כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל החברים יש ברשותי כרטיס מסך של חברת ספייר ראדון 9000 פרו 64 MB התקנתי אותו על המחשב בסלוט AGP יחד עם דיסק ההתקנה שלו קטליסט גירסא 4.3 ושאלותיי הם 1. איך מפעילים את האופציה של TV OUT בכרטיס 2. מדוע המשחקים שאני מריץ מקרטעים ( לא משחקים כבדים אמולטורים וכו') 3. מה ההגדרות האופטימליות לכרטיס בתודה מפרט : פנטיום 3 733 מגה הרץ 384 זכרון SDRAM וינדוס XP PRO
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלויזיה ללא הצלחה. אני משתמש ביציאת S Video עם כבל איכותי. כשאני מנסה להגדיר את הטלויזיה רואים את הדסקטופ בטלויזיה קופץ לכמה שברירי שניה ובסוף חוזר למסך שחור. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות של כרטיס המסך, להחליף בין כל שיטות השידור וכו'... שום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה שייך לניידים או לפה אז אם זה בכל זאת קשור יותר לניידים תעבירו בבקשה. אפשר לדעת מה המקביל של הכרטיס הזה בדגמים של NVIDIA או ATI, כי זה כמו סינית בשבילי עכשיו אין לי מושג מה הוא מריץ מה לא, יש לו פיקסל שיידר? מה זה הכרטיס הזה הכלל.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למצוא איך להריץ את הבנצ'מרק של Crysis 2 (או אולי אני לא מעודכן וזה כבר לא המשחק הכי טובעני היום? יש המלצות על בנצ'מרק אחר?) בכל מקרה: אני צריך את המשחק עצמו בשביל לבדוק ביצועים? איך זה עובד? תודה מראש! אלי
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא כזאת: אני מנסה לבצע video capture ממצלמה אנלוגית. זאת לא הפעם הראשונה אבל עכשיו יש בעיה חדשה. הכניסה דרך 6600GT VIVO עם הדרייורים של WDM וזה עובד עם קלטת אחרת בסדר גמור. בתמונה ניתן לראות שיש פס לבן באמצע הפריים. הפס מופיע כמה שניות לאחר תחילת ההקלטה ונשאר שם. ניסיתי דרך יציאת קומפוזיט ו S-VIDEO במצלמה ויש את אותה תופעה. במסך של המצלמה הסרט מופיע בסדר. ניסיתי דרך מספר תוכנות (virtualDub, Windows MovieMaker, PowerDirector ) בכולם אותה תופעה. יש למישהו רעיון איפה הבעיה ???? טוב, מחוסר ענין לציבור העברתי את ההודעה לפורום תוכנה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=189625.msg1648344#msg1648344
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
דילמה בין שני הכרטיסים הבאים : R7870 Hawk - מחיר 1590 לפי KSP http://www.msi.com/product/vga/R7870-Hawk.html#?div=Specification N660Ti PE 2GD5 - מחיר 1750 לפי KSP http://www.msi.com/product/vga/N660Ti-PE-2GD5.html#/?div=Driver&os=All אשמח לתגובה מהירה לצרכי המשך השרדותי התקינה שכן GTX275 שליווה אותי בשנים האחרונות הלך לעולמו נ.ב אני קצת חושש לעבור מNVIDIA שכן הייתה לי חוויה לא נעימה עם הכרטיסים בימי ATI העליזים ... וגם אם יש הצעות בטווח דומה ללא משלוחים מחו"ל אשמח לקבלן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
