עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אחרי התקנה של HD5750 המחשב עולה לאט .לוקח זמן למסך להידלק ובכרטיס הקודם 8600GTS זה היה טס

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם אני ממש מבולבל...הזמנתי 2 כרטיסי 8800GTS ואני מתלבט אם להחליף באותו מחיר בערך לCF של שני 4850 או ל SLI של שני 9800GT : אני חייב תשובה כדי לשנות את הקנייה... השאלה היא מה עדיף מבחינת: 1. ביצועים 2. מחיר 3. תאימות למשחקים כמו קרייסיס ואחרים 4. חום ורעש תודה רבה לכל העונים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by vmaddog,

חשבתי על 3060/3070 אפשרות לרכישה מאילת השבוע יש המלצה על חנות\מחיר שיהיה גם אפשרות לממש אחריות במרכז במידה ויהיה ? תקציב בשאיפה עד 2500

4. יש לי כרגע במחשב כרטיס חלש, ואני מעוניין לשדרג אותו, יש לי מעבד שלוש GHZ פנטיום 4, לוח אם שתואם PCI -1 ו 2 GIGBYTE DDR2 667 MHZ אתה יכול בבקשה לתת לי הצעה לכרטיס מסך? - בקשר לתקציב אני מניח שבאזור ה 400 יהיה הגיוני, מאחר ועם רוב הכרטיסים היותר יקרים יהיה צואאר בקבוק. בקשר למכירים, ראיתי שעכשיו ATI הורידו את המכירים של 4870 ככה שזה אמור לגרור ירידה של כל הכרטיסים? האם כדאי לחכות לזה? או שבאזור של הכרטיסים שאני מחפש בהם, זה לי ישפיע כל-כך?

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. התקציב שלי בסביבות ה1500-2000 שקלים. ברור שעדיפות לכמה שפחות יקר. בכל מקרה משחקים מתחילים לעשות לי מעט בעיות עם הגדרות גבוההות. אני אשמח למשהו שיוכל לשפר את הביצועים במשחקים, להעלות FPS ולא ליצור צוואר בקבוק. אין לי בעיה להשקיע בלוח אם או במעבד לו דווקא בכרטיס מסך. אבל זה נתון לשיקולכם איפה בדיוק כדאי להשקיע. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד כרגע בOC של 3.4 ומערכת הפעלה של Wi…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי לקבל החלטה ביומיים הקרובים. מצאתי קונה לכרטיס מסך הנוכחי שלי (בסביבות ה-700 ש"ח שזהו מחיר ממוצע וסביר יחסית למחיר השוק) כך שיש לי עכשיו קונה לכרטיס מסך שלי ובנוסף יש לי חבר בחו"ל שחוזר עוד שבועיים. חבר שלי בחול והוא יכול להביא לי את ה-8800GTS באיזור ה-460 דולר (4.3 דולר היום כולל עמלות וכו') האפשרויות: 1. למכור את הכרטיס הנוכחי שלי ולקנות את ה8800 מחול במחיר של בערך 2000 שח 2.לחכות עד ליציאה של R600 ולקוות שיהיה קונה לכרטיס שלי בעתיד (ושהמחיר שלו לא התרסק) אך אני אוכל לקנות את זה רק בארץ כי החבר יחזור וספק אם תהיינה הזדמנויות נוספות לקניה בחול 3. למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס פשוט יחסית 1950PRO עד לאמצע 2007 ואז למכור אותו (בתקווה לא להפסי…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש תוכנות לבדיקת כרטיס המסך (המעבד והזכרון שלו) כמו שיש את ה-MEMTEST לזכרונות רגילים של המחשב?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. כששאלתי חברים ובני משפחה קיבלתי כמה תגובות.... אשמח לשמוע חו"דים לגביהם - אישור/אישוש... א - "בשביל 720p צריך כבל HDMI בודד, בשביל 1080p צריך שניים." ב - "הכבל שקנית ב120 שקל (מטר וחצי smartcom) לא מספיק איכותי - צריך להשקיע איזה 300 שקל על כבל איכותי !" ג - "שני הכרטיסי מסך לא מספיק חזקים." ד - "באורך כזה של כבל (מטר וחצי) האיכות יורדת משמעותית." ה - "בשביל 1080p חייבים כבל DVI ולא HDMI !" מה שמוזר לי יותר מהכל זה שויסטה רץ חלק על 1080 אבל המשחקים לא - ברגע שאני משנה רזולוציה למשהו גבוה מ720 קופצת הודעה של No Signal או לחילופין Out of range. חבר'ה, אשמח לתגובות ורעיונות... בתודה מראש, שי ביטון

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by tigerex,

יכול להיות ש- 6800 gt ? או שזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3042

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום יש לי כרטיס מסך ישן ati radeon 5700 ומסך חדש DELL U2715H המטרה שלי להגיע לרזולוציה המקסימלית, ששניהם אמורים לתמוך בה 2560X1440 לכרטיס המסך 3 חיבורים: DVI, VGA, HDMI למסך יש DP, miniDP , HDMI המסך סופק עם כבל miniDP to DP אבל חיברתי HDMI to HDMI הרזולוציה כרגע היא 1680X1050 1. האם זה קשור לכבל HDMI? 2. מה לעשות כדי להגיע לרזולוציה מקסימלית? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שאלה בכותרת תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by elad_A,

אהלן, יש לי מסך 23 אינץ של DELL HD FULL ויש לו חיבור displayport הבעיה שאין לי חיבור כזה בלוח אם אז קניתי מתאם של יציאת HD שיש לי במחשב ומהצד השניה המתאם שהופך מהdisplayport לHD, וזה מתחבר בלי בעיה מהמסך למחשב עם המתאם הבעיה שהמסך לא מזהה את החיבור, כאילו לא חיברתי את המסך. למה זה? מסך: dell u2311H uLTRAsHARP lcd ips dvi dp idescreen black לוח אם: GIGABYE GA H67MA D2H עזרו לי בבקשה לחבר את זה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם וצהריים טובים, רק לפני מספר דקות נגלה לעינינו משהו מיוחד בכרטיס המסך של ג'יגהבייט, ה2900XT. אז מה מיוחד?, אותו באנדל, אותו כרטיס, מה שונה?! לאחר שמסתכלים טוב טוב על הכרטיס, מוצאים עליו צינור היט פייפ (צינור קירור) שלישי! מסתבר, שג'יגהבייט חרגה מתכנון הייצור של ATI-AMD, והחליטה לעצב את הקירור בדרך שלה. בתגובה לכך, ג'יגהבייט מוסרת, שהקירור שהיא עיצבה, יהיה הרבה יותר יעיל ושימושי מהעיצוב המתוכנן. עד כמה הוא יהיה יעיל?, עד כמה הוא יהיה שימושי?, האם הוא ישפיע על הביצועים?, בשביל התשובה הזאת נצטרך להמתין... עד כאן, אור כהן

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by liram21,

אני לא יודע אם זה קשור לכאן, אם לא אז תגידו לי ואני אפתח ת'רד במקום הנכון. שלום לכולם, יש ברשותי GTX570 1.2GB. ביום שבת האחרון, הכרטיס / דרייבר קרס כל פעם שראיתי סירטון ביוטיוב (חשוב לציין שהכרטיס קרס בערך 5,6 פעמים). ברגע שראיתי סירטון ביוטיוב, מסך קופא, הופך שחור לכמה שניות ואז רואים את הסרטון הופך למסך ירוק כזה. יום ראשון, התקשרתי לRSM (החנות שממנה קניתי) והודעתי על כך שיש לי בעיה כל פעם שאני רואה סירטון ביוטיוב והסברתי גם מה הייתה הבעיה. התשובה שלהם הייתה לנסות להחליף לדרייבר ישן יותר (שאני הייתי בדרייבר 285.62WHQL). כך עשיתי הסרתי את הקודם והתקנתי את 280.62WHQL. מאז, כל פעם שאני רואה סירטון ביוטיוב המחשב נתקע כזה כאילו חסר המווווווון RAM וכאילו הוא עמוס, ועד שעכבר ז…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Rockstatement10,

ההתלבטות היא כזו: RX 570 / GTX 1060 / GTX 1050 TI / RX 580 / RX 470 אני יודע שהכרטיסים טובים יותר מאשר 1050 TI, אבל אני מחפש לקנות כרטיס שיהיה המשתלם ביותר ביחס לעלות מול ביצועים. כלומר, שהכרטיס לא יהיה חזק בקצת מכרטיס אחר ויעלה הרבה יותר... משהו משתלם. מחפש כרטיס בשביל מחשב חדש שייבנה, אני מחפש לקנות בנפרד כי אני מחפש את האופציה הכי זולה. הבנתי שהכרטיס RX 570 היה ממש זול ובזמן האחרון המחירים אצל AMD זינקו המון, למה זה ככה בארץ? איזה כרטיס הכי משתלם? התקציב הוא עד 1300 בערך. המעבד יתאים והרזולוציה FHD.

16. שלום! מישהו יודע אולי כמה וואט בדיוק צורך כרטיס מסך eVGA 8800GT SuperClocked? בדקתי באתר של eVGA, וכתוב שם שמומלץ ספק כוח של מינימום 400 וואט, ו-450 וואט עבור SLI. אבל, לא כתוב שם כמה וואט צורך כרטיס מסך אחד. האם מהעובדה שכרטיס מסך אחד צריך ספק כוח של 400 וואט, ושני כרטיסי מסך בתצורת SLI צריכים ספק כוח של 450 וואט, אני יכול להסיק כי כרטיס מסך אחד צורך 50 וואט? במידה והכרטיס מסך צורך 50 וואט, אז הוא צורך כל הזמן 50 וואט או רק תחת עומס, ובזמן שלא משחקים הוא צורך פחות חשמל? שאלה נוספת: יש לי ספק כוח Thermaltake TR2 500Watt. בעיקרון, הוא אמור להיות מספיק טוב בשביל הכרטיס מסך הזה. אבל, יש לי 5 דיסקים קשיחים, צורב DVD, שני מאווררי לדים 120mm, שני כרטיסי PCI ומעבד AMD כפול ליבה …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by SunMen,

חברה אני חייב את העזרה שלכם דחוף... אני קונה היום מחשב חדש והחנות מחזיקה את הכרטיס הנ"ל רק של ספיר ותמורת 1280 אני התכוונתי לקנות מקורי של ATI אבל כל חנות אחרת מספקת אותו רק עוד שבועיים... מה אתם אומרים להתפשר עליו או שאין בכלל הבדל?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by אמיר ט,

כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש כרטיס באזור במחיר הזה. אין לי העדפות מיוחדות בין ATI או NVIDIA. הכרטיס צריך להיות PCIE. הוא עבור מחשב דיי חדש (שכרגע עובד עם כרטיס onboard ממש גרוע) הוא מיועד למשחקים מדי פעם, אני לא ממש גיימר כבד.

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by XDude,

אני מתכוון בתהליכי יצור או משהו כזה, או שזה רק מהירויות שעון ?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם... הבעיה שלי היא - יש לי מחשב פנטיום II 450MHZ, לוח אם של ASUS, ולצערי כשניסיתי להתקין את ה NVIDIA GE-FORCE 2 של אח שלי הוא לא עובד כמו שצריך - בBIOS הוא מזהה לי אותו אך כשאני מפעיל את WINDOWS 2000 הוא מריץ את השורה הכחולה של מסך הפתיחה אך כאשר הוא מסיים להריץ אותה המחשב נתקע ויש מסך שחור, רק כאשר אני מפעיל את העכבר (USB) הWINDOWS ממשיך לעבוד - בקיצור - רק כאשר אני מזיז את העכבר המחשב לא נתקע. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של NVIDIA וזה לא עזר. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס עצמו (הדרייבר המקורי) - ללא שינוי. ניסיתי להגדיר IRQ לכל כרטיס בניפרד ולעבוד רק עם הכרטיס מסך, ללא שום כרטיסים אחרים, וניסיתי אפילו לשדרג את הBIOS שלי אך ללא שינוי. ניסיתי לעבור ע…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by lmlm,

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/x1950pro-gf7900gs.html לכל המתלבטים מבינכם; OC,משחקים,רזולוציות

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by rageman,

הכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא GEforce4 mx440 אני זקוק לכרטיס מסך מכובד שיתמוך ב B&W2, fable ובמשחקים הבאים שיצאו לפחות בשנתיים הקרובות. יש לי 256RAM ולוח אם P4S533 Asus BIOS: ASUS - 42302e31 Award Modular BIOS v6.0, 04/18/03 יש המלצות? תודה לכל העוזרים

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. <p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>אני ממש מתלבט בין שני הכרטיסים מה דעתכם??</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by nitayc1,

שלום, ניתקלתי לא מעט במושג הזה "צוואר בקבוק" בין המעבד לכרטיס מסך, את המושג הבנתי אחרי שחיפשתי. השאלה שלי זה איך מחשבים/יודעים את זה.. אשמח אם מישהי יוכל לתת הסבר לגבי זה עם דוגמא אני שואל כי זה באמת מעניין תודה 8)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום אני מחפש מנוע גרפי מקצועי, משהו פצצתי.........

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים