עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nirre,

אשמח אם משהו יוכל לספק לי מידע השוואתי בין מסכים שטוחים lcd לבין מסכי crt. מה היתרונות של lcd? אשמח לקבל url's של מאמרים

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by MOFRA,

אם אני רוצה לראות HD האם יספיק לי חיבור DVI או שצריך משהוא מיוחד?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by comandobx,

היי חברה, אני רוצה לוודא שהמחשב שלי תומך בGTX 680. ראשית יש לו סלוטים של PCI-E 2 ולא 3. האם זה עדיין בסדר ( כי שמתי לב שהכרטיסים החדשים משתמשים ב-3). בנוסף לזה, יש לך i7-920 (הסדרה הראשונה של סנדי בירדג') וספק כוח של 750W. האם הספק חזק מספיק בשביל הכרטיס GTX 680. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מעוניין בזה : Gigabyte GeForce 9800GT 1024MB DDR3 GV-N98TOC-1GI וכרגע יש רק את זה: Sparkle GeForce 9800GT 1024MB DDR3 SF-PX98GT1024D3-HPL האם ישנו הבדל מהותי של ממש שנותן הבדל מחירים ? האם כדאי להמשיך ולרכוש את ה Sparkle או להתעקש על Gigabyte ? איך השם הכללי של Sparkle ? הם טובים ? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני רוצה לקנות מחר או מחרתיים אני צריך כרטיס מסך טוב וחזק כמו FAR CRY אתם יודעים אני רוצה לשחק עם משחקים חזקים עם רזלוציה 1280 על 1024 שירוץ חלק תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  6. שלום לכולם! יש לי בעייה במשחקים. כל משחק קופא לי ונתקע כעבור חצי שעה של משחק. מוצגים לי פיקסלים גדולים על המסך (ריבועים לבנים) ומוזיקת המשחק ממשיכה לפעול אין באפשרותי לעשות כלום חוץ מללחוץ על כפתור ה RESET שבמחשב שלי... הכרטיס שלי הוא Leadtek Geforce GTX 260 גירסאת OverClocked. מה אני אמור לעשות???

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  7. פרסמתי בספקים ומארזים אך לא קיבלתי שם תשובה וזה די דחוף כיוון שיש לי דברים לסיים עד שלישי ואני מקווה שכאן קצת יותר ער ותוסס ושאקבל תשובה מהר יותר: " היי, לכרטיס המסך חיבור של 6+8 פינים, אך מהספק יש לי רק שתי יציאות PCI-E של 6 פינים ועוד יציאות שהן 4 פינים. עם כרטיס המסך סופק כבל שאמור לאחד שני כבלים של 4 פינים לאחד של 8. אני חיברתי לכרטיס מסך אחד רגיל של 6 ואחד של 4 שמתפצל לשניים של ארבע ואת שני הראשים איחדתי חזרה לאחד של 8 ע"י הכבל של סופק. תמונות מצורפות: http://s2.postimage.org/cloylc55l/IMG_2348.jpg http://s9.postimage.org/paqh3ue9b/IMG_2349.jpg תמונה שנייה: אני משתמש ביציאה אחת משמאל ואחת מימין. האם אני אמור להשתמש בשתיים מימין? (אני פוחד לשרוף את הכרטיס...)"

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by Eyal-Style,

יש לי את הכרטיס מסך HD4850 עשיתי ריסט למחשב וכשהוינדוס עלה קיבלתי הודעת שגיאה : Uploaded with ImageShack.us הסרתי את הדריבר עשרות פעמים והתקנתי מחדש אבל כלום לא הועיל .. התקנתי Net framwork חשבתי אולי זאת הבעיה . ה- CIL CCC ועוד אחד מהתכונות ל ה - CATALYST לא מותקנים כראוי . DRIVER SWEEPER לא פועל גם אני מקבל הודעה שהוא לא מצליח להיפתח וגם הפעם הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. חוצמזה שאר התוכנות עובדות ללא כל בעיה.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by gofmarat,

האם מישהו קיבל כבר את הכרטיס של ספיר ויכול להגיד מה מקבלים בבנדל?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  10. שלום ^^, אני באתר כבר הרבה זמן, אבל מעולם לא טרחתי להירשם "^^, בכל מקרה, יש לי שאלה. יש לי כ"מ מאוד חלש (ATI Radeon 9200SE), וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לשדרג, אבל לא היה לי את הכסף, לאחרונה קראתי שיש כרטיסים ממש מצויינים בטווחי מחירים של 600-900 ש"ח, אז רציתי לשאול, מישהו יכול להמליץ על כרטיס חזק? אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם יש כרטיסים חזקים בטווח של 700-800 זה יהיה יותר טוב. בעיקרון אני מעוניין בכרטיס שיוכל להפעיל משחקים כבדים יחסית, כמו HL2, FEAR, OBLIVION, בצורה טובה יחסית. אה אגב, הלוח אם שלי תומך רק בAGP. אהה, ועוד שאלה, אם אני מחליף את המאדרבוארד שלי, לאחד חדש שיתמוך בחומרות חדשות, אני אצטרך להחליף את כל המחשב גם כן? ואם לא, מישהו יכול להמליץ על אחד טוב במחי…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by warezon,

יש ברשותי מחשב נייד ואני מעוניין להריץ וידאו בחלון קטן על המסך של הלפטופ ושבטלוויזיה יראו את זה במסך מלא.... א.האם הכרטיס הנ"ל תומך בפיצ'ר? ב.אם כן בבקשה תנו לי כמה הסברים ודרישות בשביל להפעיל את הפיצ'ר.... תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by samiboy,

שלום, יש לי מחשב נייד N3010 של דל, עם הכרטיס מסך המצויין הנושא. עם WINDOWS 7 64 BIT כאשר אני מנסה להפעיל PES 2010 הוא רושם לי שה VRAM הוא 0. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך רשום לי ש ה system video memory הוא 0 MB. התקנתי את הדרייבר האחרון ועדיין אותה בעיה. יש למשהו רעיון בבקשה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Milk-Inc,

מה עדיף מבין השתיים: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MCHYNF910&Cat2Cat1ID=890&Cat2ID=1099 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MCPVWDX997&Cat2Cat1ID=890&Cat2ID=1099 תודה.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by d1v,

שלום כלום רכשתי מחשב חדש לפני כ 3-4 חודשים..מפרט בצד. התחלתח לעשות OC לכ.מסך(בלי באמת לדעת איך עושים את זה ). בהתחלה התחלתי לעשות גמו שצריך והעלתי הת המהירויות לאט לאט..עד שנמאס לי והעלתי הכל למקסימום. לאחר הטעות המפגרת הזאת,המחשב התחיל להשתגע ועשיתי לו ריסטרט. מאז הביצועים של המחשב הם גחצי ממה שהיה לי קודם לכן(השוותי מול חבר שיש לו מפרט בדיוק כמו שלי).. כמו לדוגמא ב CSS אם יש לו 300 FPS,לי יהיה 180 FPS.. גם רכשתי מסך 22" ואני בכלל לא יכול לשחק ברזולוצייה של המסך הזה בלל הביצועים הגרועים שלו.. דיברתי ים החברה ממנה נרכש המסך והם אומרים שצריך לשלוח להם לבדיקות. הגיוני שהם יגידו שאין שום תקלה במחשב ויחזירו אותו כמו שהוא ? תודה רבה מראש לעוזרים ! :-[

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות שני מסכי LCD, אחד הוא בשבילי שאני לא משחק אבל אחד גם בשביל אחי והוא משחק די הרבה במחשב אז או שתמליצו על אחד שיתאים לשנינו או על שניים שונים.... עדיף שיהיה לו עיצוב יפה אלב ממש לא חובה, ללא רמקולים... אני לא ידוע אם זה משנה אלב לי יש יציאת DVI ולאחי אין.... תודה רבה רהב מראש, ניר.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by בלוסטון,

הוא יריץ לי משחקים נורמליים....?? אם כן איזה משחקים..? מוכרים תגידו....

