עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Aqualiz3r,

שלום חברה....אז על איזה חברה הייתם ממליצים יותר? לפי מה ששמעתי eVGA יותר בטוחים....אבל אני רוצה לדעת מה אתם "אלופי המחשבים" חושבים על זה?

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  2. שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יצליח לסחוב יפה משחקים כגון פיפא2006, AOE3,אולי איזה NFSMW וכמה משחקי ראלי.. חשוב לי לדעת אם הכרטיס הזה הוא בערך ברמה של ה6600GT כי אם כן זה מספיק לי. דרך אגב, אני שואל כי אני משיג אותו במחיר ממש ממש טוב, 380 שקל חדש וזה מתאים לי בול בתקציב. יש לציין שאני לא משחק במשחקים שהם יותר "כבדים" מאלה שציינתי למעלה.

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  3. Started by TheReaper,

שמתי לב שיש איזהשהו חיבור מלבני כזה בצד שלו של מה החיבור הזה? עריכה- 1.האם שינוי מחיבור של PCIE X4 לPCIE X16 יגדיל לי את הביצועים? בכמה? במפרט הזה אני מקבל בערך 4000 ב3DMARK 05 זה בסדר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mmnetanya,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את כרטיס המסך eVGA 7800GS CO Superclocked 256MB AGP ???

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by SnakeBite,

שלום, אני מאוד מתלבט בין 2 הדגמים הנ"ל לשניהם יש אחריות לכל החיים אבל ל BFG ניתן לממש בארץ ולעומת זאת ל evga ניתן לממש רק 3 שנים בארץ ורק בחו"ל את ה-לכל החיים. ה evga בא עם אוברקלוק מהחברה של מהירות ליבה 445mhz במקום 400 ועם מהירות זכרון 1070mhz במקום 1000 ולעומת זאת ה BFG מגיע מהירות ליבה 425 ועם מהירות זכרון 1050 עכשיו אני שואל מה עדיף 1.אחריות לכל החיים לעומת 3 2.מהירות יותר מהירה עידו

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by BlackDiablo,

http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N529-AX&pwindow=specs Performance NVIDIA GeForce 7800 GTX 490 MHz GPU 24 Pixel Pipelines 400 MHz RAMDAC Memory 256 MB, 256 bit DDR3 1300 MHz (effective) 41.6 GB/s Memory Bandwidth Interface PCI-E 16X DVI-I, DVI-I, VIVO SLI Capable Resolution & Refresh 240 Hz Max Refresh Rate 2048 x 1536 x 32bit x85Hz Max Analog 2048 x 1536 / 1600 x 1200 Max Digital Requirements Minimum of a 450 Watt power supply. An available 6 pin PCI-E power connector (hard drive power dongle to PCI-E 6 pin adapter included with card) מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? ומזה הקירור הזה ?!?! נראה לי סתם עוד דרך מכירה טובה יותר

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by ATk,

תגידו חברה מישהו מכם יודיע אם כדאי לקנות את הכרטיס הזה האם הוא מתחמם מהר(בגלל שהוא souperClocked )? מה התמפרטורה המקסימלית שלו בזמן משחק?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. Started by lipa,

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=90860

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  9. Started by xpl0it,

אהלן חברה ברשותי כרטיס מסך מסוג EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED. כמובן שאני מרוצה ממנו מאוד והמשחקים רצים אחלה (אפילו CRYSIS !), אבל מענין אותי לבדוק משהו. האריזה שלי היא אריזה של EVGA 8800GT 512MB רגיל, עם מדבקה שכתוב עליה SUPERCLOCKED. אני רוצה לבדוק אם זה באמת SUPERCLOCKED או שסתם מישהו (החנות לדוגמא) שמה את המדבקה הזאת ומכרה ביותר. מותקן אצלי EVEREST ULTIMATE זה מביא לי הרבה פרטים גם על הכרטיס מסך שלי. מישהו יכול להגיד לי איזה ערכים אני צריך לבדוק ולהשוות כדי לראות אם הכרטיס מסך שלי באמת עבר OC והוא מקורי של EVGA עם OC שלהם ? תודה ! אמיר

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. Started by RazRoNvidia,

היי חברים אני מרכיב מחשב חדש והסתכלתי ככה בין החברות השונות שמייצרות 8800gt וראיתי שה Ko של Evga עדיף על ה SC וגם המחיר שלו בהתאם!! לפי הנתונים שלו (675/1950) ככה קבעתי !! מה אתם אומרים יש משהו אחר שעם OC משתלם יותר??? תודה....

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by SyndromE,

יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס הנ"ל פה בארץ ב-2000 ש"ח (חדש, אחריות לכל החיים) האמת חשבתי בכלל להמתין עם קנייה של כ.מסך - המחשב החדש צריך להגיע וכבר יש לי 2x7800gt (סביר להניח שיתפצלו ל-2 המחשבים - ז"א לי יהיה 1) הגיוני היה להמתין קצת ולראות מה קורה עם כל ה-DX10 ודריברים ואולי תצא גרסא חדשה , כמו שקרה לי עם ה-7800gt - קניתי ומהר מאוד יצא 7900gt שפולט פחות חום, ביצועים טובים יותר וכו'... אבל לאחר הצעה מפתה שכזאת (הנחה של איזה 700ש"ח), מה אני אמור לעשות? כדאי לחשוב על SLI שלו? כבר הזמנתי לוח SLI של evga, אני אפילו יוכל לשמור את ה-7800gt לכרטיס פיזיקה עתידי... יש הצעות למשהו? יש לי עד יום רביעי להחליט. ד"א יהיה לי ספק Liberty 500w של Enermax. האם זה יספיק ל-2 כרטיסים …

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by FlameThrow,

שלום, אני מעוניין לדעת מה זה ה AC3 ומה ההבדל בין הדגם שיש בו AC3 ובין הדגם שאין תודה רבה

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by Av_Killer,

הבנתי שזו הגרסה של EVGA שהקירור שלה יצא מוצלח כביכול ולא תקול כמו בשאר, רק הFTW באה עם BACKPLATE מאלומיניום והקטע עם הHEATPIPES סודר. אני צודק? אם כן אני כנראה הולך ללכת על 2 כאלו כיוון שהם באים עם OC גדול משמעותית מהשאר

14. Started by RealTime,

שלום. הציעו לי את הכרטיס הזה במקום ה- Gigabyte 9800GT. איך הכרטיס מישהו מכיר? תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי את הכרטיס שנתיים, לא היו אף פעם בעיות. אין OC, הכל stock. עובד עם ספק של OCZ 600 וואט. כל החיבורים תקינים, הכרטיס יושב טוב בסלוט, המאוורר מסתובב כמו שצריך. Windows 7 64bit. לפני שבוע שיחקתי AC2 ואחרי כמה זמן, חצי שעה או יותר והתמונה התעוותה בצורה מוזרה, טקסטורות נהיו שחורות והופיעו סימנים אקראיים על המסך. קיבלתי מסך כחול לגבי DLL של nVidia כלשהו (nv**.dll לא זוכר בדיוק אם השם, אם יקרה שום אני ארשום פה). אחרי זה המחשב עלה תקין אבל זה קרה שוב 10 שניות בתוך המשחק - SC2 הפעם. עכשיו גם ב-BIOS היו ארטיפקטים, דברים לא היו במקום, כל המסך היה מעורבב. בכל מקרה, העפתי דרייברים ושמתי דרייברים 2-3 גרסאות אחורה (היה לי מותקן דרייברים בטא חדשים בשביל SC2). מאז הכל עבד חלק. היום…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Director,

שלום לכולם . אולי בקרוב אני משתדרג למערכת חדשה ורציתי לדעת איך הכרטיס הזה בהשוואה ל 4870 1GB . אני יודע שהמחיר שלו דיי גבוהה אבל זה לא משנה לי המחיר כיאני קונה אותו במחיר זול יחסית . חפשתי בזאפ ובכול חנות מחשבים מוכרת (TMS FOXPC SKYPC IQPC) ולא מצאתי אותו. מה המחיר שלו בערך בארץ ? תודה לעוזרים והמשך יום טוב.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by LiorZi,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך הנ"ל (למשחקים כבדים ברזולוציות 1920x1080 ומעלה). אני קונה אותו מארה"ב ולפי מה שהבנתי יש אחריות בינלאומית על כל המוצרים של EVGA, תקנו אותי אם אני טועה... http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-2687-KR

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  18. אהלן, כמו שכתוב בכותרת - יש לי הזדמנות לקנות בניו יורק את כרטיס המסך ב445 דולר (ועל זה להוסיף 40 דולר מס קניה בניו יורק 8.875%) ואני מתלבט אם זה דיל משתלם מספיק. המחיר בהמרה לשקלים יוצא באזור ה-1830 ש"ח שזה כ-600 ש"ח פחות ממחירו בארץ. בנוסף, בכל מקום משבחים את EVGA על שירות הלקוחות המצוין שלהם ועל זה שהאחריות היא למעשה בינלאומית (וזו הסיבה שבחרתי בדגם הזה ולא בSTRIX של ASUS). דעתכם?

19. Started by User_Name,

לכל מי שנרתע משוק המשומשים, כרטיס GTX 1070 מבית EVGA בקצת פחות מ-1300 ש"ח כולל מסים עד לדלת. אחריות בינ"ל ל-3 שנים, כאשר ניתן להרחיב בתשלום מזערי ל-5 שנים ויותר באתר Evga עם רישום המוצר. EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 Black Edition, 8GB GDDR5, LED, DX12 OSD Support (PXOC) 08G-P4-5173-KR https://www.amazon.com/dp/B01KVZBNY0/ref=cm_sw_r_cp_apa_Ic1WBbN1EPH4V

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Amit BL,

היי חבר'ה, נאמר לי שהאחריו של EVGA היא בינ"ל, ובנוסף ראיתי שהיא למשך 3 שנים. אז רציתי לדעת, איזה כרטיס של EVGA מדגמי ה1080 אתם ממליצים לקנות? חשוב לציין, לא מעניין אותי דברים קוסמטיים, השיקול אם לקנות את הדגם פשוט או לא זה עניין של ביצועים, ואיכות החומר.

21. Started by Ashand,

היי אני שוקל לקנות את ה GTX 1080 וכמובן של חברת EVGA אף פעם לא היו לי בעיות עם החברה הזאת אני כרגע גר בסין והמחירים פה לכרטיסים הנ"ל הם: 4700 יואן שהם 2700 שקל ל : EVGA GeForce GTX 1080 ACX 3.0 5300 יואן = 3000 שקל : EVGA GTX 1080 FTW RGB LED FTW 5700 יואן =3280 שקל: EVGA GTX 1080 FTW HYBRID GAMING המארז שיש לי הןא של CORSAIR Carbide Series® Air 240 High Airflow מה אתם ממליצים? ד"א המעבד שלי כרגע עם קירור נוזלי צריך לקחת בחשבון מקום במארז כמובן...

22. Started by EVGA-yuvalll22,

EVGA הוציאה כרטיס מסך חדש לא מזמן בשם GTX 560 Ti 2Win כמו שעשו עם GTX 460 2WIN , זהו כרטיס בעל 2 ליבות עיבוד. מקור : EVGA | Articles | EVGA GTX 560 Ti 2Win אני יודע שהם נזכרים מאוחר אך מה דעתכם על זה ? רציתי לקחת 570 שלהם מומהר אך מתברר שיצא משהו חדש

23. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

evga gtx 670 ftw 4GB כרטיס המסך המושלם בשביל future proofing , אבל לחנויות בארץ הוא כנראה לא יגיע :'( וגם אם יגיע המחיר שלו בחו"ל 500$ אבל החנויות ימכרו אותו ב4000 ש"ח רק בגלל שזה כרטיס "למבינים". דווקא במחירים של כרטיסים רגילים כמו ה-ZOTAC gtx680 המחיר בארץ שפוי יחסית לחו"ל (500$ לעומת 2600 ש"ח) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814500238 http://ksp.co.il/?uin=15582 זה כל כך מעצבן שגירסאות מיוחדות של כרטיסי מסך לא מגיעות לארץ ואם כבר מגיעות אז שוחטים אותנו במחיר.

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by prince hadev,

אני רוצה לקנת את כרטיס המסך הזה אבל לא הצלחתי למצוא את זה בארץ אך אפשר לקנות את זה ?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by verynoti,

האם שווה הכרטיס במחיר הזה????? וכן זה כולל את המכס ומשלוח

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.