כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
האם זהו הפורום המתאים לקבל המלצה על מסך? ואם כן, בתקציב של 1000-1200 האם ניתן למצא מסך טוב 19'?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר טלוויזיה במקום מסך למחשב עם כרטיס Radeon 9600XT של Sapphire, בכרטיס יש יציאת S-Video בעלת 7 פינים, כשחיברתי אותו לטלוויזיה עם כבלS-Video לRCA של 4 פינים קיבלתי תמונה רק בשחור לבן, צפוי יש לומר אז הלכתי וקניתי כבל חדש של S-Video לRCA שיש בו 7 פינים, עכשיו כשאני מחבר את הטלוויזה לכרטיס מסך דרכו אני לא מקבל תמונה בכלל מהמחשב בטלוויזיה, מישהו יכול לעזור בבקשה? אני כבר נואש, ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו לבד. חשוב לציין שאין לי בטלוויזיה כניסת S-Video, רק RCA. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אבא שלי החליט שהנה קונים טלוויזיה (אמרתי לו שעדיף lcd על פלזמה, אם יש לכם הערות על זה ונימוקים אני אשמח לקבל): אנחנו מתכוונים לקחת אותה במכרז בוואלה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1721849 והנה הדף מוצר שלה בזאפ: http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=244943 השאלה זה אם שווה? וגם הסברים על פלזמות ו-טלוויזיות lcd ההבדלים ביניהם ומה עדיף יתקבלו בשמחה. בתודה איתי. נ.ב : היא מיועדת לסלון. עריכה: יש גם את ה-lg הזאת: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1722657 וגם את זאת: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1721272
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין גרסה BETA של המשחק Hellgate וקיבלתי שגיאה שהכרטיס שלי לא תומך בגירסא 1.1 הורדתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס מסך (28 לספטמבר). שניסיתי להריץ Shadermark קיבלתי הודעת שגיאה (מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
איזה בעסה!!! יומיים אני מנסה לפתור את הבעיה של dual view אצלי ובסוף גיליתי שברגע שאני מסיר את הסימן של SLI אני נמצא ב-dual view וברגע שאני מסמן אז ה-dual view מפסיק לעבוד..... :'( מה הקשר לעזאזל!! איזה באסה.. ממש מרגיז. בגדול אני רוב הזמן בדואל כאשר אני באינטרנט..... אבל חשבתי לשחק לדוגמא ומסך השני האינטרנט או לא יודע מה.. אבל עכשיו אני יצטרך כאילו להתפשר ולוותר על SLI כשאני ב-DUAL VIEW או פשוט לשחק ב-SLI ולא להיות ב-DUAL VIEW... אוף!! אם מישהו יודע מה לעשות או רעיונות... פליז.....
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצא הכ.מ. הנ"ל?? אני מחכה לו כבר הרבה זמן, מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי מסך MAG עם גלגלת שאפשר לכוון את הצבע וכל האפשרויות.... אבל שאני רוצה לסובב את הגלגל הזה כדי לכוון את הגודל של המסך או כל אפשרות אחרת כתוב לי על המסך הדבר הבא: "KEYLOCK" ואני לא מצליח להכנס כדי לכוון.... אם מישהו יכול לעזור לי אני ממש יודה לו......
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל להעביר קלטות וידאו ישנות למחשב שלי, אז בשלב הראשון אני מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה/לכידת וידאו טוב .משהו במחיר סביר ואיכותי. בנוסף ,הייתי שמח אם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים שמסבירים איך לבצע לכידת וידאו ואיך לשפר את איכות התמונה והסאונד של הסרטים תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=29023&gsid=10-4 האם יש למישהו אינפורמציה על המסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
"8.3 האם יש סיכון בהתקנת הדרייברים הללו? הדרייברים הללו מפותחים כבר הרבה זמן והם אמינים. אבל חשוב מאוד לזכור כי הדרייברים האלה אינם נתמכים ומאושרים לא ע"י מייקרוסופט ולא ע"י חברות כרטיסי המסך. כאשר מתקינים את הדרייבר ומשהו כן יקרה, לא תוכלו לממש את האחריות להם אתם זכאים." איך הם יכולים לגלות את זה ? ואם מדובר בבעיית חומרה אם לא אמורים ליכנס למחשב שלי הכי הרבה מכליפים כרטיס ובמיקרה אם זה בעייה במרכת אני יוכל לפושט לימחק את הדריבירים נכון?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מקווה שקיימים כאלה בארץ, חיפשתי ב-froogle ובקושי מצא לי משהו. זה כנראה הפתרון היחיד שלי ל-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237445.0 :'( תודה מראש על הכל
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש מסך שאני חולם עליו בלילות. המסך הוא LL 151 LCD (משהוא כזה, השם לא מדוייק) זה מסך LCD התלת מימדי הראשון, של SHARP. לאחרונה ראיתי שהוא נעלם מכל מיני מקומות שאפשר היה לקנות אותו. יש לי שתי שאלות (לא בהכרח בסדר הנכון). ראשית, איפה אפשר לקנות מסך חדש כזה בישראל או לייבא לישראל? שנית, האם כדאי לקנות את המסך הזה? האם הטכנולוגיה עוד בחיתוליה? האם ייצא בעתיד הקרוב גירסת משופרת של המסך הזה? כי אני ממש חולם על המסך הזה, ממש רוצה לראות תלת מימד אמיתי, לשחק בQUAKE2 בתלת מימד אמיתי נראה לי חלומי! תודה!
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המפרט הבא : Presscot 3.2ghz 1gb dual ( 2*512) x800 GTO PALIT asus P5P800 ויש לי בעיה כי הכרטיס שלי לא נתמך על ידי ATI בהאצת וידיאו (Blu Ray , Hd DVD ) אז אני צריך כרטיס חדש באפיק AGP שיתן לי להפעיל את הסרטים עכשיו קראתי בקורת על ה x1950 agp והיה רשום שם שהמעבד עבד על הגבול כאשר בדקו וידיאו h.264 אז השאלה שלי היא אים אני קונה x1950 זה יתן לי להריץ blu ray ללא איבוד פריימים ? אני לא משחק בכלל אז הקטע של המשחקים לא רלוונטי ואין לי כסף למחשב חדש תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס TV כדאי לקנות לא משו יקר אלא שאני יוכל לחבר את הממיר של יס ולראות במחשב ואולי להקליט למחשב
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
האם סמפרון 2500 בסוקט A ימצה את יכולותיו של ג'יפורס 6600gt agp או שמא יהיה צוואר בקבוק ויכולות הכרטיס לא יבואו לידי ביטוי במלואן ? או בקיצור , האם amd64 3000 עם כרטיס זהה ייתן ביצועים גבוהים יותר בצורה ניכרת במשחקים ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס TV עד 300 ש"ח, אז תציעו את הכי טוב ;D תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, כאשר אני שם את המשחק cod2 לדוגמא על רזולוציה הכי גבוהה,התזוזה היא איטית כזו כאילו זה עובר פריים כל שניה. האם הגיוני עם כרטיס כזה? או שאולי הבעיה בזיכרונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אתמול המליצו לי פה בפורום על כרטיס מסך 1950XT בשביל התוכנות שאני עובד איתן שהן תוכנות תלת מימד ובשל מסגרת התקציב שלי אני רק רוצה לדעת האם ההבדל בין ה 1950XT ל1950PRO יהיה משמועתי בשבילי והאם החברה POWERCOLOR היא באמת חברה של כרטיסים טובים?[br]פורסם בתאריך: 8.09.2007 בשעה 19:25:28 ??
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם המסך הזה מתאים למשחקים? עריכה: אני חושב שעדיף שאני ישאל בפורום LCD, אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה וקיוויתי לקצת עזרה, אני מעוניין בלרכוש כרטיס מסך יותר משודרג ממה שיש לי כרגע, כרטיס שיתאים למשחקי מחשב, בסביבות ה 400+- ש"ח. תודה לכל העוזרים. פרטי המחשב שלי: Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: 939N6 System Model: 939NF4G-SATA2 BIOS: Default System BIOS Processor: AMD Athlon 64 Processor 3500+, MMX, 3DNow, ~2.2GHz Memory: 2048MB RAM Page File: 490MB used, 3449MB available Windows Dir: C:\WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DX Setup Parameters: Not found Card…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי אך אני יודע שלא אוכל לקנות את החדש ביותר כי המחשב שלי כנראה לא מספיק חזק בשבילו. המעבד שלי הוא: core 2 duo E4500 2.20GHz זיכרון: 2GB לוח אם: ASUS P5GC-MX וכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Nvidia GeForce 8500GT. אני מעוניין בכרטיס מסך הכי חזק שאוכל לשים במחשב בתקציב של עד 600-650 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אני צריך כמה שיותר מידע וכמה שיותר מהר על שני הדברים האלו: Dazzle DVC-80 או שאת: Dazzle DVC-90 אני רוצה שיקליט לי ברמה שקרובה ל-DVD כדי שאני אצרוב ל-DVD. אני לא יודע מה יותר שווה לקנות. אני צריך להביא תשובה לחבר שלי שטס לחו"ל שיביא משם. איזה יותר ממולץ להקליט ל-DVD?? אם אתם לא חושבים שהם ממש טובים אז תביאו לי משהו שיהיה טוב עם המחיר שלו אבל שלא ירקיע שחקים!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! חבר שלי רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלו (radeon 9600 ) לlcd "samsung la32r51b (גם לtv וגם לכרטיס מסך יש יציאה של dvi ) לצפייה בסרטים איזה כבל אתם ממליצים לי לרכוש ? ומה המחיר שלו ל 3-4 מטרים ואיפה אפשר לרכושו? תודה רבה מחכה לתגובות
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-