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by Solarg,

הכרטיס מסך הנוכחי שלי (שסבל מבעיות התחממות באופן קבוע) הלך סופית ואני מחפש לו שידרוג סביר. אני לא גיימר כבד מאוד (בעיקר משחק WOW האמת) אבל מעדיף כרטיס איכותי. יש לי מסך רחב 20.1 (1680X1050) וספק 500W Enermax Liberty, אגב. הבנתי ש HD4870 הוא מומלץ, מה ההבדלים בין היצרנים השונים/גירסאות של הדגם הזה? האם יש אחד שהוא מומלץ במיוחד? מחפש משהו עם קירור טוב. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  18. היי, אני מעוניין לחבר למחשב שלי שני צגים: צג LCD ומסך טלויזיה. הבנתי שאם אני רוצה לשלוט על הרזולוציה של כל אחד מהצגים בנפרד, הדרך הכי נוחה לעשות זאת היא לרכוש כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות שיאפשרו עבודה במקביל עם שני המסכים. (תקנו אותי אם אני טועה) יש לי לוח אם ישן מאד (משתמש במחשב רק לאינטרנט, מדיה ויוטיוב): https://www.msi.com/Motherboard/G41M-P21.html#hero-overview אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך הכי זול (שכן אני מניח שהוא בכל מקרה יהיה יותר טוב מהמובנה שאני משתמש בו כרגע) שמאפשר חיבור של שני מסכים במקביל ותומך בלוח האם המאד ישן שלי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by bora8,

שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של.650w sea sonic זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג (COD )

20. צפויה ירידה משמעותית במחירים??

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by tomerd,

הייתי מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הנ"ל הבעיה היא שלא רשום בשום אתר את מידת הרעש שהוא עושה... אלא בחלק מהאתרים רשום שהוא עושה רעש חזק מהרגיל השאלה גם אם הוא עושה רעש גם כשהוא עובד "רגיל" - לדוגמא בלילה-שמשאירים אותו דולק ולא נוגעים בו... או הוא עושה רעש רק כשמשתמשים ב-"כוח" שלו - במשחקים וכדומה. האם למישהו יש תשובה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by קלוקיי,

שלום! יש לי כרטיס מסך 260GTX ונראה לי שהוא פגום, עכשיו אני לא בטוח לגמרי ולכן רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לדעת...

• 58 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. Started by avidan28,

שלום אחרי חיפוש מציאות ברשת עליתי על החבילה הבאה http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_68/products_id/5841?osCsid=628ccedd8a4c49aac3fc43b8862c27b9 שני כרטיסי X1950XTX במיזוודה ב 3360.... השאלה שלי האם לוח SLI יכול לעבוד עם כרטיסים שדורשים CF ???? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  24. כרטיס ממש גדול לעומת ה 5200FX שיש לי... היום אני הולך להזמין מחשב... אז השאלה היא האים הכרטיס אמור לבוא עים הפלסטיקים האלה על ה DVI ועים מדבקה על ה חיבור של החשמל...פשוט קניתי ואין לי את זה וראיתי כרטיסים של NVIDIA שהם בעים עים המדבקה ועים ה פלסטיק הזה שזה בעצם המגן...הכרטיס הוא SAPPHIRE RADEON HD4850... תודה...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום! אני מתלבט בין הכרטיס 9600GSO לבין 9600GT 256MB. אני כנראה לא מתכנן OC כי זה מוריד אחריות על הכרטיס וחבל /: ראיתי את ההשוואה שהאתר עשה, אך אין שם את הכרטיס 9600GT 256MB /: יש גם 9600GT ב-560ש"ח+-, שווה את התוספת מחיר<?

• 8 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.