עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחפש כרטיס מסך לעריכת ווידאו מקצועית עד 1800 K

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  2. נא למחוק הנושא נמצא בפורום מסיכ LCD

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by xcalibur,

אהלן, יש לי כרגע שני 260 GTX שמחוברים ב-SLI בלוח אם שתומך ב-3 WAY. רק רציתי לראות שאני מבין נכון, האם יש לי אפשרות להוסיף כרטיס שלישי שהוא לאו דווקא 260GTX ולהפוך אותו לכרטיס ייעודי ל-PHYSICS? תודה מראש, X

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by Oranili,

יש לי מחשב ישן שמתי בו GEFORCE FX INNO3D 5200! יש לו יציאת TVOUT הכבל של הSVIDEO שלי לא מתחבר לשם .. איזה כבל אני צריך בשביל TVOUT? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by שון,

שלום חברים אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך אני מתלבט אם לקחת RADEON 9600 XT או RADEON 9800 PRO .שני הכרטיסים 256MB . כי אני יודע שה 9600XT בעל שעון של 500MHZ ו ה 9800 PRO בעל שעון קטן יותר בוודאות האם על שניהם אני יכול להריץ את כל המשחקים הכבדים כמו FEAR ועוד. בבקשה עזרה ...

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by EyalOnn,

אם אני קונה לוח אם של astrock שיש לו תמיכה בpci-e*4 ואני קונה את הx1950xt או את הx1950pro, כמה זה ישפיע לי על הביצועים הגרפיים לעומת אם היה לי pci-e*16?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  7. כרגע יש לי 6800 128M הרגיל, הבעיה איתו שהוא AGP.. ואני משדרג מעבד ולוח חדש, אז זה מגביל אותי, ואני לא מעוניין בלוחות המשולבים, מפני שתמיד הוא הAGP איטי או ה PCIE בכל מקרה אני צריך כרטיס מסך שיהיה יותר טוב ממה שיש לי, אבל גם יהיה PCIE, ושיהיה הכי זול שאפשר, ראיתי שהמחירים הם בסביבות ה 300.. ואני לא יכול להרשות לעצמי יותר מדי כרגע, לכן אני קונה כרטיס זול והוא יהיה זמני... ואחליף אותו אחרי שארוויח קצת כסף בחופש חח + המחירים ירדו קצת.. תודה!!!!

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by saar3,

הכותרת אומרת הכול

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  9. אני חייב להתייעץ בימים הקרובים אני הולך לקנות כרטיס מסך עכשיו התקציב שלי הוא ש"ח 1200-1300 מקס' עכשיו מצד אחד יש את חבר של אבא שלי שיכול לסדר לי X1950XT 512MB ב-1200 ש"ח 200 שקל יותר זול משאר השוק בארץ לכרטיס הספציפי הזה... האם יש עוד אפשרויות? (יותר שוות או משתלמות...?) ואיפה אפשר להשיג את ה-X1950 CF הוא נכחד מהשוק או משהו? כי לא מצאתי אותו בשום חנות כי זה ממש משתלם X1950XTX באלף שקל...

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by Or_s2006,

שלום! רציתי לברר איזה מבין 2 הכ.מ הבאים יותר שווה לקניה BFG NIVIDA 8800GTS 640Mb או HD2900Xt של Gcub(משהו כזה) אז ככה כנראה שזה הולך להיות המפרט שלי Intel Core 2 Duo E6600 Box GIGABYTE GA-P35-DS3 Western Digital WD2500AAKS 250GB G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 GeCube ATI RADEON HD2900XT 512MB HDMI PCIe Enermax Liberty 500W NZXT Trinity

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by adfx166,

בכול פעם שאני מנסה לראות סרט במחשב אני רואה זאת בצורה מאד מטושטשת. ניסיתי להוריד דרייברים חדשים לכרטיס מסך שלי( geforce 7950GT) אך דבר זה לא שיפר את איכות הוידיאו. מה ניתן לעשות ע"מ לראות בצורה חדה וברורה. אשמח אם תוכלו לענות לי על שאלתי.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by lmlm,

אני חישפתי שעות בגוגל ולא מצאתי זכר ל CF. לפי מה שאני יודע, כל הכרטיסים יכולים לעשות CF X1XXX ? אם יש אפשר קישור למכירה? כנ"ל לX1800XT 256MB תודה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  13. Started by darq,

זו פעם ראשונה שקניתי כרטיס של ATi אז אני לא ממש יודע הרבה על CCC כשסמן העכבר מעל האיקון של ATi אני מקבל מידע על הצבעים ועל הרזולציה שאני משתמש ובנוסף עוד 0 שנראה לי ששם אמורה להיות מוצגת טמפרטורת המעלות שלי. אבל זה לא פועל , יכול להיות שאני טועה, וזה משהו אחר לגמרי? אגב אני מודע שאני יכול לראות את הטמפרטורות דרך ה Overdrive אבל אני חושב שזה היה נחמד אם הייתי יכול לראות גם ב Tooltip ועוד דבר יש עוד איזו תוכנה שאני יכול לנטר טמפרטורות איתה Tray לא כולל אוורסט. אגב יש לי HD4870 תמונה מצורפת :

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  14. האם כדאי לחבק אותו לספק מאשר שיקבל תמתח מהלוח אם?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by alia,

שימושים:משחקים בינוניים(לא כבדים) תקציב מקסימלי 500 שקל-לא משנה לי ati או nvidia אין דרישות מיוחדות מלבד המשחקים-החיבור הוא pci-e intel e6300 512mb/ddr667 (בתכנון לשדרג ל 1024 בקרוב) ועוד שאלה בבקשה,יש לי ספק כח גנרי מה הסיכונים שבזה והאם כרטיס המסך יכול לתפקד כי כרגע אין לי תקציב להחליף ספק תודה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  16. Started by navk2,

יכול ליהיות דבר כזה ? בדקתי בבאנצ' של FEAR ואין הבדל אבל ב TITAN QUEST אני כמעט בטוח שיש הבדל.. שום AA\AF לא מופעל ואין שום אופציה מיוחדת, הגיוני ? הייתי סוגר אותו וזהו אבל אני צריך את השליטה שיש לו על המאוורר, אולי יש תוכנה שרק שולטת על המאוורר של הכרטיס ? תודה.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by davis5,

תודה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by ZaKeN17,

תודה מראש. ראיתי שיש את ה8500GT יש מתחרה מATI ? או שעדיין לא יצא?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  19. Started by tgen,

יש לי רדאון 9100 ולאחרונה כשאני משחק במשחקים (לא יותר מידי) כבדים המשחק נתקע, יוצא לשולחן העבודה ומופיעה הודעה: "VPU Recover איתחל המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" (לא היה כתוב מספר בעיה והכרטיס מסך מעודכן) אז מה יכולה להיות הבעיה?? חוץ מזה שיכולה להיות בעיה בכרטיס מסך חשבתי שאולי יש מצב שאחד מכרטיסי הזיכרון שלי אולי נדפק (256MX2).. ממה סביר להניח שהבעיה נובעת ואיך אפשר לטפל בה... תודה מראש לכל המגיבים...

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by arkzai,

היי אני צריך כרטיס גרפי לעיצוב גרפי עריכת סרטים אפקטים ובעתיד גם תלת מימד איזה כרטיס מסך אתם ממליצים רק לעבודה לא למשחקים תקציב של 700 פלוס ועדיף מינוס תןדה

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  21. אודה לכם אם תוכלו לשתף אותי בביצועים שלכם עם הכרטיס ועל איזה הגדרות אתם משחקים במשחקים: nfs pro street f.e.a.r boishock cod 4 jericho moh airborne תודה רבה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  22. Started by avi2014,

שלום! יש לי x1900 ויש לי avivo שהבנתי שהוא קשור לחיבור לטלווזיה/ממיר.. עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל לראות סרטים מהמחשב לטלוויזיה(זה אפשרי??) בכל אופן קיבלתי עם הכרטיס מסך 7000 כבלים ואני ממש לא מבין מי מהם אמור להתחבר לממיר..... מישהו יכול להרחיב על הנושא, תודה!

23. Started by Abitk,

אני קונה מחשב למשחקים בשווי 4000 ש"ח לאחר התלבטויות החלטתי ללכת על הכרטיס מסך X1950PRO שאינו תומך DX10 הבנתי שיש בכרטיסי מסך משהו שנקרא SMARTSHADER(תקנו אותי אם אני טועה..) שזה בעצם ההתישנות של הכרטיס...האם זה רלוונטי לסוג כרטיס הזה והאם זה אמור להוות שיקול...??

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  24. יש לי מחשב נייד HP 6515 עם כרטיס מסך 8400. אמור להיות מחשב טוב ויש לו אפילו יציאת HDMI!!! אבל:: כשאני מחבר את המחשב דרך ה SVIDEO לטלויזיה אני מקבל תמונה בשחור לבן. נבדק על כמה טלויזיות ועדיין אותה תוצאה. מה אפשר לעשות כי זה ממש מבאס וקניתי את המחשב גם לצורך חיבור לטלויזה. יש איזה שהם עצות? ??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by MatrixDevil,

יש לי nvidia 5200fx amd 2.8 2.2 Ghz asus a7n8x delux 512mb ram יש לי בעיה גדולה מעוד עם FPS בCSS אני משחק על 640 480 והכול על LOW אבל עדיין יש לי FPS חרא בערך 30 חשבתי לקנות כרטיס מסך AGP איזה כרטיס מסך עד 600 יתאים? ושיחזיק מעמד לפחות כמה שנים? תודה רבה לכולם

דיונים חדשים בפורומים