עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני חוקר קצת לקראת בניית מחשב לעריכת וידאו ותמונות (לא לגיימינג) ואשמח לעצתכם. 70% מהזמן אני עורך תמונות (עריכות קלות וכבדות) ו-30% מהזמן וידאו (בד"כ עריכות קלות). משתמש בפוטושופ, לייטרום (תמונות), Davinci resolve ואפטר אפקטס (וידאו). למחשב יהיה כונן SSD, זיכרון פנימי של 32GB, ומעבד Ryzen 2700x או i8700K (על כך שאלתי בפורום השני ). משתמש כרגע בשני מסכים (וכנראה אוסיף מסך שלישי השנה), אחד 27'' 2560*1440 עם תצוגת 10-ביט, השני 24'' 1920*1080. למיטב הבנתי, התרומה של כרטיס מסך אמנם קיימת וחשובה לצורך התוכנות הנ"ל, אך היא הרבה פחות משמעותית מהמעבד ואין צורך להשתגע עם כרטיס מסך יקר במיוחד (אם אני טועה אשמח אם תתקנו). …

2. שלום לכולם, אני רוכש מחר מסקיי כנראה את הTWINTECH 260GTX XT עם הקירור המעולה של AC ודיברתי עם ניב (בעל החנות) בנוגע לרכישת הדגם GTX 275 XT ונאמר לי שאין במלאי במפעל..האם ישנו מקום לרכוש את הGTX 275 בארצנו הקטנה? ואם לא אשמח לקבל תגובות לגבי הכרטיס הנ"ל ותיפקודו בOC (עד לאן אפשרי להגיע) כי הביקורות בחו"ל מעורבות. ATI לא כ"כ בא בחשבון משום בעיות תוכנה ופשוט שאין כרטיסי ATI קרירים כמו הספציפי הזה. שאלה נוספת היא האם ספק 42A כמו שיש לי עכשיו יספיק לכ.מסך הזה בOC?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ציפורים בניוטרל,

שלום, יש לי בעיה עם הרצת המשחק ביחד עם הכרטיס הזה, לאחר בדיקה מעמיקה בגוגל גיליתי שזו בעיה נפוצה והבעיה היא תקיעות במהלך המשחק ולפעמים מסך שחור. קראתי שצריך לעדכן את הביוס כדי שזה יפתור את הבעיה כמו שזה פתר לכולם.. יש לי כרטיס Gigabyte GTX 560 Ti N56OC 1GB הורדתי מהאתר שלהם את עידכון הביוס אבל לאחר שאני מנסה לעדכן מופיעה שלי שגיאה Flash BIOS Field וכשאני בודק ב EasyBoost אם יש עדכון לביוס זה אומר שאין. בכל מקרה אין לי מושג מה אני עושה עם הבעיה הזאת, זה ממש מציק אני לא יכול לשחק אפילו 10 שניות. יש למישהו פתרון? תודה מראש

4. Started by zniibidl,

אני מרכיב מערכת HTPC על בסיס המחשב הישן שלי, pci-e x16 2.0 e8400 והכרטיס מסך שיש לי מתחיל לזייף ולתת שגיאות ומה לא. (רדאון x1900). מחפש כרטיס שייתן לי מענה טוב לכל הצרכים של HTPC במחיר הכי זול שאפשר שיתאים כמובן למערכת הקיימת. תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by YoTaMi,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28642&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=429 איך יותר טוב 9500 או 8600? לחבר שלי מריץ AC על MED - HIGH כרטיס מסך 8600 GT 1G זה יריץ יותר טוב ממנו ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Dj_Rabi,

התכנאי שלי הציע לי לקחת GF4 (440ב400 שקל וברגע שהמחיר של הרדון 8500 בלי האל אי שזה יותר טוב ככה אחרי חודשים הוא יחליף לי אותו ויתן לי זיכוי מלא אליו כדאי?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. באתר הזה רשום את כל המאפיינים של השבב החדש של ATI מהירות הליבה בין 400 ל - 425 מה"צ מהירות הזכרונות 800 מה"צ השם של הכרטיס יהיה Radeon 9800 או Radeon 9900 מחיר כנראה ינוע בסביבות ה - 430 דולר וכנראה הR350 ינצח את ה - FX של nVIdia בשמונה מתוך עשרה מבחני ביצועים אבל לא הבנתי עם הוא ישתמש ב-DDR II

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by DJ-ARIK,

שלום!! הרכיבים שלי כיום הם: P3 500 512 זיכון אבל מהישנים נראה לי SDRAM ולוח אם של ASUS השאלה שלי היא: האם אני יכול לקנות ולחבר לרכיבים אלו את המאיץ גרפי הכי חזק בשוק!!!??? או שאני כבר חייב להחליף את הכל ???

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Omry,

http://skypc.co.il/pl_product~S4831GD3~8~0.htm זה סוג של בדיחה מרושעת?

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by minor,

ברשותי מחשב פנטיום III שהייתי מעוניין לשדרג לו את כרטיס המסך (כרגע מותקן בו ATI ALL-IN-WONDER 128 של 32 MB). איך אוכל לדעת שכרטיס מסך חדש (בסיסי, מהדגמים הזולים יותר) לא יכביד על המעבד? כרגע מותקן במחשב מעבד של 1GHz וזיכרון של 1G. קיימת דרך כלשהי לבדוק מה תהיה הרכישה הכדאית עבור המפרט הקיים (בהנחה שאין לי כוונה לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב). תודה רבה!

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by SamurAchzar,

אני כבר שבוע עם הDell 2005FPW שלי. למזלי, הייתה לי חסימה מהפורומים הנהדרים האלו כך שיכולתי להתרכז בעבודה עליו (תכנות). למי שלא מכיר, מדובר במסך רחב (יחס של 16:10, ולא 16:9 כמו הטלוויות), בגודל 20 אינץ', ועם זמן תגובה של 12\16 מילישניות (תלוי לנתונים של מי מאמינים). הפאנל הוא מתוצרת LG.Philips, ונמצא גם בApple Cinema Display. הרזולוציה היא 1680x1050, כלומר מעט יותר ממסך 17\19 לגובה, ומעט יותר ממסך 20 לרוחב. המסך עולה בארץ 750 דולר, שזה באמת גרושים בהשוואה לכל מסך 20 אינץ' ובמיוחד למסך ייחודי עם פאנל מהטובים בשוק (מוזמנים לקרוא את הביקורת בAnandtech). ה20 אינץ' הסטנדרטי של Dell (ה2001FP), עולה 6000 ש"ח (בחו"ל ייצורו הופסק וכעת הם מוכרים את ה20 הרחב בלבד). מבחינת גודל פ…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by lgmtk,

שלום. אז כשמו של הנושא כן הוא, 4870 1GB של POWER COLOR שלי כבר בן כ 3 שנים. הבעיה היא שאני רואה אצלו התחממות יתרה רק בשולחן העבודה (ווינ 7 32ביט). במשחקים כל עוד המאורר יחסית גבוה (50%) אין התחממות מעל 85 בערך, אבל אם אני סתם יושב בשולחן עבודה על 30% הטמפרטורות מגיעות ל100 בקלות. כרגע לדוגמה אני על 40% עם 75 מעלות. יש לציין שאם אני שם סרט HD בהרצת חומרה, אז ב30% מאורר הוא מגיע ל70 מעלות ולא יותר. הוא נקי בודאות - זו לא בעיית אבק. אם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה - אודה מאוד.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מעוניין שהוא יריץ כמובן את המשחקים החדשים וכמובן עדיף מהדור החדש. אני הרבה מאד שנים מחוץ לעניינים, אשמח להמלצה. באופן כללי, מה אומרים עם ה-GTX960 G1 4GB ? תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by UVnet,

אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך (במיוחד עכשיו שיצאו כל העניינים לאחרונה) הדרישה היא פשוטה: אני מחפש את הכרטיס הכי זול שיריץ טוב וחלק World of Warcraft (כולל Burning Crusade למרות שאני לא בטוח שזה בכלל משנה משהו) ב 1280x1024 עם כל הפילטרים וכל ה Settings על High. תודה!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היום קניתי את הכרטיס HD 7870XT וניסו להתקין לי את הכרטיס ללא הצלחה. הדרייברים התקינו רק את הדרייבר של האודיו בלי כל הדרייברים של הוידאו... המוכר ניסה להפעיל את הכרטיס על מערכת הפעלה משלו ולדבריו הצליח (אני לא הייתי בחנות באותו זמן), המליץ לי לפרמט ולהתקין את הווינדואוס מחדש... האם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מהמוצא האחרון של פרמוט? תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Radeon38,

חברים שלום.עקב התקן החדש שהולך להכנס (כתבה בעמוד הראשי ) על ניצול הכרטיס מסך לעבודה ולא רק למשחקים אני שוקל רכישה רק אני מחכה שגם פה תורגש הירידת מחירים כמו ב NEW EGG. עשיתי סקר מחירים בכמה חנויות נבחרות בעיני על דגם שאני רוצה ושימו לב זה הדגם האדום (מה שאני רוצה) ולא השחור (דומה לטוקסיק ) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4712 1509 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2864&products_id=22798 1540 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3652 1660 אני רוצה לדעת אם יש עוד חנויות שלא ציינתי פה כי אני מדבר רק על הספיר 1 גיגה שאלה נוספת - וזה עלה בעבר על הכרטיסים האלה - רוחב פס המעבד הגרפי עובד על 256 ביט איך ה…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by shtrodel,

בסה"כ החלפתי ספק, סידרתי קצת את הכבלים, ניקיתי אבק, מרחקתי משחה טרמית וזהו לאחר מכן הפעלתי את המחשב ולא יודע מה נכנס לי בראש לעשות בדיקה של 3DMARK 2005 ופתאום חשכו עיניי!!!! הציון שקיבלתי הוא 3945 במקום 6310!!!!!! :'( מה יכול להיות הסיבה? הספק? HELP!!!!! בא לי למות!!!

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by moshe_91,

שלום לכולם יש לי מחשב שתאכלס אי אפשר להגיד לפני כמה זמן הוא .. תמיד שיפרתי אותו . בכל מקרה הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8mb (Big Typhoon) לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L ספק: Tagan Piperock 500W TG500-BZ זכרון: Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX 4GB DDR2 כרטיס מסך: HIS ATi HD4870 512mb דיסק קשיח: Samsung HD103SJ 1TB דיסק קשיח 2: Samsung HD322HJ 320GB אני פוזל לכיוון ה - gtx 550 ti .. השאלה שלי בעצם היא כזאת .. האם הספק יחזיק את המערכת עם הכרטיס הנ"ל ? האם המעבד לא יעשה צוואר בקבוק לכרטיס ? תודה מראש, משה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם... הבעיה שלי היא - יש לי מחשב פנטיום II 450MHZ, לוח אם של ASUS, ולצערי כשניסיתי להתקין את ה NVIDIA GE-FORCE 2 של אח שלי הוא לא עובד כמו שצריך - בBIOS הוא מזהה לי אותו אך כשאני מפעיל את WINDOWS 2000 הוא מריץ את השורה הכחולה של מסך הפתיחה אך כאשר הוא מסיים להריץ אותה המחשב נתקע ויש מסך שחור, רק כאשר אני מפעיל את העכבר (USB) הWINDOWS ממשיך לעבוד - בקיצור - רק כאשר אני מזיז את העכבר המחשב לא נתקע. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של NVIDIA וזה לא עזר. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס עצמו (הדרייבר המקורי) - ללא שינוי. ניסיתי להגדיר IRQ לכל כרטיס בניפרד ולעבוד רק עם הכרטיס מסך, ללא שום כרטיסים אחרים, וניסיתי אפילו לשדרג את הBIOS שלי אך ללא שינוי. ניסיתי לעבור ע…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by zombie,

במנוחה הכרטיס נמצא בדרך כלל על 75 מעלות והמאוורר על 30% כשאני משחק והמאוורר על אוטומטי אני יכול לשחק נגיד 15 דקות ואז המחשב יתקעע והצליל ברמקולים קופץ ממש מהר ואני מקבל מלא ארטיפקטים(פסים ציבוניעיים לאורך המסך שמכסים אותו לחלוטין)או שזאת התמונה עצמה נמרחת על המסך וזה קופץ ככה כמה שניות ואז המחשב מאתחל את עצמו...וכבר אחריי כל הזמן של האיתחול אני ממהר לראות מה טמפרטורת הכרטיס מסך והיא על 85...אותו הדבר קורה כשאני שם את המאוורר על 65% שזה המון רעש! רק שאז אני יכול לשחק חצי שעה- שעה רצוף...הבעיה נובעת מהכרטיס מסך?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. קניתי מחשב חדש והתחלתי במלאכת ההתקנה של WIN7 64B. לאחר הסיום (וכמובן WINDOWS UPDATE מלא לאורך כל התהליך) התקנתי את הדרייברים של לוח האם שלא היו מזוהים, עם הדיסק שקיבלתי. כעת רציתי לעדכן גם דרייברים לכרטיס המסך (למרות שב DEVICE MANAGER נראה שאין שום הערה על תקלת חומרה) וההודעה שאני מקבל היא שהחומרה המתאימה לא מחוברת. צרפתי עוד כמה תמונות להשלמת התמונה (אך שכחתי להודיע שהשומר מסך לא עובד כי הוא מודיע על בעייה כלשהיא שכרגע שהמחשב לא לידי אני לא זוכר). למען הסר ספק, המסך מחובר לכרטיס (GYGABYTE 7790) עם ממיר כי הוא VGA בלבד. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by nicirnTAL,

אנשים טובים באמצע הפורום, אנא עיזרו לי להחליט! הכרטיסים הם: Gigabyte RADEON 9000 Pro - ב- 621 ש""ח , לא כולל משלוח כי זה קרוב אלי.. ו- ATI Radeon 8500LE - ב- 700 ש""ח כולל מישלוח, כי זה רחוק... ראיתי כל מיני השוואות, ובין שני הכרטיסים יוצא הבדל של בערך 6 פריימים לשניה, ו 800 נקודות ב 3DMark 2001SE. אני צריך שתעזרו לי להחליט מה לקנות? תיתחשבו בזה שה 8500 הוא מ KSP שאמרו לי כבר שבועיים שיהיה להם ואין (במילא אמרו פה ושם מילים לא יפות על חנות זו), ובהבדל המחירים... :saint:

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by רביד,

השאלה בנושא אבל מיותר לציין שאני מדבר על גרסת ה pro הסתכלתי בכמה אתרים ומה שהם עשו לי זה רק בלבלול אין לי מושג כבר מה עדיף

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יצרנית כרטיסי המסך AMD לא נשארת חייבת לאנוידיה שעושה רעש לאחרונה, ומתכננת להשיק גם היא כרטיסי מסך חדשים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9c%d7%90-%d7%a0%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%aa-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%91%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-r9-390x-%d7%9c%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91-gtx-980/

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.