עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. גם אם מעולם לא שמעתם על חברת Machenike, וכנראה שבצדק, את הדגם הספציפי הזה שלה תרצו להכיר קצת יותר לעומקלכתבה

2. בצעד חריג ומפתיע, מי שהייתה מזוהה יותר מכל עם כרטיסי מסך של NVIDIA הודיעה כי תפסיק לייצר את כרטיסי המסך של ענקית השבבים אחרי תקופה ארוכה של שיתוף פעולה אדוק. הסיבה - "שגעון לוח זמנים וחוסר יכולת לייצר רווח"לכתבה

3. האם כרטיס ה-RTX 4080 12GB הנעלם יגיע אלינו עם שכבת צבע חדשה בעוד פחות מחודשיים? זו השמועה העדכנית שמסתובבת לה ברחבי הרשתלכתבה

4. היצרנית מאמצת פעם נוספת את המעבדים הניידים המובילים מבית AMD, בשילוב עם כרטיסי מסך מודרניים של NVIDIA - אך ללא הדגמים העוצמתיים ביותרלכתבה

5. אחרי שראינו את הטוב ביותר של NVIDIA ושל אינטל בתחום הגרפיקה - מתקרב התור של AMD ואנחנו מקבלים טיפטופים נוספים של מידע על המפלצות שבדרךלכתבה

6. אסוס מציגה את הדור החדש של חומרת ה-ROG XG Mobile הייחודית שלה - עם RTX 4090 נייד בתוכה, מוכן להזניק את הביצועים של מחשבי סדרת ה-Flow שלה לרמה של ספינות דגללכתבה

7. אחרי שתי ספינות הדגל בדור ה-Radeon RX 7000 שכבר הושקו לפני מספר חודשים - יגיע תורו של ה-Radeon RX 7600 XT הצנוע?לכתבה

8. רשת Microcenter הוסיפה עמודי מוצר, כולל מחירים מומלצים, עבור מספר דגמים לשנת 2023 המצויידים במעבדי Raptor Lake וכרטיסי GeForce RTX 4000 - עם עלות שמגיעה עד 16,000 שקלים לפני מסלכתבה

9. החברה הטאיוואנית סחבה לא מעט שרתים חדשים מתוצרתה אל הדוכן שהקימה בלאס וגאס, לצד כל טוב של ניידים, לוחות אם וכרטיסי מסךלכתבה

10. האם יתכן שבספקית כרטיסי המסך נקטו בטקטיקה פסולה בכדי להרוויח נקודות בונוס בביקורות?לכתבה

11. אם להאמין לדיווח עדכני, משפחת כרטיסי המסך הניידים של NVIDIA מדור Ada Lovelace תפרוץ את מגבלות ההספק של 175 וואט שראינו בדור הנוכחי, כל הדרך עד לרמה של 200 וואטלכתבה

12. דגם כרטיס המסך RTX 4060 Ti 8GB GAMING OC 8GB של GIGABYTE הגיע אלינו לבדיקה - על הנדסת קירור והתמודדות עם תמחוריה הקשוחים של NVIDIAלכתבה

13. Started by iveco,

יש ליד הבית שלי חנות שמוכרת GTX 1050TI 4GB ב 291 שקל זה יקר נורא נכון ? זה כרטיס משנת 2016 אם אני לא טועה , בעלי אקספרס מוכרים RX 570-580 באותו מחיר חדש . הכרטיס הזה עוד מסוגל להריץ משחקים חדשים ? אם הוא היה עולה 150 שקל הייתי קונה אותו המחיר פי 2 מהמחיר האמיתי שלו .

14. הדגם הבסיסי ממשפחת ה-Alchemist של יצרנית השבבים מוצע לרכישה בארצות הברית דרך חנות החומרה המקוונת הפופולרית בגרסה מבית חברת ASRockלכתבה

15. בתיעוד פנימי של ה-EEC, או Eurasian Economic Commission, נמצאים מספר דגמי מוצרים של GIGABYTE עבור מוצרי מדף של כרטיסי המסך של אינטל - וזה אומר כי בקרוב זמינותם תוכל לגדול משמעותיתלכתבה

16. הרצון של AMD להנגיש למשתמשים כרטיס מסך לגיימינג במחיר נמוך יותר וזיכרון גרפי של 16GB מקבל צורה - RX 9060 XT סוף כל סוף מגיע לשוק. בדקנו את ביצועיולכתבה

17. מדובר על 572.83. https://www.youtube.com/watch?v=XasSDvPtpU8

18. ה-GeForce RTX 4060 Ti וה-GeForce RTX 4060 מביאים את החידושים של Ada Lovelace למחצית מהמחיר הנמוך ביותר אשר היה זמין עד עתהלכתבה

19. מפתחת השבבים עשתה כמיטב יכולתה בכדי לפגום בחגיגה של המתחרה הגדולה כשהודיעה על תאריך השקת דור ה-Radeon RX 7000 שעות ספורות לפני שנחשפו לעולם ה-GeForce RTX 4090 וה-GeForce RTX 4080לכתבה

20. הכרטיס הבכיר ביותר במערך של אינטל מקבל תמחור קונקרטי כולל מס בגרמניה - ולמרות שהוא יקר מהמתחרים הישירים ביותר הוא עדיין יוכל להתפאר בכמות הנדיבה ביותר של זכרון גראפי בקטגוריהלכתבה

21. עדיפות: NVIDIA. תקציב: בלשב זה לא ככ מוגבל, אבל אין לי צורך ביותר מסביר פלוס לינדור וידאו. תודה רבה לעוזרים!

22. במחשב שלי מותקן הכרטיס RTX3060 OC V2 12GB. הביצועים שלו טובים אבל יש מקום לשיפור בעיקר כשמשתמשים בו ל-VR. האם הוספה של כרטיס זהה למחשב ישפרו את הביצועים? האם שווה להשקיע? (מבחינת RAM אני על המקסימום של הלוח אם - 64GB DDR4) תודה רבה

23. הדלפות ראשונות מספרות לנו על תכנון לעשות שימוש בליבות ה-AD103 ו-AD104 עבור הגרסאות הבכירות - ואימוץ של המיתוג הבכיר מהשוק הנייח לאחר שזכה למנוחה בדור הנוכחילכתבה

24. מעבר להרבה מזומנים וספק כח חדש - כנראה שהכרטיסים הבכירים העתידיים של NVIDIA יחייבו אתכם לשקול רכש של מארז גדול יותרלכתבה

25. טכנולוגיית שיפור הביצועים במשחקים בהתבסס על בינה מלאכותית אומרת "שלום עולם" - ואחת הדוגמאות המרשימות הראשונות שאנחנו מקבלים ליכולותיה מגיעה דווקא בשימוש עם כרטיס מסך של חברה מתחרהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים