כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
v530_15icr_sg_en.pdfרצ"ב המפרט של המחשב שברשותי ורציתי לשאול האם ניתן לשים בו כרטיס מסך nvidia gforce 1650 בהנחה והדגם הוא ללא צורך בחיבור נוסף לספק כוח. הספק במחשב 180W כמו כן במידה וכן האם יש המלצה לדגם מסויים? האם הכרטיס יתאים גם לתוכנות מידול כמו autocad ו sketchup? אודה לעזרה בנידון. v530_15icr_ug_en.pdf
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יודע היכן בדיוק הבעיה, אבל במשחקים כמו : GTA IV, AC2 המשחק די איטי ולא הולך חלק. הבעיה במעבד או בכרטיס מסך ? מעבד: Intel® core2 Quad CPU Q8200 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9300 GS תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ATI 9600PRO מה שם הדרייבר מהיכן אפשר להוריד? שאלה נוספת: קיבלתי עם הכרטיס דיסק התקנה ובו יש התקנת הדרייבר (שאותו התקנתי כמובן) ועוד כל מיני יוטיליטיס ואקססוריז האם כדאי וצריך להתקין את הכל או רק חלק, בקיצור מה מומלץ ומה מיותר? אגב, ראיתי שיש בדיסק תוכנת עריכת וידיאו או משהו דומה. ואם אפשר לקבל הסבר מפורט איך כדאי להגדיר את הכרטיס - יש שם כל כך הרבה (במאפיינים) ואין לי מושג איך ומה צריך להגדיר. אני רוצה לנצל את הכרטיס למקסימום האפשר. אני לא גיימר והמשחקים היחידים הם משחקים קלילים ברשת, המחשב ברוב הזמן בשימוש אופיס (לפעמים) והרבה אינטרנט. מה הן ההגדרות הטובות ביותר כדי להפיק ממנו את המקסימום? או שפשוט להשאיר הכל בברירת מחדל? אה כן, מערכת חלונות XP PRO. תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כרטיס אני מעדיף DX9 כי רוב הכרטיסים מסדרת תומכי DX10 במחירים תקציבים הם דיי חלשים . כרגע יש לי 7600GT ואני לא מרוצה ממנו ,חשבתי להחליף לX1950PRO ..אבל מצד שני יש את הX1800XT שיותר חזק .ואולי להוסיף עוד קצת לX1950XT256MB קיצר אני חייב לשפר את הביצועים של המחשב .. והחנות חייבת להיות מ IQPC התקציב גג עד 1200 והשאלה אם יהיה הבדל ..גדול בין ה7600GT לX1950PRO תודה לכל המומחים
-
- 32 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה נישמע אחים שלי אני צריך קצת מידע אל הכרטיס הזה: RADEON 9100 TV,DVI 128MB מה הוא שווה ואיך הביצועים שלו
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. חשבתי לכיוון הכרטיסים החדשים שעתידים לצאת, GTX1070 או 1080 או בכלל 980TI. ראיתי שמוכרים את ה-1080 כאן: http://www.pcmarket.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=5973281 אך במחיר נורא יקר (4,490 ש"ח). מתי הסדרה החדשה צפויה לצאת? והאם צפויה ירידת מחירים עם צאתו של ה-1080 של החברות השונות? ומה ההבדל בין ה- Founders Edition לשאר הגרסאות? בכ"מ, התקציב שלי הוא בין 3000 ל-₪3500 אשמח להכוון, תודה מראש. שאר המפרט: i7 2600K@4.0Ghz 16GB RAM seasonic 620w
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר'ה, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי (9800GT) לכמה רמות מעליו. תקציב נע בין 1000 ל1500(לפי הצורך) המון זמן לא הייתי בבית, לכן איני עוקב כ''כ לאחר הכרטיסים. אין לי העדפה כרגע בין שני החברות (NVIDIA/ATI), אבל אני מבין שNVIDIA פורצת לאט את הדרך. בכל אופן, אין צורך בהסברים. הרזולוציה היא 1680X1050 אך מידי פעם אני מחבר את הLCD 42'' למחשב, ומשחק ברז' 1920X1200. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע ניסינו אני ובן דודי לחבר באמצעות מתאם בין כרטיס המסך לטלויזיה (שצד אחד 21 פינים מתחבר לטלויזייה והצד השני כניסת SVIDEO מתחבר לכרטיס) הבעייה היא שבמסך הטלויזיה רואים פסים לבנים רצים לאורך המסך, ריצוד נוראי, איכות ירודה והתמונה נמצאת במרכז המסך ומשאירה שוליים שחורים בקצות המסך. האם מישהו יכול לייעץ כיצד לסדר את התצוגה על גבי מסך הטלויזיה והאם הבעייה יכולה להיות בגלל כבל או מתאם לא טוב ? כרטיס המסך הוא LEADTEK G-FORCE 4 4400 והטלויזייה היא של חברת Sansui 21" לא שטוחה והתצוגה מתבצעת ע"י NVIEW האם מישהו התנסה בתצוגה על מסך טלויזייה ? אם כן כיצד לשפר את הריצוד והאיכות לקבלת תמונה חלקה ואיכותית ? והאם להשתמש בתצוגה מסוג PAL או NTSC ? תודה, אסף :smoke:
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שלא מוכר לו העניין, וסתם מתעניין זהו כרטיס בודד שכוחו משתווה ל3 GTX ביחד, אם לא יותר. רק הshader clock שלו הוא 4000 עגול. עכשיו לשאלה שלי. הכרטיס עצמו הוא workstation ככל הידוע לרובנו זאת אומרת, בניגוד לכרטיסים מסדרת ה quadro החלשים למחשקים, הוא יכול להיות פנטסתי אלא הבעייה היחידה היא שנכון לעכשיו, אין לו דרייברים המתאמים לעבודה עם משחקים אלא לעבודה עם תכנות גראפי\יצירת אפקטים ויזואלים בלבד. אני לא יודע אם יש או אין דרייברים, הרבה אומרים ש"אין נכון לעכשיו" אבל כפי שהדברים נראים זה בגדר שמועה בלבד. האם יש\אין? האם שווה לרכוש את הכרטיס? אגב. הוא לא רואה בעיניים את סדרת ה9800 החדשה. יותר נכון לא רואה אף כרטיס קיים, חוץ מהquadroPX שעולה 15 אלף שקל. http://www.nvidia.com/o…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB GV-N1060IXOC-3GD Mini ITX OC https://www.tms.co.il/n1060ixoc3gd מיני - ₪ 894. Palit GeForce GTX 1060 Dual 3GB GDDR5 VR Ready https://www.tms.co.il/pgtx1060d3gd5 2 מאווררים ונראה לי שיותר יציאות במחיר ₪ 873. המסך שלי 1080P 100HZמי עדיף בין השניים?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כרגע יש לי שתי אופציות של כרטיסי מסך. 1.רדאון 2600 PRO או XT של פאליט במחירים של 550 ו 780 בהתאמה. 2.רדאון 2600 PROאו XT של ספייר ב 10% יותר. אם אלה האפשרויות במה הייתם בוחרים? תודה
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט H61-S1 הלוח אם הוא MATX והכרטיס מסך מכסה לי 2 מתוך 4 של ה SATA איזה מעצבן זה , מי הטמב_ שעשה את הלוח הזה ? הכרטיס מסך 430GT הפשוט יותר לא מכסה את ה SATA לא יודע מה לעשות ... ממש חמור היצר_ הזה ... נראה לי אני אחזור ל 430GT איזה באסה זה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם להתבסס על הניקוד המתקבל מתוך מבחני הביצועים של 3DMark, הדגם הטרי של NVIDIA קולע באופן מדויק למטרה המתבקשת עבורו לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יצרנית כרטיסי המסך AMD לא נשארת חייבת לאנוידיה שעושה רעש לאחרונה, ומתכננת להשיק גם היא כרטיסי מסך חדשים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9c%d7%90-%d7%a0%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%aa-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%91%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-r9-390x-%d7%9c%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91-gtx-980/
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג לכרטיס 3060Ti. איזה מסך כדאי לחבר לכרטיס הזה?
-
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה יותר בריא לעיינים מסך דק על קצב ריענון של 75 או מסך שטוח על קצב ריענון של 85?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאור הממצאים החדשים יש טעם לחכותל GTX560 או ללכת על HD 6950
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
*כותרת* יש הבדלים ממש גדולים ומשמעותיים?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהתחלה עוד הצלחתי לסבול את זה אבל כבר נמאס... אני בסה"כ משחק על 1024X1280 ועם כל ההגדרות איכות למינהם ורק עם 2X AA ובכל זאת כל פעם שיש הרבה אובייקטים הוא מאט לי כמו איזה וודוו מסכן ... לרוב הוא הולך חלק כמו שצריך אבל כל כמה שניות יש קפיצה מאוד מעצבנת ואם אני מוריד רזולוציה זה לא בהכרחמשפר לפעמים זה נעשה רק גרוע יותר מיותר לציין שהכול מעודכן עם הדריברים הכי חדשים אחרי שעדכנתי דריבר ללוח אם (2.03)המצב קצת השתפר אבל זה עדיין מקרטע ומעצבן אני לא בטוח אם זה התופעה של הstutter או שפשוט משהו לא כמו שצריך שם ... מישהו נתקל בזה,יש איזה עצה איך לסדר את זה? זהקורה רק על GTA...
