כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אבקש את עזרתכם להמלצה על כרטיס מסך למחשב משחקים (?4.5-5K מבוסס על 1- מעבד E6300 2- לוח אם ASROCKT 3- 1G 667 DDR2-MEMORY תודה על עזרתכם
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום חברים, היו היה saphire 7970. בתקציב של 1000₪,איזה כרטיס הכי משתלם לקנות היום? אני בעיקר מנסה למצוא משהו באתר וביד2 ופחות על כרטיס חדש. האם כדאי לקנות כרטיס פחות חזק ב500-600, או משהו כמו 1060/970 gtx? המפרט שלי כולל מעבד: i5 2500k 4.3 gh לוח אם: msi z68a-g43 1155 4x4gb 1600mhz תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי עזרתכם בבחירת כ.מסך בין הדגמים : דגם1 : SAPPHIRE VAPOR-X HD 7970 GHz EDITION 3GB GDDR5 דגם2: ASUS GTX 670 DirectCU II: coolest and quietest 28nm card אשמח אם תתיחסו ליכולות ה-3D של כל כרטיס: מה עדיף ? באיזה כרטיס תכונת ה- 3D עובדת "חלק" ? האם צריך להוסיף במחשב חומרה נוספת או תוכנה לצורך זה ? אם כן אז איזה לדוגמה ? מי יותר טוב מבחינת משחקים , סרטים ו- 3D ? באיזה גודל מסך אוכל להשתמש ברזולציה של 1030P בכל כרטיס ? במה הייתם בוחרים ? אשמח גם לקבל המלצה למסך 3D מתאים
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי לקבל החלטה ביומיים הקרובים. מצאתי קונה לכרטיס מסך הנוכחי שלי (בסביבות ה-700 ש"ח שזהו מחיר ממוצע וסביר יחסית למחיר השוק) כך שיש לי עכשיו קונה לכרטיס מסך שלי ובנוסף יש לי חבר בחו"ל שחוזר עוד שבועיים. חבר שלי בחול והוא יכול להביא לי את ה-8800GTS באיזור ה-460 דולר (4.3 דולר היום כולל עמלות וכו') האפשרויות: 1. למכור את הכרטיס הנוכחי שלי ולקנות את ה8800 מחול במחיר של בערך 2000 שח 2.לחכות עד ליציאה של R600 ולקוות שיהיה קונה לכרטיס שלי בעתיד (ושהמחיר שלו לא התרסק) אך אני אוכל לקנות את זה רק בארץ כי החבר יחזור וספק אם תהיינה הזדמנויות נוספות לקניה בחול 3. למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס פשוט יחסית 1950PRO עד לאמצע 2007 ואז למכור אותו (בתקווה לא להפסי…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל המסך שלי הוא רק 17 אינץ' אמרו לי שהכרטיס לא ינוצל מה הכוונה ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה צריך הרבה זיכרון RAM כדי שכרטיס מסך חזק ינוצל עד הסוף, הרי הכרטיס בא עם זיכרון משלו... :
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שיפור בביצועים ייתן לי הr9 290 לעומת r9 280x והאם הוא שווה את ההפרש בכסף?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב כרטיס חלש, ואני מעוניין לשדרג אותו, יש לי מעבד שלוש GHZ פנטיום 4, לוח אם שתואם PCI -1 ו 2 GIGBYTE DDR2 667 MHZ אתה יכול בבקשה לתת לי הצעה לכרטיס מסך? - בקשר לתקציב אני מניח שבאזור ה 400 יהיה הגיוני, מאחר ועם רוב הכרטיסים היותר יקרים יהיה צואאר בקבוק. בקשר למכירים, ראיתי שעכשיו ATI הורידו את המכירים של 4870 ככה שזה אמור לגרור ירידה של כל הכרטיסים? האם כדאי לחכות לזה? או שבאזור של הכרטיסים שאני מחפש בהם, זה לי ישפיע כל-כך?
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס אבל לא רוצה להדפק. אני זוכר שקראתי בפורום שהכרטיס הזה הוא עם קירור לא טוב, מה נסגר עם זה? חוץ מזה יש עוד משהו שאני צריך לדעת בקשר לכרטיס? תודה.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
איזה דיירבר יתן ביצועים טובים יותר ( גם ה Omega מבוססת על הדרייבר החדש של Catalyst 5.12 ) הם יהיה גם אולי הפרשי טמפ' בין שני הדריברים ?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה בכותרת תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מדגם כרטיס מסך Asus Nvidia GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 DUAL-GTX1060-O6G. הכרטיס ברשותי כ 9 חןדשים מהו המחיר ההגיוני שאוכל לימכור אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך היום וצמצמתי ל-3 אופציות ורציתי להתייעץ אתכם איזו הכי עדיפה: Gigabyte 7970 3GB OC ב-1189 ש"ח Sapphire R9 280X 3G DDR5 VaporX OC ב-1200 ש"ח Sapphire 7950 3G DDR5 Dual-X Bulk ב-950 ש"ח הייתי די נעול על הראשון. אבל האופציה השנייה מפתה (אם כי אני לא בטוח אם הקירור של הגירסא הראשונה יותר טוב או של השנייה) ויש את האפשרות האחרונה שפשוט חוסכת כסף. האם ההפרש בביצועים שווה את תוספת הכסף? על מה הייתם הולכים?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כששאלתי חברים ובני משפחה קיבלתי כמה תגובות.... אשמח לשמוע חו"דים לגביהם - אישור/אישוש... א - "בשביל 720p צריך כבל HDMI בודד, בשביל 1080p צריך שניים." ב - "הכבל שקנית ב120 שקל (מטר וחצי smartcom) לא מספיק איכותי - צריך להשקיע איזה 300 שקל על כבל איכותי !" ג - "שני הכרטיסי מסך לא מספיק חזקים." ד - "באורך כזה של כבל (מטר וחצי) האיכות יורדת משמעותית." ה - "בשביל 1080p חייבים כבל DVI ולא HDMI !" מה שמוזר לי יותר מהכל זה שויסטה רץ חלק על 1080 אבל המשחקים לא - ברגע שאני משנה רזולוציה למשהו גבוה מ720 קופצת הודעה של No Signal או לחילופין Out of range. חבר'ה, אשמח לתגובות ורעיונות... בתודה מראש, שי ביטון
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בליזארד שחררה את המפרט הרשמי המומלץ כדי לשחק בדיאבלו 3: Windows® Vista/7 (latest service packs) Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz 2 GB RAM NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better מתוך האתר הרשמי אני לא עומד בדרישה של כרטיס המסך כרגע. ראיתי מיליון כרטיסי מסך זולים שנחשבים טובים בהרבה מ HD4870 למשל Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB GDDR5 הבעיה העיקרית היא שיש לי ספק כח של Enermax 400W וזה מסתבר לא מספיק לכרטיסים "חדשים". לעצתכם אודה!
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר'ה, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי (9800GT) לכמה רמות מעליו. תקציב נע בין 1000 ל1500(לפי הצורך) המון זמן לא הייתי בבית, לכן איני עוקב כ''כ לאחר הכרטיסים. אין לי העדפה כרגע בין שני החברות (NVIDIA/ATI), אבל אני מבין שNVIDIA פורצת לאט את הדרך. בכל אופן, אין צורך בהסברים. הרזולוציה היא 1680X1050 אך מידי פעם אני מחבר את הLCD 42'' למחשב, ומשחק ברז' 1920X1200. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין לקבל הצעה לכרטיס מסך וספק עד 100 ש"ח.המפרט שלי בצד ,המסך שלי 22 ואשמח לשחק ברזולוציות גבוהות עם הגדרות גבוהות.לא יכול להגיד רזולוציה ספציפית אבל עדיפות למשהו גבוה. אין לי מצב לחריגה מהתקציב אבל אשמח אם אפילו יהיה יותר נמוך קצת מ1000 כי זה הקצה. מה שעוד חשוב כמובן שהספק יחזיק את המערכת כמו שצריך לא גבולי או משהו כזה.ומצד שני לא צריך ספק שהוא מעל ומעבר. הקיצר הבנתם אני מניח,אשמח להצעה הכי משתלמת לדעתכם. בתודה גל כמו כן שכחתי לציין שאני רוצה את 2 החלקים מאותה חנות ושתהיה מאזור נהריה קריות.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
*כותרת* יש הבדלים ממש גדולים ומשמעותיים?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב- everest לא כתוב לי כלום... ב- easy tune יש רק טמפ' של מעבד. אני צריך תוכנה מיוחדת או שזה נמצא איפשהו בדריברים? גרסת דריברים: 4.10 + Control Panel
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון בתהליכי יצור או משהו כזה, או שזה רק מהירויות שעון ?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר צרב לי את המשחק Medal of Honorמ ISO.אח"כ העתקתי את הקראק לתיקיה המותקנת והפעלתי(הקראק עושה replace על הקובץ הרגיל).לאחר כמה שניות,אני נתקע בהודעה: Could not load OpenGL subsystem תוכלו כמוכן לראות למטה screen shot .. ברשותי כרטיס מסך Geforce 2 Ti 32MB עם דרייבר אחרון 2832 מתאריך 3.2002 האם משהוא נתקל כבר בתופעה זו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהם הבדלים בין כל החברות המפיצות, יש לי דוגמא לכמה כרטיסים שאני לא מצליח לדעת למה הפרשי המחירים גדולים כל כך, ההבדלים ביניהם הם קטנים או גם גדולים מאוד כמו המחירים ? הכרטיסים הם : GV-N680OC-2GD - הכרטיס GTX 680 OC EDITION מבית GIGABYTE GV-N680SO-2GD - אותו כרטיס בגרסת Super OC מבית GIGABYTE GV-N680OC-4GD - אותו כרטיס בגרסת OC עם 4GB זכרון מבית GIGABYTE N680GTX Lightning - אותו כרטיס 2GB אבל גרסת LIGHTNING מבית MSI GTX680-DC2O-2GD5 - אותו כרטיס 2GB רגיל מבית ASUS. השאלה שלי היא על מה הבדלי המחירים כל כך גדולים אם זה אותו כרטיס ? ולמה חלק מהכרטיסים תופסים 3 סלוטים וחלק 2 ? ומה זה Base Clock ו-Boost Clock ? ובמה עוזרים חיבורי הזהב בחלק מהכרטיסים ? …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-