כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מחשב איטי יחסית - P3 800 Mhz, 256 mb עם לוח אם ASUS CUV-4X האם יש למישהו מושג אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך GeForce 4 mx-440 או לחכות חודש שייצא הכרטיס מסך החדש Geforce FX ואז המחירים יפלו ? ? עזרו לי בדילמה....
-
אני מוצא לכרטיסים יותר חדשים אבל מה שיש לי זה דוקא את זה. למשל באתר של NVIDIA - לא מצאתי. גם דרך גוגל לא הצלחתי. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני חושב שהוא חלש מאוד, אשמח לשמוע דגובות.! תודה -THANKS
-
רציתי לדעת האם ה-8800GT יעבוד טוב+ עם המפרט הבא: 470W Thermaltake Intel Duo Core E6320 @1.87GHZ ,4M Cache 2giga Ram ודבר נוסף, האם ה- 470W של thermaltake מספיק בשביל כזה מחשב + 8800GT
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מחפש מוניטור נחמד שמגיע עד 80-85Hz ב 1280x1024 שהיה 17" ושנע בסביבות ה 1300-1400 שקל,מישהו יכול לעזור לי? רק לא LG אני פשוט שונא אותם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon II X3 435 Gigabyte GA-MA78GM-UD2H G.skill DDR2 4096MB CL 4-4-4-12 מערכת הפעלה: Windows 7 64bit מסך: Samsung 19" syncmaster 4:3 רזולוציה: 1024*1280 אני מחפש כרטיס מסך לשימוש ביתי. אני לא משחק הרבה במשחקים. חשבתי על תקציב של 400 ש"ח. האם אני צריך גרסאת DDR2 של הכרטיס עם הלוח אם שלי? אם זה ממש יעזור אני מוכן לחריגה של עד 100 ש"ח. אני מבקש שתרשמו דגם מדויק כי כשאני מחפש דגם בזאפ זה נותן לי הרבה אפשרויות (Sapphire, Gigabyte,Palit...) . אני חושב שגרסאת 512MB תספיק לי.
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום השבוא קניתי כרטיס GFORS4 4200 WHIT VIVO אני רוצה להכניס סרטים שלי מהמצלמה וידיאו ולצרוב אותם ולערוך אותם עכשיו הבעיה שלי היא כך. הצלחתי להעתיק דרך התוכנה שקבלתי אם הכרטיס אבל הבעיה שלי היא שהסרט שמוקלט לתוך המחשב לא רץ חלק (הוא קופץ) איפה בדיוק הבעיה שלי מה אני יכול לעשות? ותמליצו לי על תוכנה אחרת. יש לי נסיון קטן בעריכת סרטי וידיאו ממגמת תקשורת בבית הספר אז זה לא כול כך בעיה אני פשוט צריך תוכנה טובה ושזה יקליט לי חלק אז יש למשהו מושג למה זה קופץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס על המחשב שלי p-4 3.0 512 ddr והבעיה העיקרית היא כזאת: כשאני מריץ משחקים המסך נכבה והמחשב נתקע הורדתי דרייבר הכי עדכני מאתר nvidia בנוסף עשיתי פורמט והתקנתי directx 9.0 c בעיה מוזרה נוספת מאז התקנת הכרטיס היא הודעה לגבי קובץ hal.dll שחסר בווינדוס ברגע שאני מכניס את הדיסק של הווינדוס אז המערכת עולה תקין למישהו יש מושג??
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי ליפני חודשיים מסך viewsonic p95f+ מסך באיכות סוף העולם! אבל מה עוד שקיבלתי אותו היו לו קטם צהוב ממש חלש בצד אחד של המסך אפשר ליראות אותו בבירור רק על לבן חשבתי אולי זה מהכטיס מסך אבל החלפתי אותו עכשיו וזה קיים עדיין אני יודע שזו בעיה ידוע בטריניטרון כי גם בעבודה יש לי מסך עם וואחד קטם השאלה היא אם האחריות תופסת על כאלה מיקרים ויחליפו לי אותו?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי מחשב חדש וביניהם ATI HD 4870 הייתי רוצה לדעת איך אני מגדיר את החיבור של המסך לDVI . תודה לעוזרים, טל.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום. עשיתי OC איך שקיבלתי את הכרטיס דרך התוכנה של MSI ליבה 145+ זיכרון 510+ מתח 25+ יש לי כמה פרופילים ובכל פרופיל וגם בהגדרות בסיס של הכרטיס אני חווה נפילות FPS ב COD החדש ו FAR CRY 4 זה ממש משגע אותי ואני לא יודע אם הבעיה היא ב OC או במשחקים עצמם גם אם אני משחק בהגדרות של המשחק ומעדכן פאצ'ים שום דבר לא משנה את זה
-
- 29 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הכרטיס הוא en 7950 של אסוס והוא מחובר למסך אלסידי 32' עכשיו אני רוצה לעבוד עם שני מסכים במקביל , זאת אומרת לקנות אלסידי 19'. השאלה שלי אם הכרטיס יודע להוציא רזולוציות שונות למסכים שונים במקביל והאם זה יקשה עליו באופן מסוים ?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
9600se radeon 64bit or geforce 5500 9550 radeon 64bit או שמישהו מכיר כרטיס נוסף באותו מחיר? וטוב יותר
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Quad Q6600 Stepping G0 ASUS P5N-E SLI Palit Geforce 8800GT Sonic 512MB PQI 800MHZ 2GB - סטיק אחד זהו בעקרון, אני שואל כי בחלק מהבדיקות הגעתי ל13 FPS וזה כמו בדיקות חוזרות כאלה... שכחתי התמונה http://img443.imageshack.us/img443/8223/27933697qu1.jpg
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה יותר טוב-ATI HD4850 512 MB/nVIDIA 9800 GT 512MB
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש ל יכרטיס טלוויזיה יחיסת יןש. fly video 98 אני חושב ויש לי windows xp בכל מקרה, התקנתי את הכרטיס ואני משתמש בדרייברים שהורדתי מהאתר Lifeview עם תוכנה שלהם גם לא הכי מתקדמת הטלוויזיה עובדת ואין שום בעיה הכל עובד טוב. (אני מחובר לyes ומזה נאי וראה). עכשיו, הסיבה לפתיחת הדיון. יש לי קטע בן 5 דקות על קלטת וידאו שאני רוצה להעביר למחשב. וכשאני עושה capture דרך התוכנה הזו שיש לי flyvideo זה מקרטע בטירוף (יענו עובד על 2 fps) וגם האיכות אודיו יורדת ממש... יש פה למישהו תוכנה להביא לי שתעשה שזה יהיה אפשרי להוציא את הקטע כמוש צריך? כי אני ידוע שזה אפשרי... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אוקיי שלום לכולם, אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מחפש מסך (כמו שהבנתם כבר) LCD 17". עכשיו אני מחפש את המסך הטוב ביותר שיש למשחקים ובעצם המסך הטוב ביותר. צריך שיהיה גם מחיר סביר נורמלי לא ב4000 ולא מחירים אסטרונומים כלומר המסך שהכי טוב, יעיל ושווה, מבחינת מחיר שיש היום בשוק. תודה על העזרה, אורי.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האים הכרטיס מסך.... NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB של SPARKLE יכול להריץ את המשחק GTA IV ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום ! ברשותי Asus V7700 Deluxe ----> GeForce 2 GTS. אני עובד עם גרסת דרייברים 41.09 (דטנייטור). הבעיה היא שאיני מצליח לראות טלויזיה וגם לעבוד עם המסך של המחשב. הבעיה היא כשרוצים לראות סרט הטלויזיה בחדר הצמוד פשוט וצריך לשלוח מישו שיכוון אותך עם העבכר ("למעלה למטה, טיפה שמאלה !! בדיוק !! עכשיו קליק ...") - או להעביר את המחשב עם המסך שזה די מסורבל (וגם מרעיש לראות סרט עם כל המאווררים) אז עכשיו לשורה התחתונה - מה עושים ? האם הדבר אפשרי ? אני יודע שבכרטיסים אחרים כן, האם גם פה אפשר לעשות את הדבר ?? Kerberos
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
גיימינג בשאיפה לביצועים מקסימאליים ברזולוציה 1920X1200 מסך 24''. או שאולי בכלל 1500 זה לא מספיק?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש כרטיס מסך חדש ושמתי לב לכרטיסי מסך בתצורת ITX, כמו זה לדוגמא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5369#ov כרטיסים בתצורה של ITX זולים יותר, השאלה היא למה ? הקירור יותר פשוט ? האם הכרטיסים האלו טובים כמו כרטיסים בגודל מלא ? מחיפוש באינטרנט לא מצאתי תשובות לנושא, תודה מראש, עידן.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
sorry for the english , havent installed the heb pack yet just got my 2500 + barton
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשרי להכניס כרטיס מסך למחשב נייד hpשכרגע עובד על on board? הרי גודל המארז של נייד HP עם gforce הוא אותו הגודל של אותו המחשב עם כרטיס מסך on board תודה.
-
- 10 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
הי, הכרטיס שלי GTX 580 עושה בעיות. כנראה הגיע הזמן להחליף אותו. יש לי מעבד i7 2600 16 ג'יגה זיכרון ספק זלמן 1000W איזה כרטיס מתאים כאן להחלפה בהנחה שהתקציב הוא : 1. 1000 ש"ח 2. 2000 ש"ח היום אני עם כרטיס חילופי gtx 550 TI שלא מספק למשחקים כמו assasin creed unity וזה מבאס. תודה מראש מנו
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מנסה כרגע לבנות מפרט למחשב משחקים, והחלק החשוב ביותר במפרט כזה הוא כמובן כרטיס המסך. אני מתלבט כרגע בין ארבעה כרטיסי מסך, ואני אשמח למישהו שיעשה לי סדר בדברים. בעיקרון המפרט עצמו הוא כ-6000 ש"ח ללא ציוד היקפי וכנראה גם בלי overclocking. כרטיסי המסך לגביהם אני מתלבט: 1. ה-8800GT שראיתי שמומלץ בכל מפרט באתר. 2. ה- 8800GTS שעולה יותר אבל הוא גם טוב יותר, וגם הוא הומלץ לי במפרט אחד. 3. הכרטיס החדש של radeon - ה- ה3870X2. יש לי נסיון רע עם ATI ובמיוחד עם הדריוורים שלהם. כמו כן גם קראתי שהכרטיס עובד יחסית רע עם directx 10. 4. ה-8800ULTRA שהוא כפי שראיתי בכמה benchmark-ים הכרטיס הטוב ביותר. הוא עולה בערך חצי מהתקציב, אבל אם הוא שווה את זה, אפשר בהחלט לנסות להכניס אותו. אני א…
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-