כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
-
:-[Hi , sorry i cant write hebrew .. dont have a heb keyboard i have a GF2 mx card , and i want to upgrade it to some newer video card i dont have much money to spent .. my problem is , that i dont know what is better GeForce4 MX 440 or Radeon 8500LE also i'm not realy sure if Radeon will work on on my computer do you think that buying a radeon for 1Ghz cpu is a waste of money ? please advice me something .. thanks
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שווה? כלומר כדאי להוסיף את ה200 שקל ולקנות את ההרקולס? או שזה אותו כרטיס? לי פשוט נמאס כבר מהgeforce 3 ti 200 הישן הזה.. כזה איטי זה לא יאומן.. אז אתם אומרים שוה? או כדאי לחכות לגי פורס החדש ? למרות שאני חושב שהוא יעלה איזה 3000 שקל.. למרות שאני מעדיף את נוודיה מאשר את ati ..
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משחק במשחק על רמת פרטים הכי גבוהה ורזולוציה על 1280על1024 ויש לי לטעמי מעט מדי פריימים לשנייה. הנה תמונה להמחיש לכם את הבעייה: ואגב הדרייברים הם ה 30.30 של נוידיה(וזה לא משנה כי גם ככה לפני זה הייתה את הבעייה) גם שמעתי שהמשחק עושה בעיות עם הגרפיקה ומשהו לא בסדר שם. יודעים פיתרון?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
איזה כרטיס הכי שווה היום לקנות בסביבות 1400~ ש"ח ? ? ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה בבית של 25 אינץ' של סוני שאני מתכוון לחבר לTV-OUT. מישהו יודע מה הרזולוציה שלה? תודה. :saint:
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חשבתי על הכרטיס הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7681 השאלה אם הוא הכי מומלץ בתקציב הזה אני אשמח להצעות שוב תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש. קודם כל המפרט של המחשב: intel core2quad Q9550 2.83Ghz with pci express interface) main board - AsusTek P5Q3) DDR3 - 4GB (2*2=4) WIN7 - 32 bit כרגע יש לי כרטיס מסך GTS-250 זה מריץ לי באטלפילד 3 על הגדרות הכי נמוכות בערך, וזה נראה לא טוב, וקשה לשחק. מקס פיין 3, מריץ על הגדרות בינוניות-גבוהות - אבל גם נראה בינוני. בקיצור, כרטיס מסך חדש. אני לא סגור על התקציב(900-1600), ועל זה גם רציתי לשאול. 1. האם על פי המפרט אני יכול לקנות כרטיס מסך חדש וטוב? זאת אומרת, לא יווצר לי צוואר בקבוק? 2. האם כדאי ללכת על תקציב של 900 שקל - שמה שהיה נראה לי בתקציב הזה זה ה-6870. לכמה זמן יחזיק לי ה-6870 על הגדרות גבוהות? האם כדאי ב-1300 את ה- gtx560ti - לכמה זמן ה…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה המהירויות שעון שלו כ"כ נמוכות 250\444 זה נמוך מאוד , האם הוא כמו האטלון אקספי 1700 שיש לו יכולות אוברקלוקינג מצויינות? ואל תתנו לי כתבות שנכתבו ע"י אלכסים בבקשה , אני לא מבין אותן.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך (במיוחד עכשיו שיצאו כל העניינים לאחרונה) הדרישה היא פשוטה: אני מחפש את הכרטיס הכי זול שיריץ טוב וחלק World of Warcraft (כולל Burning Crusade למרות שאני לא בטוח שזה בכלל משנה משהו) ב 1280x1024 עם כל הפילטרים וכל ה Settings על High. תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לכרטיס מסך הכי טוב (למשחקים כמובן) ש-5500 ש"ח יכולים לקנות. הסתכלתי בסטיקי אבל לא הבנתי מה יותר טוב Nvidia או ATI. יש עדיפות לכרטיסים שמגיעים עם OC כלול באחריות - לא איכפת לי לשלם את הכמה מאות שקלים הנוספים בשביל זה. אם יש מערך SLI ב-5500 ש"ח שעולה בביצועים על כרטיס בודד במחיר הנ"ל בבקשה רשמו גם אותו בנוסף . יחס עלות/ביצועים/כדאיות לא מעניין אותי. אם תוכלו להמליץ על כרטיסים מנועה/פנדה זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 39 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ייתכן ש SPARKLE לא צירפו כבל חשמל לכרטיס מסך ? קניתי מהחנות ולא בדקתי את האריזה בחנות (אמרתי להם, סומך עליכם)- TMS הקיצר איך ייתכן שלא קיבלתי מתאם חשמלי ?!?! כמובן שלכרטיס יש מקום לקבל כזה (6 PIN ). עריכה חשובה אמנם אני לא בביתאבל תמונות של מתאם חשמלי לכרטיס מסך מהספק גרמו לי להיזכר שב- PNR 450W שיש לי, ישחיבור 6 PIN בכל אופן אני אעלה בשעה הקרובה תמונות מהפלא שצילמתי את הכרטיס מסך
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שנים רבות בהן דבקתי בקונסולות, החלטתי לרכוש מחשב חדש, בתקציב מוגבל למדי. להלן המפרט: Ninja HD6850 1GB AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) Crucial 4GB DDR3 כעת - ציפיתי לביצועים לא רעים בסך הכול במשחקי MMO בעיקר, כמו The Old Republic, Guild Wars 2, ו-Planetside 2. אני מודה שאני מעט מאוכזב ממה שאני מקבל ואני תוהה האם אלו אכן הביצועים המתאימים לכרטיס מסך ולמפרט בכלל, או שמא אולי יש איזו בעיה? אשמח לחוות דעתכם. הן בגילד וורז 2 והן בThe Old Republic, אני מקבל בממוצע Framerate של 40 על הגדרות גבוהות ברובן. ברגע שאני מגיע לעיר, אפילו אם אין בה כמעט שחקנים אחרים, אני צולל ל25. הקטע המוזר הוא שגם כשאני מנמיך להגדרות *הכי נמוכות*, הFPS כמעט לא משתפר, אול…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/x1950pro-gf7900gs.html לכל המתלבטים מבינכם; OC,משחקים,רזולוציות
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זאת לא שגיאת כתיב. נווידיה הציגה היום מעבד גרפי חדש לשוק הסלולרי - GoForce 5500. לטענת החברה, המעבד מציע חווית משחק של PSP לפחות, ומסוגל להריץ את קוויק 3 באופן חלק תחת רזולוציה 1024x768. כמו-כן המעבד יתמוך באופן מלא בוידאו באבחנה גבוהה, תמונות באיכות 10 מגה-פיקסל, DivX/Xvid, וכו' למקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=766 (אם לא שייך נא להעביר לפורום הנכון)
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מזמן לא הייתי פה....ואולי מישהו שאל את זה...אז אני מצטער כבר מההתחלה... אז ככה...בעד 1500 איזה כרטיס הכי טוב.... אז ככה יש לי התלבטות....X1600XT 256 DDR3 או X800GTO2.. אני מדבר גם על OC...מי יותר טוב....וגם בX1600 יש AVIVO...שזה יתרון כי אני מקודד... יש איזה תשובה מחברת nVidia?? ה6800GS מתחרה בהם?? ואם יש לכם הצעה אחרת.. אגב הכרטיס הוא PCIe....
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אפשרות אולי לקנות 9800P של הרקולס בסביבות ה800 שקל. הוא יותר טוב\פחות טוב מאשר הMSI או כל חברה אחרת?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מה קורה ראיתי במודעה של KSP R9800P במחיר פצצה של 1880ש"ח שמחתי והכל ואני נכנס לאתר של ATI ורואה שהמחיר ירד ב100$ והמחיר הנוכחי בארץ בכלל לא כזה טוב אז מה אתם אומרים ? ללכת עליו במחיר הזה? תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. לפני שבוע נשרף לי הכרטיס מסך(הוא הפסיק להעביר SIGNAL אחרי כמה חודשים שהוא די גמגם, ובדקתי אותו בעוד מחשבים וגם שם הוא לא עלה). היה לי כרטיס מסך eVGA NVIDIA 7600GT 256MB, ועכשיו תקוע לי בתוך המחשב Inno3D NVIDIA 7300GS 512MB. גם הוא מאוד מגמגם(סתם כרטיס שהיה בגלל שאח שלי שידרג במחשב שלו את הכרטיס לפני כמה חודשים). הוא כל הזמן נתקע בזמן גלישה באינטרנט אפילו(מגלגלים דפים והוא עושה מסך שחור ואחרי דקה-2 חוזר ואז יכול להתקע עוד פעם אם לא סוגרים את אותו דף). בטח ובטח שהוא לא מסוגל אפילו להריץ משחקים ברמה ש7600GT היה מסוגל. בכל מקרה, המחשב שלי עצמו גם הוא לא חדש בכלל(בן 5.5 שנים כבר), ובגלל זה הייתי רוצה לשדרג למשהו זול, בערך עד 300~500 ש"ח. המפרט של המחשב שלי: מעבד AM…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הכרטיס הזה כשהוא יגיע לארץ... מישהו יודע מתי בערך הוא יגיע? ובערך כמה כסף הוא יעלה? תודה על העזרה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
TI4400. אחלה כרטיס, למרות שלא עשיתי OC רצחני, כי החדר שלי חם מדי :'( עד המאווררים החדשים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס כולל קירור סטוק ובלי שום וולט מודים במהירות 460/1270... מעבד במהירות סטוק יותר מאוחר אני יפרק את הפלסטיק שמעל הקירור המקורי של ה LEADTEK ויכוון לכרטיס מאוורר מלמטה, אני חושב שאני יכול לגרד עוד קצת... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הדריברים האלו פשוט מעולים! מומלץ לכולם!! דריברים מעולים! הם שיפרו לי את הביצועים בכל המשחקים(עוד לא בדקתי בנצ'ים) בכל משחק אני מצליח להעלות יותר רזולוציה... למשל NFSU שעד כו שיחקתי עם פילטרים 2XAA ו8XAF על רזולוציה 1024X768 , עכשיו אני מעלה ל1280X960 והמשחק עובד חלק לגמרי! ויפה!!! איכות התמונה מדהימה! אני כבר יתן כאן תמונות מסך וColin Mcrae Rally 04 Demo הייתי מצליח לשחק על הגדרות גבוהות רק על 800X600 , עכשיו אני על 1024X768 והכל רץ חלק!! אנריל 2004 דמו , המשחק היה רץ נחמד באיזה 30-40FPS על 1024X768 עם הגדרות גבוהות ו8X AF.. , עכשיו הוא רץ על 50-60FPS על אותם הגדרות! שיפור עצום!! מומלץ מאוד להתקין אותם! אני כבר יעלה תמונת מסך מNFSU ויעשה בנצ'ים.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-