כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני חושב על לקנות כרטיס מסך חדש בחודש-חודשיים הקרובים,אני הייתי מעוניין או ב ATI 9800 למיניהם או FX59XX למיניהם אבל vivo חובה ו 256bit. התקציב שלי הוא 1400 אפשר לחרוג קצת (אבל קצת). אני מחפש כבר יומיים ונשבר לי הראש,או שאני מוצא כרטיס טוב אבל בלי vivo או אחד שעובד על 128bit. חבר שלי קנה Albatron 5900XTV שיחק איתו חצי שעה והכרטיס נשרף,יכול להיות בגלל שיש לו ספק כח ג'נרי? (380W).
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מה אומר בכרטיס הנתון הראשון 800MHZ ולאחר מכן 1700 MHZ לדוגמא ?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ציון 6002 זה טוב? המפרט בצד ימין http://img228.imageshack.us/img228/1931/cgkb6.jpg
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
-
כרטיס מסך 2900 הדרייבר החדש משפר ? בקשר להודעה של Gggt666666 סוף סוף דיון ברמה עד שפח זבל של טמטום כמוך מגיע בכל אשכול דפר כמוך הורס בחוסר ידיעה . מדוע אתה מנסה להיות חכם שאתה יודע שאתה לא . אני מחקתי את הקטעים האמיתיים בהודעה כדי לא לפגוע באתר תראו הסטוריה של יצור kill_b7
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
נחתה עלינו תחנת עבודה ניידת מתקדמת של HP מדגם ZBook 16 בעלת מעבד Core i9 המהיר ביותר וכרטיס מסך NVIDIA RTX 4000 עדכני - אז יצאנו לגלות מה מפלצת שכזאת מסוגלת לעשות במציאותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
- 2 followers
-
-
היום באופן רשמי תפתח שוק החומרה למכירה של כרטיסי מסך מדגם GeForce RTX 4080 SUPER - כמה ביצועים אנחנו מקבלים בעבור ירידת מחיר רשמית הדגם הסטנדרטי? אנחנו הופתענו. כל המספרים כאןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
- 1 follower
-
-
הרצון של AMD להנגיש למשתמשים כרטיס מסך לגיימינג במחיר נמוך יותר וזיכרון גרפי של 16GB מקבל צורה - RX 9060 XT סוף כל סוף מגיע לשוק. בדקנו את ביצועיולכתבה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום למומחים קניתנ מסך סמסונג 670bf החדש לבן חיברתי דרך כבל דיגיטלי.במסך אין כפתורים לכיוון הגדרות אלא רק דרך תוכנה מצורפת בדיסק. הדכנתי תוכנה על מחשב אבל לאחר מס.דקות שימוש או ממש מתחילה המחשב נתקע ורק הפעלה מחדש עוזרת.בפורומים של סמסונג גם פגשתי אנשים רבים עם אותה בעיה כנראה התוכנה לא טובה. השאלה,-האם התוכנה היא חשובה ב עבודה או אפשר לעבוד עם הגדרות של כרטיס מסך התוכנה היא magic tune
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
עדיפות: NVIDIA. תקציב: בלשב זה לא ככ מוגבל, אבל אין לי צורך ביותר מסביר פלוס לינדור וידאו. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
- 1 follower
-
-
רשום באתר היצרן כי חיבור ה-vga לא יכול לעבוד סימולטנית עם t.v. out. שאלתי היא האם חיבור מסך ה- lcd ב dvi תאפשר לי את האופציה לעבודה סימולטנית של צג המחשב והטלויזיה. תוזה.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
האם יש אבחנה בין כרטיסי ה AGP השונים לפי מספר המגעים וחריץ אבטחה במחבר עם לוח האם.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום, השוואה בין שלושה כרטיסי מסך! 1) Palit radeon x850xt - 256MB 2) club3d radeon x800xt 256MB 3) powercolor hd2600pro 512MB ----------------------------------- תשובות בבקשה מלאות, ולמה..אני אישית חושב שה x850xt הכי מהיר וטוב.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מלחמת מחירים אמיתית ברמות מחיר של פחות מ-500 דולר? זה מה שעשוי להיות צפוי לנו בתוך כחודשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
- 1 follower
-
-
יכול להיות שגיפורס 4 או 2 לא תומכים על מסך 37 אינץ ????? הרזולוציה לא רוצה להשתנות קיצר תומכים או לא ???? תדה
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל סרט שאני מקרין משתנה לו הרזולוציה במסך TV , אני בטוח שזה מהגדרות של הכרטיס מסך אבל אני לא מוצא איפה אני יכול להגיד לו שישאיר את הסרט באותה רזולציה , יש למישהו מושג? תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי דיון אבל סרקתי בכל הפורום כאן שיחות שקשורות למה שאני מחפש אבל בטוח פה מישהו יודע את התשובה : כל מה שאני רוצה זה להקליט את עצמי משחק בלי להוריד fps או לקנות איזה pinnacle שיעלה 200 שקל יש לי vivo בכרטיס אז חשבתי אותי יש דרך וכן יש אני פשוט לא יודע איך. חשבתי אותי אני יכול להקליט את עצמי בזמן שאני משחק בוידיאו אבל אני צריך לדעת מה לחבר למה בבקשה ממכם עזרה אני חורש באינטרנט איזה 3 ימים כבר ולא מוצא.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
בעוד NVIDIA מחממת מנועים לקראת דור נוסף של כרטיסי מסך, הדור הנוכחי מקבל עומד לקבל תחנת ביניים עם כמה עדכוני דגמים ועדכוני מחירים - האם אנחנו בדרך לשיפור עלות-תועלת מיוחל?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
- 1 follower
-
-
מה הקשר בין כרטיסי המסך בסדרת GeForce RTX 50 לבין רינדור חכם שעושה שימוש בסוג אובייקט כדי למפותו ביעילות? כך יעבוד הרינדור הנוירוני של סדרת RTX 50לכתבה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה : יש לי כרגע ת'כרטיס טלוויזיה של ATI ה 550 PRO והוא עושה לי בעייה איך שאני מרכיב אותו ומפעיל ת'מחשב המחשב לא עולה לא רואים כלום ושאני מוציא המחשב פועל בדקתי ת'כרטיס על מערכת אחרת והוא פעל אז אני נאלץ להחליף אותו יש לכם המלצה לכרטיס טלוויזיה שיש בחנות נועה מחשבים ? http://www.noacomp.co.il בתודה איתי תקציב 600-750 ככה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אהלן כולם ! :} אני לא מבין בכל הקטע הזה של חיבור מחשב לטלוויזיה , ולחבר שלי יש בעייה, לכן אני פונה אליכם :-* הוא חיבר כבל שבצד אחד הוא נכנס לכ.מסך, לחיבור העגול שחור ומצד השני של הכבל הוא מתפצל לשניי צבעים, אדום ולבן אם אני לא טועה... בקיצור, הבעייה שלו היא שהוא רואה את התמונה, אך אין לו סאונד והוא רואה שחור לבן.. האם מישהו מה הבעייה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הדור החדש שלה מתקרב במהירות, וכמו במקרה של המעבדים גם כרטיסי המסך הקיימים של מפתחת השבבים האדומה צריכים להיעלם מהמדפים במהירות על מנת לחסוך לה בעיות וכאבי ראשלכתבה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מסך 400-500 שח אפשר לחרוג אם זה מצדיק שתהיה יציאה לטלויזיה לשימוש עריכה גרפית למחשב שרשום אצלי
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר מתקדם אבל יש לי סלוט של AGP איזה כרטיס מומלץ לקנות עד סכום של 500 ש"ח.???
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-