כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מה כדאי, ג'י פורס (צריך לשחקים, אין לי לא DVD במחשב ולא מסך שטוח) Gainward Geforce 5 (FX5200) 128MB AGP 8X + TVOUT/DVI או ריידון כרטיס מסך ATI Radeon 9200 SE 128MB DDR AGPx8 Retail מה יותר טוב, ואיפה אני יכול להשיג אותו במחיר הנמוך ביותר (דרך אינטרנט או חנות) ולא עולה על 500 שקל (לא יותר הוא אמר לי!!) ואם יש משהו יותר טוב, אז.. תגידו.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך שתוכנן עבור PICe2.0 יוכל לעבוד בחיבור של PICe1.0? הירידה בביצועים לא כ"כ משנה, רק שיעבוד כמו שצריך...
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 8800GTX וראיתי שיש מספר חברות שמייצרות כרטיסים עם מערכת השבבים הזאת, לדוגמא: leadtek gigabyte asus ועוד כמה המחירים של הכרטיס משתנים בסדר גודל של עד 400 שקל בין חברה לחברה. האם מישהו יודע אם עומד משהו מאחורי הבדל המחירים הזה או שזה מחירו של מותג החברה?????
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://videocardz.com/63700/exclusive-first-details-about-amd-vega10-and-vega20 AMD VEGA 10 Vega 10 will be released in first quarter of 2017, it has 64 Compute Units and 24TF 16-bit computing power. Vega 10 is based on 14nm GFX9 architecture. It comes with 16GB of HBM2 memory with a bandwidth of 512 GB/s. The TBP is currently expected at around225W. Meanwhile, dual Vega 10 will be released in second quarter of 2017 and TBP should be around 300W. AMD VEGA 20 Now here’s something interesting that we didn’t know yet. Vega20 will use 7nm GFX9architecture. It will feature 32GB of HBM2 memory with 1 TB/s of bandwidth. TBP is around 150W and it will sup…
-
- 54 תגובות
- 13.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני עומד להזמין מחשב ומתלבט בין שתי התצורות 1GB זיכרון + 7300GT או 512MB + 7600GS השימוש הוא בעיקר גלישה באינטרנט אבל אני רוצה גם יכולת לשחק מדי פעם (בעיקר סימולטורים של נהיגה) אשמח לעזרתכם בנושא. עודד
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי אותו בגרסת AC. מעוניין לקנות משהו ברמה דומה. מה עומד לפניי?
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
בירצוני ליקנות כרטיס מסך חדש! אני מיתלבת בין : MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card ל: Albatron Geforce FX 5600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card בבקשה תגידו לי מה יותר טוב ומישתלם יותר ליקנות ? או שיש עוד כרטיסים בסדר גודל של 600 ש"ח ? תודה סתיו .
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מתי יצאו כרטיסי ה-7600 וה-7200 והאם יהיו 7600GT או 7200GT ... והאם אתם מעריכים שה-7200 יהיה חזק מה-6600GT?והאם שווה לחכות היום עד שהם יצאו למי שקונה מחשב חדש?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בקרוב. קראתי היום, שבמסכים הגדולים ישנה בעיה עם הכרטיסים הממולצים מבחינת ביצועים /כסף...(9600 8800GT) אני יקנה מחשב ב5000-6000 ש"ח מקסימום....(גם מוגזם אבל מוכן להשקיע לאיכות.) אשמח לדעת איזה כרגטיס מסך במחיר סביר יחזיק מסך 22' על רזולוציה טיבעית. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
היי, אתמול הרכבתי את הספק כוח החדש + הכרטיס מסך החדש שלי אני לא רוצה לעשות OC כיוון שאני לא איך וגם יש לי קירור חרא ( עד כדי כך שאני שם מאוורר צמוד למחשב ^.^) יש אופציה ב OC להגביר את מהירות המאווררים בכרטיס? מה הסיכונים? לכמה כדאי להגביר כדי שלא יתחמם יותר מידי? תודה ושבת שלום!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעשר שנים האחרונות כרטיסי המסך נהפכו מכרטיסים קטנים ותמימים למראה לרכיבים מפלצתיים וחשובים מאין כמוהם הודות לקרב נצחי בין NVIDIA ו-AMD לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך מסוג 7600GS, בכל משחק שאני משחק מופיעים לי המון ארטיפקטים במשחק, לקחתי תכרטיס לתיקון בחברה, הם אמרו הם בדקו אותו במשך כמה שעות והכל היה בסדר, החליפו לי בכל זאת ועדיין יש לי את הבעיה... יש אולי למישהו פיתרון ?????? והטמפרטורות תקינות לחלוטין.. 49 ללא מאמץ ו 55 במקסימום מאמץ (דרך EVEREST) עם ATI TOOL שעשיתי בדיקה הוא הגיע ל 60 מעלות והראה המון המון המון ארטיפקטים מפרט: Intel Pentium 4 2.66ghz 768MB RAM MSI 645 Combo (MB) 300W PSU Inno3D 7600GS 512MB AGP יש למישהו מושג מה הבעיה? :\
