כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
איזה דרייברים אני צריך לכרטיס הנ"ל? הדרייברים הרגילים 3.1,הם מתאימים גם לרדאון הזה?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום. המעבד עם ליבה מרובעת - q6600, זיכרון 2GB 800 MHZ. העניין הוא שהכרטיס מסך די חלש - geforce 8400gs. אני לא ממש גיימר, אבל אני עורך די הרבה סרטים בתוכנה לעריכת וידאו מקצועית. אני משתמש במערכת הפעלה windows vista ultimate. השאלה שלי היא האם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב לשימושים האלה, או שצריך לשדרג אותו לכרטיס אחר, נניח geforce 9600 gt. יש לי ספק כוח 300W, האם הוא יכול בכלל להחזיק כרטיס כמו ה-9600gt? אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
התקנתי directx c במחשב ומשום מה אני חושב שלא התקנתי אותו כמו שצריך. כיצד אני יכול להסיר את מה שהתקנתי על מנת להתקין שוב את ה-directx c ?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
האם יש אתר מסויים שרושם זאת אני מחפש גם קישור לבדיקת כרטיס 9500GT יחסית לכרטיסים אחרים משום מה ב TOMSHARDWARE הוא לא מופיע
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
ה PASSMARK לא מדוייק נכון ? הפער בביצועים קטן מדי באתר של TECHPOWERUP יש הבדל 21 זה נחשב משמעותי ? לי זה נראה קצת
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
- 1 follower
-
-
ם 1200+-? האם ישנו כרטיס אחר מומלץ יותר?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש! המחשב יכלול מסך 19" LG שטוח ומיועד בנוסף לצפיה בערוצי טלויזיה. החיבור הוא חיבור אנטנה פשוט לצפייה בערוצים 1,2,10. התקציב לכרטיס הוא עד 200 ש"ח 2 שאלות: 1.האם בעזרת כרטיס TV ניתן לצפות בטלויזיה באיכות טובה? 2.מהו אופן השימוש בכרטיס כדי לצפות בטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
במדריך קצר זה נדגים כיצד אנחנו מבצעים אוברקלוקינג ומודדים בצורה נכונה את שיפור הביצועים תוך שמירה על טמפרטורה תקינה - על שולחן הניתוחים יושב GeForce RTX 5070 Ti החדשלכתבה
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו מכיר את המותג הזה ? ARKTEK , מצאתי כרטיס שלהם ב 763 שקל ממש נמוך 1660 TI .
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
- 2 followers
-
-
לפי הסרטון הזה פה למטה , זה לא נראה כל כך - אלא אם כן פספסתי משהו? כרגע אני עם 3080 RTX , מרוצה מאוד, אך חושב לשדרג לקבל ביצועים טובים יותר - לכיון 80-90 פריימים לשניה. המחשב שלי: מסך - Alienware 34 Curved QD-OLED Gaming Monitor - AW3423DWF -משחק על רזולציה של 3440X1440 הגדרות - מעדיף לשחק על ההגדרות הכי גבוהות במשחקים לוח אם - ASUS STRIX Z370 F זכרון - 32GB
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
- 3 followers
-
-
מישהו הצליח להשיג תיעוד בסיסי של דגמי 14 אינץ' ו-16 אינץ' עתידיים של היצרנית הטאיוואנית - שעתידים לכלול בתוכם מעבדי Ryzen 7000, מעבדי אינטל Raptor Lake וגם כרטיסי GeForce RTX 4000לכתבה
-
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
- 2 followers
-
-
ביצעתי בדיקה בנצמרק בתוכנה Perfomance Test עם ה HD5770 וב DX9 קיבלתי 90 FPS ממש טוב ואיך שעברתי ל DX10-11 המעבד צנח ל 20FPS ממש נמוך , איזה משחקים טובים יש ל DX9 ? כל פעם שאני משחק ב DX10-11 אני מרגיש שאני משחק עם כרטיס מסך AGP עדיין קיימים משחקים ל DX9 ?
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
- 2 followers
-
-
היי שלום לכולם ומקווה שפרסמתי את ההודעה במקום הנכון. אז ככה אחרי 16 שנה בלי מחשב נייח קניתי לי מחשב חדש משומש. המחשב עצמו פרי בילט. יש לי את הכרטיס מסך שציינתי בכותרת והבעיה שיש לי היא שהכרטיס מסך באופן אקראי פשוט קורס ומאבד אות, לאחר מכן הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא לכבות את המחשב ולהדליק כמה וכמה פעמים עד שכרטיס מסך עובד ורואים הכל רגיל וזה יכול לקרות דקה אחרי שהמחשב עולה או אפילו כמה שעות אחרי.
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
- 1 follower
-
-
אינטל מכריזה על מקצה שיפורים עבור דרייבר כרטיסי המסך שלה לגיימינג וגם מקצצת במחיר הרשמי של ה-ARC A750, שחולם לזכות בליבם של ההמוניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
- 1 follower
-
-
האתר הרשמי של GIGABYTE חושף תיעוד לגרסאות של דגם הביניים המתקרב עם נפחי זכרון גראפי של 10GB, 12GB או 16GBלכתבה
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
- 1 follower
-
-
הדלפת טוויטר קצרה ותכליתית גורמת לנו לפצוח בחישובים אודות השיפור הצפוי של דגם הדגל הבא ביחס ל-RTX 4090 העכשווילכתבה
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב לי במיוחד יכולות CAPTURE טובות להקלטת סרטים וסדרות. אני מתכוון לחבר את הכרטיס ליציאת הממיר הדיגיטלי של HOT. האם יש הבדל בין כרטיסים של 200 ש"ח לבין אלו שעולים 550 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לכרטיס מסך (ati radeon 9600 xt (rv360 בבקשה זה דחןףףףףףףףףףף
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש, עכשיו יש לי 7800GT שנהניתי ממנו בשנתיים וחצי האחרונות. מפרט שלי: D820 3 גיגה זיכרון לוח אם של INTEL D945GCZ האם אני אצטרך להחליף את הלוח אם בשביל הכרטיסים החדשים? התקציב כאמור הוא 250$ ואני אקנה אותו מאתר כלשהו בארה"ב דוגמת NEWEGG אוTIGERDIRECT האם המעבד שלי יהווה צוואר בקבוק לכרטיס שאקנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
לפי מה שידוע לי הוא כרטיס די ישן במחיר די גבוה יכול להיות שיצא כבר כרטיס במחיר דומה עם ביצועים טובים יותר? או שאולי עדיף לדחות את הקנייה ל2007? ד"א: איך אפשר לדעת שכרטיס מסך מסויים באמת יפעיל את כל המשחקים שאני רוצה על הגראפיקה הכי טובה ושזה יעבוד חלק? אני לא יודע מה אתכם אבל 2000 שקל ומעלה, זה הרבה כסף ובשביל להוציא על כרטיס מסך ואם יתברר שהכרטיס לא עובד לפי הציפיות שלי, לא אוכל להחזירו אצטרך לדעת גם אם הכרטיס מסך מתאים למחשב כשדיברתי על "המשחקים שאני רוצה" הכוונה למשחקים כמו F.E.A.R , Company of heroes , Warhammer40K:Dawn of War, Neverwinter Nights 2 וכו' מפרט: GA-K8NF9 AMD Athlon 64 Processor 3000+ Kingston 512MBx2 DDR 400mhz למרות שאני מוסיף עוד גי'גה יחד עם ה…
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
ASRock היא השותפה הראשונה של AMD שמציעה הנחה משמעותית כלשהי עבור דגם הדגל של הדור הנוכחי - בתקווה שזה רק הניצן הראשון למהלך רוחבי גדול יותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי באתרים דגם Sapphire ATI Radeon HD4650 1024MB AGP הכרטיס הזה תומך ב-2 מסכי 24 ברזלוציה 1920 ? משהו מכיר דגם אחר שתומך ?
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחלתי להתעסק בעריכת וידיאו ואחי הקטן התחיל לשחק במשחקים החדשים שדורשים דרישות יחסית גבוהות מהמחשב כדי שירוצו באופן חלק. נכון לעכשיו, זהו מפרט המחשב: מעבד כפול: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz, 2806 MHz לוח אם: Asus P4P800 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce FX 5600 זיכרון: 256 MB PC3200 DDR SDRAM 256 MB PC3200 DDR SDRAM מה הכי כדאי לשדרג קודם? תודה רבה, caflow
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר מתקדם אבל יש לי סלוט של AGP איזה כרטיס מומלץ לקנות עד סכום של 500 ש"ח.???
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי fx5600 של msi (הוא מגיע עם שלט) הכרטיס ברשותי כבר המון זמן ולא מצאתי עד עכשיו סיבה מספיק מוצדקת להשתמש בשלט שלו. קניתי לא מזמן דיוידי למחשב וכעט מצאתי לנכון לעשות שימוש בשלט. ולבעיות...: הצלחתי רק פעם אחת לעשות "שימוש" בשלט והוא עבד אבל מאז הוא לא. התוכנה של msi לשלט היא madia center deluxe2 והיא מלאה בבאגים ושואבת את כל הזיכרון, בקיצור על הפנים, אבל כנראה שאין דרך אחרת להשתמש בשלט שלהם. חיפשתי עידכונים לתוכנה ומהרגע שהתקנתי את אותו עידכון יחיד היא לא עובדת יותר, התקנתי אותה מחדש וכיום היא "עובדת" (מלאה בבאגים וקורסת) אבל השלט לא עובד יותר. בקיצור אם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה\ מה יכול לפתור אותה\ למה העידכון מהאתר של msi גורם לה לקרוס במקום לפתור…
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-