כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
לא נאמר הרבה, אבל עדיין .... https://www.youtube.com/watch?v=zxJDdRgs7Lw
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון בתהליכי יצור או משהו כזה, או שזה רק מהירויות שעון ?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה החלטתי לשדרג את ה760 רפרנס שלי. הסיבה המרכזית היתה התחממות בסשנים של שעתיים פלוס, אבל גם חוסר שביעות רצון מביצועים. Gta v לדוגמא היה רץ על הגדרות בינוניות - נמוכות. ו coh2 כנ"ל ועם נפילות fps משמעותיות(משחק כבד מאוד) את ה760 מכרתי ב450 ש"ח, וקניתי מהאיביי evga gtx 970 sc acx 2.0 במחיר 950 ש"ח. החלטתי ללכת על evga בגלל סוג הקירור שיותר מתאים למארז שלי, וגם בגלל הסיבה שהם מציעים אחריות בינלאומית על מוצריהם גם אם הם יד 2. היום בבוקר התקנתי אותו. Gta v עובד כרגע על הגדרות מקסימאליות (למעט aa) וחלק לחלוטין. השיפור המשמעותי ביותר הוא עליה ברמת הטקסטורה. Coh2 יש בנצ'מארק מובנה. על הגדרות גבוהות וaa בינוני ה760 הגיע לfps ממוצע של 30.9 ומינימאלי של 19. ה970 ה…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע כרטיס מסך hd 4890 אני ממש מרוצה מהכרטיס הזה, לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, אני מחפש כרטיס חדש שיהיה פחות או יותר ברמה שלו (עדיף שיתמוך בdx11) המפרט: לוח אם: 770ta-ud3 ASUS ספק GX 550 מסך BENQ GL2250 זיכרון 4 gb מחפש כרטיס בסביבות 500 ש"ח האם יהיו מבצעים ב black friday ואם כן איפה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לאחרונה , מסך המאג הישן (6 שנים בערך) שלי התחיל להיות ורוד (למה כל המסכים ניהים ורודים כשהם מתחילים להתיישן?) וזה ממש מעצבן תעיניים. אז החלטתי לקנות מסך חדש כנראה 15 אינץ' (הבנתי שב lcd 15 זה כמו בסיארטי 17 כן?) . השימוש הוא סרטים ומדי פעם גם משחקים אז חשוב גם שיהיה זמן תגובה נמוך . יש לציין שאיני צריך רמקולים בתוך המסך. ועוד שאלה אחת קטנה לקראת הסוף:האם ההבדל בין חיבור dvi לחיבור הרגיל באמת מורגש?אם כן אז אנא המליצו לי על מסך עם dvi וחיבור רגיל (שכרגע שחכתי איך קוראים לו...) כי עכשיו יש לי ג'יפה שתומך רק בחיבור הרגיל. תודה!
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עדיף ולמה?: Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB Bulk עולה 1546 ש"ח או ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail עולה 1598 ש"ח שימו לב שאחד זה Bulk והשני Retail. תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב, ואני מחפש כרטיס מסך שיתן ביצועים סבירים בעבודה בתלת מימד (לא משחקים) מידי פעם גם ברזולוציות גבוהות. אני רוצה מחשב שקט לכן חשוב לי גם כרטיס מסך שקט ואמרו לי לבדוק כרטיס עם קירור פסיבי. תקציב לכרטיס מסך משתנה (תלוי בשאר החלקים של המחשב) אבל נניח שהוא אמור להיות משהו בסביבות 300-400 מה המהמלצות שלכם?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש מבולבל...הזמנתי 2 כרטיסי 8800GTS ואני מתלבט אם להחליף באותו מחיר בערך לCF של שני 4850 או ל SLI של שני 9800GT : אני חייב תשובה כדי לשנות את הקנייה... השאלה היא מה עדיף מבחינת: 1. ביצועים 2. מחיר 3. תאימות למשחקים כמו קרייסיס ואחרים 4. חום ורעש תודה רבה לכל העונים
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום [= אני כרגע כם כרטיס מסך 4850 רוצה לשדרג ל gtx550 מחיר נא בין 670 ל800+ מחיר סביר בשבילי לכרטיס מסך! השאלה גם היא עם שווה לי ויש שיפור בין 4850 לgtx550? ועם זו הבחירה הטובה לעשות?תקציב שלי נא גם עד 800 חושב זה מספיק! עוד שאלה:והתלבטות והאם זה חיוני יש תכרטיס 550gtx ti ב670 מחיר די זול החבר'ה אני לא מכיר רציתי קצת חוות דעת עליה.. http://www.1pc.co.il/ninjageforcegtx...i-p-11027.html זה הכרטיס של חבר'ה נינגה.. או שעדיף לי אותו כרטיס של asus ב 800 http://comp4you.yalla.co.il/?view=pr...category=67220 יש הבדל של 130שח משנה?מה מומלץ כי שניהם על אותו עיקרון בטח המחיר פחות בגלל החבר'ה? השאלה גם עם החבר'ה נינגה הזו בעלת נסיון ומומלצת אני אישית לא שמעתי עליה .. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי עזרתכם בבחירת כ.מסך בין הדגמים : דגם1 : SAPPHIRE VAPOR-X HD 7970 GHz EDITION 3GB GDDR5 דגם2: ASUS GTX 670 DirectCU II: coolest and quietest 28nm card אשמח אם תתיחסו ליכולות ה-3D של כל כרטיס: מה עדיף ? באיזה כרטיס תכונת ה- 3D עובדת "חלק" ? האם צריך להוסיף במחשב חומרה נוספת או תוכנה לצורך זה ? אם כן אז איזה לדוגמה ? מי יותר טוב מבחינת משחקים , סרטים ו- 3D ? באיזה גודל מסך אוכל להשתמש ברזולציה של 1030P בכל כרטיס ? במה הייתם בוחרים ? אשמח גם לקבל המלצה למסך 3D מתאים
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה המצב? אז ככה, הלך לי הכרטיס מסך אז אני רוצה לקנות אחד חדש ובהקדם כי כרגע אני מחובר לחיבור של הלוח אם. אני כמה זמן לא בטוח אם ללכת על 6600GT או על 6800GS אבל ברור שעדיף את הGS. אני גר בירושלים אז לא מצאתי ממש חנויות טובות קרובות אלי. חיפשתי ומצאתי בנעה מחשבים 6800GS SUPERCLOCKED שאני אפילו מוכן לשלם את המחיר עליו אבל השאלה שלי היא האם בטוח להזמין דרך האינטרנט מנעה מחשבים או בכלל כרטיס בשווי כזה, אני ממש רוצה אבל רק כדי להיות בטוח אני מוודא איתכם מה לעשות כי אני לא רוצה מלא סיבוכים בעתיד. הערה: אל תציעו לי כרטיסים אחרים כמו ה6800GT של INNOVISION ב1,100 שקל כי אני לא מעוניין, אני מוכן לשלם את מחיר מנעה מחשבים אבל עדיין אם מצאתם 6800GS יותר זול ובלפחות פחות ממאה שקלים מה…
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר צרב לי את המשחק Medal of Honorמ ISO.אח"כ העתקתי את הקראק לתיקיה המותקנת והפעלתי(הקראק עושה replace על הקובץ הרגיל).לאחר כמה שניות,אני נתקע בהודעה: Could not load OpenGL subsystem תוכלו כמוכן לראות למטה screen shot .. ברשותי כרטיס מסך Geforce 2 Ti 32MB עם דרייבר אחרון 2832 מתאריך 3.2002 האם משהוא נתקל כבר בתופעה זו?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום התקנתי ווינדוס והכל אחלה.. ברגע שאני מתקין את הדרייבר של הכ.מ, נהיה לי פשוט מסך שחור\כחול.. הבעיה נפתרת כאשר אני נכנס למחשב במצב בטוח ומוחק את הדרייברים.. את הדרייברים הורדתי מהאתר של ATI, וניסיתי גם את של GIGABYTE(גרסה יותר ישנה.. בATI זה 14.6 וGIGABYTE 13.10) מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
האם Asus TUF Gaming GTX 1660 Ti EVO OC 6GB GDDR6 ב 1600 ש"ח טוב למחירו או שיש אופציה טובה יותר במחיר הזה או זול יותר? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום לכולם... הבעיה שלי היא - יש לי מחשב פנטיום II 450MHZ, לוח אם של ASUS, ולצערי כשניסיתי להתקין את ה NVIDIA GE-FORCE 2 של אח שלי הוא לא עובד כמו שצריך - בBIOS הוא מזהה לי אותו אך כשאני מפעיל את WINDOWS 2000 הוא מריץ את השורה הכחולה של מסך הפתיחה אך כאשר הוא מסיים להריץ אותה המחשב נתקע ויש מסך שחור, רק כאשר אני מפעיל את העכבר (USB) הWINDOWS ממשיך לעבוד - בקיצור - רק כאשר אני מזיז את העכבר המחשב לא נתקע. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של NVIDIA וזה לא עזר. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס עצמו (הדרייבר המקורי) - ללא שינוי. ניסיתי להגדיר IRQ לכל כרטיס בניפרד ולעבוד רק עם הכרטיס מסך, ללא שום כרטיסים אחרים, וניסיתי אפילו לשדרג את הBIOS שלי אך ללא שינוי. ניסיתי לעבור ע…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב שקניתי לפני קרוב לשלוש שנים. מעבד XP2500 לוח אם GIGABYTE NFORCE2 512MB זכרון פנימי מסך LCD BENQ FP767 יחד איתם היה לי גם את הרדיאון 9800 פרו שמסתבר שסיים את חייו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=176562 אני מחפש כרטיס גראפי חלופי משתלם, בערך ברמתו של הרדיאון שיוכל לתת לי ביצועים טובים יחד עם המעבד שישנו. (אין סיבה להשקיע בכרטיס מטורף שלא יוכל למצות עצמו בגלל המעבד) תודה מראש, דני
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי 5 שנים, כרטיסי היקר (GTX 460) הלך לעולמו והחלטתי להחליפו ב970 GTX. עכשיו ראיתי שיש כמה גרסאות שלו ורציתי לשאול: 1) האם גרסאות הOC שוות את ההבדל במחיר? 2) קראתי שרק 3.5 ג'יגה מהזיכרון שלו פועל בכל המהירות והחצי הנותר בפחות. האם זה כזה משנה? 3) ראיתי כרטיס אחד עם 3 מאווררים (WINDFORCE) וכרטיס אחר עם מאוורר אחד (MINI). הביצועים ביניהם שונים או שפשוט המיני מתחמם יותר? המחירים שלהם די דומים. המפרט שלי הוא: I5 4670 H81M-HD3 R9 280X 3GB (זמנית) האם הכרטיס יתאים ללוח אם והאם הוא תואם לגודל של ה280X (נשאר עוד סנטימטר או שניים)?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע 5850 של MSI הדגם של -TWINFROZER בגדול מספר סיבות שאני רוצה להחליף אותו: 1) הדגם הזה ספציפי "חם" יותר ממה שרושמים הביקורות 2) כל העניין של ה-ANTI ALISING או VSYNC (לא זוכר איזה מהם) שלא עושה את העבודה כמו שצריך ב-RADEON, בעיקר ב-PES2011 3) תמיד אהבתי את NVIDIA - והפעם אמרתי שאני ינסה את ATI בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת: איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה בהשוואה יחסית ל-5850? בעדיפות ל-NVIDIA ולקיחה בחשבון של עניין ההתחממות, ועניין צריכת חשמל (יש לי ספק אנרמקס 500) שקלתי אפילו לרדת ל- 460GTX (היה לי עד לא מזמן 5770 שהייתי דיי מרוצה ממנו אז ככה שגם 460 אמור להיות סבבה) ופחות את ה-470GTX בגלל בעיית התחממות שלו... מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 1100 ש''ח מקסימום מעבד - I5 2500K לוח אם - GIGABYTE B75M ספק - SEASONIC 620W מסך - 1080P 144MHZ חשבתי על זה:https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Support-Graphics-06G-P4-6163-KR/dp/B01IPVSLTC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1494591785&sr=8-1&keywords=06g-p4-6163-kr יוצא כולל משלוח ומס כ1060 ש''ח תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע מסך חדש... SYNC MASTER 913N 8MS 1:800 300CD\M2 יש לו רק יציאה אנלוגית. אפשר להשיג אותו ב 2750 שח ב ZAP. מה אתם אומרים? אגב זה 19 אינץ LCD! יניב
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבר לעניין השימוש - מה ההבדל בין הכרטיסים בפועל מבחינת: 1. ארכיטקטורה 2. חומרה 3. יכולות 4. קושחה/דרייברים שמעתי הרבה מאוד דיבורים ונפנופי ידיים, חלקם בגדר אמירות שיווקיות וחלקן אמונות קוואזי-מיסטיות. המידע הטכני היחיד שמצאתי בשיטוט ראשוני זה של-GEFORCE יש יכולות double-precision נחותות משמעותית אבל לא משהו מעבר לזה, ודאי לא כמותי. השימוש שלי יהיה בעיקר לחישובים מתמטיים כבדים בעזרת שילוב של MATLAB-CUDA ו/או C++-CUDA. לא לגיימינג ולא לעריכה גרפית/אנימציה. אשמח לעצה/מידע ממביני עניין. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי התקנה של HD5750 המחשב עולה לאט .לוקח זמן למסך להידלק ובכרטיס הקודם 8600GTS זה היה טס
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל זה בהתחשבות הזו win7\DX11 games 2006-2015 1080P\1200P 16:10 שקלתי להחליף את ה7970GHZ, הוא מספק אותי בביצועים פשוט יש בעיית חום ויש צורך בהחלפת הפדים והחלפת הברגים שנאכלו, החלפת משחה, הוספת מאווררים במארז וכמובן נשקללת הצריכה המוגזמת במילים אחרות הדבר נהפך לפחות ופחות כלכלי וכדאי, יש מחליף ראוי שלא ישחט את הכיס ויתן ביצועים טיפלה טובים יותר בפחות מאלפייה? יש צפי לכרטיסים חדשים בשוק ושווה להמתין?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-