITY, Splinter Cell וכד' - אני מניח שהבעייתיות תבוא לידי ביטוי בעיקר עבור המשחקים. אם נדרש כרטיס מסך חדש, מהו הכרטיס המומלץ לשימושיי? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כיום יש לי X1950GT קניתי את המסך לפני שבועיים,ואני מחפש כרטיס מסך חדש.. אין לי בעיה לעשות OC לבד,תודה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-