כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהתברר לי שאין יותר כרטיסי מסך נורמאליים למשחקים במימשק agp ראו דיון קודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337217.msg2915205#msg2915205 החלטתי לרכוש כרטיס זול עם תמיכה חומרתית בפריסה של סרטים שבאים בפורמט דחוס(divx, xvid ) ובעיקר סירטי hd +vc1 ככול שהבנתי הכרטיסים התקציביים של ati עדיפים משמעותית על nvidia בכול מה שקשור למולטימדיה. על כן אני מעוניין בכרטיס כמה שיותר זול במימשק agp מתוצרת ati. היה נחמד אם הכרטיס היה לפחות מסוגל להריץ בצורה סבירה משחקים ישנים בני כמה שנים (hl2 ,cod2 ,farcry ) ברזולוצייה נמוכה וללא שום פילטרים, אולם אני לא מוכן לשלם יותר מדי על התענוג הזה . המלצות יתקבלו בברכה .....
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסאגה סביב נפח הזכרון החצוי של הדגם הפופולרי מתקרבת לסיומה. כנראה סוף מאכזב? NVIDIA תחזיר כסף לכל מי שרכש את ה-GeForce GTX 970, אבל לא בארץ המשך לכתבה המלאה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.windowsmax.nl/modules.php?name=News&file=article&sid=545&mode=&order=0&thold=0%20target= [glow=red, 2, 300]אזהרה: הדרייברים האלה עדיין בבטא ולא נתמכים(בשלב זה) ע"י nvidia[/glow]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח HEC 450W עם כרטיס HD 4870 ומעבד i5 750. הכל רץ אחלה בינתיים. אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך ל-GTX 580. בדף המוצר של EVGA כתוב שהוא דורש ספק כוח מינימלי של 600W. זה אומר שאני פשוט אשרוף את הספק הנוכחי אם אתקין את ה-580 במחשב? מה עם ה-570?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עבודה יפה של science studio בנושא:
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני בדרך לקנות מחשב בסוף שבוע, מחשב למשחקים בתקציב סביר . עכשיו ראיתי שם כרטיס מסך שנראה כרטיס מסך יציב וחזק מאוד, אבל אני לא רוצה להידפק מן הסתם . הכרטיס שבחרתי לי זה PALIT nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe . חברים שלי אמרו שזה בסדר במיוחד בגלל שזה 9600 וכאלה, אבל אני רוצה לראות מה המבינים פה יגידו על זה . הכרטיס עולה די בסדר גם, 804 ש"ח אם אני לא טועה .
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בתכנון לקנות כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4200 128Mb ומתלבטא בין החברות השונות המייצרות אותו... אז רציתי לדעת איזו חברה מייצרת את הכרטיס הכי טוב (לא המשתלם, המחיר לא חשוב) מהדגם הנ"ל? ואם כבר המחיר (שלא ממש חשוב) אז כמה הוא יעלה? ושאלונת אחרונה- אתם חושבים שכדאי לחכות עוד חודש חודשים שהמחירים ירדו או שהמחירים לא ישתנו בצורה דרסטית? תודה מראש, :saint:
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
GTX 570 Gainward - חדש לגמרי.. LOW FPS איך זה הגיוני? אני מנסה להריץ את המשחק Team Fortress 2 על ההגדרות הכי נמוכות ואני מקבל 30-60 FPS?... אין VSync! בבקשה עזרה.. מעבד: i5 2500 לוח אם: arshock pro3-m מריץ את המשחק על SSD
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב הכולל : מעבד I5-3470 3.2 לוח intel DH67CL זכרון 8gb 1333mhz DDR3 ספק SilverStone 500W st50f-230 כרגע אני עובד עם GT8800 512MB שהגיע הזמן להחליפו במשהו חדש. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח (סטייה קלה למעלה לא תהרוג). המשחק הכי כבד שאני משחק זה Call Of Duty, ואם אני רוצה את GHOST החדש אני צריך גם כרטיס חדש. כמובן שהייתי רוצה לשחק ברמה הגרפית הכי גבוהה שאוכל בתקציב האמור, מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני ממש לפני רכישת מסך חדש. פשפשטי וטחנתי את הנושא טוב טוב, ועכשיו יש לי התלבטות סופית בין 2 מסכים- 1. ה VP171 2. סמסונג 172T. כל אחד כמובן אומר משהו אחר ומשבח את האחר. המטרות שלי הם -אינטרנט,עריכת וידאו, גרפיקה. אני לא משחק בכלל משחקים,לא רואה סרטים (יש טלויזיה). חשוב לי צבעים איכותיים,ורמת דיוק גבוהה של הכתב. במבחן "ראש בראש" -מה יותר טוב? כסף לא משחק פה תפקיד אם למשהו יש אחד מהנ"ל,אשמח אם יוכל לכתוב את חוות דעתו כולל חסרונות שמצא. תודה
-
- 38 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, סיימתי לבנות את מפרט המחשב, ובכרטיס המסך החלטתי ללכת על ה GTX-670, הגרסה שבחרתי היא ה : EVGA GTX670 2GB Superclocked מה שכן ראיתי שקיימת עוד גרסה בשם : EVGA GTX670 2GB FTW האם משהו יודע להגיד לי מה ההבדל בין 2 הגרסאות ? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם Asus TUF Gaming GTX 1660 Ti EVO OC 6GB GDDR6 ב 1600 ש"ח טוב למחירו או שיש אופציה טובה יותר במחיר הזה או זול יותר? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מבקש, כל כרטיס שיריץ אותו על very high או לפחות על high-very high חלק, מזה חלק? FPS שינוע בין 60 ל80, גם בקטעים של תצוגה כבדה ועשירה. מוכן להשקיע כל סכום. יש לי את כל הציוד הנלווה לא מעוניין לבצע SLI רק כרטיס בודד שיריץ אותו. למתעניינים, אני לא קונה בשביל המשחק הספציפי crysis, בקרוב עומדים לצאת משחקים חדשים וטובים שיכללו גרפיקה הדומה או זהה לשלו באיכות. ובכן? איזה כרטיס? איפה לקנות? מה הדרישות? תודה לכל העוזרים!
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב... הגיע זמני להיפרד מה-GeForce 2 MX 400 שלי ולעבור למשהו יותר מתקדם טכנולוגית... אז בחרתי את הכרטיס Sapphire Radeon 9500 PRO 128MB. קישור לחנות רציתי לשמוע את דעתכם על הכרטיס ועל החברה שלו (Sapphire)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה דעתכם על קניה של כרטיס מסך ''שעבד'' בעיקר בכריית מטבעות דיגיטליים? תודה
-
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מה נישמע אחים שלי אני צריך קצת מידע אל הכרטיס הזה: RADEON 9100 TV,DVI 128MB מה הוא שווה ואיך הביצועים שלו
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך מדגם NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB ואני מתלבט אם לעשות לו OC. המטרה היא לשפר את הביצועים במשחקים (כמו GTA IV) עם איזו תוכנה עדיף לי לעשות את זה? והאם בכלל כדאי לעשות OC? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר'ה מה ההבדל בין הפילטרים ביליניאר טריליניאר ואניסוטרופיק? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מחפש כרטיס מסך למחשב P4 3G AGP שיכול להריץ משחקים חדשים. הרדאון הישן כבר לא מריץ משחקים כמו 4 devil may cry ונתקע ב- unreal tournament 3. חובה שיתמוך ב- pixel shader 3.0. לא מעוניין להשקיע הקבה כסף. אשמח להמלצות, תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שנרגעו הרוחות וההתלהבות הראשונית שככה, היוטיובר הבאה מראה לנו איך סידרת ה 3XXX היא אחת היקרות ביותר בהיסטוריה של נווידיה ובאופן הזוי לא קרובה להיות אחת מאלו עם השיפורים הכי גבוהים מדור לדור (כ 46% שיפור לעומת שיפורים ש 70-100 אחוז בדורות קודמים):
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? 6 חניוות כותבות ב"טעות" על ה Leadtek nVIDIA GeForce PX7600GT שהוא7800GT?? :bash: :kopfpatsch: :screwy: אמנם בחנויות עצמן ובפרטים נוספים כתוב 7600GT (חוץ מבחנות הראשונה שאשכול עלייה ננעל) אבל זה מאוד מטעה, הרבה אנשים עלולים ליפול בפח הרי המחיר חשוד אבל כשרואים ב 6 חנויות... בכל מקרה השם כמעט זהה לחלוטין רק מחליפים 6 ב 8 ככה שזה לדעתי ניסיון זדוני לרמות את הציבור (או טעות ממש מפגרת שך ZAP)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס ti-4200 ואני חושב האם כדאי לי לשדרג אותו או לחכות לכרטיסי הNV-40 והR-400 NV.מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות השימוש העיקרי אצלי זה משחקים ואינטרנט.
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ולכולם ותודה מראש לעוזרים לפני שאני אצא ילד, אני יודע (אני חושב) שה-9600 חזק יותר, אבל יש קאץ'. אלו שני הרטיסים העומדים על הפרק, שנייהם במחיר זהה לחלוטין כך שרק הביצועים מכריעים CLUB3D 9600GT 512MB DDR3 Arctic-Cooling Cooler POWERCOLOR 4670 1GB GDDR3 מה שמערער אותי זה של-4670 יש 1GB זיכרון ... למחשב מעבד AMD ATHLON DUAL 64BIT +4800 עם 4GB זיכרון RAM DDR2 800 הלוח אם הוא של ג'יגה בייט GA-MA69G-S3H והמגבלה העיקרית אצלו היא חוסר התמיכה בPCI-E2 =\ הספק מוצהר 600W, בהתחשב בעובדה שהוא ז*ל סיני אני מאמין שהוא נותן באיזור ה500W, מאמין שמספיק, אבל אין לו יציאה לכרטיס מסך מצטער על החפירה, אשמח לתשובה בהקדם יומטוב.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה להתייעץ לגבי איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות , יש למחשב שלי חיבור AGP ואני לא מתכוון בקרוב להחליף מחשב ולכן אני רוצה כזה כרטיס מסך. כמו כן מדובר במחשב ישן של 4 שנים עם ספק כוח של 400 W אז בבקשה לשים לב לזה ולהגיד לי עם הכרטיס גם מתאים מהבחינה הזאת של אספקת הכוח. מדובר על מעבד אינטל פנטיום 4 הייפרטריידאין..עם לוח אם אסוס . התקציב לכרטיס מסך לא משנה לי מבין כרטיסי המסך שציינתי שטווח המחירים שלהם מ 100$ עד 170$ וזה התקציב... כמובן שאם כרטיס של 120 דולר יתן תוצאה מאוד קרובה לכרטיס יקר יותר כך שלא יצדיק לשלם יותר אז אני אבחר בזול יןתר אלא אם הכרטיס היקר יותר אכן נותן תוצאות טובות יותר באופן משמעותי שמצדיק הפרש מחיר . כמו כן גם צריך לחשוב אם הכרטיס שאני לוקח לא…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב: e5200 2.5GHZ@3.5GHZ-Freezer 7 pro 4GB ddrII 1066MHZ G.Skill SeaSonic 500W gainward GTX260 goldensample 216SP בהרצת משחקים כבדים הטמפ' לא עולה מעל 74 מעלות.בIDLE הוא יושב על 45. ידוע לי שזה נורמלי אבל בתכלס, אני צופה לטמפ' נמוכה יותר עם קירור מטורף כזה וליבת 55NM. חם אצלי מאוד בחדר והמארז מתחיל להתמלא אבק.אני מניח שאם אנקה אותו המעלות ירדו אולי ב1-3. עם מזגן דלוק יש ירידה של 5 מעלות בערך,לפעמים אף יותר. הייתי רוצה מאוד לעשות OC לכרטיס המסך.זה אפשרי? אם לא עכשיו אז לפחות בחורף?המעלות ירדו משמעותית בחורף.. תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-