עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מעוניינים ליהנות ממיטב היכולות של דור ה-Ampere של NVIDIA בתצורה ניידת (יחסית) ובמחיר זול משמעותית מהמתחרים? לאמאזון ואייסר יש הצעות מעניינות עבורכםלכתבה

2. עכשיו למה אני שואל את זה,"זהו מחקתי תמרכיב שעשה תסלט", האם אם אני אשים עליו X800XT או גיפה 6800U אז הכ.מסך יוגבלו בגלל רוחב הפס של AGP 4 . כי במשחקים אף פעם לא מציינים דרישות מינימום של תעבורת מידע ב AGP, מכמה ועד כמה מ'ב או ג'ב בזמני שיא עלול לעבור. אלה רק כ.מסך, נגיד X800XT מעבד 2.5, וזכרון 512, אבל לא AGP, אולי חושבים בצורה של "מובן מאליו אדם שיש לו 6800 בטח יש מערכת חדשה ומינימום AGP 8, ואיזה טמבל ישים גיפה 6800 על AGP 2 או 4", אז האם יש לכם מוסג מה גדלי שיא של תעבורת מידע ב AGP שהמשחקים יוצרים תחת הגדרות הכי גבוהות. כאילו זה במאות מב' או 1-2 ג'ב ? אני מדבר על משחקי ימינו ואת כל כל כל זה אני שואל כי אם ה AGP לא יגביל את מאקסימום הביצועים של הכ.מסך רק בגלל…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by Ashand,

שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט NFORCE עםכרטיס מסך מובנה 7100 ...יש לי מסך LCD 47 FULL HD , החיבור למסך נעשה דרך HDMI וניגון של 720P הוא בסדר ברזולוציות מסוימות,סרטים של 1080 הוא מקרטע ומציג איכות לא משהו בכלל...איזה כרטיס מסך יתאים לי לשידור רציף וגם יתן תמורה טובה של צבעים ואיכות למסך שלי ב-1080P ? למארז שלי לא יכנסו כרטיסי מסך ארוכים אם אפשר להמליץ לי על משהו טוב או מישהו שניסה כרטיס מסויים ברזולציות האלו במסך גדול תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  4. Started by RoverBoy,

אהלן אני רוצה לקנות כרטיס 8800GT 320 או 640 לא משנה כרגע אבל יש הרבה חברות ואני לא יודע מה מומלץ זה בשביל משחקים חדשים כמובן.. מה כדאי? הוא נחשב לכרטיס חדש לא? ועוד שאלה ראיתי באיזה אתר בחול (סתם לדוגמא) http://www.allstarshop.com/shop/product.asp?pid=19017&sid=U4K44APJ9LGJ9PKPED4JH92JPNGM88G0 רשום שם כרטיס Asus GeForce 8800 GT 512MB GDDR3 PCI-Express Dual DVI/TVO (Retail) מה זאת אומרת דואל? צריך 2 חיבורים כדי לשים אותו? יש לי לוח עם PCI-E כל הכרטיסים החדשים תריכים 2 סלוטים? או שכניראה לא הבנתי טוב תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 540 צפיות
  5. הורדתי דרייברים חדשים מNVIDIA, מספרם: 40.71 כרטיס המסך שברשותי הוא - MSI GEFORCE 4 TI4200 TD128 שהיו לי את הדרייברים הקודמים הכל עבד חלק וטוב ובTV-OUT ראו סרטים דרך המחשב. עכשיו, עם הדרייברים המעודכנים (קרה לי גם בדרייברים הקודמים 40.41) לא רואים סרטים, פשוט מסך שחור במקום שהסרט אמור להופיע. אולי לא הגדרתי משהו כראוי בNVIEW? מה הפתרון? (חוץ מלחזור לגרסאות הישנות...) ??? תודה רבה מראש! 8)

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  6. למחוק.

7. Started by aviad13,

של AGP... FX5500 או ATI 3650 ?

8. שלום אני רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב שלי איזה כרטיסים תואמים ללוח אם? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by NewRig,

שלום, איפה ניתן לראות/לבחון/להתרשם ממסכי LCD בארץ ? מדובר במסכים 2405FPW של Dell, דגם S2410W של Eizo ו-VP231wb של Viewsonic, שלא ממש הצלחתי למצוא אותם בכל חנות מוכנים להדגמה תודה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by clyon,

היי, מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך עם מחיר מינימלי (עד כמה שאפשר, לא רוצה להשתגע עם המחיר) אבל שיהיה מסוגל לתמוך במשחקי COD, GTA החדשים מפרט המחשב שלי (נקנה בפברואר 2013) מצורף: https://app.box.com/myPC022013 תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  11. מה אתם אומרים על המסך הזה אני חושב לקנות אותו אם אתם מכירים מסך יותר טוב תגידו לי בבקשה אני רוצה גם דיעה ממישהו שיש לו את המסך הזה תודה

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by gtsaf0,

מאז שהוא קיים אצלי (חצי שנה) המהירויות שלו משתנות לGPU 165 וMEMORY 300 Mhz הקבוע הוא GPU:750 MEMORY:873. השאלה היא למה זה יורד לי ככה? הכרטיס חם מידי או פגום? טמפ' קבועה 38.5+-.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by Spootnik,

אין לי שום מידע בסיסי על כרטיסי טלוויזיה אשמח אם תוכלו לצרף איזה אשכול. ומה דעתכם על הדגם הבא Innovision I3D-SmartTV-DX PCI TV Tuner? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 Retail BFG Nvidia GTX280 1GB DDR3 HDMI OC2 Retail BFG Nvidia GTX280 1GB DDR3 HDMI OCX Retail תודה ואם אפשר גם הסבר

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by X-Gamer,

לא מצאתי שום סקירה שכוללת את שתיהם ביחד אז מי יותר חזק?

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  16. שבת שלום! שאלתי בכותרת, רציתי לדעת האם בלי כרטיס טלוויזיה אני אוכל לחבר את הממיר לVIDEO IN של הכרטיס ויראו טלוויזיה? אם כן אז באיזה תוכנה אני יכול לצפות? משהו ? כיוון? תודה..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, כרטיס המסך הנוכחי שלי כבר מאד ישן ולא מספיק כדי להריץ משחקים חדשים אפילו ברמת בסיס. בנוסף החלפתי מסך מ 1080 ל 1440 , כי המסך משמש גם לעבודה. (IPS , קצב רענון 60 HZ). אני רוצה לנצל את מבצעי הבלק פרידיי כדי לקנות כרטיס בארצות הברית. עיקר המשחקים שלי הם לרוב משחקי 4X כמו CIV6 או RPG כמו BALDURS GATE 3 אבל מדי פעם אני נהנה לשחק קצת גם משחקי יריות/עולם פתוח ( נניח ZERO DAWN). הדרישה העקרית זה כרטיס שיוכל להריץ משחקים במשך בערך 5+ שנים, אבל ההגדרות ממש לא חייבות להיות גבוהות (ובטח לא אולטרא). מחפש עלות תועלת טובה ולא להתפרע בתקציב. כרטיסים סביב 200-300 דולר. (אם חריגה קלה תתן תמורה משמעותית מאד אז אפשר) אין לי כוונה להפעיל RAY TRACING אז נראה לי שכרטיסים ש…

18. שלום, שוקלת שדרוג כרטיס מסך במחשב קיים, בשביל להמשיך להינות מהמחשב לגיימינג. זה לא השימוש העיקרי במחשב (יש לי גם xbox series x). אשמח להתיעץ: האם שדרוג של כ.מסך בלבד יאפשר הרצת משחקים חדשים באיכות מהנה? דוגמאות למשחקים שהייתי רוצה להריץ : ARK survival ascended , Horizon forbidden west, Baldur's gate 3 לא משחקת במירוצים וכמעט ולא משחקת בfirst person shooters. אם ממליצים לשדרג את המחשב, אשמח להמלצות על א. כרטיס שיתאים למפרט הקיים - אין לי הערכה טובה למחיר הגיוני, מניחה שעד 3000 שח (גמיש) ב. מסך שישמש גם לגיימינג וגם לעבודה משרדית- עד 5000 שח (גמיש) משתמשת בעמדה (כיום עם מסכים 24+27) גם לעבודה מהבית אז חש…

19. תצביעו ותשפיעו!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by RonenIL,

שלום לכולם, אני בונה מחשב חדש לאחרונה. בהתחלה רציתי לקנות את -6800GS אבל שהבנתי שצריך לצאת 7600GT אמרתי שאני יחכה שהוא יגיע לארץ לאחרונה קראתי שיוצא גם ה- 7600GS ראיתי באתר NEWEGG.COM הפרשים של כמעט 50-60 דולר בין הכרטיסים. רציתי לדעת מה הבבדלים בינהם, כי ראיתי ששינהם עובדים על 12 צינורות, ומה עדיף לקנות? ובאותה הזדמנות לדעת איזה חוזק של ספק כוח(מעל 450 ?)) תודה לעוזרים. מישהו יודע מתי ה-7600GT של ג'יגהבייט יגיע לארץ??

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by Sango,

אהלן, התקנתי עכשיו את SIMS 3 על המחשב שלי עם הפאט'צ הכי חדש ודרייבר הכי חדש של כרטיס מסך. הפעלתי את כל ההגדרות על הכי גבוה, אבל המשחק לא עובד חלק בכלל!! כשאני מזיז את המצלמה אני מרגיש תקיעות ממש מעצבנות. בדקתי עם FRAPS מה ה FPS שאני מקבל והיתי מופתע לגלות שהממוצע הוא 110 כאשר המינימום 35. איך זה ייתכן שמשחק כל כך ישן לא עובד חלק על המחשב החדש שלי? איך זה ייתכן שאני מקבל FPS מאוד סביר אבל המשחק מקרטע ברמות? תודה על העזרה!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dani,

יש לי MSI Radeon 9800 pro (R360 והתקנתי עכשיו את הווינדווס מחדש עכשיו. באיזה דרייברים להשתמש? עד עכשיו השתמשתי בקטליסט 4.9. כדאי לעדכן לדרייברים החדשים? ה 4.12?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Started by smood,

הכרטיס מסך שלי פועל בלי בעיות כהXP עולה והכל סבבה אבל אם אני מפעיל משחק הוא פתאום עושה בעיות לפעמים הוא נתקע אחרי 10 שניות לפעמים אחרי דקה ולפעמים אחרי שעתיים ויותר....נתקע הכוונה אין אות למסך מהכרטיס...המסך האחרון שאני מנסה להפעיל הוא FAR CRY שאותו בכלל לא הצלחתי להפעיל הכרטיס לפעמים לא נותן לי אפילו להגיע להפעלה של המשחק (אחרי הכניסה לתפריט הראשי במשחק) וכשהוא נותן לי להפעיל הוא תמיד נתקע בתחילת הסרטון. אה כן והוא מעודכן לדריברים הכי חדישים. 9800 פרו אבל הוא מוחלש כנראה 128 bit 380/250

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  24. שלום לכולם, ניסיתי לחבר את המסך בעזרת כבל hdmi אך ללא הצלחה, שחיברתי דרך כבל dvi -hdmi הכל עובד מצוין. מה הסיבה לכך?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  25. שלום לכולם.. יש לי ת'מסך הזה כרגע.. ואני משדרג בקרוב כ.מסך מהדור החדש.. האם המסך הזה יגביל אותי באיזשהו אופן ?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.