עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה שיש מין כתם חלש כחול כזה על המסך זה לא מסך דק זה מסך רגיל והמסך לפעמים עושה מין ציפצוף מרגיז ורק שאני מכבה את המסך הצפצוך לפעמים נפסק אבל הכתם כמר כמה ימים אפשר איכשהו להעלים אותו ? \תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by mike-mt,

שלום! הרצתי תוכנה 3DMARK על המחשב שלי, ואני רוצה שתבדקו לי את הנתונים אני לא הבנתי שם כלום אז, מקווה שתגידו לי אם משהו לא בסדר הינה לינק: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=8134131 ובכלל, מה עושה התוכנה הזאת? כאילו בודק את המחשב? מה בדיוק הוא בודק? תודה!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. דבר כזה שכתוב עליו[ CROSS FIRE[MOLEX ויש לו שתי כניסות .קודם כל מה זה? ואם צריך לחבר אותו?לכרטיס

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by Big_Guy7,

חבר שלי קנה מחשב חדש: E6400 P5B DLX 7600GT 1GB Ram המחשב הגיע היום ויש איזה הודעה בקשר לכרטיס מסך, ולא ממש הבנו מה זה. צירפתי קובץ, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  5. Started by Oz.,

בס"ד בעת שאח שלי משחק במשחק Medieval II Total War יש לו ארכיפקטים (לא יודע אם אני מאיית נכון)... אם אפשר עצות איך לפתור את הבעיה אשמח. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by roco,

שלום לכולם, אחרי עזרה רבה מכולם קנייתי בסוף את ה ATI1950PRO אבל הוא רושם לי הודעת שגיאה. "CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ץ אנו מתנצלים על אי הנוחות." איפה שקניתי שם התקינו לי את הדרברים וניסית להתקין את הדרברים שוב אבל זה לא עזר. הודה לכם אם תוכלו לעזר לי

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by Director,

שלום לכולם . יש לי 2 שאלות על הכרטיס : הבאנדל של הכרטיס הוא כמו של פאליט / סאפיר ולגבי הקירור שלו הוא גם כמו של ה סוניק ? תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. במחשב שלי מותקן לוח אם של MSI מדגם PM8PM-V עם סלוט AGP1. כרגע מותקן בו כרטיס SIS 315 אני רוצה לשדרג לכרטיס עם יציאת DVI, לצורך חיבור מסך מתקדם יותר ממה שיש לי כרגע השימושים הם בעיקר עיבוד תמלילים בצורה מסיבית מאוד (הרבה שעות ביום) וגלישה באינטרנט, לא משחקים במפרט של הלוח כתוב שהוא תומך AGP בתצורות של X4 ו-X8, אבל רק ב-1.5V ולא ב-3.3 איזה כרטיס הכי יתאים לי? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  9. יכול להיות בגלל שאין לי DRIVER ל VISTA? או שזה יותר חמור , כי לא עשיתי OC ובמאמץ הכרטיס לא מגיע ל55? יש סיבה אחרת, המשחק הוא HEROS 5. (זה לא הספק יש לי CORSAIR HX520).

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  10. היי לכולם, יש לי מחשב ישן מאוד עם כרטיס מסך ATI שיש לו 16MB או 32MB השאלה שלי היא כזאת, אם אני רוצה לקנות לו מסך דק של 19 או 20 אינץ רחב האם אני אוכל להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך? המחשב הזה מיועד רק לגלישה וכמו כן לראות סרטים... אני אריץ על המחשב מערכת הפעלה XP. תודה על העזרה, פיטוס.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by xavi,

מחפש כרטיס מסך באפיק AGP 8 . חשבתי על ה ?Radeon X1600 PRO 256MB עולה 730 ש"ח ב KSP . יש עוד המלצות , שיפורים ?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  12. אני צריך כרטיס טלויזיה טוב שיאפשר לי להקליט שידורים מהממיר הדיגיטלי של הוט, שמתסנכרן טוב עם המערכת של הוט ושאני יכול לתכנן בו הקלטה מראש. אם יש לי טלויזית LCD וכרטיס מסך geforce 8600GTS האם אני צריך כרטיס טלויזיה נפרד כדי להקליט, או שאני יכול לחבר את הממיר או האלויזיה ישירות לכרטיס המסך וזה יספיק?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך שלי {asus 8800gt} ואינני יודע איך עושים את זה ואינני יודע אם זה בכלל אפשרי ? אם זה אפשרי אז הייתי רוצה דרך פשוטה ויעילה באיך לעשות את זה תודה למתעניינים ולעוזרים בברכה ארז

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 6600GT ויש לו יציאה לחיבור לטלוויזיה[ראה תמונה] 1.איך קוראים לחיבור הזה(אני חשבתי S-VIDEO) אבל הוא לא מתאים 2.איפה אני יכול להשיג אותו(אין לי אפשרות להשיג את המקורי) תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 15.05.2007 בשעה 01:25:22 חברה מצטער על הספאם אבל התבלבלתי בתמונה.[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  15. Started by Axel Foley,

יש לי כרטיס 6600GT של ג'יגבייט שחיברתי לטלוויזיה. הבעיה היא שהתמונה בטלוויזיה לא מתאימה את עצמה לגודל הטלוויזיה. לא רואים את כל התמונה המקורית וכשאני זז עם העכבר התמונה זזה איתו (על הטלוויזיה). עזרה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  16. בוקר טוב, כרגע מותקן אצלי דרייבר 77.72, ויש כבר אחד יותר חדש. האם יש צורך לעדכן? האם זה יעזור או ישפר משהו?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  17. אז ככה בשביל לחבר את הסאונד אני צריך חיבור של מ2 בננות RCA לחיבור של אוזניות ? בתודה איתי

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל, האופצייה הקיימת היא להחזיר את ה - NX7900GT ולהוסיף 150 ש"ח בערך ל - 8600GTS? מה מבין שניהם עדיף לקחת? או לחלופין: האם כדאי לשדרג? השימוש הוא משחקים כגון: CNC3, COMPANY OF HEROES, ועוד כמה משחקי מרוצים וספורט. אני לא מתכוון להשתדרג לויסטה בשנה הקרובה, ובעוד שנה אני גם ככה מחליף את כל המחשב (לא מדובר במחשב שיש לי במפרט שמפורסם פה, מדובר במחשב אחר), בתודה מראש לכל העוזרים.....

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by zaroor,

שלום לכם אני צריך לעזור למישהו לקניית כרטיס עד סכום 370 שח ל- AGP X8 מה ההמלצה שלכם מחשב 2.8 1.0 זיכרון

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  20. מה ההבדל בין כרטיס 254mb לבין כרטיס 512mb בהעלאת משחקים? האם ההבדל משמעותי? איזו השפעה תהייה לכרטיס בעל מעט mb על הרצת המשחק? ומה אתם ממליצים האם לשים דגש על כך בקניית כרטיס midclass?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by Yaniv_sosner,

בקרוב אני חושב שאני יקנה את הכרטיס מסך הנל. רציתי לישאול כמה W הוא צורך ? כי יש לי ספק ג'נרי 450W והוא מספק 20A במסילה של 12V מה אתם אומרים הוא יחזיק ? ואגב עכשיו יש לי את ה X1950PRO 256MB (אתם יכולים ליבדוק לי כמה W גם הוא צורך?) והוא מחזיק אותו ללא בעיות. ואגב אם יש לכם סקירות על הכרטיס מסך GF9600GT אתם מוזמנים להביא לפה. תודה מראש יניב.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. שלום חברים, אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה ובמקביל גם כרטיס DVR, השאלה היא: האם אפשר לצפות בטלויזיה דרך כרטיס הDVR ולחסוך את הכרטיס טלויזיה? תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  23. שלום לכולם להלן שאלה בעבודה בתלת מימד (לא במשחקים) עד כמה משמעותית כמות הזיכרון של הכרטיס. או במילים אחרות האם שווה להשקיע ב 8800gts 640mb או שלא ארגיש בהבדל משמעותי מול 8800gts 320mb אני עובד על מסך 20 אינט'ש ברזולוציה 1280 על 1024 תודה

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by Bashash,

אני אשמח מאוד אם תוכלו להביא מבחני ביצועים או כל דבר אחר... תודה רבה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by idani1983,

קניתי את ה 7800GT בארה"ב ורציתי לדעת האם יהיו לי בעיות לחבר אותו לטלויזה שלי בארץ בגגל שיטות בשידור תודה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.