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי שני כרטיסי GeForce7600GT ב SLI. יש לי כמה בעיות: 1. אני לא מצליח לעדכן את הדריברים של הכרטיס מסך, ניסיתי עם 94.24, 93.71 ו91.37 בכל אחד מהניסיונות ההתקנה מצליחה אך אחרי הריסטרט הווינדוס (XP) לא עולה ונתקע במסך שחור. כאשר רק אחרי safe mode אני מחזיר את הדרייבר לקודם (83) ורק אז זה עובד. 2. כרגע מחוברים שני הכרטיסים ב SLI אבל נראה לי שרק אחד מהם פעיל והשני לא כאשר בפרטים דרך הeverest או כל תוכנה אחרת אני רואה שהSLI הוא על disable. 3. החום של הכרטיס מסך במצב רגיל בלי עומס מגיע עד ל 75C. אשמח לכל מענה.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהו והאם יש הבדל משמעותי ביניהם? ובהנחה שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג, האם כדאי לקנות את ההרקולס או לחכות ל-4200?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב! אני משתמש במחשבי האישי למטרות הלחנה (שששש... שקט!), אינטרנט וישומים משרדיים. מדי פעם אני צופה בסרט, אבל אני לא משחק בכלל במשחקים. ע"מ לייעל את תהליכי העבודה (הלחנה), החלטתי לקנות 2 מסכי LCD תומכי DVI, ולחבר את שניהם ל-DVI. עבור כך יש לי סלוט AGP, ובנוסף סלוט PCI. - אך אין לי PCI-e. הדרישות שלי: - שאוכל לחבר את 2 המסכים עם DVI למחשב. - איכות מעולה של 2D - אני חושב שזה לא ממש רלוונטי עם DVI היות ולא משתמשים ב-RAMDAC, נכון? - שקט! עד היום עבדתי עם כרטיסים עם Heatsink בלבד. אני מלחין עם המחשב ולא יכול להרשות לעצמי רעש. עדיפות עצבנית לכרטיסים בלי מאוורר. - שום ביצועים. לא מעניין אותי תלת מימד, גם לא Overclocking. אני לא מריץ משחקים על המחשב. - עיפות מסויימת שאלו לא …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד. יש בו intel hd graphics i3, קראתי באתר של אינטל שהם אומרים שהוא ממש טוב ואפילו ברמה יותר מאשר כרטיסים עם מאיצים נפרדים- http://www.intel.com/il/marketing/retail_article7.htm למרבה הצער הורדתי את המשחק dirt 2 וחשבתי לתומי שהמחשב יכול להריץ אותו, אחרי הכל הוא מעבד i3 עם 4 ג'יגה ראם וסך הכל סבבה. אבל אז המשחק עלה אבל רק באופן חלקי יענו ראיתי רק חלק מהמוצגים הגרפים במסך אבל תכלס את שאר המשחק לא ראיתי אלא רק מסך שחור. בהתחלה חשבתי שזה אולי כי לא מותקן לי directx 9 אז הורדתי אבל עדיין לא עבד. ואז עליתי על זה מתוך נתוני המשחק: Supported Graphics Cards ATI Radeon x1550, x1600, x1650, x1800, x1900, x1950, HD2400, HD2600, HD2900, HD3450, HD3650, HD3850, HD3870, HD3…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הולך להחליף את המחשב שלי אחרי 7 שנים בערך וחשבתי אם כבר אז כבר. דיברתי עם כמה חבר'ה והדיעות מאוד חלוקות. אחד חושב ש-CF עם שני 4870 יהיה הרבה יותר ממספיק. מה שמוזר זה שהכרטיס הזה, שעובדתית חזק וזול יותר מ-260GTX, נחות ממנו כשמדובר ב-SLI מול CF. לינק: http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/xfx_gtx_260_xxx_sli_performance/1 וזה בעצם מה שמונע ממני לקנות אותו כרגע. מצד שני, NVIDIA היא שמכתיבה את השוק ולא ATI. מתום עידן 3DFX הייתי מסור ל-NVIDIA והדבר היחידי שזכור לי מ-ATI הוא שבזמנו היו להם בעיות תאימות קשות במשחקים (אני מודה שאני יחסית בור בעסק). אתם חוששים שיש לי מה לחשוש לעבור צדדים או שזה נחלת ה-10 שנים לפני?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אסוס N550JV עם כרטיס מסך NVIDIA GT750M 4GB והמשחק MAFIA2 בבדיקה של המשחק מראה שהכרטיס מסך המובנה של המחשב שהוא אינטל 4600 הוא זה שעובד.. המחשב עובד עם ווינדוס 8.. היו עוד משחקים ששלא זיהו את הכרטיס המסך NVIDIA. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-