עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: prototype 2 , GTA IV על Medium גג High -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1360x768 LG 18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: עד 1000 שקל חריגה מקסימלית: 500 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): משחקים.. הכי חשוב football manager שלא מצריך כרטיס מסך משוגע אבל אני אשמח גם לPES שיש לו דרישות חנות: לא אכפת לי מאיפה לקנות מפרט המחשב: מעבד: Intel® core2Duo CPU E7500 @ 2.93GHz 2.93Ghz זכרון : 4GB RAM לוח אם: GigaByte G41M/G41MT Series כרטיס מסך נוכחי: אין. המחשב נקנה ללא כרטיס מסך מארז: ספק כוח: POWER SUPPLY P4-500W מסך : LG 19 inch FLATRON W1952TQ אם המחשב שלי ישן מבחינת מעבד וכו' ולא שווה להשקיע בו כסף אלא לקנות חדש (בכל מקרה אקנה…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. אחרי שניסיתי לצרוב ביוס והצריבה לא הצליחה, עשיתי ריסט למחשב והמסך לא קיבל אות מהכרטיס מסך . העברתי את הבורר של הביוס של ה- 7950 לביוס השני, ביוס הגיבוי . עכשיו הכל עובד כמו שצריך אבל אני שואל את עצמי מה עם הביוס הראשון ? איך אני מתקן\מסדר\משחזר אותו למצב תקין ?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  4. שלום חברים, האם יש הבדל מהותי בין הדגם עם הקירור המקורי לבין הדגם של גיגבייט בעל 3 המאוררים מבחינת הטמפ'? איזה מהם עדיף מבחינת השקט היחסי? - אני לא רוצה שהמחשב ישמע כמו מטוס בוכנה בהרצה ומצד שני אני לא רוצה כ. מסך מטוגן האם הכרטיס נחשב "סביר" ויכול להריץ משחקים מודרניים על דרישות גבוהות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx 680 gigabyte oc אני מעוניין להוסיף עוד כרטיס על מנת לעשות מערך sli ברשותי מסך מחשב של dell u3011 אני משחק על רזולוציה מקסימלית של 2560 1600 על הגדרות ultra עם כל הפילטרים האם אני ירגיש שינוי משמעותי ב-fps ברגע שאני יוסיף עוד כרטיס? ???

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  6. Started by IdanRe,

אני מעוניין לקנות כ. מסך GTX 660 אך אני לא בטוח אם הספק שלי חזק מספיק הספק הוא Corsair 400W והמחשב מכיל: i7-3770K (ללא OC) 8GB RAM SSD+HDD במידה ואני צריך לשדרג ספק, איזה מומלץ (במינימום עלות)? ושאלה אחרונה, אם אני רוצה לחסוך קצת ולא לשדרג ספק, האם GTX 650 Ti הינו התפשרות גדולה מידי בביצועים? הכרטיס הוא בעיקר למשחקי אסטרטגיה - SC2 וכו' תודה.

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by YoniDahan,

אהלן, יש לי שני כרטיסי מסך ASUS 7770 בCF. קניתי שלושה מסכים של סמסונג דגם S22B300. משום מה אני לא מצליח להפעיל eyefinity על שלושת המסכים יחד בעזרת התוכנה AMD Catayst כמובן שחיברתי את שלושת המסכים לכרטיס אחד (העליון) אני כן מזהה את שלושת המסכים ויכול בכול זמן לעבוד רק עם שני מסכים במגביל. הכוונה שלי שתמיד יש לי מצב שמסך אחד נישאר כבוי. שמתי לב שגם בווינדוס אני מזהה את שלושת המסכים, אבל יכול לעבוד רק עם שניים במגביל. ד"א: אני עובד עם ווינדוס 7 64 ביט. אשמח לעזרה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, לצערי נשרף אחד הדיודות בכ.מסך ישן שלי (PX7600GS) ואני צריך לקנות לו תחליף. מה יתאים לי למחשב? מפרט: לוח אם GA 965P S3 מעבד E6300 ספק: thermaltake RX 450W אשמח להמלצה. שמעון

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by ToyMan,

כבר כמה זמן שאני לא בטוח אם AMD וNVIDIA מתכוונות להוציא בקרוב או השנה לפחות GTX7XX או HD8XXX? ראיתי כמה כתבות באתר אבל עדיין לא בטוח בקשר לזה.. במידה ולא יצא.. אוליי יש אלטרנטיבה לזוג כרטיסי 1GB HD6870? (במחיר דומה, אמין וללא בעיות מיותרות?) פשוט הדרייברים המעצבנים, מיקרוסטאטר, והבעיות עם הCROSS FIRE נמאסו עלי.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  10. שלום. השאלה בכותרת. לאחר חיפושים ברשת לא מצאתי מבחן השוואתי.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  11. שלום לכולם וחג שמח! היום שידרגתי את המחשב הישן שלי- החלקים שקניתי: מעבד G2020 לח גיגבייט H61M-S2PV 4GB זיכרון 1333 מארז זלמן זול וספק FSP 350W אני חייב להודות שלא ציפיתי שהליבה הגראפית של המעבד תיהיה יחסית כה חזקה! - כמעט 4000 נקודות ב3DMARK06! היא יותר חזקה אפילו מ8500GT עם 100% OC שהיה לי (3450 נקודות) הFPS בבאנצ' זהים וטיפה עדיפים לטובת האינטל. בחיי - כל הכבוד. אני אפילו מצליח להריץ WOT על 1680*1050 בהגדרות נמוכות +. אני יודע שלAMD יש ליבה עדיפה- אך לצערי התקציב הכריעה לטובת אינטל. התכוונתי להתקין את הHD3870 שלי אבל למרות שאייבורי ציינו בפני שהספק בעל חיבור PCIE- בעת ההרכבה גיליתי שלא :-(! כן, כן - תגידו למה לא בדקתי במקום- אכן לא מבין את עצמי- פשוט היה לחץ מהאנשים בתו…

