עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by n_aviv1,

זה בעצם אותו חיבור רק בצורה שונה נכון? כאילו זה כמו שיש USB A וUSB B ושיש מיקרו ומיני USB אבל הכול אותו חיבור? וDVI וHDMI שניהם כבלים שיכולים להעביר סאונד אבל לא תמיד מעבירים דרכם סאונד... צריך לשים את זה בסטיקי FAQ (אם זה נכון ולא כל מה שכתבתי פה זה בולשיט) שיהיה ברור לכולם ולא יצטרכו הסביר כל פעם מחדש... אם אני טועה תתקנו אותי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by almogila,

שלום רב לכולם אני מחפש כרטיס DVR 4/50 או 4/100 למצלמות אבטחה יש לכם המלצות לכרטיסים איכותים.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by ohad,

אני לא ממש יודע אז כך: עם כותבים לי שהמוצר (כרטיס מסך ) תומך dx 8 אז הוא לא יכול לתמוך ב-dx8.1 ו-dx9

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by stone cold,

שלום לכולם אני חדש פה אבל ישן בטכנו ואני רוצה להגיד שהיום ראיתי סרט (אומנם באיכות לא טובה )שמציג חלק מהיכולות של הDX-10 שאמור לצאת ב2006 שזה קשור גם לתוכנה אבל גם לגרפיקה תורידו ותגידו מה אתם חושבים על זה http://www.gamershell.com/news/24901.html אותי אישית זה מאוד מרגש בימיוחד שחושבים על זה שגם ביגלל שהקונסולות החדשות יוצאות בשנת 2006 ובימקום פורטים מיPS2 XBOX וקוביה נקבל פורטים מי PS3 XBOX 2 ומהפכה הגרפיקה במישחקים תהיה הרבה יותר טובה אחרי שראיתי תסרט ותמיפרט של הPS3 +XBOX 2 אני רק מחכה לעוד שנה שאני יקנה מחשב חדש ואני מיתפלל שמישהו יעתיק תשלט החדש של נינטנדו למחשב (הוא מעולה לFPS )

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by mrwolf,

האם הגיעו כבר כרטיסי DX 10 לשוק הבינוני (לקנייה בארץ)? רוצה להוציא עד 1200- 1300 גג. העדפה לאנוידיה (מתכנן לבנות מחשב על אינטל והימור אישי שלי שבעתיד היותר רחוק איטל יעבוד יותר טוב עם אנוידיה מאשר ATI-AMD...) תודה

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by DarkIDevil,

שלום יש לי מחשב עם מעבד AMD X3 720 2.94GHZ וכרטיס מסך HD4870 ומערכת הפעלה ווינדוס 7 RTM, רציתי לדעת אם אפשר להתקין DX 10? ומה זה נותן?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by d1v,

שלום לכולם,רציתי לדעת כיצד אני מתקין DX LEVEL 10 על WINDOWOS XP SP2.. תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by alon15,

מה אני אמור לעשות לדעתכם? לקנות עכשיו מחשב או לקנות מחשב כאשר רוב הכרטיסים יתמכו בDX10 ?? ומה יהיה השינוי? (כרטיס מסך)

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by getsomefood,

מתי ati/nvidia יוציאו את כרטיסי הדור הבא שלהם (שתומכים בdx10) האם זה יגיע בערך באותו זמן של המעבד החדש של intel?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by XPDX10,

היית שמועה שיתכן שמיקרוסופט תשחרר DX10 ל-XP ביוני ? האם יתכן ?

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by Henry,

תוכלו להסביר לי בבקשה, מה זה DX10? ומה יש בו שאין בDX9? ומה זה FPS?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by dan9,

אני יודע שלגבי NVIDIA רק סידרת 88XX ומלא תומכים בDX10! לגבי ATI אין לי שום מושג! היתי רוצה לדעת פעם אחת ולתמיד מה כן תומך ומה לא! או שזה לא משנה וכל כרטיס DX10 הוא גם DX10.1? כבר בלבלתם אותי

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  13. מה הבעיה צריכה להיות אם אני קונה עכשיו כרטיס מסך שתומך בdx9 מה אם ייצא dx10 אז הכרטיס מסך לא יוכל לתמוך בו??????

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  14. http://www.nzone.com/object/nzone_cascades_home.html

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Doron404,

אני זוכר שפעם מיקרוסופט לא אישרה את זה, (כדי לקדם את וויסטה) זה כבר אפשרי היום? כלומר משחק DX10 מודרני שיופעל בXP יראה עם האפקטים העדכניים ביותר?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  16. Started by HaVoC_850,

יש חיה כזאת? מצאתי את הדבר הזה בגוגל http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ זה אמיתי? שווה משהו? אני פשוט ממש אתבעס אם אצטרך להתקין את הוויסטה הזאת על המחשב שלי עכשיו...

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by אמיר ט,

אני מתכנן לקנות 1950Pro ברגע שהוא יצא, השאלה היא האם לא כדאי כבר לחכות לכרטיסים תומכי DX10 ?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  18. Started by simonsix,

http://www.guru3d.com/news.html#5224

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by roei_b,

יש לי X1300PRO והתקנתי ויסטה והוא בא עם DX10 האם ממשק ה-AERO יעבוד אצלי? האם משחקים שתומכים ב-DX10 יעבדו? אתם מוכנים להסביר לי מה ממשק הארו כולל בתוכו? רועי

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  20. Started by rikus,

קראתי איפשהו שVISTA בעקרון פועל רק עם DX10 אבל הוא יאפשר תמיכה תוכנתית שתעשה אמולציה ל DX9 ואז כרטיסים יפעלו עליה , כמובן בביצועים נמוכים יותר... פיכס! מישהו יכול לאמת את זה?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by lmlm,

ב SIGGRAPH 2007 מייקרוסופט הכריזה עידכונים חדשנים ל DirectX שיעדכנו אותו לגריסאת 10.1 וכדאי שתהיה לך תמיכה מלאה בDX10.1 אתה לא תצטרך להתקין רק להתקין את SP1 לויסטה, אלא גם אלי לשדרג לכרטיס מסך תומך! האתר Next Gem שראיין בכיר ממיקרוסופט גילה ש DX10.1 יתמוך תמיכה מלאה בחומרה של DX10. זה אומר שDX10.1 יתמך בכל כרטיסי המסך שתומכים ב DX10, הוא עוד טוען שהעידכונים מעוד דומים לעידכוני שהיו בזמנו ל DX9. אבל את החידושים ש DX10.1 יציג,לא תוכלו להפעיל. מקור: http://xbitlabs.com/news/video/display/20070815123340.html בשורה משמחת לכל אלה שקנו 8800GTX/GTX/HD2900XT ונלחצו מהידעה

22. Started by ATk,

כאילו כדאי לקנות עכשיו כרטיס עם תמיכה? והאם כרטיסים שיש להם תמיכה של DX10 יכולים להריצ משחקים שלDX10.1? אני פה קצת מתוסקל במחשב הישן שלי (משנת 2000) היה מותקן כרתי שבא עם תמיכה ב DX7 אבל הוא גם הריץ dx8 וdx9a למה בכרתיסים של היום זה לא דומה?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  23. Started by Monopoly,

שמעתי שעומד לצאת DX10.1.. רציתי לדעת מה זה אומר ואם ה8800 תומכים בזה או רק ב10.0

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by שבלול33,

הכוונה לכרטיס 5800

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  25. Started by coch,

אהלן בחודשיים האחרונים כהרגלי - סיימתי לא מעט משחקים. הטענה שלי ( ושל עוד מיליונים אני מניח ) הייתה שלא יהיה הבדל משמעותי בין כל השינויים האלה בשוק ה PC. הימים ש DX12 היה טרי מאוד, ו WIN 10 היה טרי מאוד - עברו, כבר היום אפשר לראות כותרים יציבים ( שזה חשוב ) שעובדים טוב על DX12. כנ"ל לגבי Vulkan. עידכנתי אתמול דרייבר אחרון של NV ועשיתי כמה בדיקות כי גם קיבלתי מתנה את ה Star Wars החדש. ( אותו עוד לא בדקתי ). נתחיל בזה שבדקתי את השינויים שהטמיעו ב Deus Ex : MD שנחשב משחק גרפי וכבד מאוד. בבנצ'מרק הפנימי של המשחק ( מקורי בסטים, פאץ' אחרון ) היה הבדל של 2.2 פריימים ממוצעים לטובה DX11 עם הכרטיס שלי ( 1070GTX ). BF1 …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.