כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,960 דיונים בפורום זה
-
שלום. תכננתי לקנות את כרטיס המסך: Sparkle Geforce 9500GT 256MB DDR3 Passive Cooling במחיר של 360 ש"ח כשנפלה לי הצעה לקנות במקומו, באותו מחיר GAINWARD 9500GT 1024MB DDR3 אני לא מכיר את חברת GAINWARD, מה דעתכם עליה? (גם את SPARKLE לא, אבל המליצו לי על הכרטיס הזה בכמה מקומות, גם כאן )
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סליהח שזה עוד נושא אבל הפעם יש לי בעיה אחרת. קניתי את הכבל 6PIN ל 4PIN (יש לי 7600GS AGP) עכשיו אני מחבר את ה 6 PIN לכרטיס מסך אחד מהם לכבר שיוצא מה CPU ואיפה אני מחבר את ה 4PIN האחר? אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי כי חיברתי רק לCPU ןנכנסתי ל WOW ולמשו זה עדיין נותן כותב שזה 4X ואין את ה 8X האם חיברתי בכלל נכון?< מה לא נכון? טוב ז הו תודה למישעוזר.
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות אחד מכרטיסי המסך הבאים (אל תתיחסו לחנות): Gainward Bliss GeForce 7300GT 256MB PCI-e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=14323 או Gainward GeForce 6600 256MB PCI-e http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351_1556&products_id=8186 א.איזה כרטיס עדיף בהנחה ששניהם אותו מחיר וזה התקציב הנתון ? ב.המחשב מיועד לשימוש כללי וגם למשחקים(יריות בגוף ראשון FPS ואסטרטגיה RTS) בלי רזולוציות מטורפות. האם הם יספיקו לכך ? ג.האם יש כרטיס אחר אולי אפילו של ATI שיעשה עבודה יותר טובה באותו מחיר (גם ככה כבר חרגתי מתקציבי)? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שמעתי ש Gainward חברה טובה. לפני שאגיד לכם בכמה כסף מצאתי את הכרטיס הזה, תגידו לי בבקשה כמה הוא שווה...... תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע השני עולה 100 שקל יותר מהראשון. זה שווה ? אם כן, למה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1781&catcode=226 שלום אנשים. ראיתי בנועה שהגיע סופסוף כרטיס 6800GT מיוחד מסידרת הגולדן סאמפל האגדית ולפני שאזמין אותו רציתי לשאול מה דעתכם עליו. לפי מה שידוע לי בעבר גיינוורד השקיע בזיכרונות איכותיים יותר בסידרה זו, האם זה כך גם בכרטיס הזה? האם חוץ מהקירור המסיבי והייחודי שונו דברים נוספים? בנוסף - מה דעתכם על נועה? שמעתי עליהם דברים טובים והייתי שמח לשמוע עוד דיעות לכאן או לכאן לפני הרכישה. תודה אנשים...
-
- 9 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם... לי ולאחי במחשב יש את אותם כרטיסי מסך Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR Retail שהם כרטיסים מעולים מאוד ועושים ממש את העבודה. לאח שלי התגלו בעיות בכרטיס מסך (הכרטיס בסופו של דבר נהרס) והוא התלונן לחנות ואמרו לו שהוא יכול להוסיף עוד 150 ש"ח ולקבל את הכרטיס מסך: Gainward Geforce FX 5900 /1300 Ultra "Golden Sample" TV/DVI 256MB DDR Retail! עם קופסא עם הכל או שיקבל את אותו כרטיס שיש לו עכשיו רק כמובן חדש! אני רוצה לדעת את דעתכם כי מביחנת הכסף יש לנו הכל אז זה לא הבעיה בכלל אני רוצה לדעת עם כדי לו לקנות את הכרטיס FX5900 מבחינת איכות ועבודה והכל... תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רכשתי לא מזמן את ה760 בגרסת reference והוא ממש רועש בזמן מאמץ(בIDLE הוא לא רועש)., היה לי לפני זה את ה5850ATI ולפני זה 7800NVIDIA והם לא רעשו כל כך בזמן מאמץ . יש למשהו את הכרטיס הנ"ל ? אני רוצה לדעת אם אני לבד בסיפור..
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם הכרטיס טוב? אני צריך אותו עד שאני אקנה ריידון9700.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הכרטיס הנ"ל (500 ש"ח ;D) ורציתי לדעת אם הוא טוב ל OC והאם צריך להחליף את הקירור שבא איתו. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://hardwarezone.com/news/view.php?id=11007&cid=6
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום חברים כרטיס המסך שלי כבן שנתיים (8800 GT של EVGA) הלך לעולמו. בעקבות כך קניתי כרטיס זמני לכמה חודשים, את ה GTS 250 של GAINWARD. לאחר ההתקנה, כאשר המסך מחובר לכרטיס בחיבור DVI, התצוגה נראית כאילו שהיא בזום אין, כלומר הדסקטופ מוצג כאילו שחסרים לו 4-5 סנטימטר מהצדדים וגם מלמעלה ולמטה. למרות זאת ניתן לגלול את המסך לארבעת הצדדים בעזרת העכבר ולראות את התוכן "המוסתר" שם. כשאני מחבר בחיבור אנלוגי רגיל ולא DVI הכל מוצג כמו שצריך... התקנתי מחדש דרייברים של הכרטיס כולל העדכון מהאתר של NVIDIA, דרייבר של המסך (Samsung 226bw ), שיחקתי עם כל אופציות התצוגה של ווינדוס וגם בלוח בקרה של NVIDIA ולמרות זאת לא מצאתי פתרון. הרזולוציה כרגע היא 1680X1050. אשמח לשמוע רעיונות לפתרון תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
הי, לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי: Lancool K-60 Intel i5 2500k Mugen 2 Gainward GTX 570 Micron 8GB Memory Enermax Pro+625W הבעיה היחידה שלי היא - המחשב מאוד שקט - איך שמפעילים משחק שקצת מאמץ את הכרטיס הגרפי (נגיד, Just Cause 2) - הוא מתחיל להרעיש כאילו אני מריץ Furmark בערך.... יש מה לעשות עם זה? תודה, Jabba
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז ומתמיד היה רועש, והבנתי זאת רק לאחר חודשיים מזמן הקניה. אני חושב שהאפשרות הכי טובה שלי היא לקנות מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך. מה מומלץ וסופר שקט?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
למומחים שלום, אני קונה מחשב לבן שלי שהוא משחק במשחקים כמו באטלפילד 4 וכ"ו חשבתי לקנות לו כרטיס גרפי של גיגה בייט מסוג Gigabyte - GV-N760WF3-4GD. שראיתי שהוא עם מעבד גי-פורס טוב כולל 4GB DDR5 וכן אני יודע שגיגה בייט היא חברה אמינה. אולם שהתקשרתי לחנות אמרו לי שעדיף מליון פעמים לקנות כרטיס עם הסדרה החדשה של 970 מסוג Gainward GeForce GTX 970. בדקתי על הכרטיס ועשיתי השוואות ונראה שאכן הוא כרטיס טוב יותר מבחינת עבודה עם זיכרון ורזולוציות מעל 2K. שאלות: א. האם לא מספיק כרטיס כמו הגיגה בייט שציינתי למשחקים של היום והשנתיים הקרובות? ב. ההבדל בין הכרטיסים הוא כ 300 ש"ח רק אם אני לוקח את הכרטיס הנ"ל של Gainward. אחרת זה כבר יקר בעליל. האם זאת חברה טובה? מה ההבדל שינה לבין גיגה ב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בעוד כמה שעות אקנה את הכרטיס Gainward GTX 970 Phantom מהסיבה שאני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA לגיימינג "כבד". שאר המפרט שלי ממש לא חושב כרגע כי אני שואל על הכרטיס בפרט. אם יש לכם המלצות/הערות/אזהרות לגבי הכרטיס המסך הזה כתבו על זה כאן וזה דחוף! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
GAINWARD GTX275 896MB DDR3 זה עם I7 920, עם 3GB RAM מריץ על הכי גבוה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
ללא OC מעבד E-8400 לוח אם ASUS P5qe pro ספק כוח CORSAIR VX 450W מסך מחשב 19 מודה מראש לכל מי שיעזור לי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי mx 400 ולפי דעתי אין הבדל שנראה לעין האם כדאי לי להחליף לרדיאון 9000 pro128. קניתי אותו בעיקר בשביל tv-out חיברתי אותו לטלויזיה עם קבל של vivanco 5 מטר אם s video התמונה מרצדת בטירוף ובנוסף היסתבכתי אם הדרייברים help me )-:
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה עדיף לי לקחת בסדרת הTI? איזו כרטיס מבין ה2 יותר טוב לאוברקלוק? ולאיזה איכות תמונה יותר טובה? אל תתיחסו בהמלצה לכסף...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס רדאון תוצרת Gainward בביקורת ;D http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2163&cid=3&pg=1
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה את הכרטיס הבא: Gainward UltraA650 GeForce4 Ti 4200 Golden Sample הפרטים הטכניים הם: GOLDEN SAMPLE 128Mb DDR 3.6ns nVIDIA GF4 Ti4200 Video Capture TV-OUT Dual Display on 2 Monitors VGA & DVI Connectors AGPx4, Retail Pack Original Video Edit & Video Capture Software שמור באריזה מקורית מה הבאנדל שלו? (הסתבכתי באתר היצרן ולא מצאתי) הוא שווה? מומלץ לקחת פשוט Leadtek Winfast GeForce 4 4200 64MB רק בגלל הבאנדל הרחב (שלושה משחקים, דיסק דמואים, תוכנות DVD ועריכת וידאו/אודיו וכדומה)?
-
הזמנתי לפני איזה חודש מפנדס את ה6600GT לAGP מג'יגהבייט ואתמול הוא הגיע אליהם. קיבלתי את הכרטיס מסך וראיתי שקיבלתי אחד של Gainward. רציתי לדעת אם יש הבדל כלשהו ביניהם? ביצועים, איכות, אורך חיים, קירור שונה וכדומה... תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזו חברה עדיפה יותר? המחיר הוא 260 ש"ח לכל אחד מהם ואני מתלבט בין החברות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כשקניתי את ה-4400Ti שלי אני זוכר שהכרטיסים של Gainward ל-NVIDIA נחשבו עם האיכות הכי טובה ועלו בהתאם. כיום אני מתכנן לקנות את ה-8600GT ואני רואה שהמחירים בין החברות משתווים ולפעמים אפילו גיינוורד זולה יותר. אז איזו מהן עדיפה כיום?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-