כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
Sigma Designs Realmagic XCard MPEG-4/DivX Hardware Decoder אני רוצה לקנות אותו אבל אני מתלבט בקשר לכרטיס של LEADTEK לא זוכר תשם יש רק אחד אני רוצה כרטיס שאפשר יהיה להקליט מוידאו אליו (למחשב) מהטלוויזיה למחשב ו.. זהו יש את נראה לי בשני הכרטיסים איזה יותר איכותי ואיזה לפי דעתכם אני צריך רשמתי לכם מה אני צריך
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD 4200+DUAL והכטיס מסך שלי כרגע מובנה gforce 6150 והתקנתי ווינדוס ויסטה .. עכשיו אם אני אתקין דירקט 10 זה יתפוס? או שאני צריך להתקין דירקט 9 בנתיים עד לקניית כרטיס מסך שכן יתמוך בו והאם כדאי לחכות לכרטיסים מסוג הזה שיהיו זולים יותר כי אני שוק ל קנות ATI REDEON 1950XT ... תודה לעונים .
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, האם יתכן שהרזולוציה תשתנה (ירדה ל 800) לאחר חיבור למסך טלויזיה? הרזולוציה בחיבור למסך מחשב היתה 1024. תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק כח חלש. לא מעוניין להחליפו כעת. יש לי כרטיס מסך 7600GS (שמשרת אותו נאמנה, תומך OC מכובד). הבנתי שללא OC בשיא הוא צורך 75WATT אני מחפש כרטיס עד 200 שח אולי 250 שח שיעבוד כראוי ושיהיה חזק יחסית. חיבור נדרש PCIE. אני יודע שבמחירים האלו, אין מצב למצוא משהו חזק, אבל אפשר גם ביד 2. תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים.. אני בצרה! נישרף לי הכרטיס מסך.. הוא היה GEFORCE 6200. חשבתי לעצמי שהרי עוד כמה חודשים בודדים יהיה כבר כרטיס DX10 אז בינתיים אני אקנה כרטיס מסך זול שיחזיק אותי עד אז....... וכשיהיה DX10 אז אני כבר אקנה מחשב חדש וגם כרטיס מסך חדש. המקסימום תקציב שלי לכרטיס מסך DX10 הוא 1000 שקל. הכרטיס מסך החדש שקניתי הוא GEFORCE 5200 64BIT והוא ממש לא משהו.. לא היה לי יותר מידי זמן לחשוב על זה כי הייתי צריך שיהיה לי מחשב עובד. התקנתי את הגירסא הכי עדכנית שלו מהאינטרנט.. וחצי מהמשחקים הטובים במחשב לא עובדים. אחד המשחקים שיצא בשנת 2006 זז ממש ממש לאט שאיאפשר לשחק נורמלי (וזה אחרי שהגדרתי את הגדרות הוידיאו הכי נמוכות).. קיצור אני מאוכזב מהכרטיס חשבתי שיתן לי קצת יותר. וגם לא שמתי …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום וברכות לכולם. כפי שאתם מבינים אני חדש בפורום (הודעה ראשונה). ז"א - אני צפוי לעשות טעויות של מתחילים בכללי הכתיבה בפורום... אנא סבלנותכם תתקבל בברכה (וגם קבלת פנים חמה - 70c?!) שאלתי: האם יש בסידרת כרטיסי המסך של ATI HD5X תצורה ע"י יצרן כלשהוא שבה יש חיבור לטלוויזיה CRT? האם אפשר ע"י מחבר כלשהוא או פיתרון אחר לחבר את המחשב ל-TV שיש לה חיבורי קומפוננט, קומפוזיט ו- S-Video באמצעות אחד מכרטיסי HD5X? יש לי TV של טושיבה 34" עבה (70 ק"ג...) וחשבתי על כרטיס מסך HD5670. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש מבדקים להבדל בין PCI-E 2.0/3.0/4.0 ? בפועל ולמעשה לא תאוריות של מהירות כפולה שלא רואים אותם במבדקים . כלומר עם כרטיס מסך חדש מה מהירות כרטיס מסך יהיה בפועל בפלטפורמה PCI-E 2.0/3.0/4.0 ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מסך : GT430 יציאות בכרטיס : VGA HDMI DVI-I עד עכשיו עבדתי עם צג אחד עם היציאה האנלוגית VGA רציתי לעבוד עם 2 צגים ולכן רכשתי מ KSP כבל DVI-D DVI-D כדי לחבר מהכרטיס מסך לצג השני בקיצור ניסיתי ניסיתי ניסיתי וכלום נאדה ! מחשב מזהה רק יציאה אחת אם אני מחבר רק DVI הוא מזהה רק DVI ואם אני מחבר VGA הוא מזהה רק VGA נשבר לי ולקחתי את היציאה הנוספת HDMI וחיברתי למסך אחר השני ועם ה VGA עבדתי כרגיל והוא זיהה 2 מסכים השאלה למה אני לא יכול לעבוד עם DVI ו VGA על 2 צגים ? חשבתי אולי הכרטיס דפוק ולא ! גם בכרטיס אחר עשה לי את אותו דבר , עכשיו הבעיה רק בכבל מה שמוזר שאני מחבר את ה DVI בנפרד המסך נדלק רק ב 2 צגים הוא עושה בעיות זה קשור לזה שהיציאה במסך ובכרטיס מסך זה DVI-I ולא DVI-D …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך שלXFX אבל רציתי לדעת עם היא חברה טובה! הכרטיס: XFX GeForce4 MX440 - 64mb DDR - TVOUT עולה 235.71 ש"ח. יש לכם המלצה אחרת... כרטיס עד 310 ש"ח...
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות את ה Radeon 4870 hd x2 של Club3D עדיין מתקשה להבין את כל ההבדלים המטורפים במחירים בין החברות השונות כגון : sapphire, asus, gigabyte club3d etc... את הכרטיס ראיתי בSkyPC במחיר די סביר (2480 ש"ח)... אמינים החברה בSkyPC? כל דעה, רעיון וחוות דעת מתוך ניסיון תעזור לי מאוד. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לי יש עכשיו Geforce4 mx440 אני יודע שהוא לא גרוע אבל אני מעוניין להחליף אותו מה הכי כדאי ומשתלם (אבל שיהיה אפשר גם לצפות דרכו בטי וי)
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרטיס ה-Titan V החדש כולל את הליבה המלאה הגדולה החדשה של מפתחת השבבים,וגם תג מחיר עצום לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
מישהו מוכר את הכרטיס ,האם הוא איכותי ? ברמה של 980 ? יריץ לי ללא בעיה 1440P גודל מסך 27 אינצ' ? החברה הזאת איכותית ? מה אתם אומרים,כדאי ללכת עליו ? http://www.amazon.com/EVGA-Superclocked-Signature-Dual-Link-06G-P4-3793-KR/dp/B00IKQOPZW אין לי סבלנות לחכות ל 1070,תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? כרטיס טוב? איזה דברים להתקין בשבילו ? =]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השוויתי קצת מחירים של מסכי 17" LCD בזאפ, וגיליתי שבין הזולים ביותר (2300-2500 ש"ח) אפשר למצוא מסכים של חברות שלמיטב ידיעתי הן טובות, עם RT16... הנה כמה דוגמאות: Sony: http://zap.co.il/model.asp?model_id=30238 Acer: http://zap.co.il/model.asp?model_id=23554 Benq: http://zap.co.il/model.asp?model_id=30962 מבין שלושתם רק ל-Acer יש חיבור DVI, אבל סוני נותנים 4 שנות אחריות... עכשיו (כרגיל) השאלות... 1. נתחיל ב-WTF?! מסכים טובים עם RT16 לא אמורים להיות הרבה יותר יקרים? או שאני מפספס משהו? 2. אני מניח שעקב ה-RT הנמוך המסכים האלה אמורים להיות מספיק טובים למשחקים וסרטים? 3. והאם DVI באמת כ"כ חשוב? ה-4 שנים אחריות אצל סוני קורצות לי יותר... (כן, יש לי יציאת DVI בכרטיס מסך). תודה מר…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם..היה לי ATI 8MB ישן וטוב..החלפתי לASUS 7100 PRO ...עובד מעולה..שיפור עצום..אבל.. עכשיו בכל פעם שאני מבצע ריסטרט או מדליק את המחשב בבוקר...המסך נדלק כאילו היה סגור לגמרי ולא במצב סליפ או סטנד-ביי כפי שהיה עם הכרטיס הקודם...האם הסברתי את עצמי.. אני מניח שהבעיה קשורה להגדרה כלשהי בביוס..או ברג'יסטרי...או משהו בסגנון. תשובות יתקבלו בברכה. גלעד.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני די חדש בתחום ואני לא כל כך יודע איזה נקודות חשובות בכרטיס מסך ואם הוא חשוב בכלל שמעתי כל מיני דברים - שחשוב שהוא יהיה עם כמה שיותר זיכרון, לפחות 256BIT. אבל ראיתי שהסדרה של NIVIDIA שמיועדת לעריכה Quadro , דווקא היא באה עם קצת זיכרון ו128BIT (בדגמים עם המחירים הריאלים שבסדרה) אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שהמשחק הזה: Marvel: Ultimate Alliance יצא ל PS3 ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המשחק הזה נחשב כ DX10 משמע ש 8800GTX/S יתמכו בו בצורה מלאה. מן הסתם שהוא עדיין לא יצא בגירסת PC.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרטיס מסך GTX580 תדרים ללא אוברקלוק-772/1002/1544 מעבד- 2500K עובד על 4.2G דריוור האחרון-314.22 ביצעתי בדיקת 3DMARK11.וקיבלתי תוצאה כללית על הפנים. 4 הבדיקות הראשונות בעלות תוצאה נורמלית. אבל בדיקת 5 קיבלתי-3.55FPS בדיקה 6 קיבלתי-6.85FPS שיניתי בדרייור את הפיזיק שיעבוד על ה-CPU לא עזר עשיתי פיזיק שיעבוד על ה-GTX580 לא עזר קישור לתוצאה ונתונים: http://www.3dmark.com/3dm11/6340060 מה עוד לנסות.הוא מה עשיתי לא בסדר ???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי הקודם שלי התקלקל - Nvidia GeForce 6600. במהלך החיפושים אחרי כרטיס חדש אז נתקלתי בנתונים שונים של הכרטיסים ואני חושש שלא כל הכרטיסים יעבדו אצלי. מפרט המחשב: AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 5200 959 MB RAM PCI Express x16 DDR2 האם אני יכול לקנות כרטיסים שפועלים על PCI Express 2 ופועלים על DDR3 ? תודה רבה לכל העונים...
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במחירים 2500-3000 אםם אים יש משהו יותר טוב אז תמליצו לי,וגם על חברה, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עריכה!!!!!!! מה טוב יותר? ALBATRON GeForce FX 5600EQ 256MB DDR או Gigacube readeon 9600 pro lite 128ddr ?????????/ ואם יש משהו ששוה יותר עד 960 שקל תגידו לי בבקשה מצטער על כל ההטרדות...
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח SSD בחיבור msata שמורכב צמוד מאוד לכרטיס המסך שלי ביציאה של PCIE X16, בגלל שהכרטיס שלי מגיע לטמפרטורה של בין 85 ל95 מעלות חיברתי את הכרטיס ליציאה אחרת של PCIE אבל הGPU-Z רושם לי שהיא X8, עד כמה קריטי החום שכרטיס המסך פולט לדיסק הקשיח שלי והאם זה בטוח שהוא לא ידפק מהחום?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-