כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי מין מחבר בצבע שחור שהגיע עם הכרטיס מסך ובחוברת רשום DVI TO VGA . אז זה אומר שזה חיבור DVI למחשב או ההפך כי במסך שיש לי אין כבל שמתחבר ל-DVI אלא רק ל-VGA ובכרטיס מסך יש יציאת DVI. ועוד שאלה שאני לא יודע אם קשורה לפה. יש לי גם חיבור FIREWIRE למה הוא משמש ולאן מחברים אותו?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה - אני מציין קניתי כבר אז אל תיטרחו להביא לי קישור בקשר לקניה לספק יותר טוב או משהו.. אני רק רוצה לוודא בישביל השקט הנפשי שלי הספק הזה שבחתימה הוא מספיק למערכת שלי נכון..?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני משתמש בכרטיס מסך און בורד לוח אסוס M2NPV-VM הכרטיס מגיע עם יציאת DVI-D/ SVIDEO/ RGB /D-SUB/TV OUT-RCA לחיבור המוניטור אני משתמש ב- D-SUB ולחביור הטלויזיה אני משתמש ב- tv-out בננת RCA לתמונה בלבד (קול מהרמקולים של המחשב) ניתקלתי ב-2 בעיות: 1: אני לא מצליחה לראות סימולטנית גם במוניטור וגם בטלויזיה 2: וזו הבעיה הכי אקוטית למרות שאני משתמש בכבל איכותי (10מ') התמונה שנקלטת על הטלויויזה נוראית ממש מגורענת+גלי רוחב משהו זוועה. אני מאד לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך כיון שמבחינת הביצועים הכרטיס הנ"ל מספק אותי לחלוטין. השאלה אם יש דרך לפתור את הבעיות הללו. כמובן שהורדתי את הגרסה העדכנית של הדרייבר מאתר אסוס לגבי הבעיה ה-1 מישהו אמר לי שאם אחרבר את המוניטור באמצעות DVI-…
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ספק כוח (איני זוכר את שם היצרן) + האולטרה החזק (אולטרה 8800 OC) 3300-3500 ש''ח?
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך לעבודה עם מודלים תלת ממדיים (לפעמים כבדים ומורכבים) בתוכנת MAX לעבודה ב open gl אני לא הולך להשתגע, כרגע יש לי FX 5500 256 MB ואני מרגיש איתו טוב - אני לא הולך להעביר אותו למחשב החדש אז רוצה לקנות משהו חדש מחפש משהו באזור ה 400-500 שקל, אין חובה שיתמוך בתכני HD המחשב יהיה כנראה מרובע ליבות q6600. תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
המשחק בכלל יעלה על הכרטיס הזה? ואם אני אמהיר אותו ל 6800 אולטרה? בהנחה שאני משחק עם crt על 800 על 600
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט עם לקנות את הכרטיס HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3. רציתי לדעת מה דעתכם עליו, כמה זמן הוא נמצא בשוק, האם יש לו תאימות לDX10, האם מישהו יכול לתת לינק לסקירה עליו ובכלל האם הוא נותן תמורה טובה למחיר. תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
יש לי Evga 7800GTX KO שמגיע עם אוברקלוק מהחברה ואני רוצה לקנות XFX 7800GTX זה אפשרי לעשות ביניהם SLI??? כי סך הכל זה אותה הליבה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לתוכנה לבקרת טמ"פ עבור EVGA8800GTS 320 בסביבת VISTA תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
זה משנה אם יש לי ציפ סט 790i של nvidia וכרטיס מסך hd4870 ? כילו של ראדון יהיה לי יותר טוב גם nvidia?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מערכת ההפעלה windows vista premium 64bit תומכת בטכנולוגיית SLI/SLI READY? :s05:
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הנה הדגמה מדהימה של טכנולוגיה שמאפשרת לשלב תוכן וירטואלי עם הסביבה בצורה מושלמת. הדבר הזה מפותח על ידי חברת TotalImmersion מצרפת.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP 6515 עם כרטיס מסך 8400. אמור להיות מחשב טוב ויש לו אפילו יציאת HDMI!!! אבל:: כשאני מחבר את המחשב דרך ה SVIDEO לטלויזיה אני מקבל תמונה בשחור לבן. נבדק על כמה טלויזיות ועדיין אותה תוצאה. מה אפשר לעשות כי זה ממש מבאס וקניתי את המחשב גם לצורך חיבור לטלויזה. יש איזה שהם עצות? ??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מדובר בלוחות ASUS P5Q PRO או GA EP45 DS3\R שיש להם 2xPCIeX16 האם אפשר לחבר שני כרטיסי מסך בלי קשר ל- CrossFire ? או לחבר שני כרטיסי מסך שכן תומכים ב- CF (כמו MSI R4670) ולהפעיל שלוש (או ארבע) מסכים ? בתודה, shenig
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
דוגמה: 9600GT אם OC מובנה אפשר להשוות ל9800GTX רגיל??? ? תגובות יעזרו
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אתמול קניתי את הטלויזיה הזאתי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766786 מתברר שהכרטיס מסך הישן שיש לי GFORCE 8600 לא מתאים בחיבור יציאה שלו לטלויזיה לצפיה בסרטים באיכות טובה ואם אני מחבר ורואה דרכה רואים ממש גרוע עד זוועתי ביותר עכשיו השתמשתי ביציאת SVHS בטלויזיה הישנה שהיתה לי וכנראה אני יצטרך כרטיס מסך חדש על מנת לחבר אותו לטלויזיה רצוי לציין שהמסך מחשב שיש לי הוא כזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724897 ואני משתמש איתו ביציאה של DVI לכן אצטרך כרטיס עם יציאת HDMI אשר מעביר גם תמונה וגם סאונד באותו כבל איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות ומה המחירי שלו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
שלום, חבר צריך כרטיס מסך לכמה חודשים עד המחשב החדש. פנטיום 3ghz 512 ddrm האם שווה ללכת על ה7300gt ? או שיש אחר באותו מחיר אך בעל ביצועים גבוהים יותר? איך ה7300 באופן כללי? היה לו 9800pro אבל הוא נהרס, האם הכרטיס החדש יותר חזק? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום האם RADEON 9200 עובד עם מסך רחב ברזולוציה 1680x1050 ? האם יש צורך בהורדת דריברים חדשים או.... האם תפעול יהיה תקין גם במשחקים כבדים? בקיצר האם היתם ממליצים לקנות מסך רחב לכרטיס מסך הזה תודה רבה לכם מראש ! ! !
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
זה יד שניה האם הכרטיס מסך 6800GT שווה את ה300 ש"ח או שכדאי כרטיס מסך אחר
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
1024/768 יעוות לי את התמונה אם יש לי מסך רחב מה להשים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש השבוע מחשב שמיועד בעיקר למשחקים - אבל אני לא מחשיב את עצמי כגיימר רציני... נראה לי שאסתפק ברזולוציה של 1280*1024 האם להסתפק בינתיים ב OB ולהמתין קצת, או ללכת על 1950PRO?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך עד 800 ש"ח שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר בעניין המשחקים. כמובן שהוא צריך להיות pci-e . מומלץ של nvidia למרות שראיתי שיש את האפשרות ל x1950 , אם הוא הרבה יותר טוב מהמתחרים שלו אז אצטרך לבחור בו. תודה מראש לעזורים יעקב
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הנה ההדועה הקודמת ששמתי: והנה העידכון: מהדיסק התקנתי ישירות מהתיקיות, לא מהתפריט של המשחק, והכרטיס עבד. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את מה שהם המליצו לי להוריד הורדתי את הגרסא הכי חדשה ואחת לפניה ואחת לפניה איזה 4 גירסאות שונות כולן עושות לי את אותה הבעיה - המסך נכבה ולא נדלק לפעמים זה עובד ואז כשאני נכנס לcenter של נבידיה זה פשוט מכבה את המסך וזהו, אין כלום רק מה שבא עם הדיסק(דרייבר ממרץ!!) המחשב עובד טוב אני מאמין שהכרטיס מסך שלי פגום אבל הוא חדש לחלוטין ובחנות לא רוצים לתת לי חדש עד שהם לא יבדקו אותו, ואז הייצרן יבדוק אותו ואז אם הייצרן יגיד שהוא פגום אז הוא ישלח לי כרטיס מסך חדש ואני אקבל אותו השד יודע מתי. זה ממש ממש ממש מעצבן בייחוד בהתחשב בעובדה שזה מחשב חדש לחלו…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-