כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
בהנחה שאני רוצה כרטיס בסדר גודל כזה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם !! במסגרת עזרתי לחבר להרכיב מחשב נתבקשתי לבחור לו כ. מסך התקציב שלו הוא בעייתי יש המון אפשרויות... הייתי רוצה שתגידו לי מה האפשרות הטובה ביותר בתקציב של עד 1200 ש'ח ... בתודה מראש לירן
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB GV-N1060IXOC-3GD Mini ITX OC https://www.tms.co.il/n1060ixoc3gd מיני - ₪ 894. Palit GeForce GTX 1060 Dual 3GB GDDR5 VR Ready https://www.tms.co.il/pgtx1060d3gd5 2 מאווררים ונראה לי שיותר יציאות במחיר ₪ 873. המסך שלי 1080P 100HZמי עדיף בין השניים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי? ;D בזמן האחרון התגלו פרטים לא מעטים על המנועים הבאים שהולכים להריץ את המשחקים הבאים שיצאו. מה אתם חושבים עליהם? איזה מנוע יותר טוב? ולמה? תתחשבו בעצם העובדה שמנוע טוב הוא מנוע שגם נותן תוצאה איכותות אך גם רץ מהר ודרישות המערכת שלו מבחינת מהירות פעולתה של החומרה הן נמוכות כמה שיותר. כמו כן, תתחשבו גם בפיסיקה ובצליל, ולא רק בגרפיקה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס ללוח אם ודגש על רק על הלוח אם השאלה שלי האם יש עוד איזה חיבור לחבר?? צריך לחבר גם לספק איכשהו?? כי למשל בגיפורס 2 הקודם שלי המאוורר היה מחובר גם לחשמל אודה לקבל תשובות ענייניות מאנשים שמכירים את הכרטיס... תודה רבה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי משהו לא כ"כ הגיוני במחשב: קניתי לפני בערך שנה כרטיס מסך: AGP GeForce 6600GT של MSI (השם על האריזה זה NX6600GT). לפני זה היה לי 5200 ובקושי סחב BF2 על הגדרות הכי נמוכות, ומהכרטיס הזה אני מרוצה. אבל מה מוזר? במשחק BF2 ואפילו ב-BF2142 שהוא עם מנוע משופר (לפי מה ששמעתי) אני שם את ההגדרות על HIGH! עם 1024X768 ב-BF2142 (הוא לא מרשה לי יותר...) ו-AA4X, ב-BF2 אני שם על 1280X1024. לכרטיס שלי יש רק 128 מגה זיכרון והוא כבר ישן מ-2004... איך זה אפשרי שהוא מריץ את זה על ההגדרות האלו? נ.ב: אם למישהו יש 6600GT שיגיד לי אם גם אצלו זה ככה או שזה רק אצלי...
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב... הגיע זמני להיפרד מה-GeForce 2 MX 400 שלי ולעבור למשהו יותר מתקדם טכנולוגית... אז בחרתי את הכרטיס Sapphire Radeon 9500 PRO 128MB. קישור לחנות רציתי לשמוע את דעתכם על הכרטיס ועל החברה שלו (Sapphire)
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפתחת השבבים בירוק ממשיכה להפתיע אותנו עם דור ה-Maxwell 2.0 שלה ומשיקה, בהתאם לצפי, כרטיס GeForce GTX 980 בגודל ויכולת מלאים אשר מותאם למחשבים ניידים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-שיא-טכנולוגי-nvidia-משיקה-gtx-980-שולחני-עבור/
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולכם! אשמח לקבל ממכם חוות דעת בקשר לביצועי כרטיסי מסך: אילו כרטיס יותר טוב, ה X800GT 128MB DDR3 או ה6600GT 128MB ? הם עולים אותו דבר, רציתי לדעת מי יותר טוב בביצועים. תודה ניב
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין שהוא יריץ כמובן את המשחקים החדשים וכמובן עדיף מהדור החדש. אני הרבה מאד שנים מחוץ לעניינים, אשמח להמלצה. באופן כללי, מה אומרים עם ה-GTX960 G1 4GB ? תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! מישהו יודע אולי כמה וואט בדיוק צורך כרטיס מסך eVGA 8800GT SuperClocked? בדקתי באתר של eVGA, וכתוב שם שמומלץ ספק כוח של מינימום 400 וואט, ו-450 וואט עבור SLI. אבל, לא כתוב שם כמה וואט צורך כרטיס מסך אחד. האם מהעובדה שכרטיס מסך אחד צריך ספק כוח של 400 וואט, ושני כרטיסי מסך בתצורת SLI צריכים ספק כוח של 450 וואט, אני יכול להסיק כי כרטיס מסך אחד צורך 50 וואט? במידה והכרטיס מסך צורך 50 וואט, אז הוא צורך כל הזמן 50 וואט או רק תחת עומס, ובזמן שלא משחקים הוא צורך פחות חשמל? שאלה נוספת: יש לי ספק כוח Thermaltake TR2 500Watt. בעיקרון, הוא אמור להיות מספיק טוב בשביל הכרטיס מסך הזה. אבל, יש לי 5 דיסקים קשיחים, צורב DVD, שני מאווררי לדים 120mm, שני כרטיסי PCI ומעבד AMD כפול ליבה …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מומלץ? לא מכירה את החברה ועל סף קנית מחשב.. אלטרנטיבות עדיפות באותה סקאלת מחירים גם כן יעזרו אם יש תודה ;D
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! אני משתמש במחשבי האישי למטרות הלחנה (שששש... שקט!), אינטרנט וישומים משרדיים. מדי פעם אני צופה בסרט, אבל אני לא משחק בכלל במשחקים. ע"מ לייעל את תהליכי העבודה (הלחנה), החלטתי לקנות 2 מסכי LCD תומכי DVI, ולחבר את שניהם ל-DVI. עבור כך יש לי סלוט AGP, ובנוסף סלוט PCI. - אך אין לי PCI-e. הדרישות שלי: - שאוכל לחבר את 2 המסכים עם DVI למחשב. - איכות מעולה של 2D - אני חושב שזה לא ממש רלוונטי עם DVI היות ולא משתמשים ב-RAMDAC, נכון? - שקט! עד היום עבדתי עם כרטיסים עם Heatsink בלבד. אני מלחין עם המחשב ולא יכול להרשות לעצמי רעש. עדיפות עצבנית לכרטיסים בלי מאוורר. - שום ביצועים. לא מעניין אותי תלת מימד, גם לא Overclocking. אני לא מריץ משחקים על המחשב. - עיפות מסויימת שאלו לא …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מזה AGP כפול 4 והעים זה תומך במחשביי פנטיום 3 כי ראיתי בכרטיס מסך שאני הולך לקנות AGP כפול 4 ורציתי לדעת העם זה יתמוך במחשב שלי שהוא פנטיום 3 ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש צפי קרוב להורדת מחירים של ה 970 בחודש חודשיים הקרובים או שממש לא כדאי לבנות על זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 7900 ג'י טי חדש.. אתמול קיבלתי אותו.. ועידכנתי דרייבר של nvidia להכי עדכני וניסיתי אפילו עוד כמה דרייברים.. ושאני במשחק אני רואה כל מני קווים כאלה על המסך אם אני לא טועה קוראים לזה אפרקטיבים משהו כזה אתם חושבים שהבעיה היא של הכרטיס ולהחזיר אותו מייד לחנות? או שהבעיה אולי בהגדרות או מה? הכרטיס ללא אובר ללא כלום.. קיבלתי אותו אתמול לא נגעתי בו , והיום אני מנסה לשים משחק ויש מלא קווים כאלה ואפילו ניסיתי דרך התוכנהrthdribl למי שמכיר , והיה מלא אפרקטיבים .. משהו יודע מה הבעיה מה יש לעשות? help me ..
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כרטיס אני מעדיף DX9 כי רוב הכרטיסים מסדרת תומכי DX10 במחירים תקציבים הם דיי חלשים . כרגע יש לי 7600GT ואני לא מרוצה ממנו ,חשבתי להחליף לX1950PRO ..אבל מצד שני יש את הX1800XT שיותר חזק .ואולי להוסיף עוד קצת לX1950XT256MB קיצר אני חייב לשפר את הביצועים של המחשב .. והחנות חייבת להיות מ IQPC התקציב גג עד 1200 והשאלה אם יהיה הבדל ..גדול בין ה7600GT לX1950PRO תודה לכל המומחים
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט H61-S1 הלוח אם הוא MATX והכרטיס מסך מכסה לי 2 מתוך 4 של ה SATA איזה מעצבן זה , מי הטמב_ שעשה את הלוח הזה ? הכרטיס מסך 430GT הפשוט יותר לא מכסה את ה SATA לא יודע מה לעשות ... ממש חמור היצר_ הזה ... נראה לי אני אחזור ל 430GT איזה באסה זה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם להתבסס על הניקוד המתקבל מתוך מבחני הביצועים של 3DMark, הדגם הטרי של NVIDIA קולע באופן מדויק למטרה המתבקשת עבורו לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, המון זמן לא כתבתי פה אבל יש לי בעיה. קניתי שילוש חדש + כרטיס מסך. מעבד RYZEN 5 1600 16GB זכרון 3000MHZ AB350M - D3H RX580 4GB חלקים ישנים: ספק 500 של ANTEC דיסקים קשיחים מסך FUJICOM 1080P ההתקנה מחדש של הווינדוס עברה בשלום, בביוס אין בעיה, המחשב עלה לאחר ההתקנה והכול היה בסדר גמור אלה שברגע שהתקנתי את הדרייבר אני מקבל (כך זה נראה לפחות) הפרעות שנראות כמו שלג לבן רק שזה בצבעי אדום ורק על רקע שחור וכהה, על דף אינטרנט לבן אני לא מצליח לזהות את הבעיה. ניסתי למחוק את הדרייבר עם DDU ולהתקין מחדש ואפילו כמה דרייברים שונים אבל הבעיה חוזרת עם התקנה של דרייבר. בלי דרייברים אין ב…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב חדש ואני לא יודע איזה מסך ליבחור. התקציב למסך הוא בערך 1500 ש"ח , פלוס מינוס. אני מחפש מסך טוב ואמין שיוכל לעבוד טוב לאורך הרבה שנים. אנא מיממכם אל תציעו לי מסכים של LG . וגם לא מסכים של MAG ( יש לי עכשיו כזה מסך והוא מעולה ,אבל אני רוצה גם להתנסות במסך אחר). המסך שממש מצא חן בעיני זה HM703UT Vision Master Pro413 הינה דף הסבר עליו: http://www.iiyama.co.il/pdf/HM703UT.pdf. מבקש את המלצתכם למסכים נוספים. תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1 מוצר: כרטיס מסך 6600 GT חברה: GIGABYTE. NVIDIA דגם: GV-NX66T256DE תיאור: במצב חדש .כרטיס פצצה mb 256.bit 128 silent pipe 2 2 מוצר: כרטיס מסך gf6600gt של ג'גה בייט עם סיילנסר 5 עליו. חברה: gigabyte דגם: 6600gt תיאור: הכרטי מגיע עם קירור שקט לחלוטין עליו. יש גם את המאוורר המקורי, יש עליו עוד אחריות לשנה ומשהו. 3 מוצר: Leadtek GeForce 6600 TD 256MB PCIe חברה: Leadtek דגם: GeForce 6600 TD 256MB PCIe תיאור: Leadtek GeForce 6600 TD 256MB PCIe אריזת RETAIL שלמה (אריזה, הוראות, כבל HDTV ושני משחקים). שמור, כחדש. עוד שאלה מזה הסיילנסר 5 והsilent pipe 2 ושאלה אחרונה כמה FS יש ל3
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש למישהו השוואה עדכנית בין שני הכרטיסים מאתר אמין? כל מה שחיפשתי היה לא עדכני ואני מקווה שהתוצאות לא מדוייקות שם או לפחות בוצעו כשהדרייברים לסדרה 7000 היו לא בשלים. על פניו הכרטיסים נראים די זהים ביכולותיהם משום מה. יש למישהו הארות בנושא? תודה, עידו.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ההבדל בין סידרת הGeforceFX לבין סידרת הGeforce4? ??? עריכה: והמלצה לכרטיס טוב למחשב החדש שאני מרכיב
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נושא קצת נדוש אבל בכל זאת... אני מתלבט בין שני מסכי LCD מסך SONY LCD 17" S73H 1800 ש"ח http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1132&scat=220&tcat=24 או 2100 ש"ח http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1980&scat=220&tcat=24 הובטח לי ע"י המוכר שהאחריות גם על ה samsung תהיה זהה ל sony המסך אמור להתאים לעבודה ממושכת מול המחשב וגם קצת למשחקים אשמח לשמוע תגובות
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-