עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי ספק כח חלש. לא מעוניין להחליפו כעת. יש לי כרטיס מסך 7600GS (שמשרת אותו נאמנה, תומך OC מכובד). הבנתי שללא OC בשיא הוא צורך 75WATT אני מחפש כרטיס עד 200 שח אולי 250 שח שיעבוד כראוי ושיהיה חזק יחסית. חיבור נדרש PCIE. אני יודע שבמחירים האלו, אין מצב למצוא משהו חזק, אבל אפשר גם ביד 2. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by TS130,

הי יש לי כרגע כרטיס מסך 970 ואני רוצה לשדרג או לעשות SLI 2 כרטיסים של 970 סהייכ או לקנות 980 מה עדיף??

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by eldada,

אני מזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדי לי? האם כדי לי לקנות משהו זול כרגע כמו ג'י פורס 4 64 שעולה 340 ולחכות שיצא רידון 9600, או להשקיע במשהו יותר טוב ולקנות רידון 9000 פרו 64 שעולה 560, עכשיו אני שואל: 1. מתי צריך לצאת ה-רידון 9600 וכמה הוא יעלה? 2.האם כדי לי לקנות את הג'י פורס 4 שרשמתי, ולחכות שירד המחירים לכרטיסים הטובים יותר, או לקחת את ה-רידון 9000 פרו, וכנראה לא לשדרג? 3.האם שיצא הרידון 9600 הוא יביא איתו ירידת מחירים לרידון 9500 פרו? תודה מראש על התשובות!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. הדריברים האלו פשוט מעולים! מומלץ לכולם!! דריברים מעולים! הם שיפרו לי את הביצועים בכל המשחקים(עוד לא בדקתי בנצ'ים) בכל משחק אני מצליח להעלות יותר רזולוציה... למשל NFSU שעד כו שיחקתי עם פילטרים 2XAA ו8XAF על רזולוציה 1024X768 , עכשיו אני מעלה ל1280X960 והמשחק עובד חלק לגמרי! ויפה!!! איכות התמונה מדהימה! אני כבר יתן כאן תמונות מסך וColin Mcrae Rally 04 Demo הייתי מצליח לשחק על הגדרות גבוהות רק על 800X600 , עכשיו אני על 1024X768 והכל רץ חלק!! אנריל 2004 דמו , המשחק היה רץ נחמד באיזה 30-40FPS על 1024X768 עם הגדרות גבוהות ו8X AF.. , עכשיו הוא רץ על 50-60FPS על אותם הגדרות! שיפור עצום!! מומלץ מאוד להתקין אותם! אני כבר יעלה תמונת מסך מNFSU ויעשה בנצ'ים.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אהלן חבר'ה. לפני שבוע נשרף לי הכרטיס מסך(הוא הפסיק להעביר SIGNAL אחרי כמה חודשים שהוא די גמגם, ובדקתי אותו בעוד מחשבים וגם שם הוא לא עלה). היה לי כרטיס מסך eVGA NVIDIA 7600GT 256MB, ועכשיו תקוע לי בתוך המחשב Inno3D NVIDIA 7300GS 512MB. גם הוא מאוד מגמגם(סתם כרטיס שהיה בגלל שאח שלי שידרג במחשב שלו את הכרטיס לפני כמה חודשים). הוא כל הזמן נתקע בזמן גלישה באינטרנט אפילו(מגלגלים דפים והוא עושה מסך שחור ואחרי דקה-2 חוזר ואז יכול להתקע עוד פעם אם לא סוגרים את אותו דף). בטח ובטח שהוא לא מסוגל אפילו להריץ משחקים ברמה ש7600GT היה מסוגל. בכל מקרה, המחשב שלי עצמו גם הוא לא חדש בכלל(בן 5.5 שנים כבר), ובגלל זה הייתי רוצה לשדרג למשהו זול, בערך עד 300~500 ש"ח. המפרט של המחשב שלי: מעבד AM…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. כולם פוחדים מהתופעה אז הגיע הזמן לברר כמה היא שכיחה. למי מכם נוצרו פיקסלים שרופים בטבעיות (ולא כי אח שלכם דפק פטיש 5 קילו על המסך) אחרי שהוא קנה את המסך (ולא כאלה שקיבלו מסך עם פיקסלים שרופים)? 1. איזה מסך? 2. כמה פיקסלים שרופים? 3. כמה זמן המסך ברשותכם? 4. אחרי כמה זמן מיום הקניה התחילו פיקסלים להשרף? שימו לב! הסקר הוא רק לבעלי מסך עם פיקסלים שרופים! (והוא לא שואל סתם איזה מסך יש לכם בלי קשר לפיקסלים) לי בכל מקרה יש Samsung 710TM ו-Hyundai Q17+ ו-LG L1720P מושלמים הדיון הזה הוא רק לאנשים שלמסך שלהם התפתח פיקסל שרוף אחרי שהם כבר קנו אותו!!!

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Animor,

שלום, בשעה טובה אני אמור לקבל היום את ה-ATI HD4870 1. האם עליי להסיר את הדרייבר של NVIDIA הנוכחי (+תוכנת driver clean) לפני שאני מוציא פיזית את הכרטיס הישן? או קודם להחליף פיזית כרטיסים ורק אחר כך להחליף דרייברים? 2. האם כדאי להשתמש בגרסה 8.7 של ATI? קראתי כאן על המון באגים ובעיות במשחקים. האם כדאי להשתמש ב-8.6 עד ש-8.7 תתייצב? 3. האם קיימים עדכוני chipset לכרטיס שאני אמור לבצע? תודה מראש לעונים!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by 3d_max,

שלום לכולם..היה לי ATI 8MB ישן וטוב..החלפתי לASUS 7100 PRO ...עובד מעולה..שיפור עצום..אבל.. עכשיו בכל פעם שאני מבצע ריסטרט או מדליק את המחשב בבוקר...המסך נדלק כאילו היה סגור לגמרי ולא במצב סליפ או סטנד-ביי כפי שהיה עם הכרטיס הקודם...האם הסברתי את עצמי.. אני מניח שהבעיה קשורה להגדרה כלשהי בביוס..או ברג'יסטרי...או משהו בסגנון. תשובות יתקבלו בברכה. גלעד.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. חבריות מה קורה?? מקווה שטוב תשמעו.. המחשב נדלק.. כל המנורות עובדות + כל המאווררים.. אבל המסך לא נדלק ! המסך תקין.. נבדק.. אז אני מניח שזה הכ. מסך.. מה אתם אומרים ? דווקא חבל עליו... הוא היה בנזונה לא"ק !! הוא הוציא לי 6430 ב3דמארק2003 ! ליבת ר350.. הכל קירור סטוק ! בלי סינקים.. בלי סיילנסר ! אבל אני יודע שהוא לא נשרף מזה.. עשיתי תא"ק.. ואז הורדתי אותו.. הוא כבר חודש+ בלי א"ק.. עכשיו תגידו.. אם הבעיה באמת בכ. מסך... ויחליפו לי אותו.. הוא של גיגהבייט... יש מצב שהחדש יגיע עם ליבת ר360?? צודהה

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by joniar,

ואם שיך 9800 {לא X2} לעשות SLI ואיזה ספק כח יצטרך 600W של HEC יספיק?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. הכרטיס כולל קירור סטוק ובלי שום וולט מודים במהירות 460/1270... מעבד במהירות סטוק יותר מאוחר אני יפרק את הפלסטיק שמעל הקירור המקורי של ה LEADTEK ויכוון לכרטיס מאוורר מלמטה, אני חושב שאני יכול לגרד עוד קצת... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by BONO,

Sigma Designs Realmagic XCard MPEG-4/DivX Hardware Decoder אני רוצה לקנות אותו אבל אני מתלבט בקשר לכרטיס של LEADTEK לא זוכר תשם יש רק אחד אני רוצה כרטיס שאפשר יהיה להקליט מוידאו אליו (למחשב) מהטלוויזיה למחשב ו.. זהו יש את נראה לי בשני הכרטיסים איזה יותר איכותי ואיזה לפי דעתכם אני צריך רשמתי לכם מה אני צריך

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היום חזרתי מארצות הברית וסוף סוף התפנה לי זמן לחבר את הכרטיס החדש (GTX680 של EVGA גרסת רפרנס). חיברתי אותו למפרט שבצד (את ה-570 שלי הוצאתי לפני זה, כך שהם לא היו מחוברים באותו הזמן) כל חיבורי החשמל הכל כמו שצריך לחצתי הדלק נדלק בתאום אני מריח משהו שרוף, אני רואה שהכרטיס עולה באש (ברצינות, אש יצאה מימנו) אני יכול להעלות תמונה, אבל זה פנימי ולא חיצוני, אני לא רוצה לבטל אחריות, אז אני מעדיף לא לפתוח. בכל אופן ניתקתי או מהר מהחשמל בדקתי את הכרטיס וחיצונית הוא נראה תקין. בשביל למנוע שאלות מיותרות: הכרטיס נקנה בארצות הברית ב-Newegg, ושם הוא נשלח לקרוב משפחה, מימנו לקחתי אותו. בדקתי עוד פעם את ה-570 שיש לי ואת ה-4850 הישן שלי, שניהם עובדים בלי בעיה (גם מבחני מאמץ). על הלוח לא נר…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by ohadher,

שלום. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש. קודם כל המפרט של המחשב: intel core2quad Q9550 2.83Ghz with pci express interface) main board - AsusTek P5Q3) DDR3 - 4GB (2*2=4) WIN7 - 32 bit כרגע יש לי כרטיס מסך GTS-250 זה מריץ לי באטלפילד 3 על הגדרות הכי נמוכות בערך, וזה נראה לא טוב, וקשה לשחק. מקס פיין 3, מריץ על הגדרות בינוניות-גבוהות - אבל גם נראה בינוני. בקיצור, כרטיס מסך חדש. אני לא סגור על התקציב(900-1600), ועל זה גם רציתי לשאול. 1. האם על פי המפרט אני יכול לקנות כרטיס מסך חדש וטוב? זאת אומרת, לא יווצר לי צוואר בקבוק? 2. האם כדאי ללכת על תקציב של 900 שקל - שמה שהיה נראה לי בתקציב הזה זה ה-6870. לכמה זמן יחזיק לי ה-6870 על הגדרות גבוהות? האם כדאי ב-1300 את ה- gtx560ti - לכמה זמן ה…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by neil4,

למה המהירויות שעון שלו כ"כ נמוכות 250\444 זה נמוך מאוד , האם הוא כמו האטלון אקספי 1700 שיש לו יכולות אוברקלוקינג מצויינות? ואל תתנו לי כתבות שנכתבו ע"י אלכסים בבקשה , אני לא מבין אותן.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by johny goldman,

שלום חברים, אני לא יודע כמה תאימות זה קריטי לכן אני פונה אליכם כאן בשביל עצה. לי יש לוח אם : GA-H97M-HD3 מעבד : i5- 4590 3.30GHz אני מחפש כרטיס יותר טוב מה 660 GTX העייף שיש לי, אני לא מחפש את החידושים של ה GTX 10 ומשפחתו, משהו גם מהדורות הקצת יותר זקנים 9. יש המלצות לכרטיסים? נתקלתי בכרטיס באמזון שהוא כן מסדרת 10 : Gigabyte Geforce GTX 1050 Ti 4GB Windforce Graphic Card האם המחשב שלי כן תואם לכרטיס הזה? אם לא, אשמח להמלצות, מבחינת תקציב אני לא עף בשמיים של 5000 שקל אבל משהו סביבות 1500-2000 אני אשרוד. תודה מראש.

17. שלום לכולם, לאחר שנים רבות בהן דבקתי בקונסולות, החלטתי לרכוש מחשב חדש, בתקציב מוגבל למדי. להלן המפרט: Ninja HD6850 1GB AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) Crucial 4GB DDR3 כעת - ציפיתי לביצועים לא רעים בסך הכול במשחקי MMO בעיקר, כמו The Old Republic, Guild Wars 2, ו-Planetside 2. אני מודה שאני מעט מאוכזב ממה שאני מקבל ואני תוהה האם אלו אכן הביצועים המתאימים לכרטיס מסך ולמפרט בכלל, או שמא אולי יש איזו בעיה? אשמח לחוות דעתכם. הן בגילד וורז 2 והן בThe Old Republic, אני מקבל בממוצע Framerate של 40 על הגדרות גבוהות ברובן. ברגע שאני מגיע לעיר, אפילו אם אין בה כמעט שחקנים אחרים, אני צולל ל25. הקטע המוזר הוא שגם כשאני מנמיך להגדרות *הכי נמוכות*, הFPS כמעט לא משתפר, אול…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by shlomy,

רצוי עם זמן תגובה מהיר תודה.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Men7a,

שלום , יש לי מחשב חדש , שקיבלתי היום , חיברתי את המסך שלי עם כבל HDMI של הכרטיס מסך אבל הסאונד לא עובר.. אני יודע שHDMI מעביר סאונד ובדקתי גם באתר של ATI ורשום שם שהכרטיס מסך כן מעביר סאונד. המפרט של המחשב זה: Intel core I5 2300 GA-H67MA-USB3-B3 Sapphire ATI 6670 1G(2.8) GDDR5 ככל הדרייברים של הלוח אם מותקנים והדרייבר של הכרטיס מסך הוא מהאתר של ATI האחרון. יש סאונד ברמקולים רגילים אבל לא בטלויזיה.... אשמח לעזרה , חיפשתי בגוגל בעיברית ובאנגלית ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי....

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Polonian,

אהלן יש לי אפשרות לקנות GTS משומש במצב מצויין ב1000 ש"ח, ועוד מספר ימים הולך לצאת ה9800GTX. אתם חושבים שהGTX יוביל לירידת במחיר של הGTS בזמן הקרוב? ומה ההערכות לגבי הביצועים של הGTX כרגע? בכמה אחוזים הוא יהיה חזק מהGTS בערך? תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Slim9,

ה 290x זול יותר בכ 150 שקל. יש לו 4 gb לעומת 3,5 של gtx. אבל הוא יותר חלש בקצת. יותר מרעיש וצורך יותר חשמל. על מה הייתם הולכים?

22. Started by gman_il,

שלום לפורום המומחים. לפני שאני שולח את המחשב שלי לבדיקה , רציתי לדעת האם יש דרך לנסות לפתור את הבעיה בעצמי. יתכן וזו בעית תוכנה ולא חומרה? יש משהו שאני יכול לעשות לבד? אקדים ואומר שהתקנתי את כל הדריברים העדכניים של כל רכיב ורכיב במחשב שלי אבל אני עדיין נתקל בבעיות במשחקים ולפי דעתי לפי המערכת שלי לא הייתי אמור להתקל בבעיות, משחקים שבעיקר יש לי איתם בעיות : Company Of Heroes , Rainbow Six Vegas. להלן המפרט שלי : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 SLI INFINITY 939 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz CL3 X 2 Thermaltake 400W WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK LEADTEK 7800GT 256MB EXTREME PCI-E Thermaltake Th…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Night,

אני רוצה להעביר אותו למדיה סנטר ולקנות לי 9600GT או משהו... אז ה8600GT יעשה את העבודה בתור כרטיס למדיה סנטר?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Bear Cub,

אני יודע שהמשחק הזה: Marvel: Ultimate Alliance יצא ל PS3 ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם המשחק הזה נחשב כ DX10 משמע ש 8800GTX/S יתמכו בו בצורה מלאה. מן הסתם שהוא עדיין לא יצא בגירסת PC.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by meirdor,

מבחינה של יחס עלות\ביצועים איזה כרטיס יותר משתלם?ההבדל בין השניים בביצועים מצדיק הפרש כזה במחיר (נזכיר את העובדה שה 9600 בשוק יותר מחצי שנה וירד הרבה במחיר עד 550 שקל בערך והמחיר יציאה של ה 4670 הוא 400 ש"ח כשידוע שתוך חודש חודש וחצי הוא יעמוד על 350 ומטה)?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים