עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by khsur1,

שלום אני קניתי היום מחשב שכולל את הכרטיס הבא : evga geforce gtx 770 superclocked acx cooler 2gb gddr5 - עכשיו השאלה שלי היא האם אותו כרטיס נחשב ל"שורד עתידי" ? יש לי לוח אם דיי טוב -Z97-A עכשיו הוא תומך בsli האם כאשר הביצועים ירדו בעוד שנה , שנתיים , האם כאשר אני יחבר את שני כרטיסים דומים (GTX770ּּ+GTX770ׂ) אני השים לב לעליה מרבית בFPS ? סליחה אם ההודעה נראת קצת מבולגנת ,אני פשוט חדש בזה . תודה לכול העוזרים .

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי אנשים, אני רוצה להאמין שכל שנה הכטיסים מוכרזים ויוצאים לחנויות בארהב פחות או יותר באותו חודש בשנה, אפשר לדעת מה הסיכוי שהכרטיסים החדשים כבר יגיעו לחנויות בחול לפני היוני-יולי? ואם לא יש תאריכים פחות או יותר ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by coldstorm,

אחרי קריאת דיונים רבים, החלטתי ללכת על כרטיס DX9

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by NIR-T,

היי, יש ברשותי RADEON 9500PRO של SAPPHIRE ולחבר שלי יש RADEON 9800 SE נראה לי של ATI...... איזה כרטיס מבין השניים יותר טובבב?? מי מביא ביצועים יותר טובים???? כי אין כמעט הפרש במחירים...... תתודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם ברשותי מחשב ביתי עם לוח אם של אינטל P35DP ומעבד E8400 . עד שבוע שעבר היה מחובר למחשב כרטיס מסך של Gainword מדגם GF9600GSO שעליו 768MB זיכרון . 2 יציאות ה DVI היו מחוברת אחת לפלאזמה בסלון (בכבל DVI-HDMI)ואחת למסך המחשב והכל עבד טוב, אפילו בסרטים של 1080P . הבעיה היחידה היתה שהכרטיס לא תומך ב HDMI 1.3 ולכן לא העביר את פורמטי הסאונד החדשים של ה HD ( כדי להעביר אותם צריך תמיכה ב 1.3 ורישיון להשתשמש בהם ) . אחרי כשנתיים הכרטיס לצערי התחיל לעשות בעיות ולא נראה לי שהוא יחזור הוא תקין מהאחריות ולכן התחלתי לחשוב על הדור הבא .אני צריך כרטיס בעיקר לשימושי יום יום ולקולנוע ביתי . יש לי במחשב גם כונן בלו ריי שקניתי בזמנו ואני מחפש תמיכה מלאה במסך FHD וב HDMI 1.3 והעברה לרס…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. איזה כרטיס מסך הכי יתאים למפרט שלי שיריץ לי את המשחקים על הכי גבוהה יש לי מסך 22 1680*1050 תודה רבה לעוזרים....

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by natan805,

תמיד הסתפקתי מה יותר חזק מימה עד שהחלטתי לשאול בפורום הזה אז בבקשה מי שבאמת בדק ומבין בדבר הזה שיענה לגבי כרטיס מסך גיפורס gt 6600 או כרטיס מסך 6600 gs תמיד היה נראה לי שפשוט שה gt הוא החזק ומשום מה אמרו לי שזה טעות וה gs הוא היותר חזק בלי קשר למחיר .למי שיש תשובה ובדק ומבין שיענה .תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אז ככה יש לי בעיות בכרטיס מסך שלי כבר הרבה זמן, לאחרונה זה התחיל להיות יותר ויותר חמור. זה התחיל בכיבוי המסך במשחקי דורשי גרפיקה גבווה(אני יפרט בהמשך מה זה עושה שזה מכבה תמסך) וכרגע לפעמים יש לי נקודות וורודות על המסך וגם אחרי שעה במחקים מתחיל לי נקודות וקווים (יש תמונה בהמשך) - כיבוי המסך באמצע משחק או בבדיקה ישר איך שאני מתחיל את הבדיקה בתוכנה OCCT - שינוי הגרפיקה במשחק פתאומית - קווים במסך - נקודות וורודות תמונה http://up201.siz.co.il/up1/kndadmr5dmn1.jpg זה לא רק קורה במשחק הזה! - אין לי ביטוח לכרטיס מסך בגלל FOXPC שנסגרו(פשטו רגל). - המחשב נקי ללא אבק. - לפעמים שאני מדליק את המחשב יש לי בשולחן עבודה נקודות וורודות במסך קטנות שאני מבצע ריסטרט למחשב זה נעלם. - המחשב נק…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם מה לקחת SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme או asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5 מי חזק ? למי יש גוף קירור חזק ולא עושה הרב רעש?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by WarMachine,

אני משחק במשחק על רמת פרטים הכי גבוהה ורזולוציה על 1280על1024 ויש לי לטעמי מעט מדי פריימים לשנייה. הנה תמונה להמחיש לכם את הבעייה: ואגב הדרייברים הם ה 30.30 של נוידיה(וזה לא משנה כי גם ככה לפני זה הייתה את הבעייה) גם שמעתי שהמשחק עושה בעיות עם הגרפיקה ומשהו לא בסדר שם. יודעים פיתרון?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by spacedye,

קניתי את הכרטיס ATI RADEON 9800 128MB מPCH. קיבלתי אותו היום, התקנתי אותו והתקנתי את הדריוורים שבאו איתו הוא מזהה אותו בהגדרות בתור RADEON 9800 SE (!)... שזה כרטיס אחר לגמרי... בקיצור הצילו!! למישהו יש רעיון למה זה ככה.. או שפשוט הוא מוכרים כרטיסי SE ומפרסמים אותם כ9800np... יש איזו תוכנה שאומרת כמה המהירות שעון של הכרטיס? ככה אולי אדע אם זה באמת SE או רק כותב שזה אחד..

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by joniar,

לא יודע איפה קראתי שצריך ל9800X2 ספק כח של לפחות 600W זה נכון

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ag80,

שלום לכולם, התקציב שלי הוא 1200 שח בלבד. המפרט המלא של המחשב בחתימה. ההתלבטות היא: כרגע יש לי שני כרטיסים GTS 250 במערך SLI 512MB האם כדאי להוסיף עוד GTS 250 ולהיות ב TRIPLE SLI 3*GTS 250 או להחליף ל GTX 465 1024 MB אחד ולהשאיר בנוסף GTS 250 אחד ל PhysX בלי SLI כמובן. איפה הביצועים יהיו יותר טובים??

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by ~The_Sultan~,

http://rapidshare.com/files/33003404/Dirkt_X_10_XP_eWares.org.rar תמונה מה-DX10: http://www.vgames.co.il/images/uploads/images/G8005.jpg אני אתחיל להוריד עוד 2 דקות (יש לי 8600GT) ונראה מה זה. רק יש למישהו קישור למשחק DX10?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by assafiles,

ב"ה שלום חברים האתר DailyTech מביא חדשה על יציאת DMS59 לכרטיסי מסך שתוצג בתערוכת CeBIT 2006 על כרטיס חדש של GeCube Radeon X1600 Pro, ובקרוב נזכה לראות הרבה יציאות כאלה בשוק, ואולי גם מסכים שיתמכו בהם ? ... היציאה החדשה מאפשר לחבר לה מפצל שממנו נקבל 2 יציאות של DVI לשני מסכים שונים . כנסו לקישור למעלה ותראו איזה יופי, ובעתיד יהיה אפשר לחבר מצג 1 עד 4 צגים לכרטיס מסך אחד

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. http://www.tomshardware.com/2006/03/09/ati_and_nvidias_same_day_mega_launch_mayhem/ תיהנו...

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך הישן שלי (4200TI) ולא יודע איזה יתאים ללוח שברשותי. אני מעוניין בכרטיס מסך 256MB, תודה מראש.

• 37 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by BeNzZy-BoY,

איזה מבין 2 הג'יפורסים האלה עדיף ?? : http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1092332797.htm או זה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2076744387.htm

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יש לי כרגע Radeon 8500 LE , לא נראה לי שהוא יריץ את ה-GTA החדש... כי הוא רק 64BIT וראיתי שדרוש 128BIT... אני צריך כרטיס שיריץ לי את המשחק הזה.. אם הוא יריץ לי את המשחק הזה, הוא יריץ את כל שאר הדברים... אני לא גיימר, אני פשוט חולה על GTA... אני חייל, משתמש במחשב בעיקר לשירים וסרטים. אתן לכם את המפרט שלי: ABIT Nforce2 NF7 512*2 GEIL + COOLING Barton 2500+ @ 2600+ זהו, מוכן לזרוק 500 ש"ח על כרטיס מסך בשביל המשחק הזה... יש משהו כזה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by hfg666,

שלום, ברשותי כרטיס מסך nvidia gtx 660, והוא כבר די ישן ורציתי להתחדש באחד חדש, וחשבתי על ה 1060. אבל קראתי בכמה מקומות שצריכה לצאת סדרה חדשה בחודשים הקרובים, ולכן עוד לא קניתי. האם יש טעם לחכות? באמת אמורה לצאת הסדרה החדשה בקרוב או שאלה סתם שמועות לא מבוססות, ויכול להיות שהסדרה תוכרז רק בשנה הבאה? תודה

21. אוקיי ...4850 חדש ! ...משחק על 1680 רזולוציה (22 אינ'צ) שם VSINC ON + TRIPLEBUFFERING מהדרייבר וגם מהD3D OVVERIDE ואני רואה (דרך הXFIRE) שהוא עדיין תמיד תקוע על 60 ! למה זה ? אני יודע שאני יכול על 70 הרץ ואפילו יותר עם ה 2252TQ של LG שלי . (ראיתי בפורומים שהוא תומך ואף לא מאבד פריימים ברפרשים כאילו) ? מה עושים ? תודה . נ.ב מזה ADAPTIVE AA ? לאשר את זה קבוע או שמספיק AA רגיל ? רואים הבדל בכלל ? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום הצפיות שלי להריץ משחקים על רזולוציה 1280-1024 בהגדרות גבוהות ושיהיה מתקדם מבחינת טכנולוגית המלצות שראיתי זה 8800GT או 9800GT שעדיין לא הבנתי מה יותר טוב ומה בנוגע לATI כמו 4670 לדוגמא איך הוא ? בקיצור אם אפשר כמה שיותר לחסוך מבחינת תקציב זה יהיה מצויין המפרט E6850 2GIG 8500GT \:

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ycltdycltd,

אני עומד לקנות מחשב חדש. כרטיס המסך הוא hd4670 1gb ddr3 של shappire. במחשב יהיה מותקן win 7 64bit הבעיה היא הדרייבר, באתר של shappire יש דרייבר רק לwin7 32bit ולויסטה 64bit באתר של ati יש את Catalyst 10.3 לסדרת hd4xxx גם לגרסת 64bit של win 7. אם אני מוריד מהאתר של ati הדרייבר יעבוד על הכרטיס שלי? ואם כן למה אין דרייבר ל64bit באתר של shappire??? איך אני יכול לדעת מתי, אם בכלל, shappire יוציאו דרייבר לwin 7 64bit? יש מצב שהדרייבר של ויסטה 64bit יעבוד על win7 64bit? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Tzach_n,

אהלן חברה, עד עכשיו ה-6950 שלי היה צרוב עם ביוס של 6970, לאחר שקראתי קצת פה בפורום הבנתי שהביוס של ה-6970 משנה גם מתחים לזכרון ויכול להזיק להם, לכן הלכתי על השיטה השנייה שהיא לעשות מוד לביוס המקורי של ה-6950 ולעשות אוברקלוק ידני. המוד עבר בהצלחה, אני רואה 1536 שיידרים אבל ב-CCC התדרים שלי מוגבלים ל 840/1325 ואני לא יכול להגיע ל-880/1375 או להעלות מתח עם MSI AFTERBURNER. Lanzar אמר לי שהוא צרב ביוס של ASUS שעבר מוד ל-1536 שיידרים ואין לו הגבלה ב-CCC ושינה לו את המתח באופן קבוע בביוס, ניסיתי לחפש את הביוס הזה באינטרנט ואני לא מוצא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by r27n,

אני רוצה לקנות את המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19402 והבנתי שזו החולשה הגדולה ביותר שלו....

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים