כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן לפי המפרט הבא: לוח אם gigabyte GA-K8N Pro-SLI: זיכרון:4GB. מערכת הפעלה: windows 7 64 bit מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ כרטיס מסך (עד לא מזמן): Zorac GeForce 9800 gtx+ ספק כוח: antec HCG 900W "מסך": טלוויזה של פנסוניק 37 אינטש חיבור HDMI לטלוויזה עם כבל לממיר לDVI לכרטיס המסך. למרות שהמחשב די ישן אני מצליח לשחק איתו לא רע, אולי לא באיכות הכי גבוהה אבל סחב לי באופן סביר משחקים. לצערי אחרי הפסקת חשמל המחשב הפסיק לעבוד, חשבתי (בטעות...) שזה הספק אז קניתי את הספק הנ"ל היום (לפני זה היה לי Tough power 600w thermaltake) אבל אחרי שפירקתי את הישן והרכבתי את החדש המחשב עדיין לא נלדק. הפעם הייתי פחות שחצן ועשיתי בדיקות יותר לעומק, ח…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צהריים טובים, רכשתי לאחרונה טלוויזיה התומכת בהצגת תכני 3D. בנוסף, שמעתי שקיימים משחקים בתלת-מימד עבור ה-Playstation 3 ואף קיימת האפשרות לשחק משחקי PC בתלת מימד. אשמח לדעת מה אני צריך על מנת להציג משחקי PC (התומכים בכך, כמובן) כתלת מימד על אותה טלוויזיה? האם כרטיס מסך של Nvidia מהסדרות האחרונות מספיק או שצריך תוספת חומרה כלשהי? תודה מראש ושבת שלום. אופיר
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת חברים ! אני מתכוון לכרטיס הזה http://tms.co.il/product/5785 Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail מישהו מכיר את החברה הזאת ? איך היא ? איך הכרטיס עצמו? יהיה צוואר בקבוק בגלל המפרט ? המטרה היא לשחק במשחקים החדשים באופן נורמלי מפרט : E6300 זיכרון 2GB ספק כוח 500W של אנרמקס משהו כזה מסך 19 אינץ' אני קונה רק מTMS או מפנדס, אם יש כרטיס יותר טוב במחיר דומה (עד 700 ש"ח) אשמח לבדוק ! תודה לכל העונים !
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גולש במערכת הפורומים Geek3D הצליח להניח את ידיו על מסמך פנימי של NVIDIA המפרט את דגמי ליבות דור ה-Pascal הקיימות - וביניהן ליבות GP106 משלושה תתי דגמים אשר ישמשו לכאורה ל-GTX 1060 Ti, ל-GTX 1060 ול-GTX 1050, וגם ליבת GP102 אחת שלכאורה תהיה זו שעליה יבוסס דגם ה-GTX 1080 Ti שיגיע בעתיד. מידע זה מאשר לכאורה את הדיווחים המקדימים לפיהם ליבת ה-GP100 האימתנית שהוצגה לשוק העיבוד עתיר הביצועים מוקדם יותר השנה לא תגיע בשלב זה לשוק הביתי - ובמקומה נקבל ליבה שתהיה איפשהו באמצע הדרך בינה לבין ה-GP104 שאנו מכירים כעת. ה-GP102. https://goo.gl/0LInbT
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר חודשים של תקלות מוזרות ומורכבות לאבחון הבנתי שככל הנראה מדובר בכרטיס מסך פגום, כמובן קשה להיות בטוח ב-100 אחוז אבל מדובר בהפעלות מחדש של המחשב באופן בלתי צפוי שמקושרות בד"כ לכרטיס מסך. ההפעלות מחדש מופיעות בכמה מצבים: הפעלת סרטונים באתר YouTube בנגן פלאש ללא ביטול hardware acceleration גורם להפעלה מחדש/החשכה של המסך כמו במצב שינה ללא יכולת לבצע שום פעולה במחשב מלבד כיבוי. הפעלת סרטי HD עם מספר "מפענחים" נפוצים כגון K-Lilte ועוד אחרים בשילוב MPC, גורם לאותה תופעה בדיוק. רק לאחר בדיקת עשרות "מפענחי וידיאו" שונים הצלחתי למצוא אחד בשילוב של של BSplayer שלא גורם למחשב לקרוס. הפעלת משחקים, כגון The Sims 3 גורם לקריסה בסיום טעינה מלאה של המשחק. הטמפ' של המחשב …
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש - צריך להתאים ללוח אם שלי, שהוא יחסית ישן: Gigabyte b75m-d3h - מחבר כרגע 2 מסכים (אחד בHDMI ואחד בDVI ישן) - אין לי בעיה להתארגן על ממיר DVI לHTMI אני מניח) - אני לא מגדיר את עצמי כגיימר, אבל כן אוהב לפעמים לשחק בעיקר ב-NEVERWINTER וCS GO ומעדיף ששם הכול יעבוד SMOOTH. נדיר שאשחק גם ב- battlefield ו-fortnite אז אני פחות עם סטנדרטים לגבי HIGH QUALITY שם. - מבחינת מחיר אני לא מוגבל, אבל לא משהו פאנסי/חדש מידיי - עדיף אם זה יהיה כרטיס שאמצא בשפע ביד2 ויתחזק את התנאים שמניתי וקצת יותר. מצרף מפרט.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך nvidia gtx 660, והוא כבר די ישן ורציתי להתחדש באחד חדש, וחשבתי על ה 1060. אבל קראתי בכמה מקומות שצריכה לצאת סדרה חדשה בחודשים הקרובים, ולכן עוד לא קניתי. האם יש טעם לחכות? באמת אמורה לצאת הסדרה החדשה בקרוב או שאלה סתם שמועות לא מבוססות, ויכול להיות שהסדרה תוכרז רק בשנה הבאה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
האם המסך שווה עוגיה? אם מישהו יוכל להשיג את המפרט, אני אודה לו מאוד, כי שבוע הבא אני קונה ת'מחשב.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת. האם יש צורך להחליף את הGTX275 שלי שעדיין מריץ הכל יפה מאוד ? אני לא רוצה לפספס את המבצעים של היום למשל את הHD5870, שיכול לשפר את חווית הגיימינג שלי בהרבה. כמובן הבדיקות בוצעו ללא OC כלל. אינה תמונה מי HEAVEN 2.5 BASIC, מה דעתכם ? שווה להשאיר אותו לעוד שנה +- ?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין 2 אלו. המלצות? ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT זה המפרט של המחשב: - מארז CASE EZCOOL 400W H-990D + FAN 25CM + LCD DISPLAY - ספק כוח POWER SUPPLY TOP POWER 550W 20/24PIN - צורב DVRW SAMSUNG X20 203B SATA - זיכרון DDR II 4GB KIT 800Mhz CL4 ULTRA PLUS GEIL HEATSINK - לוח אם ABIT IP35 Pro XE INTEL FSB1600 Cross Fire+FW E-SATA - הארדיסק 500GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD - מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB BOX
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש לגמרי במערכת הפורומים פה אך הייתי קורא שקט באתר משך זמן. ולעניין - גם אני הגעתי ליום בו המחשב מתחיל להתעייף מעט, כמובן שהסיבות יכולות להיות רבות, אך רציתי לדעת מה צוואר הבקבוק במפרט שלי... החשד שלי הוא לכיוון כרטיס המסך, כפי שמראה ידידנו המשונה מווינדוס 7. למעשה השימוש העיקרי יהיה הכל - כאשר משחקים באופן דיי מפתיע בתחתית הרשימה בחשיבות, עיקר השימוש יהיה תלת מימד, עריכת וידאו, עריכת תמונות וכו', יצוין שבגדול המחשב עומד יפה בדרישות כי למרות שהתחומים דיי בומבסטיים הפרויקטים שאני עושה אינם גדולים בהיקפם. כמו כן יתכן ואחבר עוד מסך בהמשך, אם זה קשור בכלל או יכול להוות בעיה. הווינדוס 7, מעבד Q6600, 6 GB RAM - כרטיס נוכחי 8600 GT. בכל מקרה, מה דעתכם? האם הבעיה…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צהריים טובים! רציתי לדעת מה הייתם ממליצים מבין 2 הכרטיסים האלו כאשר ה- vapor עולה בערך 200 ש"ח פחות מאשר ה- R9 290. בנוסף, באתר של sapphire ממליצים לכרטיסים האלו ספק של 750W.. זה באמת נחוץ?? לא מספיק FSP RA-550 ? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא בטוח שהיקף הזמינות המצומצם של כרטיסי ה-Radeon Vega באמת יוכל לסכן את ההובלה היוקרתית שלה, אך נראה כי מפתחת הליבות הירוקה בכל זאת מכינה עבורם תשובה הולמת לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
לאור הפרסומים הרבים והבנצ'מרקים על ה-Parhelia שמאכזב מעט בהשוואה ל-Ti4600. אחרי הכל קניה של ה-Ti4600 הייתה בכל זאת משתלמת. אפילו כל הפיטצ'רים שהוא לכאורה התברך בהם לא שווים יותר מידי בעיקר איכות התמונה וה-FSAA.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס ב700 שקל כנראה GFORCE3TI200 אני פשוט רוצה המלצה על חברה מבחינת ביצועים ופילטרים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה היום קניתי את הכרטיס של 9800 gtx 512 אני רוצה להגיד לכם שאני נורא מרוצה מהכרטיס תודה לכל מי שהמליץ לי עליו אני בקרוב יעשה בדיקות לכל מי שרוצה לדעת עליו חג שמח וכשר לכולם
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היה לי כרטיס Gf4MX 4000 קניתי היום ATI Radeon 9250 עם 128 MB. עכשיו,ברגע שאני מתקין אותו, המחשב לא עולה. יש מסכים כחולים, הפעלות מחדש,והוא כל הזמן עובר ל 8 סביות צבעים. בדקתי אולי זה הדרייבר לא הנכון, נכנסתי ב Safe Mode (מצב בטוח) והסרתי את הדרייבר,ואז הווינדוס עלה רגיל. ניסיתי להוריד מהאינטרנט,התקנתי,וגם עשה בעיות. עכשיו,החזרתי לג'יפורס והכל כקדמותו. מישהו יודע מדוע הכרטיס החדש עובד כך?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
NVIDIA שיחררו גרסאת BETA חדשה של הדריבר המצופה "Big Bang II", אשר מכיל אופציות חדשות עבור PhysX, וריבוי מסכים ל-Gaming . מאפשר טכנולוגית SLI על לוחות INTEL X58 נתמכים, עם הכרטיסים GTX 280, GTX 260, 9800 GX2, 9800 GTX+, 9800 GTX. כרטיסים נתמכים: GeForce 200-series, 9-series, and 8800-series PhysX מצורף : 8.10.13 דריבר מומלץ ל-FarCry 2 : הורדות ישירות מ-Nvidia: English Windows XP, Windows XP Media Center Edition Windows XP x64, Server 2003 x64 Windows Vista 32-bit Windows Vista 64-bit International Windows XP, Windows XP Media Center Edition Windows XP x64, Server 2003 x64 Windows Vista 32-bit Windows Vista 64-bit חשוב לדעת: בכל אופן, זהו דריבר בטא כאמור, שמבחינ…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה, עד עכשיו ה-6950 שלי היה צרוב עם ביוס של 6970, לאחר שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שהביוס של ה-6970 משנה גם מתחים לזכרון ויכול להזיק להם, לכן הלכתי על השיטה השנייה שהיא לעשות מוד לביוס המקורי של ה-6950 ולעשות אוברקלוק ידני. המוד עבר בהצלחה, אני רואה 1536 שיידרים אבל ב-CCC התדרים שלי מוגבלים ל 840/1325 ואני לא יכול להגיע ל-880/1375 או להעלות מתח עם MSI AFTERBURNER. Lanzar אמר לי שהוא צרב ביוס של ASUS שעבר מוד ל-1536 שיידרים ואין לו הגבלה ב-CCC ושינה לו את המתח באופן קבוע בביוס, ניסיתי לחפש את הביוס הזה באינטרנט ואני לא מוצא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן הייתי בKSO הזמנתי את הכרטיס מסך 5870 1G במחיר של 1990 שווה לי להחליף אותו למשהו אחר ? או לקנות שתי כרטיסים מסך באותו מחיר ? או שזה הכי משתלם במחיר הזה? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואיתו גם כרטיס מסך חדש ואני מאוד מתלבט בין gtx 1070 לבין gtx 1060. העניין הוא שכרגע יש לי מסך 20 אינץ ברזולוציה של 1600x1200 ויש לי 2 אפשרויות: 1) לקנות gtx 1070 ואולי מתישהוא בעתיד לקנות מסך 1440p. 2) לקנות gtx 1060 ובהפרש ממנו לgtx 1070, פלוס כמה מאות שקלים, לקנות מסך 1440p נחמד. מה אתם מציעים? מה עדיף? ועוד משהו, במידה ואני אקנה gtx 1070, האם הוא מתאים למשחקים ב4k או שהוא לא מספיק חזק?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
סמנכ"ל הכספים של מפתחת השבבים סיפק הצהרה בלתי צפויה אודות השימוש המסחרי הראשון לארכיטקטורת ה-RDNA 2 המסקרנת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הרכבתי היום את הכרטיס מסך מסוג gigabyte gv-n740d5oc-2gi לכרטיס יש אופציה לחיבור חשמלי של 6 פינים . הכבל החשמלי המצורף מתפצל ל2 חיבורי חשמל. לא מצאתי הסבר על החיבור הזה, הדבר היחידי שכתוב בדף ההסבר: "אם יש צורך חבר את הכבל החשמלי" (בתירגום מאנגלית) הפכתי את האינטרנט לא מצאתי הסבר לגביי הכרטיס הזה ומה מטרת החיבור. כרגע הכרטיס מסך מחובר לחיבור החשמלי הנ"ל וחיברתי את את 2 היציאות לספק כוח במחשב (700W). מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? האם יש צורך? האם באמת צריך לחבר את 2 היציאות לספק כוח?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-