עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. *צונזר* ולא לבקשת האתר אתם בטח יכולים לנחש...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Vendome,

שלום לכולם בסקיי PC , מאיפה שאני קונה את המחשב מוכרים את הכרטיס הנ"ל במחיר מגוחך על 530 ש"ח. האם החברה בעקרון טובה, והביצועים זהים גם לX800GTO של חברת GB לדוגמא? תודה ניב

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. כל זה בהתחשבות הזו win7\DX11 games 2006-2015 1080P\1200P 16:10 שקלתי להחליף את ה7970GHZ, הוא מספק אותי בביצועים פשוט יש בעיית חום ויש צורך בהחלפת הפדים והחלפת הברגים שנאכלו, החלפת משחה, הוספת מאווררים במארז וכמובן נשקללת הצריכה המוגזמת במילים אחרות הדבר נהפך לפחות ופחות כלכלי וכדאי, יש מחליף ראוי שלא ישחט את הכיס ויתן ביצועים טיפלה טובים יותר בפחות מאלפייה? יש צפי לכרטיסים חדשים בשוק ושווה להמתין?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. לאחרונה שידרגתי רכיבי ליבה (ראו המערכת) האם לשדרג מה- GTX460? איזה כ. מסך מומלץ למערכת? האם להשאיר במערך SLI ? או שאין צורך ברכישה כלל? (כרגע עם מסך 27" על FHD) המערכת עם OC יציב @ 4.6-5.0. נבנתה לצרכי מהירות וביצועים בעומס. אין מגבלת תקציב (אבל לא אקנה משהו בלי עלות תועלת גבוהה לעומת הקיים) מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by questionman,

אחרי 5 שנים, כרטיסי היקר (GTX 460) הלך לעולמו והחלטתי להחליפו ב970 GTX. עכשיו ראיתי שיש כמה גרסאות שלו ורציתי לשאול: 1) האם גרסאות הOC שוות את ההבדל במחיר? 2) קראתי שרק 3.5 ג'יגה מהזיכרון שלו פועל בכל המהירות והחצי הנותר בפחות. האם זה כזה משנה? 3) ראיתי כרטיס אחד עם 3 מאווררים (WINDFORCE) וכרטיס אחר עם מאוורר אחד (MINI). הביצועים ביניהם שונים או שפשוט המיני מתחמם יותר? המחירים שלהם די דומים. המפרט שלי הוא: I5 4670 H81M-HD3 R9 280X 3GB (זמנית) האם הכרטיס יתאים ללוח אם והאם הוא תואם לגודל של ה280X (נשאר עוד סנטימטר או שניים)?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Guy950,

התחדשתי במסך חדש של סמסונג 23 אינץ' וכשפתחתי את האריזה גיליתי שלא טרחו לשים חוט DVI אז לקחתי חוט DVI ממסך אחר ואת המסך הקודם שלי (19 אינץ') חיברתי דרך HDMI (משום מה יש לי חצי תמונה כשאני קובע שמסך הראשי יהיה בHDMI) והבעיה שהHDMI לוקח את הסאונד לעצמו! איך מבטלים את זה? ניסיתי לשחזר את זה שיעבוד דרך הכרטיס קול על הלוח אם והכל פה התחרבש עד שנאלצתי לנתק את המסך ולעשות שחזור מערכת לשעה קודם והכל חזר לסדרו. איך אני מבטל את הסאונד של הHDMI?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by bati6,

אהלן, יש לי כמה שאלות על הזיכרון. קראתי פה ביקורת עליו ורשום שהוא יהיה עם ג'יגה בית שלם של זיכרון גרפי במקום חצי ג'יגה בgddr5 ובכן יש לי כמה שאלות 1. מה זה אומר ג'יגה בית שלם של זיכרון גרפי, או מה זה אומר חצי? 2. מה זה אומר בקר של זיכרון, אני רואה הרבה פעמים בקר 512 ביט וכו'. 3. זיכרון של כרטיס מסך מבחינה פיזית, זה לא מעגל אחד ששים על הכרטיס? כי קראתי גם שבמקום 16 שבבים בזיכרון הקודם, הפעם יהיה 8 שבבים, זאת אומרים 8 פעמים gddr5x ? (מצטער אם זאת שאלה מפגרת) תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by zombie,

במנוחה הכרטיס נמצא בדרך כלל על 75 מעלות והמאוורר על 30% כשאני משחק והמאוורר על אוטומטי אני יכול לשחק נגיד 15 דקות ואז המחשב יתקעע והצליל ברמקולים קופץ ממש מהר ואני מקבל מלא ארטיפקטים(פסים ציבוניעיים לאורך המסך שמכסים אותו לחלוטין)או שזאת התמונה עצמה נמרחת על המסך וזה קופץ ככה כמה שניות ואז המחשב מאתחל את עצמו...וכבר אחריי כל הזמן של האיתחול אני ממהר לראות מה טמפרטורת הכרטיס מסך והיא על 85...אותו הדבר קורה כשאני שם את המאוורר על 65% שזה המון רעש! רק שאז אני יכול לשחק חצי שעה- שעה רצוף...הבעיה נובעת מהכרטיס מסך?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. היי עזרתכם בבחירת כ.מסך בין הדגמים : דגם1 : SAPPHIRE VAPOR-X HD 7970 GHz EDITION 3GB GDDR5 דגם2: ASUS GTX 670 DirectCU II: coolest and quietest 28nm card אשמח אם תתיחסו ליכולות ה-3D של כל כרטיס: מה עדיף ? באיזה כרטיס תכונת ה- 3D עובדת "חלק" ? האם צריך להוסיף במחשב חומרה נוספת או תוכנה לצורך זה ? אם כן אז איזה לדוגמה ? מי יותר טוב מבחינת משחקים , סרטים ו- 3D ? באיזה גודל מסך אוכל להשתמש ברזולציה של 1030P בכל כרטיס ? במה הייתם בוחרים ? אשמח גם לקבל המלצה למסך 3D מתאים

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by talkfir,

חבר צרב לי את המשחק Medal of Honorמ ISO.אח"כ העתקתי את הקראק לתיקיה המותקנת והפעלתי(הקראק עושה replace על הקובץ הרגיל).לאחר כמה שניות,אני נתקע בהודעה: Could not load OpenGL subsystem תוכלו כמוכן לראות למטה screen shot .. ברשותי כרטיס מסך Geforce 2 Ti 32MB עם דרייבר אחרון 2832 מתאריך 3.2002 האם משהוא נתקל כבר בתופעה זו?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Yaniv_Uzan,

הגיע מסך חדש... SYNC MASTER 913N 8MS 1:800 300CD\M2 יש לו רק יציאה אנלוגית. אפשר להשיג אותו ב 2750 שח ב ZAP. מה אתם אומרים? אגב זה 19 אינץ LCD! יניב

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. GAINWARD Nvidia 7600GT Silent 256MB, GDDR3, 2xDVI, VO, PCI-E האם החברה של הכרטיס מוכרת. אם יש למשהו את אותו דגם אני אשמח לקבל עליו חוות דעת . תודה

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני רוצה לקנות את הכרטיס אבל לא רוצה להדפק. אני זוכר שקראתי בפורום שהכרטיס הזה הוא עם קירור לא טוב, מה נסגר עם זה? חוץ מזה יש עוד משהו שאני צריך לדעת בקשר לכרטיס? תודה.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by shadow_007,

למישהו יש את הכרטיס על לוח Asus p4s8x-x?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by roiv11,

אהלן, לאחרונה קניתי את המשחק OverWatch וגיליתי שאני לא מריץ אותו חלק מספיק, על כן אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך לכזה שיריץ אותו בצורה מכובדת, על מנת שיהיה ניתן להתחשב בהספק החשמלי והאם יהיה צוואר בקבוק, מפרט את המפרט הנוכחי: מעבד - i5 2500k לוח אם - p67A-UD3 HD 6950 2GB Seasonic 620w Bronze 8 GB RAM (אם אופציה להרחבה מיידית ל12) מארז - Antec DF-30 מסך - Samsung Syncmaster T220p 1920x1080 כמו כן רציתי לשאול אם הכרטיס GTX 965M (נייד) יוכל להריץ את המשחק בכבוד, תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. יש לי הזדמנות לקנות כרטיס galax rtx 3080 sg במחיר טוב, האם הם אמינים?

17. שניהם של גייביט שניהם באחריות.. דגמים gv-n78twf3 retali 970 4gb oc n970wf3oc אז ככה אחד חייב לימכר כמובן. השאלה מה עדיף להשאיר? מכל הבחינות במיוחד לעתיד הקרב ובא מה יכול לשמש אותי טוב יותר..למרות שניראה לי 780ti חזק יותר בקצת אך עדיין דור פחות מתקדם .. משאיר תתשובות לכן באמת עם מישהו יכול לעזור לי לתת לי תשובה ודאית מה להשאיר שאני אכן לא הצטער על כך תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. לא נאמר הרבה, אבל עדיין .... https://www.youtube.com/watch?v=zxJDdRgs7Lw

19. כאמור יש לי HD6870 HIS ICEQ, כרטיס כבן 4 חודשים (פלוס מינוס) אין לי שום בעיות איתו פרט ל: - Crysis 2 ב-DX11 מקבל מסך שחור, No Signal, ומחשב תקוע (חייב Restart), תוך חצי שעה, DX9 עובד סבבה - Battlefield 3 אותה תופעה של מסך שחור, משך הזמן שלוקח לזה לקרות משתנה ויש לי רושם שככל שה-MSAA גבוהה יותר ככה זה יקרה מהר יותר. כשזה קרה עם קרייסיס 2, חפרתי ברשת וראיתי שיש הרבה תלונות על זה , אז ויתרתי/עזבתי, עכשיו עם באטלפילד 3 זה שוב העלה חששות לגבי טיב הכרטיס. ביצעתי בדיקת טמפרטורה עם MSI Afterburner, כרטיס עולה מ-46 במנוחה ל-54 בעת התקיעה, שזה כלום. ניסיתי עם WOW על FSAAX8 ו-DX11 אבל כצפוי אין בעיה מחשב חדש עם ספק Antec HCG 520 מעבד i5 ו-8 ג'יגה זיכרון כמו גם מערכת הפעלה 64 ביט, דר…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכולם, אני חוקר קצת לקראת בניית מחשב לעריכת וידאו ותמונות (לא לגיימינג) ואשמח לעצתכם. 70% מהזמן אני עורך תמונות (עריכות קלות וכבדות) ו-30% מהזמן וידאו (בד"כ עריכות קלות). משתמש בפוטושופ, לייטרום (תמונות), Davinci resolve ואפטר אפקטס (וידאו). למחשב יהיה כונן SSD, זיכרון פנימי של 32GB, ומעבד Ryzen 2700x או i8700K (על כך שאלתי בפורום השני ). משתמש כרגע בשני מסכים (וכנראה אוסיף מסך שלישי השנה), אחד 27'' 2560*1440 עם תצוגת 10-ביט, השני 24'' 1920*1080. למיטב הבנתי, התרומה של כרטיס מסך אמנם קיימת וחשובה לצורך התוכנות הנ"ל, אך היא הרבה פחות משמעותית מהמעבד ואין צורך להשתגע עם כרטיס מסך יקר במיוחד (אם אני טועה אשמח אם תתקנו). …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ilay22,

מישהו יודע מה שונה בגרסה הזאת שמצדיק מחיק הוזי לכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6524

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by MINIME,

אני חייב כרטיס שיפעיל את DOOM 3 בעתיד על רזולוציה לפחות 800 על 600 ב700 שקל. ושיפעיל את MAFIA בנוסף. תודה מראש MINIME

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by גיל52,

שלום לפני כחודש הכרטיס שלי (gigabyte gtx 570 oc) שבק חיים אחרי 3.5 שנים כעת אני מעוניין לרכוש את ה970 gtx הייתי מעוניין לקבל הכוונה לדגם שלפחות לפי מה שידוע לאנשים נחשב לאמין ביותר ובעל יכולות oc טובות. אני כרגע אינני כלל חושב בכיוון של gigabyte בגלל אותו מקרה עם הכרטיס האחרון אלא אם כן 3.5 שנים זה אורך חיים נורמלי לכרטיס מסך, בכל מקרה ההתלבטות העיקרית היא בין דגמי ASUS,MSI ו-EVGA

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Satlan,

מי אתם אומרים לוקח בסיבוב ? ??? ???

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אחרי התקנה של HD5750 המחשב עולה לאט .לוקח זמן למסך להידלק ובכרטיס הקודם 8600GTS זה היה טס

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים