כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איך הקירור לפי דעתכם בכרטיס 9800PRO שנמצא באתר של Comp-il ( הכרטיס שעולה 1370 ש"ח ) ? האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות אותו כרטיס רק של חברה אחרת ? אודה לתגובתכם .
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני עורך קליפ בתוכנה movie maker. בקליפ יש תמונות ושירים יחד, עכשיו השאלה שלי היא אם אני שומר את הקובץ וצורב אז זה יפעל ב dvd ? ועוד שאלה: לאחר ששמרתי את הקובץ (כשיש בו לערך 20 תמונות שכל אחת שוקלת מגה) אז הוא שקל סה"כ 160 קילו בייט, איך זה יכול להיות??
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קניתי את גרסת ה-512 MB של שפיייר חיברתי התקנתי דריברים מחדש הוא עובד הכל טוב אבל אני מקבל תוצאה נמוכה מאוד ב-3DMARK 2006 10900 ואני לא יודע למה.למישהו יש מושג :\? מפרט E6600 ספק ToughPower 550 2GB RAM לוח GA-965P-DQ6
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בתקציב של 500 ש"ח שיכול להריץ משחקים ברמה טובה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כנראה יום ראשון הולך לקנות את הכרטיס הזה ... ככל הנראה הוא יהיה מחברת eVGA או LEADTEK או BFG אז ככה ....מי מהחברות עדיף וכמו שרשמתי בכותרת באיזה חברה הבאנדל יהיה "עשיר" יותר *אם מישהו קנה כבר ויכול לומר מה מי מו ... אודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה ניתן לראות מסך VP171 מחובר למחשב? האם יש כאן מישהו מאזור המרכז שיש לו מסך כזה וניתן לראות אותו בפעולה?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
הנה תמונה : מה זה זיכרון יעודי זיכרון משותף וזיכרון מסך ? ... תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X300 ובזמן האחרון יש בעיות שנראות קשורות אליו... זה התחיל כשהופיעה לי הודעת שגיאה של ATI שהודיעה על בעיה עם קיפאון חומרה או משהו כזה.. והמשיך לכך שהמחשב נתקע ושום דבר לא מזיז אותו.. וגם כשעושים ריסטרט נדלק רק מסך שחור בלי כלום.. ורק ניתוק וחיבור של הספק פותר את הבעיה.. השארתי את המחשב דלוק כמה שעות, וכשחזרתי גיליתי שהוא שוב תקוע, ככה קרה מספר פעמים. שמתי מאוורר ביתי ליד המארז כדי לקרר טיפה את כל העסק מבפנים... וזה נראה כאילו עכשיו הוא די יציב... בנוסף גם ביטלתי את האוברקלוק שעשיתי לו והורדתי דרייבר מעודכן... המצב העכשווי הוא שמדי פעם התמונה במסך קופאת והמחשב נתקע, ואז חייבים לעשות ריסטרט. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום חברים! אני צריך את עזרתכם בקניית כרטיס TV למחשב חדש. הכרטיס מיועד לקרוב משפחה והוא רוצה שהוא יציג ביצועים נאים, כי הוא רוצה לצרוב דברים שהוא מקליט. הוא שאל אותי במקביל גם שאלה שאשמח לשמוע עליה תשובה. הוא שאל: איך איכות סרט שהוקלט מהמחשב ונצרב לעומת איכות של סרט שנצרב בdvd מקליט? אז אם למישהו יש תשובה זה יהיה ממש נחמד לשמוע. בנוגע לכרטיס, כמו שכבר אמרתי חשוב לו איכות די טובה אבל לא חייב משהו מטורף. דרך אגב הכרטיס חייב להיות מksp מטעמי נוחות.... תודה רבה לעוזרים. ;D
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז ככה קנתי לא מזמן את הכרטיס ויש לי תחושה שהוא לא מנצל את כל היכולת שלו ... המחשב שלי זה ככה... intel pentium 4 2.8 ghz (טכנולוגית ht עם זה עוזר ... עם dual cpu ) 512 ram ddr 80 gb וספק טוב.. עכשיו עם אני יעלה את הזיכרון ל 1500 ram (אני יוסיף עוד גיגה) אז אני ירגיש שיפור משמעותי לגבי הביצועים של הכרטיס מסך..??
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש לחלוטין לפני כשבוע להלן המפרט: GIGABYTE GA-P35-DS3L Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP Club3D nVIDIA GeForce 8800GT Heatpipe 512MB PCIe HEC 6C11 400W LG GSA-GH20N X20 DVD Intel Core 2 Duo E7200 Box קרור למעבד GlacialTech Igloo 5600 PWM התקנתי ויסטה x64 ודרייברים אחרונים לכרטיס מסך. לאחר כמה דקות של משחק ב crysis או assassins creed מתקבלים סימנים אדומים על כל המסך והמחשב נתקע. (Artifacts) החלטתי לנסות את הדרייברים הרגילים (יותר ישנים) מהאתר של Nvidia אין יותר סימנים אדומים אבל אחרי כמה דקות המחשב נתקע לגמרי עם צליל שחוזר על עצמו. ניסיתי להעלות את מהירות המאורר ל 100% אך זה לא עזר. בכל מקרה הט…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 עם 512 זכרון לאחרונה קניתי את הכרטיס הנל והביצעוים שלו על הפנים Doom 3 מקרטע גם לאחר שהורדתי דריבר מה לעשות ??? ??? אני גם לא יכול לכוון את הרצים של המסך שלי ל 85
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
את הדדריוורים ניתן למצוא כאן http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_97.46.html אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה אז מה עושים? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 6.01.2007 בשעה 11:18:04 שכחתי לכתוב שכרטיס המסך שלי הוא 7600GSסליחה ותודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי בעיה בכרטיס מסך hd 4850 הבעיה: שחקתי משחק לא כבד ולא דורש דרישות גבוהות ופתאום מתכבה לי המסך והוא רושם לי power saving mode ואני מסתקל על הכרטיס והוא הדליק לי נורית אדומה הכרטיס של msi אני לא יודע מה הבעיה אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 20:05:24 תגיבו לי בבקשה אני צריך את העזרה שלכם !!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אמרו לי שצריך להיות 24,אך בתוכנת everest מופיע רק 4 כיצד בודקים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שני דברים : 1) האם יש לי TV_OUT??? ואם כן איך אני משתמש בה 2) אם אפשר השוואה עדכנית של הכרטים עם R9800P תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם מישו יודע מה עדיף לי לקנות את הכרטיס(hd3870X2) של חברת sapphire או של חברת his לפי מה שאני יודע הכרטיס של ספייר עושה שימוש בpci-e גירסה 2.0 לעומתו הכרטיס של his גירסה 1.1 למישו יש אולי השוואת בנצמרק בניהם?או ניסיון אישי כלשהו עם החברות השיקול הוא בעייתי כי קיבלתי מידע שחברת ספיר לא הכי טובה אבל מצד שני יש את מה שרשמתי למעלה לגבי הגירסה של הפי סי איי אקספרס השאלה מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז אוקיי אני מתכוון לקנות השבוע כרטיס חדש{יש לי 7600GT כרגע} וחשבתי בכיוון של ה-hd3850 גרסת ה-256...מה אתם אומרים ללכת על זה או לא?אני יכול לקנות רק השבוע ואני יכול להגדיל תתקציב בעוד איזה 50-80 שקל...מחכה לתגובות. ז"א המעירכת שלי היא: e6300 2 gb hec 400w
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי לכולם מחשב חדש הותקן ולא חי ובועט סרטים רצים במהירות כפולה, התקנתי JAVA של SUN ו-FLASH של ADOBE דרייברים 9.1.3.1 מקורי עם הכרטיס יש אתרים ש"רק" מריץ סרט במהירות כפולה, יש אתר אחד שמקריס את התצוגה + מחשב דרך אגב, חלק מהאתרים נצפים לאחר התקנת ה-JAVA של SUN אך עדיין... ... ... מה לעשות כי אני ממש מיואש, זה הרי SW "בלבד" בתודה מראש, יהודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני ארכוש כרטיס מהדגם 1900XT 512MB. האם התוספת של הACCELO שווה יותר מהסטוק שמקבלים מCONNECT3D? אני בטוח שהוא ישאיר את הכרטיס יותר קר, אך האם הוא שווה את ההבדל של ה50 שח'? אני לא יבצע OC , אז מה שווה או עדיף יותר?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איזה התקן יותר חזק ONBORD של VIA או GF2MMX32?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר אך לא חדש בעסקי המחשבים. ברצוני להחליף את כרטיס המסך (9000 pro ) למשהו טוב יותר התקציב הוא עד 500$ אך הבעיה היא ש לוח האם שיש לי הוא p2 titan 533 אשר לפי הנתונים שלו תומך agp x4 . המעבד הוא 2.4 הזכרון הוא 512 333 מגה הרץ למישהו יש תשובה? (אחי חוזר מ ארה"ב בתחילת ינואר)
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס עם 256 מגה וכרטיס שאני יחבר אותו לטלויזיה יראו טוב ולא מטושטש המחשב ישמש ברובו למשחקים וסרטים לא לעריכה ודברים כאלה!!! בבקשה תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליהם כי לא יודע הם זולים ולא יודע אים כדאי ליקנות אותם פשוט אני רגיל ל ASUS ו GIGABYTE וכל השאר אני לא יודע.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-