עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by vourt,

היי, למחשב עם לוח GA-P67A-UD7-B3 ומעבד 2600K + מסך Dell U27 אני מעוניין ל'חזק' את כרטיס המסך GTX670 היחיד שלי ורציתי לשמע לדעתכם - האם כדאי למכור אותו ולקנות אחד GTX690 או שפשוט להוסיף כרטיס GTX670 נוסף? המטרה היא כמובן Gaming 2560 x 1440 תודה!

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by pidres,

כמה מתחים צריך להשים והאם כדאי בכלל להשים מתחים? יש לי את הכרטיס ASUS HD7850 ואני משתמש בTRIXX.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by jkigel,

אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הנ"ל ואשמח להמלצות ולביקורות. תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by 11GnR,

היי הזמנתי מחשב עם I5-3570, 660GTX ולוח Z77-D3H בעוד 120 שקל אני יכול להחליף לZ77X-D3H שיאפשר SLI עם שני סלוטים PCI-E 3 X8 , אני מבין שבגלל הPCIE3 אין מה לחשוש לגבי הפסד ביצועים עקב ירידה מX16 לX8 ? הספק שלי הוא SEASONIC 620, שגם כן אני מבין שאמור להספיק לSLI של 660GTX אפילו אם אעשה בעתיד OC למעבד. אישית אני ממש לא מתלהב מSLI, בחלק מהמשחקים לא נתמך, בחלק לא מביא שיפור גדול, לפעמים אפילו פוגע בביצועים. אז כרגע האפשרות היא להוסיף 120 שקל ללוח ונניח לקנות בעוד שנתיים 660GTX ב500 ש"ח (אין לי שמץ מאיפה אני אשיג). ז"א השקעה של לפחות 620 שקל. לעומת זאת אני מניח שהכרטיס MIDRANGE המוביל של אותה תקופה באזור ה1100 ש"ח יתן ביצועים עדיפים על הSLI הזה, שלא לדבר על משחקים שלא עובדים טוב…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  5. Started by Weihenstephan,

שלום כולם.. רציתי לקנות כרטיס מסך באיביי.. איזה חברות כרטיסים נותנים אחריות בינלאומית שבמידת הצורך אני אוכל לממש את האחריות על הכרטיס בארץ? אשמח לתשובות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ashafir,

שלום, יש לי כבר כמה זמן את הכרטיס המסך GTX 670 ורק עכשיו החלטתי לפתוח פה נושא על ה FPS במשחקים. אממ אני משחק BATTLEFIELD 3 על LOW ורצולוזיה נמוכה ויש לי FPS בין 60-150 . חשבתי שיהיה יותר, ושאני מנסה להקליט עם FRAPS את המשחק יש לי 60-90 FPS והמשחק גם נתקע קצת. בנוסף DIRT 3 בקושי זז הכל תקוע ועל הכרטיס הקודם שלי RADEON 6850 זה עבד חלק.. משהו קצת מוזר. המעבד שלי זה : AMD PHENOM II X4 965 עזרה בבקשה? דרייברים מעודכנים הכל תקין.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by SLI/CF,

הי, יש לי 3 כרטיסי מסך הראשון GT 9500 השני HD 5450 והשלישי GT 8800 כולם עם 1GB זיכרון מי מהכרטיסים לעיל יניב את התוצאות הכי טובות לצפיית סרטים בחיבור לטלוויזיה 32 אינץ' ולמה? תודה מראש

8. Started by crik,

אהלן, אני מתחיל לשחק קצת עם ה AFTER EFECT בצורה חובבנית לגמרי. אני בעל i7 3770 עם 32 GB זיכרון. מעוניין בכרטיס מסך למשחקים קלים ולעריכה קלה ב AFTER EFFECT תודה משה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  9. אהלן. על המחשב שלי לוח האם הבא: Gigabyte GA-P55M-UD2 P55. פרטים: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3287#ov בעקרון אני רוצה לקנות כרטיס ביניים מהדור האחרון שיהיה אפשר לשים על הלוח הזה. גם אם זה אומר לחכות לדור הבא. בקיצור, איזה דור כרטיסים, יהיה לדעתכם האחרון שיתמוך בו?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by Revos,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך HD 5770 שנרכש מלפני כשנה וחצי-שנתיים. לאחרונה הוא החל לעשות רעש מאוד מוזר שנשמע קצת כמו שריקה. הרעש נגרם רק כאשר המאוורר מגיע ל40% לפי הקטליסט, שאני מוריד אותו באופן ידני ל20% אין רעש בכלל. כשאני מעלה אותו ל100% יש רעש רגיל, בלי שריקה אבל רעש שאפשר לצפות לקבל, אציין שהטמפ' בדר"כ היא 39-40 בזמן רגיל. ניקיתי מאבק, פירקתי את הלוח קירור והמאוורר וניקיתי אותם עם לחץ אוויר לאחר שזה לא עבד שימנתי את הציר עם WD40, זה החזיק כשבועיים ועכשיו שוב הרעש חזר. האם יש לזה פיתרון, פרט ללהחליף מאוורר? תודה.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  11. שלום לכולם, החלטתי באחרונה שבא לי לשדרג את חווית המשחק שלי ולקנות כרטיס מסך חדש. אני רוצה כרטיס כמה שיותר טוב שיתאים לחומרה הקיימת. לגבי התקציב, אמנם כתבתי 2000 ש"ח שם למעלה, אבל זה רק משום שאני לא בטוח עד כמה כדאי להשקיע - אולי 1000 ש"ח יספיקו בהחלט. הנקודה היא שאני מוכן להשקיע כדי לקבל שיפור משמעותי ביחס לביצועי הכרטיס הקיים. הכרטיס שיש לי כרגע, ושאר החומרה: כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9500 GT לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 מעבד: Intel Core2Duo 6600 2.4GHz זיכרון: 2GB ספק כח: Enermax Liberty 400W מסך: Dell U2410 24", Resolution: 1920x1200 כל אלה (חוץ מהמסך...) יושבים בתוך מארז GIGABYTE Triton ומצוננים בעזרת מאוורר ששכחתי את שמו, אבל הוא גדול ורציני ועלה לי כ-200 ש"ח. מספר ש…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב לגיימינג להרצת משחקים כמו BF3 וכדומה.. אני מתוקצב במחיר של עד 1000 שקל בחריגה של 100 שקל יותר. המפרט של המחשב שלי: מעבד: intel core I5 2500 CPU 3.30 GHz ראם: 4 GB Kingston ספק כוח מגיע ל 420 W ובמקסימום ל 500W לוח אם Intel Bearup Lake DH67BL אם אפשר כרטיס מצויין שיחזיק לזמן ארוך וטוב לגיימינג רזולוצית המסך שלי (אם נחוץ ) 1650X1080 אשמח לתשובה בהקדם! נ.ב חשבתי בהתחלה על GTX 660 אבל אשמח לחוות דעת מקצועית

• 41 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. אהלן, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי שלי (4850HD) לכרטיס טוב יותר שיריץ משחקים חדשים אך לא כבדים במיוחד על הגדרות גבוהות. בעיקר אני מכוון למשחק GW2 לרזולוציית FHD. התקציב כמו שאמרתי הוא אזור ה 500-700 שקל לא יותר. לא משחק הרבה משחקים אחרים ולא משחקים כבדים מדי, אבל מה שאנ יכבר כן משחק אני רוצה להנות כמו שצריך. הלוח אם שלי הוא: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model EP43-DS3L (Socket 775) Chipset Vendor Intel Chipset Model P45/P43/G45/G43 Chipset Revision A3 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801JR (ICH10R) ספק הכח הוא: SeaSonic 500W לא זוכר בדיוק את המספר של הדגם.. תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by spider272,

אפשר להזמין מחו''ל כרטיס מסך??אין בעיה עם המכס??במיכרז ב ebay

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by deluxe,

אני מעביר כרטיס מסך מהמחשב הישן למחשב החדש וצריך כרטיס מסך בסיסי ביותר שיחליף אותו. במחשב הישן יש מעבד Q9550 ו-4GB זיכרון על לוח P45 של ג'יגהבייט. השימוש שלו כיום הוא לעבודה משרדית, מולטימדיה ותוכנות, ללא צורך גרפי כלשהו מלבד סרטים ומולטימדיה. אין בכלל שימוש במשחקים. חשוב לי שהכרטיס יכלול קירור פסיבי שקט ושיהיה ממותג מוכר ואמין בתחום כגון ג'יגהבייט או ספייר. המליצו לי בעבר על HD6450 אך הוא מעט יקר בגרסה השקטה. התקציב בעיקרון עד 180 ש"ח ורצוי להוציא כמה שפחות. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  16. אהלן, הרבה זמן לא כתבתי פה, אבל אני קורא פה באופן כמעט יום יומי בכל אופן מה שאני צריך זה כרטיס מסך שיוכלו להתחבר אליו 3 מסכים בו זמנית: אחד בVGA-אני מניח שזה יעשה באמצעות מתאם DVI-VGA, אחד בDVI. אחד בHDMI- אין לי שום בעיה אם לא יהיה חיבור HDMI אלא DVI ואשתמש במתאם. אין צורך בכרטיס שיכול להריץ משחקים כבדים, הוא ישמש לשימוש משרדי. מה כרטיס המסך הזול ביותר שעונה על הדרישות שלי? תודה רבה, אריאל!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by LL@SS,

שבוע טוב לכולם! אני לא בבית בכדי לבדוק, אז אשמח אם תענו פה. אני נתקל בלא מעט אנשים ברשת שטוענים כי הדרייבר החדש משפר בכ10% בביצועים, השאלה היא האם מדובר רק בסידרה 7?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gilboag,

הי אני מרכיב מפרט (לקרוב משפחה בתקציב בינוני - משהו באזור ה 3K שכנראה יהיה מבוסס על 3470 או ה 3570) שעיקר העבודה עליו היא עריכת וידאו , בעיקר בפרמייר ובפינאקל סטודיו , ואני די תקוע על ההחלטה על איזה כרטיס ללכת . מסך יחיד (DELL 2311 קיים) חשבתי על משהו באזור ה GT630 1GB - האם זה הכיוון הנכון ? האם יש יתרון בכרטיסים יותר יקרים וחזקים למחשב כזה ? (אין גיימינג) בחלק מהמקומות ראיתי שגם ה HD4000 ב 3570K (או ה 3770) יהיה מספק לגמרי - האם זה נכון ? אשמח לעזרה כאן

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by FME,

אהלן, אני בקרוב קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס עדיף. אני מדבר על הגרסאות האלו: GTX660TI של MSI : http://www.tms.co.il/product/11875 קראתי עליו ביקורת מצוינת פה באתר - הבנתי שבFHD הוא פחות טוב מהHD7950. (רשום בסיכום - ביצועים לא עקביים בFHD). לבין הגרסה הזו של הHD7950 של sapphire: http://www.tms.co.il/product/11521 עליו אני לא מצאתי ביקורת ברשת אז פה אני צריך עזרה. למי מבין השניים יש יכולות קירור טובות יותר? מי צורך יותר חשמל? האם הקירור שלו יספק אותי (לא עושה OC לצערי - מפחד ומחוסר ידע) צריך לציין * יש לי מעבד I5 2500 - האם יהיה צוואר בקובוק מורגש? קונה מסך FHD הרכבתי לעצמי מפרט (בעקרון לראות מחירים - שאני אדע מתי אני אקנה אני ארכיב שוב באתר שממנו אני קונה) ושילב…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by ראדון,

אני רוצה לדעת איזה תדר לא מומלץ לעבור כדי שלא יהיה בעיות וקריסות ואי אפשר לשים מתחים בכרטיס הוא מקולקל או שזה ככה בכל הכרטיסי HD7850?

• 34 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by bimbim,

היי, מה ההבדל בין http://www.amazon.com/gp/product/B007Z3HZIA ל http://www.amazon.com/gp/product/B0083Y6MV6 ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  22. Started by visu,

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by bigben,

אז ככה קניתי מחשב נייד חדש Samsung 350V5C S06IL שמגיע עם כרטיס מסך [table][tr][td]AMD Radeon HD 7670M 2GB[/td][/tr][/table]התקנתי את הדרייבר הוא מזהה אותו במנהל התקנים ואומר שההתקן פועל כמו שצריך אבל בתצוגת מסך הוא לא מזהה אותו רק את הכרטיס המובנה של אינטל מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by swisaman,

היי, ניסיתי לחבר את המסך טלויזיה למחשב כמסך שני,אך ללא הצלחה מרובה. במסך הטלויזיה "אין אות",אבל המסך מזוהה בוינדוס כעוד מסך. מה צריך לעשות ???

• 15 תגובות
    • 5.1k צפיות
  25. הכרטיס Gigabyte 7850 2GB ..vs 7870 vs gtx660 או להשקיע על 7950 3GB מיפרט: enermax naxn 550 e7500 ep45 ud3lr 6GB 3HDD רוזולוציה:1440X900

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים