עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Inndo3D Geforce 6600 (בבקשה על תגיבו בתגובות כמו "למה קנית inno3d?" "זה חרא של חברה" וכו') עכשיו יש לי חשש שהוא מתחמם יותר מידי איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו ומה הטמפרטורה המוממלצת לליבה הזאתי? (גם במנוחה וגם במאמץ) תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  2. Started by zoharsim,

שלום חברים צריך עזרה דחופה בהפעלה של כל משחק רציני ,אחרי דקה המשחק נתקע (העכבר זז)..והדרך לצאת מזה זה RESET בלחצן... עידכנתי BIOS של הלוח הראשי למעודכן ביותר..כנ"ל לכרטיס מסך.... 3DMARK (כנראה גרסה ישנה) הראתה שהכרטיס תקין וציינה לו 8k............ הכרטיס נקנה אתמול ונתקבל בקופסה גדולה רק עם כבל מתאם ודיסק... המערכת שלי :Gigabyte GeForce AGP 7600GS N76G256D-RH Gigabyte K8NS-Ultra 939 AMD +3000 1 Gbyte זכרון

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by eladsh,

אני מעוניין בכרטיס מסך לגיימר כבד בתקציב של עד 2000 זה המפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED Arctic Cooling Freezer 7 Pro Enermax Liberty 500W 32A @ 12V OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 ואני רוצה לדעת אם שווה לחכות והאם יהיו דברים טובים בתקציב הזה. אם לא אז יש לי אפשרות אולי לקנות את 2900PRO ולעשות לו אוברקלוק בינוני ולקבל 2900XT

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by roco,

האם יש כרטיס מסך כזה עם 512 MB , ו256 BIT ? ואם יש כרטיס מסך טוב יותר, בערך באותו מחיר לסרטים בלבד?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  5. פירמטתי ת'מחשב, והכרטיס הזה חדש נכנסתי להתקנה פתאום קפצה הודעה תתקין DRIVER VGA לפני שאתה ממשיך את ההתקנה לא יודע מה לעשות, עזרה מתבקשת בחנות אמרו לי צריך להתקין את כל הדרייברים של הלוח אם (P5W DH DELUX) אבל לא יודע אולי אני מתקין את הלא נכונים לא מצליח לסדר את זה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by gania23,

אז ככה קנתי לא מזמן את הכרטיס ויש לי תחושה שהוא לא מנצל את כל היכולת שלו ... המחשב שלי זה ככה... intel pentium 4 2.8 ghz (טכנולוגית ht עם זה עוזר ... עם dual cpu ) 512 ram ddr 80 gb וספק טוב.. עכשיו עם אני יעלה את הזיכרון ל 1500 ram (אני יוסיף עוד גיגה) אז אני ירגיש שיפור משמעותי לגבי הביצועים של הכרטיס מסך..??

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  7. יש לי לוח אםASUS M2NPV-VM , אני משחק למשל ב-Call of Duty והמשחק מקרטע לי. במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס מסך ati 9550 (האמת אני לא בטוח) והמשחק רץ לי יפה. אם הבעיה היא באמת בכרטיס מסך אז תמליצו לי בבקשה על כרטיס לא יקר (שאימא שלי לא תחנוק אותי) שיתאים לי, בסביבות 300 שקל יתאים. המעבד שלי הוא amd 4200 1024 זיכרון תודה. עריכה:פתאום חשבתי שאולי הבעיה היא בויסטה. ואם לא מה דעתכם על הכרטיס הזהhttp://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=455

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by davis5,

קניתי אתמול את הכרטיס השאלה איך אני מגדיר הגדרות מקסימליות כמו כל הפילטרים-אני משחק כרגע בBIOSHOK תודה

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  9. מה עכשיו אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by shachaf,

אני מתלבט בין ה... Radeon HD4850 512MB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus או Geforce 9800GTX+ 512MB 256bit - Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, Sparkle, Club-3D מה יותר שווה לי לקחת?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by tk4,

יש לי 9800 פרו... אני יודע שהוא לא תומך PS 3 ויצאו משחקים שדורשים את זה... רציתי לשאול אם יש תוכנה שעושה הדמיה ואז זה כאילו יש לי PS3 כי אני זוכר שיש איזה תוכנה שמאפשרת להעלות משחקים... הא ואם אני כבר מדבר על כרטיס מסך עוד שאלה: הכרטיס התחיל לעשות רעשים מעצבנים... יכול להיות איזה בורג השתחרר או משהו? כי הרעשים מאוד מעצבנים... הוצאתי אותו פעם אחת אבל לא הברגתי יותר ת'ברגים... יש מצב שזה יעזור או שלא כדאי לגעת? תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. חיברתי חוט מהכרטיס מסך לטלויזיה עכשיו לא רואים ממש ברור יש קצת כאלה זיגזגים במסך וגם המסך לא ניכנס בכל הטלויזיה אז שזזים עם העכבר זה מזיז את המסך....... יש לי כרטיס מסך של ניבידאה גיפורס 5200 של ינון

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. אחרי שסיימתי לבצע את ה-OC שלי,נכנסתי לשחק ב-COD2 ושמתי לב ש-FPS ירד בכ-20...משו שלא היה אף פעם לפני ה-OC,ותמיד המשחק עבד חלק. האם נעילת האפיק באמת משפיעה על ביצועים?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  14. Started by hazi_s,

רשום באתר היצרן כי חיבור ה-vga לא יכול לעבוד סימולטנית עם t.v. out. שאלתי היא האם חיבור מסך ה- lcd ב dvi תאפשר לי את האופציה לעבודה סימולטנית של צג המחשב והטלויזיה. תוזה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. האם הכמות הקטנה של Stream Processors ב-9600GT מגבילה אותו בצורה משמעותית? האם זה משנה ב-SLI? נוגע למסך 20"- Acer - F-20 פאנל P-MVA... האם באותו מחיר כבר כדאי 8800GT 256MB ב-SLI? או שבכלל עדיף GSO 9600 באותו מחיר גם כן?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 Retail או Gigabyte Radeon 4870x2 1GBx2 DDR5 Retail תודה מראש

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  17. Started by okpimp,

יש לי ATI X1900GT VIVO הורדתי ווינדוס מדיה סנטר ועוד תוכנה שדומה לאפשרות של מדיה סנטר ושתיהם שאני מנסה לראות בהם טלוזיה כותבים לי שאין לי TV TUNER..... אבל שאני רואה עם WINDVR אני יכול לראות את הטלווזיה..... (לא קשור: גם עם האודיו בתוכנות שאני מנסה לשמוע הם כותבים לי שלא נמצא מכשיר קול או משהו כזה....) מה עושים?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by carman6,

נכון שהכרטיס הזה לא תומך ב-Dx10?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by ezx,

קניתי 7600gt עכשיו אני ניכנס למשחקים ואין לי את הרזלוציה 1280 1024 בשום מקום המסך שלי זה mag 786 pfs למישהו יש מושג מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by ניב200,

סוף סוף הגיע הכבל hdmi-=> dvi כאשר אני עושה CLONE אני מקבל את הרזולוציה של המסך מחשב שלי שהיא 1680X1050, זה אומר שלא כל שולחן העבודה נכנס במסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x720, כאשר אני מגדיר את הטלויזיה להיות הפריימרי ברזולוציה הטבעית, רואים ממש מצויין האם יש מצב של CLONE כאשר שני המסכים יעבדו ברזולוציה הטבעית ושולחן העבודה יהיה מלא בשניהם? ואני לא מתכוון ל daulview....

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by erap129,

הגדרתי תמונה להיות הVIEWPORT BACKGROUND שלי ושאני עושה לה זום אין אני יכול להתמקד רק באמצע ואני לא מוצא כלי שיכול להזיז את מה שאני מתמקד בו (למשל PAN אבל לא מצאתי אותו ואני לא יודע אם הוא קיים ב3DSMAX8) עריכה- מצטער שפרסמתי את זה כאן פשוט לא שמתי לב שזה לא הפורום הנכון, עכשיו פרסמתי בגרפיקה ממוחשבת אז אפשר למחוק תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by David-Z,

קודם אני אתן את הייעוד, ולאחר מכן את התקציב. יש לי מעבד P-4 2.6Ghz HT עם OC ל-3Ghz. יש לי 1.5 ג'יגה זכרון. יש לי כרטיס מסך GeCube Radeon X1650 512mb AGP, שבספקס רשום שהוא תומך HD. כאשר אני צופה בתוכן שמקודד ב-X264, ברזולוציה של 720p, התוכן נראה מקוטע ואינו מציג היטב. יש לי מסך 19 אינץ' LCD שמחובר ב-VGA. איזה כרטיס מסך לדעתכם יריץ לי את התוכן הנ"ל, בלי יותר מדי מעמסה על המעבד? ולגבי התקציב, אני רוצה את הכרטיס הכי זול שיעשה את העבודה טוב. (אני מדבר פה על משהו כמו 400-500 שקל, אבל אם אין כרטיסים טובים במחיר הזה, אז יותר). ואגב, איך הכרטיס הזה יתמודד עם תוכן 1080i? כמובן שמדובר ב-AGP

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.