כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שווה להשקיע כסף בקניה של 660TI ? זה באזור של 1600 שקל מהסתכלות בגראפים נראה שהוא כבר בדרך למטה ויש הרבה דגמים מעליו השאלה אם שווה קניה כרגע או שיש משהו באופק של חצי שנה הקרובה שאולי כדאי להמתין למשל איזה ליבה חדשה שכרגע בפיתוח שאני לא יודע עליה יש משהו בקנה הידוע אחרי סדרת 600?
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המערכת שלי (מפרט בצד) ואני חושב שהמעבד שלי מספיק חזק ולכן השדרוג יהיה בזכרונות ובכרטיס המסך. האופציות שאני שוקל - רכישה של כרטיס HD6950 נוסף ב550 ש"ח (יד שניה, בן שנה וחצי) במידה ואלך על האופציה הזו, עלי יהיה לקנות ספק חדש, לוח אם תומך, וזכרונות. נניח וספק יעלה לי כ-400 ש"ח, לוח אם שתומך במערך ובמעבד יעלה לי כ-600 ש"ח וזכרונות עוד כ-300-400 סה"כ השדרוג יעלה לי כ-2000 ש"ח האופציה השניה היא לקנות כרטיס מסדרה 7XXX שבמחיר הזה אני מניח שאפשר להביא 7970 או 7950 ללא שינויים אחרים במערכת. תוסיפו לזה את ה500 ש"ח שאני ירוויח ממכירת ה6950 והאופציה השניה נשמעת משתלמת יותר לדעתי, אבל מה יותר חזק? מה לגבי צוואר בקבוק מהמעבד? מה עלי לעשות? אולי בכלל להשאר ע…
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מפרט המחשב : לוח אם : Gigabyite GA-EP45-DS3 P45 מעבד E8400 כרטיס נוכחי 9800GT זכרונות OCZ 4G ספק OCZ500SXS 500W מה הכרטיס הכי טוב שאפשר להתאים למחשב הזה . תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן עשיתי את העדכון של CCC מ12.8 ל12.11 והחלו להופיע מסכים מפוספסים בצבעים אפור תכלת וסגול ביטלתי את הOC והחזרתי ל12.8 ועדיין יש את זה מה לעשות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש לגמניג כבד מאוד האם הכרטיסים GTX660 ורדדון 7870 יכלו להריץ לי על אולטרה משחקים כבדים ומי עדיף מבניהם? ועם זה בכלל יתאים למערכת שלי זה המערכת: 1. לוח אם H55 2. ספק כוח טרמלטיק 550W לא זוכר תדגם 3. 4 זיכרון ראם 4.מערכת הפעלה וינדוס7 64 Bit 5. מעבד I5 750 6.מארז טרמלטיק V3 תודה לעונים בברכה מתן וסליחה על פתיחת עוד אשכול פדוט לא עניתם לי
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כרטיס מסך לאח של חבר שיחזיק לו גיימינג כבד (FPS בעיקר) ככל האפשר עד לשדרוג הצפוי עוד שנה בערך. זה התקציב שיש ואם אפשר משהו קרוב יותר ל-400 ש"ח מה טוב. אם ממש ממש כדאי אפשר לחרוג מ-500 אבל ממש בקטנה. שאר המערכת מבוססת I5-750 עם 8G זיכרון וספק חזק מעל ומעבר. מסך FHD 1920X1200 (כרגע עם GTX250 אני חושב). ברור לי שביד2 אין מחיר אחיד אבל נסו לתת מחיר שהגיוני למצוא ביד2/טרייזון וכדומה. בינתיים ראיתי HD5850/70 בסביבות האלה... יש משהו יותר טוב? אולי של NVIDIA במקרה? אם אתם רואים איזו מציאה רלוונטית כמובן אשמח ללינק. תודה.
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לוח אם - Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400 זכרונות - A-Data EXTREME DDR2 800 4GB כרטיס מסך - Geforce 9800GTX המחשב אצלי כבר בערך שנתיים. אז ככה, עד לפני יומיים בערך הייתי מריץ את רוב המשחקים על הגרפיקה הכי גבוהה, Assassin's Creed 3 היה רץ אצלי על הגרפיקה הכי גבוהה די חלק והייתי שמח מהביצועים של המחשב שלי, בוקר לאחר מכן קמתי, הדלקתי את המחשב והיה רעש ממש ממש חזק (אני חושב שזה היה מהמעבד, ממש לא בטוח), ולא הייתה תמונה, לא ראו כלום על המסך עד שעשיתי ריסטרט, ואז הכל כאילו תוקן וחזר להיות כרגיל והמחשב רץ לי חלק עד שנכנסתי שוב פעם לAssassin's Creed 3, אבל הפעם כשנכנסתי הביצועים היו ממש ממש ירודים, הFPS היה ממש נמוך וגם אם הורדתי את הגרפיקה לרמה ממש …
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
השאלה בכותרת השמח לתשובה. אני שואל בגלל הבדלי המחירים שלהם..
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. ואני רוצה לדעת עם הוא מתאים למערכת שלי שנקנתה בשנת 2010 התקציב הוא 1000-1400 שקל המערכת היא: 1. לוח אם H55 2. ספק כוח טרמלטיק 550W לא זוכר תדגם 3. 4 זיכרון ראם 4.מערכת הפעלה וינדוס7 64 BIT 5. מעבד I5 750 6.מארז טרמלטיק V3 האם כרטיס סך כמו רדון 7870 יתאים למערכת? תודה לעונים בבקשה תעזרו לי אני רוצה לרכוש השבוע תכרטיס
-
היי אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך במחשב של אחי, במחשב יש לו מעבד I3 עם 4GB זכרון ולוח אם של אסוס דגם P8H61-M . מערכת הפעלה win7 home 32bit. במחשב משחקים הילדים שלו משחקים ורואים סרטים. כרטיס המסך שם עכשיו מובנה בלוח והם רוצים כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו fifa וכו" ברמה סבירה שיספק ילדים חובבנים בני 12-13. אשמח לקבל המלצות. התקציב הוא 400-450 ש"ח. בתודה, חנוכה שמח מני
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך מחשב CRT, והזמנתי את הכרטיס MSI R6850 הביתה, והכרטיס מגיע, ואני רואה שאין בכרטיס חיבור VGA! כלומר אני לא יכול לחבר את מסך המחשב שלי לכרטיס מסך הזה. חשבתי שהכרטיסים של היום מגיעים גם עם חיבור VGA. האם מבין כרטיסי המסך החדשים היום, יש כרטיסים שמגיעים עם חיבור VGA? כי אני רוצה להחליף את הכרטיס שקיבלתי לכרטיס אחר באותה הרמה או אפילו קצת פחות, אבל שיבוא עם חיבור VGA. (כרגע אין לי אפשרות לשדרג למסך LCD) תודה
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חח אחריי שהמחשב שלי החליט שהוא רוצה לעשות לי בעיות (מחשב בן 5 שנה), הוא מפעיל את עצמו מחדש כל פעם כשהוא מציג את הלוגו של הלוח אם. עכשיו ניסיתי לברר איזה חלק עושה לי בעיות והגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך, (הוא היה עושה לי בעיות עוד לפניי) ועכשיו אני מתכוון להחליף אותו. המפרט: core 2 quad q6600 gigabyte motherboard ep43-ds3l 2gbx2 ram a-data hd4870 - הכרטיס המניאק western digital 640gb זה פחות או יותר מה שאני זוכר כי כרגע אני לא בבית ואני לא יכול לפרט יותר. האמת שדיי התבאסתי שאני לא יכול לשחק BF3 באופן נורמלי אבל אין לי עכשיו גם תקציב נורמלי ואני לא חושב ששווה להשקיע בכרטיס מסך טוב על מחשב ישן. יש כרטיס מסך שיוכל להריץ לי את המשחק בצורה נורמלית שמתאים למפרט הזה? אני מוכן להשקי…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום , קניתי כרטיס מסך GTX 660 ויש לי אותו פחות מי חודש ויש לי איתו איזה בעיה במשחקים ... כל המשחקים שקניתי עושים לי FPS נמוך מאוד של כימת 30-50 הכרטיס שרכשתי קניתי בIVORY . מפרט של המחשב שלי : http://img96.imageshack.us/img96/206...7250676923.png ספק כוח : A.PFC 550W FAN12 Ci-Power CWT ולכל השואלים הוא לא גינרי אז לא להגיד גינרי כי הוא לא . משחקים שיש לי בעיה איתם הם : Call of duty BO 1 / MW 3 / BO 2 Borderlands 2 Unreal Tournment III אני צילמתי את התמונות של הבעיה במשחק BO 2 אבל הבעיה הם בכל המשחקים . ואני רוצה לדעת למה ה-FPS הנמוך .... והמשחקים הם לא עם מנוע גרפי ממש חריף .. Borerlands 2 ו UT 3 זה משחקים שמשתמשים במנוע גרפי של Unreal En…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום כולם, היום קיבלתי מחשב חדש - עם כרטיס מסך HD7950. הבנתי שאני אמור לקבל משחקים .. עכשיו איך בדיוק אני עושה את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יצא לכרטיס מסך שלי ראיתי 2 עדכוני BIOS אחד היה רשום עליו : VBIOS update for HD7950-DC2T-3GD5 (Strong recommend) Improve performance and stability in 3D situation והשני : VBIOS update for HD7950-DC2T-3GD5 (Optional) Optional BIOS enables AMD PowerTune technology with boost clock אני התקנתי עכשיו את הראשון שראשון מישהו אולי יודע מה ההבדל ביניהם? (כי אין ממש פירות מעבר לזה) ואם מה שהתקנתי יותר מומלץ או אולי השני? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וערב טוב . אני מעוניין לקנות כרטיס זה וראיתי שיש מספר גרסאות לדוגמא אלה : 1 . http://ksp.co.il/?uin=17131 2. http://ksp.co.il/?uin=16817 3. http://ksp.co.il/?uin=17086 4. http://ksp.co.il/?uin=16533 רציתי לשאול אתכם מה הכי כדאי לי לקנות, בין כל הגרסאות ואני מעוניין בכרטיס עם יכולת אוברקלוק טובה . תודה .
-
- 78 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות GTX 660 חדש,אבל יש כמה סוגים וחברות שמוכרים אותו באותו המחיר,האופציות הן: מTMS- כרטיס מסך של SPARKE . מKSP- כרטיס מסך של ZOTAC. מאייבורי- כרטיס מסך של POINT OF VIEW. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקבל את המשחקים מפה: http://amd4u.com/neversettlepromo/ איפה אני מוצא את ה יוניק אידי אני מקווה שלא על הקופסא כי זרקתי אותה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
מה אני צריך להתקין בשביל שיפור מהירות הליבה של כ. המסך שלי? AMD HD7950 אם זה משנה- לוח אם MSI Z77A G45 מערכת הפעלה w7 64bit אשמח לתגובות *ואיך אני מתקין את זה? כמו דרייביר רגיל?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי חברה, הנה לינק למפרט שלי: http://i.imgur.com/45F1p.jpg אני מעוניין לשדרג לו את הכרטיס מסך לכרטיס שיריץ לי משחקים על רמת הגרפיקה הכי גבוהה. נכון לעכשיו יש לי את הכרטיס ATI 4890 והוא כבר לא עומד בדרישות. אני אקנה את הכרטיס בארה"ב ככה שאין הגבלה של מחיר. אשמח להצעות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, הכרטיס מסך שלי (HD4890) החליט שהוא לא רוצה לעבוד יותר והוא מרצד ומראה נקודות מוזרות על המסך ובקיצור אי אפשר לעבוד איתו יותר. החלפתי לאיזה משהו ישן שהיה לי בבית (X1950XTX) והמחשב עובד וככה אני יודע שאכן זו בעיה בכרטיס. הבעיה היא שאת ה-1950 אני צריך למחשב אחר ולכן אני צריך לקנות כרטיס חדש ואשמח לעזרתכם. מבחינתי שיעלה כמה שפחות, עד 500 ש"ח במקסימום. הוא לא צריך להריץ משחקים, הוא צריך רק לתמוך בשני מסכי HD שיפעלו ביחד עם עדיפות אולי ל-Nvidia בגלל ששם יש צ'יפ שעוזר לקידוד הוידאו. לוח האם שלי הוא gigabyte P55A-UD3.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
התקלקל לי הכרטיס מסך. יש לי מעבד e8400 ובגלל שהמחשב ישן עדיף לי להחליף את הכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יום יש לי כרטיס גרפי אונבורד של אינטל שיושב על המעבד. (Intel hd graphics core i-3) לוח גיגה בייט h55m- usb3. הסיבות שבשעתו לא הוספתי כרטיס מסך 'חיצוני' היו כי חיפשתי סביבת עבודה שקטה עם מינמום מאווררים ולכן גם שמתי על המעבד קירור פאסיבי. כמו כן גם הצרכים שלי לעניין הגרפי היו בסיסיים ביותר. כיום בתי משחקת במשחקים כמו סימס 3 וכדו' ויש לי תחושה שזה זז קצת לא אידיאלי ולפעמים גם נתקע, כמו כן יש משחק אחד שלא ניתן להתקין בכלל (מדיסק קנוי) בגלל מגבלות הכרטיס הגרפי הקיים. רוצה לרכוש כרטיס שישפר לי את העניין, אבל עם קירור פאסיבי. שאלה ראשונה, האם אין חשש שגם מעבד וגם כרטיס מסך, שניהם עם קירור פאסיבי, עלולים ליצור סביבת עבודה חמה מדי? (המארז שלי הוא antec 82). לא יודע אם המיד…
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב בעל המפרט המצוין מטה; אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיתאים למשחקים כגון Starcraft 2 ו-Elder Scrolls, כמובן בנוסף לעבודה 'משרדית' (office, גלישה וכו'). התקציב שלי הוא כ-600 ש"ח. מפרט קיים: - לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. Z68MA-D2H-B3 (Socket 1155) - מעבד: Intel Core i7 2600 @ 3.40GHz, Quad-Core - זכרון: Single-Channel DDR3 @ 631MHz 4GB - ספק כוח: 450W, IP-S450BQ3-3 T - מסך: Samsung Syncmaster SM2333T (1920x1080@60Hz) - כרטיס מסך on board קיים היום: Intel HD Graphics Family, 1814MB אשמח להצעות, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שום כולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש התקציב הוא בערך 1700 +-100 שקל הציעו לי את HD7950 3GB לא משנה מה המפרט שלי כי אני מתכוון להחליף את כול המחשב עם מעבד לוח אם וזיכרון פשוט עם יש משהו שעדיף אליו מבית NVIDIA בטווח מחירים הזה? תודה לעוזרים =]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-