כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס מסך עדיף ? HD 6870 http://tms.co.il/product/8827 או GTX 470 http://tms.co.il/product/8256 איזה מהם יציד ביצועים טובים יותר בהגדרות גבוהות ? קראתי של 470 יש תמיכה בפיזיקה , מזה ועד כמה זה יותר טוב למשחקים? אז איזה כרטיס מבניהם עדיף או שעדיף כרטיס אחר בתקציב (1000 שקל)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים שלום.עקב התקן החדש שהולך להכנס (כתבה בעמוד הראשי ) על ניצול הכרטיס מסך לעבודה ולא רק למשחקים אני שוקל רכישה רק אני מחכה שגם פה תורגש הירידת מחירים כמו ב NEW EGG. עשיתי סקר מחירים בכמה חנויות נבחרות בעיני על דגם שאני רוצה ושימו לב זה הדגם האדום (מה שאני רוצה) ולא השחור (דומה לטוקסיק ) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4712 1509 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2864&products_id=22798 1540 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3652 1660 אני רוצה לדעת אם יש עוד חנויות שלא ציינתי פה כי אני מדבר רק על הספיר 1 גיגה שאלה נוספת - וזה עלה בעבר על הכרטיסים האלה - רוחב פס המעבד הגרפי עובד על 256 ביט איך ה…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס מסך טוב ביותר שאפשר להשיג בתקציב של 600 ללוח אם INTEL D945gcnl. יש לי מעבד intel {r} dual core pentuim d 3GH תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם... הבעיה שלי היא - יש לי מחשב פנטיום II 450MHZ, לוח אם של ASUS, ולצערי כשניסיתי להתקין את ה NVIDIA GE-FORCE 2 של אח שלי הוא לא עובד כמו שצריך - בBIOS הוא מזהה לי אותו אך כשאני מפעיל את WINDOWS 2000 הוא מריץ את השורה הכחולה של מסך הפתיחה אך כאשר הוא מסיים להריץ אותה המחשב נתקע ויש מסך שחור, רק כאשר אני מפעיל את העכבר (USB) הWINDOWS ממשיך לעבוד - בקיצור - רק כאשר אני מזיז את העכבר המחשב לא נתקע. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של NVIDIA וזה לא עזר. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס עצמו (הדרייבר המקורי) - ללא שינוי. ניסיתי להגדיר IRQ לכל כרטיס בניפרד ולעבוד רק עם הכרטיס מסך, ללא שום כרטיסים אחרים, וניסיתי אפילו לשדרג את הBIOS שלי אך ללא שינוי. ניסיתי לעבור ע…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באתר הזה רשום את כל המאפיינים של השבב החדש של ATI מהירות הליבה בין 400 ל - 425 מה"צ מהירות הזכרונות 800 מה"צ השם של הכרטיס יהיה Radeon 9800 או Radeon 9900 מחיר כנראה ינוע בסביבות ה - 430 דולר וכנראה הR350 ינצח את ה - FX של nVIdia בשמונה מתוך עשרה מבחני ביצועים אבל לא הבנתי עם הוא ישתמש ב-DDR II
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך באזור ה1000 שקל ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים, קודם כל המעבד שלי זה i3220 והספק fsp 450w ההתלבטות שלי היא בין gtx 660 שהמחיר שלו זה 1000 שקל, או להוסיף עוד 200 שקל ולקנות 7870 xt בדקתי קצת בנצ'ים וסיקורים ולפי התוצאות ראיתי שאין הבדל מטורף ביניהם אבל ה7870 xt צורך יותר חשמל ומתחמם יותר השאלה היא מה הכי כדאי לקנות היום באזור ה1000 שקל כמובן שאפשר גם לרדת ולעלות קצת הכל תלוי בתמורה שהכרטיס נותן והאם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ככלל, מהו מותג הפרמיום העדיף בכרטיסי מסך? ג'יגהבייט Aorus או אסוס TUF? (בעיקר מבחינת מוניטין איכות רכיבים)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היה לי מסך פקרדבל ישן ממש.........אפילו לא שטוח 15 אינצ' דפוק עכשיו קיבלתי ת700P והוא כמובן יותר טוב.....מה הקטע של השפורפרת? מה היא עושה? יש מצב שהוא פולט פחות קרינה מהפקרדבלל הישן ? ועוד ועוד באמצע בתר'ד ;D
-
- 40 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב והוא הולך להיות בחדר שלי ממש קרוב למיטה ולכן חשוב לי שהוא יהיה שקט ככל האפשר. אני מתלבט בין ה GIGABYTE HD 4770 לבין ה PALIT 4850 DDR5 מבחינת ביצועים ברור לי שהכרטיס של פאליט לוקח אותו בסיבוב, השאלה אם הוא לא יעשה הרבה רעש/יתחמם יותר מדי? (לא מתכנן OC). כמו כן, האחריות על הפאליט היא רק שנתיים ועל ג'יגה בייט היא 3 אם אני לא טועה... מה אתם ממליצים?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עבודה יפה של science studio בנושא:
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש מבדקים להבדל בין PCI-E 2.0/3.0/4.0 ? בפועל ולמעשה לא תאוריות של מהירות כפולה שלא רואים אותם במבדקים . כלומר עם כרטיס מסך חדש מה מהירות כרטיס מסך יהיה בפועל בפלטפורמה PCI-E 2.0/3.0/4.0 ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי את כרטיס המסך Geforce GTX 670. חיברתי את המחשב לטלוויזיית LED FULL HD בחיבור HDMI. הכל עבד טוב במשך כמה חודשים ועכשיו כשאני רואה את המחשב במסך הטלוויזיה מופיע פס מאוזן דק לאורך כל החלק העליון של הטלוויזיה. בחיבור של הממיר של yes זה בסדר, לכן ניסיתי לחבר את המחשב לחריץ של הממיר וזה לא עזר. ניסיתי להחליף כבל, אבל לא עזר. יכול להיות שהבעיה בכרטיס מסך או משהו אחר? אם ארצה לקרוא לטכנאי, לקרוא לטכנאי טלוויזיה או מחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף מסך שיריץ את המשחקים החדשים ושצריכים לצאת עד 600 ש''ח עם חריגה של עד 50 שח זה המפרט שלי.. i5 2400 4gb כרטיס מסך נוכחי gtx 550 ti oc וספק אין לי מושג
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני לא ממש מרוצה מהביצועים של הכרטיס מסך שלי... ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס הרבה יותר חזק. אני מכון להשקיע עד 2000 שקל האם יש תחלופה אחרת???(אני מביא 7800gt יד שניה ב-2000..) נ.ב בכמה אני יכול למכור את הכרטיס שלי??(שימו לב שיש עליו קירור של זלמן והוא בא עם כל הסט של vivo)
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מציעים לי Radeon X800 XL בזול מה אתם אומרים שווה את זה? אני לא יותר מדי גיימר (את האמת, כמעט ולא) היה לי 6800 שנהרס על ידי, ואני מריץ עכשיו X300SE יש לי עוד 6800 בצד אבל אני מעדיף שלא להשתמש בו, הוא מעצבן אותי בגלל האורך שלו 6800 VS X800XL על מי ללכת?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
GTX 570 Gainward - חדש לגמרי.. LOW FPS איך זה הגיוני? אני מנסה להריץ את המשחק Team Fortress 2 על ההגדרות הכי נמוכות ואני מקבל 30-60 FPS?... אין VSync! בבקשה עזרה.. מעבד: i5 2500 לוח אם: arshock pro3-m מריץ את המשחק על SSD
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא נאמר הרבה, אבל עדיין .... https://www.youtube.com/watch?v=zxJDdRgs7Lw