נראה כי כרטיס המסך הקרוב של AMD, המכונה Polaris 10, יהווה רענון חשוב לשוק ביצועי הביניים, אך לא תחרות אמיתית ל-GeForce GTX 1080 ו-GeForce GTX 1070 של NVIDIA התוכנית החדשה ש-AMD הולכת עליה היא אמונה שלמה בשוק הפופולארי ביותר בעולם כרטיסי המסך, שוק הביצועים המוגדר בין 200 ל-300 דולר. אתר החומרה TechPowerUp מדווח כי מקורבים ב-AMD סיפרו להם על אחד המוצרים הצפויים ביותר בחודש הקרוב, ה-Polaris 10 שיחשף בתערוכת קומפיוטקס שבסוף החודש. Polaris 10 הוא חדשות רעות לרעבי הביצועים וחדשות טובות למחפשי הפתרונות התקציביים המשתלמים להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%AA%D7%9E%D7%9F-polaris-10-%D7%A9%D7%9C-amd-%D7%99%D7%94%D7%99%D7%94-%D7%9B%D7…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מאגרי הנתונים של מבחן ה-3DMark מספקים לנו הצצה מוקדמת על הביצועים הצפויים לנו מכרטיסי המסך החדשים של AMD עבור שוק הביניים, ומה-GeForce GTX 1070 של NVIDIA שינסה להציע הרבה יותר במחיר דומה האתר videocardz ממשיך לספק לנו כותרות ומידע מעניין בכל הנוגע לדור הליבות הגראפיות החדש בשוק, שנראה יותר ויותר כמו המהפכה הגדולה לה קיווינו וייחלנו – הפעם בעזרת תוצאות ביצועים ראשונות עבור ה-GeForce GTX 1070, ועבור מי שיהיו ככל הנראה ה-Radeon R9 480X וה-Radeon R9 480. מתוך תוצאות שעלו אל מאגר הנתונים של מבחן ה-3DMark 11 ניתן ללמוד על צמד דגמים עתידיים של AMD, אשר מבוססים על ליבת Polaris 10 לכאורה (עם מספר שונה של יחידות ביצוע בכל אחד מהם), עם תדר ליבה של 1,266MHz וזכרונות GDDR5 ס…
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מה זה ROPS ו- TMUS. מה זה נותן לי בסרטים ובמשחקים ? לשם מה זה משמש ?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
היי לאחר בדיקות FPS עם ה7950 ראיתי שהתוצאות שלי בבנצמרקים נמוכים מהתוצאות שאני רואה בתוצאות שאחרים קיבלו ברשת , אני הבנתי בזמנו שאם רזולוצית המסך גבוהה (1920X1200) אז העומס נופל על כרטיס המסך , מדוע אני לא מקבל ניקוד כמו אצל אחרים, ה7950 OC לא חזק מספיק?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
עכשיו כשנכנסה החברה ELSA שהייתה ידועה בכרטיסים איכותיים, השאלה אם זה באמת משנה לקנות אותם או שאפשר גם לקנות ג'יגה בית וזה יהיה אותו הדבר...
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מה זה בהירות וקונטרסט על מה הם משפיעים באיכות תמונה ועל איזה מספר בין אחד ל100 אתם ממליצים לשים אותם בתודה מראש עמית
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי בעיה ואולי מישהו מכם יכול לעזור לידידה שלי יש כרטיס מסך GFORCE 6800GS/XT בתקן AGP לאחרונה היה לה דרייבר ישן לכרטיס היא לא זוכרת איזה. היא כמו כן משחקת בעולם הוירטואלי "SECOND LIFE " לאחר העידכון של הגירסה החדשה של הדרייבר (175.19)המחשב וכן המשחק לא מזהה את סוג הכרטיס וכן נותן מסכים כחולים לפני יומיים הצעתי לה לנסות לעשות ROLE BACK לדרייבר מוקדם יותר (169.21)ו( 163.75 ) שום דבר לא נראה עוזר והיא לא מצליחה לעבוד איתו. היא קיבלה 12 פעמים מסכים כחולים לאחר חזרה ל175.19 היא הצליחה להיכנס וזה עובד אבל זה דורש ממנה לעשות ניקוי CACHE כל יום עכשיו להלן המפרט שלה : CPU: AMD (Unknown model) (2411 MHz) Memory: 2048 MB OS Version: Microsoft Windows XP …
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשמוע כמה חוות דעת על המסך Samsung 731BF. האם הוא טוב למשחקים, האם הוא שווה את המחיר ובכללי אם יש למישהו ניסיון איתו מפרט טכני: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=425549 תודה מראש אופס... מצטער, לא שמתי לב שיש תת פורום לLCD :\ אם אחד מהמנהלים יוכל להעביר את אודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי כרטיס מסך ATI X700 512MB SAPPHRE קניתי אותו ליפני כשנתיים והכול עבד מצוין עד היום הואהריץ את המשחקים הכי חדשים. בזמן האחרון נישרף לי הספק כוח(500W)מייד החלפתי אותו באחד חדש סופר שקט אם מאוורר גדול במיוחד לאחר שחיברתי אותו והכול המסך פשוט לא עולה לא הבנתי מה הבעיה באותו רגע ואז ניזכרתי שיש לי עוד כרטיס מסך מובנה אל הלוח אם חיברתי אותו והוא עבד לאחר מכן בחור אחד רמז לי דרך לבדוק אם הכרטיס מסך נישרף(ליראות אם המאוורר שלו עובד)וכן אכן הוא עובד אבל לא היתי בטוח לחלוטין לכן הבאתי אותו לחברי שיבדוק אותו ואצל חבר שלי זה עלה והכול עובד יופי מייד אחרי זה התחלתי לחשוב שנישרף לי הסלוט בלוח אם למרות שזה לא סביר כולכך היתקשרתי לקרוב משפחה שהוא עובד בזה והוא אמר שזה ממ…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי מסך של פלייסשן 1 שיש בו חיבור AV קניתי כבל AV וחיברתי את צידו האחד למסך וצידו השני לכרטיס המסך יציאה שמסומנת באדום למטה היא עגולה וצהובה כזאתי הורדתי את הדרייבר המקורי וזה לא עובד יכול להיות שאני צריך כבל שצידו האחד s-video וצידו השני AV?? ואז אחבר אותו איפה הקו הכחול ולו אני יחבר את הכבל AV אם אקנה אותו זה יעזור ? או שמא יש דרך אחרת לחבר את המסך למחשב? מבלי לקנות כבל נוסף עיזרו לי בבקשה אני אובד עצות וכבר יומיים מנסה לחבר אותו תודה לעוזרים אבירם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כמה תשלם בשביל קצת גראפיקה? 3000 שקל? במחיר כזה אני קונה מחשב חדש הכולל בתוכו כרטיס מסך לא רע בכלל אז למה מוכרים כרטיסים בסכומים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ראיתי את המדריך שיש באתר אך הוא לא מספק אותי. אני מעוניין במדריך יותר מפורט וגם שיהיה בעברית. מישהו מכיר מדריך כזה ברשת? כל שאני מעוניין הוא להעביר את סרטי הוידאו ממצלמת הוידיאו למחשב ושם לערוך אותו בהתאם ובסוף לצרוב אותו וכל זאת רק עם כרטיס מסך (ראדון 9600 פרו) ומצלמת הוידיאו. חשוב לי מדריך מפורט מפני שאין צל של מושג איך עושים זאת, זאת תהיה הפעם הראשונה שלי. תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום. צירפתי תמונה של המדבקה שעל ספק הכח שלי עם כל הפרטים שלו. איזה כרטיס מסך הכי חזק יש שעדיין מתאים לספק הכח שיש לי? האם GeForce GTS 250 Green 512MB יתאים? (אם זה קשור בגלל צריכת ההספק, אז יש לי שני דיסקים קשיחים) תודה רבה. הערה: העברתי את הפוסט לפורום ספקים, שנראה לי מתאים יותר, אך אני לא מוצא אפשרות למחוק את הפוסט מכאן. סליחה על הבלאגן, זה לא יקרה שוב - אפשר למחוק. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
במידה והתקציב שלי הינו 6,000- 7,000 האם כדאי לי לקנות רק מפרט בכסף הזה ולהשתמש במסך CRT ממש ישן (משהו כמו 7 שנים) שאצלי? ורק לאחר מכן לקנות מסך?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן ראיתי לפני כחודש משהו שקנה אותו ומאוד מרוצה ממנו... הבעיה היא שחוות דעת אחת לא מספיקה לקניית מסך LCD הוא עולה 2450 שח בוואלה שופס... 19 אינץ LCD... מחיר מפוצץ לכל הדעות. השאלה היא מה הוא שווה... אני לא משחק אז ככה שזה לא שיקול... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36082 אשמח לקבל חוות דעת מאנשים עם נסיון אישי. אה, עוד משהו ששכחתי... בתכלס הוא כנראה בגודל של טלוויזיה 21 אינץ. שאני חושב על זה... זה נשמע לי ממש ממש גדול... ולא ממש בריא לעיניים... מצד שני אם זה יהיה LCD אני אוכל לדחוף אותו רחוק יותר כי כרגע אין לי הרבה מקום כי יש לי LG F900P שהוא CRT ויש לו תחת ענק מאחורה. מה אתם אומרים על נושא הגודל המוגזם? תודה, חג שמח יניב
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי נתקלתי לאחרונה בבעיה שפתרתי אחרי המון ניסיונות, שימוש בתוכנת AVID עם כרטיסי NVIDIA מסדרה 8 ומעלה. עד היום ניתן היה להשתמש בכרטיס NVIDIA עד סדרה 7 בשימוש בAVID מסוג XPRESS או COMPOSER בעזרת שימוש בDRIVER ישן (לחפש בגוגל NVIDIA AVID ) אבל הכרטיסים מסדרת 8 ,9 ו200 אינם עובדים עם הדריבר הישן ואילו הדריבר החדש אינו עובד עם AVID הפתרון הוא כזה, כנראה שהבעיה טמונה בגרסה של OPENGL שכנראה נתמך ע"י AVID רק בגרסה 1.5 ולא בגרסה 2 הפופולרית היום השתמשתי בתוכנה מסוג RIVA TUNER שאולי מוכרת יותר לחובבי הOC - בעזרת תוכנה זו ניתן לעשות OVERRIDE לגרסת הOPENGL של הכרטיס לגרסה 1.5 ומשם הבעיה נפתרת. מקווה שעזרתי למישהו לא לוקח כמובן אחריות על העניין - אבל לי זה עבד ב100%
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להשיג כרטיסי מסך 6800gt x800xt, של club-3d במחיר מוזל דרך קרוב מישפחה של חבר איך הם מבחינת הקירור ואפשרות של overcloacking ? או במילים אחרות : בהנחה שאני עושה overcloacking בטווח סביר של 25% לזיכרונות ולמעבד הגרפי , איזה כרטיס עדיף לצורך הרצה של farcry , halflife ? כן ,אני יודע שיש אין ספור benchmarks ,אולם לא הצלחתי עד כה למצוא ביקורת שבודקת את הביצועים של כרטיסים של חברת club-3d שעשו להם overcloacking ולהשוות אותם זה בצד זה על אותה מערכת הערה : אני יודע שדנו בפורום הרבה פעמים בויכוח איזה כרטיס מסך עדיף אבל אני מיתייחס אך ורק לכרטיסי המסך של חברת club-3d היות ואין לי שום מושג איך הקירור שלהם וזה פקטור חשוב מאוד כשאתה עושה המהרה ואין לי שום כוונה לנסו…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי בעיה תמידית שאינני זוכר בדיוק מתי היא התחילה : כל פעם שאני מפעיל משחק ,המסך מצהיב והמישחק מוצג עם רקע צהבהב שכזה. כשאני יוצא מהמשחק\ים ,הכל מסתדר ואין את הרקע הצהבהב הזה ,אלה רק כאשר אני מפעיל משחק-כל משחק. ניסיתי להגדיר בממשק של התוכנה של כרטיס המסך אך לא הואיל -ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר עדכני וכן הלאה אך גם ללא הואיל . לפעמים כאשר אני משנה את ההגדרות במשחק עצמו ,הרקע הצהבהב נעלם וחוזר אחרי חצי שניה. מישהו יודע למה זה .למישהו יש פתרון ? תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-