כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש עם הכרטיס מסך של NVIDIA GTX 970. הבעיה שנתקלתי בסוגים רבים עם ווריאציות שונות בכל מה שקשור לסוג הקירור \ מס' מאווררים ועוד פרטים טכנים שאני פחות מבין בהם. כל זה עשה אותי די מבובל, רק ל-Gigabyte עצמה יש מספר רב של סוגים שונים של אותו כרטיס! לדוגמא - http://www.gigabyte.com/products/main.aspx?s=43#1%3B52%2C53%4053%4053%2C54%7C1%2C8%401%402%2C269 ככה שלא רק שאני לא בטוח מאיזה יצרן לקנות את הרטיס (ASUS או GIGABYTE), גם ביצרן עצמו אני לא בטוח מה קורה...
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, אני מחפש כרטיס באזור במחיר הזה. אין לי העדפות מיוחדות בין ATI או NVIDIA. הכרטיס צריך להיות PCIE. הוא עבור מחשב דיי חדש (שכרגע עובד עם כרטיס onboard ממש גרוע) הוא מיועד למשחקים מדי פעם, אני לא ממש גיימר כבד.
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שווה? כלומר כדאי להוסיף את ה200 שקל ולקנות את ההרקולס? או שזה אותו כרטיס? לי פשוט נמאס כבר מהgeforce 3 ti 200 הישן הזה.. כזה איטי זה לא יאומן.. אז אתם אומרים שוה? או כדאי לחכות לגי פורס החדש ? למרות שאני חושב שהוא יעלה איזה 3000 שקל.. למרות שאני מעדיף את נוודיה מאשר את ati ..
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כולם פוחדים מהתופעה אז הגיע הזמן לברר כמה היא שכיחה. למי מכם נוצרו פיקסלים שרופים בטבעיות (ולא כי אח שלכם דפק פטיש 5 קילו על המסך) אחרי שהוא קנה את המסך (ולא כאלה שקיבלו מסך עם פיקסלים שרופים)? 1. איזה מסך? 2. כמה פיקסלים שרופים? 3. כמה זמן המסך ברשותכם? 4. אחרי כמה זמן מיום הקניה התחילו פיקסלים להשרף? שימו לב! הסקר הוא רק לבעלי מסך עם פיקסלים שרופים! (והוא לא שואל סתם איזה מסך יש לכם בלי קשר לפיקסלים) לי בכל מקרה יש Samsung 710TM ו-Hyundai Q17+ ו-LG L1720P מושלמים הדיון הזה הוא רק לאנשים שלמסך שלהם התפתח פיקסל שרוף אחרי שהם כבר קנו אותו!!!
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: לוח: gigabyte GA-i915md-g socket 775 מעבד pentium III 800 זיכרון 2GB כרטיס מסך:nVIDIA GEFORCE 6200 כרגע אני לא מצליח לראות סרטים ברזולוציה של 1080p הסרט נתקע כל הזמן (720p עובד מעולה). כמו כן אני לא מצליח להפעיל את DXVA. רציתי לדעת: 1. האם ה-DXVA בכלל יכול לעבוד עם החומרה שיש לי? או שאולי יש דרך אחרת לראות 1080p עם המפרט הזה? 2. האם כרטיס מסך חדש יפתור את הבעיה ואם כן איזה כרטיס זול ושמתאים ללוח שלי כדאי לקנות? תודה, אלון.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה אני חייב את העזרה שלכם דחוף... אני קונה היום מחשב חדש והחנות מחזיקה את הכרטיס הנ"ל רק של ספיר ותמורת 1280 אני התכוונתי לקנות מקורי של ATI אבל כל חנות אחרת מספקת אותו רק עוד שבועיים... מה אתם אומרים להתפשר עליו או שאין בכלל הבדל?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, בשעה טובה התחדשתי ב6950 של GIGABYTE, ולפני שאתקין אותו ואנסה להמיר אותו ל6970, רציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות לטובת הדרייבר הישן של ה4890 ? קראתי איפשהו שאם לא מסירים את הדרייבר לחלוטין, זה עלול לעשות בעיות קשות אח"כ ... במיוחד שיש לי WIN 7 שהוא בכלל לא נותן להסיר בלי שהוא יתקין מחדש את הדרייבר בלי לשאול אותי בכלל ... אשמח לקבל הנחיות איך לעשות זאת
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כנס המפתחים SIGGRAPH - מנכ"ל אנוידיה מכריז על כרטיס המסך הראשון מסוגו, המיועד במיוחד לחישוב קרני אור לצורך יצירת סצינות תלת מימדיות אמיתיות מתמיד - עכשיו בארכיטקטורה פורצת דרך בשם Turing לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן.. מעוניין בעזרתכם.. אני על סף קניית מסך LCD. כעיקרון הייתי נעול על Samsung 710T עם יציאת DVI. - מה שהניע אותי לקנות את המסך זה עניין ה-PIVOT בנוסף לזמן התגובה הנמוך(12) , הקונטרסט הגבוה יחס ניגודיות.. בינתיים גיליתי את 721S Samsung שהוא עם אותן תכונות כמו של 710T (כולל PIVOT) רק עם זמן תגובה של 8 ms-מהיר יותר. ולפני זמן מה התעניינתי לגביי החלפת מסך עם כמות פקסלים מתים. נוכחתי לדעת שאצל סמסונג רק כעבור 5 פקסלים מתים מחליפים את המסך. עכשיו רציתי לדעת מבין אלו שקנו את אחד משני המסכים שרשמתי האם המסך כבר הספיק להקפיץ פקסלים שרופים ובכמה זמן אחרי קנייה? והם זה באמת מפריע למשחקים וסרטים? לגבי החברה המתחרה LG, יש את המסך 1750HQ. לגבי LG הבנתי שמספיקים 3 פקסלים שרופים…
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4946&s=1 פורסם אצלם לאר הסרת ה-NDA
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? כרטיס טוב? איזה דברים להתקין בשבילו ? =]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי את חוות דעתכם עליו הכרטיס הוא: PNY Technologies GTX460 1GB OC GRAPHICS CARD מה אתם אומרים ? בשביל משחקים...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש והרכיב היחיד שאני עדיין מתלבט לגביו הוא הכרטיס מסך, בעיקר בגלל האפשרות ברכישת כרטיס משומש עם אחריות לשנתיים, כשההבדל במחיר הוא 600+ ש"ח. הכרטיסים ביניהם אני מתלבט, כאשר ההתלבטות היא ביחס עלות מול איכות: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB: https://www.tms.co.il/product/13483 Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X OC Boost: https://www.tms.co.il/product/13233 Sapphire Radeon R9 270X VAPOR-X 2GB GDDR5: https://www.tms.co.il/product/13113 Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5: http://www.tms.co.il/product/12970 אחת השאלות שלי אליכם, היא האם מסוכן לקנות את הכרטיס המשומש בעל האחריות לשנתיים, כי מוזר לי שההבדל במחיר בינו לבין המ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש. קודם כל המפרט של המחשב: intel core2quad Q9550 2.83Ghz with pci express interface) main board - AsusTek P5Q3) DDR3 - 4GB (2*2=4) WIN7 - 32 bit כרגע יש לי כרטיס מסך GTS-250 זה מריץ לי באטלפילד 3 על הגדרות הכי נמוכות בערך, וזה נראה לא טוב, וקשה לשחק. מקס פיין 3, מריץ על הגדרות בינוניות-גבוהות - אבל גם נראה בינוני. בקיצור, כרטיס מסך חדש. אני לא סגור על התקציב(900-1600), ועל זה גם רציתי לשאול. 1. האם על פי המפרט אני יכול לקנות כרטיס מסך חדש וטוב? זאת אומרת, לא יווצר לי צוואר בקבוק? 2. האם כדאי ללכת על תקציב של 900 שקל - שמה שהיה נראה לי בתקציב הזה זה ה-6870. לכמה זמן יחזיק לי ה-6870 על הגדרות גבוהות? האם כדאי ב-1300 את ה- gtx560ti - לכמה זמן ה…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם . המערך במחשב והספק כח נקנה . כצפוי, מערך כרטיסי מסך גורר התעסקות . יש לי כמה בעיות והייתי שמח לעזרה מכם . מבחינה טכנית: 2 הכרטיסים מחוברים היטב ללוח האם. 280X שהוא חזק יותר מחובר ל- PCIE- X 16 . ה- 7950 מחובר ישר אחריו ( PCIE- X8 ) . 2 הכרטיסים ע ובדים בנפרד נהדר, ללא ארטיפיקטים, הבהובים, ריצודים או כל בעיה אחרת . חיברתי את 2 הכרטיסים באמצעות גשר X-FIRE שבא עם כרטיס המסך 280X . מבחינה תוכנתית : הפעלתי את הקרוסספייר בדרייבר של AMD . הגרסר האחרונה מותקנת (15.3.2015 ) הבטא האחרונה . הבעיות שאני רואה כרגע הן : א - לפי GPU-Z הכרטיס השני, 7950, מופיע לידו ULPS, ניסיתי למצוא את הקובץ הזה דרך הרג'יסטרי ודרך תוכנה שאמורה למתג אותו לערך 0, אך לא מצאתי בכלל את הקובץ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים ... אני שוקל לשפר קצת את המחשב וחלק מהחברים אמרו לי לא למהר וחלק אמרו לי לשדרג כרטיס מסך ו\או מעבד זה המפרט שלי ספק W450 לוח אם H61M-S2-B3 GTX 550 Ti כרטיס מסך זיכרון פנימי 8 מעבד I5-2400 CPU @3.10 Gz תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מרגיש שיפור משום מה יש לי 2 8800 מישהו יכול לומר לי איך באמת לוודא שזה פעיל וכמה אחוז שיפור אמור להיות תודה
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי למסך טלוויזיה 40" עם כבל DVI-HDMI באורך 3 מטר במטרה להנות ממשחקי ספורט כגון :פיפא ופרו אני מקבל איכות,חדות וצבעים מאוד טובים , אבל יש בעיה מעצבנת, כל כמה זמן במשחק אני רואה רגעית סוג של קרע /חיתוך בצורה אופקית במסך באמצע המשחק ועוד כל מיני תופעות של לפעמיים קוראות , ניסיתי לפתור את הבעיה בהגדרות של הטלוייזיה וכיביתי את מנגנון החלקת התמונה ,ניסיתי גם לשים על מצב PC בטלוייזיה ,יש אולי הרבה של שיפור אבל בעקרון לא פותר לי את התופעות המוזרות בגרפיקה מה שבמסך המחשב זה לא קורה. מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך אפשר לפתור או לפחות לצמצם את התופעה ? האם זה עניין של הגדרות מסויימות בכרטיס הגרפי במחשב? *חומרה של המחשב מוצג למטה.(משחק ללא SLI)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שהמשחק הזה: Marvel: Ultimate Alliance יצא ל PS3 ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המשחק הזה נחשב כ DX10 משמע ש 8800GTX/S יתמכו בו בצורה מלאה. מן הסתם שהוא עדיין לא יצא בגירסת PC.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני לא ממש מרוצה מהביצועים של הכרטיס מסך שלי... ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס הרבה יותר חזק. אני מכון להשקיע עד 2000 שקל האם יש תחלופה אחרת???(אני מביא 7800gt יד שניה ב-2000..) נ.ב בכמה אני יכול למכור את הכרטיס שלי??(שימו לב שיש עליו קירור של זלמן והוא בא עם כל הסט של vivo)
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך המערכת שיש לי כרגע seasonic ss-500et 500W Intel Core i5-750 Gigabyte GA-P55-UD3 Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB והאם הספק שלי מספיק חזק או צריך להחליף?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נראה לי החלטתי ללכת על gtx 570 צריך המלצה לדגם טוב, חשבתי על: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/gigabyte-geforce-gtx-570-1280mb-gddr5-320bit-overclocked-p-12183?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sparkle-geforce-gtx-570-1280mb-gddr5-320bit-overclocked-p-11335?cPath=67 בנוסף התיעצות לגבי הספק ENERMAX 525W שהוא די ישן , אני מניח שיעשה את העבודה כי ישב עליו 7950X2 ו 4870 , השאלה גם איך הוא יתמודד בנוסף עם OC למעבד ולכרטיס ?? אשמח להמצלה לדגם 570
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של חברת HP מסוג Z420, להלן הנתונים : Processor: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-1620 0 @ 3.60GHz Number of Cores :4 Memory: RAM 8.0 GB Video Card NVIDIA Quadro 2000 Power supply: 600 W רכשתי כרטיס מסך של GIGABYTE - gtx 1080. לאחר חיבור הכרטיס במחשב שמתי לב שיש לכרטיס מסך קונקטור POWER PCIE עם 8 פינים ואצלי במחשב יש כבל עם 2 מחברים (6 פינים) פנויים שלאע בשימוש. בפורום התמיכה של HP אמרו לי שיש כבל מתאם PCIE 2x6 pin to 8 pin (לינק לפורום התמיכה של HP : https://h30434.www3.hp.com/t5/Business-PCs-Workstations-and-Point-of-Sale-Systems/New-video-card-to-Z420-Base-Model-work-station/m-p/6346061…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עכשיו ככה...יש לחבר שלי צורב DVD... הוא רוצה לצרוב סרט רגיל שהוא הוריד מהאינטרנט...(יש חלק עם 5.1 ערוצי קול)... בפורמט DVD שהמכשיר DVD שלו יקרא את זה...אבל המכשיר שלו לא תומך בDIVX/XVID... איך צורבים??
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-