כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
חברה קניתי כבל TV OUT קראתי מדריךלבעלי כרטיס ATI אבל זה לא נוגע לבעלי כרטיס ATI radeon 9600xt . אז ככה חיברתי את הכבל אני רואה חלקים מהשלחן עבודה אבל אני רואה עם זה גלים ושחור רואה ממש לא בברור ניסיתי להוציא את הכבל אנטנה של הממיר וזה לא עזר . לפי דעתי הכבל מחובר מאוד טוב זה גם מראה לי שזה קולט אותו אבל יש משהו בהגדרות שלא עשיתי נכון עם מישהו יוכל להסביר לי או להביא לי מדריך לחיבור טי וי אוט עם כרטיס מסך כמו שלי הודה לו . תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
סיירתי לי באינטרנט וראיתי שאפר לקיים מערך CrossFire עם שני כרטיסי X1600PRO במחיר של 1500 שקל!! זה לא עדיף על כרטיס אחד (X1900XT) שעולה 2400!!!???????
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שימו לב ההודעה נערכה! ============= לאחר ציפייה שכרטיס במסך יוכל להקליט לי תוכניות היישר מהממיר, נחלתי אכזבה - הכרטיס יודע להקליט רק בפורמט NTSC !! (בארץ שיטת השידור היא PAL) אין שום אפשרות לשנות את שיטת השידור בה הכרטיס יכול לעבוד? עדכון דרייבר או משהו? או אולי אפשרות יצירתית אחרת? למשל לחבר בין המחשב לטלוויזיה (ולא לממיר) ושהטלוויזיה תוציא תמונה בNTSC אודה לעוזרים ============ הבעיה הייתה בהגדרות, התברר לי שניתן להגדיר גם הקלטה בפורמט PAL. מנהלים, אפשר למחוק את ההודעה או להשאירה כדי לתת לאחרים ללמוד מהטעויות :
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי את המסך LG F900P שהוא מסך CRT מעולה עכשיו אני החלטתי לחבר אותו בחיבור איכותי יותר .... ויש 2 חיבורים שאני לא מכיר.... מאחורי המסך יש לי את החיבורים האלו : RGB- כלומר קומפוננט שידוע כאיכותי ביותר בחיבור זה ישנם 3 חיבורים VD- אין לי מושג בחיבור זה ישנו חיבור 1 COMP. HD - גם אין לי מושג... בחיבור זה ישנו חיבור אחד מישהו שמע על 2 החיבורים האחרונים?...משום שאני מעוניין לבחור בהכי איכותי
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום. המעבד עם ליבה מרובעת - q6600, זיכרון 2GB 800 MHZ. העניין הוא שהכרטיס מסך די חלש - geforce 8400gs. אני לא ממש גיימר, אבל אני עורך די הרבה סרטים בתוכנה לעריכת וידאו מקצועית. אני משתמש במערכת הפעלה windows vista ultimate. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב לשימושים האלה, או שצריך לשדרג אותו לכרטיס אחר, נניח geforce 9600 gt. יש לי ספק כוח 300W, האם הוא יכול בכלל להחזיק כרטיס כמו ה-9600gt? אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי אותו ורציתי לדעת אם הוא הגורם לבעיה יש לי קירטועים ו FPS נמוך ועוד בעיות HEC-425VD-T http://www.compware.co.il/emall/product.asp?pc=66628&af=10
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי, יש לי ויסטה 64, ולפי מה שהבנתי אנוידיה עדיין לא ממש טרחו להוציא דרייור לVIVO שלהם לויסטה בכלל, אולי יש דרייור צד שלישי שעושה את העבודה? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן כמעט שנתיים, עם לוח אם של GigaByte ga-m55plus-s3g, מעבד 64bit של AMD כפול ליבה. כרטיס מסך Geforce 7300 GS 512mb עם חיבור pci-e (אם אני לא טועה) המחשב עובד עם XP SP3 זיכרון 2GB DDR2 667Mhz ומסך של neovo דגם f-419. אני רוצה להתחיל להתעסק עם עיבוד של וידאו ותמונות, וכרגע המחשב לא ממש עומד בעומס. איזה הצעות יש לשידרוג של הכרטיס מסך, והאם יש משמעות להגדלה גם של הזיכרון ל3GB או 4GB? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
נגיד בעוד כחודש אחרי שיגיעו הכרטיסים של 6600 AGP ולפני הכל יש מצב בכלל שיירדו המחירים...?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי מחשב: CORE 2 DUO 6600 NFI 975X 2GB RAM DDR2 800MHZ ATI X1900 CONNECT 3D 512MB ורציתי לקנות כרטיס מסך נוסף X1900 CROSSFIRE הקטע שאני לא מוצא עכשיו כרטיסים כאלו אלה רק X1950XTX crossfire השאלה האם הם יוכלו לעבוד ביחד (דגמים שונים) ?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם כרטיס AGP 8x עובד על לוח אם שיש בו רק AGP 4x? ??? :
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
מפרט בפרופיל אם זה משנה. קניתי דיי מזמן (שנה פלוס אם אני זוכר נכון) כבל Svideo-Composite. כשקניתי אותו הכל פעל טוב (עם קצת בעיות, אבל בכללי פעל טוב). עכשיו חיברתי אותו, ואני לא מצליח להציג שום דבר על הטלוויזיה. הגדרתי הכל נכון (Multiple display wizard), ובכל זאת כלום. הוא לא מזהה את המסך, ולא קורה כלום גם כשאני מכריח אותו לשלוח אות בלי קשר למסך. מה אפשר לעשות? (דיי דחוף, מה שאני צריך להראות בטלוויזיה יתחיל בעוד שעה בין אם אני אהיה שם ובין אם לאו.) אין לי אפשרות לקנות או להשיג כבל חדש אם זאת הבעיה - היום יום שבת, הכל סגור. תודה, גיא.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לפני כחודשיים קיבלתי ATI ORIGINAL R9800XT 256 אני משתמש בו כבר זמן מה ואני מאוד מרוצה, היום התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI עם התוכנה החדשה שלהם ואני לא מרוצה, הכרטיס מתחמם יותר, מספר האפשרויות יותר מצומצם וכו... שמעתי גם שכדאי להתקין את הדרייברים של "אומגה" כי הם מנצלים את הכרטיס יותר טוב. מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת איזה מפרט של מחשב אני צריכה על מנת לעבוד עם תוכנות עריכה של premiere and avid תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי XFX GEFORCE 6800GT 256 עכשיו הייתי משחק במשחקים וזה... ועכשיו פיתאום אני שם לב כשאני ניכנס ממשחק וניכנס לבדוק כמה מעלות הכרטיס מסך שלי אז הוא עומד על 75 למה זה (וזה עוד בחורף) ומה אני אמור לעשות כדי לתקן את זה תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב,לחבר את הממיר של יס לכרטיס טלוויזיה. מה צריך לבדוק שקונים כרטיס טלוויזיה? איזה חברות מובילות בתחום הזה? ואפשר גם להמליץ ספציפית על כרטיסים. ושתהיה אפשרות גם להקליט... תקציב:350 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים 1.Sapphire x1950xt 256 mb 2.GeCube x1950 pro 512 mb ל1950 pro יש 512 mb - אבל 1950 xt יותר יקר (256mb) אז מה יותר שווה??
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב עוד מעט והחלטתי ללכת על ה88GT.ראיתי כטריס מסך שנדלקתי עליו והוא ה88GT של INNO עם OC טוב מאוד של 10 אחוזים. האם הכרטיס עצמו טוב?הוא מפיק איכות וביצועים יחסית למחירו?איך הקירור שלו? בקיצור אני אשמח לקבל חוות דעת על הכרטיס ולדעת האם הוא יריץ לי משחקים כבדים בצורה טובה?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך.... אבל שיתמוך בדירקסט 10! אבל אני לא יודע מאיפה זה מתחיל השמות לדוגמא:8800,8600 אם תוכלו להגיד לי אני ישמח... [br]פורסם בתאריך: 19.08.2007 בשעה 21:16:29 8500,8600,8800 זה של NVIDI2400,2600,2900זה של ATI לא משנה אמרו לי כבר תודה בכול מקרה!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 8800GT.. עכשיו נגיד וחיברתי הכל ללוח אם.. מה עכשיו אני עושה? צריך קודם למחוק את הדרייבירם של הכרטיס מסך הקודם? למחוק את ה BIOS של הכרטיס מסך הקודם? אם כן איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ.מסך מסוג 7300gt וכרגע מחובר לו מסך בפורמט של (המסך מוכר ומופיע במאפיינים של התצוגה) 3X4 דרך חיבור DVI , אני רוצה לקנות עכשיו מסך בפורמט של 16X9 אבל בדקתי את הרזולוציות שהכ.מסך תומך בהן ואין אף רזולוציה בפורמט של 16X9. האם זה בגלל שהכ.סמך כביכול יודע שהמסך הוא מסוג 3X4 וברגע שאני יחבר מסך בפורמט אחר זה יסתדר או שצריך לשנות הגדרות איפשהוא או להתקין משהו בשביל זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
1) למה ה 7300GS זול יותר (בסביבות ה 500 ש"ח) לעומת ה 6800GS (שהוא יותר יקר מה 7300GS) ? 2) האם הכרטיס הזה ?Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E? יותר טוב מה 6800GS 256MB TV, DVI, PCI-E של eVGA ?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש באתר אך לא חדש בעסקי המחשבים. ברצוני להחליף את כרטיס המסך (9000 pro ) למשהו טוב יותר התקציב הוא עד 500$ אך הבעיה היא ש לוח האם שיש לי הוא p2 titan 533 אשר לפי הנתונים שלו תומך agp x4 . המעבד הוא 2.4 הזכרון הוא 512 333 מגה הרץ למישהו יש תשובה? (אחי חוזר מ ארה"ב בתחילת ינואר)
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-