כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, למען האמת אני לא יודע בדיוק לאיזה פורום זה יותר מתאים אבל אני מניח שלכאן. יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו כמחשב נייח. כלומר אני לא משתמש במסך שלו, אבל מחבר אליו שני מסכים חיצוניים. הבעיה שיש מן הסתם רק כניסת HDMI אחת ובנוסף כניסות USB 3.0 SSD נוספות (ללא TYPE C) מסך אחד אני מחבר דרך כניסת ה-HDMI הרגילה, ואת המסך השני אני מחבר באמצעות מתאם USB ל-HDMI. אני משתמש במסנן אור כחול דרך הווינדוס וגם דרך FLUX. הבעיה היא שמסנן האור הכחול עובד אך ורק במסך שמחובר ישירות ל-HDMI, ולא במסך שמחובר דרך המתאם ל-USB. מישהו מכיר את התופעה או יודע על הפתרון? האם זה משהו שמתאם אחר יכול לפתור או שפשוט דרך כניסת ה-USB 3.0 זה ככה? כי אני יודע שדרך TYPE C המסנ…
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
דיווחים וחקירה מבוססת מראים שתוכנת השליטה של כרטיסי ה-Radeon עלולה להאיץ את מעבד ה-Ryzen באותה מערכת ללא הסכמתם של המשתמשיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
בזמן שפרוטוקול HDMI מקבל תהילה, בארגון VESA עסוקים בין היתר בקידום של DisplayPort 2.0 שיוביל למהירויות שוברות שיא עבור אמצעי תצוגה, ונראה שכרטיסי המסך שיכילו אותו מגיעים ממש בקרוב מהצד של AMDלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
היצרנית גייסה מעבד וכרטיס מסך מהארסנל הנייד המודרני של AMD בכדי ליצור אלטרנטיבה לחלק מדגמי ה-NUC המחוזקים של אינטללכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
ציוץ טרי מדאלאס מעניק לנו מבט נוסף מקרוב על גרסת המהדורה המוגבלת של יצרנית השבבים לאחד ממוצריה המתקדמים ביותר בדור ה-Arc Alchemistלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
השקת הנייד הראשון עם Arc A730M במזרח ממשיכה לספק לנו תובנות מסקרנות אודות המיזם השאפתנילכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית השבבים עתידה לגייס את כרטיס המסך הייעודי המתקדם ביותר שלה בדור ה-Alchemist עבור השוק הנייד כחיזוק למכשיר הבא במשפחת ה-NUC שמיועד לגיימינג קומפקטי - עם הכינוי Serpent Canyonלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
הדלפה של ערוץ טוויטר פופולרי על ביצועי ספינת הדגל הקרבה של NVIDIA גורמת לרבים להרים גבה - בשל ציון מלהיב במבחן הביצועים Time Spy Extremeלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
נציגי יצרנית השבבים מציגים בפירוט מרשים את ביצועי כרטיס המסך המיועד לשוק הביניים ויתחרה ב-RTX 3060 של NVIDIA לכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
נראה ש 4080 12GB לא שווה יותר מדי, טוב בכל מקרה אנחנו יודעים שזה 4070. נראה שאני אחכה ל4080TI . רק אז זה יהיה שווה את השדרוג מ 3080 . השוואה כאן היא לכל כרטיס מקביל בדור הקודם, משווים כאן 4080 ל 3080 ומשווים 4090 ל 3090TI
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבדי Ryzen 7000 החדשים של AMD מגיעים כולם עם ליבה גרפית מובנית לראשונה בסדרה - בחנו אותה מול התחרות בשביל לראות כיצד היא מתמודדת עם משחקיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
בזה עוד לא נתקלנו - בצעד חריג החליטה NVIDIA לבטל את השקו את ה-GeForce RTX 4080 12GB. הסיבה? ובכן, יש הרבה כאלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 2 followers
-
-
עם תוספת הביצועים הכללית ותוספת הערך המרשימה עבור יוצרי תוכן מקצועיים במסגרת דור ה-Lovelace, לצד המחירים האימתניים - נראה כי מפתחת השבבים תוותר על השקת דגם Titan חדש ותסתפק בדגם GeForce מפלצתי בכיר יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
מקרים יוצאי דופן של תקלות שונות ומשונות אינם זרים לעולם החומרה, אך הסיוט הזה של NVIDIA לא מראה שום סימני הפוגה - האם צפויה התערבות חיצונית של גוף אכיפה בנושא מחברי הכח הנמסים בספינות הדגל היוקרתיות?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
בביקורת זאת אנו בוחנים את ביצועי ה-Radeon RX 7900 XT הטרי של AMD, כרטיס המסך המתקדם החדש שלה בגרסה אקזוטית של ASUS במיתוג TUF עם קירור עוצמתי ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
גולשים זריזים וחדים צדו באתר הרשמי של סדרת GeForce בצרפת נתונים שנועדו להופיע רק אחרי מסיבת העיתונאים של החברה שתפתח את תערוכת CES 2023 - וכעת יש לנו את החותמת הרשמית לכך שמדובר בהופעה מחודשת של ה-RTX 4080 12GB שחזר אל המוסךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
עוצמת עיבוד גראפי שהייתה שמורה רק למחשבים השולחניים החזקים ביותר עד לפני חודשים בודדים - תהיה זמינה מעכשיו גם במחשבים אישיים ניידים (גדולים ויקרים יחסית)לכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לביקורת את כרטיס המסך החדש של NVIDIA - ה-GeForce RTX 4070 Ti. האם זה הזמן לשדרג?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 2 followers
-
-
דגם הביניים העתידי יתן ביצועים דומים לאלו של ה-RTX 3070 הפופולרי בתמורה לפחות מ-500 דולר ותחת מעטפת הספק של 160 וואט בלבד?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Cadence מכריזה על פתרון הוורפיקציה הראשון של שבבי הזכרון הגראפי של הדור הבא ומספקת עוד כמה פרטים אודות שיטת העבודה שתאפשר לנו לזנק מ-24Gbps כיום ל-36Gbps ויותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
ראג'ה קודורי, מי שהיה דמות מרכזית במאמצי הכניסה של אינטל אל שוק כרטיסי המסך, עוזב את החברה אחרי חמש שנות עבודה ופונה אל סטארט-אפ בתחום הבינה המלאכותית הגנרטיביתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
ASRock היא השותפה הראשונה של AMD שמציעה הנחה משמעותית כלשהי עבור דגם הדגל של הדור הנוכחי - בתקווה שזה רק הניצן הראשון למהלך רוחבי גדול יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
היום הופך ה-GeForce RTX 4070 זמין עבור הקהל הרחב באופן רשמי. בסקירה זאת בדקנו את מהדורת ה-Founders Edition של כרטיס המסך הזה, אשר הונדסה ויוצרה על ידי NVIDIA עצמה ומגיעה בתצורה קומפקטית עד מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רציתי לשאול האם ניתן להתקין את ה-4090 על לוח אם מבוסס צ'יפסט X390 (הדגם של הלוח אם הינו gigabyte z390 xtreme) בנוסף, הספק כוח שלי הוא 1000W, האם יש להכין משהו מראש כאשר מתקינים את ה-4090 ? תודה מראש על תשובתכם, יוסי
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לסיבוב את ה-ARC A750, כרטיס המסך של אינטל עבור שוק הביניים, על מנת לראות כיצד הוא מתפקד מול התחרות אחרי הבשלת מנהלי ההתקן שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
- 1 follower
-