עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, אני בימים אלה מתעתד לרכוש מחשב חדש המיפרט של המחשב הוא: i5 Sandy Bridge 3.3GHz Asus P8P67 Pro 8giga G.Skill Ripjaw X Hard Disk 1T sata 3 WD HX 850watt corsair Windows 7 64bit נותרתי עם בעיה קשה אחת,כרטיס המסך,כל השנים הייתי עם NVIDIA ואני מבין ש ATI פיתחה כרטיסים מתחרים וחזקים, השאלה היא כזו,אני בעיקר מטיס סימולטורים כבדים איזה כרטיס מומלץ לי GTX570 vs HD 6970 אני אמור לחבר 3 מסכים לכרטיס כדי להרחיב את טווח הצפייה. תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

פירסמתי את זה במסכים לכל .... אבל לא ענו לי ואני חייב תשובה מהר כי אני ממש על סף קנייה. אז מה משני אלה עדיף? סמסונג מאג או שבכלל עדיף משהו אחר...

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Omry,

http://skypc.co.il/pl_product~S4831GD3~8~0.htm זה סוג של בדיחה מרושעת?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by kobibo,

איזה דיירבר יתן ביצועים טובים יותר ( גם ה Omega מבוססת על הדרייבר החדש של Catalyst 5.12 ) הם יהיה גם אולי הפרשי טמפ' בין שני הדריברים ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני ממש לפני רכישת מסך חדש. פשפשטי וטחנתי את הנושא טוב טוב, ועכשיו יש לי התלבטות סופית בין 2 מסכים- 1. ה VP171 2. סמסונג 172T. כל אחד כמובן אומר משהו אחר ומשבח את האחר. המטרות שלי הם -אינטרנט,עריכת וידאו, גרפיקה. אני לא משחק בכלל משחקים,לא רואה סרטים (יש טלויזיה). חשוב לי צבעים איכותיים,ורמת דיוק גבוהה של הכתב. במבחן "ראש בראש" -מה יותר טוב? כסף לא משחק פה תפקיד אם למשהו יש אחד מהנ"ל,אשמח אם יוכל לכתוב את חוות דעתו כולל חסרונות שמצא. תודה

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by ilay22,

מישהו יודע מה שונה בגרסה הזאת שמצדיק מחיק הוזי לכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6524

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. תראו חבר'ה חשבתי פה והחלטתי לשאול את עצתכם.... שמתי לב שעל אריזת הg4 mx 440 שלי כתוב שהוא תומך "complete directx support including directx 8.1" ומכיוון שכולנו יודעים שg4mx440 לא תומך תמיכה מלאה בdirectx 8 ובוודאי שלא ב8.1 אז יש סיכוי תיאורטי לתביעת החברה על הטיית הציבור ופירסום מידע שקרי ולא נכון........ ???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. מפרט - מעבד - Intel Core i3 2120 לוח אם - H71M-DGS Asrock זיכרון - 4 ג"ב 667 MHZ, של Kingston ושל Samsung. (חצי חצי) מסך - Mag R19L-s, רזולוציה מקסימאלית 1360X768 ספק מתח - לא יודע איך לברר את זה, יש למישהו רעיון? (אין לי את המפרט שקניתי את המחשב, ואין עליו תווית) כרטיס מסך -Intel HD Graphics. אני לא מחפש כרטיס מסך לשחק במשחקים האחרונים על הגדרות טובות, כי המחשב עצמו לא מתאים לזה. אני רוצה להצליח לשחק משחקים ישנים או בעלי גרפיקה נמוכה. הנקודת מבחן היא Divinity:Original Sin. חוץ מזה אין לי בעיה עם כרטיסים מחודשים או מיד שניה אם לדעתכם זה יוצא יותר משתלם וכדאי. אשמח לעזרה, תודה, תם

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם... הבעיה שלי היא - יש לי מחשב פנטיום II 450MHZ, לוח אם של ASUS, ולצערי כשניסיתי להתקין את ה NVIDIA GE-FORCE 2 של אח שלי הוא לא עובד כמו שצריך - בBIOS הוא מזהה לי אותו אך כשאני מפעיל את WINDOWS 2000 הוא מריץ את השורה הכחולה של מסך הפתיחה אך כאשר הוא מסיים להריץ אותה המחשב נתקע ויש מסך שחור, רק כאשר אני מפעיל את העכבר (USB) הWINDOWS ממשיך לעבוד - בקיצור - רק כאשר אני מזיז את העכבר המחשב לא נתקע. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של NVIDIA וזה לא עזר. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס עצמו (הדרייבר המקורי) - ללא שינוי. ניסיתי להגדיר IRQ לכל כרטיס בניפרד ולעבוד רק עם הכרטיס מסך, ללא שום כרטיסים אחרים, וניסיתי אפילו לשדרג את הBIOS שלי אך ללא שינוי. ניסיתי לעבור ע…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אחרי הרבה שנים עם amd phenom, הגיע זמן להחליף מחשב. יש כרגע מסך 23 אינצ' עם 1080P שאני לא מתכנן להחליף אותו בקרוב. כשהתחלתי לבדוק מפרטים של חומרה עכשווית, הופתעתי לראות ש7870XT לפי מבחני השוואות עדיין נותן תמורה לא רעה (קרוב ל1050GTX). האם הדבר נכון וכרטיס שהוא די עתיק עדיין רלוונטי וכדאי להעביר אותו למחשב החדש? כרטיס כזה יוכל להתמודד עם משחקים חדשים ברזולוזיה 1920X1080? תודה,

11. Started by Taki,

שלום! ברצוני לרכוש כרטיס מסך הכי טוב שיש לAGP עם תקציב של עד 1500 ש"ח.

12. Started by lopo2,

הי מחפש המלצות לכרטיס מסך חדש שיריץ משחקים כמו fay cry 5, cod black ops 4 וכו תקציב 1500 שח +500 גג המפרט מחשב בתמונה, הספק antec 650M עדיף של Nvidia יכול להגיע פיזית לאייבורי או אם לקנות באינטרנט אז TMS מה שיותר משתלם

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by IGk,

מה כרטיס ה AGP הכי חזק כיום גם ATI וגם NVIDIA ?

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

יש לי אפשרות לקנות אחד מהם יד שנייה ב800-900 שקל.. אבל מה שאני מפחד זה שהם יהרסו לי אחרי כמה זמן בגלל שחיקה... אז אולי עדיף 793DF חדש ב710 שקל מה אתם ממליצים ? Tnx

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. א) מה זאת אומרת שתמיד אומרים פריימים במשחקים? ב) כמ הפריימים זה מהירות נורמאלית? ג) איך בודקים פריימים ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. GAINWARD Nvidia 7600GT Silent 256MB, GDDR3, 2xDVI, VO, PCI-E האם החברה של הכרטיס מוכרת. אם יש למשהו את אותו דגם אני אשמח לקבל עליו חוות דעת . תודה

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by erap129,

היום קניתי 7600GT חדש של ליטדק לAGP ומערכת שלי היא: P4 2.8GHZ PRESCOTT 512MB DDR400 7600GT AGP ובבדיקת 3DMARK 05 קיבלתי 5330 אבל באובליוויון אפילו על ההגדרות הכי נמוכות יש לי כל מיני קטעים שהFPS יורד למתחת ל20, אם אני ישדרג ל1 וחצי ג'יגה ראם זה יעזור? כי קניתי את הכרטיס בעיקר בשביל המשחק הזה ועכשיו הוא עושה לי בעיות נב. יש לי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס (91.84)

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by PLatinumEXE,

אני בקרוב קונה מחשב חדש. בתחילה רציתי לקנות את R9 290 שהוא כרטיס מעולה לפי הביקורות: (את הדגם הזה באופן ספציפי) http://www.tms.co.il/product/13157 אבל אז נזכרתי שאמא שלי נוסעת לאילת ושם הרבה יותר זול לקנות באייבורי או KSP את הכרטיס הזה (290X): http://ksp.co.il/?select=.1044..35..202..99.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21665&txt_search=&buy=&minprice=1101&maxprice=0 השאלה היא... מה עדיף? קודם כל מדובר ביצרנים שונים, מי כדאי יותר? דבר שני, לראשון יש 3 מאווררים (קירור טוב) בעוד שלשני יש את מאוורר ברירת המחדל של AMD. האם יש באמת הבדל רציני בטמפרטורות? אולי הדבר היחיד שהתאפשר לי להבין לבד זה ש-290X פחות מרעיש ועולה יותר זול בקצת מהאחד שאני רוצה לקנות…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מתי ירדו קצת המחירים של בכרטיס מסך ? כי יש לי GF6600 ויש לי ביחד עם זה ציפט של SIS וזה עושה לי בעיות (אורטפקטים) אז אם אפשר לסדר את זה איך שהו אז תגידו אם אפשר אז תגידו לי מתי ירדו המחירים. תודה מראש....

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שמעתי שהוא כרטיס טוב וחזק אבל מצב שני ראיתי כמה פוסטים פה וברשת שיש לכרטיס המון בעיות בייצור שהרבה יוצאים דפוקים משם ושזה פשלה רצינית של נוידיה כמו שראיתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480034.msg4103526#msg4103526 עכשיו מה הסיכוי שזה יקרה לי גם? כי ראיתי עוד אשכולות כאלה ואני לא מוצא כרטיס שבאותו כוח כמו שלו. ואני קונה את הגירסה של asus directu top 460gx 768mb מ KSP ואני קונה רק מ KSP כי אני קונה את כל המחשב שלי משם

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש כבר יומיים DIRECTX8.1 ולא מצאתי לא באתר של מיקרוזויפט ולא בגוגל פשוט איןן הסיבה שאני רוצה DIRECTX8.1 זה כי מתי שבאתי לשחק בפעם הראשונה בMOHPA זה אמר לי שאין לי כרטיס מסך מספיק טוב אבל הוא כתוב בכרטיסי המסך שנבדקו באותה הודעה ג'יפה 4 440 MX אז אני משער שזה בטח כי אין לי DIRECTX8.1 יש למישו לינק?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. בליזארד שחררה את המפרט הרשמי המומלץ כדי לשחק בדיאבלו 3: Windows® Vista/7 (latest service packs) Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz 2 GB RAM NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better מתוך האתר הרשמי אני לא עומד בדרישה של כרטיס המסך כרגע. ראיתי מיליון כרטיסי מסך זולים שנחשבים טובים בהרבה מ HD4870 למשל Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB GDDR5 הבעיה העיקרית היא שיש לי ספק כח של Enermax 400W וזה מסתבר לא מספיק לכרטיסים "חדשים". לעצתכם אודה!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. *צונזר* ולא לבקשת האתר אתם בטח יכולים לנחש...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by joniar,

ואם שיך 9800 {לא X2} לעשות SLI ואיזה ספק כח יצטרך 600W של HEC יספיק?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים