עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. טוב אז ככה אני מעוניין לקנות את המחשב.... K8N51GMF 512MB DDR 400MHz WD80GB 7000 8MS SATA NVIDIA 6150 OQB+PEGx16 עכשיוו השאלה האם זה יעבוד לי במשחקים כבדים כגון GTA san andress ???? :s05:

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  2. Started by LOOSE,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך והלוח אם שלי ואני צריך המלצות לגבי הכרטיס מסך אני כמעט בטוח הולך על ה X1800GTO אבל אם אתם אומרים אחרת אז אני מוכן לשקול (ואם אפשר להמליץ על חברה טובה שלא יקרוס לי) לגבי הלוח אם אני לא מבין בזה אבל אני צריך שיהיה עם סקוט של AMD 939 ושלא יהיה לוח משהו מיוחד תנו משהו זול ואמין שיעשה את העבודה. ד'א אני מוכר R9600PRO 128MB Gigabyte 200שקל Gigabyte GA-K8NS-939 200 גם כן שמרתי את הקופסאות והדיסיקם הכל !

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by metison,

אני מחפש מחשב חזק לגרפיקה ורציתי לדעת האם ATI Mobility Radeon X1600 נחות מה Nvidia 7600 אשמח לתשובה, זה ממש חשוב לי. תודה. http://www.nvidia.com/page/go_7600.html http://ati.amd.com/products/mobilityradeonx1600/specs.html

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  4. אהלן וסהלן אני אכתוב בקצרה: אני קונה מאוד בקרוב MW221C של אסוס,שקיבל ביקורות טובות וכו וכו כרגע יש לי את הכרטיס 8800GTS (G92) של BFG,עם OC קטן...אבל יש עליו קירור HR-03GT כך שOC אפשרי מאוד. האם הוא יסתדר עם הרזולוציה הגבוהה? עדיין יריץ לי COD4 על הכי גבוה? GRID וכדומה? או שאני אצטרך לתת עוד קצת OC כדי שיחזיק?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  5. אצלי זה מסומן על appalication controlled בדריבר ורק במשחק אני מפעיל... אם אני יפעיל גם מהדרייבר, זה סתם יוריד את ה FPS או שבאמת אני צריך להרגיש הבדל? אגב HDR מופעל אוטומטית גם אם רוצים וגם אם לא רוצים נכון?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  6. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם! יש לי בעיה, כרטיס מסך X600 , כאשר אני מתקין את הדרייבר הוא אומר לי שחסרים קבצים אבל הוא ממשיך להתקין ושהוא בערך מגיע לחצי המסך פתאום נהיה שחור והמחשב קופא. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  7. האם תהיה ירידת מחירים לכל כרטיסי הDX9 ברגע שיצא ה DX10 ? קראתי פה : http://hwzone.co.il/news/1161462558/60771/ שהשקת כרטיסי הDX10 תהיה ב 7 לנובמבר שזה ממש עוד מעט. אני רוצה עכשיו לקנות כרטיס מסך X1950 שתומך ב DX9 ועולה 1350 ש"ח. האם תהיה ירידת מחירים ב 7 לנובמבר או אפילו שבוע אחריו בכל כרטיסי ה DX9 ? כלומר, האם התאריכים האלו תקפים גם על ישראל ? או שהשינויים האלו ישפיעו עלינו רק חודש-חודשיים אח"כ ? ואם כן , האם זו תהיה ירידה משמעותית. כלומר נניח ומה שאני רוצה עולה כיום 1350, האם ירד למחיר של 800-1000 ש"ח ? (וכל זה אני שואל כדי לדעת אם שווה לי לדחות את הקניה של הכרטיס מסך במידה ומדובר בסה"כ 15 יום פחות או יותר).

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  8. כמו שכתוב בנושא אבקש המלצה לכרטיס שכזה שיעבוד על מחשב עם מעבד AMD Athlon 1.1Ghz 383MB ddr, motherboard with agp x4 הכרטיס בסך הכל צריך להוציא בצורה המיטבית - באופן יחסי כמובן - את התמונה הטובה ביותר לטלוויזיה (S-VIDEO) התקציב לא מחייב - פשוט להבנתי כרטיסים ישנים כל כך לא אמורים לעלות כל כך הרבה. נ.ב כיום יש לי geforce 2 mx with tv out שאני לא מרוצה מהביצועים שלו בטלוויזיה. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by idoleff,

שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתלבט בין שתי אפשריות לכרטיס מסך... GeForce 6600 עם SLI או GeForce 6800 בלי SLI... במחשב הישן אני יכול לשים או את הGeForce FX5500 או את הReadon 9200SE... מה אתם ממליצים לשים בכל אחד מהמחשבים?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  10. שלום, בן דוד שלי הזמין מטרקלין חשמל (לא מהאתר שלהם, אלא בחנות עצמה) : Gigabyte GeForce 6800 GT AGP עם 128 MB זכרון, במחיר של 1500 ש"ח עכשיו, אנחנו מחפשים באינטרנט, באתר היצרן (גיגה בייט ובכלל בגוגל, ולא מוצאים שיש גרסה של ה 6800GT שלהם עם 128 זכרון אלא רק עם 256 האם יש אפשרות שעובדים עליו או טועים ? איך מסתדר כאן המחיר ? יכול להיות שהוא יקבל את ה 256 זכרון וסתם כתוב 128 במחיר הזה ? או שיש מצב שיביאו לו GS ולא GT או איזה גרסה מוחלשת אחרת ? איך אפשר לבדוק ? תודה.

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by buky,

רציתי לשאול על בעיות בתצוגת וידאו. יש לי במחשב סרטי וידאו משפחתיים שנוצרו ב-DV אבל נדחסו ב-MPEG2 כל הסרטים נוצרו באותה מצלמה ונדחסו באותו כרטיס וידאו ועל אותו מחשב. היום בצעתי עידכון לתוכנת NERO6 ואני מגלה דבר מוזר,ב-NERO6 יש תוכנה בשם nero mediaplayer ותוכנה בשם nero show time עד לעידכון שתי התוכנות הציגו את סרטי הוידאו בצורה נכונה אבל כעת התוכנה הראשונה מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה מעוותת כלומר הסרט מתוח בכיוון של מעלה מטה.ואילו התוכנה השניה גם כן מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה שבצד השמאלי של הסרט יש שטח של הסרט כאילו הוא כפול ועשוי מקווים מאוזנים בצבע לבן. אני רוצה לציין שבתוכנות אחרות כגון מדיה פלייר של ווינדוס אין את התופעות האלה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  12. Started by uriya,

כשאני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב שלי אני מפעיל את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שלי (intex) אך השידור שאני מקבל הינו "דפוק" כי אני רואה רק שידור רק סגול וירוק..... אך כשאני מפעיל את התוכנה של כרטיס המסך שלי ,של nvidia ומכוון את ברירת המחדל של פלט שידור הטלוויזיה אז הצפיה נעשית שוב בצבעים הנורמליים אך אני מקבל היבהוב מעצבן בצד המסך, וכשאני מכבה את התוכנה של כרטיס המסך ומדליק שוב את שידור כרטיס הטלוויזיה הבעיה חוזרת על עצמה, שוב יש לי קליטה של ירוק וסגול.... מה עושים? אוריה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by snaidis,

רציתי לדעת האם יש הבדל גדול בין הכרטיס: ‏X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E‎ לבין: ‏7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E‎ במה הם נבדלים? אצל מי רמת הביצועים טובה יותר והאם היא טובה בהרבה ממשנהו? ובכלל רציתי לדעת האם ההבדל ברמת הביצועים בין שני הכרטיסים גדול?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך (geforce mx400) עם יציאת RCA לחיבור של טלוויזיה, ואתמול ניסיתי, ושהדלקתי את הטלוויזיה הצלחתי לראות את הדוס בהתחלה אבל זה היה רק בשחור לבן, ואחרי זה שהוא התחיל להעלות את הווינדוס בכלל לא ראיתי כלום בטלוויזיה... מישהוא יודע איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ושאני יוכל לראות גם ווינדוס ובצבע??? תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  15. יש לי מחשב מוכן כבר רק צריך לחבר אותו לטלוויזיה כרטיס מסך 8500GT וPVR150 השאלה שלי איפה אני תוקע את הכבל בממיר ובכללי איך אני עושה את כל הדברים שבסוף אני יוכל לראות טלוויזיה במחשב הכל אמור להתחבר לטלוויזיה בסלון

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by ZenMaster,

חברה, מה המצב ? אני יודע שישנם כרטיסים גראפיים שתומכים ב-SLI הכוונה לכרטיסי QUADRO. ויש את הכרטיסים למשחקים סדרת ה-FX למינהם. אז ככה, האם אפשר לחבר בSLI כרטיס גראפי וכרטיס למשחקים או שחייב שני כרטיסים מאותו סוג ?? תודה מראש, - - - -

17. Started by mormil,

שלום לכולם לא מזמן התחדשתי בכרטיס X1950 GT 256MB של Sapphire. הכרטיס מתפקד יופי, אבל המאוורר שלו מאוד רועש. רגע לפני שקניתי קירור פאסיבי, ראיתי איזה פוסט שמדבר על הבעיה, ועל זה שעדכון ביוס אמור לפתור אותה. הורדתי את הביוס מאתר Sapphire, אבל תוכנת צריבת הביוס (ATIWinFlash) מסרבת לצרוב ונותנת הודעה של "P/N mismatch". מישהו נתקל בבעיית רעש בכרטיס הזה? מישהו ניסה פעם לעדכן לו את הביוס? אשמח לעצות תודה, מור

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by mpmisha,

שלום רב. לפני שנה + הרכבתי מחשב ןעד היום יש לי בעיות עם הכרטיס מסך ככל הנראה הוא לא מתקשר טוב עם הלוח עם או משו להלן פירוט החומרה, אשמח אם תציעו איזה פתרון או משו.... AMD ATHLON 64Bit 3000 Tray ABIT KV8 PRO Gigabyte ATI 9600XT 128mb bulk וכל השאר לא נראה לי רלוונטי מקווה שתקעתי את זה בפורום הנכון תודה מראש. mpmisha...

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  19. דוד שלי אמרלי שאלה מסכים טובים רצתי לדעת עלייהם עוד

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by Yaniv_sosner,

בקרוב אני חושב שאני יקנה את הכרטיס מסך הנל. רציתי לישאול כמה W הוא צורך ? כי יש לי ספק ג'נרי 450W והוא מספק 20A במסילה של 12V מה אתם אומרים הוא יחזיק ? ואגב עכשיו יש לי את ה X1950PRO 256MB (אתם יכולים ליבדוק לי כמה W גם הוא צורך?) והוא מחזיק אותו ללא בעיות. ואגב אם יש לכם סקירות על הכרטיס מסך GF9600GT אתם מוזמנים להביא לפה. תודה מראש יניב.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by esharone,

מישהו יודע אם אפשר לכוון את הגובה במסך הזה?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  22. חברה יש לי כרטיס geforce 6200tc רציתי לדעת אם הוא לוקח 128 אוטומטי או רק שאני נכנס למשחקים הוא לוקח מהזיכרון הראשי של המערכת?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by avishaiar17,

בקיצור אחים שלי...כל מי שהזמין את הכרטיס , הוא לא יגיע התקשרו אליי מהחנות ואמרו שהיתה בעיה עם המפעל(מה שכמה חברה מפה אמרו) בקיצור עליי לבחור כרטיס אחר טוב נעשה בדיקה..

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  24. שלום חברים, אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה ובמקביל גם כרטיס DVR, השאלה היא: האם אפשר לצפות בטלויזיה דרך כרטיס הDVR ולחסוך את הכרטיס טלויזיה? תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by zxcvbn2,

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בבקשה :s05: :s05: יש לי כ 700 עד 800 ש"ח המיפרט של המחשב שלי : p4 2.8 הלוח אם שלי זה GA8S655FX מתוצרת GIGABYTE 512 DDR כרטיס מסך נוכחי: 5200 GEFORCE קשיש ביותר אין לו כוח למשחקים החדשים של היום ... אז כמו שהבנתם הוא מיועד למשחקים חבר המליץ לי על הכרטיס הזה Radeon X1600PRO 512MB AGP GeCube מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.