כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי כרטיס GTX460 1 GB ומכיוון שלא קניתי עדיין מסך, חיברתי אותו למסך VGA של מאג עם המתאם שהגיע איתו. ב-WIN7 התצוגה של הטקסט אינה חדה וברורה כמו במחשב ישן עם כרטיס בעל יציאת VGA (אני מסה לצפות ברזולוציה 1024X768). . סרטים/וידאו נראים מצויין. מה לדעתכם הבעיה והאם אוכל לפתור אותה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר החדש של 163.71 NVIDIA ועכשיו אין לי במאפייני התצוגה אפשרויות של הכרטיס, במקום זה יש לי כזה לחצן לעבור ללוח בקרה של NVIDIA שהוא ממש ממש לא נוח אז אם מישהו יכול לעזור לי להחזיר את מה שהיה תודה!
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש באתר ולא מצאתי תשובות רלוונטיות לשאלש שלי... רק קניתי מחשב עם כ מסך עם TV-OUT (היציאה היא S-VIDEO). ב-TV שלי יש רק כניסות audio\video. אז מה שניסיתי לעשות זה לחבר בעזרת קבל - יציאה של S-VIDEO במחשב אל הVIDEO-IN ב-TV (וזאת כי יש רק בננה אחת בקבל). העברתי את הארוץ ל-AV וזה משום מה לא מראה כלום. איפה אני טועה?
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחבר את המחשב שלי למסך טלויזיה בעל שקע HDMI, משקע DVI בכרטיס המסך עם מתאם ל HDMI. כרטיס המסך שאני משתמש הוא GTX 560Ti, שכעיקרון יש לו גם שקע Mini Hdmi שאולי היה עוזר, אבל לצערי הוא נשבר. העניין הוא שבאופן החיבור שמתואר למעלה, אני לא מקבל תצוגה עד תחילת העליה של ה Windows. כדי בכל זאת לראות את התצוגה שבאה לפני העליה של הWindows, אני נאלץ לחבר מסך עם DVI אל שקע ה DVI בכרטיס המסך. יש איזו הגדרה או אפשרות, שניתן איתה לשנות את המצב הזה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, למי ידוע היכן יש תצוגה מכובדת של מסכי LCD בחנות פיזית באיזור המרכז והשרון? חוץ מאופיס דיפו. :
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש בהגדרות של כרטיסי המסך אפשרות לפרוס תמונה להכפיל אותה וכו' על שני מסכים.הבעייה היא שכשאני מנסה להציג סרט במסך אחד רואים ובשני רואים שחור.כשמבטלים את הסרט חוזרים לראות תמונה בשני המסכים.איך אני גורם לבעייה להסתדר.מערכת ההפעלה היא XP הכרטיס לא חשוב אני יכול להתקין גם NVIDIA וגם ATI .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! מי יעזור לי? יש לי כרטיס RADEON8500LE עם הדריברים 3.5 ושאני מחבר ליצאת ה T.V בעזרת כבל S.VIDEO מתקבלת תצוגה של שחור לבן בטלווזיה. מי שיכול לעזור לי בבקשה אני משתגע ? ;D ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מה ניתן עוד לעשות, כדי להציג בטלוויזיה בצבעים ? ניסיתי כמעט הכל. הכל עבד יופי עד שהתקנתי דרייבר חדש לכרטיס ה- ATI RADEON 9600 PRO שלי מה ניתן לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הי מסיבה כלשהי, זמות האיקונים מופיעים עם רקע כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת. אודה על עזרה בהנחיות כיצד לבטל. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מדובר על משקפיים מיוחדות שבשילוב עם דרייבר למחשב הופך כל משחק עם מנוע תלת מימד לחוויה תלת מימדית אמיתית. זה משתמש בסטריאוסקופיה כלומר יותר תמונה נפרדת לכל עין מזווית שונה ואז המשקפיים מוודאות שהעיניים רואות רק את התמונה הנכונה. https://edimensional.com/product_info.php?cPath=21&products_id=29&osCsid=69ba67ace8795a2468e1cbf1b9552e32 עשו על זה כתבה ב tomshardware ואני חייב להודות שאני ממש סקרן בקשר לטכנולוגיה הזאת. עד עכשיו הטכנולוגיה לא יכלה לעבוד על מסכי LCD אבל עכשיו החברה ב edimensional אומרים שהדגמים החדשים שלהם תומכים גם במסכי LCD. זה נראה מרשים ורק מהתיאורים בביקורת אני מתחיל להזיל ריר. זאת הכתבה: http://www.tomshardware.com/2007/04/10/wall_sized_3d_displays/…
-
- 50 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