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  12. אהלן, השאלה שלי היא פשוטה - מהי הכדאיות, לדעתכם (המנומקת) בשדרוג כרטיס מסך מדגם GTX260 216SP במחשב עם מעבד Q6600 ו-4 גיגה זכרון DDR2? המעבד אמנם ב-OC ל3.6 גיגה הרץ והוספתי כונן SSD קטן בנפח 64 גיגה בייט שמשמש את מערכת ההפעלה, אבל האם אני באמת אקבל תמורה לכספי אם אשדרג רק את כרטיס המסך? אולי עדיף לתת למחשב "לסחוב" עוד שנה ופשוט להחליף הכל?

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by tomer99r,

נתקלתי בבעיה לראשונה עם התקנת win8 , לצערי מאז בכל פעם שאני מפעיל משחק או משהו זה חוזר. לאחר מספר ניסיונות של עדכון דרייברים שלא פתרו דבר החלטתי לחזור לwin7 . פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש הכל אך עדיין הבעיה חוזרת על עצמה , מדובר בכרטיס 7970 בגרסת OC מהמכירה הקבוצתית ולפני התקנת win8 הכל עבד חלק. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה ...

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  14. יש לי את כרטיס המסך הזה 3 שנים, והוא לא מאכזב אותי גם למשחקים החדשים שיוצאים, כי אני מוריד את רובם ל-medium ואפילו פחות (אני לא חסיד גדול של גרפיקה, יותר חסיד של ביצועים משחקיות ותנועה/פיזיקה). שמתי לב שבמשחק QuakeLive בזמן האחרון יש לי נפילות ב-FPS, שפוגעים ממש ביכול שלי לכוון (אם זה היה FPS נמוך קבוע היה עדיף, אבל זה 100 ואז נופל ל-60 100 ואז 60 (זה לא 60 עגול, זה ממאה עד שישים)). צריך קצת עזרה בזה, ואם מישהו מבין בקונפיגורציה של Quake (איך לגרום למשחק להוריד את הגרפיקה למקסימום ביצועים וכו'), אז עוד יותר טוב. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by grich,

היי קיבלתי לא ממזמן את הכרטיס מסך: 7870 xt של sapphire הכרטיס הגיע באריזה שה"שם" XT מופיע רק כמדבקה שמודבקת בכל מיני מקומות ולא עם האריזה הייעודית של 7870xt כיצד אני יכול לוודא ב100% שקיבלתי את גירסאת הXT? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן,במחשב של חבר שלי,להלן: SeaSonic S12D-850 850Watt 80Plus Silver LG GH22 SATA x 22 Black שני כרטיסים HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ שני כרטיסים Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box Scythe Mugen 2 Rev B MSI P67A-GD55--B3 Cooler Master 690 II Basic שני הכרטיסים הם ב-X8 לפי GPU-Z בדקתי ב-Power Options בלוח הבקרה,בהגדרות המתקדמות,ב-PCI-Epress ה-Link State Power Management מוגדר Off מה הסיבה לכך? תודה.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  17. הנייד עם ווינדוס 8 64 ביט i7 ודרייברים מעודכנים לכרטיסי מסך של intel+ nvidia ואיכות הוידאו בו גרועה לעומת נייד עם ווינדוס אקס פי 32 ביט duo2 בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  18. שלום, זה המחשב שיש ברשותי היום: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 System Memory 2048 MB DDR2-800 DDR2 SDRAM Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB הוא עונה על כל צרכי ואני לא רואה צורך להחליפו עד שהיום רציתי לשחק במשחק sniper ghost warrior 2 ולא ניתן לשחק עקב הכרטיס מסך הנמוך מידי לדרישות המחשב אודה לכם מאוד להמלצה לכרטיס מסך טוב שיעשה את העבודה - מחיר עד 600 ש"ח כמו כן אני מעדיף כרטיס של Nvidia ולא ATI אני לא משחק הרבה עד שיש משחק ששווה את הזמן, כמו כן לא משחק ברזולוציות גבוהות מידי.. יש הרבה כרטיסי מסך שכיבכול עולים פחות אבל הרבה יותר טובים מעלה שעולים יותר עדיפות לכרטיס שיכול להחזיק כמה שנים לפני החלפתו …

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. היי. מחפש לקנות כרטיס מסך, הספק כח שיש לי, SEASONIC 300W קצת מגביל את האפשרויות. מחפש להריץ משחקים חדשים כדוגמת STARCRAFT אבל לא משהו יומרני כמו CRYSIS... אם יש כרטיס שיכול להריץ את BIOSHOCK INFINITY בכבוד זה יהיה נהדר. התקציב הוא 500 שקל אם יש כרטיס שתומך בהצגה של 3 מסכים בו זמנית זה יהיה מעולה, אבל ניראה לי שאני קופץ פה מעל הפופיק. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by TopRecon,

תקציב : 400 ש''ח שימוש עיקרי : גיימינג - Call Of Duty MW3 אין חנות ספציפית (החנות צריכה להיות בתל אביב \ רמת גן) מפרט המחשב : מעבד - Intel Core 2 Quad Q9400 כרטיס מסך נוכחי - Intel G41 Express Chipset מסך : Fujicom 21.5 Inch WINDOWS XP אם זה חשוב

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. היי. מעוניין לחבר המחשב בחיבור HDMI לטלוויזיה. לוח האם מסוג asus p7h55-m lx קישור ללוח: http://www.asus.com/Motherboards/P7H55M_LX/#overview תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן. לגבי הנייד, מחשב מדגם: lenovo e420s Intel core i5-2410m 4GB RAM 320GB hard drive AMD radeon HD 6630m 1gb קישור למחשב: http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-Notebook.53833.0.html איך אפשר למנוע החלפה אוטומטית בין כרטיס המסך ה'טוב' (radeon) לבין זה המובנה במחשב (intel)? איך אפשר לוודא שאכן המחשב משתמש בכלל בכרטיס החזק יותר? היו כמה בעיות איטיות במחשב ואני מנסה למצוא את המקור לבעיה... …

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  22. אהלן, בזמנו שאלתי את השאלה אבל העניין לא יצא לפועל. כרגע העניין שוב עלה על הפרק ואני רוצה לנסוע עוד היום לקנות את כרטיס המסך. אני צריך המלצה לכרטיס מסך שאפשר לחבר אליו 3 מסכים בו זמנית, או ב- DVI DVI HDMI או בDVI VGA HDMI או ב DVI DP HDMI. מה הכרטיס הכי זול שעושה את העבודה? (NVIDIA או AMD, לא משנה) אריאל

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by viper_sb,

שלום, לפני שנה שרכשתי מחשב בהרכבה אישית הדרישה שלי לכרטיס מסך היתה מאוד סטנדרטית יכולת לצפות בסרטי HD מלאים ללא מקטעים מאחר ואין לי שום ידע בכרטיסי מסך רכשתי כרטיס מאוד בסיסי nvidia geforce 210 אם הזמן ראיתי שיש סרטים שהוא לא מסוגל להתמודד איתם והשיא הגיע שהתקנתי על המחשב שלי NEED FOR SPEED the run ואז באמת הבנתי שאני צריך כרטיס אחר ויותר מתקדם התקציב שלי הוא בין 800-1200 החומרה שלי במחשב מאוד מתקדמת i-7 930 24G וספק כוח של 800 אני מחפש כרטיס מסך שייתן לי פתרון מלא גם אם אני רוצה לשחק במשחק פעם בה אני לא עורך ודיאו או כול דבר רק סרטים ומידי פעם משחקים אם יש טוב אחד כזה בסביבה ופרט אחד חשוב .. חשוב לי שיהיה לו יכולות של 3D אודה לעזרתכם

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by rony1880,

היי שמתי לב שאני כבר לא רואה את הטקסטורות טוב במשחק קרייסיס 3, לפניי כן היתי רואה בעומק כזה איכותי את החפצים והיום נראה לי שזה כבר שטחי מדיי, ידוע לכם מה זה?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by ironhorse2,

נתונים: מעבד E8400. לוח אם g31m4. רם- 2X1GB. כרטיס מסך - הבסיסי. ספק - EZCOOL 450W. בעיקרון הכרטיס מסך הקודם היה ATI SAPPHIRE HD6790 שהיה כרטיס מסך סבבה עד שלאחרונה משחקים כבדים וחדשים, ברזולוציה הכי גבוהה לא פעלו עליו. ולאחרונה, בלי קשר, הוא נהרס. אז החלטתי לקנות כרטיס חדש. דיברתי עם חבר והוא הציע לעשות שדרוג כללי למחשב, להחליף לוח אם (הוא אמר שהוא יכול להשיג אחד טוב ב250) להחליף כרטיס מסך (הוא הציע Geforce GTX 660 - בסביבות ה1000 שקל) להחליף ל4GB זיכרון, ולהחליף ספק. בעיקרון התקציב הוא 1000 שקל להכול, אבל אם אתם חושבים שזה שווה חריגה של איזה 500 שקל מהתקציב המקורי, תגידו למה. ואם יש לכם הצעות אחרות, תרגישו חופשי להציע. תודה רבה, חג שמח!

• 3 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים