כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
ראג'ה קודורי, מי שהיה דמות מרכזית במאמצי הכניסה של אינטל אל שוק כרטיסי המסך, עוזב את החברה אחרי חמש שנות עבודה ופונה אל סטארט-אפ בתחום הבינה המלאכותית הגנרטיביתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
היום הופך ה-GeForce RTX 4070 זמין עבור הקהל הרחב באופן רשמי. בסקירה זאת בדקנו את מהדורת ה-Founders Edition של כרטיס המסך הזה, אשר הונדסה ויוצרה על ידי NVIDIA עצמה ומגיעה בתצורה קומפקטית עד מאודלכתבה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רציתי לשאול האם ניתן להתקין את ה-4090 על לוח אם מבוסס צ'יפסט X390 (הדגם של הלוח אם הינו gigabyte z390 xtreme) בנוסף, הספק כוח שלי הוא 1000W, האם יש להכין משהו מראש כאשר מתקינים את ה-4090 ? תודה מראש על תשובתכם, יוסי
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו לסיבוב את ה-ARC A750, כרטיס המסך של אינטל עבור שוק הביניים, על מנת לראות כיצד הוא מתפקד מול התחרות אחרי הבשלת מנהלי ההתקן שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
אמצע השוק מקבל כרטיס מסך חדש - Radeon RX 7600 של AMD. עם תג מחיר שקיבל שינוי בהול רק יממה לפני הביקורת - האם הגיע הזמן לשדרג מהחומרה הקיימת? בדקנולכתבה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם לדעתכם יהיה צוואר בקבוק עם RTX 4080 וRyzen 5900x ? תודה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
בעוד NVIDIA מחממת מנועים לקראת דור נוסף של כרטיסי מסך, הדור הנוכחי מקבל עומד לקבל תחנת ביניים עם כמה עדכוני דגמים ועדכוני מחירים - האם אנחנו בדרך לשיפור עלות-תועלת מיוחל?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
AMD משיקה באופן רשמי את כרטיס המסך Radeon RX 7600 XT 16GB על מנת להתחרות על ליבו של אחד מפלחי השוק הגדולים של גיימינג במחשב הנייח - לקחנו את כרטיס המסך מדגם Sapphire PULSE לביקורת על מנת לדעת כמה נכון היה המהלך הזה של AMDלכתבה
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
היום באופן רשמי תפתח שוק החומרה למכירה של כרטיסי מסך מדגם GeForce RTX 4080 SUPER - כמה ביצועים אנחנו מקבלים בעבור ירידת מחיר רשמית הדגם הסטנדרטי? אנחנו הופתענו. כל המספרים כאןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה על הנייר הוא מצויין יותר חזק מ GTX 4070 לא בהרבה אבל חזק אבל הביקורות ממש גרועות רשום שיש לו בעיות קשות עם דרייברים מסכים כחולים וכו' מישהו נתקל בזה ? https://www.amazon.com/product-reviews/B0CGHQ32S2/ref=acr_dpx_hist_2?ie=UTF8&filterByStar=two_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
- 1 follower
-
-
i5-4670 16GB GTX 970 (כרגע) אני מחפש כ.מ שיריץ משחקים (בעיקר ישנים) על 4K. לGTX 970 יש בעיה להריץ משחקים אפילו מלפני 10-15 שנים (משחקים כמו Spellforce 2 ,Half Life 2, The Crew 2) ברצולוציה של 3840x2160. המשחקים הכי כבדים שאני משחק הם The Division 2 וJurassic World Evolution 2, משחקים כמו The Crew 2 וMarvel's Avengers רצים על 40-60 FPS בהגדרות Low 1080p. אני מחפש כרטיס שיריץ אותם על 60 FPS בהגדרות הכי גבוהות שניתן (אני יודע שהמעבד מגביל ולכן אין לי בעיה להוריד הגדרות לMedium-Low אם אצטרך). אין לי בעיה לחכות לBlack Friday בחודש הבא ואולי אני אסע לאילת אבל זה יהיה רק בינואר.
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
- 2 followers
-
-
עם כרטיסי מסך מחוזקים ומעבדים מרובי ליבות חדשים - מדליף טוויטר פופולרי מציע לנו הצצה אל המבחר שממתין מעבר לפינהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
עם הזהירות המתבקשת לנוכח התפשטות וריאנטים חדשים של הקורונה - נראה כי תערוכת הטכנולוגיה הגדולה בעולם בדרך לקאמבק הגדול שלה בתחילת השנה החדשהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
קדימון רשמי של יצרנית השבבים מספק חותמת רשמית להדלפות הרבות - מוצרי Arc Alchemist הראשונים יהיו זמינים לרכישה ברבעון הראשון של 2022לכתבה
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
AMD מאשרת קו מעבדים חדש עבור מחשבים ניידים ומבטיחה שביצועיה ימשיכו להיות מובילי שוק, עם ליבות גרפיות מובנות שלהן אין תחרות בביצועיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
מיצוי מלוא הפוטנציאל של עידן ה-Ampere עבור שוק הגיימינג עוד לא בשל לחלוטין להשקה רשמית - אך אנחנו אמורים לקבל השלמה של הפרטים החסרים בהמשך החודשלכתבה
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם מודרני חסכוני ויעיל במחיר מומלץ של 200 דולר יגיע אל החנויות בתוך שבועיים - לפחות על פי הפנטזיה של מפתחת השבבים האדומהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
הכירו את דגם ה-Ampere השולחני הזול ביותר עד כהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
הספירה לאחור אל עבר גל של מחשבי גיימינג יוקרתיים חדשים אשר יצויידו ב-GeForce RTX 3080 Ti ו-GeForce RTX 3070 Ti החלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
דגמי ה-AERO 16 החדשים של החברה מאמצים תצורה גבוהה יותר לתצוגה שלהם - ומקבלים הזדמנות להתפאר ברזולוציה הגבוהה ביותר שניתן למצוא בנייד כרגעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
קיווינו לקבל הרבה יותר פרטים אודות דגמי ה-Arc Alchemist המבטיחים במסגרת CES 2022 - אך נראה כי חלק מהמידע המשמעותי מגיע דווקא מחברת אייסר, שעשויה להיות הראשונה להציע מחשב עם הטכנולוגיה הזו בתוכולכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
שלוש משפחות של ניידיי Razer Blade מקבלות גרסאות חדשות בעת ובעונה אחת - עם שילוב של מעבדים מבית אינטל ומבית AMDלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
יוצרי Hitman, יוצרי PUBG ונוספים נמצאים ברשימת התומכים בטכנולוגיה המקבילה ל-DLSS עבור שיפור הביצועים ללא פגיעה מורגשת באיכות הויזואלית - שעשויה לבצע את הופעת הבכורה במהדורת ה-PC של Death Stranding: Director's Cutלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
עוד עדות חיה לבלאגן בעולם השבבים מטעם המחנה הירוק?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
הדלפה עסיסית מתיימרת לאשר לנו הרבה פרטים אודות תתי הדגמי השונים הצפויים בדור כרטיסי המסך המלא הראשון מבית אינטל - הן בשוק הנייד והן בשוק הנייחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-