עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים עם כרטיס מסך GTX250 והוא ממש לא מספיק לי הוא לא מריץ משחקים כבדים והוא מתחמם מהר ומתקלל ואני רוצה להפטר ממנו כמה שיותר מהר ולחהליף לרטיס מסך אכותי.. עכשיו המארז שלי הוא טרמלטיק V3 מארז די טוב וספק כוח טרמלטיק אכותי 650W אז לא תהיה בעיה או שסה 550W אבל אכותי לא חברה גנרית השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתאים לי? יש לי מעבד I5 750 שאני מאוד מרוצה ממנו ו4 זכרון ראם עם זה משנה ישמח להלמצות לכרטיסי מסך עד 1200 שקל שיכול להריץ משחקים כמו AC3 על אולטרה או כול משחק כבד שיצא בשנה האחרונה אני יודע שאי אפשר לנבאות את העתיד לוד כמה שנים לכן אני לא בקש את זה אבל לפחות דיספק לשנה הקרובה עד שאי יארגן כסף לקנות מחשב חדש תודה רבה ובררכה מתן וסליחה על הגא…

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by yoni_h,

מבחינת ביצועים איזה גרסא תהיה טובה יותר, Asus GTX 660 DC2 או Gigabyte GTX660 OC

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by s4in3x,

אני רוצה כרטיס מסך שיהיה לי לגיימינג חשבתי על ה Gtx 560 או HD 6870 השאלה אם זה מתאים למחשב שלי המפרט מעבד : Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz זיכרון : ‎2.00 GB בודד-ערוץ DDR2 @ 400MHz לוח אם : Gigabyte G41 וספק כוח יש לי מקצועי 500 וואט אגב המחשב שלי מחובר למסך 42 FULLHD אז כרטיס שגם יהיה טוב לצפייה ב HD מה הייתם ממליצים לי לעשות?<

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by debil,

http://www.anandtech.com/show/6357/amd-cuts-radeon-hd-7850-prices-again מתי נראה את זה בארץ ? האם בשביל מסך 24" עם מעבד חדש I5 משתלם לקפוץ ל 7850 1 גיגה או עדיף את ה 6870 מבחינת ביצועים ?

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by spider272,

האם יהיה צוורא בקבוק בין המעבד E7500 שעבר אוברקלוק ל 3.40GHZ לכרטיס 7950?

6. שמעו, קניתי מחשב חדש G640, HD7850, 8GB ram והורדתי Battlefield 3, התחלתי לשחק במפה Noshar canals ויש לי בה לאגים של FPS מטורפים אפילו שאני משחק על LOW וזה ממש לא הייתה הציפייה שלי ה- OC שאני יעשה לכרטיס מסך ישפיע על זה? גם מה OC יכול לעשות? אני יכול להרוס את הכרטיס? ואני יצטרך לשמור עליו וכל הזמן להסתכל אם הכרטיס מתחמם מדי או משהו כזה? יש לי ספק Seasonic 430W אם זה משנה. תודה לעוזרים!!!

7. Started by ohad5g,

שלום מה המחיר של הכרטיס הזה ולמה אי אפשר להשיג אותו בארץ חפשתי בזאפ אין אותו שם ואם אני רוצה להוסיף עוד כרטיס מסך אני יכול להשים את הדגם 5850 hd האם ההבדל משמעותי ( הלוח שלי תומך בשתי כרטיסי מסך )

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by Born2Kill,

לאחרונה קניתי את ה-Gigabyte 660GTX OC. הכרטיס הזה יצא באמצע חודש ספטמבר. האם הדרייברים בשלים מספיק בשביל הכרטיס המסך הזה ספציפי? או שזה קשור לוותק של הסדרה בשוק? כי יש לך הרגשה שהדרייברים האלה לא מספיק בשלים. כי למשל ב-BF3 אני מצליח לעשות OC עד 50mhz תוספת. כאשר ב-Furmark הצלחתי להגיע לתוספת יותר גדולה מבלי שיקרוס. תודה לעונים.

9. Started by 123445,

איזה כרטיס מסך הכי טוב למחשב שלי? הינה המפרט של המחשב שלי שעליתי בתמונה . ספק כוח 400W . ועוד שאלה , חבר המליץ לי על כרטיס מסך GTX 560 הוא יעלה לי על המחשב? ומה הבדלים בין GTX 560 TI ו GTX 560 רגיל?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Abu-Ali,

סלאם עליכום ועליכום סלאם, מחיר - תלוי במה שיוצע לי, כרגע הכל פתוח אלו הנתונים ספק 280V לוח אם lenovo is6xm מעבד intel i5 2400 cpu 3.1 ghz 4GB, 64bit מסכים BENQ T2210 HD LCD 100-240V 50-60HZ 1.5A ViewSonic VA712 מרחבה.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  11. שמתי את הסרטון רק כדי להמחיש. אך לצערי הבעיה מתקיימת גם על dishonored, sleeping dogs, וnfs the run. בעיקר רואים את הבעיה במשחקים שמתמשים בfrostbite 2. אני משתמש בגרסא 12.10 של ccc. האם כדאי להתחיל לדבר עם tms על מימוש אחריות? (המחשב בן חודש בערך) לצערי חוויתי גם את הבעיה עם מחשב ישן שהשתמש ב2600 פרו ואחר כך ב4850. תודה רבה, yonash53.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך איכותי ולא יקר לסרטים ו- HD . המפרט של המחשב שלי הוא : לוח אם gigabyte דגם eg41mf-s2h (G41 ) עם יציאת HDMI - כרטיס מסך מובנה. מעבד e5200 זכרון - ram 4 giga ddr2 מארז וספק כוח של antec - 430W . רציתי לשפר את ביצועי המחשב , המהירות והאיכות של המחשב והתמונה . האם כדאי לי להוסיף כרטיס מסך חיצוני ? ואם כן אז היית שמח לקבל המלצות עדיף אולי עם קירור פאסיבי (כדי להפחית רעש ) תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by omery000,

ראיתי את הכתבה על הדרייבר החדש של AMD שנותן תוספת ביצועים מעולה ובנוסף לכך מי שיקנה כרטיס מסדרת ה-79XX מקבל 3 משחקים מתנה (שהם בדיוק המשחקים שאני חוסך אליהם). הנה הכתבה. עכשיו כרטיס חדש כזה עולה בסביבות ה-2500 ש"ח~ ועוד הזיכוי של המשחקים ששווים 500 שקל לפחות, ההוצאות בכללי יעלו לי 2000 ש"ח בערך הנה הכרטיס: קישור 1 קישור 2 לי יש מערך של Gigabyte GTX560 Ti OC שאני יכול למכור אותו ב-1500-1400~ בקיצור השאלה שלי היא אם שווה לי להשקיע 500-600 שקל בשביל הכרטיס הזה? התוספת ביצועים תהיה משמעותית? שאר המפרט שלי נמצא בחתימה, תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by bar2133,

שלום לכולם לאחר שנעלו לי את האשכול הקודם בגלל ריבים מיותרים לא יצאתי עם תושבה ... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545770.0 זה האשכול הקודם האם משהו יכול להמליץ לי על ספק וכרטיס מסך .... ד"א : איך זה לקחת את : http://www.tms.co.il/product/10569 עם ספק : http://www.tms.co.il/product/6846 אשמח לתשובה

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  15. שלום, הכרטיס במנוחה על 70-80 מעלות במאמץ על אזור ה100 מעלות קירור פסיבי. ניסיתי להתקין כמה דריברים ובכולם המעלות ככה. יש משהו שלא עשיתי נכון? על כמה הכרטיס הזה אמור להיות? לא מצאתי את המידע הזה =\ אשמח לדעת אם יש צורך מיידי לממש את האחריות או שיש משהו לעשות... תודה.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  16. רכשתי היום את כרטיס המסך הזה...יגייע בעוד כמה ימים...מה אתם אומרים? עדיין יש לי זמן לשנות את הכרטיס אשמח לעזרה... תודה !!!

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Master17p,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך בשנת 2007, ואחרי כמעט 3 שנים הוא נפח את נשמתו, ובמסגרת האחריות החליפו לי לכרטיס חדש, האם על הכרטיס החדש אני צריך לקבל 3 שנים אחריות, או שהאחריות תפוג כעבור 3 שנים מתאריך הרכישה המקורי 2007) הכוונה היא האם אני לא מקבל אחריות נוספת ל-3 שנים על הכרטיס החדש?! הכרטיס הוא מתוצרת אסוס, Geforce 8800 gt תודה רבה לעונים!

18. שלום ובוקר טוב לכל חברי הפורום בירצוני ליקנות כרטיס מסך (תקציב בכותרת),ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים הכרטיס הראשון הוא : ksp.co.il/?uin=15582 והכרטיס השני הוא : ksp.co.il/?uin=15704 הבעיה שלי היא שלא ראיתי שום השוואה בין שני הדגמים הספציפים האלו ואנני יודע עם הפרש הביצועים (עם ישנו)שווה את הפרש הכסף,אשמח מאוד עם יוכלו חברי הפורום להמליץ ולעזור לי בבחירת הכרטיס ,אשמח יותר עם יפרטו לי מה הסיבות לבחירה כדי שגם אני יוכל להבין חשוב לציין שאני לא אוהב להיתפשר על ביצועים ומשחק בהגדרות מקסימליות, המשחקים שאני משחק הם : (מתי שיצא) SKYRIM,BORDERLANDS 2,FAR CRY 3 ומשחקים נוספים באותו סיגנון המסך שלי הוא סמסונג T220P ברזולוציה 1920 על 1200 מעבד I7 3770K לוח אם ASROCK Z68…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by Kenny,

יש לי DVI בודד - מלבדו יש לי HDMI ו 2 חיבורים של MDP הטלויזיה שלי כאן היא פלזמה.. אני יכול לחבר אותה עם VGA או עם DVI (מתאם) הבעיה היא - ה DVI כבר מחובר למסך.. איך זה שאין DVI נוסף? ואם אין DVI נוסף , הגיוני שכרטיס של 2000 שקל והם לא נותנים מתאם פשוט מ MDP ל DVI ?? איפה יש מתאם כזה? וכמה זה עולה? תודה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by Eyal-Style,

הבעיה היא שהגרסת ביוס לא מופיעה ואני אסביר . את הבעיה מצאתי כשניסיתי לשמור את קובץ הביוס המקורי של הכרטיס מסך 7670M דרך התוכנה GPU-Z דריברים אחרונים מעודכנים גם של ה- HD4000 (שאת דגם הביוס שלו אני רואה במפורט ב- 2 התוכנות שאציין את שמם למטה .) בתווית ה- BIOS בתוכנה GPU-Z רשום UNKNOWN . בתוכנה AIDA64 רשום ב BIOS data את הסמל של האירו .(אני לא מצליח לעשות אותו ) אז זהו.. ניסיתי כמה ימים לשבת על פיתרון לבעיה אך ללא הצלחה ... אשמח לעזרתכם .. !

21. Started by adi518,

יש גם תחרות באתר שלהם שקשורה לסרטון הזה: http://www.evga.com/articles/00712

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by ylswimmer,

אפשר עזרה ? אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי, אני לא יודע מה לקנות יש לי 500W במחשב, http://ksp.co.il/?store=KSPGahash&uin=16777 זה כרטיס מסך טוב למשחקים כמו MW3 (אני מוכן להרית ב LOW או מדיום) וזה טוב למשחק Blacklight Retrubution או WARFACE בקיצור משחקים בסגנון MW3 זה יעבוד? תודה לעוזרים (=

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by swisaman,

האם הHD7950 ארוך יותר מהHD5850 ? אם כן,בכמה ?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  24. Started by R3DFOX,

בס"ד בוקר טוב. הכל התחיל ביום שבת כאשר הכרטיס מסך הראשון שהיה לי GF 520 התחיל לעשות רעשים מהמאוורר שלו אז פירקתי אותו ניקיתי והחזרתי והוא עבד טוב אבל פתאום באמצע משחק המחשב קרס ומאז הכרטיס מסך לא עבד בסלוט של הPCI-E , טוב הנחתי שהכרטיס מסך נפטר אז הלכתי וקניתי כרטיס מסך חדש GF 630 2 GB DDR3 והרכבתי אותו על המחשב - הפלא ופלא גם הוא לא עובד בסלוט שלו אז חיברתי את המסך לכרטיס מסך המובנה והמחשב עלה בצורה טובה , חשוב לציין שניסיתי את הכרטיס מסך החדש במחשב פנטיום 4 עם סלוט PCI-E והוא עובד , רק במחשב שלי אף כרטיס מסך לא מובנה לא עובד. האם יש מצב שהסלוט של הPCI-E נשרף ? והאם החלפת לוח אם תגרום לכרטיס מסך החדיש שלי לעבוד? האם הכרטיס מסך GF 630 חדיש מידי למחשב שלי ?? המפרט של המחשב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by heroldh2,

לפני שאני קונה כרטיס מסך אני צריך חוות דעת עליו EVGA GeForce GTX 550 Ti FPB 1024 MB GDDR5 PCI Express 2.0 2DVI/Mini-HDMI SLI Ready Graphics Card, 01G-P3-1556-KR מה אתם אומרים? 1. evga זאת חברה שאפשר לסמוך עלייה?

דיונים חדשים בפורומים