עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Hack,

שלום! אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה וקראתי את הביקורות בFAQ ועשיתי חיפוש אבל זה לא ענה באופן מלא על שאלתי יש לי תקציב של 500 ש"ח איזה כרטיס טלוויזיה יהיה הכי טוב לשימושים הבאים: 1.צפייה בטלוויזיה במחשב 2.הקלטת תוכניות טלוויזיה למחשב מאיכות טובה עד כמה שניתן 3.העברת קלטות VHS למחשב וצריבתם על VCD ואולי אף על DVD עכשיו חשבתי על LEADTEK - WinFast TV2000 XP Expert - Retail ועל ה PINNACLE PCTV STEREO RETAIL רציתי לדעת גם איך כל אחד מהם ומה ההבדלים ביניהם? תודה רבה רבה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by ZenMaster,

ומה זה אומר אם הכרטיס מסך שלי קיבל : GFX 6261 CPU 9207 -------------- 46719

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by jepe,

בתמונה. יש אופציה להפעיל אבל זה אף לא נותן לי. זה רושם תמונה לא נטענת ...משהו כזה. מה זה עושה בכלל ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by Mantrastic,

היי יש לי HD4850 חדש של CLUB3D, לפני שבועיים בערך... כל כמה זמן במשחקים, המשחק פשוט קורס, או יש מסך שחור ואז קורס, או פשוט מסך שחור לכמה שניות ואז ממשיך, וב SYSTRAY אני מקבל ת ERROR הבא: Display driver atimkg stopped responding and has recovered successfully בהתחלה הייתי על דרייבר 8.10, אחר כך ניקיתי הכל ועברתי ל 8.11, גם לא עזר (למרות שיש הרבה פחות, ואפילו היה יותר גרוע עם 8.10) מפרט: e8400, gigabyte ga-ep43-ds3l, psu corsair 550w, 22 samsung windows vista ultimate x64 הרצתי גם בדיקת ARTIFACTS ב ATI TOOL ונופל גם שם לפעמים... מעלות של הכרטיס 35-40 במנוחה 55-60 ב LOAD אין לי מושג מה לנסות כבר

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by lipa,

אשמח לקבל לינק להורדה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. כן Nvidia הכריזו רישמית על תאריך יציאה של כרטיסי הדור הבא שלהם התומכים ב- DirectX 11 שמם Geforce 480 וGeforce 470. התאריך הצפוי להשקה הרשמית הוא 26/3/10. הם יכילו 2GB של זיכרון GDDR 5 והמחירים יהיו 699$ ו500$ בהתאמה. תתחילו לחסוך... לינקים: http://hothardware.com/News/NVIDIA-Officially-Declares-GeForce-GTX-480--470-Launch-Date/ http://www.nvidia.com/object/paxeast.html אירוע ההכרזה יתקיים בכנס PAX בבוסטון.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  7. המחשב שלי נתקע/מתכבה מדי פעם ולאחר שלילת יתר האופציות, הגעתי למסקנה שזה ככה"נ הכרטיס מסך. הקטע המוזר הוא שכאשר שהכרטיס מסך אצלי המחשב מתכבה, אך כאשר הוא במחשב השני שלי המחשב ההוא לא מתכבה. לחילופין כאשר אני משתמש במחשב שלי עם כרטיס מסך אחר, הכל טוב. כנראה הבעיה קשורה איכשהו לקשר בין המחשב שלי והכרטיס מסך הספציפי הזה (FIC RADEON 9600 PRO). חשבתי על החלפת FIRMWARE, אך אני ממש לא מוצא כזה. מישהו מכיר אתרים שיכולים לעזור לי בזה? או יכול להעלות הצעות לפתרון אחר לבעיה?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by רועיירדן,

http://www.fudzilla.com/news/processors/38069-qualcomm-thinking-about-buying-amd במחיר 3 מיליארד דולר הדבר שמפריע שאינטל לא תתן להם להשתמש בטכנולוגיה שלהם x86

9. Started by singera,

שלום לכולם למרצה שרכב מחשב I7 ועובד עם טבלט WACOM והתוכנה הנ"ל ההכרטיס הגרפי של הI7 לא סוחב ונגרם DELAY שמפריע לרינדור ואיכות ההוראה. בתור בדיקה שמתי GTX 460 אשר שיפר את הדיליי באופן משמעותי. לכרטיס מחוברים הטבלט של WACOM עם מסך FHD דרך מפצל (יציאת הHDMI) וליציאת הVGA מחובר מסך עזר 19" ברזלולציה 1280*1024. היות והכרטיס הושאל הוא זקוק לכרטיס חדש האשלה היא האם ללכת על הGTX760 4GB או על ה GTX950 2GB שנהנה ממחיר של 880 ש"ח בKSP. http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201..97..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=28226&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..201..97..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=26432&am…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  10. שלום, אני הולך לקנות כרטיס גרפי: ATI Radeon 9800 Pro 256-bit interface AGP עוד לא יודע אם זה יהיה 128MB או 256MB (זה ב EBAY) ראיתי שם גם פרסום להיטסינק לזכרונות (לא יכולתי לשים את הלינק אז בבקשה תכנסו ל-EBAY ותחפשו "ATI Radeon X1800 X850 9700 9800 X800 "Pro XT BGA Ramsink כמו שאתם רואים, זה בערך $1 לכל היטסינק. רציתי לשאול: 1. מה דעתכם על ההיטסינקים האלה? 2. האם כדאי לקנות כמה כאלה לזכרונות של הכרטיס? 3. אני הולך לעשות OC לכרטיס עם ATITOOL, האם ההיטסינקים ישפרו בהרבה את זה? 4. מה דעתכם על הכרטיס הזה מבחינת יכולות OC? 5. שמעתי שלא כדאי לקנות את ה-XT בגלל שהוא כמו PRO אחרי OC. האם זה נכון? האם אפשר לעשות OC משמעותי ל-XT? תודה!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. שלום לכולם! עד היום היה מותקן לי windows xp pro עם SP1 והכל היה בסדר, היום החלטתי להתקין את SP2 ואחרי שסיימתי עם זה עשיתי ריסט למחשב ואז הופיעו הקווים הירוקים של הטעינה של הווינדווס, הכל נראה בסדר אבל פתאום אחרי הטעינה, במקום שיעלה הווינדווס, נכבה המסך (עובר למצב המתנה). באתי להתקין מחדש את הדרייברים של כרטיס המסך GeForce FX5700 ואותו דבר קורה כבר כמה פעמים שאני מנסה (לפני כל התקנה מחקתי את הדרייברים הקודמים). באמצע ההתקנה המסך נכבה והמחשב לא מגיב. במצב בטוח הווינדווס עולה טוב. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  12. שלום התקנתי WIN XP על מערכת מבוססת p4c800e deluxe dothan 1.83 533mhz 2x256 x800xt pe וככה זה נראה http://img396.imageshack.us/my.php?image=11ec.jpg ניסיתי לשים geforce 2 במקום ה x800- לא פתר את הבעיה מה שאומר שהכרטיס לא הבעיה הצעות לפתרון הבעיה- מישההו?!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. איך הוא במשחקים? יש מריחות? האם באמת שמים לב שהצבעים יותר מדוייקים בגלל שזה 16.7 מיליון צבעים? אפשר להוריד ברזולוציה אחת במשחקים ועדיין זה יראה טוב ולא מעוות? מה קורה אם מורידים ב2 רזולוציות..? בטעות פתחתי את הטרייד פה במקום במסכי LCD.. אם אפשר להעביר את הדיון לשם..

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם. יש לי את הכרטיס הנ''ל ואליו מחוברים 2 מסכים 24 של סמסונג+טלויזיה 40 סמסונג. אני מרגיש איטיות מסויימת בביצועים אפילו על הדסקטופ. יש לי את הדרייבר העדכני ביותר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by lala22,

שלום. אני סטודנטית לעיצוב גרפי ואני מעוניינת לרכוש מחשב שישמש אותי לתקופת הלימןדים (בשאיפה ל4 שנים...) אני לא מבינה במיוחד במחשבים ורציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על מחשב מתאים בסביבות 3000 ש"ח (אם זה אפשרי בכלל...) תודה.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by vak-vak,

איך אני מגדיר את הTVTOOL ככה שהנגן וידיאו שלה יהיה MICRODVD??? אם מישהו יודע אני יודה לו מאד.. בתודה מראש VAK-VAK

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. דגם כרטיס המסך RTX 4060 Ti 8GB GAMING OC 8GB של GIGABYTE הגיע אלינו לבדיקה - על הנדסת קירור והתמודדות עם תמחוריה הקשוחים של NVIDIAלכתבה

18. קודם כל מצטער על זה שהדבקתי שתי הודעות באותו נושא פשוט האקספלוור שלי נתקע וחשבתי שזה לא שלח את ההודעה רציתי לשאול קראתי באיזה מקום שמסכי LCD בראים יותר לעין האנושית אך במקום אחר קראתי שאם קצב הריענון הוא פחות מ70 אז המסך מזיק לעינים האם זה נכון???

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by shaulch,

היי מישהו ניסה את הכרטיס ? האם IR BLASTER מתאים/ניתן להתאים לממירים בארץ ?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  20. או מסך 19 אחר בדיוטי פרי

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  21. בזמן האחרון יש לי בעיות עם מישחקים ישנים (כניראה שהם DX7) ודברים דו מימדים אז ניכנסתי ל DXDIAG עשיתי TEST DIRECT 3D ובבחינה הראשונה הוא ניכל ובשתים האחרות הוא הצליח וזה מה שהוא כתב בבחינה Direct3D 7 test results: Failure at step 8 (Creating 3D Device): HRESULT = 0x8007000e (Out of memory) וגם איפה שהוא מראה פרטים על הכרטיס הוא לא מצליח לזהות את כמות הזיכרון אבל בדריבר הוא מצליח לזהות וגם באמת חלק מהתוחנות לא מזהות כמו שצריך וחלק כן ניסיתי להתקין DX9C מחדש התקנתי עד העידכון של יוני ומה לא ניסיתי לא הצלחתי ליפתור את זה חוץ מלפרמט אני חושב שניסיתי הכול אפילו דיברתי עם NVIDIA וגם הם לא הצליחו לזהות את זה בספורט שלהם (שדרך אגב עונים שהם ממש מהר)

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by fish123,

יש לי בעיות מוזרות עם החיבורים הבאים: 1. S-Video: כשאני מחבר אותו לחיבור S-VIDEO לטלוויזיה, הכול בסדר אבל כשאני מחבר אותו לחיבור SCART אז הוא יוצא בשחור לבן (גם בVIDEO IN וגם בVIDEO OUT) 2. Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר ובעיה אחרת- אני חשבתי לקנות וידאו חדש... יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות שזה קשור לקלטות?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by IMT,

לאבא שלי נכנס איזה ג'וק, הוא רוצה להפוך את כל הסרטים הביתיים שלנו לדיסקים. כרגע יש לנו מחשב רגיל P4 2.4GHZ עם כרטיס מסך רגיל (לא כרטיס טלויזיה או משהו כזה). מה צריך בשביל להמיר את הסרטים? ועדיף במחיר הזול ביותר...

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  24. אחרי האכזבות מהביצועים, המחירים והזמינות של ה-Radeon Vega 64 על כל סוגיו, האח המוקטן והמוזל מגיע לשוק ומצליח לרכך במעט את תמונת המצב לכתבה

25. Started by First Squad,

אחרי ההתקנה של הדריוור הוא עדיין לא מוצא את הכרטיס (9800P) מישהו ניתקל בבעיה הזאת או שאולי אתם יודעים איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.