כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
-
היי קניתי מסך דל U2410 ואני רואה שהכרטיס שלי 6850 לא מספיק להפעיל משחקים ברזולוציה מקסימום, האם אני יכול לשדרג ל7870 עם המעבד שלי כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לי יש מחשב נייד של HP Pavilion dv6 Notebook pc 6020j למחשב הזה יש כרטיס מסך ATI RADEON 6770 ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך חדש יותר מתאים למחשב הזה אשמח לקבל תשובה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי רוצה להתחדש בכרטיס מסך למטרת גיימינג המפרט שלו: מעבד i5 650 מסך 22 אינץ ספק יותאם לאחר בחירת הכרטיס מה האופציות בתקציב תודה ובוקר טוב
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמחליפים דרייברים לכרטיס מסך הOC שנמצא איתו מתבטל? ואם כן איך שומרים את הOC לאחר הסרת והתקנת דרייברים חדשים?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מחפש כרטיס מסך תומך תלת מימד. יחובר למסך 42 אינץ בחדר ומידי פעם לטלוויזיה תלת מימד בסלון דרך כבל 15 מטר. שימושים: משחקים חדשים שיוצאים כיום כמו call of duty b.o 2 משחקים שתומכים בתלת מימד כמו crysis 2 ושייצא תלת מימד איכותי. סרטים בתלת מימד לטלוויזיה, full sbs , ואם קיים אז גם pixel framing (באיכות הכי טובה שאפשר)... שמתי לינק לתמונה של המפרט שלי, תבדקו בבקשה מה יתאים. שאלות: 1. המסך שלי תלת מימד אקטיבי )samsung 55es8000), האם זה משנה? אקטיבי פסיבי. 2. כמה עולים כרטיסים מהסוג הזה בערך? לא רשמתי תקציב כי אין לי מושג... 3. האם מומלץ לקנות כרטיס מעל 1gb? או שזה מיותר? 4. האם לATI יש גם כרטיסי מסך 3D או רק לNIVIDIA? 5. יש לי ATI REDAON 5850, אי אפשר לחבר אותו …
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם עם חיבור PCI-EXPRESS 1.0 לכרטיס מסך אם אני אקנה כרטיס מסך שבא עם חיבור PCI-EXPRESS 2.0 או PCI-EXPRESS 3.0, האם אני אוכל להרכיב אותו בלוח האם שלי וזה יעבוד? תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
-
כרטיס מסך חזק מאוד לגיימינג עד 1500 ש''ח חנות באזור חיפה או חנות עם מישלוח מיפרט: מסך 1440X900 ספק enermax naxn 550 מעבד e7500 3.41ghz
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים יש לי מעבד i7 ספק כוח 600 ואט של טרמלטק מסך של DELL 23 אינץ אני רוצה לרכוש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים ברמה הכי גבוהה שיש ULTRA חבר רכש כרטיס 570GTX DC2 מה זה אומר ה- DC2 ולמה הוא יותר יקר מ- 660GTX מה אתם ממליצים? חנויות מומלצות עבורי הם TMS או KSP או איפה שיותר זול ואמין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך הנ"ל ואשמח להמלצות ולביקורות. תודה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
טוב יש לי 5750 1GB עם דואל DVI דיספלי פורט ו HDMI ומחוברים אליו שלושה מסכים והדרייבר מותקן והוא מציג רק לשניי מסכים למה ? צריך להוריד עוד משהו חוץ מהדרייבר ? חיפשתי בהגדרות ואין שום אזכור יש לו ארבע יציאות אז הוא אמור להציג משלושה לא ? או מארבעתם ? מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום שמי עדן וברצוני לשאול כמה שאלות ראשית איני מבין גדול בכרטיסי מסך ולכן אני זקוק לעזרתכם בנושא. המחשב שלי נמצא אצלי לא מעט זמן, בערך 3-4 שנים. כמו שניתן להבין החומרה במחשב לא מדהימה ובעקבות זאת יכולות הרכיבים להרצת משחקים חדשים לא מספיקות. בבעלותי מעבד: Q8200 כ"מ:NVIDIA GeForce 9500 GT לוח אם: UNKNOWN זיכרון: 4GB RAM דיסק קשיח: 500GB ספק כוח: cidev power supply p4 500W אני בעיקר משחק משחקי ספורט כגון: 2K13, PES Need For Speed גם כמו COD וכדומה.. הבנתי שאני צריך להחליף את הספק כיוון שהוא מאוד חלש והוא לא יתאים לכ"מ חדש, בנוסף אני מתכנן לעשות OC חמוד למעבד שלי כדי לסחוט ממנו את המקסימום כי גם הוא לא מדהים ולחבר למחשב כרטיס מסך שיספק אותי לשנתיים שלוש הבאים אשמח להכוונות…
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
היי הזמנתי מחשב עם I5-3570, 660GTX ולוח Z77-D3H בעוד 120 שקל אני יכול להחליף לZ77X-D3H שיאפשר SLI עם שני סלוטים PCI-E 3 X8 , אני מבין שבגלל הPCIE3 אין מה לחשוש לגבי הפסד ביצועים עקב ירידה מX16 לX8 ? הספק שלי הוא SEASONIC 620, שגם כן אני מבין שאמור להספיק לSLI של 660GTX אפילו אם אעשה בעתיד OC למעבד. אישית אני ממש לא מתלהב מSLI, בחלק מהמשחקים לא נתמך, בחלק לא מביא שיפור גדול, לפעמים אפילו פוגע בביצועים. אז כרגע האפשרות היא להוסיף 120 שקל ללוח ונניח לקנות בעוד שנתיים 660GTX ב500 ש"ח (אין לי שמץ מאיפה אני אשיג). ז"א השקעה של לפחות 620 שקל. לעומת זאת אני מניח שהכרטיס MIDRANGE המוביל של אותה תקופה באזור ה1100 ש"ח יתן ביצועים עדיפים על הSLI הזה, שלא לדבר על משחקים שלא עובדים טוב…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום כולם.. רציתי לקנות כרטיס מסך באיביי.. איזה חברות כרטיסים נותנים אחריות בינלאומית שבמידת הצורך אני אוכל לממש את האחריות על הכרטיס בארץ? אשמח לתשובות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, למחשב עם לוח GA-P67A-UD7-B3 ומעבד 2600K + מסך Dell U27 אני מעוניין ל'חזק' את כרטיס המסך GTX670 היחיד שלי ורציתי לשמע לדעתכם - האם כדאי למכור אותו ולקנות אחד GTX690 או שפשוט להוסיף כרטיס GTX670 נוסף? המטרה היא כמובן Gaming 2560 x 1440 תודה!
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, יש לי 3 כרטיסי מסך הראשון GT 9500 השני HD 5450 והשלישי GT 8800 כולם עם 1GB זיכרון מי מהכרטיסים לעיל יניב את התוצאות הכי טובות לצפיית סרטים בחיבור לטלוויזיה 32 אינץ' ולמה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל לשחק קצת עם ה AFTER EFECT בצורה חובבנית לגמרי. אני בעל i7 3770 עם 32 GB זיכרון. מעוניין בכרטיס מסך למשחקים קלים ולעריכה קלה ב AFTER EFFECT תודה משה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מאז ומתמיד היה רועש, והבנתי זאת רק לאחר חודשיים מזמן הקניה. אני חושב שהאפשרות הכי טובה שלי היא לקנות מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך. מה מומלץ וסופר שקט?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן. על המחשב שלי לוח האם הבא: Gigabyte GA-P55M-UD2 P55. פרטים: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3287#ov בעקרון אני רוצה לקנות כרטיס ביניים מהדור האחרון שיהיה אפשר לשים על הלוח הזה. גם אם זה אומר לחכות לדור הבא. בקיצור, איזה דור כרטיסים, יהיה לדעתכם האחרון שיתמוך בו?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני פתחתי כבר אשוכל בנושא הזה עם הפרט של המחשב הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=546480.msg4661907#msg4661907 אמרו לי שעם אני רוצה להביא GTX 660 אני צריך להחליף ספק כוח ל-500W ואני שואל עם הספק הזה אכן יספיק הדגם שלו הוא P-4 500W atx12v(dr-b500e) של חברת Tzag-Elita העם הספק הזה יתאים לכרטיס המסך GTX 660 בנוסף למפרט של מחשב שלי? זה המפרט של הכרטיס מסך ( אני חושב ) http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-660/specifications תהיה איזה בעיה עם המחשב שלי להריץ את הכרטיס מסך הזה?
-
- 22 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס מסך HD 5770 שנרכש מלפני כשנה וחצי-שנתיים. לאחרונה הוא החל לעשות רעש מאוד מוזר שנשמע קצת כמו שריקה. הרעש נגרם רק כאשר המאוורר מגיע ל40% לפי הקטליסט, שאני מוריד אותו באופן ידני ל20% אין רעש בכלל. כשאני מעלה אותו ל100% יש רעש רגיל, בלי שריקה אבל רעש שאפשר לצפות לקבל, אציין שהטמפ' בדר"כ היא 39-40 בזמן רגיל. ניקיתי מאבק, פירקתי את הלוח קירור והמאוורר וניקיתי אותם עם לחץ אוויר לאחר שזה לא עבד שימנתי את הציר עם WD40, זה החזיק כשבועיים ועכשיו שוב הרעש חזר. האם יש לזה פיתרון, פרט ללהחליף מאוורר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
היי, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב לעבודה משרדית, סרטי HD ומשחקים קלים. כרגע הוא קונה מחשב עם ONBOARD בלבד, ובעוד מספר חודשים הוא ירכוש כרטיס מסך חיצוני. אין דוגמה ספציפית למשחק מסויים שהוא ישחק - הוא יתאים את עצמו לפי הביצועים של המחשב. השאלה היא איזה כרטיס יתן לו את הביצועים הכי טובים בתקציב של בערך 500-600 ש"ח? 7750? 6850? המחשב יתחבר למסך הזה: Haier L24F6 http://tinyurl.com/b7jpmts תודה רבה. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪273 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪311 מארז: באנדל תקציב…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעביר כרטיס מסך מהמחשב הישן למחשב החדש וצריך כרטיס מסך בסיסי ביותר שיחליף אותו. במחשב הישן יש מעבד Q9550 ו-4GB זיכרון על לוח P45 של ג'יגהבייט. השימוש שלו כיום הוא לעבודה משרדית, מולטימדיה ותוכנות, ללא צורך גרפי כלשהו מלבד סרטים ומולטימדיה. אין בכלל שימוש במשחקים. חשוב לי שהכרטיס יכלול קירור פסיבי שקט ושיהיה ממותג מוכר ואמין בתחום כגון ג'יגהבייט או ספייר. המליצו לי בעבר על HD6450 אך הוא מעט יקר בגרסה השקטה. התקציב בעיקרון עד 180 ש"ח ורצוי להוציא כמה שפחות. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, מה ההבדל בין http://www.amazon.com/gp/product/B007Z3HZIA ל http://www.amazon.com/gp/product/B0083Y6MV6 ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-