כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני משחק במשחק על רמת פרטים הכי גבוהה ורזולוציה על 1280על1024 ויש לי לטעמי מעט מדי פריימים לשנייה. הנה תמונה להמחיש לכם את הבעייה: ואגב הדרייברים הם ה 30.30 של נוידיה(וזה לא משנה כי גם ככה לפני זה הייתה את הבעייה) גם שמעתי שהמשחק עושה בעיות עם הגרפיקה ומשהו לא בסדר שם. יודעים פיתרון?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כולל מידע על כרטיסי 7200-7600 http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=3351
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתוכנית הפעם שמשודרת כל שבוע על קולנוע ביתי הם שמים דגש על כבלים HDMI מפני שכולנו משתמשים ב- HDMI או DP שזהו בעצם כמעט אותו כבל ( כבלים DP לאור מחירים זולים מאוד אין אישורים לאיכות "כבל" אולי מרמז שיתכנו בעיות ) שני אורחים בתחום הכבלים בתוכנית : 1. יועץ לחברת THX שנותנים אישורים ובודקים תקנים לאביזרים שונים בתחום הקולנוע הבייתי והמסחרי 2. השני יצרן/מייסד חברת כבלים HDMI באתר http://kordz.com/ מפני שהתוכנית מכילה הרבה אלמנטים שמובאים בצורה מנומסת , ישנו גם ניב שפה מקומי וניב מקצועי שאני מקווה שהוכל להביא אותו במילים ( לפחות חלקית ). רבים מחטיאים הרבה מידע אם אין להם אנגלית רהוטה גם מפני שהתוכנית בין אנשי מקצוע מחטיאים הרבה דברים שלהם נראים מובן מאליו . …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של חברת HP מסוג Z420, להלן הנתונים : Processor: Intel(R) Xeon(R) CPU E5-1620 0 @ 3.60GHz Number of Cores :4 Memory: RAM 8.0 GB Video Card NVIDIA Quadro 2000 Power supply: 600 W רכשתי כרטיס מסך של GIGABYTE - gtx 1080. לאחר חיבור הכרטיס במחשב שמתי לב שיש לכרטיס מסך קונקטור POWER PCIE עם 8 פינים ואצלי במחשב יש כבל עם 2 מחברים (6 פינים) פנויים שלאע בשימוש. בפורום התמיכה של HP אמרו לי שיש כבל מתאם PCIE 2x6 pin to 8 pin (לינק לפורום התמיכה של HP : https://h30434.www3.hp.com/t5/Business-PCs-Workstations-and-Point-of-Sale-Systems/New-video-card-to-Z420-Base-Model-work-station/m-p/6346061…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום חזרתי מארצות הברית וסוף סוף התפנה לי זמן לחבר את הכרטיס החדש (GTX680 של EVGA גרסת רפרנס). חיברתי אותו למפרט שבצד (את ה-570 שלי הוצאתי לפני זה, כך שהם לא היו מחוברים באותו הזמן) כל חיבורי החשמל הכל כמו שצריך לחצתי הדלק נדלק בתאום אני מריח משהו שרוף, אני רואה שהכרטיס עולה באש (ברצינות, אש יצאה מימנו) אני יכול להעלות תמונה, אבל זה פנימי ולא חיצוני, אני לא רוצה לבטל אחריות, אז אני מעדיף לא לפתוח. בכל אופן ניתקתי או מהר מהחשמל בדקתי את הכרטיס וחיצונית הוא נראה תקין. בשביל למנוע שאלות מיותרות: הכרטיס נקנה בארצות הברית ב-Newegg, ושם הוא נשלח לקרוב משפחה, מימנו לקחתי אותו. בדקתי עוד פעם את ה-570 שיש לי ואת ה-4850 הישן שלי, שניהם עובדים בלי בעיה (גם מבחני מאמץ). על הלוח לא נר…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הצפיות שלי להריץ משחקים על רזולוציה 1280-1024 בהגדרות גבוהות ושיהיה מתקדם מבחינת טכנולוגית המלצות שראיתי זה 8800GT או 9800GT שעדיין לא הבנתי מה יותר טוב ומה בנוגע לATI כמו 4670 לדוגמא איך הוא ? בקיצור אם אפשר כמה שיותר לחסוך מבחינת תקציב זה יהיה מצויין המפרט E6850 2GIG 8500GT \:
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה למחשב חדש וצריך שתיהיה אפשרות לקרוספייר בעתיד ושתיהיה יציאה לטלויזיה רגילה לא HDMI. על איזה אתם ממליצים? 1350 שקל- Palit ATI Radeon HD4870 SONIC 512MB DDR 1480 שקל - PowerColor ATI Radeon PCS+ HD4870 512MB 1500שקל- SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 1490 שקל- Giagbyte ATI Radeon HD4870 512MBDDR5 PC או משהו אחר? הפאור קולור והפליט באים כבר OC מהמפעל אני נוטה לכיוון הפאורקולור.. מה דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. זו שאלה למומחים. מכיוון שכרטיסי מסך מכל מיני סדרות משתמשים לעיתים באותה ליבה, ואני יודע שיש כרטיסים Geforce שע"י פתיחת צינורות הפכו אותם בעצם לQuadro, (קראתי על זה פעם איזה מאמר על אנשים שעשו את זה) השאלה היא האם אפשר להפוך 8800GTX של Gigabyte ל Quadro FX 5600 ע"י פתיחת צינורות? הם משתמשים באותה ליבה (G80). תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס מסך GF-4 4200 ,אז אני לא יוכל לשחק במשחקים שיתמכו בדירקט-9x ?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הרגע התקנתי את הכרטיס הנ"ל הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X והוא תומך ב8X AGP אך הכרטיס שלי רץ על 4 משום מה ולוח הבקרה של ATI לא נותן לי לשנות את זה מה לעשות? מצורפת עוד תמונה מהתוכנה EVERST שמראה 4 AGP [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 39 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מת לקנות geforce4 128 ti4200 עכשיו מצבי הכלכלי הוא ממש לא יציב..... יש לי את הכסף לקנות אבל יש לי עוד המון דברים לשלם עליהם בבקשה תגידו למה תורם לי ה-128 האם זה תורם במשהו או שאני לא ישים לב בהבדלים בין 64 ל-128? האם יצא גירסת ti ל-64? בבקשה תעזרו לי!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי משחק שמבקש את זה ויש לי ATI ....עזרה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רבותיי, לפני למעלה מ3 שנים רכשתי מחשב עם E7200 וHD4850 512MB ו4GB DDR2. כעת אני שוקל לשדרג אותו - ייתכן ל6870, אבל המעבד החלש שלי מרתיע אותי - אני חושש שהוא יגביל כרטיס מסך חזק כמו 6870. מה דעתכם בנושא? 6870 יהיה שדרוג משמעותי מה4850? האם יש טעם בכרטיס מסך חדש על מערכת מיושנת? או שכדאי כבר לחכות להתיישנות טוטאלית של המחשב ולחשוב על מחשב חדש? אם זה חשוב - אני עובד ברזולוציה של 1680X1050. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מרגיש חובה נעימה לשתף את החברים, חלקכם היותר וותיק וודאי זוכר את השרשור שלנו בפורום המתעסק ברכש ציוד משומש בכסף קטן, לעיתים קטן מאד, והרכבת מחשב שלם באמצעותו - כזה אשר יכול לשמשנו לכל מני צרכים בבית, בכללם מחשב לילד או מחשב לעמדת HTPC בחדר טלויזיה/סלון למשל. אז אחד המחשבים הללו שנרכשו על ידי אשתקד (ועבר כמה שדרוגים קלים בדרך) עד שהגיעה לתצורה הבאה: מעבד אינטל דו ליבתי בסיסי ביותר G3220 (דור haswell) על לוח ערכת שבבים H81 של gigabyte שהורחב ל- 8GB ram וכיום שוכן בו כרטיס מסך GTX560Ti הרכב שעלה מאות שקלים בודדות לחלוטין, קרי כסף כיס. וכל אחד יכול להכנס ללוחות יד 2 ולהרים מחשב כזה באזור 200-300 ש"ח + כר…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס המסך החדש והזעיר ביותר של AMD כבר החל להגיע לידיהם של בוחנים למיניהם ברחבי הרשת, ואנחנו זוכים לתמונות חדשות ומדליקות שלו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/תמונות-עדכניות-של-ה-radeon-r9-nano-ממחישות-את-הפלא/
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מנהלים - התלבטתי איפה לפרסם, אם לא במקום - התנצלותי הכנה. אהלן, יש לי שני כרטיסים: 1- Nvidia GTX 660 Ti EVGA FTW Signature 2 באחריות לעוד שנתיים וקצת, 2-Gigabyte WindForce2 Overclocked, מגיעים עם קופסאות וציוד נלווה, לא עברו המהרה. הגיגהבייט עלה 1600 לפני שנה וחצי+- חדש מהחנות והEVGA עלה 800 מיד שניה.מצאתי מישהו שרוצה את שניהם. מה נראה לכם מחיר ריאלי? התוכנית שי היא להשתדרג ל970 של גיגהבייט שעולה 2000 בפלונטר. ולא לשבור את הכיס בעקבות זה...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, אני רוצה להאמין שכל שנה הכטיסים מוכרזים ויוצאים לחנויות בארהב פחות או יותר באותו חודש בשנה, אפשר לדעת מה הסיכוי שהכרטיסים החדשים כבר יגיעו לחנויות בחול לפני היוני-יולי? ואם לא יש תאריכים פחות או יותר ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מוכר את הכרטיס ,האם הוא איכותי ? ברמה של 980 ? יריץ לי ללא בעיה 1440P גודל מסך 27 אינצ' ? החברה הזאת איכותית ? מה אתם אומרים,כדאי ללכת עליו ? http://www.amazon.com/EVGA-Superclocked-Signature-Dual-Link-06G-P4-3793-KR/dp/B00IKQOPZW אין לי סבלנות לחכות ל 1070,תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RTX 2060 של NVIDIA האם שווה לעבור לכרטיס של AMD? הם פשוט יותר זולים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרטיס ה-Titan V החדש כולל את הליבה המלאה הגדולה החדשה של מפתחת השבבים,וגם תג מחיר עצום לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 3 followers
-
-
הכותרת מדברת עבור עצמה. המחשב שלי: q6600 4gb ddr2 800Mhz gigabyte ds3L asus mw221c רצוי כרטיס אם ג'יגה או יותר זכרון מכיוון שאני גם מתעסק בתלת מימד חוץ מהמשחקים.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה x800 XT אבל לא ראיתי שיש בחנויות אם משהו יודע אולי מתי הוא יוצא שיגיד לי תודה מראש...
-
טוב, אז המאג שלי (XJ810) התחיל להראות סמני זיקנה אחרי 3 שנים שהוא שירת אותי נאמנות, התיקון שלו לא עזר. עכשיו אני מחפש מחליף, ואני די מעדיף LCD גם מעקרנונות נוחות וגם מעקרונות סטייל ( ) מה שיש לי כרגע הוא 19'' ככה שאני לא אהיה רגיל למשהו קטן מ-19 CRT או 17LCD, וזו גם ההעדפה שלי. רציתי לדעת האם בתחום ה-2500 שקל היונדאי Q17 הוא המסך הכי טוב (אני לא יכול שקל יותר, עד ששכנעתי את ההורים שאני צריך מסך ועוד ב2500 שקל יצאה לי הנשמה :-X) למשחקים. חשוב לי שהתופעות הידועות של המסכים הדקים יהיו כמה שפחות משפיעות, האם למישהו שיש את המסך הזה יכולה להיות המלצה עליו למשחקים? לאינטרנט אני יודע שהוא מצוין, זה אין מה לשאול ;D חשבתי גם על 19'' CRT- וויוסוניק P95+ שעולה בערך 1800 שקל. הוא …
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מישהו התקין את הדריוורים החדשים של ATI ויכול לתת ביקורת עליהם?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-