כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
נושא קצת נדוש אבל בכל זאת... אני מתלבט בין שני מסכי LCD מסך SONY LCD 17" S73H 1800 ש"ח http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1132&scat=220&tcat=24 או 2100 ש"ח http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1980&scat=220&tcat=24 הובטח לי ע"י המוכר שהאחריות גם על ה samsung תהיה זהה ל sony המסך אמור להתאים לעבודה ממושכת מול המחשב וגם קצת למשחקים אשמח לשמוע תגובות
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עבודה יפה של science studio בנושא:
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך היום וצמצמתי ל-3 אופציות ורציתי להתייעץ אתכם איזו הכי עדיפה: Gigabyte 7970 3GB OC ב-1189 ש"ח Sapphire R9 280X 3G DDR5 VaporX OC ב-1200 ש"ח Sapphire 7950 3G DDR5 Dual-X Bulk ב-950 ש"ח הייתי די נעול על הראשון. אבל האופציה השנייה מפתה (אם כי אני לא בטוח אם הקירור של הגירסא הראשונה יותר טוב או של השנייה) ויש את האפשרות האחרונה שפשוט חוסכת כסף. האם ההפרש בביצועים שווה את תוספת הכסף? על מה הייתם הולכים?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חוקר קצת לקראת בניית מחשב לעריכת וידאו ותמונות (לא לגיימינג) ואשמח לעצתכם. 70% מהזמן אני עורך תמונות (עריכות קלות וכבדות) ו-30% מהזמן וידאו (בד"כ עריכות קלות). משתמש בפוטושופ, לייטרום (תמונות), Davinci resolve ואפטר אפקטס (וידאו). למחשב יהיה כונן SSD, זיכרון פנימי של 32GB, ומעבד Ryzen 2700x או i8700K (על כך שאלתי בפורום השני ). משתמש כרגע בשני מסכים (וכנראה אוסיף מסך שלישי השנה), אחד 27'' 2560*1440 עם תצוגת 10-ביט, השני 24'' 1920*1080. למיטב הבנתי, התרומה של כרטיס מסך אמנם קיימת וחשובה לצורך התוכנות הנ"ל, אך היא הרבה פחות משמעותית מהמעבד ואין צורך להשתגע עם כרטיס מסך יקר במיוחד (אם אני טועה אשמח אם תתקנו). …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב אחד. מהו כרטיס המסך שתומך באפשרות זו? מהו הכרטיס המומלץ? אשמח לדעת עלויות כיום יש לי כרטיס ATI 3450 תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון בתהליכי יצור או משהו כזה, או שזה רק מהירויות שעון ?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי מה שאני הבנתי, הג'יפורס יותר חזק. הבעיה היא, שיש לי את הג'יפורס, ואחרי שעשיתי בנצ'מארק עם 3dmark2001se ועשיתי השוואה של אותן מערכות אבל עם כרטיסים שונים, זה הראה לי שהרדאון ב10 אחוז יותר חזק. איך זה יכול להיות?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם בימים אלה אני קונה מחשב ואני צריך כ.מסך שיעמוד ללא כל דופי בדרישות הבאות: 1. משחקים כבדים, והרבה... 2. צפייה בסרטים 3. חיבור לטלויזיה (יש לי 21 של טושיבה), כולל עבודה עם שני מסכים במקביל (של טלויזיה ומסך של מחשב) כרגע אני הולך בכיוון Radeon9600 xt 128 MB של ספיר, וזה בערך גם לפי התקציב שלי... יש כ.מסך שעדיף מזה??? נ.ב הבנתי שהכרטיסים של Radeon עדיפים משל nvidia בכל הנוגע לחיבור לטלויזיה... תודה מראש...
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רבותיי.... איך אפשר לראות סרט בפורמט HD ? השתמשתי בכל התוכנות שיש לי וכלום לא עובד ? :s05: PowerDVD, Media Player, MV2Player, VLC, Winamp מישהו מכיר ? שאלה נוספת - האם המחשב שלי יסחוב סרט כזה ? מפרט: 2.6 @ 3.12GHZ HT 2G זיכרון (400MHZ) של Geil BUS - 965MHZ כרטיס מסך - X1900XT 512MB 675/1500MHZ מסך - Dell2007FP הארדיסק - 250GB 16MB Buffer Sata2 (ממשק סאטה1) Raid
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לציין שלפני כמה ימים, פרסמו בפורומים שונים בעולם תמונות מזויפות של ה 3DMARK החדש, ולמרות זאת, דווקא לביקורת המקוצרת הבאה, אני אישית, נוטה להאמין!!! אז ככה... מישהו בשם "nApoleon" מאתר CHIPHELL עשה טסט ל - BETA version של התוכנה (איכות הגרפיקה לא מושלמת). ה 3Dmark מכיל : Test1 Test, the name is Jane Nash, Game Test 2, the name is New Calico, and CPU Test1, the name is AI, and CPU Test2, the name is Physics, these two test CPUs AI and physics acceleration performance. התקנת התוכנה לוקחת 665MB על דיסק... הטסט נעשה על שתי כרטיסי HD 3850 512MB CF , הכרטיסים לא הריצו את הבנצ' בצורה חלקה על רזולוציה של 1280X1024 ... מודגדש גם ש - 8800GTX לא יכול להריץ את G…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך עם קצב של 50 הרץ. האם המשמעות היא שהוא לא יכול להראות משחקים בקצב גבוהה מ50FPS? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים ... אני שוקל לשפר קצת את המחשב וחלק מהחברים אמרו לי לא למהר וחלק אמרו לי לשדרג כרטיס מסך ו\או מעבד זה המפרט שלי ספק W450 לוח אם H61M-S2-B3 GTX 550 Ti כרטיס מסך זיכרון פנימי 8 מעבד I5-2400 CPU @3.10 Gz תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
GTX 570 Gainward - חדש לגמרי.. LOW FPS איך זה הגיוני? אני מנסה להריץ את המשחק Team Fortress 2 על ההגדרות הכי נמוכות ואני מקבל 30-60 FPS?... אין VSync! בבקשה עזרה.. מעבד: i5 2500 לוח אם: arshock pro3-m מריץ את המשחק על SSD
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה בידיוק ההבדלים בין השניים בביצועים? מה שראיתי זה שהמחיר שונה ב400ש"ח (1620 לעומת 2020) אז זה בכלל משתלם? וגם רציתי לדעת אם ל- Sapphire ATI X1800XT 256 mb יש את אותם דרישות מערכת כמו Connected3D ATI x1800GTO 256mb, תודה רבה .
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים שלום.עקב התקן החדש שהולך להכנס (כתבה בעמוד הראשי ) על ניצול הכרטיס מסך לעבודה ולא רק למשחקים אני שוקל רכישה רק אני מחכה שגם פה תורגש הירידת מחירים כמו ב NEW EGG. עשיתי סקר מחירים בכמה חנויות נבחרות בעיני על דגם שאני רוצה ושימו לב זה הדגם האדום (מה שאני רוצה) ולא השחור (דומה לטוקסיק ) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4712 1509 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2864&products_id=22798 1540 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3652 1660 אני רוצה לדעת אם יש עוד חנויות שלא ציינתי פה כי אני מדבר רק על הספיר 1 גיגה שאלה נוספת - וזה עלה בעבר על הכרטיסים האלה - רוחב פס המעבד הגרפי עובד על 256 ביט איך ה…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה אבל אני לא יודע אם הוא שווה בשביל המערכת שלי והאם שווה להשקיע על הכרטיס מסך. המערכת שלי היא כזו: לוח אם : GIGABYTE GA8I945GZME-RH מעבד : E6300 1.86GHZ (אין לי אפשרות לעשות OC כי בלוח אם אין אפשרויות המהרה.) כרטיס מסך נוכחי X1600PRO זיכרון: 2GB לגבי הספק כוח יש לי עכשיו 430 אבל אם אני יחליט לקנות את HD4870 אז נקנה ספק כוח 520WATT של CORSAIR מודולרי. תודה לעונים.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~S4831GD3~8~0.htm זה סוג של בדיחה מרושעת?
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב והוא הולך להיות בחדר שלי ממש קרוב למיטה ולכן חשוב לי שהוא יהיה שקט ככל האפשר. אני מתלבט בין ה GIGABYTE HD 4770 לבין ה PALIT 4850 DDR5 מבחינת ביצועים ברור לי שהכרטיס של פאליט לוקח אותו בסיבוב, השאלה אם הוא לא יעשה הרבה רעש/יתחמם יותר מדי? (לא מתכנן OC). כמו כן, האחריות על הפאליט היא רק שנתיים ועל ג'יגה בייט היא 3 אם אני לא טועה... מה אתם ממליצים?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחר השקה ראשונית מאכזבת למדי, טכנולוגיית ה-DXR במשחק הפעולה הפופולרי מזנקת קדימה באמצעות טלאי חדש ומנהלי התקן מעודכנים מבית NVIDIA לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך כי המחשב שלי לא מריץ טוב משחקים והציעו לי את זה Sapphire 7750 2GB GDDR3 DVI HDMI DP Retail עכשיו התקציב שלי הוא 500 שח והוא עולה 460 ב=TMS הוא טוב ? הוא עובד חזק על גיימינג כבד ? צריך ספק כוח בכוח מסויים כדי להפעיל אותו כמו שצריך ? כמו וולט מסויימת ??? האם יש במחיר שלו כרטיסים טובים יותר ? מה עוזר ה-2GB שלו מול כרטיס של 1GB ??? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אחרי פירמוט ואני לא מליח לעדכן תכרטיס מסך. יש לי 2 כרטיסים של AMD 6850. היום לחצתי על על העידכון שלו והוא עידכן לי פירמטתי שוב את המחשב ופתאום הוא אומר לי להכנס לאתר נכנסתי לאתר הורדתי תעידכון והתקנתי אותו ואז הוא חסם לי תכרטיס מסך איך אני מחזיר את זה שהעידכונים שאני מוריד דרך ההגדרות יעבדו ואני לא יצטרך להכנס לאתר? עשיתי כבר דבר כזה עשיתי לו הסר והתקנתי אותו שוב מהדיסק אני נכנס להגדרות ולא עובד הוא מבקש מימני ללכת שוב לאתר. עוד בעייה שצצה לה לפני שבועים לפני שפירמטתי בכלל. בהגדרות של הכרטיס מסך איפה הקרוס פייר יש לך להגביר את המאוורר עד הסוף אז שאני מגביר המאוורר עושה רעש ממש. הקטע הוא ששום כבל לא נוגע בו והמארז זז רק 4 פעמים מהמקום שלו והוא עזה תרעש ליפני…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה VOODOO3 הכי חזק יצא אי פעם? ומה קרה לחברה ואם? בכלל ניתן להשיג כזה דבר. אני רוצה לחבר על המחשב הישן לעשות קצת ניסויים?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
דרייבר ה FORCEWARE האחרון של NVIDIA , חשף מספר פרטים לגבי התוכניות העתידיות של NVIDIA לגבי השקת כרטיס המסך החדש , מבוסס ה G80, אשר זכה לשם GEFORCE 8800 ULTRA, בעוד הערכות ברחבי האינטרנט גרסו כי הכרטיס יהיה גרסה מוחלשת של ה 8800GTS, הרי שככל הנראה הוא יהווה את חוד החנית של כרטיסי המסך של NVIDIA, ואמור להתחרות ב R600 של ATI , כשיושק בסופו של דבר. כמו כן נמסר כי ביום השקתו , NVIDIA תשחרר מספר כרטיסי מסך חדשים , כמו Geforce 8600, Geforce 8500, Geforce 8400, Geforce 8300. פרטים רשמיים לגבי הכרטיס לא נחשפו, אך ההערכות גורסות כי ה GPU יגיע במהירויות שעון גבוהות יותר מה 8800GTX, וככל הנראה יזכה לזכרונות GDDR-4 במקום ה GDDR-3. כמו כן , שמועות נוספות גורסות כי NVIDIA מתכננת להכר…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-