עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראג'ה קודורי, מי שהיה דמות מרכזית במאמצי הכניסה של אינטל אל שוק כרטיסי המסך, עוזב את החברה אחרי חמש שנות עבודה ופונה אל סטארט-אפ בתחום הבינה המלאכותית הגנרטיביתלכתבה

2. היום הופך ה-GeForce RTX 4070 זמין עבור הקהל הרחב באופן רשמי. בסקירה זאת בדקנו את מהדורת ה-Founders Edition של כרטיס המסך הזה, אשר הונדסה ויוצרה על ידי NVIDIA עצמה ומגיעה בתצורה קומפקטית עד מאודלכתבה

3. Started by Ypaul123,

היי, רציתי לשאול האם ניתן להתקין את ה-4090 על לוח אם מבוסס צ'יפסט X390 (הדגם של הלוח אם הינו gigabyte z390 xtreme) בנוסף, הספק כוח שלי הוא 1000W, האם יש להכין משהו מראש כאשר מתקינים את ה-4090 ? תודה מראש על תשובתכם, יוסי

4. לקחנו לסיבוב את ה-ARC A750, כרטיס המסך של אינטל עבור שוק הביניים, על מנת לראות כיצד הוא מתפקד מול התחרות אחרי הבשלת מנהלי ההתקן שלולכתבה

5. אמצע השוק מקבל כרטיס מסך חדש - Radeon RX 7600 של AMD. עם תג מחיר שקיבל שינוי בהול רק יממה לפני הביקורת - האם הגיע הזמן לשדרג מהחומרה הקיימת? בדקנולכתבה

6. Started by The-Gamer,

שלום, האם לדעתכם יהיה צוואר בקבוק עם RTX 4080 וRyzen 5900x ? תודה

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  7. בעוד NVIDIA מחממת מנועים לקראת דור נוסף של כרטיסי מסך, הדור הנוכחי מקבל עומד לקבל תחנת ביניים עם כמה עדכוני דגמים ועדכוני מחירים - האם אנחנו בדרך לשיפור עלות-תועלת מיוחל?לכתבה

8. AMD משיקה באופן רשמי את כרטיס המסך Radeon RX 7600 XT 16GB על מנת להתחרות על ליבו של אחד מפלחי השוק הגדולים של גיימינג במחשב הנייח - לקחנו את כרטיס המסך מדגם Sapphire PULSE לביקורת על מנת לדעת כמה נכון היה המהלך הזה של AMDלכתבה

9. היום באופן רשמי תפתח שוק החומרה למכירה של כרטיסי מסך מדגם GeForce RTX 4080 SUPER - כמה ביצועים אנחנו מקבלים בעבור ירידת מחיר רשמית הדגם הסטנדרטי? אנחנו הופתענו. כל המספרים כאןלכתבה

10. אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה על הנייר הוא מצויין יותר חזק מ GTX 4070 לא בהרבה אבל חזק אבל הביקורות ממש גרועות רשום שיש לו בעיות קשות עם דרייברים מסכים כחולים וכו' מישהו נתקל בזה ? https://www.amazon.com/product-reviews/B0CGHQ32S2/ref=acr_dpx_hist_2?ie=UTF8&filterByStar=two_star&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar

11. Started by questionman,

i5-4670 16GB GTX 970 (כרגע) אני מחפש כ.מ שיריץ משחקים (בעיקר ישנים) על 4K. לGTX 970 יש בעיה להריץ משחקים אפילו מלפני 10-15 שנים (משחקים כמו Spellforce 2 ,Half Life 2, The Crew 2) ברצולוציה של 3840x2160. המשחקים הכי כבדים שאני משחק הם The Division 2 וJurassic World Evolution 2, משחקים כמו The Crew 2 וMarvel's Avengers רצים על 40-60 FPS בהגדרות Low 1080p. אני מחפש כרטיס שיריץ אותם על 60 FPS בהגדרות הכי גבוהות שניתן (אני יודע שהמעבד מגביל ולכן אין לי בעיה להוריד הגדרות לMedium-Low אם אצטרך). אין לי בעיה לחכות לBlack Friday בחודש הבא ואולי אני אסע לאילת אבל זה יהיה רק בינואר.

12. עם כרטיסי מסך מחוזקים ומעבדים מרובי ליבות חדשים - מדליף טוויטר פופולרי מציע לנו הצצה אל המבחר שממתין מעבר לפינהלכתבה

13. עם הזהירות המתבקשת לנוכח התפשטות וריאנטים חדשים של הקורונה - נראה כי תערוכת הטכנולוגיה הגדולה בעולם בדרך לקאמבק הגדול שלה בתחילת השנה החדשהלכתבה

14. קדימון רשמי של יצרנית השבבים מספק חותמת רשמית להדלפות הרבות - מוצרי Arc Alchemist הראשונים יהיו זמינים לרכישה ברבעון הראשון של 2022לכתבה

15. AMD מאשרת קו מעבדים חדש עבור מחשבים ניידים ומבטיחה שביצועיה ימשיכו להיות מובילי שוק, עם ליבות גרפיות מובנות שלהן אין תחרות בביצועיםלכתבה

16. מיצוי מלוא הפוטנציאל של עידן ה-Ampere עבור שוק הגיימינג עוד לא בשל לחלוטין להשקה רשמית - אך אנחנו אמורים לקבל השלמה של הפרטים החסרים בהמשך החודשלכתבה

17. דגם מודרני חסכוני ויעיל במחיר מומלץ של 200 דולר יגיע אל החנויות בתוך שבועיים - לפחות על פי הפנטזיה של מפתחת השבבים האדומהלכתבה

18. הכירו את דגם ה-Ampere השולחני הזול ביותר עד כהלכתבה

19. הספירה לאחור אל עבר גל של מחשבי גיימינג יוקרתיים חדשים אשר יצויידו ב-GeForce RTX 3080 Ti ו-GeForce RTX 3070 Ti החלהלכתבה

20. דגמי ה-AERO 16 החדשים של החברה מאמצים תצורה גבוהה יותר לתצוגה שלהם - ומקבלים הזדמנות להתפאר ברזולוציה הגבוהה ביותר שניתן למצוא בנייד כרגעלכתבה

21. קיווינו לקבל הרבה יותר פרטים אודות דגמי ה-Arc Alchemist המבטיחים במסגרת CES 2022 - אך נראה כי חלק מהמידע המשמעותי מגיע דווקא מחברת אייסר, שעשויה להיות הראשונה להציע מחשב עם הטכנולוגיה הזו בתוכולכתבה

22. שלוש משפחות של ניידיי Razer Blade מקבלות גרסאות חדשות בעת ובעונה אחת - עם שילוב של מעבדים מבית אינטל ומבית AMDלכתבה

23. יוצרי Hitman, יוצרי PUBG ונוספים נמצאים ברשימת התומכים בטכנולוגיה המקבילה ל-DLSS עבור שיפור הביצועים ללא פגיעה מורגשת באיכות הויזואלית - שעשויה לבצע את הופעת הבכורה במהדורת ה-PC של Death Stranding: Director's Cutלכתבה

24. עוד עדות חיה לבלאגן בעולם השבבים מטעם המחנה הירוק?לכתבה

25. הדלפה עסיסית מתיימרת לאשר לנו הרבה פרטים אודות תתי הדגמי השונים הצפויים בדור כרטיסי המסך המלא הראשון מבית אינטל - הן בשוק הנייד והן בשוק הנייחלכתבה

דיונים חדשים בפורומים