עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כך שיהיה לי תמיכה בשני מסכים ואיך עושים זאת ?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי p-3 800 mhz אני רוצה לקנות רכיס מסוים אשר ישפר את יכולת המחשב בביצועיו במשחקים, מה יתן מהירות וביצעוים טובים יותר? החלפת מעבד ל- CELERON 1.8 Ghz או החלפת כרטיס תלת מימד מ-gforce 2mx ל- ATI RADEON 8500LE 128mb ??? נ.ב יש לי 256 ram

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by StrikeEagle,

יש לי כרטיס מסך מובנה במעבד (4590) וR9 290 יש אפשרות להגדיר שאני לא משחק יפעל הכרטיס של המעבד ושאני מפעיל משחק אז אוטומטית זה עובר לכרטיס מסך השני?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. קודם כל יש לי מערכת דיי סבבה שסוחבת הכל בלי בעיה אבל אני רוצה להתקדם לכרטיס חזק יותר והמעבד שלי כרגע ב4.0GHZ אז חשבתי למה לא לשים כרטיס כזה אז השאלות שלי העם הספק שלי יחזיק מערכת כזאת ? האם יהיה לי צוואר בקבוק ? יש לי כרגע מסך 20 על 1680X1050 עם 2MS שהוא דיי סבבה עם כרטיס מסך כמו HD4870X2 אני יראה שיפור או שצריך גדול יותר כי בקרוב אני קונה גם מסך 22 עם FHD שזה 1920X1080 ואז אני בטוח שהכל יעבוד כמו שצריך אבל עם המסך הנוחכי אני יוכל לשחק בלי בעיות ? טוב אז אותם השאלות כעיקרון איך הכרטיסים GF9800GX2 או HD4890 יעשו תעבודה על המערכת שלי ? עם מישהו לא מבין למה הם בימקום HD4870X2 או HD5850 זה ביגלל חוסר בכסף אז עוד פעם מה יהיו הביצועים לעומת ה260GTX שלי ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by fatNjazzy,

היי הזמנתי את הכרטיס הזה: GV-NX66T128VP זה עם ה VIVO ואתמול שמתי לב בעזרת הפרום שאין לו מאוורר. אני לא מעוניין לגעת בכרטיס ללא מאוורר. רציתי לדעת האם הכרטיס המקביל שלו : GV-NX66T128D זה ללא ה VIVO ועם המאוורר באמת זהה לזה שלמעלה מבחינת ביצועים. אם כן, אני משנה את ההזמנה. תודה רבה לכם

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by VESAGO1,

אני מכיר את הבעיה של ה REFRESH RATE בWIN2000/XP אני מחפש דרך לפתור אותה... ברשת GAMESPY יש פיתרון שנקרא NVIDIA REFRESH RATE FIX אבל באתר התוכנה נאמר שהתוכנה אינה עובדת עם הדריברים החדשים של NVIDIA (גרסא 28.32). שאלתי היא, האם יש דרך אחרת לפתור את הבעיה? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by SunMen,

חברה אני חייב את העזרה שלכם דחוף... אני קונה היום מחשב חדש והחנות מחזיקה את הכרטיס הנ"ל רק של ספיר ותמורת 1280 אני התכוונתי לקנות מקורי של ATI אבל כל חנות אחרת מספקת אותו רק עוד שבועיים... מה אתם אומרים להתפשר עליו או שאין בכלל הבדל?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. לפני כחמישה חודשים קניתי את הכרטיס מסך הנ"ל והשימוש העיקרי שהשתמשתי פה עד עכשיו זה לצפייה בתכני HD בטלויזיה דרך כבל HDMI לפתע לאחרונה גיליתי שהחיבור HDMI של הכרטיס אינו מגיב ניסיתי עם כמה וכמה כבלים שעובדים בשאר המכשירים.. יש דרך כלשהיא להחליף את החיבור או לנצל את תוקף האחריות אם זה תופס במקרה כזה אשמח לעזרה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מישהו יודע מה קורה עם מחירי כרטי המסך בעולם? נכנסתי ל newegg ול amazon us והמחירים שם מגיעים גם ל 700 ו 800 דולר על כרטיסים שעלו פעם 350?!?!? חשבתי שבתחילת 2018 יהיה מלאי והמחירים ירדו אבל נראה שזה בדיוק הפוך.

10. Started by rageman,

הכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא GEforce4 mx440 אני זקוק לכרטיס מסך מכובד שיתמוך ב B&W2, fable ובמשחקים הבאים שיצאו לפחות בשנתיים הקרובות. יש לי 256RAM ולוח אם P4S533 Asus BIOS: ASUS - 42302e31 Award Modular BIOS v6.0, 04/18/03 יש המלצות? תודה לכל העוזרים

• 39 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. *צונזר* ולא לבקשת האתר אתם בטח יכולים לנחש...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by אמיר ט,

כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש כרטיס באזור במחיר הזה. אין לי העדפות מיוחדות בין ATI או NVIDIA. הכרטיס צריך להיות PCIE. הוא עבור מחשב דיי חדש (שכרגע עובד עם כרטיס onboard ממש גרוע) הוא מיועד למשחקים מדי פעם, אני לא ממש גיימר כבד.

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אהלן, בשביל עריכת וידאו בפרמייר + אפטר אפקטס ב1080p בעיקר - מה עדיף:GTX1060 6GB או RX480 8GB?ממה שהבנתי בכללי Nvidia עדיף לעבודה עם תוכנות של אדובי בעיקר בגלל הAcceleration עם CUDA שעדיפה על OpenCL...תודה מראש

14. Started by OR2OOO,

השאלה בכותרת. אני יודע שה-Quadro הוא כרטיס לגרפיקאים, אבל מה ההבדלים באופן העבודה שלהם(עיבוד שונה, מבנה שונה ועוד...).

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by lopo2,

הי מחפש המלצות לכרטיס מסך חדש שיריץ משחקים כמו fay cry 5, cod black ops 4 וכו תקציב 1500 שח +500 גג המפרט מחשב בתמונה, הספק antec 650M עדיף של Nvidia יכול להגיע פיזית לאייבורי או אם לקנות באינטרנט אז TMS מה שיותר משתלם

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by BOBEXXX,

שלום כולם וחג שמח ! השאלה שלי היא מאוד פשוטה, אני מתכוון לנסוע לאמסטרדם בעוד שבוע עם חברים, ורציתי לדעת אם יש חנויות חומרה בדיוטי פרי ואם שווה לי לקנות משם... עוד שאלה, אני מתכוון לטייל באמסטרדם, פריז, בלגיה ברלין ועוד כמה מקומות קצת לא מוכרים, האם המחירים שם זולים יותר ? כי אני חושב לקנות משם, אשמח לשמוע על אתרים של חנויות חומרה שנמצאות בחול תודה מראש, אני יודע שלא הרבה יודעים את התשובות, אבל מי שיודע אשמח לשמוע ממנו תודה מראש !!!

17. Started by ilay22,

מישהו יודע מה שונה בגרסה הזאת שמצדיק מחיק הוזי לכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6524

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by shadow_007,

למישהו יש את הכרטיס על לוח Asus p4s8x-x?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by shlomi12,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל ואני מתלבט Sapphire ATI Radeon HD5770 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe או Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe + Just Cause 2 Coupon מה אתם ממליצים???

20. התקציב שלי בסביבות ה1500-2000 שקלים. ברור שעדיפות לכמה שפחות יקר. בכל מקרה משחקים מתחילים לעשות לי מעט בעיות עם הגדרות גבוההות. אני אשמח למשהו שיוכל לשפר את הביצועים במשחקים, להעלות FPS ולא ליצור צוואר בקבוק. אין לי בעיה להשקיע בלוח אם או במעבד לו דווקא בכרטיס מסך. אבל זה נתון לשיקולכם איפה בדיוק כדאי להשקיע. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המעבד כרגע בOC של 3.4 ומערכת הפעלה של Wi…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. משהו הביא לי דרייבר לכרטיס מסך שלי יותר עדכני וזה מחק את הקודם וזה גם לא היה מתאים אז אין לי דריבר בכלל במחשב עכשיו לכרטיס מסך והורדתי מלא גירסאות וכלום לא עבד הוא רשם לי בסוף ההתקנה : "setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. setup will now exit. " הורדתי את הגירסא שאני צריך ..פשוט הכל בתוכנה "everst" שהדרייבר שאני צריך זה: http://www.siz.co.il/my.php?i=5zuyniwmymmw.jpg וגם זה לא עבד בקיצור אני לא יודע ממש מה לעשות הכרטיס מסך כבר שבועיים לא עובד אי אפשר משחקים במחשב אי אפשר ממש כלום רק אתם יכולים לעזור הכרטיס מסך :msi radeon 9550 מערכת הפעלה ווינדוס XP חברה של הכרטיס מסך זה :ATI תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by tigerex,

יכול להיות ש- 6800 gt ? או שזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3042

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by matan007,

שלום, הבוקר נדפק לי הכרטיס מסך sapphire radeon hd 6850 אחרי 6 שנים שהוא משרת אותי נאמנה ואפייה בתנור שהאריכה את חייו בעוד שנה בדרך. כרגע חיברתי לכרטיס המובנה בלוח ומתלבט אם לשדרג סביב 400 ש"ח לכרטיס עדכני. אני כבר פחות משחק, אבל אולי כרטיס חדש שירוץ ייגרום לי לחזור לשחק טיפה בכותרים שעד עכשיו ראיתי ביוטיוב המחשב שלי נקנה לפני 7 שנים כמאט, אבל ממש לא נס ליחו: מעבד - AMD PHENOM 2 X4 965 עם OC ל- 4GHZ זיכרון - 8GB DDR3 לוח אם - gigabyte 880gm ud2h ספק - seasonic 500w מסך - FHD-1080P 60Hz כונן - crucial m4 128GB ssd ועוד כמה טרה של קשיחים. מערכת- WIN10 PRO 64BIT לא מתכוון לשדרג כלום במחשב מלבד ה…

24. שלום, אני בדרך לקנות מחשב בסוף שבוע, מחשב למשחקים בתקציב סביר . עכשיו ראיתי שם כרטיס מסך שנראה כרטיס מסך יציב וחזק מאוד, אבל אני לא רוצה להידפק מן הסתם . הכרטיס שבחרתי לי זה PALIT nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe . חברים שלי אמרו שזה בסדר במיוחד בגלל שזה 9600 וכאלה, אבל אני רוצה לראות מה המבינים פה יגידו על זה . הכרטיס עולה די בסדר גם, 804 ש"ח אם אני לא טועה .

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם, מצטער על כפל הדיונים,השתלטו לי על הדיון הקודם אז ככה: אבא שלי בחו"ל עד מחר ואני מחפש לקנות כרטיס. אני מוגבל קצת מבחינת הספק sst-st50f-es של silver stone 500w לוח אם Gigabyte PA65-UD3-B3 עכשיו בחנות הכי זול הוא ראה את הכרטיס Asus GTX 970 Direct CU II OC עם צריכת חשמל נמוכה, ונכנס לי במארז. האם מחיר של 390$ שאחרי מס של 6% זה 370$, האם זה משתלם? לקנות? לא תיהיה בעיה מישום מקום, כמו לא מתאים ללוח אם או משהו כזה? (בחיבור שלו זה שיכבה כפולה) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים