עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי הקודם שלי התקלקל - Nvidia GeForce 6600. במהלך החיפושים אחרי כרטיס חדש אז נתקלתי בנתונים שונים של הכרטיסים ואני חושש שלא כל הכרטיסים יעבדו אצלי. מפרט המחשב: AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 5200 959 MB RAM PCI Express x16 DDR2 האם אני יכול לקנות כרטיסים שפועלים על PCI Express 2 ופועלים על DDR3 ? תודה רבה לכל העונים...

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי אנשים, אני רוצה להאמין שכל שנה הכטיסים מוכרזים ויוצאים לחנויות בארהב פחות או יותר באותו חודש בשנה, אפשר לדעת מה הסיכוי שהכרטיסים החדשים כבר יגיעו לחנויות בחול לפני היוני-יולי? ואם לא יש תאריכים פחות או יותר ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. חבריות מה קורה?? מקווה שטוב תשמעו.. המחשב נדלק.. כל המנורות עובדות + כל המאווררים.. אבל המסך לא נדלק ! המסך תקין.. נבדק.. אז אני מניח שזה הכ. מסך.. מה אתם אומרים ? דווקא חבל עליו... הוא היה בנזונה לא"ק !! הוא הוציא לי 6430 ב3דמארק2003 ! ליבת ר350.. הכל קירור סטוק ! בלי סינקים.. בלי סיילנסר ! אבל אני יודע שהוא לא נשרף מזה.. עשיתי תא"ק.. ואז הורדתי אותו.. הוא כבר חודש+ בלי א"ק.. עכשיו תגידו.. אם הבעיה באמת בכ. מסך... ויחליפו לי אותו.. הוא של גיגהבייט... יש מצב שהחדש יגיע עם ליבת ר360?? צודהה

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היום חזרתי מארצות הברית וסוף סוף התפנה לי זמן לחבר את הכרטיס החדש (GTX680 של EVGA גרסת רפרנס). חיברתי אותו למפרט שבצד (את ה-570 שלי הוצאתי לפני זה, כך שהם לא היו מחוברים באותו הזמן) כל חיבורי החשמל הכל כמו שצריך לחצתי הדלק נדלק בתאום אני מריח משהו שרוף, אני רואה שהכרטיס עולה באש (ברצינות, אש יצאה מימנו) אני יכול להעלות תמונה, אבל זה פנימי ולא חיצוני, אני לא רוצה לבטל אחריות, אז אני מעדיף לא לפתוח. בכל אופן ניתקתי או מהר מהחשמל בדקתי את הכרטיס וחיצונית הוא נראה תקין. בשביל למנוע שאלות מיותרות: הכרטיס נקנה בארצות הברית ב-Newegg, ושם הוא נשלח לקרוב משפחה, מימנו לקחתי אותו. בדקתי עוד פעם את ה-570 שיש לי ואת ה-4850 הישן שלי, שניהם עובדים בלי בעיה (גם מבחני מאמץ). על הלוח לא נר…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by mafyoner,

רציתי Sapphire אבל לאחר שקראתי הרבה מאוד תגובות של אנשים בפורום ראיתי שכתבו שSapphire עושה הרבה בעיות במשחקים המחשב קורס נתקע וכו.... מה אתם ממליצים לי ליקנות אני ממש ממש לא יודע כבר מה לקנות תודה מראש!

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by ohadher,

שלום. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש. קודם כל המפרט של המחשב: intel core2quad Q9550 2.83Ghz with pci express interface) main board - AsusTek P5Q3) DDR3 - 4GB (2*2=4) WIN7 - 32 bit כרגע יש לי כרטיס מסך GTS-250 זה מריץ לי באטלפילד 3 על הגדרות הכי נמוכות בערך, וזה נראה לא טוב, וקשה לשחק. מקס פיין 3, מריץ על הגדרות בינוניות-גבוהות - אבל גם נראה בינוני. בקיצור, כרטיס מסך חדש. אני לא סגור על התקציב(900-1600), ועל זה גם רציתי לשאול. 1. האם על פי המפרט אני יכול לקנות כרטיס מסך חדש וטוב? זאת אומרת, לא יווצר לי צוואר בקבוק? 2. האם כדאי ללכת על תקציב של 900 שקל - שמה שהיה נראה לי בתקציב הזה זה ה-6870. לכמה זמן יחזיק לי ה-6870 על הגדרות גבוהות? האם כדאי ב-1300 את ה- gtx560ti - לכמה זמן ה…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום יש לי מחשב AMD 4200+DUAL והכטיס מסך שלי כרגע מובנה gforce 6150 והתקנתי ווינדוס ויסטה .. עכשיו אם אני אתקין דירקט 10 זה יתפוס? או שאני צריך להתקין דירקט 9 בנתיים עד לקניית כרטיס מסך שכן יתמוך בו והאם כדאי לחכות לכרטיסים מסוג הזה שיהיו זולים יותר כי אני שוק ל קנות ATI REDEON 1950XT ... תודה לעונים .

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Bartleby,

אני רוצה המלצה לכרטיס מסך הכי טוב (למשחקים כמובן) ש-5500 ש"ח יכולים לקנות. הסתכלתי בסטיקי אבל לא הבנתי מה יותר טוב Nvidia או ATI. יש עדיפות לכרטיסים שמגיעים עם OC כלול באחריות - לא איכפת לי לשלם את הכמה מאות שקלים הנוספים בשביל זה. אם יש מערך SLI ב-5500 ש"ח שעולה בביצועים על כרטיס בודד במחיר הנ"ל בבקשה רשמו גם אותו בנוסף . יחס עלות/ביצועים/כדאיות לא מעניין אותי. אם תוכלו להמליץ על כרטיסים מנועה/פנדה זה יהיה מצויין. תודה.

• 39 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. בהתחשב בתהליך הזה, האם כדאי לי לשקול ברצינות אפשרות של קניית 9500 רגיל?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. http://www.fudzilla.com/home/item/31265-geforce-gtx-780-coming-on-may-23rd לא הבנתי איזה דברים יביא חוץ ממהירות לא ראיתי גם מתי AMD תתן תשובה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. כולם פוחדים מהתופעה אז הגיע הזמן לברר כמה היא שכיחה. למי מכם נוצרו פיקסלים שרופים בטבעיות (ולא כי אח שלכם דפק פטיש 5 קילו על המסך) אחרי שהוא קנה את המסך (ולא כאלה שקיבלו מסך עם פיקסלים שרופים)? 1. איזה מסך? 2. כמה פיקסלים שרופים? 3. כמה זמן המסך ברשותכם? 4. אחרי כמה זמן מיום הקניה התחילו פיקסלים להשרף? שימו לב! הסקר הוא רק לבעלי מסך עם פיקסלים שרופים! (והוא לא שואל סתם איזה מסך יש לכם בלי קשר לפיקסלים) לי בכל מקרה יש Samsung 710TM ו-Hyundai Q17+ ו-LG L1720P מושלמים הדיון הזה הוא רק לאנשים שלמסך שלהם התפתח פיקסל שרוף אחרי שהם כבר קנו אותו!!!

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by 3d_max,

שלום לכולם..היה לי ATI 8MB ישן וטוב..החלפתי לASUS 7100 PRO ...עובד מעולה..שיפור עצום..אבל.. עכשיו בכל פעם שאני מבצע ריסטרט או מדליק את המחשב בבוקר...המסך נדלק כאילו היה סגור לגמרי ולא במצב סליפ או סטנד-ביי כפי שהיה עם הכרטיס הקודם...האם הסברתי את עצמי.. אני מניח שהבעיה קשורה להגדרה כלשהי בביוס..או ברג'יסטרי...או משהו בסגנון. תשובות יתקבלו בברכה. גלעד.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by תמיר.......,

עוד חודש בערך אני מתכוון לקנות מחשב הייתי רוצה המלצה על מסכי LCD הכי טובים בישביל משחקים אין הגבלה של מחיר אנא הגיבו תודב רבה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. (לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לפורום OC וקירור...) מפרט המחשב בצד. הכרטיס בן חצי שנה ללא OC בכלל! בזמן האחרון (קיץ?) יש ארטיפקטים קלים במשחקים כשאני על הגדרות תצוגה גבוהות. טמפ' כרטיס 55 מעלות בממוצע (והמעבד עצמו עם OC על 55-60 מעלות, לא מצליח לקרר אותו יותר וזה כולל ניקוי מארז ומאווררים, משחה טרמית חדשה וכו') ממה שאני מכיר (ואולי אני לא מכיר טוב) יש ארטיפקטים רק בגלל OC ולא בגלל טמפ'... השאלה היא האם הארטיפקטים הם רק בגלל הטמפ'? יש דבר כזה? אולי בכלל הכרטיס שבק חיים? (או חלקית...) איך אני יכול לבדוק שהכרטיס מסך תקין? אני מכיר את התוכנות של 3dMark אבל יש עוד בדיקות חוץ מזה?

