עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Belgid,

שלום, אני צריך כרטיס מסך במחיר של עד 250 ש"ח כדי להחזיר לחיים מחשב בן 6 שנים, הכרטיס הישן שהיה עליו הוא radeon 4550 או משהו בכיוון הזה. אם אפשר תבחרו מ-TMS מכיוון שאני אקנה משם. תודה.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  2. http://www.tomshardware.com/reviews/x265-hevc-encoder,3565.html מצורף מאמר המדבר על דור הקידוד הבא אלינו בקרוב דבר זה חשוב לרוכשי כרטיסי מסך החפצים בכרטיס שיוכל למקסם את יכולות הצפייה שלהם סרטים ,סטרימינג , וידאו אינטרנט להלן תמצית המאמר : 1. תקן H265 הוכרז רשמית ומביא יורש אמיתי לקידוד H264 הוותיק והטוב אלגוריתם קידוד שונה , קצב סביות שונה ( כל זה אמור להוריד בעשרות אחוזים גודל קובץ בלי לפגוע באיכות ,עפ"י המפתחים ). 2. החומרה בכרטיס מסך אמורה להאיץ פענוח של תוכן מבוסס H.265, למזער את עומס העבודה של מעבד, התקנים ניידים, הארכת חיי סוללה , קידוד מבוסס תוכנה באיכות גבוהה עדיין יכול להיות די מפרכת למעבד . 3. חברות גדולות כמו נטפליקס, Hulu, אמזון, YouTube חפצות ב…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by spider272,

שלום לכולם יש לי תכרטיס מסך 4850 HDMI..רציתי לחבר אותו לטלוויזיה לסרטים.קראתי קצת ולא הבנתי תקטע עם המתאם..אם אני יחבר HD לHD זה יעביר סאונד לטלוויזיה? דרך אגב לא הגיע לי המתאם הנ''ל..כך שאם יש צורך במתאםכדי להעביר סאונד אם תוכלו רק לישלוח לי קישור איליו ב EBAY תודה!

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  4. היי אני זקוק להמלצתכם לכרטיס מסך עד 600 ש"ח גג שיהיה יד שניה או חדש. השימושים : משחקים COD ו FIFA ושאר ירקות כאלה. רזולוצייה 1680X1050 הספק הוא סיסוניק 450W מעבד יהיה כנראה i3 לא מתכנן אוברקלוק. תודה.

5. שלום חברים, אני בונה מחשב בימים אלה בשביל שאוכל לעבוד בתלת מימד בנוחות ויעילות [ללימודים] הבעיה היא תקציבית, מכיוון שהכרטיס הזה עולה כ"כ הרבה כסף רציתי לדעת אם יש פתרונות יותר זולים שעומדים באותם דרישות של רינדורים בסוליד וורקס? המחשב הולך להבנות על סמך הכרטיס מסך ככה שמעבד וכ'ו זה לא הנושא כרגע.. שבת שלום

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  6. שלום, להלן המפרט Intel Core I3 2.9Ghz Gigabyte H55M-S2H Kingston 1333Mhz DDR3 2GB x 2 SeaSonic S12-II Bronze 430W Samsung HD502HJ 500GB 16MB SATA2 7200RPM כרגע אני ממש ממש ממש רוצה לשחק The Witcher 2 ואחריו כנראה Deus Ex: Human Revolution. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיריץ את שתי המשחקים הנ"ל בתקציב של עד 600 ש"ח. כמו כן אשמח אם תציינו האם יהיה צורך להחליף ספק כוח (אם כן לכמה וואט) על מנת להחזיק את כל המערכת. לגבי הרזולוציה, כרגע אני מתלבט בין מסך של דל 23" למסך של דל 24". שניהם כמובן באים ברזולוציה של 1920X1080. עדיפות כמובן לרזולוציה מקסימאלית אך לא חובה. עדיפות לחנויות במרכז הארץ (ת"א-ר"ג). תודה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by Salwaby,

נמכר, לא רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by IlanF,

חיברתי את הכרטיס החדש אבל נראה שהמחשב קצת מקרטע בעליה. אני חושש שמא הספק שלי חלש מידי מכדי להחזיק את הכרטיס הספק שלי הוא hec win 550ub כשהפעלתי את המחשב עם הכרטיס החדש הוא נתקע על המסך של הלוגו לוח אם ונראה שהוא עושה כמה ריסטרטים (נשאר על אותו המסך אבל מצפצף כל כמה דקות כאילו עשיתי ריסט) עד שלבסוף הוא הצליח לעלות. וזה ככה כל בוט יכול ליהיות שהספק שלי פשוט חלש מידי? למרות שבתאוריה הוא אמור להספיק

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום נכבדי לאחר מסע ייסורים אני פונה אליכם בבקשה לעזרה ברשותי I7 3770K עם לוח Z77 PRO המחשב מטרתו אחת עריכת וידאו על CS6 אני עורך חומרים כבדים יחסית 422 MXF טכנאי מטופש המליץ לי על 7850 ולאחר הקניה התברר שרק גירסת CC תומכת ברדאונים ויתכן שגם CS6 אבל רק על מקינטוש על PC זה לא נתמך כך שמשאבי הכספיים התדלדלו יותר אודה לכם על המלצה אחראית על כרטיס של NV אין לי כסף ל4000 Q ממה שראיתי אני צריך להתמקד בסידרה 6XX כי 7XX לא נתמכת איזה מומלץ על ידכם 660 ? 660TI? האם יצא לי יותר מ680 ? אני חייב מידע אחראי כי אין לי כסף לכרטיס שלישי תודה ממש

10. Started by Salwaby,

השאלה שלי למעשה אם יש טעם בתקציב הנ"ל להשתדרג מ 560ti למשהו יותר איכותי ? אם כן, אז למה? תודה עריכה : מצאתי את הכרטיס הבא http://ksp.co.il/?uin=18663 HD 7950 BOOST 3GB מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by Tuna,

מעבד: Intel® Core i5-2320 CPU @ 3.00GHz לוח אם: Gigabyte GA-H67M-D2-B3 זיכרון: 4GB DDR3 ספק כוח: A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN רזולוציה: 1680-1050 {כרטיס מסך נוכחי Nvidia GeForce 440GT) עכשיו לשאלה עצמה. אני מעוניין לקנות -[h=1]Asus NVIDIA GeForce GTX650 2GB GDDR5[/h]או [h=1]Zotac Nvidia GeForce GTX650 2GB GDDR5[/h]האם הם יעבדו על המפרט הזה? אם הם לא עובדים מה הכרטיס מסך הכי טוב שכן יכל לעבוד? תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  12. אני מודע לעובדה שהכרטיס מגיע עם OC מוכן, אבל האם לבצע OC נוסף ישפר את הביצועים אפילו יותר? אני מקבל את הכרטיס שבוע הבא.

13. Started by Tuna,

אני חדש פה אז תסלחו לי בבקשה. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, אילו פרטים אני צריך לרשום כאן כדי לעזור לכם, לעזור לי לדעת מה היכולות של המחשב שלי מבחינת כרטיסי מסך ועיבוד גרפי? (מעבד? לוח אם? ספק? כרטיס מסך נוכחי?) תודה לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  14. לי Nvidia GTX 650 מחליף ל - GTX 760, דיון מהנה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by GOLD_BOMB,

יש לי HD 5850 שעושה לי צרות כבר מעלה שנה ואני מרוב חוסר תשומת לב שחכתי שיש אחריות, בכל מקרה האחריות כבר הסתיימה. מה שכן עשיתי זה לפרק את הכרטיס ולהחליף משחה, דבר שפתר את הרעש באופן זמני בלבד, כל פעם אני מסדר איזה קומבינה אך הפעם זה כבר לא עובד. ניסיתי להגיע למאוורר אך אני לא מצליח להוציא כמה ברגים שמגיעים לאזור (כנראה הרסתי כמה מהברגים או שאין לי את המברג הנכון). מה לדעתם כדאי לעשות? ניסיתי בIVORY אבל אין להם אומץ לפתוח את הכרטיס, לנסות אצל טכנאי פרטי? להחליף את הכרטיס? מה האלטרנטיבות? ניצול שרשור - הלך לי גם מאוורר למעבד (am3 heat-pipe cold bit), הקליפסים שתופסים ללוח-אם נשברו לי, גם בזה הם לא יכולים לעזור לי, האם אפשר לסדר משהו אחר? לקנות חדש? ואם כן יש המלצות?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by TicTacToe,

חשבתי למכור את הכרטיס ולהשתדרג במשהו חזק יותר (Full HD) מה המחיר האקטואלי שלו למכירה ביד שנייה? פחות מחצי שנה ולא עבר שום OC מן הסתם. תודה.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  17. שלום חברים, הנה משהו שיעסיק אתכם - עוד מבחני השוואה. הפעם - Heaven 4.0 החדש. ניתן להורדה מכאן החוקים מאוד פשוט - לצורך השוואה פרסמו תוצאות עם ההגדרות הללו: דרייברים - בהגדרות ברירת-מחדל רזולוציית 1080P היא הנפוצה ביותר בקרב המשתמשים כאן ולכן לא אבחר באחת אחרת. פילטר AAX4 זה הזמן לפרסם FSP ממוצע וניקוד לאחר המבחן (כפתור benchmark בתחילת ההרצה). GO GO GO טבלת מובילים - עשרת הגדולים בניקוד ליבה גרפית בודדת 2 ליבות גרפיות

• 360 תגובות
    • 31.7k צפיות
  18. Started by almor12,

אחרי התעסקות ארוכה עם שדרוג של המחשב שלי, נשאר לי רק לשדרג את הכרטיס מסך. אני מתלבט בין שני כרטיסים של GTX 770 הראשון הוא של MSI בגרסת lighting עם 2gb השני הוא של GAINWARD בגרסת phantom עם 4gb הכרטיס מתחבר לשני מסכים ברזולוציה של 1920X1080 אחד לניתור חומרה ושרתים והשני למשחקים. את הGAINWARD אני יכול לקבל עם הנחת עובד של חבר ככה שעולה כ2000 ש"ח ואת הMSI במחיר מלא כנראה מק. ס. פ או מאייבורי במחיר של 2400 השאלה איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים? דרך אגב הספק שלי הוא seasonic s12ii 520W

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by Paradox,

הזיכרון ראם על כרטיס מובנה במחשבים ניידים משתנה ממחשב למחשב? או שבכולם אותו דבר? כי אצלי יש 32mb במחשב נייד וזה נשמע לא הגיוני..

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  20. יש לי על המחשב כרגע GTX 650, אני מחליף אותו ב - GTX 760 GV-N760OC-GD2 שאני אקנה בקרוב. בכמה מומלץ למכור GTX 650 יד שנייה במצב חדש עובד 100% כמו שצריך? ובכמה מומלץ למכור Radeon HD 5670 יד שנייה במצב חדש עובד 1005 כמו שצריך? תודה

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  21. שלום רב, רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עד 600 שקל הכי כדאי לי לקנות עבור המפרט הבא: Asus P8H61-M LX R2.0 i3-2120 SeaSonic 400W 80Plus מארז Knight רגיל כזה של K.S.P ההמלצה יכולה להיות גם לכרטיסים שעולים יותר אבל ישנים קצת אז יד שנייה (עדיפות אבל לחדש). תודה לעוזרים.

22. Started by agent__smith,

היי, אחד מהכרטיסים מגיע ל103 מעלות..לא מבין. תוך שניה הוא מטפס, עושה רושם שאולי הגוף קירור התנתק והוא לא מקרר טוב. עכשיו הבעיה שקראתי ברשת ואני לא זוכר איפה על איך מחליפים ולא להשתמש בכל משחה שיש אלה סוג ספציפי. למישהוא יש מושג/מדריך ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by almog4543,

אני צריך כרטיס מסך לגיימינג כבד כגון: BF3 CRYSIS FC3 ועוד.. חריגה עוד 100 ש"ח מקס והנה המפרט q6600 corsair 500 w g31m msi 3gb ram 500gb harddisk כרטיס מסך נוכחי: HD6450

24. אני מתנצל מראש אם השאלה קצת מטומטמת אבל אני חייב לדעת. קניתי מחשב חדש ויש בו את הכרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL וקניתי גם מסך חדש: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עכשיו רציתי לדעת איך עדיף לחבר בינהם? עם כבל HDMI או עם כבל DVI ?

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  25. שלום, בשעה טובה החלפתי את ה470GTX המזדקן שלי (ששירת אותי נאמנה) ב760GTX דנדש. האם יש לי שימוש כלשהו אפשרי בכרטיס הישן? (חיבור ככרטיס פיזיקה? או קומבינה אחרת?)

• 3 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים