כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי ספק טוב של 500 וואט - FSP500-60APN. ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ולהישאר עם אותו הספק. אשמח אם תוכלו להעריך את צריכת ההספק של המערכת שלי ללא כרטיס מסך ולהמליץ על כרטיס מסך לקניה. שאיפות מהכרטיס מסך: עדיפות לRADEON עדיפות עם לקופון ל-BF4 תקציב של כ-1000ש"ח הכיוון נכון להיום הוא למשהו כמו RADEON 270X מפרט המחשב: מעבד I7-2600K לוח אם DP67BG של אינטל 2 כוננים קשיחים - 1 SSD ואחד רגיל DVD 3 מאוררים - 1 על הקירור של המעבד ועוד 2 במארז DDR3 2X2G של GSKULL
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש. בתחילה רציתי לקנות את R9 290 שהוא כרטיס מעולה לפי הביקורות: (את הדגם הזה באופן ספציפי) http://www.tms.co.il/product/13157 אבל אז נזכרתי שאמא שלי נוסעת לאילת ושם הרבה יותר זול לקנות באייבורי או KSP את הכרטיס הזה (290X): http://ksp.co.il/?select=.1044..35..202..99.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21665&txt_search=&buy=&minprice=1101&maxprice=0 השאלה היא... מה עדיף? קודם כל מדובר ביצרנים שונים, מי כדאי יותר? דבר שני, לראשון יש 3 מאווררים (קירור טוב) בעוד שלשני יש את מאוורר ברירת המחדל של AMD. האם יש באמת הבדל רציני בטמפרטורות? אולי הדבר היחיד שהתאפשר לי להבין לבד זה ש-290X פחות מרעיש ועולה יותר זול בקצת מהאחד שאני רוצה לקנות…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, המעבד I7 3700 SEASONIC 700W המטרה היא קצת משחקים ב1080 ובעיקר VR ומידול בתלת מימד. מה דעתכם? אשמח לשמוע עוד הצעות אם יש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי בכתבה שפורסמה כאן שעכשיו לאחר שיחרורו של ה TITAN V, לפי הטרנד בשנים האחרונות אנחנו רחוקים עניין של כמה חודשים משחרור של כרטיס GF חדש מבוסס אותה ליבה שיספק ביצועים דומים. אני מתכנן קניית מחשב חדש וצריך כרטיס מסך חזק לגיימינג וקולנוע ביתי ב-4K מבוסס madVR ורציתי לשאול אם כדאי ללכת על GTX1070 Ti עכשיו או לחכות לכרטיסים החדשים. האם משהו אושר לגבי שחרור כרטיסי VOLTA מ NVIDIA? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יצרתי קשר עם חברה בחו"ל שעושה את המוד המדובר ומשנה את ה 9500 ל 9700 פרו. מכיוון שהם כן שולחים לישראל אני שוקל להזמין מהם את המוצרץ אחרי הכל לקבל 9700 פרו ב 200 דולר (בערך 1150 ש"ח) זו ממש מציא. אם נתעלם רגע מנושא האחריות (כן, אני מודע לחלוטין לכך שהיא לא קיימת), האם ישנן הסתייגויות נוספות? האם המפרט לאחר המוד זהה לחלוטין ל 9700 פרו? אין שום שינוי? ובכל מקרה, יש למשיהו הסגות/הארות נוספות בנידון? לפרטים בכל מקרה - הנה כמה תגובות שמצאתי ברשת לגבי המוצר: בבקשה כפי שאתם רואים - יש שם לינק להשוואה שמראה שהביצועים כמעט זהים. מצד שני ניתן לראות שהזכרונות בכרטיס שעבר שינוי איטיים יותר (3.3NS לעומת 2.86), 4 צינורות עיבוד לעומת 8.... השאלה המתבקשת היא איך אחרי כל השינויים הללו …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מתכננן כבר הרבה זמן ליקנות מחשב(עד ה 16 לחודש) ויש לי מפרט והכול...חוץ מכרטיס מסך שזה משגע אותי.... אני באמת מקווה שעד אז יצא 4850x2 אז ככה יש לי הצלבטות נוראה קשה לקחת 280 שהוא-קריר יחסית ויש דרייברים טובים יותר ל nv מאשר ati או לקחת 4850x2 של ati-חם דרייברים חרא בייחס ל nv והבעיה הגדולה היא...שיש לו שתי ליבות שיש משחקים שלא תומכים....וזה יכול להוריד ביצועים... אני יודע שה 4850x2 עוד לא יצא אבל אפשר להשוות בערך בין ה 280 ל 4850 cf שאני מאמין שהוא יציג ביצועים דומים ל 4850x2 מה עדיף יותר לקחת?למערכת כזאת.....בהתחשבות בביצועים ובעניין של שני הליבות.... q9450\q9550 G.Skill 4GB DDR2-800 Corsair 650TX 52A @ 12V-תלוי אם אני צריך.... Gigabyte GA-EP43-DS3 NZXT …
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרטיס מסך : GT430 יציאות בכרטיס : VGA HDMI DVI-I עד עכשיו עבדתי עם צג אחד עם היציאה האנלוגית VGA רציתי לעבוד עם 2 צגים ולכן רכשתי מ KSP כבל DVI-D DVI-D כדי לחבר מהכרטיס מסך לצג השני בקיצור ניסיתי ניסיתי ניסיתי וכלום נאדה ! מחשב מזהה רק יציאה אחת אם אני מחבר רק DVI הוא מזהה רק DVI ואם אני מחבר VGA הוא מזהה רק VGA נשבר לי ולקחתי את היציאה הנוספת HDMI וחיברתי למסך אחר השני ועם ה VGA עבדתי כרגיל והוא זיהה 2 מסכים השאלה למה אני לא יכול לעבוד עם DVI ו VGA על 2 צגים ? חשבתי אולי הכרטיס דפוק ולא ! גם בכרטיס אחר עשה לי את אותו דבר , עכשיו הבעיה רק בכבל מה שמוזר שאני מחבר את ה DVI בנפרד המסך נדלק רק ב 2 צגים הוא עושה בעיות זה קשור לזה שהיציאה במסך ובכרטיס מסך זה DVI-I ולא DVI-D …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/home/item/31265-geforce-gtx-780-coming-on-may-23rd לא הבנתי איזה דברים יביא חוץ ממהירות לא ראיתי גם מתי AMD תתן תשובה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן כרטיס AGP טוב עבור המשחק Battlefield 2. הסתכלתי בכל מיני גרפים של כרטסי מסך... (כגון: X1600PRO, X800GTO, 6600GT, 6800GT) נכנסתי לפורמים נכסתי לאתרים ולהשוואות מחירים. כל אתר מציג משהו אחר ורושם מפרט שונה. אני מחפש כרטיס במחיר של 850 ~ ש"ח. (פלוס מינוס). מקווה שתוכלו לעזור לי להחליט.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עוד לא סיימו לעבוד על DX10 וכבר עובדים על DX10.1 http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32524 עוד כתבה בנושא (4 ע"מ) http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=103&Itemid=29
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנשים , אני חייב למכור את הV8200 שלי כמה שיותר מהר ( צריך כסף :] ) תציאו מחירים והגבוה ביותר זוכה בקניה (בשיטת המכירה הפומבית) * עדיף אנשים מהמרכז. *אנשים, תנו מחירים הגיוניים! (אני לא רוצה לראות 150 ש"ח למשל) *למי שלא בקיא : V8200 = Asus GeForce 3 , im selling the Deluxe version with all the original cables\package (drivers\software\instructions) , something important - its not the Ti200 nor Ti500 , its the regular GF3 chip)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא 1200 שח בלבד. המפרט המלא של המחשב בחתימה. ההתלבטות היא: כרגע יש לי שני כרטיסים GTS 250 במערך SLI 512MB האם כדאי להוסיף עוד GTS 250 ולהיות ב TRIPLE SLI 3*GTS 250 או להחליף ל GTX 465 1024 MB אחד ולהשאיר בנוסף GTS 250 אחד ל PhysX בלי SLI כמובן. איפה הביצועים יהיו יותר טובים??
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם: הוא יצא סוף סוף והוא יקר לאללה 649 דולר הgeforce ultra יעלה. :kopfpatsch: :bash: מה אתם חושבים על זה? אני אישית חושב שמרמים אותנו אנשים . זה לא פייר רציתי לקנות אותו כל כך אבל הוא כל כך יקר. כמה הוא יעלה בארץ אתם חושבים? המקור http://67.19.9.2/?article=27492
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע Radeon 8500 LE , לא נראה לי שהוא יריץ את ה-GTA החדש... כי הוא רק 64BIT וראיתי שדרוש 128BIT... אני צריך כרטיס שיריץ לי את המשחק הזה.. אם הוא יריץ לי את המשחק הזה, הוא יריץ את כל שאר הדברים... אני לא גיימר, אני פשוט חולה על GTA... אני חייל, משתמש במחשב בעיקר לשירים וסרטים. אתן לכם את המפרט שלי: ABIT Nforce2 NF7 512*2 GEIL + COOLING Barton 2500+ @ 2600+ זהו, מוכן לזרוק 500 ש"ח על כרטיס מסך בשביל המשחק הזה... יש משהו כזה?
-
http://www.overclock.net/t/1188376/hardwarecanucks-hd-7970-pci-e-3-0-vs-pci-e-2-0-comparison ...
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/33003404/Dirkt_X_10_XP_eWares.org.rar תמונה מה-DX10: http://www.vgames.co.il/images/uploads/images/G8005.jpg אני אתחיל להוריד עוד 2 דקות (יש לי 8600GT) ונראה מה זה. רק יש למישהו קישור למשחק DX10?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים האתר DailyTech מביא חדשה על יציאת DMS59 לכרטיסי מסך שתוצג בתערוכת CeBIT 2006 על כרטיס חדש של GeCube Radeon X1600 Pro, ובקרוב נזכה לראות הרבה יציאות כאלה בשוק, ואולי גם מסכים שיתמכו בהם ? ... היציאה החדשה מאפשר לחבר לה מפצל שממנו נקבל 2 יציאות של DVI לשני מסכים שונים . כנסו לקישור למעלה ותראו איזה יופי, ובעתיד יהיה אפשר לחבר מצג 1 עד 4 צגים לכרטיס מסך אחד
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הרגע בדקתי את הטלוויזיה שלה רציתי לחבר את המחשב ב-VIVO ואני מגלה שלפי מה שאני רואה, אין לה יציאות AV!! עכשיו זה נראה לי קצת לא הגיוני שלטלוויזיה של Sony שהיא 25" ו-Trinitron לא יהיה יציאות AV, אבל לעומת זאת לטלוויזיה מחורבנת של Brother שהיא 20" כן יהיו!! מה קורה פה?! יכול להיות שכרגע כל החלומות שלי (המאוד לא בשמיים) של לראות את הדיוידי שיש לי על המחשב, גם על הטלוויזיה, התנפצו?! ניר.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שונא כותרות עינייניות..אין מה לכתוב בהודעה..
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
TI4400. אחלה כרטיס, למרות שלא עשיתי OC רצחני, כי החדר שלי חם מדי :'( עד המאווררים החדשים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מבחינה של יחס עלות\ביצועים איזה כרטיס יותר משתלם?ההבדל בין השניים בביצועים מצדיק הפרש כזה במחיר (נזכיר את העובדה שה 9600 בשוק יותר מחצי שנה וירד הרבה במחיר עד 550 שקל בערך והמחיר יציאה של ה 4670 הוא 400 ש"ח כשידוע שתוך חודש חודש וחצי הוא יעמוד על 350 ומטה)?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב חדש , שקיבלתי היום , חיברתי את המסך שלי עם כבל HDMI של הכרטיס מסך אבל הסאונד לא עובר.. אני יודע שHDMI מעביר סאונד ובדקתי גם באתר של ATI ורשום שם שהכרטיס מסך כן מעביר סאונד. המפרט של המחשב זה: Intel core I5 2300 GA-H67MA-USB3-B3 Sapphire ATI 6670 1G(2.8) GDDR5 ככל הדרייברים של הלוח אם מותקנים והדרייבר של הכרטיס מסך הוא מהאתר של ATI האחרון. יש סאונד ברמקולים רגילים אבל לא בטלויזיה.... אשמח לעזרה , חיפשתי בגוגל בעיברית ובאנגלית ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי....
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. האם יש לנו נתונים על מהו אורך החיים הממוצע של כרטיס מסך? מאוד מעניין אותי לדעת. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני תוהה על קנקנו של כרטיס ה HD 5970 כפול המעבדים. למי בדיוק כרטיס מסך זה מיועד? מחירו בשמיים (700 דולר), ועל פי טבלאות התוצאות, הוא לא מרשים ברמת המחיר שלו. אז מה סיפורו? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס ATI RADEON 9800 128MB מPCH. קיבלתי אותו היום, התקנתי אותו והתקנתי את הדריוורים שבאו איתו הוא מזהה אותו בהגדרות בתור RADEON 9800 SE (!)... שזה כרטיס אחר לגמרי... בקיצור הצילו!! למישהו יש רעיון למה זה ככה.. או שפשוט הוא מוכרים כרטיסי SE ומפרסמים אותם כ9800np... יש איזו תוכנה שאומרת כמה המהירות שעון של הכרטיס? ככה אולי אדע אם זה באמת SE או רק כותב שזה אחד..
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-