עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DXT,

ע"ע במפרט שלי... יש לי כעת 600 ש"ח (אני יכול להוסיף כמה עשרות..) ואני יודע שאם אני ארצה GF4ti4200 אז רק בעוד כמה חודשים... בעקרון ראיתי את התוצאה שלו במשחק ב Anandtech.. אבל עם מעבד יותר חזק וזכרון יותר איכותי... לכו תדעו איזו אופטימיזציות הם עשו למחשב. אז אני מבקש מאנשים שיש להם את שניהם (עדיף אנריל המלא, כי זה תלוי במפות, בעיקר כאלה בשטח פתוח) שיגידו לי מספרים (avg. FSP) ונסיון אישי עם הכרטיס הנ"ל. אני מדבר על ה Gigabyte Raden 9000 Pro 64MB. TUVM.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. האם ייתכן ש SPARKLE לא צירפו כבל חשמל לכרטיס מסך ? קניתי מהחנות ולא בדקתי את האריזה בחנות (אמרתי להם, סומך עליכם)- TMS הקיצר איך ייתכן שלא קיבלתי מתאם חשמלי ?!?! כמובן שלכרטיס יש מקום לקבל כזה (6 PIN ). עריכה חשובה אמנם אני לא בביתאבל תמונות של מתאם חשמלי לכרטיס מסך מהספק גרמו לי להיזכר שב- PNR 450W שיש לי, ישחיבור 6 PIN בכל אופן אני אעלה בשעה הקרובה תמונות מהפלא שצילמתי את הכרטיס מסך

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני מתכנן לקנות gigabye 7600gt יש 2 דגמים אחד עם מאוורר ואחד עם קירור פאסיבי, מה מומלץ? מה ההבדל(ביצועים,חום) תודה רבה

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אהלן חבר'ה. לפני שבוע נשרף לי הכרטיס מסך(הוא הפסיק להעביר SIGNAL אחרי כמה חודשים שהוא די גמגם, ובדקתי אותו בעוד מחשבים וגם שם הוא לא עלה). היה לי כרטיס מסך eVGA NVIDIA 7600GT 256MB, ועכשיו תקוע לי בתוך המחשב Inno3D NVIDIA 7300GS 512MB. גם הוא מאוד מגמגם(סתם כרטיס שהיה בגלל שאח שלי שידרג במחשב שלו את הכרטיס לפני כמה חודשים). הוא כל הזמן נתקע בזמן גלישה באינטרנט אפילו(מגלגלים דפים והוא עושה מסך שחור ואחרי דקה-2 חוזר ואז יכול להתקע עוד פעם אם לא סוגרים את אותו דף). בטח ובטח שהוא לא מסוגל אפילו להריץ משחקים ברמה ש7600GT היה מסוגל. בכל מקרה, המחשב שלי עצמו גם הוא לא חדש בכלל(בן 5.5 שנים כבר), ובגלל זה הייתי רוצה לשדרג למשהו זול, בערך עד 300~500 ש"ח. המפרט של המחשב שלי: מעבד AM…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by nw,

עכשיו עובד על VOODOO 3 ובמשחקי תלת מימד לא מבצע כמו שצריך.. כדאי לקנות RADEON 8500 עם המעבד הזה או שזה יהיה בזבוז והכרטיס בכלל לא ינוצל טוב. אני לא אחליף מעבד כרגע אבל אני רוצה להוציא מקסימום ביצועים מהמחשב הזה על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by gman_il,

שלום לפורום המומחים. לפני שאני שולח את המחשב שלי לבדיקה , רציתי לדעת האם יש דרך לנסות לפתור את הבעיה בעצמי. יתכן וזו בעית תוכנה ולא חומרה? יש משהו שאני יכול לעשות לבד? אקדים ואומר שהתקנתי את כל הדריברים העדכניים של כל רכיב ורכיב במחשב שלי אבל אני עדיין נתקל בבעיות במשחקים ולפי דעתי לפי המערכת שלי לא הייתי אמור להתקל בבעיות, משחקים שבעיקר יש לי איתם בעיות : Company Of Heroes , Rainbow Six Vegas. להלן המפרט שלי : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 SLI INFINITY 939 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz CL3 X 2 Thermaltake 400W WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK LEADTEK 7800GT 256MB EXTREME PCI-E Thermaltake Th…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Animor,

שלום, בשעה טובה אני אמור לקבל היום את ה-ATI HD4870 1. האם עליי להסיר את הדרייבר של NVIDIA הנוכחי (+תוכנת driver clean) לפני שאני מוציא פיזית את הכרטיס הישן? או קודם להחליף פיזית כרטיסים ורק אחר כך להחליף דרייברים? 2. האם כדאי להשתמש בגרסה 8.7 של ATI? קראתי כאן על המון באגים ובעיות במשחקים. האם כדאי להשתמש ב-8.6 עד ש-8.7 תתייצב? 3. האם קיימים עדכוני chipset לכרטיס שאני אמור לבצע? תודה מראש לעונים!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by shlomy,

רצוי עם זמן תגובה מהיר תודה.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by תמיר.......,

עוד חודש בערך אני מתכוון לקנות מחשב הייתי רוצה המלצה על מסכי LCD הכי טובים בישביל משחקים אין הגבלה של מחיר אנא הגיבו תודב רבה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by mj23,

קניתי תכרטיס מסך הזה של חברת ספייר ויוצא לי מאוד קצת ב 3dmark 2006 14 אלף מתוכם 3100 זה המעבד כלומר רק 11 אלף זה נמוך או זה בסדר? לדעתי נמוך

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by naki,

מי שמשחק על 1080p יכול להסתפק בלי שום בעיה ב970. ומי שמשחק על 2k ומעלה, ורוצה חווית משחק חלקה צריך sli. אז למה לקנות 980 בודד, במיוחד לאור המחיר היקר שלו?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by tal_levi1000,

אני בהתלבטות יש לי עכשיו מחשב AMD 3000 939 לוח NF3 AGP וכרטיס מסך מגעיל אני רוצה להחליף את הכרטיס עכשיו יש לי 2 אופציות 1. לקנות את ה 7800GS לAGP ב300 דולר ונגמר הסיפור לעוד הרבה זמן עד השידרוג הבא 2. לקנות לוח עם ציפסט NF4 ו PCI-E ולקנות 7600GT (זה אחד מתחת ל78GT לא?) ב150-160 דולר מה שמשאיר לי עוד 150 דולר ללוח ובתקציב הזה אני יכול להכניס בקלות NF4 SLI אבל אני לא ישתמש בו אז אולי NF4U יש את הלוח הזה שהוא SLI אבל אני לא ממש צריך SLI ויש את זה שזה האולטרה אבל שמתי לב שגם לו יש 2 חריצי PCI-E אז חשבתי אם אני כבר הולך על לוח חדש לא שווה לי לקחת SLI ואז בעתיד לקנות עוד 76GT אחד כדי לשפר? אז מה אתם אומרים? מה כדאי לי? אני נראה לי יותר בכייון של לוח חדש וכרטיס 76GT אבל השאלה …

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, קניתי כרטיס מסך HD7850, הכרטיס קופא במשחק Crysis 3 ובמשחק Far Cry 3 כל המחשב קופא ורק הפעלה מחדש עוזרת . עשיתי בדיקה ב OCCT וכעבור 5 דקות קפץ לי מסך כחול כזה : תמונה : http://uploads.upng.co.il/31327f94e44bb3f8a054c5.jpg וכל המחשב נתקע, איך ניתן לדעת מה גורם הבעיה ? . דרך אגב, עם הכרטיס הקודם שלי HD4870 זה בחיים לא קרה לי ! . תודה .

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by DarkLloth,

טוב נראה ששני אלו מתומחרים במחירים דומים בארה"ב מה יותר ממולץ ? http://www.ncix.com/products/index.php?sku=29030&vpn=01G-P3-N891-AR&manufacture=eVGA&promoid=1042 http://www.ncix.com/products/index.php?sku=30825&vpn=900244&manufacture=VISIONTEK

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מה המספר המקסימאלי של מסכים שאפשר לחבר למחשב? אם מחברים שני כרטיסי מסך אז אפשר לחבר 8 מסכים שונים?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by TicTacToe,

היי אני מתכנן לקנות את ה Radeon 4870 hd x2 של Club3D עדיין מתקשה להבין את כל ההבדלים המטורפים במחירים בין החברות השונות כגון : sapphire, asus, gigabyte club3d etc... את הכרטיס ראיתי בSkyPC במחיר די סביר (2480 ש"ח)... אמינים החברה בSkyPC? כל דעה, רעיון וחוות דעת מתוך ניסיון תעזור לי מאוד. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני שונא כותרות עינייניות..אין מה לכתוב בהודעה..

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. הם אמרו לי קח 8800GT 512 של MSI או 8800GTS 320 DDRIII של MSI באותו המחיר, מה לקחת??

19. Started by adu,

לי יש עכשיו Geforce4 mx440 אני יודע שהוא לא גרוע אבל אני מעוניין להחליף אותו מה הכי כדאי ומשתלם (אבל שיהיה אפשר גם לצפות דרכו בטי וי)

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by y_i_c,

MSI GeForce3 Ti200 PRO - TD128 VS MSI GeForce4 MX 460 - VTP ראתי שהמחירים שלהם דומים והביצועים שלהם קרובים... מה לדעתכם עדיף??? GF4 בגלל שהוא "טכנולוגיה" חדשה יותר או שזה לא משנה לדעתכם???

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Sunny Jim,

לפי מה שאני הבנתי, הג'יפורס יותר חזק. הבעיה היא, שיש לי את הג'יפורס, ואחרי שעשיתי בנצ'מארק עם 3dmark2001se ועשיתי השוואה של אותן מערכות אבל עם כרטיסים שונים, זה הראה לי שהרדאון ב10 אחוז יותר חזק. איך זה יכול להיות?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by r27n,

אני רוצה לקנות את המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19402 והבנתי שזו החולשה הגדולה ביותר שלו....

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Shbd,

ב- everest לא כתוב לי כלום... ב- easy tune יש רק טמפ' של מעבד. אני צריך תוכנה מיוחדת או שזה נמצא איפשהו בדריברים? גרסת דריברים: 4.10 + Control Panel

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. הדריברים האלו פשוט מעולים! מומלץ לכולם!! דריברים מעולים! הם שיפרו לי את הביצועים בכל המשחקים(עוד לא בדקתי בנצ'ים) בכל משחק אני מצליח להעלות יותר רזולוציה... למשל NFSU שעד כו שיחקתי עם פילטרים 2XAA ו8XAF על רזולוציה 1024X768 , עכשיו אני מעלה ל1280X960 והמשחק עובד חלק לגמרי! ויפה!!! איכות התמונה מדהימה! אני כבר יתן כאן תמונות מסך וColin Mcrae Rally 04 Demo הייתי מצליח לשחק על הגדרות גבוהות רק על 800X600 , עכשיו אני על 1024X768 והכל רץ חלק!! אנריל 2004 דמו , המשחק היה רץ נחמד באיזה 30-40FPS על 1024X768 עם הגדרות גבוהות ו8X AF.. , עכשיו הוא רץ על 50-60FPS על אותם הגדרות! שיפור עצום!! מומלץ מאוד להתקין אותם! אני כבר יעלה תמונת מסך מNFSU ויעשה בנצ'ים.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Sifo Jen,

היי, אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים אבא שלי קנה ג'י פורס אמאיקס 400 (לא בטוח בקשר לזמנים), עד כאן בסדר, היום, הכרטיס התקלקל ואני כאיש מחשבים טוב מיהרתי להוריד את ההיט סינק ולמצוא לו שימוש. כעבור שעתיים שיעמם לי והלכתי להסתכל על הכרטיס ולהתפער מפלאי הטכנולוגיה, בהיתי בכרטיס כאשר שמתי לב לפתע בD גדולה חרוטה על המעבד שהייתה מוכרת לי מאיפהשהוא.... מיהרתי להוריד את הגריז הטרמי מהמעבד וראיתי את סמל החברה 3DFX!!!, מצד שני, ישנו הסטיק של הביוס (היה נהוד באותה תקופה לשים את הביוס על שבב כזה שאפשר להוציא....) ועל הסטיק רשום שזה ביוס של סדרת הMX. מה אתם חושבים? יאיר.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים