עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by House M.D.,

היי. יש לי SLI ASUS GTX 560 עם OC מהמפעל. דרייבר 304.79. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק sleeping dogs, שהוא משחק כבד שמנצל לי 98-99% מהכרטיסים. לאחר כ20 דקות של משחק, הוא קורס. לפעמים הוא פשוט קורס ולא קורה כלום. לפעמים אחרי זה תוכנות כמו הדפדפן וסקייפ מתחילות להיתקע, ואני נאלץ לעשות ריסטארט. ואז אני מתחיל לראות עיוותים בצבעים של המסך שאני חושב שזה ארטיפקטים, ובדרך כלל צריך להפעיל מחדש מספר פעמים כדי שהם ייעלמו. יש לציין שבמשחקים פחות כבדים כמו skyrim לעולם לא נתקלתי בבעיה. ממבט ראשון זה נראה כאילו הכבל של המסך לא מחובר טוב, אבל הוא כן וכאמור זה קורה רק לאחר שהמשחק קורס. מצורפת תמונה של הארטיפקטים. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  2. שמתי לב שהמשחקים הכי חדשים תומכים בפיזיקה והכרטיסים של NV טובים בזה כמובן שרק הם תומכים בזה, עכשיו יש לי שאלה כרגע יש לי HD4870 שלא מספק אותי כמו שצריך לכן חשבתי אולי לקחת GTX275 וכאן הבעיה אני כימעט בטוח שהוא חזק יותר ואני גם כימעט בטוח שכל המשחקים הכי חדשים תומכים רק בפיזיקה נגיד MAFIA 2,KANE & LYNCH 2,CRYSIS 2,MAX PAYNE 3 ועוד הרבה אחרים שיצאו בעתיד הלא כל כך רחוק, לכן אני גם בטוח שהקניה תיהיה כעשיו השאלה האם זה שווה בשבילי ? מיבחינת ביצועים נטו כמובן ?

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by Tzoor Cohen,

שלום, אז הסיפור שלי מעט מורכב, אנסה לפשט אותו ולקצר! יש לי מחשב עם הנתונים הבאים : intel core I5-2400 3.1GHz MSI H67MA-E35 (MS-7680) 8GBytes DDR3 GTS450 2GB (ענתיקה- ידוע) ספק - 500W אז ככה אני רוצה להביא כרטיס מסך חדש וטוב (אחותי בחו"ל ויש מחירים אש), ועוד 3-4 חודשים אני אקנה מחשב חדש (למעט אותו כ. מסך שאקנה כרגע). אז אני אשמח להמלצה על כרטיסי טובים שגם אני אוכל לשלב אותם במחשב הנוכחי שלי. בדקתי כמה כרטיסי מסך אך אם יש כרטיס טוב יותר במחיר טוב יותר, או אם אתם ממליצים לי על כ. מסך מסוים מהרשימה שנתתי אך צריך להחליף רכיב ממה שיש לי אשמח אם תפרטו: EVGA GeForce GTX 970 Superclocked GAMING Video Card w/ ACX 2.0 Silent C…

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by a_nuke,

הורדתי והתקנתי את הדרייברים של הקטליסט החדש ויש לי לג רציני ממש... הכל זז לאט ובקאונטר סטרייק יש לי 10 אףפיאס תעזרו לי בבקשה

5. Started by shimon1,

כבר כמה חודשים שאני לא מצליח להציג סרטים במחשב מבלי שהצבעים יתהפכו... כמו נגטיב..התקנתי מספר מקודדים על המחשב אבל הבעיה לא נפתרת. הבעיה מתרחשת עם כל התוכנות להרצת סרטים כמו מדיה פלייר..mv2player..ראייל וכ'.. הבעיה חוזרת גם באתרים המציגים סרטונים חוץ מהאתר יוטיוב.. מה לעשות??? בתודה..שמעון הבעיה נפתרה!! התקנתי דייבירים לכרטיס מסך..ישנים יותר ממה שהיה לי

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. זה הדגם המדובר http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2696

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  7. אני הולך לקנות מחשב אשר יהיו בו זוג כרטיסי 8800GT. אני רואה שיש המון חברות ומפה למדתי שכולם אותו הדבר מבחינת ביצועים אז הכי טוב זה לקחת את הכי זול. 1 בכרטיס הזה למשל - Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail - מה זה אומר ה-ZL ? 2 האם הכי טוב מבחינתי יהיה לקחת זוג כאלו ? למה פה דווקא אסוס די זולים למרות שבד"כ הם יקרים יותר ? האם מדובר בכרטיס חלש יותר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by joniar,

ואם שיך 9800 {לא X2} לעשות SLI ואיזה ספק כח יצטרך 600W של HEC יספיק?

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by moshe_91,

שלום לכולם יש לי מחשב שתאכלס אי אפשר להגיד לפני כמה זמן הוא .. תמיד שיפרתי אותו . בכל מקרה הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8mb (Big Typhoon) לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L ספק: Tagan Piperock 500W TG500-BZ זכרון: Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX 4GB DDR2 כרטיס מסך: HIS ATi HD4870 512mb דיסק קשיח: Samsung HD103SJ 1TB דיסק קשיח 2: Samsung HD322HJ 320GB אני פוזל לכיוון ה - gtx 550 ti .. השאלה שלי בעצם היא כזאת .. האם הספק יחזיק את המערכת עם הכרטיס הנ"ל ? האם המעבד לא יעשה צוואר בקבוק לכרטיס ? תודה מראש, משה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ravid,

היי, אני תקוע עם מסך דפוק שחבר שלי נתן לי ואני חייב לקנות אחד חדש(מיום ליום נהרסות לי העיניים ). אני בונה על 19 אינץ של lg כי המליצו לי עליו (f900p) השאלה שלי היא האם ללכת על זה או שיש סוגים טובים יותר כמו IIyama וכדומה, התקציב שלי הוא 1800-2200 בערך אז קחו בחשבון את הבחירה. תודה לכולם!

• 56 תגובות
    • 5.2k צפיות
  11. ריצתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס הזה האם הוא שווה 485 ש"ח? אני פשוט מחפש את הכרטיס הכי טוב שניתן להשיג ל PCI-E גג עד 500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by ychamp,

אני משדרג את הברטיס מסך במחשב הישן שלי ואני צריך המלצה לכרטיס מסך בטווך המחירים האלו המחשב בשימוש לגיימינג קל מאוד זה ברובו לאחים שלי שלא משחקים בשום דבר כבד

13. Started by tal,

אני רוצה לקנות מסך חדש עם תקן DVI שקשור איכשהו למסכים דקים( אשמח לקבל הסבר) אני גם אמור לקבל מחשב חדש בתוך כחודשיים. אני שואל אם בינתיים, בהנחה שאני אקנה עכשיו את המסך הדק, אני אוכל להשתמש בו במחשב הישן שיש לו יציאה רגילה כמו כל כרטיסי המסך הסטנדרטיים האם תקן DVI באמת נחוץ מה הוא נותן בעצם תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  14. בעקבות משכורת הקרבה ובאה אני מתכוון לקנות כרטיס מסך למחשב שלי כי הישן כבר בלתי נסבל יש לי כרגע ASUS GEFORCE 3 T200 V8200 64MB ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 500 600 שקל המפרט של המחשב שלי : CELERON D 3.33GHZ 533FSB 64BIT FOXCONN P4M800P7MA 2X 512 DDR 400 עכשיו אני צריך מן הסתם כרטיס מסך8X AGP יש לי כבר 2 כרטיסי מסך שחשבתי לכיוון שלהם הראשון: http://www.glabs.co.il/Product.aspx?productid=175 השני : ‏X1600 Pro 256MB, TV, DVI, AGP‎ השאלה מה עדיף מהם או שיש משו שהרבה יותר טוב במחיר של גג 600 שקל אגב אם למישו יש כרטיס מסך וחנות באיזור הקריות וחיפה זה יהיה טוב תודה אני פשוט לא יודע מה לקנות אני רוצה לקנות משו סבבה

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by oren99,

יש לי לוח אם עם PCIE. לכרטיס 275 GTX יש חיבור PCIE2 האם הוא יתחבר\יעבוד אצלי או לא? ואם לא, האם החברות מיצרות את הכרטיסים החדשים רק ל PCIE2 או שאפשר למצוא גם לPCIE?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by o_O,

מה אתם אומרים על ה LCD הזה 17 אינץ ב 1900 שקל והרזולוצייה נראת טובה? זה המסך רק בלי הרמקולים אני חושב http://www.kdscanada.ca/2003/Radius/rad7c.htm הקצב רענון המירבי זה 75.. זה בסדר לעיניים? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by GCaspi,

אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל, אני מבקש לקבל המלצות או טענות נגד ממי שמכיר את המסך הזה, שמע עליו או או בכלל על מסכים של Viewsonic באופן עקרוני. תודה.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  18. אז ככה. כבר הרבה מאוד זמן אני לוטש עיניים לכיוון טלויזיית LCD בגודל 32", ואחרי שיטוטים אינספור באינטרנט וחנויות הגעתי למסקנה שהדגם שנראה הכי טוב ועוד איכשהו יתאים לתקציב הוא של BENQ - DV3250. המחיר עומד על כ-9000 שקל, והאיכות לא רעה בכלל - בגלל שהמסך מציג נתונים יבשים טובים יותר מרוב המסכים של המתחרים שעולים עד פי 2 - ניגודיות 1:800, זמן תגובה 12מילישניות, בהירות 500 CD\M^2, וכן הלאה, ועדיין נמצא בטווח המחיר הסביר. הלכתי ליבואן כדי ראות את המסך בעצמי והתרשמתי מאוד לטובה, אך למרות זאת החלטתי לחכות. בשבועות האחרונים הופיע דגם של חברת מאראנטז, ה-LC3250EX, שמציג את הנתונים הטובים ביותר שראיתי במסך LCD בגודל הזה - 1:1000, 550CD\M^2, 8MS... המחיר לא היה גבוה במיוחד (אז הוא עמד …

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  19. יש לנוידיה את ה-7950GX2 ול-ATI יש את ה-X1950XTX, רציתי לדעת למי יש ביצועים יותר טובים (בכללי)?? הנה קישור למה שהתכוונתי: http://hwzone.co.il/news/1156351733/21698/

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by shay820,

שלום לכולם בדשותי כרטיס מסוג ATI 9550 הבעיה שלי היא שפירמטתי את המחשב ומאז הפירמוט האפשרות לריבוי צגים נעלמה התקנתי את הדריברים הרשמיים וגם של אומגה ובכל זואת האפשרות לא קיימת!! אני פשוט לא יכול לראות שני צגים ביחד רק לחוד האפשרות של ריבוי צגים לא נמצאת אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  21. Started by NETANELKOREN,

איך הקירור שלו. האם הוא טוב ושקט נתנאל קורן

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום רב! אתמול קניתי היטסינקים לזכרונות. ולפני כמה ימים הזמנתי RAEDON9600XT ברצוני לדעת כמה ציפים של זכרונות יש לכרטיס. כי לפי התמונה רואים רק 4 וחשבתי שצריכים להיות 8. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by ABCD,

בלי קשר למחיר, האם הביצועים של ה X800XL עם ה 512 MB יותר טובים מה 256 MB? כי בביקורת כאן : http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2406 אני אפילו רואה שה 256MB יותר טוב בחלק מהמיקרים, או שאני לא מבין נכון את הטבלאות?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Seaninho10,

המאוורר של הכרטיס הגרפי להלן שקט??.. ??? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=698

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by JohnnyBravo,

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=14-125-338&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=3#scrollFullInfo אחלה כרטיס ,צריכת חשמל וטמפרטורות נמוכות. כמה יעלה לי לקנות אותו משם? כמה מכס/מע"מ וכו'? דרך אגב:הנה הביקורת עליו http://www.tomshardware.com/reviews/gv-n470SO-13I-super-overclock-geforce-gtx-470,2713-7.html

• 9 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.