כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
אחד השיפורים הניכרים שביצעה אינטל במעבדי Core Ultra 200 שלה הוא דווקא גיימינג... עם הליבה הגרפית המובנית. לקחנו את Core Ultra 9 285K למבחן ביצועים מול מעבדים אחרים בשביל לראות כיצד רצים משחקים במערכת ללא כרטיס מסךלכתבה
-
- 4 תגובות
- 313 צפיות
- 1 follower
-
-
משמעות הדבר הכרטיסים לא יכולים להגיע למיצוי PCIe 5.0 כל החדשנות הזאת לא שווה קניית מחשב חדש שימו לב מדובר כאן בכרטיס הכי חזק בעולם משמעות הדבר גם בדור הבא כרטיס 6080 לא יצטרך PCIE 5.0
-
- 2 תגובות
- 313 צפיות
- 2 followers
-
-
אלו שהזמינו את הגרסה המיוחדת זוכים לשחק כבר עכשיו, ואחרים יוכלו החל מבעוד כמה ימים. הלהיט הגדול של בליזארד יוצא לעולם ואנחנו הצבנו מולו מספר כרטיסי מסך במערכת בחינה בשביל לראות כיצד הוא רץלכתבה
-
- 0 תגובות
- 309 צפיות
- 1 follower
-
-
הדגם הבסיסי ממשפחת ה-Alchemist של יצרנית השבבים מוצע לרכישה בארצות הברית דרך חנות החומרה המקוונת הפופולרית בגרסה מבית חברת ASRockלכתבה
-
- 0 תגובות
- 306 צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת השבבים עשתה כמיטב יכולתה בכדי לפגום בחגיגה של המתחרה הגדולה כשהודיעה על תאריך השקת דור ה-Radeon RX 7000 שעות ספורות לפני שנחשפו לעולם ה-GeForce RTX 4090 וה-GeForce RTX 4080לכתבה
-
- 0 תגובות
- 305 צפיות
- 1 follower
-
-
בתיעוד פנימי של ה-EEC, או Eurasian Economic Commission, נמצאים מספר דגמי מוצרים של GIGABYTE עבור מוצרי מדף של כרטיסי המסך של אינטל - וזה אומר כי בקרוב זמינותם תוכל לגדול משמעותיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 304 צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס הבכיר ביותר במערך של אינטל מקבל תמחור קונקרטי כולל מס בגרמניה - ולמרות שהוא יקר מהמתחרים הישירים ביותר הוא עדיין יוכל להתפאר בכמות הנדיבה ביותר של זכרון גראפי בקטגוריהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 303 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית מאמצת פעם נוספת את המעבדים הניידים המובילים מבית AMD, בשילוב עם כרטיסי מסך מודרניים של NVIDIA - אך ללא הדגמים העוצמתיים ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 302 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר הרחבה מוצלחת, משחק הדגל של סטודיו Remedy קיבל עוד כמה עדכונים טכניים. בכתבה זאת אנו מתארים את השימוש של טכנולוגיות שונות של NVIDIA והשפעתן על ביצועי המשחק Alan Wake 2לכתבה
-
- 0 תגובות
- 301 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם כרטיס המסך RTX 4060 Ti 8GB GAMING OC 8GB של GIGABYTE הגיע אלינו לבדיקה - על הנדסת קירור והתמודדות עם תמחוריה הקשוחים של NVIDIAלכתבה
-
- 0 תגובות
- 299 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה הטאיוואנית סחבה לא מעט שרתים חדשים מתוצרתה אל הדוכן שהקימה בלאס וגאס, לצד כל טוב של ניידים, לוחות אם וכרטיסי מסךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 296 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-GeForce RTX 4060 Ti וה-GeForce RTX 4060 מביאים את החידושים של Ada Lovelace למחצית מהמחיר הנמוך ביותר אשר היה זמין עד עתהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 294 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבר להרבה מזומנים וספק כח חדש - כנראה שהכרטיסים הבכירים העתידיים של NVIDIA יחייבו אתכם לשקול רכש של מארז גדול יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 291 צפיות
- 1 follower
-
-
טכנולוגיית שיפור הביצועים במשחקים בהתבסס על בינה מלאכותית אומרת "שלום עולם" - ואחת הדוגמאות המרשימות הראשונות שאנחנו מקבלים ליכולותיה מגיעה דווקא בשימוש עם כרטיס מסך של חברה מתחרהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 286 צפיות
- 1 follower
-
-
עדיפות: NVIDIA. תקציב: בלשב זה לא ככ מוגבל, אבל אין לי צורך ביותר מסביר פלוס לינדור וידאו. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 286 צפיות
- 1 follower
-
-
הדלפות ראשונות מספרות לנו על תכנון לעשות שימוש בליבות ה-AD103 ו-AD104 עבור הגרסאות הבכירות - ואימוץ של המיתוג הבכיר מהשוק הנייח לאחר שזכה למנוחה בדור הנוכחילכתבה
-
- 0 תגובות
- 284 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-XMG Neo 17 M22 נשמע כמו מפלצת אמיתית, לכל הפחות על הנייר - והמחירים שמתחילים מסכום בן חמש ספרות בשקלים מחזקים את הנקודה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 283 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ליד הבית שלי חנות שמוכרת GTX 1050TI 4GB ב 291 שקל זה יקר נורא נכון ? זה כרטיס משנת 2016 אם אני לא טועה , בעלי אקספרס מוכרים RX 570-580 באותו מחיר חדש . הכרטיס הזה עוד מסוגל להריץ משחקים חדשים ? אם הוא היה עולה 150 שקל הייתי קונה אותו המחיר פי 2 מהמחיר האמיתי שלו .
-
- 1 תגובה
- 281 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשבון תמים להערכת צריכת ההספק באתר החברה כולל בתוכו דגמים שטרם הוצגו לציבור באופן רשמילכתבה
-
- 0 תגובות
- 279 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להגדיל Memory (VRAM) בכרטיס מסך לפי מדריך זה וזה לא קורה - למה ? המדריך מדבר על על דור ישן יותר אבל צריך לעבוד https://www.youtube.com/watch?v=iB9bKl8ptj4&list=LL&index=4 החומרה שלי UHD Graphics 770 (12th Gen) 12900K זיכרון גרפי זמין 16GB זכרון מערכת משותף 16GB סה"כ זכרון 32 GB זכרון RAM לא מצליח להעלות את VRAM מ 128MB
-
- 1 תגובה
- 279 צפיות
- 2 followers
-
-
למרות שמועות שונות על חוסר יכולת למצוא שותפות שיווק, בעיות חומרתיות יסודיות ואפילו שיקולים לגניזת ההשקה כולה - כרטיסי המסך הייעודיים של אינטל ממשיכים בהתפתחות ההדרגתית שלהם, הפעם עם מיני מחשב מסקרן על טהרת החומרה של אינטל שזמין לרכישה מוקדמתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 276 צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב שלי מותקן הכרטיס RTX3060 OC V2 12GB. הביצועים שלו טובים אבל יש מקום לשיפור בעיקר כשמשתמשים בו ל-VR. האם הוספה של כרטיס זהה למחשב ישפרו את הביצועים? האם שווה להשקיע? (מבחינת RAM אני על המקסימום של הלוח אם - 64GB DDR4) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 275 צפיות
- 3 followers
-
-
היום באופן רשמי הופכים כל דגמי GeForce RTX 4070 Ti SUPER לזמינים. בחנו את RTX 4070 Ti SUPER מדגם GAMING OC 16GB של GIGABYTE. הבאנו לכם את כל המספרים החשוביםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 270 צפיות
- 1 follower
-
-
ההפתעה הגדולה במעמד ההשקה של מעבדי הדור החדש מיצרנית השבבים הייתה ללא ספק ההכרזה על תאריך זמינות רשמי ותמחור מומלץ עבור ה-Arc A770 השולחנילכתבה
-
- 0 תגובות
- 263 צפיות
- 1 follower
-
-
עידן כרטיסי המסך של אינטל יוצא לדרך ומביא איתו פרצופים חדשים - יצרנית החומרה והציוד ההיקפי מטאיוואן מצטרפת אל שורות ספקי כרטיסי המסך החדשים מדגמי ARC לכתבה
-
- 0 תגובות
- 263 צפיות
- 1 follower
-