עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מעבדי דור ה-Ice Lake עם ליבות גראפיות מובנות חדשות הם רק ההתחלה - כאשר הכפלה נוספת בביצועים צפויה לנו גם במעבדי העידן הבא ממשפחת Tiger Lake לכתבה

2. Started by Pure-Gold,

תמליצו לי על החברה הטובה ביותר לדעתכם. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי יש לי AMD 1.1GHZ 512MB שפועלים ב 100 מגההרץ וכרגע ASUS V7700 32MB DELUXE שזה משתמש ב GEFORCE2 GTS קניתי S/U/M/A/ Platinum GeForce4 Ti 4200SE 64 MBytes האם יהיה לי שיפור משמעותי בביצועים? ולאיזה מהירות אני אוכל בערך להגיע? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by naki,

מי שמשחק על 1080p יכול להסתפק בלי שום בעיה ב970. ומי שמשחק על 2k ומעלה, ורוצה חווית משחק חלקה צריך sli. אז למה לקנות 980 בודד, במיוחד לאור המחיר היקר שלו?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. פרטי הליבות RX Vega Nova יהיה עם 4096 Stream Processors RX Vega Eclipse יהיה עם 3584 Stream Processors שני הכרטיסיסם האלא הם הכי חזקים עם 13TFLOLPS והשני עם 12TFLOLPS והכרטיסי השלישי יהיה 10.5TFLOLPS שלושה הכרטיסים צורכים הרבה חשמל עם 275W...

6. Started by The TrCkeR,

שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש, ומתלבט בין האם לקנות Geforce 7800 GTX מחברת XFX או מ-BFG. המהירות ליבה של הXFX היא 490 לעומת הBFG בו מהירות הליבה היא 460, וההפרש בינהם במחיר הוא 20$ לטובת הXFX. איזה כרטיס עדיף לי מבחינת איכות, מחיר, אמינות החברה, מהירות? תודה לכל העוזרים

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, אני מתכנן לקנות כ. מסך בסביבות ה-1000-1200 שקל . יש לי כמה שאלות: 1. מתי מגיע 6600 או X700 לארץ (על שלל סוגיהם) 2. האם הם יגיעו גם בממשק AGP 3. מהו הסכום המשוער בשקלים של כל אחד 6600/6600gt ו- X700/X700pro/X700xt 4. האם כדאי לחכות לכרטיסים אלו או עדיף לרכוש עכשיו כרטיס מסך ועל איזה אתם ממליצים? (ד"א הכרטיס מסך אמור להיות כחלק ממחשב חדש שאני אקנה...) תודה לכול העוזרים!!!

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. חשבתם שכבר לא נותרו לדגם הגיימינג הפופולרי של NVIDIA דרכים להפתיע אתכם? תחשבו שוב לכתבה

9. Started by 3db,

בגרמנית אבל שווה קישור

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מה המצב אנשים ?! האם הכרטיס GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP יעלה במחשב שלי (בלי לשפר שום דבר) ?.. מפרט המחשב: מעבד: Intel Pentium 4 2.8 הכי רגיל לוח אם: Asus P4S800D-X ראם: 1024 ספק: ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt מסך: LG L1932TQ 19 Inch 4 ms תודה מראש, משה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by nicirnTAL,

אני בעל GF4, איך אני יכול ( בריווה טיונר למשל ), לאפשר שהוא יחשוב שיש לי nv30 ? תודה...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by spacedye,

קניתי את הכרטיס ATI RADEON 9800 128MB מPCH. קיבלתי אותו היום, התקנתי אותו והתקנתי את הדריוורים שבאו איתו הוא מזהה אותו בהגדרות בתור RADEON 9800 SE (!)... שזה כרטיס אחר לגמרי... בקיצור הצילו!! למישהו יש רעיון למה זה ככה.. או שפשוט הוא מוכרים כרטיסי SE ומפרסמים אותם כ9800np... יש איזו תוכנה שאומרת כמה המהירות שעון של הכרטיס? ככה אולי אדע אם זה באמת SE או רק כותב שזה אחד..

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך יד שניה ויש את ה6800GT הכרטיס בשימוש שנתיים בלי אחריות עבר OC שווה לקנות ובכמה? תודה

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. הרגע בדקתי את הטלוויזיה שלה רציתי לחבר את המחשב ב-VIVO ואני מגלה שלפי מה שאני רואה, אין לה יציאות AV!! עכשיו זה נראה לי קצת לא הגיוני שלטלוויזיה של Sony שהיא 25" ו-Trinitron לא יהיה יציאות AV, אבל לעומת זאת לטלוויזיה מחורבנת של Brother שהיא 20" כן יהיו!! מה קורה פה?! יכול להיות שכרגע כל החלומות שלי (המאוד לא בשמיים) של לראות את הדיוידי שיש לי על המחשב, גם על הטלוויזיה, התנפצו?! ניר.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. צריך עזרה במציאת כרטיס מסך לגיימינג חובבני.... שיתאים לוידיאו ומשחק איכותי (HIGH) ברזולוציה של מסך 22.... מבוסס 4850 ATI צריך שיהיה שקט, עם חיבורים חדישים כמה שיותר (HDMI 2XDVI וכד')... למעבד E8400.... תקציב עד 900 ש"ח גג... תודה רבה!

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Delux,

???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום אנשים טובים, בשעה טובה התחדשתי ב6950 של GIGABYTE, ולפני שאתקין אותו ואנסה להמיר אותו ל6970, רציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שאני צריך לעשות לטובת הדרייבר הישן של ה4890 ? קראתי איפשהו שאם לא מסירים את הדרייבר לחלוטין, זה עלול לעשות בעיות קשות אח"כ ... במיוחד שיש לי WIN 7 שהוא בכלל לא נותן להסיר בלי שהוא יתקין מחדש את הדרייבר בלי לשאול אותי בכלל ... אשמח לקבל הנחיות איך לעשות זאת

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ject,

במחירים 2500-3000 אםם אים יש משהו יותר טוב אז תמליצו לי,וגם על חברה, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. ????

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by SoftMaker,

אני מת לקנות geforce4 128 ti4200 עכשיו מצבי הכלכלי הוא ממש לא יציב..... יש לי את הכסף לקנות אבל יש לי עוד המון דברים לשלם עליהם בבקשה תגידו למה תורם לי ה-128 האם זה תורם במשהו או שאני לא ישים לב בהבדלים בין 64 ל-128? האם יצא גירסת ti ל-64? בבקשה תעזרו לי!

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by sxs,

איזה כרטיס הכי שווה היום לקנות בסביבות 1400~ ש"ח ? ? ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. לאחר המלצות פה קניתי את הכרטיס הנל לAGP הכרטיס חדש, חברת PALIT 256 זיכרון ו256 ביט. בכל מקרה אחרי שמחירת הדרייברים של אנוידיה לא עזרו כי קיבלתי VPU RECOVER פירמטתי תמחשב ולא התקנתי CCC אלא רק את הדרייבר לכרטיס הביצועים לא משהו בלשון המעטה..אני מקבל במשחק americas army כמות FPS כמו שקיבלתי עם ה5200FX אני לא מבין? הכרטיס לא חם בכלל, ממה שנגעתי בו נראה לי כמו 40 מעלות בערך.. אני ממש מבואס, כל הכבלים מחוברים טוב והכל.. הדרייברים מהדיסק אגב..

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני די חדש בתחום ואני לא כל כך יודע איזה נקודות חשובות בכרטיס מסך ואם הוא חשוב בכלל שמעתי כל מיני דברים - שחשוב שהוא יהיה עם כמה שיותר זיכרון, לפחות 256BIT. אבל ראיתי שהסדרה של NIVIDIA שמיועדת לעריכה Quadro , דווקא היא באה עם קצת זיכרון ו128BIT (בדגמים עם המחירים הריאלים שבסדרה) אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכולם. יש לי מחשב נייד Sony Vaio VPC F12 KFX/B עם כרטיס מסך של GeForce GT 330M. לבינתיים שיחקתי איתו NEED FOR SPEED Hot Pursuit ואני נהנה איתו כל רגע ורגע. הבעיה היא: שיש למחשב הנייד הזה באג בחומרה, למרות שהורדתי עידכון לביוס דרך האתר של SONY לתקן את האג של החום של המעבד. זה לא ממש עזר. אפשר אולי לומר שהייתי משחק עד היום ב NFS חלק עד שהמעבד היה מתחמם יותר מידיי ואז המחשק התחיל לקרטע ואז פיתאום נכבה לי המחשב. אבל מאז העידכון של הביוס זה רק מקרטע ולא נכבה בנתיים. אני חושב שיש יותר מידיי עומס על המעבד הראשי במקום שיעבוד על הכרטיס מסך. השאלה היא: האם אתם מכירים כל מיניי תוכנות שיכולות להאיץ לי את הכרטיס מסך והביצועים של המשחק. בינתיים עשיתי עידכון לביוס ועידכון לכר…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by biton161,

צריך כרטיס מסך למחשב חדש. מתלבט בין האופציות הללו: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11739 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11790 http://www.tms.co.il/product/11434 משום מה ה- 7850 שאמור להיות חזק יותר זול ב- 50 ש"ח. מה תהיה אופציה טובה יותר למחשב שישמש גם ל- gaming אבל לא נון-סטופ? מבין שה- 7850 שורף יותר חשמל. חשבתי לקנות את הספק הזה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/psu-fsp-460watt-460-60hcn-p-14784?cPath=80 האם הוא נפסל אם אני בוחר ב- 7850? מעבד מתוכנן הוא i5 4440.... תודה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.