עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by igal_nazar,

אני עורך קליפ בתוכנה movie maker. בקליפ יש תמונות ושירים יחד, עכשיו השאלה שלי היא אם אני שומר את הקובץ וצורב אז זה יפעל ב dvd ? ועוד שאלה: לאחר ששמרתי את הקובץ (כשיש בו לערך 20 תמונות שכל אחת שוקלת מגה) אז הוא שקל סה"כ 160 קילו בייט, איך זה יכול להיות??

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by pergola,

בינתיים אני חשוב על ה8800GTS 640MB יש משהו שעדיף עליו?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  3. הרי אם לא משתשמשים בממיר לא ניתן לצפות בכל הערוצים אני לא מתכוון על אלו שצריך להזמינים אלא החבילה הרגילה בחיבור ללא ממיר לא רואים את כולם השאלה היא אם יש כרטיס טלוויזיה שכן יכול ל"לפתוח" את אותם ערוצים וכך לחסוך את ההזמנה של ממיר נוסף לבית? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  4. פירמטתי ת'מחשב, והכרטיס הזה חדש נכנסתי להתקנה פתאום קפצה הודעה תתקין DRIVER VGA לפני שאתה ממשיך את ההתקנה לא יודע מה לעשות, עזרה מתבקשת בחנות אמרו לי צריך להתקין את כל הדרייברים של הלוח אם (P5W DH DELUX) אבל לא יודע אולי אני מתקין את הלא נכונים לא מצליח לסדר את זה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. שלום לכולם, 1. אשמח להמלצה לטלויזית LCD 32 אינץ'. אני רוצה לחבר אותה הן למחשב כדי לראות תכנים ב-HD והן לממיר הדיגיטלי של הוט. 2. האם geforce 8800 gts 320 mb יספיק לי או ללכת על הדגם של ה-640 מגה? 3. האם כדי להקליט תכנים מהממיר הדיגיטלי אני צריך כרטיס PVR או שה-geforce עם כניסת ה-video in מספיק?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600 256MB. מאז התקנת הדרייברים האחרונים CATALYST, בשעת עבודה בווינדוס הסמן של העכבר יכול לצאת מתחומי המסך (מצד ימין בלבד,צד גלילה) עד שלא רואים אותו. זה דיי מעצבן. איך אפשר לתחום את הסמן ? תודה לעוזרים!

7. אני הולך לקחת מהעבודה של אבא שלי מחשב עם פנטיום 4 (פרסקוט) 3GHZ (רק בגלל שיש לו שם PCI-E) הייתי קונה כרטיס מהחדשים אבל אני יודע שאין טעם כי המעבד סתם יהיה צוואר בקבוק, רציתי לדעת איזה כרטיס אני יכול לקנות שהמעבד יתאים לו בדיוק (לא רוצה סתם להוציא כסף ושהכרטיס מסך לא ינוצל עד הסוף).

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  8. מפרט בפרופיל אם זה משנה. קניתי דיי מזמן (שנה פלוס אם אני זוכר נכון) כבל Svideo-Composite. כשקניתי אותו הכל פעל טוב (עם קצת בעיות, אבל בכללי פעל טוב). עכשיו חיברתי אותו, ואני לא מצליח להציג שום דבר על הטלוויזיה. הגדרתי הכל נכון (Multiple display wizard), ובכל זאת כלום. הוא לא מזהה את המסך, ולא קורה כלום גם כשאני מכריח אותו לשלוח אות בלי קשר למסך. מה אפשר לעשות? (דיי דחוף, מה שאני צריך להראות בטלוויזיה יתחיל בעוד שעה בין אם אני אהיה שם ובין אם לאו.) אין לי אפשרות לקנות או להשיג כבל חדש אם זאת הבעיה - היום יום שבת, הכל סגור. תודה, גיא.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by pavlo,

אהלן חברה, החלטתי לקנות כבר את הכרטיס מסך עד שאני יקנה את כל המחשב ורציתי לדעת של איזה חברה הכי כדאי לי לקנות... MSI ASUS או חברה אחרת שלדעתכם טובה יותר ? ? ? ? תודה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  10. היי לכולם מחשב חדש הותקן ולא חי ובועט סרטים רצים במהירות כפולה, התקנתי JAVA של SUN ו-FLASH של ADOBE דרייברים 9.1.3.1 מקורי עם הכרטיס יש אתרים ש"רק" מריץ סרט במהירות כפולה, יש אתר אחד שמקריס את התצוגה + מחשב דרך אגב, חלק מהאתרים נצפים לאחר התקנת ה-JAVA של SUN אך עדיין... ... ... מה לעשות כי אני ממש מיואש, זה הרי SW "בלבד" בתודה מראש, יהודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  11. האם יש כרטיס מסך באפיק AGP עם יציאה HDMI?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. Started by amit27,

אני מתלבט בין שני כרטיסים 1.Sapphire x1950xt 256 mb 2.GeCube x1950 pro 512 mb ל1950 pro יש 512 mb - אבל 1950 xt יותר יקר (256mb) אז מה יותר שווה??

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  13. השימושים שלי יהיו בעיקר לצפייה בשידורי דרך האנטנה וזהו בעיקרון.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by gil_k,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה (טלויזיה רגילה, הבומבות, לא יודע מה השם שלהם) ואני לא מצליח. ניסיתי לחבר חיבור של S-Video וממנו לVideo של הטלויזיה וזה לא עוזר. אני בכלל לא מוצא את ההגדרה של הריבוי צגים בדרייבר, הוא כאילו לא קולט שיש עוד משהו מחובר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  15. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by tulip42,

אני לפני קניית הכרטיס. איני יודע איזו חברה לקנות. הכרטיס מיוצר בטכנולוגיית NVIDIA, האם יש העדפה לחברה מסוימת? TWINTECH, INNOVISION, PINE XFX וכדומה תודה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  17. Started by Yamabushi,

אחרי ה9800GX2 ישנה פריצת דרך חדשה?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  18. Started by skiski,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש וכנראה אני יקנה תכרטיס מסך ASUS 7600GT עכשיו יש שתי סוגים ASUS EN7600GT 2DHT 256M ואת זה ASUS EN7600GT SILENT 2DHT 256M (עולה יותר) רציתי לדעת מה באמת ההבדל שניהם .. האם כדי להשקיע בשני יותר כסף . וסתם לדעת האם הכרטיס טוב וכל זה .

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  19. שלום לכולם, חברה שלי עורכת וידיאו ( עם Avid ) וכרגע משתמשת בכרטיס מסך OnBoard שיש לה על לוח אם P4S61 של Asrock: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4S61 בנתיים הכול עובד כמו שצריך. היא עורכת רק וידיאו - ללא אנימציה. היא כנראה רוצה לעבור לעבוד עם שני מסכים (VGA) ויש לי כרטיס מסך פנוי אבל מאוד ישן - HIS Radeon 7000 64mb: http://www.hisdigital.com/html/7000.htm (לי יש את הגרסא עם 2 יציאות VGA). השאלה שלי היא האם יש דרישות מיוחדות מכרטיס מסך בשביל עריכת וידיאו? אם אין, אין בעיה לעבור לכרטיס הישן נכון? תודה מראש! נ.ב. אני לא יודע אם זה משפיע על התשובה אבל את החומר היא דוגמת בעזרת כרטיס FireWire ויש לה כבר כרטיס טלויזיה (לא שהיא משתמשת בו).

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  20. שלום, מחפש המלצה לכרטיס מסך לעבודה עם 2 מסכים. מפרט המחשב הוא: http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ התקציב מוגבל - אין לי מושג כמה כרטיס צריך לעלות. לכן אבקש המלצה לכרטיס מתאים ואמין העבודה היא בעיקר בפוטשופ מעבד - Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual זכרון 2 גיגה ספק - כלול במארז

21. Started by Oranl,

אהלן, מישהו אולי יודע איפה אפשר לקנות את הכרטיס XFX 8800GT Alphadog Edition XXX 512MB חוץ מב-FOXPC?? אין להם את זה במלאי וכל שבועיים הם אומרים עוד שבועיים... יש מקום אחר שמוכר את זה? לא ייתכן שרק מקום אחד בארץ יחזיק את הכרטיס הזה... תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  22. ספק כוח (איני זוכר את שם היצרן) + האולטרה החזק (אולטרה 8800 OC) 3300-3500 ש''ח?

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by burke,

שלום אני מחפש כרטיס מסך לעבודה עם מודלים תלת ממדיים (לפעמים כבדים ומורכבים) בתוכנת MAX לעבודה ב open gl אני לא הולך להשתגע, כרגע יש לי FX 5500 256 MB ואני מרגיש איתו טוב - אני לא הולך להעביר אותו למחשב החדש אז רוצה לקנות משהו חדש מחפש משהו באזור ה 400-500 שקל, אין חובה שיתמוך בתכני HD המחשב יהיה כנראה מרובע ליבות q6600. תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by maxoirodi,

טוב אז ככה... לא רציתי לקנות כרטיס סופר חזק כיוון שזה לא ממש מעניין אותי (כרגע) אז כדי לא לבזבז הרבה כסף הלכתי על ATI RADEON 9550 עם 256MB. לנישהו יש או היה אי פעם הכרטיס הזה? הוא עובד טוב? וכמו שהזכרתי אני ממש לא מעוניים בכרטיס מסך של גיימר מקצועי כי זה לא מה שאני עושה במחשב בדרך כלל! תודה ;D

• 2 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים