כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני צריך דרייבר לכרטיס מסך (ati radeon 9600 xt (rv360 בבקשה זה דחןףףףףףףףףףף
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
מפתחת השבבים מאשרת כי שלושת דגמי ה-RTX 4000 הראשונים שהוצגו מבוססים כל אחד על פיסת סיליקון שונה - ושנשאר עוד פוטנציאל לתוספת ביצועים של יותר מ-12 אחוזים עבור ה-RTX 4090 Ti העתידילכתבה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
- 2 followers
-
-
האם תהיו מוכנים לשלם 6,000 שקלים עבור קפיצת המדרגה ביכולות שבין ה-GeForce RTX 4060 הנייד ל-GeForce RTX 4090?לכתבה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
- 2 followers
-
-
קודם כל בבקשה לא לנעול כי בדקתי בנעוץ ולא הבנתי שם כלום כי נותנים שם לינקים לעמוד ולא להורדה ואני לא מצליח להבין כלוםםםםם בבקשה אני צריך שזה יהיה בדיוק בשביל הכרטיס מסך שלי וזה בעיקר למשחקים... יש לי כרטיס מסך Gigabyte 6600GT [אם כותבים את זה ככה] בכל מיקרה לפני כמה ימים עשיתי פורמט ולא התקנתי שום דרייבר של NVIDIA ולא כלום [אני ממש לא מבין בזה] עכשיו ברגע שאני מריץ משחקים שהגפריקה אמורה להיות מממממש טובה אז הגרפיקה אצלי מופיעה כמו משחק של לפני מאתיים שנה!!! עכשיו אני צריך אם אפשר שתביאו לי תתוכנה שאני צריך [NVIDIA] או איך שלא קוראים לזה ואת הדרייבירים המתאימים והמעודכנים או משהו כזה.... בכל מיקרה אני גם יודע שיש כל מיני אפשריות בתוכנה הזאתי NVIDIA שאפשר לשנות... אז אם אפ…
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מקרים יוצאי דופן של תקלות שונות ומשונות אינם זרים לעולם החומרה, אך הסיוט הזה של NVIDIA לא מראה שום סימני הפוגה - האם צפויה התערבות חיצונית של גוף אכיפה בנושא מחברי הכח הנמסים בספינות הדגל היוקרתיות?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה רגעים אחרי ההצגה המלהיבה של Hopper, חברת NVIDIA משיקה באופן רשמי את כרטיס ה-RTX 3090 Tiלכתבה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
השקת הנייד הראשון עם Arc A730M במזרח ממשיכה לספק לנו תובנות מסקרנות אודות המיזם השאפתנילכתבה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה על הנייר הוא מצויין יותר חזק מ GTX 4070 לא בהרבה אבל חזק אבל הביקורות ממש גרועות רשום שיש לו בעיות קשות עם דרייברים מסכים כחולים וכו' מישהו נתקל בזה ? https://www.amazon.com/product-reviews/B0CGHQ32S2/ref=acr_dpx_hist_2?ie=UTF8&filterByStar=two_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
- 1 follower
-
-
היום הופך ה-GeForce RTX 4070 זמין עבור הקהל הרחב באופן רשמי. בסקירה זאת בדקנו את מהדורת ה-Founders Edition של כרטיס המסך הזה, אשר הונדסה ויוצרה על ידי NVIDIA עצמה ומגיעה בתצורה קומפקטית עד מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
- 1 follower
-
-
שאני מכביד עליו למשל עם משחקים כבדים יחסית השאלה שלי היא האם הבעיה היא בכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי fx5600 של msi (הוא מגיע עם שלט) הכרטיס ברשותי כבר המון זמן ולא מצאתי עד עכשיו סיבה מספיק מוצדקת להשתמש בשלט שלו. קניתי לא מזמן דיוידי למחשב וכעט מצאתי לנכון לעשות שימוש בשלט. ולבעיות...: הצלחתי רק פעם אחת לעשות "שימוש" בשלט והוא עבד אבל מאז הוא לא. התוכנה של msi לשלט היא madia center deluxe2 והיא מלאה בבאגים ושואבת את כל הזיכרון, בקיצור על הפנים, אבל כנראה שאין דרך אחרת להשתמש בשלט שלהם. חיפשתי עידכונים לתוכנה ומהרגע שהתקנתי את אותו עידכון יחיד היא לא עובדת יותר, התקנתי אותה מחדש וכיום היא "עובדת" (מלאה בבאגים וקורסת) אבל השלט לא עובד יותר. בקיצור אם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה\ מה יכול לפתור אותה\ למה העידכון מהאתר של msi גורם לה לקרוס במקום לפתור…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום, האם לדעתכם יהיה צוואר בקבוק עם RTX 4080 וRyzen 5900x ? תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
האם יש אתר מסויים שרושם זאת אני מחפש גם קישור לבדיקת כרטיס 9500GT יחסית לכרטיסים אחרים משום מה ב TOMSHARDWARE הוא לא מופיע
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
הדלפה עסיסית מתיימרת לאשר לנו הרבה פרטים אודות תתי הדגמי השונים הצפויים בדור כרטיסי המסך המלא הראשון מבית אינטל - הן בשוק הנייד והן בשוק הנייחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר את המסך IBM E74 CRT הוא טוב יחסית? מציעים לי אותו ב400 ש"ח..
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אז ככה : יש לי כרגע ת'כרטיס טלוויזיה של ATI ה 550 PRO והוא עושה לי בעייה איך שאני מרכיב אותו ומפעיל ת'מחשב המחשב לא עולה לא רואים כלום ושאני מוציא המחשב פועל בדקתי ת'כרטיס על מערכת אחרת והוא פעל אז אני נאלץ להחליף אותו יש לכם המלצה לכרטיס טלוויזיה שיש בחנות נועה מחשבים ? http://www.noacomp.co.il בתודה איתי תקציב 600-750 ככה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול האם ניתן להתקין את ה-4090 על לוח אם מבוסס צ'יפסט X390 (הדגם של הלוח אם הינו gigabyte z390 xtreme) בנוסף, הספק כוח שלי הוא 1000W, האם יש להכין משהו מראש כאשר מתקינים את ה-4090 ? תודה מראש על תשובתכם, יוסי
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש! המחשב יכלול מסך 19" LG שטוח ומיועד בנוסף לצפיה בערוצי טלויזיה. החיבור הוא חיבור אנטנה פשוט לצפייה בערוצים 1,2,10. התקציב לכרטיס הוא עד 200 ש"ח 2 שאלות: 1.האם בעזרת כרטיס TV ניתן לצפות בטלויזיה באיכות טובה? 2.מהו אופן השימוש בכרטיס כדי לצפות בטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום יש לכם המלצות לאיזה סוג כרטיס עדיפות הקנייה ואיזה נתונים צריך לשים לב לפני הקנייה מיעד בעיקר להקלטות מוידיאו והמרה לצריבת dvd
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
דגם הביניים העתידי יתן ביצועים דומים לאלו של ה-RTX 3070 הפופולרי בתמורה לפחות מ-500 דולר ותחת מעטפת הספק של 160 וואט בלבד?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
- 1 follower
-
-
בביקורת זאת אנו בוחנים את ביצועי ה-Radeon RX 7900 XT הטרי של AMD, כרטיס המסך המתקדם החדש שלה בגרסה אקזוטית של ASUS במיתוג TUF עם קירור עוצמתי ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
- 1 follower
-
-
הי לפני כמה ימים התכנתי את הכרטיס. התצוגה של המחשב מצוינת, אבל קליפים מוצגים גרוע, כאילו תמונה בנגטיב, אבל צבעוני... צבעים חזקים מאוד.. בהצגת סרטים, לעומת זאת, התצוגה חשוכה והגוונים לא ממש טבעיים... חוץ מהדרייברים של ATI, אלה שבאים עם דיסק ההתקנה, מותקנת חבילת מקודדי K-LITE אם למישהו יש רעיון, או עיצה... תודה[br]פורסם בתאריך: 8.01.2007 בשעה 12:32:21 נ.באם אני לא בפורום הנכון, סליחה.. אשמח להפניה מתאימה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
עד 200 שקל מיועד רק לצפייה ב-HOT דרך ממיר אפשרויות הקלטה ועריכה לא מעניינות אותי, אני צריך כרטיס שיעבוד עם מחשב ישן (P3) ושלא ידרוש יותר מידי משאבים מהמערכת
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
דיווחים וחקירה מבוססת מראים שתוכנת השליטה של כרטיסי ה-Radeon עלולה להאיץ את מעבד ה-Ryzen באותה מערכת ללא הסכמתם של המשתמשיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
וכבר החלתתי שאני יביא 7600GT!! והשאלה שלי היא אם הספק שלי יספיק לכרטיס הזה?? ולמי שיש כרטיס כזה איך הוא בכללי ספרו הכל עליו?? תודה אופק!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-