עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אמיר ט,

כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש כרטיס באזור במחיר הזה. אין לי העדפות מיוחדות בין ATI או NVIDIA. הכרטיס צריך להיות PCIE. הוא עבור מחשב דיי חדש (שכרגע עובד עם כרטיס onboard ממש גרוע) הוא מיועד למשחקים מדי פעם, אני לא ממש גיימר כבד.

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מדגם nVIDIA Ge Force 7600GS 256MB ! רק אני מתחבט של איזה חברה משתי אלה שצויינו מטה לקחת: Gigabyte 7600GS GV-NX76G256D-RH http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2237 או Asus 7600GS EN7600GS SILENT/HTD Series http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=6&l3=271&model=1090&modelmenu=1 אז איזה מבין שני אלה נחשב כרטיס איכותי ואמין ? נ.ב. אם זה חשוב אז במחשב יש לי לוח אם מגדם: GIGABYTE Intel 965 GA-965P-DS4 ומחיר של השניים זהה לחלוטין ! ממתין לתגובתכם תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום רב,כרטיס המסך האהוב שלי מת לכן אני צריך לקנות חדש.אני לא מציין תקציב פה כי אני לא גר בישראל וגם לא במדינה שהמחיר זול יותר לצערי, יקר בערך ב200 שקל מישראל.אני לא בבית כרגע אז המפרט של המחשב שלי מהזכרון.כרטיס מסך שמת לי:radeon hd 7850ספק: 400 וואט true 80. ספק של חברה טובה לא זוכר את השם שלה.מעבד: intel i5 3530, לא זוכר את המספר המדוייק אבל משהו דומה. נקנה בסביבות 2012 2013 בישראל.זכרון ראם: 8 ג׳יגהלוח אם: gigabyte ga-b75m-d3v ומסך של philips 24e1sb/97לפי קצת קריאה באינטרנט הבנתי שהכרטיס שמתאים לי זה ה1060 6 ג׳יגה שיהיה שדרוג לכרטיס שיש לי כרגע וגם לא יהרוג אותי בתקציב.השאלה שלי אם לא תיהיה לי בעיה עם הספק כוח כי באמת שאין לי כסף להחליף גם אותו.עד עכשיו הייתי מסופק מהכ…

4. שלום , אני רוצה לחבר 3-4 מסכים בחדר עבודה , ואחד לטלויזיה , אשמח אם אוכל לקבל המלצה לכרטיס מסך לא יקר מידי שיעשה את העבודה תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. נו איזה דריברים. אני משתמש ב 28.32 . לפני שאני מתחיל לשנות - מה אתם ממליצים ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. לאחר שהתברר לי שאין יותר כרטיסי מסך נורמאליים למשחקים במימשק agp ראו דיון קודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337217.msg2915205#msg2915205 החלטתי לרכוש כרטיס זול עם תמיכה חומרתית בפריסה של סרטים שבאים בפורמט דחוס(divx, xvid ) ובעיקר סירטי hd +vc1 ככול שהבנתי הכרטיסים התקציביים של ati עדיפים משמעותית על nvidia בכול מה שקשור למולטימדיה. על כן אני מעוניין בכרטיס כמה שיותר זול במימשק agp מתוצרת ati. היה נחמד אם הכרטיס היה לפחות מסוגל להריץ בצורה סבירה משחקים ישנים בני כמה שנים (hl2 ,cod2 ,farcry ) ברזולוצייה נמוכה וללא שום פילטרים, אולם אני לא מוכן לשלם יותר מדי על התענוג הזה . המלצות יתקבלו בברכה .....

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by henbasel,

יש לי את המחשב כבר כמה שנים רציתי לחזק אותו קצת שיסחוב טיפה משחקים ושתיהיה יציאת HDMI המפרט הוא ככה : Asus p5ld2 לוח אם Gforce 6600GT 256MB כרטיס מסך Pentium D 2.8 מעבד 200gb sata דיסק קשיח 3 גיגה זיכרון kingston ddr2 667mhz ספק כוח FSP 400W עכשיו כמה שאלות 1. היציאה שלי בלוח אם זה PCI e הישן ולא 2 אם אני אוכל להשים עליו כרטיסים חדשים ואם ההבדלים כאלה משמעותיים 2. אם שווה לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך נורמלי עם המעבד הזה , שהכוונה לכרטיס מסך נורמאלי זה לGTS450 או HD5750 (טווח מחירים שאני מוכן להשקיע הוא בין 400-600 מקרים חריגים 650 אם זה ממש שווה להוסיף) . 3. אם בכלל הספק כוח שלי יצליח לעמוד במשימה של לסחוב את הכרטיסי מסך האלה או שאני יאלץ לשדרג אותו שזאת האופצי…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום כולם !! במסגרת עזרתי לחבר להרכיב מחשב נתבקשתי לבחור לו כ. מסך התקציב שלו הוא בעייתי יש המון אפשרויות... הייתי רוצה שתגידו לי מה האפשרות הטובה ביותר בתקציב של עד 1200 ש'ח ... בתודה מראש לירן

9. Started by overload,

אל תצחקו ;D! אני לא טיפש. אני רוצה להראות למישהוא את ההבדל בין הכרטיסים שיבין כמה הוא טועה כשהוא אומר שGF 4 MX הוא כרטיס "תותח, סוף הדרך, מפעיל כל משחק בלי בעיות...." חיפשתי אבל לא הצלחתי למצא השוואה בין שני הכרטיסים או השוואה שכוללת את שניהם.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by mugello,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש כי הכרטיס שיש לי כיום (GEFORCE 7600 GT) תקול. הלוח אם שלי GIGABYTE ,GA-965P-DS4 , אם PCI-E אני צרכן כבד של סימולטור טיסה.התקציב גמיש. אני אשמח להמלצות תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by gania23,

לפני שאני מחליף את הכרטיס מסך שלי הבחנתי בכמה בעיות מוזרות בתצוגה לדוגמא בזמן מחשקים אני רואה כל מיני צורות מוזרות צצות על המסך וקופצות בתדירות גבוהה וכשעשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ati toool אז התמונה התמלאה במלא נקודות ... יש למישו מושג מה הבעיה? ואיך אני מטפל בה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין להריץ את המשחק sam simulator שהוא סימולטור תפעול טילי קרקע אוויר (למי שמתעניין , בקרו כאן https://sites.google.com/site/samsimulator1972/home זה בחינם). המשחק יוצר ע"י אדם אחד בV.B והוא נתמך רק ע"י מחשבים בעלי רזולוציה של 1280/1024 ומעלה לי על המחשב הנייד יש 1366/768. השאלה שלי היא כזו, האם אפשר "לעבוד" על המחשב ולגרום לו לחשוב שהוא מריץ על רזולוציה גבוהה יותר (1280/1024) אבל בפועל להריץ על נמוכה יותר ולהזיז את המבט. רוצה לומר, האם אפשר לטעון רזולוציה שגבוהה מהרזולוציה הטבעית ולטייל בתמונה (pan) וכך גם להריץ את הסימולטור וגם לא להרוס את המסך של הLCD שלא מסוגל להריץ רזולוציה שכזו. יש לי כרטיס מסך ראשי של ATI 6630M ובנוסף את הבסיסי של אינטל. תודה, רמי נ.ב …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Bartleby,

אני רוצה המלצה לכרטיס מסך הכי טוב (למשחקים כמובן) ש-5500 ש"ח יכולים לקנות. הסתכלתי בסטיקי אבל לא הבנתי מה יותר טוב Nvidia או ATI. יש עדיפות לכרטיסים שמגיעים עם OC כלול באחריות - לא איכפת לי לשלם את הכמה מאות שקלים הנוספים בשביל זה. אם יש מערך SLI ב-5500 ש"ח שעולה בביצועים על כרטיס בודד במחיר הנ"ל בבקשה רשמו גם אותו בנוסף . יחס עלות/ביצועים/כדאיות לא מעניין אותי. אם תוכלו להמליץ על כרטיסים מנועה/פנדה זה יהיה מצויין. תודה.

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום לכולם.קודם כל הכרטיס מסך הוא 7900GT של eVGA. לא יודע מה זה אומר לכם אבל ה-Core Bus: 500 Mhz וה- Memory Bus: 750 Mhz וכשקניתי את הכרטיס אמרו לי שזו גרסא מומהרת של הכרטיס מהמפעל (רשום על הכרטיס CO, ולא התבלבלתי זה לא OC. חח אין לי מושג מה CO אומר). אז הבעיה היא כזו: יש לי ארטיפקטים במשחקים (לא רק כבדים) וזה לא רק במשחק אחד. אתם יודעים, העיוותים האלה בגרפיקה, שיש לפעמים איזה פס שמתארך לאורך כל המסך ומעוות את כל התמונה. לפעמים זה גם מגיע לדסקטופ ולגלישה - אני מקבל לפעמים נקודות אדומות וצבעוניות על המסך שנראות כמו פיקסלים שרופים אבל הן נעלמות מדי פעם, אם אני מעביר עליהן חלון למשל. וגם המחשב ממש מרעיש לפעמים אפילו במשחקי פלאש או shockwave פשוטים. הטמפ' במנוחה היא בד"כ - 52…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום אני מחפש מנוע גרפי מקצועי, משהו פצצתי.........

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by AboveBeyond,

שלום , היום הכרטיס מסך שלי שווק חיים לאחר כמה שנים טובות ati 5670 512m gddr 5 עם קירור אקטיבי מחפש כרטיס חדש בתקציב של עד 300 ש"ח - אם אפשר פחות זה מצוין השימושים העיקריים הם צפייה בסרטים בלו ריי אשר המחשב מחובר לטלויזה ב HDMI בנוסף עבודה משרדית אינטנסיבית . חיבוריים רצויים : hdmi , dvi עדיפות לATI מפרט המחשב : מארז antec sonata 3 מעבד i5 8GB זכרון תודה לעוזרים !!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Buck,

זה נכון שאם מחברים כרטיסים ביחד אז הזכרון שכל אחד יכול להשתמש בו מתחלק ל2? זאת אומרת שאם קניתי שני כרטיסים עם 4GB לכל אחד אז כשמחברים אותם כל אחד יכול דה פקטו להשתמש ב2.

18. Started by RayZ,

טוב, זה הנושא שאני הכי פחות מבין בו בכל הנושא אז הייתי שמח לקבל עזרה מהמבינים יותר בכל הקשור ל-NV ומה שהיא מציעה. (ממ, Syndrom ) בכל אופן יש לי כרטיס של ATI ואני לא רוצה לוותר על כל הטכנולוגיה של פיזיקס וכד' וניחוש שלי שזה יהפוך להכרחי בעתיד, מה שגם אני עובד בכל הקשור לגראפיקה ומתכוון להתקדם יותר בתחום אז שכן התמיכה פה תציע לי הרבה, ובהתחשב בזה שיש לי PCI-E פנוי ועוד טיפה כסף חשבתי שאולי כדאי להשקיע כרטיס מסך לפיזיקס בלבד, אבל אני זקוק למשהו לא Overkill במיוחד. אז רציתי לשאול אם יש איזשהו כרטיס סביר של NV שיספיק לבדו להריץ אך ורק תכני פיזיקס בלי לפגוע בביצועי הגיימינג עצמם? (כמו ב-Dark Void למשל, שיהיה ניתן להריץ עם פיזיקס על ON בלי איזה 30-20FPS) חשוב לי שהכרטיס ל…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. על מידע חדש המגיע מהאתר Tom\'s Hardware, המעבר ל-DirectX 12 יאפשר למשתמשים ולגיימרים ספציפית להרכיב מחשבים המכילים כרטיסים גרפיים מ-AMD ו-NVIDIA יחדיו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-directx-12-%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-amd-%d7%95-nvidia-%d7%9c%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%91%d7%99%d7%97%d7%93/

20. עשיתי שידרוג קטן למחשב שכולל: Intel i3 6100 Asus H110 8GB DDR4 2133MHz AMD RX 470 4GB בתכלס זה פשוט מחשב חדש... אבל בכל אופן הרצתי את הבנצ'מרק של Rise of The Tomb Raider על Very High והתוצאה הסופית שקיבלתי היא 37 FPS. כפי שניתן לראות בוידאו הזה - עם אותה חומרה כמו שלי התוצאה שלו הייתה 84 FPS. למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by 1_Nike_1,

אני צריך, בבקשה, צורות אוורור שונות לוודו3000 שלי. כאמור, 180Mhz לא מספיק לי ואני רוצה להגיע לסביבות ה210, קראתי שאנשים הגיעו לזה. בכל אופן.. מספר שאלות אשר יקלו על סדר ההיענות ושאלות אשר גם יהוו לגורם לכך שתענו לי על הכל. קיצר.. 1) איזה מאורר מומלץ לשים על ההיטסינק אשר על הכרטיס? (ספציפית) 2) כדאי להוציא את ההיטסינק, לנקות את הליבה, למרוח משחה תרמית ולהחזיר את ההיטסינק- כלומר, יתכן שיפור ? 3) האם אפשר לשים מאוורר בככל על ההיטסינק הזה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום רב! אני משתמש במחשבי האישי למטרות הלחנה (שששש... שקט!), אינטרנט וישומים משרדיים. מדי פעם אני צופה בסרט, אבל אני לא משחק בכלל במשחקים. ע"מ לייעל את תהליכי העבודה (הלחנה), החלטתי לקנות 2 מסכי LCD תומכי DVI, ולחבר את שניהם ל-DVI. עבור כך יש לי סלוט AGP, ובנוסף סלוט PCI. - אך אין לי PCI-e. הדרישות שלי: - שאוכל לחבר את 2 המסכים עם DVI למחשב. - איכות מעולה של 2D - אני חושב שזה לא ממש רלוונטי עם DVI היות ולא משתמשים ב-RAMDAC, נכון? - שקט! עד היום עבדתי עם כרטיסים עם Heatsink בלבד. אני מלחין עם המחשב ולא יכול להרשות לעצמי רעש. עדיפות עצבנית לכרטיסים בלי מאוורר. - שום ביצועים. לא מעניין אותי תלת מימד, גם לא Overclocking. אני לא מריץ משחקים על המחשב. - עיפות מסויימת שאלו לא …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by CrazyHacker,

טוב... הגיע זמני להיפרד מה-GeForce 2 MX 400 שלי ולעבור למשהו יותר מתקדם טכנולוגית... אז בחרתי את הכרטיס Sapphire Radeon 9500 PRO 128MB. קישור לחנות רציתי לשמוע את דעתכם על הכרטיס ועל החברה שלו (Sapphire)

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. סוף סוף קיבלתי את הכסף שאני צריך כדי לקנות מסך. התקציב שלי הוא כ 1400 ש"ח. ברצוני לקנות מסך 19'', אני יודע ש 1400 אי אפשר לקנות מסך 19 סופר-איכותי ואני מתלבט בין המסכים הבאים: CTX EX950F ב 1360 ש"ח VIEWSONIC E95 ב 1430 ש"ח MAG 996PF ב 1300 ש"ח LG E900B ב 1200 ש"ח איזה מהם כדאי לי לקנות? תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. זה ממישהו.. יש אחריות לחודשיים מפלונטר חלק אומרים שהיא סגורה חלק לא.. זה בשימוש 10 חודש בקופסא 500 שח.. שווה לי? יש לי אפשרות או את זה או 9100 ספייר 128 מגה חדש

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.