כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו קיבל כבר את הכרטיס של ספיר ויכול להגיד מה מקבלים בבנדל?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום ^^, אני באתר כבר הרבה זמן, אבל מעולם לא טרחתי להירשם "^^, בכל מקרה, יש לי שאלה. יש לי כ"מ מאוד חלש (ATI Radeon 9200SE), וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לשדרג, אבל לא היה לי את הכסף, לאחרונה קראתי שיש כרטיסים ממש מצויינים בטווחי מחירים של 600-900 ש"ח, אז רציתי לשאול, מישהו יכול להמליץ על כרטיס חזק? אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח, אבל אם יש כרטיסים חזקים בטווח של 700-800 זה יהיה יותר טוב. בעיקרון אני מעוניין בכרטיס שיוכל להפעיל משחקים כבדים יחסית, כמו HL2, FEAR, OBLIVION, בצורה טובה יחסית. אה אגב, הלוח אם שלי תומך רק בAGP. אהה, ועוד שאלה, אם אני מחליף את המאדרבוארד שלי, לאחד חדש שיתמוך בחומרות חדשות, אני אצטרך להחליף את כל המחשב גם כן? ואם לא, מישהו יכול להמליץ על אחד טוב במחי…
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד ואני מעוניין להריץ וידאו בחלון קטן על המסך של הלפטופ ושבטלוויזיה יראו את זה במסך מלא.... א.האם הכרטיס הנ"ל תומך בפיצ'ר? ב.אם כן בבקשה תנו לי כמה הסברים ודרישות בשביל להפעיל את הפיצ'ר.... תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד N3010 של דל, עם הכרטיס מסך המצויין הנושא. עם WINDOWS 7 64 BIT כאשר אני מנסה להפעיל PES 2010 הוא רושם לי שה VRAM הוא 0. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך רשום לי ש ה system video memory הוא 0 MB. התקנתי את הדרייבר האחרון ועדיין אותה בעיה. יש למשהו רעיון בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף מבין השתיים: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MCHYNF910&Cat2Cat1ID=890&Cat2ID=1099 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MCPVWDX997&Cat2Cat1ID=890&Cat2ID=1099 תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כלום רכשתי מחשב חדש לפני כ 3-4 חודשים..מפרט בצד. התחלתח לעשות OC לכ.מסך(בלי באמת לדעת איך עושים את זה ). בהתחלה התחלתי לעשות גמו שצריך והעלתי הת המהירויות לאט לאט..עד שנמאס לי והעלתי הכל למקסימום. לאחר הטעות המפגרת הזאת,המחשב התחיל להשתגע ועשיתי לו ריסטרט. מאז הביצועים של המחשב הם גחצי ממה שהיה לי קודם לכן(השוותי מול חבר שיש לו מפרט בדיוק כמו שלי).. כמו לדוגמא ב CSS אם יש לו 300 FPS,לי יהיה 180 FPS.. גם רכשתי מסך 22" ואני בכלל לא יכול לשחק ברזולוצייה של המסך הזה בלל הביצועים הגרועים שלו.. דיברתי ים החברה ממנה נרכש המסך והם אומרים שצריך לשלוח להם לבדיקות. הגיוני שהם יגידו שאין שום תקלה במחשב ויחזירו אותו כמו שהוא ? תודה רבה מראש לעוזרים ! :-[
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שני מסכי LCD, אחד הוא בשבילי שאני לא משחק אבל אחד גם בשביל אחי והוא משחק די הרבה במחשב אז או שתמליצו על אחד שיתאים לשנינו או על שניים שונים.... עדיף שיהיה לו עיצוב יפה אלב ממש לא חובה, ללא רמקולים... אני לא ידוע אם זה משנה אלב לי יש יציאת DVI ולאחי אין.... תודה רבה רהב מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הוא יריץ לי משחקים נורמליים....?? אם כן איזה משחקים..? מוכרים תגידו....
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הכרטיס מסך הנוכחי שלי (שסבל מבעיות התחממות באופן קבוע) הלך סופית ואני מחפש לו שידרוג סביר. אני לא גיימר כבד מאוד (בעיקר משחק WOW האמת) אבל מעדיף כרטיס איכותי. יש לי מסך רחב 20.1 (1680X1050) וספק 500W Enermax Liberty, אגב. הבנתי ש HD4870 הוא מומלץ, מה ההבדלים בין היצרנים השונים/גירסאות של הדגם הזה? האם יש אחד שהוא מומלץ במיוחד? מחפש משהו עם קירור טוב. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר למחשב שלי שני צגים: צג LCD ומסך טלויזיה. הבנתי שאם אני רוצה לשלוט על הרזולוציה של כל אחד מהצגים בנפרד, הדרך הכי נוחה לעשות זאת היא לרכוש כרטיס מסך שיש לו שתי יציאות שיאפשרו עבודה במקביל עם שני המסכים. (תקנו אותי אם אני טועה) יש לי לוח אם ישן מאד (משתמש במחשב רק לאינטרנט, מדיה ויוטיוב): https://www.msi.com/Motherboard/G41M-P21.html#hero-overview אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך הכי זול (שכן אני מניח שהוא בכל מקרה יהיה יותר טוב מהמובנה שאני משתמש בו כרגע) שמאפשר חיבור של שני מסכים במקביל ותומך בלוח האם המאד ישן שלי. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של.650w sea sonic זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג (COD )
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
צפויה ירידה משמעותית במחירים??
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הנ"ל הבעיה היא שלא רשום בשום אתר את מידת הרעש שהוא עושה... אלא בחלק מהאתרים רשום שהוא עושה רעש חזק מהרגיל השאלה גם אם הוא עושה רעש גם כשהוא עובד "רגיל" - לדוגמא בלילה-שמשאירים אותו דולק ולא נוגעים בו... או הוא עושה רעש רק כשמשתמשים ב-"כוח" שלו - במשחקים וכדומה. האם למישהו יש תשובה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
שלום אחרי חיפוש מציאות ברשת עליתי על החבילה הבאה http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_68/products_id/5841?osCsid=628ccedd8a4c49aac3fc43b8862c27b9 שני כרטיסי X1950XTX במיזוודה ב 3360.... השאלה שלי האם לוח SLI יכול לעבוד עם כרטיסים שדורשים CF ???? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כרטיס ממש גדול לעומת ה 5200FX שיש לי... היום אני הולך להזמין מחשב... אז השאלה היא האים הכרטיס אמור לבוא עים הפלסטיקים האלה על ה DVI ועים מדבקה על ה חיבור של החשמל...פשוט קניתי ואין לי את זה וראיתי כרטיסים של NVIDIA שהם בעים עים המדבקה ועים ה פלסטיק הזה שזה בעצם המגן...הכרטיס הוא SAPPHIRE RADEON HD4850... תודה...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין הכרטיס 9600GSO לבין 9600GT 256MB. אני כנראה לא מתכנן OC כי זה מוריד אחריות על הכרטיס וחבל /: ראיתי את ההשוואה שהאתר עשה, אך אין שם את הכרטיס 9600GT 256MB /: יש גם 9600GT ב-560ש"ח+-, שווה את התוספת מחיר<?
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
כל משחק שאני מעלה אני רואה אותו על מסך מלא ...כאילו שמשחק נימתח אל מעבר למסך ...(בערך פי 2 גדול יותר מהמסך). האם זו בעיה נפוצה ....ואיך אפשר לפתור את זה ..?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
Gigabyte GV-N108TAORUSX W-11GD Waterforce Xtreme Edition או Gigabyte GV-RXVEGA64GAMING OC-8GD או Sapphire RADEON RX VEGA 64 8G HBM2 HDMI / TRIPLE DP, LIQUID COOLING מה ייתן יותר hashrate לכריית ETC? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב: לוח GA-8I945P מעבד PENTIUM D 930 3GHZ זיכרון X2 512MB DDR2 667MHZ ספק 450W עכשיו, השאלה שלי אם אני יכול לקנות כרטיס 320MB 8800GTS או שצריך לשדרג את במחשב?
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
שלוםםםםם קניתי עכשיו מחשב טוב עם 7800GT ואני עם מסך NEC ACCUSYNC 72VM ''17 קודם כל, אני רוצה בבקשה חוות דעת על המסך... עכשיו..אני יודע שהמסך מגביל את הכרטיס מסך בגלל הרזולוציה...יש לי בסלון טלויזיה 30'' LCD של GRUNDIG ותהיתי אם אני אחבר מדי פעם את המחשב סתם בשביל חווית משחק, אז תהיה לי רזולוציה גבוהה יותר מהמסך מחשב?כאילו המסך לא יגביל את הכרטיס מסך?? :s05:
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ראיתי שיצאה הגירסה של 1G ב300 שקל יותר מהחצי ג'יגה. האם שווה לקנות את ה1G? שיפור משמעותי?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הכי טוב מבין כל אלה: PROVIEW "17 777K 0.25 SyncMaster 793S - "17 17" FLAT 0.25 1280x1024 (1024x768@87HZ) MPR II שחור כסוף מה לקנות?המחשב בעיקר למשחקים! כרטיס מסך:x800gt 256mb מעבד: amd 3000-64 תודה מראש!!! עכשיו לשאלה: יהיו לי 2 מחשבים בבית כשאני אקנה את החדש יש אפשרות שהמחשבים ישתמשו באותו אינטרנט???בלי חוטים? האם שמחשב אחד יתנתק זה גם יתנתק?? כמה עולה לעשות דבר כזה והאם זה מסובך? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מדובר על ה winfast 6600GT של leadtek מול ה X800GT PCIe של Sapphire. איזה מהם נחשב לעדיף מבחינת ביצועים? ד"א GT זה בעצם GTO?...
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-