עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עדיף מה יהיה יותר מהיר??? וטוב יותר למשחקים של היום ובעתיד? INNOVISION G-FORCE 4 TI 4200 128MB או זה? SUMA G-FORCE 4 TI 4200 64 MB לא SE! כמובן שאני לוקח בחשבון אוברקלוק לשניהם! אז מה יהיה יותר מהיר בלי ועם אוברקלוק?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by black spider,

אני רוצה לקנות מחשב, ואני בדרך לסיום ההזמנה, המעבד שבחרתי הוא Q9300 לוח אם ASUS P5E, הכרטיס מסך אני אני מתבלט בין מה דיף: חשבתי על 3870, נראה טוב, וגם ישנה אפשרות להוסיף עוד כרטיס כזה בעתיד, אבל אז חשבתי כמה חשמל יוכל לי 2 כרטיסים . אז ראיתי יצא 9800GTX יותר יקר עולה איזה 1500 ש"ח, מוכן להשקיע כסף זה, אבל איזה כרטיס יביע ביצועים יותר טוב ויחזיק לי יותר זמן בין השלוש בלי לבצע OC לכרטיס. בין הלוח אם לכרטיסים שבחרתי יש תאימות 100%? יש אולי כרטיס רדיאון חדש בתווח המחירים +-1500 ש"ח שאני לא מכיר? תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם חשבתי על שלושה כרטיסים, ואני לא יודע איך לבחור ביניהם את האחד הטוב יותר ביחס עלות/תועלת כולם של GIGABYTE דגמים : u] 9800GTX+ N98XPZL1GH / GTS250 N250ZL1GI / 4850 R485MC1GH הקול הפנימי אומר "לך על ATI " - אין לי הסבר מדוייק למה המחירים זהים +/- מה אתם אומרים ? תודה רבה! נ.ב - הכרטיס לא מיועד למפרט אותו אתם רואים באתר (המחשב שלי) מחירים לפי הסדר 811 / 840 / 793 (בש"ח כולל מע"מ)

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. משהו הביא לי דרייבר לכרטיס מסך שלי יותר עדכני וזה מחק את הקודם וזה גם לא היה מתאים אז אין לי דריבר בכלל במחשב עכשיו לכרטיס מסך והורדתי מלא גירסאות וכלום לא עבד הוא רשם לי בסוף ההתקנה : "setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. setup will now exit. " הורדתי את הגירסא שאני צריך ..פשוט הכל בתוכנה "everst" שהדרייבר שאני צריך זה: http://www.siz.co.il/my.php?i=5zuyniwmymmw.jpg וגם זה לא עבד בקיצור אני לא יודע ממש מה לעשות הכרטיס מסך כבר שבועיים לא עובד אי אפשר משחקים במחשב אי אפשר ממש כלום רק אתם יכולים לעזור הכרטיס מסך :msi radeon 9550 מערכת הפעלה ווינדוס XP חברה של הכרטיס מסך זה :ATI תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by c636fr3w,

שלום, יש לי את המפרט הבא: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz לוח אם: MSI G31M3 (MS-7528) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) זיכרון:2048MB DDR2-800 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8400 GS 512 MB ספק: ATX 300 JSP - socket 775 real 300w אפשר הצעות לכרטיס מסך+ספק כוח שייתנו ביצועים טובים ברזולוציה סבירה בHIGH /MEDIUM במשחקים החדשים ואלו שיצאו בקרוב, כמו COJ2 ,PROTOTYPE ,ARMA2, assassins creed 2 וכדומה.... בתקציב של עד 800 ש"ח (חריגה של עד 150 ש"ח) תודה רבה לעוזרים.

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Nimale,

אני רואה פה שכולם שלא שווה את הכסף וכל זה אבל יש שתי אופציות: 1. GigaByte 6600GT 128MB בסביבות ה- 930 ש"ח או 2. GigaByte 6600GT 256MB בסביבות ה-1,140 ש"ח עכשיו השאלה היא אם המחיר שווה את התוספת ואם באמת הכרטיס ינצל את ה128MB הנוספים לו.. אני יודע שכבר חפרו את הנוסא וחיפשתי הרבה בפורום הזה אבל תשובה ישירה אם זה שווה את התוספת לא קיבלתי אז אשמח לקבלה בהקדם, תודה =]

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. GAINWARD Nvidia 7600GT Silent 256MB, GDDR3, 2xDVI, VO, PCI-E האם החברה של הכרטיס מוכרת. אם יש למשהו את אותו דגם אני אשמח לקבל עליו חוות דעת . תודה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by tomhalo,

הדרייבר היחיד שפועל לי טוב ה7600gs הוא הדרייבר שבא עם הדיסק של הכרטיס מסך החלטתי להוריד דרייבר חדש אבל שום דרייבר חדש לא פועל טוב עם הכרטיס מסך שאני אומר לא פועל טוב אני מתכוון שסרטים רואים אותם ממש בהיר (להבדיל מהמסך עצמו) וגם אחרי שמסדרים את הבהירות הסרט לא פועל טוב ויש כמו משיכות כאלה על הסרט והוא לא פועל טוב.. שמעתי על עוד מישהו שזה קרה לו.. אבל מה הבעיה בדיוק ? ניסיתי את שלושת הדרייברים האחרונים ובכולם הייתה אותה בעיה. ועוד שאלה, קראתי קצת על פתיחת צינורות, זה אפשרי בכלל ב7600gs ? כדאי לי להתקין דרייברים של אומגה ? (הם מבוססים על דרייברים מ2005 לפי מה שראיתי..)

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by alex28,

יש לי שאלה חברים אני רוצה לקנות SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 ויש לי ספק של 500W, הספק יחזק מעמד??? ועוד דבר יש לי לוח האם עם PCI-Express 2.0 ויש 2.1 מה הבדל בינהם אם אני יכול לשים כרטיס שהוא 2.1 על 2.0? בכרטיס זה יש שני כניסות מתח PCIE אני צריךלחבר לשניהם מתח??? איזה חברה כדי לקחת ASUS או SAPPHIRE?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Split,

שלום אני צריך לקנות כרטיס מסך למחשב 800Mhz עם 256Mb זיכרון, עד עכשיו היה עליו כרטיס ישן מאוד של Nvidia מהסדרה של Gefroce 256, אבל הוא נדפק לחלוטין והתחיל לעשות קווים מוזרים על המסך. לא משהו מאוד יקר, 500 שקל פלוס מינוס. אני לא ממש מבין בזה, וחבר הפנה אותי לכאן ואמר שיש פה אנשים שיוכלו לעזור אז בבקשה תודה רבה, split.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. או לקנות מסך בקרוב? ועוד כמה שאלות: 1.מתי יצאו מסכי תלת מימד ? 2.וכמה הם יעלו ~?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. <p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>אני ממש מתלבט בין שני הכרטיסים מה דעתכם??</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. חשוב שלא יהיה גדול מHD 5850, עדיף כמה שיותר קטן (שלא יתנגש בכרטיסי זיכרון כי הלוח הוא מיקרו ATX) התמיכה ב4K היא רק לצורך סרטים לטלוויזיה, לא למשחקים שיפעלו ב1080P תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מעבר לעניין השימוש - מה ההבדל בין הכרטיסים בפועל מבחינת: 1. ארכיטקטורה 2. חומרה 3. יכולות 4. קושחה/דרייברים שמעתי הרבה מאוד דיבורים ונפנופי ידיים, חלקם בגדר אמירות שיווקיות וחלקן אמונות קוואזי-מיסטיות. המידע הטכני היחיד שמצאתי בשיטוט ראשוני זה של-GEFORCE יש יכולות double-precision נחותות משמעותית אבל לא משהו מעבר לזה, ודאי לא כמותי. השימוש שלי יהיה בעיקר לחישובים מתמטיים כבדים בעזרת שילוב של MATLAB-CUDA ו/או C++-CUDA. לא לגיימינג ולא לעריכה גרפית/אנימציה. אשמח לעצה/מידע ממביני עניין. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Shavoigen,

שלום חברים, היו היה saphire 7970. בתקציב של 1000₪,איזה כרטיס הכי משתלם לקנות היום? אני בעיקר מנסה למצוא משהו באתר וביד2 ופחות על כרטיס חדש. האם כדאי לקנות כרטיס פחות חזק ב500-600, או משהו כמו 1060/970 gtx? המפרט שלי כולל מעבד: i5 2500k 4.3 gh לוח אם: msi z68a-g43 1155 4x4gb 1600mhz תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. המחיר כרגע הוא 1700+-, מתי הכרטיסים החדשים יוצאים והאם שווה לחכות לעוד ירידה במחיר כשהכרטיסים החדשים יצאו? ככל הניראה ישולב עם מעבד E8400 או קוואדרו של אינטל עדיין לא החלטתי... האם הוא יספיק להגדרות גבוהות-בינוניות ל3 שנים הקרובות? (כן אני יודע ש3 שנים זה נצח במונחי מחשב אבל בכל זאת)

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by karpad,

שלום רק רציתי לראות את ההבדלים בין הכרטיס הישן לחדש בקצב הפריימים בATITOOL פתחתי לי את התוכנה לתומי ומה ראיתי שם?!!!! רואים ממש מגעיל את ה3D VIEW למה רואים כלכך מגעיל מה עשיתי לא טוב!?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by rapio,

:-[Hi , sorry i cant write hebrew .. dont have a heb keyboard i have a GF2 mx card , and i want to upgrade it to some newer video card i dont have much money to spent .. my problem is , that i dont know what is better GeForce4 MX 440 or Radeon 8500LE also i'm not realy sure if Radeon will work on on my computer do you think that buying a radeon for 1Ghz cpu is a waste of money ? please advice me something .. thanks

