כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
עד לאיזה גודל מסך יכול ASUS EN8600GT לסחוב כמו שצריך? ובאיזה רזולוציה ?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות עם הכרטיס הנ"ל: -הצלחתי להשיג תמונה והכל,אבל האיכות במדיה סנטר מרובעת,כאילו אין בא מספיק צבעים,הפנים של האנשים נראים בנויים ממרובעים. -האיכות בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס WINTV מצויינת אך זה לא במדיה סנטר וגם כשזה במסך מלא זה לא ממלא את כל המסך. אני התקנתי את הדרייברים מחדש ושום דבר לא עזר.. אולי יש תוכנה בשביל המדיה סנטר שיכולה לכוון את האיכות.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
????? לצורך השוואה בשבילי... יש לי samsung syncemaster 757dfx , הוא יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שכאשר אני שם את המאוורר של הכ.מסך על 30% אז הטמפ' במנוחה היא 54 מעלות... שאני שם על 50% אז הטמפ' היא 47 במנוחה.. רציתי לדעת מה אתם אומרים שכדי לי לעשות... לשים בריווה טיונר על אוט'?50%?30%? מה אתם חושבים שכדי לי לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O RETAIL וכאשר אני מריץ משחק CRYSIS על רזולוציה גבוהה המשחק נתקע בגלל FPS נמוך (2-3) רציתי לדעת מה יותר כדאי האם לקנות כרטיס מסך זהה ולהשתמש ב cf ואני אשמח אם יסבירו לי איך עושים את זה או לקנות כרטיס מסך חזק יותר וכרגע הנושא הכספי לא רלוונטי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום אנשים, אשמח לקבל המלצה למסך LCD 19 רצוי חברה שמעניקה שירות בבית הלקוח. המסך משמש בעיקר לטקסטים - אינטרנט WORD וכד'. רצוי עם כיוון גובה וכניסות USB אם אפשרי בתקציב הנ"ל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני לא הולך לשחק במחשב הזה. המחיר - 570 שקל.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
כרגע הורדתי גרסה חדשה של התוכנה ATITool, הלא היא 0.26. נכנסתי ל-Settings ושם לתדהמתי גיליתי את השורה Active Pixel Pipelines ומספר 16, זאת אומרת 16 צינורות עיבוד - מה בדיוק קורה פה? ב-7900GS יש 20 צינורות עיבוד, אולי התבלבלתי והכוונה בתוכנה היא ל-Raster Operator? בנוסף ב-Active Vertex Pipelines כתוב 6, אבל זה אמור להיות 7 (פה בטוח לא התבלבלתי). http://www.gpureview.com/GeForce-7900-GS-PCI-E-card-443.html
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי עכשיו leadtek winfast tv2000 expert אבל האיכות שאני מקבל לא ממש איכותית (כמו סרט dvdrip) אני צריך כרטיס שממש יכול לתת איכות תמונה ממש טובה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
SLI פירושה טכנולוגיה שמאפשרת לחבר שני כרטיסי 8800 יחדיו ולעבד גפריקה משניהם?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
הציעו לי אותו כחלק ממפרט של מחשב לתוכנות תלת מימד ומשחקים ב1000 שקל, לקחת ?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכם קהילת גראפיקה שמעו, לפני שנתיים אבא שלי היה קונה מחשבים במכרז, אני מודה, היום, אני יודע איזה טעו נוראית זו, בזכות עזרה מהרבה מאמרים שקראתי, ניסיון אישי וכמובן HWZONE. לפני כמה ימים אבא שלי החליט שהוא קונה מסך LCD לחדר משפחה בעקבות שנהרס לנו המסך, הדבר הראשון שהוא חשב עליו, כמובן, 'המכרז של המדינה', מכיוון שאני יודע שמכרז עובדים על אנשים בנושא במחשבים, תיארתי לעצמי שהם יעשו אותו דבר בטלויזיות. עצרתי בעדו ואמרתי לו שיתן לי שבוע להתייעץ עם מומחים, כמובן שHW הם הראשונים. (אחרי זה קהילות פוקט ) לעניין: אני מעוניין בטלויזית LCD, אני רוצה הצעה ל32 אינץ, ל37 אינץ ול42 אינץ. בקשר למחירים אני יברר לבד בזאפ וזה, תרשמו רק חברה ודגם. התקציב בעיקרון לא כלכך מוגבל, רוצ…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להגיע לאיכות שווה של בערך גיפה 6600 או טיפה יותר באוברקלוק סביר ל-9800 פרו אחרי מוד ל-XT???
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני חייב להתייעץ בימים הקרובים אני הולך לקנות כרטיס מסך עכשיו התקציב שלי הוא ש"ח 1200-1300 מקס' עכשיו מצד אחד יש את חבר של אבא שלי שיכול לסדר לי X1950XT 512MB ב-1200 ש"ח 200 שקל יותר זול משאר השוק בארץ לכרטיס הספציפי הזה... האם יש עוד אפשרויות? (יותר שוות או משתלמות...?) ואיפה אפשר להשיג את ה-X1950 CF הוא נכחד מהשוק או משהו? כי לא מצאתי אותו בשום חנות כי זה ממש משתלם X1950XTX באלף שקל...
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אם כן, אני מאד זקוק לטובה: תתקין את תוכנת המידע על המחשב EVEREST(לשעבר AIDA32) ותגיד לי אם מהירויות השעון של הכרטיס נכונות והגיוניות. אצלי זה מראה 5(!!!) MHZ מהירות ליבה ולגבי הזכרונות זה לא מראה כלום חוץ מהנתון הלא נכון של DDR3....זה הרי DDR רגיל. מוזר ביותר...... בכל אופן יש כאן למישהו מושג מה זה יכול להיות? מותקנים אצלי דרייברים אחרונים מהאתר של נבידיה. http://www.lavalys.hu/downloads/everesthome110.exe לינק להורדת התוכנה עוד שאלה: האם זה נורמלי שבזמן אתחול המחשב המאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום(רועש כמו מאוורר למעבד שלTT) וברגע שווינדוס עולה זה יורד למהירות נורמלית?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
-
אוקיעד היום הייתי בטוח שאני הולך על המסך הזה (שעלותו היא 1200 שח) אבל בזמן האחרון אני רואה שמקניטים אותו די הרבה (גם בגגל היחס שבין רזולוציה לרענון שלו וגם בגלל מהירות העברת הוידאו שלו (203mhz אני חושב) האם זה נכון? ואם כן האם תוכלו להמליץ לי על מסך 17 אינץ בטווח המחיר שלי תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עם איזה זיכרונות הוא מגיע? [על איזה תדרים...] לכמה הגעתם איתו ב OC?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך המלצה על מסך שטוח 19" CRT עד 2200-2300 ש''ח, למטרת עיצוב (תלת מיימד, עריכת וידאו, בניית אתרים, דפוס). מה דעתכם על LG f900P? והאם 930SB יקר רק בגלל ה-"SB"?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון לרכוש השבוע מחשב שמיועד בעיקר למשחקים - אבל אני לא מחשיב את עצמי כגיימר רציני... נראה לי שאסתפק ברזולוציה של 1280*1024 האם להסתפק בינתיים ב OB ולהמתין קצת, או ללכת על 1950PRO?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הוא עולה שם: כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤1302 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום שאני ממזער איזה תקיה/דף/תוכנה התקיה נעלמת ולא נמצאת בפס שהיא אמורה להיות(בפס למטה ליד ההתחל) ואפשר לחזור עליה רק עםALT+TAB איך אני פותר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות מחשב עכשיו אני מתלבט בין כרטיס המסך: LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe לבין: LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO הקטע נוא שה-7900 יותר זול והוא יותר חדש למה זה????....ה-7800 יותר טוב????....ומה יותר כדאי לי לקנות????
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-