עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, ברצוני לשאול על הכרטיס GF 6600GT. הבנתי לפי מבחנים שהוא יותר טוב מה9800 פרו של ATI, והם באותו מחיר. עכשיו ראיתי שיש כמה כרטיסים שיש להם 256MB מסוג די די אר 3 (6600GT), זה באמת משנה ומוסיף בביצועים? ואיזה חברה כדאי לקנות? INNO 3D,ASUS,GAINWARD ועוד.. תודה

2. Started by H.I.V,

שלום אני מתכנן לקנות את הכרטיס Ge Force FX 5900 (הרגיל) על איזה חברה אתם ממליצים ושלא יהיה יקר מדי איזה יהיה הכי זול? מה דעתכם על InnoVision? תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Or ei,

מה ההבדל בין הגרסא הראשונה לגרסא השנייה VX של הכרטיס ??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by iDanVas,

תאגידו אנשים מה אתם אומרים על Geforce FX5700 ULTRA 128 DDR 2 Tv Out DVI Retail של GIGABYTE ן- Ati Radeon 9600Pro 256mb DDR DVi Tv Out כן , של ATI המקורי (CHINA כמובן) או Ge-Force FX 5600 256mb DDR VIVO tv Out של MSI כל אלא הם אחל מ- 1000 עד 1300 ש"ח. איזה מהמתוארים הטוב והשווה לקניה??? אני אוד מתלבת בי מחר אני אולך לקנות!!!

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by coch,

אהלן לכולם. נתחיל מהדברים הכלליים יותר שאני ידבר עליהם, כרגיל בימים שאני עובד מהבית יש לי זמן לשעשועים ומצאתי משהו שאני חושב שיעניין לא מעט חברים פה. המשחק החדש נבדק באחד האתרים ונתקלתי במשהו מאוד מגניב ( לא כי NV ראשונים בבנצ'ים ) אלא בגלל שבעצם היה לנו פה כמה ויכוחים על עניין אופטימיזציה ועל עניין המגבלות של AMD ושל NV בכל מה שקשור לחומרה\דרייבר וכו' וכו' בכל מיני דיונים שונים. מה שבעצם מעניין במשחק הזה - זה שהוא עובד על DX12 במנוע האחרון של אנריל ואפשר לראות כל מיני ציטוטים מאוד מעניינים וכו'. לינק ראשי - http://www.gamersnexus.net/game-bench/2628-gears-of-war-4-gpu-benchmark-on-pc עכשיו אני שם פה ציטוט מעניין…

6. Started by Impact,

מה ההבדל בין GECUBE 4850 512MB ו SAPPHIRE 4850 512MB? המחיר של ספיר עולה 895 ושלי ג'יקיוב עולה 949.. מה ההבדל ולמה GECUBE יקר יותר? הוא יותר טוב בביצועים, או שאני משלם על ה"שם"?

• 38 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לבחור בין הכרטיסים הבאים : ASUS EAH3850 TOP/HTDI/512M http://uk.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=602&l4=0&model=2040&modelmenu=1 Gigabyte GV-RX385512H http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2717 יש אפשרות לכרטיס נוסף של Gigabyte בתוספת נוספת של כ- 300 ש"ח GV-R485-512H-B http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2856 זקוק לעזרתכם, מה ההבדל בין הזוג הראשון ? יש עדיפות לאחד מהם ? לגבי האפשרות השלישית, כדי להוסיף את ההפרש מבחינת תמורה לביצועי הכרטיס קרור תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by m1ke,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1443 זה נראה דיל ממש טוב. כרטיס מומהר עם ג'יגה זכרון במחיר של כרטיסים HD4850 רגילים או מומהרים בלבד. יש למישהו REVIEW על הכרטיס? הכי מעניין אותי איך הוא מבחינת השקט.. תודה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1744&Itemid=1 הCATALYST 7.6 משפר את הכרטיס, לא בהרבה אבל בהחלט הופך אותו לאופצייה טובה לקנייה.

• 57 תגובות
    • 4k צפיות
  10. אני שובר את הראש. התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים שיש בדיסק, גם את התוכנה שאמורה לעבוד( PowerDVD), במדריך הכרטיס יש הוראות בכלל ל PowerDirector ואין תוכנה זו בכלל בדיסק לגבי חיפושים בפורום ובגוגל, הסתבכתי ולא הבנתי כלום לכן אחרי מאמצים של מס' שעות, פניתי אליכם לעזרה. בתודה מראש, לב. נ.ב- נכון לעכשיו אני מחבר ליציאה זו ממיר של YES.[br]פורסם בתאריך: 4.02.2007 בשעה 15:08:13 חברה'!בבקשה, אני נואש עשיתי הכל חוץ מפורמאט!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם יש הבדלים בין הכרטיס של החברה הזו לזה של חברות אחרות ? האם שווה להוציא עוד 150 שח לכרטיס של sapphire ?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by night-fire,

שלום, יש לי את הכרטיס ורציתי לשאול אם אפשר לקלוט איתו שידורי טלויזיה בדרך כלשהי . יש לי YES שמחובר לטלויזיה ומקדימה שלה יש לי עוד חיבורי RCA אז חשבתי לחבר עם זה ולקבל איכשהו תמונה מהטלויזיה דרך הממיר. זה אפשרי? תודה !

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by hakoki,

לפי מה שהבנתי הגרסא של ג'יקיוב היא הכי טובה לכרטיס הזה השאלה היא האם לבחור שלא רוצה לשדרג את הכרטיס לdx10 בשנתיים הקרובות שווה לקחת 512? או פשוט להשאר עם ה256? והאם באמת הגרסה של ג'יקיוב הכי טובה?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  14. Started by AloN(-)KiLLeR,

הכרטיס הנ''ל מאוד זול. וכמובן מאוד חזק - בעיה אחת, החברה איך היא? מה ההבדל בינה לבין Sapphire? כדאי לרכוש את הכרטיס של החברה הזאת? זה זול ב500 שקל.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by crazydiamond,

יש לי כרטיס GF2 MX400 והלוח אם שלי הוא TYAN - trinity 400 הלוח תומך ב AGP X 4 אך ב windows XP תוכנות כמו sisoft sandra או 3dmark מזהות שהוא עובד אך ורק ב AGP X 2. אני מנסה לכוון ב הגדרות של ה BIOS אך ללא הועיל, עם כרטיס ATI RAGE 128 הלוח והכרטיס עבדו במהירות X4 אך עם הכרטיס הנוכחי לא. האם יש איזה שהיא הגדרה ב registry של windows כדי לסדר את הבעיה? ה BIOS של הלוח אם הוא הכי מעודכן והתקנתי את כל הדרייברים המעודכנים שמו המלא של הגרטיס הוא: powercolor geforce 2 mx 400 64 MB. בברכה

• 13 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by EgoManiac,

אפשר להזמין אותו כבר בנוע הנה הקישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4792 מחיר שפוי לא?

• 19 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by ophirv,

שימו לב טוב לשני התמונות הבאות ! תסתכלו על החוט בין 2 העמודים - רואים בבירור ש ATI 6XAA יותר טוב או משתווה ל GEFORCE FX 8XAA ! הדבר האחרון שיפיל אותכם לרצפה זה ה FPS בצד ימין למעלה !!! GEFORCE FX http://www.hardocp.com/images/articles/10436208595cUSd31HIx_5_13_l.jpg RADEON 9700 http://www.hardocp.com/images/articles/10436208595cUSd31HIx_5_14_l.jpg נראה מה לכל מעריצי NVIDIA יש מה להגיד !!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ravid,

יש לי gf 2mx 200 (כרטיס דפוק!) אחרי אוברקלוק 1800 בלבד ואין לי מושג של איזו חברה,אני שוקל להוציא את המאוורר בשביל לגלות כי משום מה נראה לי שזה מיוצר על ידי nvidia דבר כזה אפשרי? אין לי עוד חברה אחרת שמוזכרת בפרטים! ועוד משהו-איפה אפשר למצוא עדכון לביוס?

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבוע.... ביתניים אני מתכוון להחליף במחשב שלי את הכרטיס מסך כי יש לי וודוו וזה כבר אומר הכל..... ואולי גם להוסיף קצת זיכרון.... חשבתי על משהו זול שכל המטרה שלו זה לתמוך בDirectX 8.1 מה שהוודו לא עושה.... אז רציתי ללכת על geforce2 mx400 עכשיו כאן אני נתקל באותה הבעיה שיש לי עם הGF4 שאני רוצה לקנות והיא לבחור חברה... עכשיו אני יכול לקנות בסופר( ;D ) של PcPartner ב340 שקל נדמה לי... ואני יכול לקנות באיזה חנות מחשבים באיזור שלי Pine ב350 נדמה לי.... עכשיו ברור לי שהחברות האלה הם לא מי יודע מה אז תיעצו לי מה לעשות בבקשה.... אם לקנות אחד מהם או ללכת על חברה רצינית .. ואם כן אז על איזה... ואם אפשר שהמחיר לא יעלה על 450 שקל זה יהיה נחמד.... תודה

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by tomerb,

אני עם הבעיה הזאת מאז שהתקנתי דטינייטור חדש 41.09 . מה שאני לא עושה ואיזה פורמט שאני לא בוחר PAL MTSC אני רואה שחור לבן. בדקתי כבר הכל כולל טלוויזיה אחרת וכבל אחר. על אותו מחשב יש לי גם WIN 2000 ודרכו אני כן רואה עם צבע. רק שאני על הXP הOS הראשי שלי אני רואה TV OUT בלי צבע מה זה יכול להיות?

21. Started by tomerb,

ניסיתי הכל כולל לנסות הטלוויזה אחרת וכבל אחר. כם ניסיתי את כל הפורמטים שיש ב PAL MATC אני יודע שהטלוויזה והכבל בסדר מפני שעל אותו מחשב יש לי גם WIN 2000 ושם אני כן רואה בצבע. מה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by slider,

טוב, יש לי לוח אם EPOX 8RGA+ שעליו יש כרטיס מסך OB ויש לי גם ג'יפה 2 MX. איזה מהם עדיף? תודה..

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by eladaviv,

יש ברשותי כרטיס גרפי geforce2 mx400 64mb מה אתם חושבים עליו?? האם כדאי לי להחליפו (לצרכי משחק כמובן) ובמה? תודה מראש, אלעד

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by alef,

שלום רב אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט וסרטים. משחקים בכלל לא. וכמו כן כשאבחר כרטיס, איזו חברה עדיפה? asus, gigabyte, palit? וכו.. מיועד ל: core 2 dou e8500 4 gb ram asus g41 מסך dell 2209wa אשמח לתגובות!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום. אני מתשמש כרגע בכרטיס מסך חדש, Geforce 210. א-ב-ל - הוא כל כך רועש! המאוורר הקטנצ'יק והאיום שלו עושה יותר רעש מכל המערכת כולה - וזה ממש מציק. האם יש דרך להשקיט אותו? האם ה"בעיה" מוכרת ונפוצה? אני יודע שיש תוכנות - כמו AfterBurner - שיכולות לשנות את הסל"ד של המאוורר, אבל לא רציתי להתעסק איתן לפני שאני שואל כאן. כמו כן, אני משתמש בגרסת ה BETA של הדרייברים של NVIDIA -= 270.51 [כי שמעתי שמומלץ] - ולכן חשוב לציין את זה (אולי זה מקור הבעיה?) תודה! עדכון: הנה תמונה של HWMonitor, ומשום מה המאוורר של כרטיס המסך מופיע על "0" (או שאולי זה אמור להיות כך?)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.