כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אחר השקה ראשונית מאכזבת למדי, טכנולוגיית ה-DXR במשחק הפעולה הפופולרי מזנקת קדימה באמצעות טלאי חדש ומנהלי התקן מעודכנים מבית NVIDIA לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך כי המחשב שלי לא מריץ טוב משחקים והציעו לי את זה Sapphire 7750 2GB GDDR3 DVI HDMI DP Retail עכשיו התקציב שלי הוא 500 שח והוא עולה 460 ב=TMS הוא טוב ? הוא עובד חזק על גיימינג כבד ? צריך ספק כוח בכוח מסויים כדי להפעיל אותו כמו שצריך ? כמו וולט מסויימת ??? האם יש במחיר שלו כרטיסים טובים יותר ? מה עוזר ה-2GB שלו מול כרטיס של 1GB ??? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אחרי פירמוט ואני לא מליח לעדכן תכרטיס מסך. יש לי 2 כרטיסים של AMD 6850. היום לחצתי על על העידכון שלו והוא עידכן לי פירמטתי שוב את המחשב ופתאום הוא אומר לי להכנס לאתר נכנסתי לאתר הורדתי תעידכון והתקנתי אותו ואז הוא חסם לי תכרטיס מסך איך אני מחזיר את זה שהעידכונים שאני מוריד דרך ההגדרות יעבדו ואני לא יצטרך להכנס לאתר? עשיתי כבר דבר כזה עשיתי לו הסר והתקנתי אותו שוב מהדיסק אני נכנס להגדרות ולא עובד הוא מבקש מימני ללכת שוב לאתר. עוד בעייה שצצה לה לפני שבועים לפני שפירמטתי בכלל. בהגדרות של הכרטיס מסך איפה הקרוס פייר יש לך להגביר את המאוורר עד הסוף אז שאני מגביר המאוורר עושה רעש ממש. הקטע הוא ששום כבל לא נוגע בו והמארז זז רק 4 פעמים מהמקום שלו והוא עזה תרעש ליפני…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף מסך שיריץ את המשחקים החדשים ושצריכים לצאת עד 600 ש''ח עם חריגה של עד 50 שח זה המפרט שלי.. i5 2400 4gb כרטיס מסך נוכחי gtx 550 ti oc וספק אין לי מושג
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, יש כיום ברשותי מסך DELL 2209WA 22" 1680x1050 שאני מאוד מרוצה ממנו אך עקב גודלו ה"קטן" ברצוני להחליפו. המועמד העיקרי שלי הוא: DELL U2711 27" 2560x1440 (WQHD) 10bit color שארכוש יד שניה. אני תוהה האם כרטיס המסך שלי Sapphire HD6850 1GB GDDR5 256bit יעמוד בזה. (מפרט מלא ניתן לראות מימין) עיקר שימושיי החשובים הם עריכה גרפית של תמונות סטילס ולכן יש חשיבות גבוהה לעומק ונכונות הצבע. מעבר לשימוש שוטף במחשב אני גם משחק בו משחקים כמו COD, BF, SC2, SIMCITY, Splinter Cell וכד' - אני מניח שהבעייתיות תבוא לידי ביטוי בעיקר עבור המשחקים. אם נדרש כרטיס מסך חדש, מהו הכרטיס המומלץ לשימושיי? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי... ברשותי לוח אם ULTRA DURABLE 3 ep45 - ud3l האם צריך להחליף את לוח האם הקיים שברשותי אם ברצוני לרכוש את הכרטיס מסך GTS 660 TI???? או להחליף מעבד... 840 intel core 2 duo cpu E 3.GHZ שברשותי... בבקשה צריך עזרה דחוףףף!!!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, היום הכרטיסים הגרפים התקדמו מאוד והנתונים שלהם מאוד גבוהים, כמו כן הביצועים של הפלסטיישן והקסבוקס גם כן גבוהיים מאוד! השאלה שלי היא האם יש כרטיסים גרפים שמגיעים ליכולות של הקונסולות המשחקים או אף מעליהם.. ההתלבטות באה מזמן המחייה של הקונסלות שיצאו בשנת 2006, אנחנו כבר ב2011 עוד חודשיים.. והטכנולוגיות התקדמו מאודד !! תודה על כל עזרה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במחשב יש מעבד E5200 2.5GHZ. עם אוברקלוק ל3.0GHZ. 4GB ראם. וספק של 500W HEC 500TD-TF. ומסך 24 אינץ. השימוש: משחקים כבדים. הכרטיס מסך שנשרף היה 8800GT 512MB. עכשיו בדרך כלל כשהייתי מסתכל בבנצ'מארקים מה מגביל לי את הFPS במשחקים. זה היה דווקא המעבד ולא הכרטיס מסך. אז השאלה איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. כיוון שאני לא רוצה לקנות כרטיס מסך בהמון כסף שלא ינוצל בגלל המעבד. התקציב הוא עד 1500 שקל. אבל שוב. שינוצל במלואו ע"י המערכת שלי.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול- אם יש מחשב שתומך מערך CF\SLI ורזולוציית המסך היא 1920*1080 איזה כרטיס / כרטיסים כדאי לשים בשביל למקסם יחס עלות/תועלת. (חשוב להדגיש שוב - המחשב בעל תאימות מלאה למערך כרטיסים ואי ניצול מערך יהיה סוג של "בזבוז"). מבחינה תקציבית - השאלה היא האם קיים כיום מערך כרטיסים שיהיה יותר כלכלי מאשר כרטיס יחיד?.. אשמח לפרטים לגבי רמת low end, mid & high. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מציעים לי Radeon X800 XL בזול מה אתם אומרים שווה את זה? אני לא יותר מדי גיימר (את האמת, כמעט ולא) היה לי 6800 שנהרס על ידי, ואני מריץ עכשיו X300SE יש לי עוד 6800 בצד אבל אני מעדיף שלא להשתמש בו, הוא מעצבן אותי בגלל האורך שלו 6800 VS X800XL על מי ללכת?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך SAMSUNG T22P אני משתמש בוינדוס ברזולוציה של 1920X1200 יש לי כרטיס ממש דפוק כרגע.אני משחק ברזולוציה של 800X600 בNEED FOR SPEED החדש באיכות מגעילה. אני מחפש כרטיס מסך שישחק חלק בלי תקיעותת באיכות הכי גבוהה. כמובן שבתקציב שביקשתי אי אפשר לקחת משהו הכי טוב. אני משחק במשחקים מסוג RA3,NFS,FIFAGTA IV ועוד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המחשב כבר כמה שנים רציתי לחזק אותו קצת שיסחוב טיפה משחקים ושתיהיה יציאת HDMI המפרט הוא ככה : Asus p5ld2 לוח אם Gforce 6600GT 256MB כרטיס מסך Pentium D 2.8 מעבד 200gb sata דיסק קשיח 3 גיגה זיכרון kingston ddr2 667mhz ספק כוח FSP 400W עכשיו כמה שאלות 1. היציאה שלי בלוח אם זה PCI e הישן ולא 2 אם אני אוכל להשים עליו כרטיסים חדשים ואם ההבדלים כאלה משמעותיים 2. אם שווה לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך נורמלי עם המעבד הזה , שהכוונה לכרטיס מסך נורמאלי זה לGTS450 או HD5750 (טווח מחירים שאני מוכן להשקיע הוא בין 400-600 מקרים חריגים 650 אם זה ממש שווה להוסיף) . 3. אם בכלל הספק כוח שלי יצליח לעמוד במשימה של לסחוב את הכרטיסי מסך האלה או שאני יאלץ לשדרג אותו שזאת האופצי…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
GTX 580 יחד עם GTX 560 או GTX 570 אפשרי?? ספק של 700W יספיק?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ורק עכשיו התפניתי והתקנתי את המסך,לפני שאני מספר לכם כמה התלהבתי ונדלקתי ,אני אספר לך על האכזבה שלי הפעלתי את המחשב,ואני מגלה הבהוב קל אבל זריז במסך,רואים את זה במיוחד בתמונות בבירור :-[ וגם עכשיו אני מבחין בזה על דפים לבנים יחסית . ניתן לציין שחיברתי את זה בחיבור האנלוגי . אני לא רוצה למהר להסיק מסקנות,אין לי מושג אם זה אמור להסתדר או לא וממה זה נובע אולי מתח חשמל בסביבת המסך שמשפיע ?! ??? לא יודע,האמת מבאס ! :-\ באתי להתייעץ איתכם ,אנא תנו חוות דעת במדובר לפני שאני בא בטענות לחנות
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך באזור ה1000 שקל ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים, קודם כל המעבד שלי זה i3220 והספק fsp 450w ההתלבטות שלי היא בין gtx 660 שהמחיר שלו זה 1000 שקל, או להוסיף עוד 200 שקל ולקנות 7870 xt בדקתי קצת בנצ'ים וסיקורים ולפי התוצאות ראיתי שאין הבדל מטורף ביניהם אבל ה7870 xt צורך יותר חשמל ומתחמם יותר השאלה היא מה הכי כדאי לקנות היום באזור ה1000 שקל כמובן שאפשר גם לרדת ולעלות קצת הכל תלוי בתמורה שהכרטיס נותן והאם יהיה לי צוואר בקבוק עם המעבד הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לחבר 3-4 מסכים בחדר עבודה , ואחד לטלויזיה , אשמח אם אוכל לקבל המלצה לכרטיס מסך לא יקר מידי שיעשה את העבודה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בתכנון לקנות כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4200 128Mb ומתלבטא בין החברות השונות המייצרות אותו... אז רציתי לדעת איזו חברה מייצרת את הכרטיס הכי טוב (לא המשתלם, המחיר לא חשוב) מהדגם הנ"ל? ואם כבר המחיר (שלא ממש חשוב) אז כמה הוא יעלה? ושאלונת אחרונה- אתם חושבים שכדאי לחכות עוד חודש חודשים שהמחירים ירדו או שהמחירים לא ישתנו בצורה דרסטית? תודה מראש, :saint:
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי טלויזיית LCD 26" והיא מחוברת לכרטיס מסך radeon HD4870 1G עכשיו, כשאני מנסה לראות בטלויזיה דברים מהמחשב, אני לפעמים רואה קווים על המסך, תופעה ידועה של מסכי LCD, שנפתרת על ידי V-sync הבעיה שאני לא יודע איך לאפשר את לטלויזיה, ואם זה בכלל אפשרי. דרייברים catalyst 8.12
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהם הבדלים בין כל החברות המפיצות, יש לי דוגמא לכמה כרטיסים שאני לא מצליח לדעת למה הפרשי המחירים גדולים כל כך, ההבדלים ביניהם הם קטנים או גם גדולים מאוד כמו המחירים ? הכרטיסים הם : GV-N680OC-2GD - הכרטיס GTX 680 OC EDITION מבית GIGABYTE GV-N680SO-2GD - אותו כרטיס בגרסת Super OC מבית GIGABYTE GV-N680OC-4GD - אותו כרטיס בגרסת OC עם 4GB זכרון מבית GIGABYTE N680GTX Lightning - אותו כרטיס 2GB אבל גרסת LIGHTNING מבית MSI GTX680-DC2O-2GD5 - אותו כרטיס 2GB רגיל מבית ASUS. השאלה שלי היא על מה הבדלי המחירים כל כך גדולים אם זה אותו כרטיס ? ולמה חלק מהכרטיסים תופסים 3 סלוטים וחלק 2 ? ומה זה Base Clock ו-Boost Clock ? ובמה עוזרים חיבורי הזהב בחלק מהכרטיסים ? …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס HD 7870XT וניסו להתקין לי את הכרטיס ללא הצלחה. הדרייברים התקינו רק את הדרייבר של האודיו בלי כל הדרייברים של הוידאו... המוכר ניסה להפעיל את הכרטיס על מערכת הפעלה משלו ולדבריו הצליח (אני לא הייתי בחנות באותו זמן), המליץ לי לפרמט ולהתקין את הווינדואוס מחדש... האם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מהמוצא האחרון של פרמוט? תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כותב כאן מאחר ולא הצלחתי להעלות את המשחק RAINBOW SIX VEGAS . משחקים אחרים ודי חדשים (COH למשל) עולים לי בסדר יחסית. הסיבה הפשוטה היא שאני משתמש בכרטיס מסך של ATI דגם-X300 SE אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיס מסך איכותי מן הראוי לציין שאני לא גיימר כבד. המפרט הבסיסי שלי : AMD Athlon 64 3500 2.21 ghz1 gb ram ומסך רחב של Asus PW191 http://www.sale4u.co.il/product.asp?productid=749 עודו דבר,האם כדאי לחכות לסדרה החדשה של ATI שסביר להניח ינחיתו את מחירי הכרטיסים ה"ישנים" ? תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב. בחרתי את הכרטיס הבא בכותרת ASUS Ati Radeon X1950PRO 256MB PCIe שמחירו בskypc עומד על 918 ש"ח. תגובות שלכם על הכרטיס הזה: יתרונות, חסרונות והאם אפשר במחיר זה למצוא כרטיס יותר איכותי בחינת ביצועים ומהירות וכו'.. אשמח לתגובות שלכם, אופיר.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. טוב קודם מערכת: AMD3200+ 2.0GH לוח אם של ג'יגהבייט GA-K8NF 1 גיגה זיכון 400MHZ (שני סטיקי זיכרון כל אחד 512 ) X800XL WD 120GB SATA HEC400 W טוב בגלל שSM3 חזק עכשיו בתחום המשחקים אני חושב על שידרוג הכרטיס שלי בעתיד הלא כלכך רחוק.. עכשיו מהו הכרטיס הטוב ביותר שאני אוכל להכניס למערכת הזו בלי שיווצר לי מצב בו המערכת תגביל לי את הכרטיס החדש?(מומלץ כרטיס שתומך בDX10) אבל איך שאתם רואים לנכון...
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. בקרוב אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש, ויש לי מפרט דיי ישן. זה המפרט: מעבד: Pentium D 2.8 GHz 800MHz 2X1MB 775LGA. לוח אם: Intel Bad Axe D975XBX 975 1066MHz. זיכרון: 2048MB DDR2 667MHz. כרטיס מסך: ATI X1650Pro 256MB. הארד-דיסק: Samsung 160GB. כרטיס קול: Creative 5.1. רציתי לדעת איזה כרטיס לא יצור לי צוואר-בקבוק? *כמובן הכרטיס הכי טוב למפרט שלי. חשבתי על סדרת 3800. סדרת 4800 תצור לי צוואר-בקבוק. ואם כבר סדרת 3800, אאיזה מהם לא יצור לי צוואר בקבוק? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273_618_1244_2665 תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס מסך טוב ביותר שאפשר להשיג בתקציב של 600 ללוח אם INTEL D945gcnl. יש לי מעבד intel {r} dual core pentuim d 3GH תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-