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בקשה דרייבר לכרטיס מסך: הנה הדרייבר שאני צריך. (המחשב שלי הוא dell והמערכת הפעלה שלי היא ויסטה) modile intel® 965 Express chipset family אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, קבלו את ההשוואה הבאה: http://www.videocardbenchmark.net/compare.php?cmp[]=3255&cmp[]=3192 איך יתכן שהכרטיס הגרפי המובנה של אינטל קיבל ציון גבוה יותר? האם זה הגיוני? תודה
-
- 8 תגובות
- 5.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום! הכרטיס מסך שלי מתחיל לזייף, radeon3600hd. מחפש כרטיס מסך לשימוש בסיסי של הצגת סרטים על מסך 32' בחיבור HDMI ובמקביל עבודה על מסך מחשב. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל לספק לי מידע השוואתי בין מסכים שטוחים lcd לבין מסכי crt. מה היתרונות של lcd? אשמח לקבל url's של מאמרים
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אם אני רוצה לראות HD האם יספיק לי חיבור DVI או שצריך משהוא מיוחד?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי חברה, אני רוצה לוודא שהמחשב שלי תומך בGTX 680. ראשית יש לו סלוטים של PCI-E 2 ולא 3. האם זה עדיין בסדר ( כי שמתי לב שהכרטיסים החדשים משתמשים ב-3). בנוסף לזה, יש לך i7-920 (הסדרה הראשונה של סנדי בירדג') וספק כוח של 750W. האם הספק חזק מספיק בשביל הכרטיס GTX 680. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בזה : Gigabyte GeForce 9800GT 1024MB DDR3 GV-N98TOC-1GI וכרגע יש רק את זה: Sparkle GeForce 9800GT 1024MB DDR3 SF-PX98GT1024D3-HPL האם ישנו הבדל מהותי של ממש שנותן הבדל מחירים ? האם כדאי להמשיך ולרכוש את ה Sparkle או להתעקש על Gigabyte ? איך השם הכללי של Sparkle ? הם טובים ? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחר או מחרתיים אני צריך כרטיס מסך טוב וחזק כמו FAR CRY אתם יודעים אני רוצה לשחק עם משחקים חזקים עם רזלוציה 1280 על 1024 שירוץ חלק תודה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה במשחקים. כל משחק קופא לי ונתקע כעבור חצי שעה של משחק. מוצגים לי פיקסלים גדולים על המסך (ריבועים לבנים) ומוזיקת המשחק ממשיכה לפעול אין באפשרותי לעשות כלום חוץ מללחוץ על כפתור ה RESET שבמחשב שלי... הכרטיס שלי הוא Leadtek Geforce GTX 260 גירסאת OverClocked. מה אני אמור לעשות???
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
פרסמתי בספקים ומארזים אך לא קיבלתי שם תשובה וזה די דחוף כיוון שיש לי דברים לסיים עד שלישי ואני מקווה שכאן קצת יותר ער ותוסס ושאקבל תשובה מהר יותר: " היי, לכרטיס המסך חיבור של 6+8 פינים, אך מהספק יש לי רק שתי יציאות PCI-E של 6 פינים ועוד יציאות שהן 4 פינים. עם כרטיס המסך סופק כבל שאמור לאחד שני כבלים של 4 פינים לאחד של 8. אני חיברתי לכרטיס מסך אחד רגיל של 6 ואחד של 4 שמתפצל לשניים של ארבע ואת שני הראשים איחדתי חזרה לאחד של 8 ע"י הכבל של סופק. תמונות מצורפות: http://s2.postimage.org/cloylc55l/IMG_2348.jpg http://s9.postimage.org/paqh3ue9b/IMG_2349.jpg תמונה שנייה: אני משתמש ביציאה אחת משמאל ואחת מימין. האם אני אמור להשתמש בשתיים מימין? (אני פוחד לשרוף את הכרטיס...)"
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך HD4850 עשיתי ריסט למחשב וכשהוינדוס עלה קיבלתי הודעת שגיאה : Uploaded with ImageShack.us הסרתי את הדריבר עשרות פעמים והתקנתי מחדש אבל כלום לא הועיל .. התקנתי Net framwork חשבתי אולי זאת הבעיה . ה- CIL CCC ועוד אחד מהתכונות ל ה - CATALYST לא מותקנים כראוי . DRIVER SWEEPER לא פועל גם אני מקבל הודעה שהוא לא מצליח להיפתח וגם הפעם הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. חוצמזה שאר התוכנות עובדות ללא כל בעיה.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-