כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר את הכבלים, PS2 וכו'... למחשב... יש לי משהו בתקציב הזה? ואם אני מחבר את ה PS2 לדוגמא, אני יכול להוציא באמצע משחק PRINT SCREEN או לצלם וידיאו עם תוכנה שמיעודת לצילום המסך נכון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אני מבקש חוות דעת לגבי כרטיס מסך: י Gecube ATI Radeon HD2600XT HDMI 512MB PCIe חשוב לציין שאין לי צורך בהרצת משחקים כבדים אלה די סטנדרטיים כגון pes5, fifa 2006 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
קודם כל קישור לרקע, מתוך פורום ווינדוז: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331001.0 אני החלטתי- די. אני אתקין את הדרייברים כמו שצריך. גם ד"א, האם אין מצב לדרייבר, שמעדכן את עצמו? עם כל הקטאליסט והאשרויות שיש בו, עדכון אוטומטי הם לא חשבו שצריך?[br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 15:47:24 מצטער על ההקפצה, זה חשוב. בהתחשב בבעיות השונות שצצו עם הדרייברים, האם יהיה הכי נכון להתקין רק את הדרייבר ללא הקטליסט? או שהקטךיסט חשוב להפעלה הנכונה של הכרטיס? כי מה שהוא מוסיף זה בעיקר תמיכהל דברים שאני לא ממש צריך- הגדרות פילטרים (אני מעדיף להתעסק באלה בתוך המשחק), וכל מיני תוספות של HD (אין לי שום מכשיר תומך HD בבית).
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי מחשב P3 שאני רוצה להפוך לנגן סרטים סלוני הבעיה שאין לו AGP רק PCI רגיל. איפה אפשר למצוא כרטיס מסך PCI עם יציאה וידאו RCA ? תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
קודם אני אתן את הייעוד, ולאחר מכן את התקציב. יש לי מעבד P-4 2.6Ghz HT עם OC ל-3Ghz. יש לי 1.5 ג'יגה זכרון. יש לי כרטיס מסך GeCube Radeon X1650 512mb AGP, שבספקס רשום שהוא תומך HD. כאשר אני צופה בתוכן שמקודד ב-X264, ברזולוציה של 720p, התוכן נראה מקוטע ואינו מציג היטב. יש לי מסך 19 אינץ' LCD שמחובר ב-VGA. איזה כרטיס מסך לדעתכם יריץ לי את התוכן הנ"ל, בלי יותר מדי מעמסה על המעבד? ולגבי התקציב, אני רוצה את הכרטיס הכי זול שיעשה את העבודה טוב. (אני מדבר פה על משהו כמו 400-500 שקל, אבל אם אין כרטיסים טובים במחיר הזה, אז יותר). ואגב, איך הכרטיס הזה יתמודד עם תוכן 1080i? כמובן שמדובר ב-AGP
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כמו קודם אני מדבר על החזק בינהם לא המישתלהם תודה!!
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
,PX8800 GT Extreme, PX8800 GT,PX8800 GT 256MB איזה מהם יתן לי את הביצועים היותר טובים מי בין שלושתם או מה עדיף מיהם? תנו תשובה לאחת השאלות או שתיהם
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קניתי כרטיס X1600 עם יציאת HDMI וחיברתי אותו לLCD החדשה שלי (טושיבה 32") עם גירסא 6.10 נאי מצליח לראות תמונה טובה בHDMI ובVGA (1360*768) אבל יש בעיה אחת שאם אני מכבה את הטלוויזיה(SOFT OFF) אז כאשר אני מדליק אותה מחדש, הוא לא מזהה את האות של הHDMI מהמחשב ואני צריך פיזית לכבות ולהדליק את הטלויזיה (הוצאה והכנסה לשקע) כדי שיזהה את האות של הHDMI ויציג תמונה (חלקה ומעולה - מרוצה ממנה). ניסיתי היום את הדרייברים 6.11, עשיתי הסרה בעזרת הADD/REMOVE PROGRAMS והתקנתי את הדרייברים החדשים. התוצאה היא שברגע שאני מחבר את הHDMI למחשב, התצוגה מתחילה להבהב, כלומר - הוא מציג תמונה לשניה, ואז מסך שחור ואז תמונה לשניה וכך הלאה והלאה. זה קורה בשני התצוגות בטלויזיה (חיברתי את הכבל VG…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
-
שלום, איזה גודל של מסך מומלץ לעבודה עם תוכנות תלת מימד ? (כרגע יש לי מסך 17 אינ'ץ שמן, בן 4.5 שנים, רזולוציה 800x600, והעיניים כואבות לי לאחר שלושת רבעי שעה של עבודה על 3ds max, האמת היא שגם אם אני לא עובד על max, או סתם גולש באינטרנט הן כואבות אחרי זמן דומה). תודה לקוראים moshe
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי 7900GT SONIC 512MB ליבה 550 זכרון 1320 עובד ב OC קבוע עם קירור של ZALMAN 600/1320 מחר מקבל MSI 8800GTS 320MB מסתבר שהוא מגיע ישר מהיצרן על 575/1700 במקום 500/1600 וגם משחק COH מלא עם CD-KEY לאינטרנט תמונה מהיום בהמשך תהיה גם תמונה מהכרטיס החדש לשם השוואה נ.ב יש לי מסך 22 של ASUS כן ה EMULE עובד ברקע [ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 2000 ש"ח. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איזה מהמסכים הדקים האלה עדיף לשימוש עיקרי של אינטרנט ודברים כאלה, וגם לקצת מהמשחקים החדשים מידי פעם וצפיה בסרטים? LG 1730 S המסך הזה בעל 12m SONY SDM- 73S המסך הזה בעל 16m סה"כ המפרטים דיי דומים חוץ מהזמן תגובה.. אם יש למישהו אחד מהשנים אשמח לקבל המלצות... ומחירים.. תודה אנשים..
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
נגיד בעוד כחודש אחרי שיגיעו הכרטיסים של 6600 AGP ולפני הכל יש מצב בכלל שיירדו המחירים...?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
כפי שקראתי ב ynet ייצא בימים הקרובים כרטיס מסך חדש בעל ליבה כפולה שיהיה הכי חזק בשוק Radeon HD 3870 X2 ובקרוב ייצא גם לאנבידיה גם כרטיס GeForce 9800 GX2 רציתי לשאול האם כדיי לי להשקיע בכרטיס הזה יש לי מפרט כזה msi neo p35 e6600 intel c2d 3x1gb ddr 1066 500w האם הלוח שלי ינצל את הכרטיס טוב או שעדיף לא להשקיע על כרטיסים חדשים כאלה? ואם כן אז מה עדיף הריידן או ג'יפורס?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
האם כרטיס AGP 8x עובד על לוח אם שיש בו רק AGP 4x? ??? :
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
עשיתי DISABLE על זה עד עכשיו שיהיה 100 FPS בCS.. עכשיו החזרתי את זה ואני רואה הכל חלק ויפה. מה הפונקציות האלה עושות? Antialiasing Settings Anisotropic Filtering Vertical Sync
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי ספק TT purepower 460W עם חיבור 6 פין אחד.. והכרטיס דורש שניים, השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש במפצל של 2 מולקסים ל6 פין כדי להשיג עוד חיבור?.. ואיך זה ישפיע על הביצועים.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
מתלבט בין הכרטיס 8800GT PALIT SONIC ב-1,000 ש"ח או לקנות של ג'יגהבייט שמחירו כ- 1350 ש"ח ? חבר של אחי הזמין מחשב עם הכרטיס של PALIT SONIC (וקיבל אותו ביום חמישי 10.1.08) וכנראה שהוא יקנה GTX ואת ה- GT הוא ימכור לאחי ב-1,000 ש"ח עכשיו אני מתלבט האם לקנות את הPALIT או ללכת על גיגה בייט ? ד"א: אני מתלבט בגלל מה השמועות שהכרטיס יש לו בעיות ,רעש חום אני יודע ,כל מה שאומרים על ה 8800 GT אז מה אתם אומרים על מה ללכת ?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אם יש לי מסך 26 אינץ של סאמסונג למחשב האם ניתן לחבר אליו טולויזיה של טושיבה 32 אינץ ושתיהם היו ברזולוציות שונות? הכוונה לעבוד על המסך של 26 אינץ ומתי שאני מסתכל סדרות/סרטים ב 720P אני עובר לטלוויזיה... אבל שהמעבר יהיה מהיר... (אפילו DUAL שלא יצטרך לעשות יותר מדי פעולות...) כרטיס מסך ATI X1900 XT רזולוצית מסך מחשב 1200*1920 רזולוצית טלויזיה 768*1360 אני משתמש בוינדוס 7 RC גם תוכנה חיצונית שתעבוד טוב יהיה מצוין :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE FX 5200 של GIGABYTE וב-FAQ של הפורום רשום ככה על הכטיס מסך שלי: Geforce FX5200: מהירות ליבה: 275MHZ מהירות זיכרון: 500MHZ(בערוץ בודד 250MHZ) אפיק זיכרון: 128BIT(שני בקרי זיכרון של 64BIT) כמות זיכרון :128MB צינורות עיבוד: 4 בנוי בארכיטקטורה של 1X4שזאת אומרת טקסטורה אחת לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון AGPX8 אך אצלי הכרטיס מסך מופיע במהירות ליבה ב-250 מגהרץ ובמהירות של הזיכרון ב-332 מגהרץ... אז מי צודק מי טועה?! או שזה בעיה אצלי?! בתודה מראש orlupo
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היה לי כבל שבצד אחד שלו היה חיבור שדומה לS-VIDEO (אבל הוא לא S-VIDEO) והתחבר לכרטיס המסך שלי (RADEON 9800PRO אם זה משנה), ושממנו יצאו שני חיבורים - S-VIDEO וRCA. איבדתי את הכבל ואני מחפש אחד חדש. מישהו יודע איך הוא נקרא ואיפה אפשר למצוא אותו?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-