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה אבל אני לא יודע אם הוא שווה בשביל המערכת שלי והאם שווה להשקיע על הכרטיס מסך. המערכת שלי היא כזו: לוח אם : GIGABYTE GA8I945GZME-RH מעבד : E6300 1.86GHZ (אין לי אפשרות לעשות OC כי בלוח אם אין אפשרויות המהרה.) כרטיס מסך נוכחי X1600PRO זיכרון: 2GB לגבי הספק כוח יש לי עכשיו 430 אבל אם אני יחליט לקנות את HD4870 אז נקנה ספק כוח 520WATT של CORSAIR מודולרי. תודה לעונים.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי הזמנתי את הכרטיס הזה: GV-NX66T128VP זה עם ה VIVO ואתמול שמתי לב בעזרת הפרום שאין לו מאוורר. אני לא מעוניין לגעת בכרטיס ללא מאוורר. רציתי לדעת האם הכרטיס המקביל שלו : GV-NX66T128D זה ללא ה VIVO ועם המאוורר באמת זהה לזה שלמעלה מבחינת ביצועים. אם כן, אני משנה את ההזמנה. תודה רבה לכם
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ורק עכשיו התפניתי והתקנתי את המסך,לפני שאני מספר לכם כמה התלהבתי ונדלקתי ,אני אספר לך על האכזבה שלי הפעלתי את המחשב,ואני מגלה הבהוב קל אבל זריז במסך,רואים את זה במיוחד בתמונות בבירור :-[ וגם עכשיו אני מבחין בזה על דפים לבנים יחסית . ניתן לציין שחיברתי את זה בחיבור האנלוגי . אני לא רוצה למהר להסיק מסקנות,אין לי מושג אם זה אמור להסתדר או לא וממה זה נובע אולי מתח חשמל בסביבת המסך שמשפיע ?! ??? לא יודע,האמת מבאס ! :-\ באתי להתייעץ איתכם ,אנא תנו חוות דעת במדובר לפני שאני בא בטענות לחנות
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בתכנון לקנות כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4200 128Mb ומתלבטא בין החברות השונות המייצרות אותו... אז רציתי לדעת איזו חברה מייצרת את הכרטיס הכי טוב (לא המשתלם, המחיר לא חשוב) מהדגם הנ"ל? ואם כבר המחיר (שלא ממש חשוב) אז כמה הוא יעלה? ושאלונת אחרונה- אתם חושבים שכדאי לחכות עוד חודש חודשים שהמחירים ירדו או שהמחירים לא ישתנו בצורה דרסטית? תודה מראש, :saint:
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה אני חייב את העזרה שלכם דחוף... אני קונה היום מחשב חדש והחנות מחזיקה את הכרטיס הנ"ל רק של ספיר ותמורת 1280 אני התכוונתי לקנות מקורי של ATI אבל כל חנות אחרת מספקת אותו רק עוד שבועיים... מה אתם אומרים להתפשר עליו או שאין בכלל הבדל?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך עם קצב של 50 הרץ. האם המשמעות היא שהוא לא יכול להראות משחקים בקצב גבוהה מ50FPS? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להחליף את 5450 הישן שלי עם הקירור הפאסיבי למשהוא יותר מודרני אני חשבתי על 7870XT של Shappire אם יש משהוא יותר מומלץ אז יתקבל בברכה אני רוצה לשחק בגל המשחקים החדשים היום גם far cry 3 cod battlefield 3 GTA5 אם יצא למחשב גם רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג ואם לא יהיה לי צוואר בקבוק עדיפות לIVORY או KSP 1400₪ בלי חריגות ישלי מפרט בפרופיל משתמש תודה idopo25
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כותב כאן מאחר ולא הצלחתי להעלות את המשחק RAINBOW SIX VEGAS . משחקים אחרים ודי חדשים (COH למשל) עולים לי בסדר יחסית. הסיבה הפשוטה היא שאני משתמש בכרטיס מסך של ATI דגם-X300 SE אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיס מסך איכותי מן הראוי לציין שאני לא גיימר כבד. המפרט הבסיסי שלי : AMD Athlon 64 3500 2.21 ghz1 gb ram ומסך רחב של Asus PW191 http://www.sale4u.co.il/product.asp?productid=749 עודו דבר,האם כדאי לחכות לסדרה החדשה של ATI שסביר להניח ינחיתו את מחירי הכרטיסים ה"ישנים" ? תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-