עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Erk0kyDa,

תיראו אני רוצה לקנות תכרטיס HD 4850 gainward DDR5 עכשיו אין אותו לסקי פי סי אין גם לספק שלהם לאייבורי אין אותו מאיפה אני קונה אני גר באור יהודה אני יכול לסוע ער ראשון תל אביב לא יותר רחוק למי שיש חנות שיביא תודה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  2. Started by ksn1981,

שלום, קניתי את ה- 4770 של MSI.. התקנתי את הדרייבר 9.5 של ATI שהוא חדש יותר משל זה של MSI.. בהתחלה התקנתי את הדרייבר הבסיסי כ- 16MB ואח"כ התקנתי את המלא כ- 40MB.. לא הבנתי מה לעשות עם כל ההגדרות המתקדמות של הדרייבר המלא.. והעדפתי שלא לשנות שם כלום.. 1. חיפשתי שאוכל לבטל/להגדיר שם את האודיו של ה- HDMI אבל לא מצאתי ונלצתי לעשות לו DISABLE ב- DEVICEMANAGER.. האם לעשות משהו אחר ? 2. בנוסף המסך עכשיו מוגדר משום מה על 59HZ ולא על 60HZ כמו שזה תמיד אפילו בכרטיס המובנה G31 למשל.. לא מבין למה זה קורה ואני אפילו מפחד לשנות את זה ! מה אתם אומרים ? ועכשיו אני שם לב שהדרייבר של MSI הוא גדול בהרבה (כ- 170MB).. 3. מה יהיה היתרון של הדרייברים אחד על השני ולמה ההבדל המשמעותי בגדלים.. על מה…

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  3. Started by IpDo,

אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב ישן יחסית. מעבד 2400+ AMD לוח אם של GIGABYTE שתומך ב AGP4 (לא תומך ב 8 ) זמנית, יש לו זיכרון 512 DDR 333MHZ זה 2X256, ממש בקרוב אני מחליף לגי'גה של 512X2 400MHZ. נשרף לי הכטיס מסך הישן שלי (Geforce 3 Ti 200) ועכשיו אני צריך לקנות חדש אז חשבתי שזאת הזדמנות לקנות כבר משהו טיפה יותר חזק. בדקתי קצת בהודעות בפורום ובגוגל וראיתי שההבדל ביצועים בין כרטיס AGP8 ועובד ב AGP8 לבין כרטיס זהה שעובד ב AGP4 הוא לא כלכך משמעותי ככה שניראה לי חכם לקנות כרטיס AGP8 אבל לא חדש כלכך. בתהחלה חשבתי ללכת על: SAPPHIRE RADEON 9600XT 256MB 128 BIT TV/DVI AGP שיש בנועה מחשבים ב 650 שקל אבל אז מישהו אמר לי שאם אני קונה כדאי לי לבדוק על ה 6600 ו 6600GT של N…

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  4. Started by nitsanroz,

כרטיס מסך 400-500 שח אפשר לחרוג אם זה מצדיק שתהיה יציאה לטלויזיה לשימוש עריכה גרפית למחשב שרשום אצלי

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  5. Started by tamirr016,

טוב אז ככה ניכנסתי לאתר של SKYPC וראיתי את הכרטיס מסך ה 7600 של NVIDIA וכתוב OC מה זה אומר שעשו לא OC?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  6. Started by YBN,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ‎Lenovo 3000 N100 ואני מאוד מאוד רוצה להחליף לו כרטיס מסך.. זה אפשרי?? ואם כן אז איפה וכמה?? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  7. Started by d-murder444,

קודם כל בבקשה לא לנעול כי בדקתי בנעוץ ולא הבנתי שם כלום כי נותנים שם לינקים לעמוד ולא להורדה ואני לא מצליח להבין כלוםםםםם בבקשה אני צריך שזה יהיה בדיוק בשביל הכרטיס מסך שלי וזה בעיקר למשחקים... יש לי כרטיס מסך Gigabyte 6600GT [אם כותבים את זה ככה] בכל מיקרה לפני כמה ימים עשיתי פורמט ולא התקנתי שום דרייבר של NVIDIA ולא כלום [אני ממש לא מבין בזה] עכשיו ברגע שאני מריץ משחקים שהגפריקה אמורה להיות מממממש טובה אז הגרפיקה אצלי מופיעה כמו משחק של לפני מאתיים שנה!!! עכשיו אני צריך אם אפשר שתביאו לי תתוכנה שאני צריך [NVIDIA] או איך שלא קוראים לזה ואת הדרייבירים המתאימים והמעודכנים או משהו כזה.... בכל מיקרה אני גם יודע שיש כל מיני אפשריות בתוכנה הזאתי NVIDIA שאפשר לשנות... אז אם אפ…

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by ori24,

התקנתי directx c במחשב ומשום מה אני חושב שלא התקנתי אותו כמו שצריך. כיצד אני יכול להסיר את מה שהתקנתי על מנת להתקין שוב את ה-directx c ?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by kobi10,

קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום. המעבד עם ליבה מרובעת - q6600, זיכרון 2GB 800 MHZ. העניין הוא שהכרטיס מסך די חלש - geforce 8400gs. אני לא ממש גיימר, אבל אני עורך די הרבה סרטים בתוכנה לעריכת וידאו מקצועית. אני משתמש במערכת הפעלה windows vista ultimate. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב לשימושים האלה, או שצריך לשדרג אותו לכרטיס אחר, נניח geforce 9600 gt. יש לי ספק כוח 300W, האם הוא יכול בכלל להחזיק כרטיס כמו ה-9600gt? אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  10. האם יש אתר מסויים שרושם זאת אני מחפש גם קישור לבדיקת כרטיס 9500GT יחסית לכרטיסים אחרים משום מה ב TOMSHARDWARE הוא לא מופיע

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  11. Started by iveco,

ביצעתי בדיקה בנצמרק בתוכנה Perfomance Test עם ה HD5770 וב DX9 קיבלתי 90 FPS ממש טוב ואיך שעברתי ל DX10-11 המעבד צנח ל 20FPS ממש נמוך , איזה משחקים טובים יש ל DX9 ? כל פעם שאני משחק ב DX10-11 אני מרגיש שאני משחק עם כרטיס מסך AGP עדיין קיימים משחקים ל DX9 ?

12. לפי הסרטון הזה פה למטה , זה לא נראה כל כך - אלא אם כן פספסתי משהו? כרגע אני עם 3080 RTX , מרוצה מאוד, אך חושב לשדרג לקבל ביצועים טובים יותר - לכיון 80-90 פריימים לשניה. המחשב שלי: מסך - Alienware 34 Curved QD-OLED Gaming Monitor - AW3423DWF -משחק על רזולציה של 3440X1440 הגדרות - מעדיף לשחק על ההגדרות הכי גבוהות במשחקים לוח אם - ASUS STRIX Z370 F זכרון - 32GB

13. ם 1200+-? האם ישנו כרטיס אחר מומלץ יותר?

14. Started by Mikispike,

היי שלום לכולם ומקווה שפרסמתי את ההודעה במקום הנכון. אז ככה אחרי 16 שנה בלי מחשב נייח קניתי לי מחשב חדש משומש. המחשב עצמו פרי בילט. יש לי את הכרטיס מסך שציינתי בכותרת והבעיה שיש לי היא שהכרטיס מסך באופן אקראי פשוט קורס ומאבד אות, לאחר מכן הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לכבות את המחשב ולהדליק כמה וכמה פעמים עד שכרטיס מסך עובד ורואים הכל רגיל וזה יכול לקרות דקה אחרי שהמחשב עולה או אפילו כמה שעות אחרי.

15. Started by a_a_aa,

אני עומד לרכוש מחשב חדש! המחשב יכלול מסך 19" LG שטוח ומיועד בנוסף לצפיה בערוצי טלויזיה. החיבור הוא חיבור אנטנה פשוט לצפייה בערוצים 1,2,10. התקציב לכרטיס הוא עד 200 ש"ח 2 שאלות: 1.האם בעזרת כרטיס TV ניתן לצפות בטלויזיה באיכות טובה? 2.מהו אופן השימוש בכרטיס כדי לצפות בטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  16. מישהו הצליח להשיג תיעוד בסיסי של דגמי 14 אינץ' ו-16 אינץ' עתידיים של היצרנית הטאיוואנית - שעתידים לכלול בתוכם מעבדי Ryzen 7000, מעבדי אינטל Raptor Lake וגם כרטיסי GeForce RTX 4000לכתבה

17. הדלפת טוויטר קצרה ותכליתית גורמת לנו לפצוח בחישובים אודות השיפור הצפוי של דגם הדגל הבא ביחס ל-RTX 4090 העכשווילכתבה

18. מתאר לעצמי שיש עדיין שוק לכרטיסים כאלה למי בונה מחשבי יד2?

19. בקרוב בישראל? אולי רק בהדרגה. מחירי חלק כרטיסי המסך מסדרת GeForce RTX 50 של NVIDIA מקבלים ירידות נאות ברחבי אירופה במקביל לגידול במלאי הזמין והיצע סוגי הדגמיםלכתבה

20. האתר הרשמי של GIGABYTE חושף תיעוד לגרסאות של דגם הביניים המתקרב עם נפחי זכרון גראפי של 10GB, 12GB או 16GBלכתבה

21. אינטל מכריזה על מקצה שיפורים עבור דרייבר כרטיסי המסך שלה לגיימינג וגם מקצצת במחיר הרשמי של ה-ARC A750, שחולם לזכות בליבם של ההמוניםלכתבה

22. הדור החדש שלה מתקרב במהירות, וכמו במקרה של המעבדים גם כרטיסי המסך הקיימים של מפתחת השבבים האדומה צריכים להיעלם מהמדפים במהירות על מנת לחסוך לה בעיות וכאבי ראשלכתבה

23. Started by questionman,

i5-4670 16GB GTX 970 (כרגע) אני מחפש כ.מ שיריץ משחקים (בעיקר ישנים) על 4K. לGTX 970 יש בעיה להריץ משחקים אפילו מלפני 10-15 שנים (משחקים כמו Spellforce 2 ,Half Life 2, The Crew 2) ברצולוציה של 3840x2160. המשחקים הכי כבדים שאני משחק הם The Division 2 וJurassic World Evolution 2, משחקים כמו The Crew 2 וMarvel's Avengers רצים על 40-60 FPS בהגדרות Low 1080p. אני מחפש כרטיס שיריץ אותם על 60 FPS בהגדרות הכי גבוהות שניתן (אני יודע שהמעבד מגביל ולכן אין לי בעיה להוריד הגדרות לMedium-Low אם אצטרך). אין לי בעיה לחכות לBlack Friday בחודש הבא ואולי אני אסע לאילת אבל זה יהיה רק בינואר.

24. הארגון שמאחורי 3DMARK השיק מבחן חדש אשר מבוסס על תוכנת Stable Diffusion ליצירת תמונות על בסיס אלגוריתמים ב-AI. לקחנו כמה מכרטיסי המסך המודרניים הנפוצים בשוק בשביל לבחון את ביצועיהם בקטגוריה הצומחתלכתבה

25. האם תהיו מוכנים לשלם 6,000 שקלים עבור קפיצת המדרגה ביכולות שבין ה-GeForce RTX 4060 הנייד ל-GeForce RTX 4090?לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.