עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bati6,

אהלן, יש לי כמה שאלות על הזיכרון. קראתי פה ביקורת עליו ורשום שהוא יהיה עם ג'יגה בית שלם של זיכרון גרפי במקום חצי ג'יגה בgddr5 ובכן יש לי כמה שאלות 1. מה זה אומר ג'יגה בית שלם של זיכרון גרפי, או מה זה אומר חצי? 2. מה זה אומר בקר של זיכרון, אני רואה הרבה פעמים בקר 512 ביט וכו'. 3. זיכרון של כרטיס מסך מבחינה פיזית, זה לא מעגל אחד ששים על הכרטיס? כי קראתי גם שבמקום 16 שבבים בזיכרון הקודם, הפעם יהיה 8 שבבים, זאת אומרים 8 פעמים gddr5x ? (מצטער אם זאת שאלה מפגרת) תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by omri1958648,

אם אני מזמין את הכרטיס מסך הזה https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131720&ignorebbr=1 השאלה שלי היא אם אני צריך לשלם גם מעמ או מכס או משהו כזה או שהם משלמים על זה אם אני מזמין את זה לארץ ואם בכלל חוץ מהמשלוח אני אצטרך לשלם על עוד משהו ברגע שהוא מגיע לארץ השאלה השניה היא אם יש להם בכלל אחריות על הכרטיסי מסך האלה ??(או שעדיף כבר שאני אשאל את התמיכה טכנית שלהם ? )

3. Started by Torn,

טוב אז זה הסיפור שלי, לאחר שימוש של שנתיים ב9800XT של אסוס החלטתי למכור את המפלצת שעלתה לי בזמנו ממש יקר :s05: הצלחתי למצוא קונה ב500 שקל, הבנאדם בא אליי לקח את הכרטיס והשאיר בידי דילמה. הדילמה הייתה האם להוסיף כסף (שאין לי ;D) ולקנות משהו מודרני למחשב שלי (7600 GT למשל), או להסתפק בכרטיס מסך שיתן ביצועים עדיפים במקצת על הקודם (6600GT), שקלתי גם לקנות משומש בתחילה. עד שראיתי מכירה באתר של PCNOW של 6800 הרגיל במחיר זול בהרבה ממחיר השוק, מייד צצו לי הרבה חשדות. במיוחד שבאותה חנות הם מוכרים 6800LE שזאת גירסה מוחלשת עם 8 צינורות עיבוד בלבד ב50 שקל יותר מה6800 הרגיל. קיצר אמרתי לעצמי שבחיים אני לא אקנה את זה מהאינטרנט, ואם כבר אני אקנה אז אני אלך עד למשרדים/חנות שלהם שנ…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שניהם של גייביט שניהם באחריות.. דגמים gv-n78twf3 retali 970 4gb oc n970wf3oc אז ככה אחד חייב לימכר כמובן. השאלה מה עדיף להשאיר? מכל הבחינות במיוחד לעתיד הקרב ובא מה יכול לשמש אותי טוב יותר..למרות שניראה לי 780ti חזק יותר בקצת אך עדיין דור פחות מתקדם .. משאיר תתשובות לכן באמת עם מישהו יכול לעזור לי לתת לי תשובה ודאית מה להשאיר שאני אכן לא הצטער על כך תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Shaker,

קיבלתי היום את הכרטיס עכשיו זה עושה לי את השגיאה הזאת: מה עושים? תודה מראש לעונים

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, אני מחפש כרטיס מסך לפנטיום 4 שיוכל להציג סרטי FHD וגם יוכל לשמש למשחקים של ילדים כדוגמת SPORE. כרגע יש לי כ.מסך geforce 7600gs שאותו אני מעוניין להחליף. נתונים על המחשב: PENTIUM 4 CPU 3.00 GHZ 1.5GB RAM. הסכום אותו אני מעוניין להוציא נע בין 300-500 ש"ח. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by elad_A,

אהלן, יש לי מסך 23 אינץ של DELL HD FULL ויש לו חיבור displayport הבעיה שאין לי חיבור כזה בלוח אם אז קניתי מתאם של יציאת HD שיש לי במחשב ומהצד השניה המתאם שהופך מהdisplayport לHD, וזה מתחבר בלי בעיה מהמסך למחשב עם המתאם הבעיה שהמסך לא מזהה את החיבור, כאילו לא חיברתי את המסך. למה זה? מסך: dell u2311H uLTRAsHARP lcd ips dvi dp idescreen black לוח אם: GIGABYE GA H67MA D2H עזרו לי בבקשה לחבר את זה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. GAINWARD Nvidia 7600GT Silent 256MB, GDDR3, 2xDVI, VO, PCI-E האם החברה של הכרטיס מוכרת. אם יש למשהו את אותו דגם אני אשמח לקבל עליו חוות דעת . תודה

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני רוצה לקנות את הכרטיס אבל לא רוצה להדפק. אני זוכר שקראתי בפורום שהכרטיס הזה הוא עם קירור לא טוב, מה נסגר עם זה? חוץ מזה יש עוד משהו שאני צריך לדעת בקשר לכרטיס? תודה.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by MINIME,

אני חייב כרטיס שיפעיל את DOOM 3 בעתיד על רזולוציה לפחות 800 על 600 ב700 שקל. ושיפעיל את MAFIA בנוסף. תודה מראש MINIME

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by deso,

היי, מצטער על הפעם השנייה שאני פותח פה נושא בצורה כזאת, אבל כל מה שהיה לי לא היה טוב... לפני זה, תסבירו לי מה זה הזכרון של הכרטיס ( יש מ8 עד 640). מה זה חיבור AGP? ומה זה Memory Interface שיש מ64 ביט ל256 ביט או יותר... הנה כרטיס מסך שאני רוצה- אני רוצה כרטיס מסך טוב בטווח של 800-1000 ש"ח, ללא אוברקלוק (אם קיים), חיבור PCI-Express בעל VIVO מעולה. רצוי גם שה"זיכרון" וה"Memory Interface" יהיו טובים. תודה.

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Lev-UFO-Child,

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by gal,

מעוניין לקבל הצעה לכרטיס מסך וספק עד 100 ש"ח.המפרט שלי בצד ,המסך שלי 22 ואשמח לשחק ברזולוציות גבוהות עם הגדרות גבוהות.לא יכול להגיד רזולוציה ספציפית אבל עדיפות למשהו גבוה. אין לי מצב לחריגה מהתקציב אבל אשמח אם אפילו יהיה יותר נמוך קצת מ1000 כי זה הקצה. מה שעוד חשוב כמובן שהספק יחזיק את המערכת כמו שצריך לא גבולי או משהו כזה.ומצד שני לא צריך ספק שהוא מעל ומעבר. הקיצר הבנתם אני מניח,אשמח להצעה הכי משתלמת לדעתכם. בתודה גל כמו כן שכחתי לציין שאני רוצה את 2 החלקים מאותה חנות ושתהיה מאזור נהריה קריות.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by vmaddog,

חשבתי על 3060/3070 אפשרות לרכישה מאילת השבוע יש המלצה על חנות\מחיר שיהיה גם אפשרות לממש אחריות במרכז במידה ויהיה ? תקציב בשאיפה עד 2500

15. יש לי כרגע במחשב כרטיס חלש, ואני מעוניין לשדרג אותו, יש לי מעבד שלוש GHZ פנטיום 4, לוח אם שתואם PCI -1 ו 2 GIGBYTE DDR2 667 MHZ אתה יכול בבקשה לתת לי הצעה לכרטיס מסך? - בקשר לתקציב אני מניח שבאזור ה 400 יהיה הגיוני, מאחר ועם רוב הכרטיסים היותר יקרים יהיה צואאר בקבוק. בקשר למכירים, ראיתי שעכשיו ATI הורידו את המכירים של 4870 ככה שזה אמור לגרור ירידה של כל הכרטיסים? האם כדאי לחכות לזה? או שבאזור של הכרטיסים שאני מחפש בהם, זה לי ישפיע כל-כך?

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי לקבל החלטה ביומיים הקרובים. מצאתי קונה לכרטיס מסך הנוכחי שלי (בסביבות ה-700 ש"ח שזהו מחיר ממוצע וסביר יחסית למחיר השוק) כך שיש לי עכשיו קונה לכרטיס מסך שלי ובנוסף יש לי חבר בחו"ל שחוזר עוד שבועיים. חבר שלי בחול והוא יכול להביא לי את ה-8800GTS באיזור ה-460 דולר (4.3 דולר היום כולל עמלות וכו') האפשרויות: 1. למכור את הכרטיס הנוכחי שלי ולקנות את ה8800 מחול במחיר של בערך 2000 שח 2.לחכות עד ליציאה של R600 ולקוות שיהיה קונה לכרטיס שלי בעתיד (ושהמחיר שלו לא התרסק) אך אני אוכל לקנות את זה רק בארץ כי החבר יחזור וספק אם תהיינה הזדמנויות נוספות לקניה בחול 3. למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס פשוט יחסית 1950PRO עד לאמצע 2007 ואז למכור אותו (בתקווה לא להפסי…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Guy950,

התחדשתי במסך חדש של סמסונג 23 אינץ' וכשפתחתי את האריזה גיליתי שלא טרחו לשים חוט DVI אז לקחתי חוט DVI ממסך אחר ואת המסך הקודם שלי (19 אינץ') חיברתי דרך HDMI (משום מה יש לי חצי תמונה כשאני קובע שמסך הראשי יהיה בHDMI) והבעיה שהHDMI לוקח את הסאונד לעצמו! איך מבטלים את זה? ניסיתי לשחזר את זה שיעבוד דרך הכרטיס קול על הלוח אם והכל פה התחרבש עד שנאלצתי לנתק את המסך ולעשות שחזור מערכת לשעה קודם והכל חזר לסדרו. איך אני מבטל את הסאונד של הHDMI?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by lgmtk,

שלום. אז כשמו של הנושא כן הוא, 4870 1GB של POWER COLOR שלי כבר בן כ 3 שנים. הבעיה היא שאני רואה אצלו התחממות יתרה רק בשולחן העבודה (ווינ 7 32ביט). במשחקים כל עוד המאורר יחסית גבוה (50%) אין התחממות מעל 85 בערך, אבל אם אני סתם יושב בשולחן עבודה על 30% הטמפרטורות מגיעות ל100 בקלות. כרגע לדוגמה אני על 40% עם 75 מעלות. יש לציין שאם אני שם סרט HD בהרצת חומרה, אז ב30% מאורר הוא מגיע ל70 מעלות ולא יותר. הוא נקי בודאות - זו לא בעיית אבק. אם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה - אודה מאוד.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

יש לי אפשרות לקנות אחד מהם יד שנייה ב800-900 שקל.. אבל מה שאני מפחד זה שהם יהרסו לי אחרי כמה זמן בגלל שחיקה... אז אולי עדיף 793DF חדש ב710 שקל מה אתם ממליצים ? Tnx

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by roiv11,

אהלן, לאחרונה קניתי את המשחק OverWatch וגיליתי שאני לא מריץ אותו חלק מספיק, על כן אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך לכזה שיריץ אותו בצורה מכובדת, על מנת שיהיה ניתן להתחשב בהספק החשמלי והאם יהיה צוואר בקבוק, מפרט את המפרט הנוכחי: מעבד - i5 2500k לוח אם - p67A-UD3 HD 6950 2GB Seasonic 620w Bronze 8 GB RAM (אם אופציה להרחבה מיידית ל12) מארז - Antec DF-30 מסך - Samsung Syncmaster T220p 1920x1080 כמו כן רציתי לשאול אם הכרטיס GTX 965M (נייד) יוכל להריץ את המשחק בכבוד, תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. <p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>אני ממש מתלבט בין שני הכרטיסים מה דעתכם??</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. א) מה זאת אומרת שתמיד אומרים פריימים במשחקים? ב) כמ הפריימים זה מהירות נורמאלית? ג) איך בודקים פריימים ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Omry,

http://skypc.co.il/pl_product~S4831GD3~8~0.htm זה סוג של בדיחה מרושעת?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל המסך שלי הוא רק 17 אינץ' אמרו לי שהכרטיס לא ינוצל מה הכוונה ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים