כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ישלי מחשב נייח עם ווינדוס 8 ובדירוג הוא4.4 אני רוצה לקנות כרטיס מסך כדי לחבר אותו למסך 40 אינץ' וכדי שיעבוד טוב במשחקים החזקים איזה אתם ממליצים (עם חיבור hdmi) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הכל עובד כמו שצריך תענוג אבל למה יש רעשים מהמסך כאשר אני מוציאת חיבור dvi הרעש ניפסק! כאשר גם משחק בהגדרות רצולוציה זה גם ניפסק לשניה וחוזר למה זה?בקיצור כאשר הdvi מחובר למסך! נ.ב קצת קשה לי לתאר תרע אבל ננסה בערך .. כמו ממיר שעובד dvd שמקריבים תאוזן יש רעש של פועל משהו כזה בערך די מעצבן סיבה לכך?+פתרון?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
3 חודשים חלפו מאז יצא העדכון האחרון לדרייבר (12.10). מדוע הם משתהים כל כך הרבה זמן בשחרור העדכון? זה מתסכל מאוד לאור העובדה שבעבר היו משחררים דרייברים בתדירות של פעם בחודש.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, ברשותי המפרט הבא: Intek® Core i7 3770 CPU @3.40GHz Memory 32GB RAM NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 2048MB דיסק 128GB SSD 2X דיסק 1T Win7 64Bit אני מתעסק באדריכלות ועובד עם תוכנות תלת מימד לרינדורים יחסית כבדים. האם יש טעם להחליף את הכרטיס מסך ל QUADRO (ואם כן אז איזה) בנוסף, ראיתי את הכתבה על ה SOFT MODDING לכרטיסי GEFORCE בשביל לגרום להם להתנהג כ QUADRO מה שלא הבנתי זה, האם הכרטיס שלי תומך באופציה הזו או לא. תודה, KodKod112
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות כרטיס מסך שמתאים ל acer aspire x1700
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש להחליך את כרטיס המסך במחשב שלי התקציב הוא עד: 700 ש"ח לוח האם שלי הוא: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model EP43-DS3L (Socket 775) Chipset Vendor Intel Chipset Model P45/P43/G45/G43 Chipset Revision A3 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801JR (ICH10R) אני צריך לקנות מ KSP מטעמי נוחות ואיזה סידור שיש לי מול החנות, אז אני ממש אשמח אם תוכלו לתת לי את הכרטיס הכי טוב שיש ב KSP בטווח המחיר הזה. חשוב לי שתהיה יציאת HDMI (שנראה לי שזה כבר סטנדרט) וזהו פחות או יותר, אני רוצה שזה גם יריץ את GW2 על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר, אבל זה לא משחק כבד במיוחד... תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי שלום לכם יש לי מחשב בן כמה שנים אני דיי מרוצה עד שאתמול נהרס לי הכרטיס מסך לאחר סמני מוות שנראו בזמן האחרון הכרטיס היה מבית GIgabayte gforce 9800gt 256bit 1g המעבד שלי הוא Q8300 2.50GHZ לוח אם Gigabyte ga-g41m-es2l ספק כוח 500w לא זכור לי החברה אבל אם זכרוני אינו מטעה הוא ספק טוב ואינו ג'נרי נחות בכל מקרה האחריות פגה ואני זקוק לכרטיס מסך חדש השימושים שלי הם כאלו אני לא מהגיימרים המטורפים אבל אני כן אוהב להוריד משחק חדש מדי פעם כדי להתרענן ולהרגיש צעיר כמו בעבר, למרות שלרוב אני זונח הכל לטובות פיפא 13 . הבנתי מהמקורות הדלים שלי שאין לי מה לחפש פחות מ256 ביט אז אשמח להמלצה שתתאים למחשב שלי בתקציב של 600 ש"ח תודה רבה וסליחה על החפירה (:
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מפרט בצד, אני משתמש בתוכנה Sapphire Trixxx.. חוץ ממהירות הליבה והזיכרונות של הכרטיס יש שם עוד שתי אפשרויות : Board Power LI VDDC מה הם ? והאם בזמן OC כדי לגעת בהם או לא ? ובקשר למהירות המאוורר... ב OC להשאיר אותו על אוטומטי ? או שלעלות את האחוזים עד כמה שאפשר בגבול הנסבל מבחינת רעש ? הכרטיס מגיע ככה מהמפעל : core - 950 memory - 1250 Board Power LI - 0 VDDC - 1131 תוצאות 3dmark 11 P8955AMD Radeon HD 7950(1x)Intel Core i5-3570
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים הנל? כמה מעלות יפחית לי בערך קירור שכזה לעומת קירור סטוק, האם שנייהם מתאימים ל-7970 ? כמה רועש קירור שכזה נגיד על 100% תפוקת קירור לעומת המכסחת דשא שיש לי?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי כרטיס מדגם msi hd7970 oc / אני לא יודע לבודד את הבעיה, לפני כמה ימים עשיתי oc לכרטיס והיתה לי בעיה של יציבות/קפיצות. ביטלתי את ה-OC ובאותו זמן החלפתי לדרייברים הכי עדכניים של AMD. התקנתי את FC3 והמשחק על שיא ההגדרות כולל AA על 8 ומגמגם. גם כשאני מוריד את ה-AA ל-2 זה קורה הוא מגמגם. עוד מישהו בעל AMD חווה את התופעה בשיא ההגדרות או שיכול להיות שדפקתי את הכרטיס?
-
- 39 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום המפרט מחשב שלי נכון לעכשיו הוא: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz זיכרונות: 2XKINGSTON 2GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 Series לוח אם: gigabyte ga-ep43-ds3l ואני יכול לקבל כמעט בחינם את הכרטיס מסך gtx560 ti ורציתי לשאול האם הוא יפעל על המערכת שלי? האם יווצר צוואר בקבוק משמעותי? תודה מראש לעונים.
-
שלום. יש לי כרטיס מסך HD5850 והוא פשוט הפסיק לעבוד. לפני יומיים הלכתי לישון, וכשקמתי בבוקר המסך של המחשב היה כבוי (עם חשמל אבל ללא צג). ניסיתי לפתוח ולנקות את הסלוטים, לשנות כבלים, להחליף מסך, אבל כלום, הוא עדיין לא מציג כלום. כרגע אני מחובר לכרטיס מסך המובנה שעל הלוח אם כך שזה לא קשור ללוח אם או למסך. הכרטיס מסך לא מראה שום סימן תקלה. המאוורר עובד, הוא משמיע צפצוף אחרי ההדלקה, אבל כלום. אין צג. מה זה יכול להיות? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מדי כמה שניות יש האטות וזמני תגובה "גבוהים" אני מדבר על משחק ב single player רזולוצית המסך של 1680X1050 HD78500 i5-3450 8GB התופעה הזאות לא קוראת לי במשחקים אחרים ניסיתי לשים את כל ההגדרות על LOW וחלקם לבטל כלל אבל התופעה עדיין קימת הדריברים של הכרטיס מסך עדכנים 12.10 מה עוד אפשר לבדוק ולעשות?
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
החוצפנים האלה שקודם יוציאו דרייבר לסדרה 7.... בני ז*נ*ת אני פשוט לא מאמין שאני כבר הרבה שנים רוכש כרטיסים רק שלהם - החל ב רדאון 9600XT דרך 4870HD וזוג 6870HD... ושבוע שעבר רכשתי את המפרט שרשום אצלי בצד עם 7950 DUAL X של SAPPHIRE... כל המשחקים עובדים על הגדרות גבוהות ביותר עם פילטרים... אין בעיה מבחינת ביצועים, בסדרה 6 סבלתי מקצת בעיות גרפיות במשחקים כמו טקסטורות קופצות ומתחלפות וכו... אבל עכשיו זה על גבול הבילתי נסבל, כמעט בכל משחק - יותר נכון ברוב המוחלט של המשחקים זה ככה ! FC3 פשוט המצב מגעיל והבעיה קיימת אצל הרבה מאוד אנשים.... אפילו במשחקים מסריחים כמו World of Tanks יש בעיות... הבעיות אמורות להיפטר בעידכון 12.11 - בינתיים התקנתי את הבטא שלו שלא כל כך עוזרת - בקיצור …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרטיס מסך של gigabyte gtx 680 oc אני מעוניין להוסיף עוד כרטיס מסך על מנת לשפר את הביצועים האם כדאי ובכמה אחוזים זה ישפר לי את הביצועים? ברשותי מעבד core i7 3770k לוח אם asus rampage v extreme ספק כח corsair ax 1200i זיכרונות g.skill 32 gb 1600mhz קירור noctua d14
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש כרגע במחשב ישן עם ווינדוס XP וכרטיס מסך RADEON 3650. בקונפיגורציה זאת אין כל בעיה, והמשחקים עולים אוטומטית עם קצב רענון של 75 HZ, שזה מתקבל על הדעת בשביל CRT(לא מתכוון כרגע לעבור לLCD) הבעיה היא, שאני מתכוון לקנות מחשב חדש עם ווינדוס 7, ואני יודע שמשום מה חברות כרטיסי המסך הזניחו את נושא קצב הרענון בדרייברים החדשים שלהם(זה נכון מהניסיון שלי לפחות לגבי RADEON, לא יודע NVIDIA). לפני שאני מוציא כאלף שקלים על מערכת הפעלה+כרטיס מסך, אני רוצה לוודא שלא תהיה שום בעיה לשנות את קצב הרענון. מה ידוע לכם בנושא לגבי NVIDIA למשל?
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל כנראה שזה יהיה עוד בערך חודשיים (עד שיכנס הכסף). ראיתי שאורגנה מכירה קבוצתית של ה-GTX 670 בהנחה של סביבות ה-400 שקל. רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות אותו עכשיו בהנחה או לחכות עד לקניית המחשב. כשאני אקנה את המחשב התקציב יהיה בסביבות 4000 ש"ח, לגיימינג על רזולוציה 1920x1080 - יכול להיות שאולי קפצתי מעבר לפופיק עם הכרטיס או שהוא יתאים? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש פתרון פשוט להפעלת 3 מסכים עם החומרה הקיימת - אשמח לעצתכם המלומדת: יש לי מסך DELL 2407WFP במרכז (1920x1200) ושני מסכי DELL 2007FP בצדדים (1600x1200). אפשרות #1: שימוש ב-HD5850 שלי עם שני חיבורי DVI ושימוש במתאם אקטיבי DP-DVI שעולה כ~120 ש"ח מאמאזון (Eyefinity). צריך לחכות איזה חודש עד שיביאו לי אותו או לשלם כפול כמעט ולהביא אותו עם BUY2USA למשל. אפשרות #2: מה שיש לי כרגע מתחת לידיים זה: * מעבד I5-2500K עם לוח Z68 של ASUS עם DVI+HDMI+VGA * כרטיס HD2400XT פאסיבי עם DVI+VGA * כרטיס HD3650 פאסיבי של ASUS עם 2xDVI אפשר אולי לעשות איזו קומבינה בין הנ"ל כדי להפעיל 3 מסכים ללא מתאמים נוספים (עם כבל DVI בלבד)? אפשר לשלב בעניין את הליבה המובנית במעבד איכשהו? אם…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מתכוון לרכוש כ.מסך בימים הקרובים,כמו שרשמתי בנושא ,לפי התקציב אני בדקתי והחלטתי ללכת על הכרטיס הזה,אני גיימר ואני רוצה כרטיס חזק ,השאלה היא מה ההשלכות לזה שיש לי לוח i3 ,ומעבד ddr3 ..זה ירוץ טוב עם כרטיס מסך ddr5 ? ומה האלטרנטיבה אם הכרטיס הזה לא מתאים..? בטווך מחירים של עד 700 שח תודה
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון אז ככה....יש לי מחשב יחסית חדש...אציג את המפרט בהמשך.... יש לי כרטיס מסך HD7970 GHZ EDITION 6GB והאמת שעד כעשיו לא הייתה לי בעיה עם אף משחק על ההגדרות הגבוהות ביותר... אני שוקל להחליף את כרטיס המסך ל GTX690... האם זה כדאי? אני ירגיש בהבדל? מפרט המחשב שלי הוא זה : מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-4x4 GB DDR3 כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול איזה מהכרטיסי מסך האלה טוב יותר לגיימינג ובעיקר לגראפיקה? Gigabyte HD 7850 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E או Gigabyte GTX660 Ti 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E המפרט של המחשב הוא Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray Gigabyte Z77X-UD5H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 Corsair TX 750W V2 Active PFC 14cm Fan Noctua NH-D14 CPU Cooler תודה רבה לעוזרים יובל.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך עד 400 ש"ח (גמיש, במידה ויש אופציה כדאית) עבור עבודה עם שני מסכים בו זמנית: האחד ברזולוציה 1680x1050 והשני ברזולוציה 1920x1080. כרטיס המסך הנוכחי שלי מבוסס על Nvidia 7600GT ונראה שהוא מתקשה לסחוב עבודה בו זמנים עם שני מסכים ברזולוציות הללו. המחשב לא משמש כלל למשחקים כבדים, אלא בעיקר לעבודה ב-Office, תיכנות עם Visual Studio 2012 ומשחקים קלים (קומפי). אציין כי המדובר במחשב, שחלק מן הזמן מדמה באמצעות VMWare (בשילוב טכנולוגיית VT-x, שמוטמעת במעבד) שני מחשבים נפרדים, למרות שלמעשה מדובר במחשב אחד, שעל כל מסך מופיעה מערכת הפעלה נפרדת. המחשב שלי די מיושן, אבל מספיק לצרכי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: Gigabyte 965P-S3 זכרון: 6GB DDR2 800Mh…
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת במה 2 כרטיסי מסך שמחוברים למחשב תורמים? אני יודע שזה מעלה את הביצועים אבל איך? כאילו רק לכרטיס מסך אחד מחובר מסך או שזה לא קשור פשוט הביצועים יהיו טובים? ואם יש לי HD4770 ואוסיף עוד אחד HD4770 משחקים שלא עלו לי בגלל הכרטיס מסך פתאום יעבדו? או שזה עובד אחרת?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
גירסה שאפשר לשנות את הוולטז לגירסה רגילה ! תירשמו ותורידו http://www.overclock.net/t/1265543/the-amd-how-to-thread# http://www.overclock.net/attachments/8046 התראד או אני לא לוקחים אחריות על נזק שיגרם תשתמשו בחוכמה ותקראו מדריכים !
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-