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. בחור עם מחשב ישן Athlon XP 2500+ החליט לבדוק כמה שיפור יהיה אם הוא יחליף את כרטיס המסך הישן שלו (FX5700) ב-6800GS החדש. הוא הניח שעם כזה מעבד ישן השיפור לא יהיה עד כדי כך משמעותי. אני חושב שהתוצאות מדברות העד עצמן. http://www.overclockers.com/articles1309/

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Atlon-Xp,

ברצוני לקנות כרטיס מסך שלXFX אבל רציתי לדעת עם היא חברה טובה! הכרטיס: XFX GeForce4 MX440 - 64mb DDR - TVOUT עולה 235.71 ש"ח. יש לכם המלצה אחרת... כרטיס עד 310 ש"ח...

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by mardona,

הנה סתכלו ותדהמו! -------------------------------------------------------------------------------- http://hardware.gamespot.com/Story-ST-17118-1925-x-x-x http://apps.ati.com/ir/PressRelease...eleaseID=705309 http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2406 http://computers.walla.co.il/?w=/4/711532 http://pc.ign.com/articles/610/610112p1.html

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by neil4,

למה המהירויות שעון שלו כ"כ נמוכות 250\444 זה נמוך מאוד , האם הוא כמו האטלון אקספי 1700 שיש לו יכולות אוברקלוקינג מצויינות? ואל תתנו לי כתבות שנכתבו ע"י אלכסים בבקשה , אני לא מבין אותן.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by johny goldman,

שלום חברים, אני לא יודע כמה תאימות זה קריטי לכן אני פונה אליכם כאן בשביל עצה. לי יש לוח אם : GA-H97M-HD3 מעבד : i5- 4590 3.30GHz אני מחפש כרטיס יותר טוב מה 660 GTX העייף שיש לי, אני לא מחפש את החידושים של ה GTX 10 ומשפחתו, משהו גם מהדורות הקצת יותר זקנים 9. יש המלצות לכרטיסים? נתקלתי בכרטיס באמזון שהוא כן מסדרת 10 : Gigabyte Geforce GTX 1050 Ti 4GB Windforce Graphic Card האם המחשב שלי כן תואם לכרטיס הזה? אם לא, אשמח להמלצות, מבחינת תקציב אני לא עף בשמיים של 5000 שקל אבל משהו סביבות 1500-2000 אני אשרוד. תודה מראש.

20. שלום לכולם. אני רואה שלפי מבחני הביצועים מרחבי הרשת, ביצועי הRT של כרטיסי AMD נופלים משמעותית מול הכרטיסים של נווידיה. השאלה שלי האם זה עניין שיכול להפתר תוכנתית בהמשך ע"י עדכון דרייברים או עדכונים למשחקים עצמם? או שזה קשור למשהו חומרתי בכרטיס עצמו ויפתר/ישתפר רק בדור הבא של הכרטיסים? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. כרטיס מסך למשחקי רשת כמו ET ו AA שיריץ נורמלית עם fps טוב מעל 70 על הגדורות גבוהות בינוניות ה9800 פרו שלי מריץ אותם על 100 יציב אז אני מחפש משהו בסגנון שלו אבל בפחות כסף ולא יד שנייה 6800 רגיל 128 מגה 790 שקל 6600 רגיל 256 מגה 495 שקל 9600 פרו 256 מגה 390 שקל 9600 פרו 128 מגה 250 שקל 9600 אקס טי 256 מגה 490 שקל x1600 פרו 256 מגה 730 שקל מה אתם אומרים הכי ביצועים הכי טובים ביחס למחיר ויריץ תמשחקים ככה על 1024x786 בלי פיטלרים high או מדיום על fps יציב וטוב מעל 70 ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by xxxlr1,

אוקיי אז המאורר של הכרטיס מסך שלי (של HIS) עושה מלא רעש ובעיות גם לאחר שנוקה מאבק ושומן. אמרו לי שצריך להחליף.. השאלה איך אני עושה את זה ואיזה אני צריך לקנות..? אני לא ממש מתמצא בזה אז בואו תעזרו לי :] השם המלא: HIS ATI RADEON HD5770 1GB

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by karpad,

שלום רק רציתי לראות את ההבדלים בין הכרטיס הישן לחדש בקצב הפריימים בATITOOL פתחתי לי את התוכנה לתומי ומה ראיתי שם?!!!! רואים ממש מגעיל את ה3D VIEW למה רואים כלכך מגעיל מה עשיתי לא טוב!?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Bear Cub,

אני יודע שהמשחק הזה: Marvel: Ultimate Alliance יצא ל PS3 ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המשחק הזה נחשב כ DX10 משמע ש 8800GTX/S יתמכו בו בצורה מלאה. מן הסתם שהוא עדיין לא יצא בגירסת PC.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Would?,

שלום מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין השניים? האם עדיף לעבוד עם טריפל או דאבל? האם אני יכול לשנות את זה איפה שהוא? או שכל משחק אני צריך ללכת לאפשרויות ולשנות תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים