כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יכול להיות ש- 6800 gt ? או שזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3042
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום איזה כרטיס מסך יהווה סף צוואר הבקבוק במחשב שלי ? מפרט בצד תודה לתגובות
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
hi, sorry i cant type in hebrew now, i just installed windows and i am too lazy to put on hebrew this is my problem: i have just bought a new radeon 9500 pro, formatted my hdd, put on a fresh install of windows, installed dx9, and then put on the catalyst drivers. everything was fine when i started up windows, movies were playing, the refresh rate was good, but when i put on something in 3d like a game the computer just froze or restarted! i have tried all windows versions like ME,98 etc. and i get the same problem in every one of them. i really dont know what to do now.. maybe i should change something in my bios, i dont know.. oh, and i didnt touch the bios mod u ca…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש כרטיס מסך חדש ושמתי לב לכרטיסי מסך בתצורת ITX, כמו זה לדוגמא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5369#ov כרטיסים בתצורה של ITX זולים יותר, השאלה היא למה ? הקירור יותר פשוט ? האם הכרטיסים האלו טובים כמו כרטיסים בגודל מלא ? מחיפוש באינטרנט לא מצאתי תשובות לנושא, תודה מראש, עידן.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט H61-S1 הלוח אם הוא MATX והכרטיס מסך מכסה לי 2 מתוך 4 של ה SATA איזה מעצבן זה , מי הטמב_ שעשה את הלוח הזה ? הכרטיס מסך 430GT הפשוט יותר לא מכסה את ה SATA לא יודע מה לעשות ... ממש חמור היצר_ הזה ... נראה לי אני אחזור ל 430GT איזה באסה זה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי כרטיס מסך nvidia 8400gs (מחשב נייד) והוא נחשב דיי טוב אבל יש לו בעייה- הוא הגיע 128 מגה במקום 256. שנה ומשהו אחרי אני מבין שזה הרבה יותר קריטי ממה שחשבתי. בקיצור, אני מריץ עליו FSX דיי טוב, אני לא מקבל הרבה מאוד פריימים ותמונה חלקה אבל זה מספיק נראה לי. אז אני רוצה לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לחפות על החסרון במגה ביית שלו או בכלל משהו כדי לגרום לו לעבוד יותר טוב... אם למישהו יש הצעות איך אני יכול לשפר את ביצועיו ולקבל יותר פריימים, אודה לו מאוד! תודה רבה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע מתי ה4670 מגיע לארץ?ואם לא, מישהו יודע באיזה חנות אפשר לקנות אותו בארה"ב?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה מה עדיף? לקנות Powercolor HD5770 ב800 שח או sapphire HD5830 קירור חדש ב845 שח ולהוסיף עוד 20 שח על משלוח? יש לי E8400 INTEL DG41RQ - PCI-E 1.1 2GB KINGSTON 800 MHZ DDR2 שיהפכו להיות ל4 מתישהו Hitachi 320 GB 7200RPM Seagate 250 GB 5400RPM אני מתכנן להוסיף הרד דיסק של טרה ולהעיף הכונן של ה5400 (אולי) ויש לי כרגע ספק כח איזי קול 450 ווט שאותו אני מתכנן להעיף ולהביא סיסוניק 520 וכרגע יש לי מארז קצת צפוף וקצת ג'נרי שיש בו רק מאוורר פינוי אוויר אחורי וזהו - TRENDSONIC MID ATX אשמח לתגובות
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה חברים אני רוצה לקנות SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 ויש לי ספק של 500W, הספק יחזק מעמד??? ועוד דבר יש לי לוח האם עם PCI-Express 2.0 ויש 2.1 מה הבדל בינהם אם אני יכול לשים כרטיס שהוא 2.1 על 2.0? בכרטיס זה יש שני כניסות מתח PCIE אני צריךלחבר לשניהם מתח??? איזה חברה כדי לקחת ASUS או SAPPHIRE?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Voodoo 3 3000 המחובר למוניטור LG. הגיעו לידי כרטיס מסך + מוניטור נוספים... האם יש דרך לחבר גם אותם כך שאוכל לעבוד על 2 מסכים במקביל? אשמח לדעת כמה שיותר פרטים בנושא - דרישות חומרה, תוכנה וכו'... ראוי לציין שלא מדובר בשאלה תיאורטית - אלא אני מעוניין לבצע זאת בזמן הקרוב (אם זה ניתן כמובן) לצורך עבודה עם תוכנות גרפיות. תודה מראש (-:
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שלדעתי הכותרת מסבירה מצוין: יש לי( GTEFORCE3 TI200 (ASUS DELUXE אם זה משנה משהוא, בכל מיקרה, אני רוצה להיפטר מהמסך הישן שלי(SAMSUNG 753DFX אם מישהוא מעוניין) ולקנות מסך TFT\LCD ואני לא רוצה להידפק כמו עם הסמסונג, קודם כל אם מישהוא יודע מה ההבדל בין TFT ל LCD ואיזה מסך כדאי לקנות(15")?? אני משתמש במשחקים תוכנות אינטרנט אני צריך מסך טוב שאפשר לעבוד מולו שעות! אני צריך מסך שיכול ליהיות מאחוריו שקע( הסמסונג לדוגמא אם יש מאחוריו שקע הוא מתחיל לירעוד...) בקיצור, תודה למי שיענה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, ה-GTX 570 שלי גוסס ואני מחפש לו מחליף. אני לא יודע אם ה-gtx 1070 רלבנטי למחשב הישן שלי, ובכל מקרה הוא כנראה מעבר לתקציב. מחפש משהו זול, לא הרבה מעבר ל-1000 ש"ח. המטרה היא להריץ משחקים עדכניים בצורה סבירה. מעבד Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 לוח אם Gigabyte Z68X-UD3H-B3 זיכרון Kingston 4GB DDR3 1333 X2 מארז Lancool Midi Tower PC-K57B Black ספק Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה אני חייב את העזרה שלכם דחוף... אני קונה היום מחשב חדש והחנות מחזיקה את הכרטיס הנ"ל רק של ספיר ותמורת 1280 אני התכוונתי לקנות מקורי של ATI אבל כל חנות אחרת מספקת אותו רק עוד שבועיים... מה אתם אומרים להתפשר עליו או שאין בכלל הבדל?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב למשהו מוזר במסך שלי. כשאני מסובב אותו לצדדים התמונה משנה את המקום שלה, כאילו כל שטח התצוגה זז הצידה ולמעלה. בדקתי אם בגלל הזווית זה נראה ככה, ואני חושב שלא. מישהו שמע/ראה/התנסה בתופעה הזאת ? זה בסדר ? ??? המסך הוא IIYAMA 413 PRO, די חדש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברת Hynix החלה בייצור סדרתי של שבבי זכרון מהירים במיוחד, אשר ניתן לערום אותם אחד על השני בתצורה תלת מימדית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-gddr5-%d7%91%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-8ghz-%d7%9e-hynix/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בווינדוס אני עובד על 1024*768 במשחק אם אני שם על אותה רזולוזיה אז הכל בסדר אבל אם אני מעלה במשחקק רזולוציה אחת מעל - 1152*864 למשל אז המשחק לא מתפרס על כל המסך. בכל צד מסך יש פסים שחורים - המסכך מכווץ קצת. LG700P קרה לכם? איך נפטרים מהבעיה? (לא ידעתי איפה למקם תשאלה)
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי? ;D בזמן האחרון התגלו פרטים לא מעטים על המנועים הבאים שהולכים להריץ את המשחקים הבאים שיצאו. מה אתם חושבים עליהם? איזה מנוע יותר טוב? ולמה? תתחשבו בעצם העובדה שמנוע טוב הוא מנוע שגם נותן תוצאה איכותות אך גם רץ מהר ודרישות המערכת שלו מבחינת מהירות פעולתה של החומרה הן נמוכות כמה שיותר. כמו כן, תתחשבו גם בפיסיקה ובצליל, ולא רק בגרפיקה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין RX580 / GTX 1070. ברור ש-1070 חזק יותר אבל השאלה אם זה באמת כדאי להגיע ל-120FPS? אחרת יהיה אפשר לחסוך בכרטיס מסך.. מדובר כאן במסך טלויזיה של 40 אינץ', זה משנה משהו? הכרטיסים האלה ילכו טוב עם R5 2600 נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי בעיה עם המשחק BF3 שלאחר כמה דקות משחק המסך קופא ואני נאלץ לצאת ממנו! המערכת שלי היא: i5 760 OC 3.8 8GB DDR3 1333MHZ GB P55 UD3 רידון 6950 פתוח ל 6970 ו 460GTX 1GB בתור כרטיס פיזיקה. אני עם הדרייברים הכי מעודכנים לשניהם ועשיתי את הפריצה עם גרסה 1.5 החדשה. בדקתי מעלות אחרי המשחק וה 6970 על 84 מעולת שפה נראית לי הבעיה מה עושים? ה 460GTX על 33 ברגע שהמשחק קורס ואני יוצא כתוב לי שהכרטיס הגרפי הפסיק לפעול ושחזר את עצמו בהצלחה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לחבר למחשב נייד שלי כרטיס מסך חיצוני. אני יודע שזה לא הכי פשוט אבל ממה שראיתי גם לא ביג דיל. לחבר את הכרטיס דרך ה"סלוט" של הכרטיס WI FI הזמנתי את הציוד הדרוש עכשיו השאלה איזה כרטיס מסך לקנות. |המחשב הנייד שלי בן שש. מעבד I7 האם כרטיס מסך חדש שאני אקנה תהייה לו בעיית תאימות? או שאין את הסכנה הזאת. סה"כ אני לא צריך איזה מפלצת. רוצה להריץ כמה משחקים שהייתי משחק עד לא מזמן. ה GFORCE של המחשב הלך. המחשב הוא i7559-2512BLK מעבד דור חמש? https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1151458 לדוגמא משהו כזה? יכולה להיות בעייה. בכל מקרה אשמח להמלצה. אם יש משהו עכשיו בבלאק פריידי על אחת כמה וכמה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ראיתי שיש הרבה כרטיסים שמוכרים ביד 2 שעברו "כריה" mining. בגלל ה "כריה" מוכרים את הכרטיסים בחצי מחיר יש להם אחריות כ - שנתיים ראיתי בדיונים קודמים שבגדול כן מומלץ לקנות יד 2 אבל השאלה אם כדי לקנות כרטיס שעבר mining?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו יכול לאשר או להזים את השמועה לפיה מסכי פריוויו ומאג הינם מוצר זהה שרק משווק תחת שמות שונים ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם נגיד אני עושה SLI עם שני כרטיסים של NVIDIA כמובן מאותו סוג ,האם אני חייב גם שני מסכים או שאני יכול להפעיל אותם גם על מסך אחד,כי ברוב הסירטונים וההסברים שראיתי הראו שני מסכים .
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. חשבתי לכיוון הכרטיסים החדשים שעתידים לצאת, GTX1070 או 1080 או בכלל 980TI. ראיתי שמוכרים את ה-1080 כאן: http://www.pcmarket.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=5973281 אך במחיר נורא יקר (4,490 ש"ח). מתי הסדרה החדשה צפויה לצאת? והאם צפויה ירידת מחירים עם צאתו של ה-1080 של החברות השונות? ומה ההבדל בין ה- Founders Edition לשאר הגרסאות? בכ"מ, התקציב שלי הוא בין 3000 ל-₪3500 אשמח להכוון, תודה מראש. שאר המפרט: i7 2600K@4.0Ghz 16GB RAM seasonic 620w
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36611 במיוחד ברזולצייות גבוהות!
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-