עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by davis5,

תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by ZaKeN17,

תודה מראש. ראיתי שיש את ה8500GT יש מתחרה מATI ? או שעדיין לא יצא?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. זה משנה אם יש לי ציפ סט 790i של nvidia וכרטיס מסך hd4870 ? כילו של ראדון יהיה לי יותר טוב גם nvidia?

4. Started by arkzai,

היי אני צריך כרטיס גרפי לעיצוב גרפי עריכת סרטים אפקטים ובעתיד גם תלת מימד איזה כרטיס מסך אתם ממליצים רק לעבודה לא למשחקים תקציב של 700 פלוס ועדיף מינוס תןדה

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  5. אודה לכם אם תוכלו לשתף אותי בביצועים שלכם עם הכרטיס ועל איזה הגדרות אתם משחקים במשחקים: nfs pro street f.e.a.r boishock cod 4 jericho moh airborne תודה רבה ויום טוב!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  6. קניתי 8800GT, ויש מאחורה יציאה של S-Video וקיבלתי גם עם הכרטיס כבל מעביר בין S-Video ל Composite (החיבור שיש לי בממיר של Yes). אז האם אפשר לחבר את הממיר לכרטיס ולראות טלויזיה על מסך המחשב ? אם כן, איך בדיוק, צריך תוכנה מיוחדת לזה או מה ? כי אני מחבר את הממיר לכבל המעביר שקיבלתי ואת הכבל לכרטיס מסך ואין כלום... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by shibby15,

למרות שהפורום אכזב אותי כבר כמה פעמים שביקשתי המלצה או עצה ולא ממש קיבלתי , אבל לא משנה. לפי איך שהשוק נראה כרגע, האופציה ה"יחידה" שלי זה הבנקיו 767-12. עכשיו מה שאני הכי מחפש כרגע זה חוות דעת מאנשים שהתנסו עם המסך הזה ספציפית, או עם מסכים של בנקיו באופן כללי. (ואגב, כרגיל אשמח להצעות נוספות) תודה מראש רום

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מתלבט אם לקנות בקרוב את הHD4850 או אף את ה-HD4870, או שלא ארגיש הבדל בינם לבין 8800GT עקב היווצרות צוואר בקבוק. תודה.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  9. חיברתי מצלמה וידאו רגילה ביתית לכבל שקיבלתי עם הכרטיס איפה האפשרות ליראות את הוידאו ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. דוגמה: 9600GT אם OC מובנה אפשר להשוות ל9800GTX רגיל??? ? תגובות יעזרו

11. Started by oogi,

שלום, איזה כבל DV-I אני צריך כדי לחבר בין שני אלה? שימו לב שבכרטיס המסך ישנם 4 פינים שבמסך אינם. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  12. Started by tazmania devil,

שלום, לפני חודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X 1600 PRO של ATI וציפסט של ASUS הכרטיס בעל 128BIT 256MB ומהיר במיוחד, אך למרות זאת הוא עושה לי בעיות שהכרטיס הקודם מסוג 5200FX לא היה עושה מצורפת תמונה לבעיה (הרבה טוענים שזה הגדרות ו OPENGL אך ניסיתי הכל שום דבר לא עוזר) הבעיה: כאשר משחקים במשחק הגרפיקה עולה אחת על השנייה כלומר יש הרסית גרפיקה כאשר הכרטיס מתאמץ, יש לציין שפיפא עולה אצלי מצוין אך GTA SA, NFS, SWAT וכו עושים בעיות תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

13. יש לי כרטיס מסך 9800 pro ואני רוצה לראות סרטים דרכו בטלויזיה. חיברתי את הכבל, נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך, והאפשרות של הטלויזיה כבויה. והכבל מחובר : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by שבלול33,

הכוונה לכרטיס 5800

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  15. Started by דיוגנס,

שלום, חבר צריך כרטיס מסך לכמה חודשים עד המחשב החדש. פנטיום 3ghz 512 ddrm האם שווה ללכת על ה7300gt ? או שיש אחר באותו מחיר אך בעל ביצועים גבוהים יותר? איך ה7300 באופן כללי? היה לו 9800pro אבל הוא נהרס, האם הכרטיס החדש יותר חזק? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  16. היי יש ברשותי כרטיס של חברת LEATEK 7600GT , הקירור שלו לא פעל(מאוורים) הוצאתי את הקירור והרכבתי על הליבה קירור של זלמן איכותי , האם אני חייב גם לקרר את הזיכרונות? כי הקירור המקורי היה פלטה ארוכה שהיה גם מעל הזכרונות , אבל לא במגע ממש.

17. 7593-BLISS 6800GS PCX 512MB TV-DVI 7722-BLISS 7600GT 256M איזה לבחור הם עולים אותו דבר זה למשחקים המפרט הוא כזה 3200 amd asus A8ne

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  18. שווה לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by shainov,

שלום לכולם.כפי שחלקכם הגדול שמע החלטתי לרכוש לפני שבוע את הHIS X1950PRO כרטיס באמת באמת מרשים בגודלו ובגודל גוף הקירור המתוכחם שלו עם צלעות קירור(בקרוב תמונות). לפני שרכשתי אותו שאלתי כמה חברי פורום וותיקים אם כדאי את גרסת ה512 ואמרו לי שלא כי יש לו חיבור 6פין מקדימה שבא ישירות מהספק וקשה להשיג ספקים עם החיבור הזה.... שתי שאלות: 1.לספק שלי ?HEC380W אין בוודאות את החיבור הנ"ל(שהוא חיבור חשמל שבא ישירות מהספק),אז קניתי מחבר (מתאם)בין 12V ל6פין של הכרטיס 2.בכל מקרה התכוונתי לשדרג לENRMAX LIBERTY 400W כי רובגם הגדול מאוד המליץ לי עליו פה ושהוא יחזיק לי את כל המערכת יפה(מתוכנן OC צנוע וחמוד) שאלתי היא האם יש לכרטיס של HIS מנורות LED כלשהם כמו לHIS הישן שלי והאם יש אפשרו…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  20. כרטיס מסך 9800GX2 1GB עד כמה יהיה צוואר בקבוק ב E6600 ללא OC?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. שלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג קצת .. אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך כזה)..ללא מריחות.. זה באמת דחוף.. אני מעוניין לקנות את זה ביומיים הקרובים .. בבקשה ענו תשובות מפורטות ואמינות .. אני ממש…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות כ. מסך עד 1100 ש"ח, שיהיה טוב ל-OC. למערכת החדשה שלי: Gigabyte P35-DS3R Intel C2D E4400 @ 3.0Ghz PQI TURBO 4-4-4-12 2 * 1GB OCZ StealthXtream 600W ----------------------------------- איזה כ. מסך לדעתכם הכי יתאים לי? אני חושב שהוא ישמש למסך 22" או 24" [עדיים לא בטוח]. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by alont7,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה. ווהחיבור שיש לי על הכרטיס מסך הוא רק למסך. למישהוא יש רעיון איך עושים את זה? אולי כבל מפצל או משהוא?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  24. אני צריך כרטיס טלויזיה טוב שיאפשר לי להקליט שידורים מהממיר הדיגיטלי של הוט, שמתסנכרן טוב עם המערכת של הוט ושאני יכול לתכנן בו הקלטה מראש. אם יש לי טלויזית LCD וכרטיס מסך geforce 8600GTS האם אני צריך כרטיס טלויזיה נפרד כדי להקליט, או שאני יכול לחבר את הממיר או האלויזיה ישירות לכרטיס המסך וזה יספיק?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. היי! איך הכרטיס הזה: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB תודה!

• 4 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים