עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by redead,

אם אני רוצה לקנות כרטיס מסך בערך עוד כחודש חודשיים יהיה כדאי לקנות או לחכות שיגיעו כרטיסי DX11 כבר? מתי הם אמורים להגיע?

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. DX11 האם יצא בדור הבא של ATI 40 NM רבעון 2

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  3. Started by rafip77,

שלום רב לכולם, אני מתכנן קניית מחשב חדש רב תכליתי וכמובן ארצה להתקין את הWIN7 שמגיע עם מנוע ה-DX11. שאלתי היא: הבנתי שה-DX11 משפר גרפיקה במשחקים, אך אני לא מתלהב גדול של משחקים, האם ההבדל בשיפור בא לידי ביטוי בדברים אחרים, כמו שימושים בסרטים או דברים אחרים נוספים במערכת? האם כדאי להשקיע בכרטיס מסך תומך DX11 ?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by gshhar,

מה זה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. Started by yanme,

מישהו יכול לרשום לי את כל בציפים שתומכים ב DX9 ורציתי לדעת אם כל הגרסאות של GEFORCE-FX תומכות ב DX9 ( גם אלו של ה 500 שקל) ?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by אוריפ,

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en יש עדכון לDX9. מישהו ניסה? מה בכלל השינויים לא רשום שם... כנראה עדכון אבטחה בלבד?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DXT,

אם מישהו התקין את שני אלה אשמח לשמוע אם יש בעיות, ירידות ביצועים, יציבות (או להיפך?) איתם. tnx

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by ravid,

direct x 9 יצא כנראה מחר לא זה לא עוד בטא זו גרסה סופית!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by T-Flash,

כבר לא חדש לנו של Microsoft יש תוכניות לפיתוח מנוע פיזיקאלי שיהיה חלק בלתי נפרד בגרסאות ה DirectX העתידיות. היום, האתר The Inquirer הביא עוד מידע אודות התוכניות. מהשיחות בין צוות האתר לבין מפתחי התוכנה במייקרוסופט אפשר להבין ש DirectX9 היא פלטפורמה גרועה ליישום עיבוד אפקטים פיזיקאליים בעזרת המעבד הגראפי. האתר מודיע שהגרסא הבאה של DirectX (שהיא DirectX10) תוכל לעבד אפקטים פיזיקאליים בצורה יעילה הרבה יותר. כך שיש עוד מה לצפות מהכרטיסים הבאים בתחום עיבוד הפיזיקה, ולא צריך שום AGEIA

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by אוריפ,

אני יודע שההבדל המרכזי יהיה השימוש בSHADERים בגרסה 3.0, יש עוד? בנוסף, רציתי לשאול 2 שאלות: 1. אם הכרטיס מסך שלי תומך בDX9 האם הוא יוכל לתמוך בDX9.1 (ע"י עדכון ביוס או משהו כזה) כי שאן אומרים שהכרטיסים שלהם הם DX9+ האם ה"+" אומר שאפשר לעדכן את גרסת הDX כל עוד היא מוגדרת כDX9 או שזה סתם גימיק? 2. האם יהיה שווה להתקין את הגרסה הזאת כשהיא תצא? האם עדיין הכרטיס יעבד את המידע, או שעיבוד יפול על המעבד? תודה!

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by MDK,

הניקוד ירד מ9200 ל8300...

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by SpiritKnight,

טוב, אז ככה: התקנתי DX9, והורדתי את הדריברים של ATI לכרטיס, אז הנה הרשמים. לא פעל. המחשב עלה, הכל רץ חלק, אבל כל פעם שניסיתי לשנות את ההגדרות בדריברים(AA, AF...), המסך הבהב כל פעם שסגרתי תוכנית כלשהי. עשיתי גוסט בצהריים ואני עכשיו עם DX8. הדריברים שהשתמשתי היו הדריברים של ATI לDX9 והקאטאליסט 2.4, לא ניסיתי את ה2.5 כי הוא לא מופיע בPOWERED באתר של ATI. עכשיו, ב3DMARK לא היה שיפור עם ה2.4, ובDX9DRIVERS התוכנה רצה והפסיקה באמצע בטענה שהיא לא מזהה את הדגם של הכרטיס שלי. זה השאיר אותי עם אפשרות אחת, שנראית לי מאוד לא אפשרית, שהוא מהבהב בגלל שהמסך הוא על DEFAULT MONITOR. אני אנסה מחר עם הדריברים למסך, ישבתי על זה שעה וחצי עכשיו :-\ בקיצור, אני ממליץ לכל מי שחושב להתקין את…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by בייגל טוסט,

http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=96 מה מציע העדכון? משפר את הביצועים/איכות במשחקים או רק מתקן באגים מסוימים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  14. http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=137 שתפו אם הבחנתם בשיפור כלשהו במשחקים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by N N C,

כולם מכירים את DXDIAG אני מניח, אז אין צורך להסביר מה זה... הבעיה היא שבלשונית תצוגה/video מוצג שיש לי תמיכה של הכרטיס מסך ב-direct draw, direct 3d אבל לא בהאצת AGP או משהו כזה (הוינדוס שלי בעיברית אז אני לא זוכר בדיוק איך כותבים את זה באנגלית)... משהו כאן מוזר כי אני זוכר שהייתה לי את האפשרות הזאת בפעם האחרונה שבדקתי... ניסיתי לעדכן דרייברים, ניסיתי לעדכן ל-DX9 ובדקתי שבהגדרות תצוגה יש האצת תלת מימד מלאה... אז יש כאן איזה משהו שאני מפספס ?

16. Started by sagi_10,

היום הזמנתי את הלוח הזה:DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ושמעתי שאפשר להפוך אותו ל-sli!! האם זה נכון?? איך מתבצע התהליך הזה?? בתודה שגיא

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by SilentD.M,

e-GeForce 7900 GT CO SUPERCLOCKED אפשר למצוא בארץ? :s05: כמה עולה ? :s05: האם כדאי? :s05: Factory overclocked/// 550 MHz GPU 1580 MHz

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by le cat,

e-Pit@m, ראיתי שיש לך מסך iiyama HM903DT Vision Master Pro454. השאלה שלי מה הגובה של בסיס המסך (שכולל גם רמקולים אם הבנתי נכון)? כלומר מהשולחן ועד למסך עצמו - כמה ס"מ? האם המסך אינו גבוה מדי? ובכלל אתה ממליץ עליו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by OuTsIDe,

כותרת?

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by The Grey Matter,

לאור תערכות E3 שנפתחה היום ראיתי לנכון לפתוח את התראד הזה במטרה שיאפשר לגולשים כאן לעדכן בנוגע לכל פיסת מידע שתגיע אליהם ... ;D אז אני מניח שאני ראשון - עדכון 1 - MaxPayne2 הולך לצאת, וקרוב יותר ממה שחשבנו, או ליתר דיוק עוד בסתיו השנה! נתון יותר מעניין הוא שהמשחק יוצג בדלתיים סגורות בתערוכה. http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne2/news_6027039.html ועדכון אפילו יותר מעניין - Sam&Max מקבל גרסה חדשה ובתלת מימד! המשחק מתוכנן לצאת באביב 2004... וכבר יש תמונות וסרטון וידאו! http://www.gamespot.com/pc/adventure/samandmaxfreelancepolice/news_6027256.html

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  21. עד כמה המצב רע מבחינת צוואר בקבוק? רזולוצית משחק: 1680*1050

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  22. למחשב הקיים מפרט בסיס מאוד: E5200 2x2GB ram generic MB - ASUS P5KPL-CM המשפחה מעוניינת בקניית כרטיס מסך למשחקים פשוטים השאלה שלי היא איזה כ.מ לא יתבזבז על כזה לוח ז"א מהו החזק ביותר שעדיין יעיל

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  23. שלום לכולם! ברשותי מחשב E6300, לוח GB DS3 2GB DDR הרדדיסק SEAGATE 160GB ספק HEC300WATT וכרטיס מסך GB7600GS חברה, אני ממש לא יודע מה לעשות אני מרגיש כאילו המחשב כבר ישן, משחקים כבר ממש ממש כבדים לו, אני יודע שהכרטיס לא מפלצת, אבל ציפיתי שהוא יחזיק קצת יותר! אז בבקשה, תעזרו לי, אני לא בטוח שמה שיציל את המחשב זה כרטיס מסך, אבל זה נראה לי הבחירה הטובה ביותר, התקציב הוא עד 1000 שקל. האם המעבד מהווה צוואר בקבוק? הצ'יפסט של הלוח הוא 965, כבר לא זוכר מה ההבדלים בינו לבין החדשים. תודה רבה מראש, גיא.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ב7000 , עכשיו, חשבתי על הרבה מפרטים שמתאימים לתקציב ויצא בסוף אולי - E6600+ 8800GTX, הבעיה שהוא לא יודע איך לעשות OC למעבד - וגם לא רוצה לדעת... עד כמה המעבד הזה יגביל את 8800GTX? בכמה אחוזים הוא יגביל אותו בסטוק? והאם שווה בכלל לקחת E6600 בסטוק בלי OC ל 8800GTX? תדוה מראש

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by ATk,

אני מתכוון לקנות 4870 ATI יש לי מעבד C2D E6750 האם המעבד מהווה צוואר בקבוק?כדאי לשדרג? מן הסתם יש לי לוח אם P35 DS3L GIGABYTE

• 5 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.