הי הכלתתי לקנות כרטיס מסך חדש כי הישן (9600XT) כבר לא סוחב מפרט המחשב שלי הוא P-4 3.0 HT 775 לוח אם של GIGABYTE זיכרון 2*512 של GEIL 400MHZ והכרטיס הקיים הוא RADOEN 9600 XT של ABIT חשבתי על משהוא בסביבות ה 1400 שח מה אתם אומרים אל GEFORSE 6600GT של GIGABYTE ו אל GEFORSE 6800 של ASUS אני ארגיש את האבדל?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כ. מסך למשחקים עד 1000 שח'. לAGP . הנה המפרט Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 3016 MHz (15 x 201) Motherboard Name MSI PT880 Neo-SR (MS-7008) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA Apollo PT880 System Memory 512 MB Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5200 Disk Drive SAMSUNG SP0812C SCSI Disk Device (80 GB, 7200 RPM, SATA)
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
ז"א יש אולם תצוגה ואפשר לראות מה אני קונה ולא ליפול על אזה חתול בשק או בקרטון תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם, Gainward מתכוונת לשחרר גרסא מיוחדת משלה לצ'יפ המיוחל של NVIDIA הלוא הוא הGeforceFX. היא טוענת שעקב הרעש האדיר שעושה הכרטיס נאלצה לבנות מערכת קירור יחודית משלה שמקצצת את הרעש של הכרטיס ל7dB במקום 70dB בכרטיסים שהחברות האחרות מתכוונות לספק. כמה נצטרך לשלם על החמוד? באיזור ה650 יורו (כן כן, לא טעיתי - 650) לינק למסיבת העיתונאים הרשמית
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פרמטתי את C:, התקנתי את הWIN XP מחדש, התקנתי את SP2 והכל עבד טוב ויפה. תמיד (אחרי התקנת הווינדוס מחדש) הייתי צריך להתקין את הכרטיס של SIS315 מדיסק ההתקנה על מנת שאוכל לראות את המחשב בטלוויזיה. כשהתקנתי את הכרטיס (כשבוע לאחר התקנת SP2) קרה משהו והשתנתה הרזולוציה ל800X600 מ-1024X768. אבל הכרטיס עצמו עדיין לא הותקן- אין לו איזכור בPROGRAM FILES או ב"הסרת/התקנת תוכנות" (שבעבר כן היה גם פה וגם פה). יתרה מזאת, אחי גם הוריד בטעות את ה"עדכון גירסה" שהיה באתר של WINDOWS UPDATE, דבר שהוא טעות כי לא רק שזה לא עוזר, זה גם מחבל ביכולת הTV OUT. השורה התחתונה היא שכרגע הרזולוציה לא טובה, הכרטיס לא מותקן, אין TV OUT, נסיון התקנה עם הדיסק המקורי נתקע והוא לא מאפשר SETUP אלא מציג הודעה :…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חברה לא מזמן החלפתי את ה4870 שלי לאחד אחר של גיגה בייט... עכשיו עשיתי פורמט והתחלתי עם מחשב מ0... עכשיו קצת מוזר לי, ב3dmark אני מגיע ל 11K+ משהו קרוב ל12K. קריסס, די נתקע על V high ועלAA בכל דיבור אין... זה נורמלי? ש4870 לא מריץ חלק את הקרייסס הראשון על V high? אתם יכולים לראות את המפרט בפרופיל... הנה וידיאו של הבעיה: תודה!
-
- 61 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
התקנתי את דום 3 ובהגדרות עשיתי שהמשחק יבחר את הרמת פירוט והוא נתן לי רמה בינונית(מדיום). בכל מקרה ההעלתי את הרמה לגבוה (היי) ושמתי ברזולוציה 1024X780 בלי פילטרים ויש תקיעות קטנות מדי פעם וקצת מעצבנות. יש לציין שהיה לי FX 5700LE וברזולוציה 800X600 הוא לא נתקע במדיום מה יכול להיות הגורם לבעיה?? שאלה שניה היא שזמני הטעינה התארכו , האם זה נובע מבעיה בדיסק הקשיח כי הוא משמיע קצת רעשים מוזרים. תודה רבה לעונים!!! SHIMON1
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה. זה הוא השרשור השני שאני פותח פה. אני באמת שבאמת לא בטוח שזה המקום הנכון לפתוח את השרשור הזה, אז אם זה לא המקום הנכון - אשמח לקבל ביקורת =] אז הבעיה שלי היא כזאת. מכיוון שאני חייל ואין לי את הכסף לקנות סופר-מחשב שיריץ משחקים כאלה, אך אני יכול להשקיע קצת כסף ב-HARDWARE. עכשיו הבעיה עצמה היא כזאת : כשאני רץ במשחק למקום כלשהו, קורה הרבה שהמסך פשוט נתקע, ואז משתחרר. ברגע שמופיעים הרבה אנשים במפה. או שהCLIENT מתחיל לטעון את השחקן האחר - יש לי גם FREEZE בסגנון. ברגע שיש אפקטים חזקים הכל גם נתקע. הנה קצת סקרינים של ה-HARDWARE שלי : כרטיס מסך : http://img408.imageshack.us/i/asdfasdfasdfasdf.gif/ כל השאר : http://img204.imageshack.us/i/zxcvasdf111.jpg/ BENCHMARK ב-AQUAM…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפה, אם לא אשמח שתפנו אותי לפורום הנכון היי, קיבלתי טלויזיה חדשה LG 55UK6300Y חיברתי אליה את המחשב שלי עם כבל HDMI2.0 יש לי בעיה כשאני מנגן סרטים של 1080p, התמונה לא עוברת חלק ויש תקיעות קטנות כאלה. אם אני שם רזולוציה של 720p במסך אז עובד בסדר (גם סרטים של 1080p וגם 720p). השאלה ממה זה יכול לנבוע, מהטלויזיה או מהמחשב. זה המפרט של המחשב זיכרון 8 ג'יגה DDR3 אינטל i3 4170 כרטיס מסך nvidia geforce gt 730 (אני יודע שהוא די ישן אבל במפרט שלו אמור לתמוך עד 4K) אז מה זה יכול להיות? הטלויזיה? הכרטיס מסך? אולי המקודד? (אני משתמש בmadvr, אם יש הגדרות מיוחדות שצריך לעשות שם) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברה!!! יש ברשותי radeon 9600 xt vivo ואני משתמש באמצעותו ל Capture מהטלוויזיה. לאחרונה אחרי שתי דקות בערך של הקלטה נתקעת ההקלטה והכל הופף להיות מקוטע בצורה שכבר אי אפשר להקליט. חייב עזרה!!! תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE HD-4850 מהדגם הראשון שיצא עד ליפני יומיים שיחקתי על מסך CRT ברזולוציה של 1280X1024 עים AAX8 ללא בעיות ותקיעות במישחקים לאחר שקיבלתי מסך LCD PROVIEW FP2226W ועברתי לרזולוציה של 1680X1050 במישחק GRID למשל על AAX8 המישחק ניתקע לכמה שניות ואז חוזר למישחק וכך חוזר חלילה אני עים דרייבר 8.12 ומעבד AMD ATHLON 4800+ X2 מה הבעיה ומה ניתן לעשות והאים כרטיס המסך תקול? תודה מראש לכל העונים משה!!!
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ובכן יש לי כרטיס מסך Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9600 (RV350) Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (FHUZ3B0113596) כן זה הכרטיס עכשיו הבעיה הוא שהוא נתקע במשחקים (MAFIA,MOHAA,FARCRY) כלומר הוא פשוט נעצר באמצע וחובה לעשות ריסט עכשיו הקטע הוא שעשיתי את כל הדרכים לפתרון (דריורים נורטון סיסטם ורקס וכל החרטה) ועכשיו אני צריך להחליט בעצם מה לעשות וזה מה שאני צריך לשאול אתכם האם כל כרטיס RADEON 9600 SERIES Secondary128MB יעשה אתה הבעיה הזאת (עם אני מחליף או משהוא) ? האם כדי לפרוש ולחליף לכרטיס מסך אחר אם כן איזה ? כמה יעלה ? האם לעוד אנשים יש את הבעיה הזאת עם…
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול רציתי לראות טרילר של הסרט החדש AVATAR באיכות 720P בהתחלה רציתי לראות אותו דרך האינטרנט ואז ראיתי שיש תקיעות אז הורדתי אותו. גם כשפתחתי אותו כקובץ על המחשב היו תקיעות ואז בדקתי ושמתי לב שיש הרבה עומס על המעבד. האם המעבד שלי מהווה צבר בקבוק או שזו בעיה אחרת? המפרט שלי בצד אני עובד על WIN7 ו 9.12 תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס מסך Sapphire ATI HD6850, 1GB GDDR5, אך לאחר ההחלפה יש לי בעיה, המחשב ניהיה יותר איטי ממקודם, גם במשחקים יש המון תקיעות שמתי לב בפאנל של הכרטיס מסך מהירות הליבה יורדת ל250MHz למה? והחום די גבוה 52 והייתי רגיל לסביבות ה40 בHD4850.. החלפתי את הכרטיס מסך שהיה לי HD4850, והבנתי שאמור להיות הבדל די גדול בין שניהם, שחיפשתי פה עבור אותה בעיה ראיתי גם עוד בחור שיש לו בעיה אבל לא מצאתי שם תשובה. המפרט של המחשב שלי: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz@3.5GHz Gigabyte GA-EP43-DSL3 6GB DDR2 800Mhz Corsair 550VX 41A עשיתי טעות שהחלפתי?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-