עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני רוצה לקבל עזרה מכם בנוגע לתקלה שאירעה לי אחרי שהתקנתי כרטיס מסך חדש RADEON HD4850 על לוח של גיגה בייט אני ביצעתי התקנה חלקה כולל דרייברים וחיבור של הכרטיס לספק כמו כן ביטלתי (כך לפחות נראה לי את הכרטיס מסך המובנה בביוס יש לי AWARD BIOS) בנתיים אני רואה עדיין דרך הכרטיס מסך המובנה וכשחיברתי אותו לכרטיס של SAPPHIRE קיבלתי מסך שחור בצג שזאת אומרת שהוא מכובה בנוסף לכך לאחר התקנה ראשונית של הדרייברים ואחרי הפעלה של המחשב קיבלתי הודעה: The catalyst control center is not supported by driver version of your enabled graphics adapter/ please update your ati grapichs driver, or enable your ati adapter using displays manager/ חשוב לי לציין שההתקנה הראשונית נעשתה מהדיסק המק…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן, רציתי לדעת מה ההבדל בין Sapphire, Gigabyte, ASUS, HIS, XTX מבחינת הכרטיס 4850 של ATI? ראיתי את הביקורת הזאת: שמשבכת מאד את הכרטיס, אבל שם נראה שהם מסקרים דווקא את HIS, ובקטלוג של החנות TMS&FOX למשל, הכרטיס הוא של גיגהבייט, ונראה מאד מאד שונה, לא דק ועם מאוורר שנראה שונה. ( http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1484 ). רציתי לדעת אם מדובר על אותו כרטיס בהפצה שונה, ומה ההבדלים בינהם אם יש כאלה. כמו כן, האם הכרטיס הזה משתלם לקניה במחשב חדש שאני מתכוון לקנות מבחינת איכותו ותמורה למחיר, והאם הוא יחזיק זמן במשחק עם משחקים חדשים שעתידים לצאת. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי מעבד E6400 2.13 שנקנה לפני שנתיים, לוח אם gigabyte ds3 ,וזכרונות 3GB 667,אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש ללא אפשרות לשדרג את המעבד כרגע. האם המעבד יהווה בעיה ברכישת 4870 או 260? האם כדאי לי לעשות oc ועד כמה ? או פשוט ללכת על ה 4850 ?? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. ובכן, קיבלתי היום לוח אם, מעבד וזיכרונות חדשים. לאחר התקנה של המערכת ניסיתי לאורך כל הערב להיכנס למשחקים ולבחון את השינויים ותמיד היו לי ארטיפקטים והמשחקים נתקעו. הרצתי video card stability test ותוך כמה שניות שוב ראיתי את מה שקרה, קופצת הודעת אזהרה בסרגל ליד השעון שאומרת כי הדרייבר קרס ומיד מערת ההפעלה הצליחה לשחזר אותו. מיותר לציין שזה לא עוזר לי הרבה וזה לא באמת מתקן להבא. אני מוריד גם כן 3d mark vantage בשביל לבדוק גם כן עם התוכנה הזו. לגבי הדרייברים שהשתמשתי, התקנתי את החדש ביותר שהורדתי דרך האתר של nvidia, ראיתי כי היו ארטיפקטים איומים והסרתי ונתתי לויסטה להתקין את הדרייבר שבא לו, כמובן שזה לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה. נ.ב לא עשיתי OC לכרטיס מסך. עריכה: הוספתי את הה…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by bagetrek,

שלום לכולם .. השגתי השבוע מחשב מותג מדגם HP DX2300 .. ואני מעוניין להפוך אותו ל- HTPC .. כרגע המחשב עובר כמה שינויים כגון : מעבד אחר במקום הסלרון D שהיה שם , שדרוג הזכרון DDR2 667 .. וכרטיס מסך משהו מתאים לתכני HD ובקרוב אולי גם יחובר לרסיבר HDMI . המחשב הולך לעבוד עם LCD "42 FHD לגבי משחקים , לא בטוח שאשחק בו .. ואם כן אולי אולי CSS לגבי תקציב ..עד 200 שקל נראה לי הגיוני להשקיע . תודה רבה ..

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by yoni007,

כמו שכבר אמרתי בעבר, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך, אך בינתיים אני מחכה ל-GTX 560, לראות מחיר, צריכת חשמל, חום ואיזה ביצועים הוא יתן מול ה-GTX 470. רציתי לדעת, אם אחליט ללכת על ה-GTX 470, אם הספק כח שלי יספיק כדי להריץ אותו כמו שצריך או שיהיו בעיות? SeaSonic 500W שאר המפרט, בפרופיל.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אז ככה יש לי שני TITAN במחשב, ב SLI מעבד חזק 4770K עם OC ל 4.3-4.4 וספק כוח שמחזיק הכל בלי בעיה (1250W איכותי וכו') חלונות 8 64 ביט וDRIVERS הכי אחרונים של NVIDIA בדקתי ו SLI פועל כמו שצריך וכו' עכשו משהו מוזר גם ב משחקים שיש לי, גם ב BENCHMARKS וכו' לפעמים אני בא, מדליק מחשב ומפעיל נניח HEAVEN 4 ומתחיל ב 20 פריימים לשניה ואחרי שניה קופץ ל60 ונשאר שם, לפעמים ל 90. ולפעמים (כמו שצריך) עולה ל 140 וכו'. הכרטיסים ממש לא חמים המחשב לא חם אין שום בעיה במובן הזה (בטח של אחרי 5 שניות שאני מריץ משהו) אבל זה נראה כאילו לפעמים הכרטיסים פשוט לא "kick in", כאילו לא נכנסים למוד של "סופר עבודה". אחרי שעושה RESET למחשב פעם או פעמיים זה מסתדר, ואז נשאר ככה עד הפעם הבאה שעוש…

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של LeadTek רק השאלה איזה ... ?! Ti4200 X 8 או Ti 4400 X 4 ... המחיר הוא בערך שווה ... 1100 \ 1200 שקל .. איזה מהם יתן לי ביצועים גבוהים יותר ? - לוח אם תואם X8 ...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by BeNDeR,

בקצרה האם שווה לי לקנות את הכרטיס : GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E כן או לא ? האם אני יכול להסתמך על הכרטיס הזה לאורך זמן ! או ששוה לקנות משהו אחר ?

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Nirbj,

כרטיס זה מופיע בחנות KSP בבאר שבע בהנחה של 485 שקלים מ 1500 ל 1515 . האם הכרטיס כדאי לקנייה ? ואני מתכוון ביחס לשאר הכרטיסים בסדרה זו. פשוט יש לי אפשרות שקרוב משפחה יקנה את הכרטיס (גר קרוב למקום) הנה מעט פרטים עליו : ‎Model‎ ‎e-GeForce 7950GT KO‎ ‎ Performance‎ ‎NVIDIA GeForce 7950 GT ‎ ‎ 560 MHz GPU ‎ ‎ 24 Pixel Pipelines ‎ ‎ 400 MHz RAMDAC ‎ ‎ Memory‎ ‎512 MB, 256 bit DDR3 ‎ ‎ 1450 MHz (effective) ‎ ‎ 46.4 GB/s Memory Bandwidth ‎ ‎ Interface‎ ‎PCI-E 16X ‎ ‎ DVI-I, DVI-I, HDTV-7 ‎ ‎ SLI Capable ‎ ‎ Resolution & Refresh‎ ‎240 Hz Max Refresh Rate ‎ ‎ 2048x1536 x 32bit x85Hz Max Analog ‎ ‎ 2560x1600 Max Digital ‎ ‎ Requirements‎ ‎Minimum of a 400 Watt power supp…

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by tsahiii,

זהו חבר'ה אחרי האשכול האחרון שפתחתי בנושא זה רציתי להגיד לכם תודה רבה על התגובות והעזרה בסופו של דבר הלכתי על ה4850 של גיינווארד ואני ממש מרוצה הכרטיס מפעיל בצורה חלקה הכל על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1024*768 שלי בכל מקרה היא מספיקה ורואים בה מדהים גם ככה, הרבה מעבר למה שציפיתי אני חייב להגיד. וזהו כרטיס מומלץ לכל מי שמתכן לקנות. שנה טובה וחג שמח לכולם

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני מוכן להשקיע כ 1000 שח. עכשיו של זוטק עולה 880 שח, אבל של אסוס עולה 1400! האם זה לא בדיוק אותו כרטיס, ושל אסוס יותר חזק? ראיתי עוד כמה כרטיסים בסביבות ה 1000 פלוס מינוס. יעבוד על על מסך 22' ומחשב חדש E8400 דו ליבתי 4גיגה זכרון. עוד דוגמה מהאתר של פנדה: הכרטיס הכי זול של אינוביישן 900 שח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 והכרטיס הכי יקר של אסוס 1700 שח! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388_2952&products_id=22576 למה ההפרש העצום הזה? תודה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ran07,

למשחקים כמובן האם גם 4850X2 יספיק או שצריך רק 4870X2 ועוד דבר יותר שווה לקנות שני כרטיסים 4870 בנפרד שכל אחד עולה 1300 ביחד 2600 כמו כרטיס מחיר של 4870X2 בודד

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Fighter,

יש לו 48 צינורות עיבוד למה זה לא נותן לו בוסט ענקי על פני 7900GT? המשחקים לא משתמשים בכל הצינורות או מה?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by maCr0T,

כמו שנראה במטרוקס פרהיליה, חשבתי שאולי זהו פתרון טוב מאוד לכרטיסים ללא TVOUT, להראות את התצוגה על טלויזיה, כי האיכות גבוה, כי בעצם זוהי איכות המסך (בקשר לאיכות הTV...) אז, יש כזה דבר שנמכר? אפשר לבנות אחד? בתודה, אמיר.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by NetSpider,

טוב , יש לי אותו קרוב לשבוע ובכלליות אני דיי מאוכזב ממנו . דבר ראשון המסך הזה בעל הגיאומטריה הגרוע ביותר שראיתי , ה Proview DX 997n היה כבר בעל גיאוטמריה טובה בכמה וכמה . ואפילו שאחרי איזה שעה שאני מנסה לכוון כך שהקצוות יהיו ישרים והתמונה לא מעוות מידי , אחרי שהמוניטור לא בשימוש הרבה זמן , (כלומר התקרר ) הכל מעוות שוב , כנראה הטמפרטורה משפיעה על התמונה קשות , ולא , ההגדרות זהות לכך שהיו בפעם שעברה זאת לא בעיה זיכרון פרמטרים . עכשיו , התמונה במרכז היא תמיד דיי חדה ובעלת פוקוס , אך בצידיי התמונה הכל יוצא מתוך פוקוס ואפילו דיי קשה לקרוא טקס ! יש את אופציית Convergence שאני מכוון וזה משפר בחלק מהמסך אך מעוות חלק אחר , וכך אין פוקוס בכל התמונה אלה רק בחלקה . גם בדיקות Conve…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הסתכלתי על השוואת הענק של טום, אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה (מה גם שהמחירים שונים...)

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by mena,

אני צריך לקנות לאחותי כרטיס מסך... וחשבתי לקנות לעצמי את הGT 210 ולתת לה את ה6600GT,כדי? הGT 210 יותר טוב ממנו? איזה כרטיס של ATI יש בשוק התחתון שמתחרה בGT 210?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by moshe191,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג לGTX 1070, רציתי לחכות שהמחיר שלו קצת יירד אבל נדפק לי הכרטיס מסך ואין לי ממש ברירה. יש המון גרסאות של ה1070 והבקשה שלי היא שתעזרו לי למצוא את האחד שמתאים הכי טוב בשבילי ושתסבירו לי מה ההבדלים, תודה. המפרט: לוח אם: Gigabyte Z68MA-D2H-B3 מעבד: Intel(R) Core(TM) i5-2500K CPU @ 3.30GHz‏, ‎3601 Mhz‏, 4 ליבות, 4 מעבדים לוגיים זיכרון פיזי מותקן (RAM) ‎8.00 GB הרזולוציה המקסימלית: 1920X1080 אבל יש לי עוד מסך של 4k. ספק כח: Antec TRUE POWER TRIO 650W

20. Started by AboveBeyond,

שלום , היום הכרטיס מסך שלי שווק חיים לאחר כמה שנים טובות ati 5670 512m gddr 5 עם קירור אקטיבי מחפש כרטיס חדש בתקציב של עד 300 ש"ח - אם אפשר פחות זה מצוין השימושים העיקריים הם צפייה בסרטים בלו ריי אשר המחשב מחובר לטלויזה ב HDMI בנוסף עבודה משרדית אינטנסיבית . חיבוריים רצויים : hdmi , dvi עדיפות לATI מפרט המחשב : מארז antec sonata 3 מעבד i5 8GB זכרון תודה לעוזרים !!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by loladc,

שלום לכולם רציתי להתייעץ אתכם בקשר לכרטיסי מסך לא מזמן הרבה אנשים קנו הרבה כרטיסימסך לצורך bit coin כנראה זה הפסיק להיות ריווחי, ולכן הםהתחילו למכור אותם ב יד 2 לדוגמא כרטיס מסך gigabyte r9 280x שעולה מינימום1300 שקל, מוכרים אותו ב 600-800 שקל עם אחריות לשנתיים וחצי. אני את האמת לא משחק במשחקים שצריכיםכרטיס מסך כזה ואני מאמין שרק בעוד שנתיים אני אקנה מחשב חדש. האם כדי לקנות כרטיס יד 2 כי יש כאןהזדמנות עסקית טובה? או שאתם חושב שעוד שנתיים במחיר600-800 שקל אני אצליח להשיג כרטיס ברמה כזאת? תודה רבה J

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by jeyjey,

אני לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שאני מקבל תוצאה נמוכה מידי התוצאה שקיבלתי היא 3739 והמפרט שלי: A64 +3000 (754) gigabyte ga-k8ns 512DDR a-data xfx gf6800gt מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1408

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by raam123,

שלום, אני מעוניין לקנות מקרן למחשב גם למשחקים וגם לסרטים. תקציב 10,000 ש"ח. ??? אני די מבולבל מה עדיף מקרן DLP או LCD ? ??? ראיתי את המקרן BENQ DLP PB6210 האם הוא טוב ? ??? המלצות\דעות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by _idank_,

אני לא בטוח שזה קשור לפה אולי זה קשור לפורום משחקים כי זה קורה לי כשאני משחק משחקים אם זה לא קשור לפה תגידו ואני אחליף. בזמן האחרון כששיחקתי כל מיני משחקים המסך לפעמים החליף לי צבעים, ניסיתי להחליף דרייברים לכרטיס מסך וזה לא עבד. אתמול עשיתי פורמט למחשב וחשבתי שזה אולי יפתור כמה מהבעיות אבל זה לא פתר. זאת תמונה מהמשחק rage שניסיתי היום: http://imageshack.us/photo/my-images/80/problemb.png/ מה לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים