עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by kisin,

אני קונה מחשב חדש ואיתו גם כרטיס מסך חדש ואני מאוד מתלבט בין gtx 1070 לבין gtx 1060. העניין הוא שכרגע יש לי מסך 20 אינץ ברזולוציה של 1600x1200 ויש לי 2 אפשרויות: 1) לקנות gtx 1070 ואולי מתישהוא בעתיד לקנות מסך 1440p. 2) לקנות gtx 1060 ובהפרש ממנו לgtx 1070, פלוס כמה מאות שקלים, לקנות מסך 1440p נחמד. מה אתם מציעים? מה עדיף? ועוד משהו, במידה ואני אקנה gtx 1070, האם הוא מתאים למשחקים ב4k או שהוא לא מספיק חזק?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Arik,

אנשים , אני חייב למכור את הV8200 שלי כמה שיותר מהר ( צריך כסף :] ) תציאו מחירים והגבוה ביותר זוכה בקניה (בשיטת המכירה הפומבית) * עדיף אנשים מהמרכז. *אנשים, תנו מחירים הגיוניים! (אני לא רוצה לראות 150 ש"ח למשל) *למי שלא בקיא : V8200 = Asus GeForce 3 , im selling the Deluxe version with all the original cables\package (drivers\software\instructions) , something important - its not the Ti200 nor Ti500 , its the regular GF3 chip)

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by joniar,

לא יודע איפה קראתי שצריך ל9800X2 ספק כח של לפחות 600W זה נכון

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by ZORO300,

המפרט של המחשב שלי הוא ישן אבל נסתדר. 3.0 Q6600 4GB RAM HX520W CORSAIR GM41M הכי טוב במחיר שמתאים למחשב הזה. תודה. ואם אפשר גם הצעה לכרטיס מסך בשווי 300-400 שקל במידה ואני יוריד את התקציב. תודה רבה לכם.

5. Started by ORrrr,

שלום. אני לא גיימר, אבל כן צריך כרטיס מסך למחשב הנייח שיחליף את ה hd 4770 הזקן שלי. לכן אני צריך כרטיס מסך חדש(לא משומש כי אני רוצה אחריות), שיהיה ברמה שלו לפחות ולא יעלה על הסכום בכותרת. כמו כן, כרגע עם הכרטיס הנוכחי אני לא מצליח להריץ סרטי 4k ביוטיוב ואשמח אם הכרטיס המסך החדש כן יוכל. תודה רבה, אור

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by se7en,

לאור הפרסומים הרבים והבנצ'מרקים על ה-Parhelia שמאכזב מעט בהשוואה ל-Ti4600. אחרי הכל קניה של ה-Ti4600 הייתה בכל זאת משתלמת. אפילו כל הפיטצ'רים שהוא לכאורה התברך בהם לא שווים יותר מידי בעיקר איכות התמונה וה-FSAA.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היה לי כרטיס Gf4MX 4000 קניתי היום ATI Radeon 9250 עם 128 MB. עכשיו,ברגע שאני מתקין אותו, המחשב לא עולה. יש מסכים כחולים, הפעלות מחדש,והוא כל הזמן עובר ל 8 סביות צבעים. בדקתי אולי זה הדרייבר לא הנכון, נכנסתי ב Safe Mode (מצב בטוח) והסרתי את הדרייבר,ואז הווינדוס עלה רגיל. ניסיתי להוריד מהאינטרנט,התקנתי,וגם עשה בעיות. עכשיו,החזרתי לג'יפורס והכל כקדמותו. מישהו יודע מדוע הכרטיס החדש עובד כך?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מעבדי דור ה-Ice Lake עם ליבות גראפיות מובנות חדשות הם רק ההתחלה - כאשר הכפלה נוספת בביצועים צפויה לנו גם במעבדי העידן הבא ממשפחת Tiger Lake לכתבה

9. Started by OR007,

2686 זה מה שקיבלתי עם המערכת שלי. לפי דעתכם הייתי צריך לקבל יותר ? או שזה סביר ? מערכת הפעלה: WIN98SE דרייברים: אין לי מושג רק קיבלתי את הכרטיס מסך ועוד אין לי מושג איך הולכים הדרייברים של ATI. את הדרייברים הבסיסיים הורדתי מהאתר של החברה (ספיר) או איך שלא רושמים את זה באנגלית ואת העדכון הורדתי מאתר הבית של ATI

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by lior47,

צהריים טובים! רציתי לדעת מה הייתם ממליצים מבין 2 הכרטיסים האלו כאשר ה- vapor עולה בערך 200 ש"ח פחות מאשר ה- R9 290. בנוסף, באתר של sapphire ממליצים לכרטיסים האלו ספק של 750W.. זה באמת נחוץ?? לא מספיק FSP RA-550 ? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by shlomi1980,

כרגע אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Tzach_n,

אהלן חברה, עד עכשיו ה-6950 שלי היה צרוב עם ביוס של 6970, לאחר שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שהביוס של ה-6970 משנה גם מתחים לזכרון ויכול להזיק להם, לכן הלכתי על השיטה השנייה שהיא לעשות מוד לביוס המקורי של ה-6950 ולעשות אוברקלוק ידני. המוד עבר בהצלחה, אני רואה 1536 שיידרים אבל ב-CCC התדרים שלי מוגבלים ל 840/1325 ואני לא יכול להגיע ל-880/1375 או להעלות מתח עם MSI AFTERBURNER. Lanzar אמר לי שהוא צרב ביוס של ASUS שעבר מוד ל-1536 שיידרים ואין לו הגבלה ב-CCC ושינה לו את המתח באופן קבוע בביוס, ניסיתי לחפש את הביוס הזה באינטרנט ואני לא מוצא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by nicirnTAL,

אני בעל GF4, איך אני יכול ( בריווה טיונר למשל ), לאפשר שהוא יחשוב שיש לי nv30 ? תודה...

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by dudubitn,

שלום הרכבתי היום את הכרטיס מסך מסוג gigabyte gv-n740d5oc-2gi לכרטיס יש אופציה לחיבור חשמלי של 6 פינים . הכבל החשמלי המצורף מתפצל ל2 חיבורי חשמל. לא מצאתי הסבר על החיבור הזה, הדבר היחידי שכתוב בדף ההסבר: "אם יש צורך חבר את הכבל החשמלי" (בתירגום מאנגלית) הפכתי את האינטרנט לא מצאתי הסבר לגביי הכרטיס הזה ומה מטרת החיבור. כרגע הכרטיס מסך מחובר לחיבור החשמלי הנ"ל וחיברתי את את 2 היציאות לספק כוח במחשב (700W). מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? האם יש צורך? האם באמת צריך לחבר את 2 היציאות לספק כוח?

15. קישור להורדה ולmirror פה http://www.driverheavendownloads.net/ati.htm רק חשוב לדעת שזה עדין לא שוחרר על ידי ati (יוצא מחר) אז ההורדה באחריותכם בלבד!

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי חברים איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי עד 2000 שקל שיכול להריץ כול דבר על אולטרה. תודה מראש לעוזרים.

17. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, אני משחק על 1080P. חשבתי על כרטיס ברמה של ה1060, רוצה לקנות יד שנייה\דיל באמזון, אבל למען האמת נהיה לי קצת סלט בראש. אם אפשר לעשות לי סדר עם הכרטיסים של AMD, מה חלש יותר ממנו מה חזק יותר ממנו. מבחינת המעבד, יש לי שני מחשבים, אחד עם I5 3470 במחשב מותג של HP. מחשב שני עם I5 2500K עם לוח של ASROCK עם קירור אוויר Thermalright Ultra 120, כלומר יש לי אפשרות לעשות לו OC. השאלה שלי פה היא אם מעבד כמו ה3470 יהווה צוואר בקבוק משמעותי לכטיס ברמה של ה1060?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

האם המסך שווה עוגיה? אם מישהו יוכל להשיג את המפרט, אני אודה לו מאוד, כי שבוע הבא אני קונה ת'מחשב.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Eli Gelbart,

שלום, רכשתי כרטיס GPU NVIDIA TESLA K20X הכרטיס זוהה בהצלחה והחל לעבוד, כעבור כשתי דקות עבודה המחשב נכנס ל BLUE-SCREEN . יש רעיונות??? לפני כן עבדתי עם C2075 ועבד מעולה. המערכת היום הינה: MSI X99 GAMING 7 3000MHz cl15 16GB i7- 5930k תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Tarkules,

אהלן לכולם, קראתי וקראתי ובסופו של דבר, עדיין קשה לבחור בין כל היצרנים שיש היום. אני משדרג את המחשב ומחליף כרטיס מסך, החלטתי ללכת על ATI 4870 אבל נראה שיש הבדלים במה שיצרנים שונים מציעים באותו מחיר: 1. HIS HD 4870 1GB (256bit) GDDR5 PCIe - מחיר: 1450 ש"ח. *אחריות ל-3 שנים 2. Gainward ATI Radeon 4870 512Mb DDR5 PCIe - מחיר: 1480 ש"ח. *אחריות ל-3 שנים 3. Palit Radeon HD 4870 1Gb DDR5 PCIe - מחיר: 1490 ש"ח. *אחריות לשנתיים 4. Sapphire Radeon 4870 1Gb DDR5 Retail PCIe - מחיר: 1540 ש"ח. * אחריות ל-3 שנים. האם כולם אמורים לתמוך ב-HD 1080p, CrossFireX וכו' ? ושאלת השאלות - איזה כרטיס עדיף ? תודה !

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Tom vilozni,

שלום רב במידה והיציאת DP של הכרטיס ניפגמה / לא תקינה (החיבור עצמו), האם אפשר לתקן / להחליף היציאה או שצריך להחליף את כל הכרטיס? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by PSdesign,

שלום, אז אני לא יודע אם אתם זוכרים, אבל לא מזמן קניתי מחשב חדש כשהכרטיס שלו הוא X1950XT. בהתחלה היו מחשבות לOC אבל אמרתי למה לקחת סיכון? גם ככה הכרטיס חם וATITool לא עבד. היום אחרי OC בשני מחשבים אחרים, פשוטים, החלטתי לנסות גם כאן, לפחות לבדוק טמפרטורות. סידרתי את הATITool אצלי ועשיתי דרכו בדיקת ארטיפקטים. עכשיו אני ידוע, ואני משאר שגם רובכם, שהקירור של הכרטיס הזה הוא די עלוב, אם לא בין הגרועים, הכרטיס הזה מאוד חם! מנוחה על 48, ואחרי מאמץ בקושי יורד מה56-7. בקיצור נכנסתי עשיתי בדיקה והטמפ' מתחילה לעלות, זה הגיוני, כי זה מה שהוא בודק, אבל זה עולה ועולה ועולה וזה מגיע ל88! אחרי 2 דקות :\ הנה תמונה: http://www.fps.co.il/picture.php?id=1167586064.JPG זאת טמפ' די מטורפת, לא? …

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. ההפרש במחיר הוא בסביבות ה 150 ש"ח מי חזק יותר והאם יש באחד טכנולוגיה שאין בשני או הכל עניין של מהירויות שעון? האם ההפרש ביצועים מצדיק את ההפרש לדעתכם אם זה כבר נשאל בעבר מצטער מראש

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by shimon17,

קיצר קיבלתי את הכרטיס היום ואני לא מפסיק להיות מאוכזב:\ א. מאז שהרכבתי את הכרטיס המחשב איטי! לקח לי 20 דקות להתקין את הדרייבר ובכללי אני שומע רעשים מהחומרה במחשב(לא יודע בדיוק מאיפה, זאת בעיה נפרדת) ב. עשיתי בדיקה ב3dmark03 וקיבלתי 6313 והיו לי ארכיטיפקטים.. בעעעעע.... ג. ועוד דבר אחרון, העובדה שיש לי ספק של 300watt יכולה להיות ממש משמעותית? יכול להיות שבגלל שחיברתי את הכרטיס הוא גורם לאיטיות של המחשב? ואיך אני יכול לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך? סליחה על כמות השאלות תודה לעונים

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. האם כרטיס מסך 5070 יכול לעזור לאיכות תמונה או סאונד - לא למשחקים ? 1. האם בנגנים של סרטים - חשוב איכות כרטיס מסך ? HDR ? 2. האם בכיוון כרטיס מסך אני יכול לשפר סרטים או צפייה באינטרנט ? 3. צפייה במסך 65” OLED 4K 4. האם כרטיס מסך אינטל או AMD יכולים לתת משהו אחר לאיכות תמונה או סאונד ? תודה למסבירים

דיונים חדשים בפורומים