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם אני ממש מבולבל...הזמנתי 2 כרטיסי 8800GTS ואני מתלבט אם להחליף באותו מחיר בערך לCF של שני 4850 או ל SLI של שני 9800GT : אני חייב תשובה כדי לשנות את הקנייה... השאלה היא מה עדיף מבחינת: 1. ביצועים 2. מחיר 3. תאימות למשחקים כמו קרייסיס ואחרים 4. חום ורעש תודה רבה לכל העונים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם ברצוני לקנות מסך לחדר חדש שעברתי.. הייתי רוצה לקנות מסך דק שיתאים גם להיות מסך מחשב וגם כטלוויזיה השאלה הראשונה היא האם קיימים מסכים שיש להם 2 כניסות (למשל אחת DVI למחשב והשנייה RGB לממיר) ושניתן לעבור בין המצבים בעזרת שלט. כי הייתי רוצה שאת הטלוויזיה אני לא אראה דרך המחשב (VideoIn) אלא דרך המסך ישירות, ושניתן לעבור בין הכניסות כמו בטלוויזיה רגילה דבר שני זה המרחקים כשאני אשב מול המחשב, המרחק ביני לבין המסך יהיה כמטר, אולי טיפה יותר. כאשר אני אראה טלוויזיה אני יושב במרחק של כשלושה מטרים וחצי אז אני צריך למצוא גודל מסך שלא יהיה גדול מדי כאשר אני יושב קרוב, אבל לא קטן מדי כאשר אני רואה טלוויזיה אני מקווה שאני לא מבקש דבר שלא קיים, ואשמח לקבל עזרה בכל הקשור לנושא…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, יש לי כרגע כרטיס מסך hd 4890 אני ממש מרוצה מהכרטיס הזה, לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות, אני מחפש כרטיס חדש שיהיה פחות או יותר ברמה שלו (עדיף שיתמוך בdx11) המפרט: לוח אם: 770ta-ud3 ASUS ספק GX 550 מסך BENQ GL2250 זיכרון 4 gb מחפש כרטיס בסביבות 500 ש"ח האם יהיו מבצעים ב black friday ואם כן איפה תודה

22. רכשתי 760 EVGA משומש והתברר שאין בספק שלי את היציאות הנדרשות. ספק FSP GROUP 500W מבחינת תצרוכת בדקתי במחשבון ואין שום בעיה. (עם מקדם ביטחון של 1.4 נותרים לי עוד 100W חופשיים) אז ככה, הכרטיס דורש חיבור 6+8 (!) הספק נותן שניים של 6 כאשר אחד כבר מחובר למעבד אז זה מותיר לי 6 אחד בודד. יוצאים לי מהספק עוד שלושה מולקס שהם פנויים וזהו זה. אז איך אני משיג מזה את ה 8 שחסר לי ?! יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם 2X6 ל8. הבעיה שאין לי אפילו 6 אחד. חישבתי להשתמש בזוג מתאמים מולקס2X ל6 אבל אין לי 4 מולקס בכדי לספק שתי שישיות עבור ה8 ! למיטב הבנתי חיבור 8 הוא למעשה 150W וחיבור מולקס הוא 60W. כך שאם אחבר זוג מולקס עם "מתאם מולקס2X ל6" ועוד מולקס בודד עם "מתאם מולקס2X ל6" אז ככה יצא לי 2 שישי…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Yakir Sinvani,

היי יש לי לוח אם גיגבייט ga-h61ms-1 עם מעבד i5-3740 השאלה שלי אם הכרטיס מסך GeForce GTX 1060 6g יתאים למערכת ללא צוואר בקבוק? תודה☺.

24. אהלן, ה-GTX 570 שלי גוסס ואני מחפש לו מחליף. אני לא יודע אם ה-gtx 1070 רלבנטי למחשב הישן שלי, ובכל מקרה הוא כנראה מעבר לתקציב. מחפש משהו זול, לא הרבה מעבר ל-1000 ש"ח. המטרה היא להריץ משחקים עדכניים בצורה סבירה. מעבד Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 לוח אם Gigabyte Z68X-UD3H-B3 זיכרון Kingston 4GB DDR3 1333 X2 מארז Lancool Midi Tower PC-K57B Black ספק Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail תודה

25. בחור עם מחשב ישן Athlon XP 2500+ החליט לבדוק כמה שיפור יהיה אם הוא יחליף את כרטיס המסך הישן שלו (FX5700) ב-6800GS החדש. הוא הניח שעם כזה מעבד ישן השיפור לא יהיה עד כדי כך משמעותי. אני חושב שהתוצאות מדברות העד עצמן. http://www.overclockers.com/articles1309/

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים