כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
במקום שאני עומד לקנות שבוע הבא שאלתי אם יש להם את ה1950XT והם אמרו שיש אבל של החברה PALIT ושהוא יותר חלש מה 512 מגבייט 1950PRO אבל זה לא העיניין, אני לא שמעתי בכלל על כרטיס כזה שלא נדבר על החברה מה אתם אומרים עליו ? אם הוא בכלל קיים ?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ראיתי שמשחק אחד דורש האם RAEDON 9200 64 MB עונה על הדרישות האלה? עריכה: הדרישות האלו הם המומלצות, לא המינימום
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ראיתי באתרים דגם Sapphire ATI Radeon HD4650 1024MB AGP הכרטיס הזה תומך ב-2 מסכי 24 ברזלוציה 1920 ? משהו מכיר דגם אחר שתומך ?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אוקיי אז נמשיך אז ה8800GT GTB 512 מגה כדאי לקנות בשביל משחקים כבדים? ואני אשאל את השאלה:האם ה8800GT יצליח להריץ משחקים עם דרישות שיהיו ל9 על הגדרות לא VERY HIGH אבל HIGH לפחות? תודה אה ועוד משהו ל8800GT GTB512 מגה יש OC?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
חיפשתי נושאים לא מצאתי משו שנוגע בישבילי .. אז ככה יש לי עכשיו X800XL 512MB אני רוצה לשאול האם כדי לקנות את ה-HD3850.. האם יהיו הבדלים בביצועים ששווים את הכסף ? תודה .. ובנוסף יש לי AMD3800 DUEL CORE עם אובר קלוק ל-4200.. הייתי רוצה לדעת אם זה בסדר .. והכל יעבוד טוב ? והאם כדי לי לקנות תודה =] ---- עוד שאלה.. רשום בפרטים של ה-HD3850 שהוא PCI-E 2.0 ולי ב-EVEREST רשום משו PCI-E 1.0 PCI-E 1.0 x16 port #0 In Use @ x16 (Gigabyte Radeon X800 XL Video Adapter) אז מה זה לא יעבוד לי במחשב ה-HD3850???? הלוח אם שלי הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 v2 תודה על העזרה.. חשוב לי ממש.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות 1.5K והמליצו לי על LG 196WTQ אך אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות נוספות, כמו-כן אני צריך את המסך להצגה גרפית של שרטוטים שיוכל להריץ אותם בצורה חלקה, וכמו-כן למשחקים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מישהו ריכז איזה תוכנות / משחקים מקבלים מהיצרנים השונים ?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כבר מלא זמן! xp easy tv capture PALBG
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
היי ניסיתי לחבר את ה-TV OUT ב-X600 לטלוויזיה דרך יציאת ה-S Video עם ממיר לכבל RCA. אני עובד עם הדרייברים של אומגה לאחר שניסיתי את הדרייברים הרגילים של ATI אבל אין שום תמונה על המסך(מסך שחור) או שהמסך מרצד עם תמונה ממש ממש ממש לא ברורה. ניסיתי את כל הדברים האפשריים כולל Flickering Removal ודברים כאלה... עם גרסאות שונות של Catalyst אבל גם אחרי שעברתי לאומגה הבעיה לא נפתרה. הדרייבר בכלל לא מזהה את הטלוויזיה וכדי שיופיע בכלל משהו על המסך צריך לעשות Force Detection. אם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לתשובה, תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
השימושים שלי יהיו בעיקר לצפייה בשידורי דרך האנטנה וזהו בעיקרון.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב בקרוב מאוד אני קונה מחשב ואני רוצה לסגור את החלק של הכרטיס מסך כבר. לא מעניין אותי מה מקבל ציון יותר גבוה או מה אומרים בביקורות...אני לא כל כך מבין בזה ודברו אליי תכלס.. מה מהם עדיף? אם אחד מהם מתאים לתחום אחד יותר מהשני? קיצור תחפרו לי על שניהם עם מסקנות. למרט המחשב מצורף לינק - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=276036.0 במפרט הזה אני מחליף מארז וספק כוח.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מבקש את המלצתכם אני מחפש כרטיס מסך טוב חדש שמכירו אינו עולה על 1700 שקל את הכרטיס אני רוכש מחול !! תודה!!
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ. מסך X1900GT. ויש לי שתי בעיות איתו. שאני בודק בתוכנת EVEREST אני רואה שהטמפ' בזמן מנוחה היא סביב ה-70 מעלות. האם זה בעייתי? ואם כן איך אני פותר את הבעיה מבלי להרכיב משהו על הכרטיס (לא רוצה לפגוע באחריות). דבר שני לפני זה היה לי nvidia והיה דיי ברור איך לחבר את הטלויזיה היו הגדרות והכל. איזו תוכנות יש ככאן? תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
איזה מהם יותר טוב ולמה? ויש לי אפשרות לקחת רק אחד מהם ואך ורק מהם, אז לא להציע אחרים מה לעשות יש מגבלות ששורפים מסך ישן :\ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
משיהו יכול לתת מידע עלים כמו תאריך יציאה ,מחיר,תכונות וכדאי לי לקנות 8XXX או לחכות לכרטיסים האלה?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים???? ה Radeon HD3850 512MB PCIe או ה NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לאחר קריאת המדריך למסכי LCD עלו בי מספר שאלות: 1. איזו חברה יותר טובה SAMSUNG או LG 2. האם הניגודית משחקת תפקיד חשוב מ 1/500 ומעלה 3. איזה מסך היתם ממליצים מבין Samsung 913N או LG 1980Q או Samsung 913B או Samsung 930B. אשמח לתשובות מבעלי ניסיון עם המסכים וגם מאחרים בתודה מראש רן
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על GIGABYTE ו ALBATRON לגבי הכרטיס מבחינת הקירור?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות עם הכרטיס הנ"ל: -הצלחתי להשיג תמונה והכל,אבל האיכות במדיה סנטר מרובעת,כאילו אין בא מספיק צבעים,הפנים של האנשים נראים בנויים ממרובעים. -האיכות בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס WINTV מצויינת אך זה לא במדיה סנטר וגם כשזה במסך מלא זה לא ממלא את כל המסך. אני התקנתי את הדרייברים מחדש ושום דבר לא עזר.. אולי יש תוכנה בשביל המדיה סנטר שיכולה לכוון את האיכות.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אהלן, מישהו אולי יודע איפה אפשר לקנות את הכרטיס XFX 8800GT Alphadog Edition XXX 512MB חוץ מב-FOXPC?? אין להם את זה במלאי וכל שבועיים הם אומרים עוד שבועיים... יש מקום אחר שמוכר את זה? לא ייתכן שרק מקום אחד בארץ יחזיק את הכרטיס הזה... תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אוקי אז קניתי 8800GTS וקניתי 500W LIBERTY, יש לי E6300, יש לי גי'גה זיכרון 667, ועל הכוונת זה: Intel Core2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX מול 2 סלוטים של 2 ג'יגה זכרון 800. אוקי, מה עדיף קודם?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
כבר חודשים אנחנו שומעים על כרטיס מבוסס ליבת R670 שיתן לנו מחיר/ביצועים טובים כמו X1950PRO בזמנו. אבל עכשיו מתברר שHD2900PRO יבוסס ליבת R600 HD2900PRO יציג ביצועים בין 8600GTS ל320MB GeForce 8800 GTS. HD2900PRO יגיע ברבעון הרביעי עם תג מחיר של 200$ *אפשר לזהות כבר תמיכה בכרטיס בדריבר בטא החדש : http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15563&catid=2 http://www.chilehardware.com/foro/amd-hd-2900-t106198.html
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני קצת פחות מבין מרוב האנשים פה.. אז תסלחו לי.. הכרטיס קצת "שמן".. עם הקרור הזה שלו - silent pipe 2.. ועל הלוח יש מעט מאוד מקום איפה שהסלוט נמצא.. במיוחד לא לsli וכל מיני דברים בסגנון שאמרו לי שאפשר לחבר שתי כרטיסים וכד'... יש סיבה שאני צריך לדאוג שהכרטיס לא ישב כמו שצריך?..
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-