כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב חזק לגרפיקה ורציתי לדעת האם ATI Mobility Radeon X1600 נחות מה Nvidia 7600 אשמח לתשובה, זה ממש חשוב לי. תודה. http://www.nvidia.com/page/go_7600.html http://ati.amd.com/products/mobilityradeonx1600/specs.html
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, הייתה לי בעיה בבנצ'מארק לכרטיס מסך FX5900XTV. הבעיה נפתרה, הרבה בזכות עזרתכם האדיבה ! על כך תודה לכל מי שעזר ! נתראה בפורום אוברקלוקינג
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה? פשוט קיבלתי הצעה לרכוש אותו במחיר של 1950 ש"ח, אז רציתי לשאול מה דעתכם עליו והאם זה מחיר משתלם?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך X1800GTO 256MB רציתי להוריד לו דרייבר דרך האתר כאן: https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 אני צריך עזרה במה לבחור? כי אני לא מבין מכל הרשימה שם מה להוריד תודה!!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן מעבד AMD Athlon XP 2000+ לוח אם של Gigabytes מדגם GA-7VA זיכרון פנימי 1GB DDR 400 הרד דיסק 160GB 8MB BUFFER IDE של WD כרטיס מסך פשוט מאוד GEFORCE2 MX200 אני מצליח להפעיל איתו כל סרט של 720P בלי שום בעיות, פשוט הצריכה של המעבד גבוהה משהו כמו 88-95%. זה מוזר בהתייחס לכל מה שנאמר פה... נגיד קחו לדוגמא סרט שהפעלתי : The.Matrix.1999.DVD9.720p.HDDVD.x264-hV Format : X264 Source : HDDVD Genre : Action / Thriller / Sci-Fi Resolution : 1280x528 Video Bitrate: 7702 Audio : AC3 5.1 640kbit/s Release : 05.14.07 Rars : 86x100mb PFS חשוב לציין שאת הסרט אני רואה על המחשב מסך MAG 17 786PFS אני מנגן את הסרט בתוכנה BSPLAYER. מקודדים של K-…
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני אשמח מאוד אם תוכלו להביא מבחני ביצועים או כל דבר אחר... תודה רבה לכולם!!!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר החדש של נוידיה, התקנתי אותו והכל... ואחרי כמה דק' קפצה לי הטמפרטורה של הכרטיס מסך ב 10 מעלות, הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, נניח שיש לי כרטיס טלוויזיה, האם המחשב שלי יכול לשמש כטלוויזיה בלי חיבור לטלוויזיה? ועוד שאלה: אם יש לי כרטיס האם אני יכול להקליט תוכניות לתוך ההארד בפורמט AVI, MPG? ושאלה אחרונה: איזה כרטיס טלוויזיה אני צריך כדי לבצע את הדברים שרשומים למעלה? לא יודע אם חשוב לציין יש לי רדיאון 9800 פרו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך כזה עם 512 MB , ו256 BIT ? ואם יש כרטיס מסך טוב יותר, בערך באותו מחיר לסרטים בלבד?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
OK אז ככה אני עומד לקנות כרטיס מסך EVGA e-Geforce 8800GTS KO SUPERCLOCKED ויש לי ספק של EZCOOL 420W REAL והמוכר אומר לי שזה לא מספיק בשביל הכרטיס מסך דרך אגב המפרט שלי יהיה: AMD Athlon 64 Bit 5000 Dual Core Socket AM2 Box CPU Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard G.Skill F2-8500CL4D-2GBHK (2x1024MB) DDR-II 8500 Memory EVGA e-Geforce 8800GTS KO SUPERCLOCKED PCX 640MB DVI Video Card תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי לוח אםASUS M2NPV-VM , אני משחק למשל ב-Call of Duty והמשחק מקרטע לי. במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס מסך ati 9550 (האמת אני לא בטוח) והמשחק רץ לי יפה. אם הבעיה היא באמת בכרטיס מסך אז תמליצו לי בבקשה על כרטיס לא יקר (שאימא שלי לא תחנוק אותי) שיתאים לי, בסביבות 300 שקל יתאים. המעבד שלי הוא amd 4200 1024 זיכרון תודה. עריכה:פתאום חשבתי שאולי הבעיה היא בויסטה. ואם לא מה דעתכם על הכרטיס הזהhttp://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=455
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בעיה מוזרה בכרטיס מסך FX5200 משום מה כאשר אני מפעיל משחקים הם נראים בסדר גמור אבל כשני מקרין סרטים על גברי המחשב הצבעים חזקים מידי או לחילופין בהירים מידי עדכנתי את הדרייבר ושיחקתי קצת עם ההגדרות להפתעתי גיליתי שכאשר אני נמצע על אפשרות של האצת חומרה מלאה המשחקים עובדים נהדר אך הסרטים לא וכשאני מזיז את המד לחצי או מבטל את האצת החומרה המשחקים לא עובדים יש למישהו פיתרון (מלבד החלפת הכרטיס שאת זה אין לי אפשרות לממן כרגע )
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי 9800 פרו... אני יודע שהוא לא תומך PS 3 ויצאו משחקים שדורשים את זה... רציתי לשאול אם יש תוכנה שעושה הדמיה ואז זה כאילו יש לי PS3 כי אני זוכר שיש איזה תוכנה שמאפשרת להעלות משחקים... הא ואם אני כבר מדבר על כרטיס מסך עוד שאלה: הכרטיס התחיל לעשות רעשים מעצבנים... יכול להיות איזה בורג השתחרר או משהו? כי הרעשים מאוד מעצבנים... הוצאתי אותו פעם אחת אבל לא הברגתי יותר ת'ברגים... יש מצב שזה יעזור או שלא כדאי לגעת? תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
סליחה ! העברתי לפורום LCD
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך רחב עבור סרטים ושטח עבודה גדול אבל אני גם משחק במשחקים עם יחס תצוגה 4:3. שמעתי שכרטיס המסך יכול לספק תצוגה ביחס 4:3 ולמלא את שאר המסך בשחור כך שהתמונה של המשחק לא תמתח לרוחב. האם האפשרות הזו אכן קיימת? האם היא דורשת כרטיס מסך מסויים? האם היא דורשת דרייבר מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב אצל דל USA , הם מציעים שלשה דגמים של כ.מסך : INTEL X3100 128MB NVIDIA® GeForce® Go 8400M GS 256MB NVIDIA® GeForce® Go 8600M GT אני צריך את המחשב בעיקר בשביל תוכנות גרפיקה : PHOTOSOP , IN DESIGN וכד' אני לוקח אותו עם 2Gh של C2D 800MHz , ו2G זיכרון . איזה מהכרטיסים יתאים , ההבדל בין השני לשלישי זה 100$ , זה ישפר את הביצועים בתוכנות מהסוג הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך היה לי בכרטיס מסך 1060MHZ בMEMORY CLOCK והיום רציתי לעלות ל1100 ולבדוק ב3DMARK.. אז הציון של הכ.מ עלה ב200 והמעבד ירד ב400 כמעט יש הסבר? מה עדיף? ולא להגיב תגובות כמו 50 נק' יותר או פחות ב3DMARK זה קורה כי היה לי ניקוד יציב של 9.08 בערך.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
חבר'ה, היום היה לי נס!!! אתם יכולים לקרוא לזה פלא, הצלחה, קסם, ישועה, גאונות, כשרון, נסיון או איך שבא לכם... המחשב עובד!!! התקלה נפתרה!!! אנריל 2004 עובד חלק!!! אין תקלות נגררות!!! אזהרה! שמו לב!!! לא להתקין SP2!!! לא עכשיו ובטח לא לפני ששמעתם שיצאו עדכונים בשבילו. SP2 תוקע משחקים, מסכן את המערכת שלכם בעת ההתקנה או בעת הסרה (לפחות מאיך שהדברים נראים עכשיו 19.9.2004). היה לי מזל שעברתי את שניהם ללא תופעות לואי או תקלות רציניות. הסרתי את SP2! הוא היה כל כך טוב - רק בצב "חלונות"!!! :'( תקלות בשעת הסרה! :'( 1) יתכן ויתקלקלו תוכנות שהותקנו אחרי העדכון של SP2 (לא בטוח). 2) windows media player מתקלקל לחלוטין! *פתרתי את הבעיה הזו בפוקס! צריך להסיר אותו לחלוטין ו…
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לעשות HTPC בבית וכעת אני בשלב כרטיס הטלוויזיה. הבנתי שהיום הכל כבר הגיע לשלב שבו אני יכול להפוך את ה-HTPC שלי למכשיר מקליט כמו HOT MAGIC. בשביל זה אני מניח שאני זקוק לכרטיס טלוויזה. האם אני צודק או שהיום יש כבר חומרה מתקדמת יותר? אם כרטיס טלוויזיה אז איזה? אחד עם שלט? האם עדיף אחד שמתקינים על המחשב או אחד עם חיבור USB. בקיצור, הסבר קצר יעזור והמלצות יעזרו לי מאוד. תודה. אופס, זה הפורום הלא נכון. אפשר למחוק בבקשה. אני אפתח בפורוןם השני. סליחה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה האם המסך הזה הטוב??...יש לי 1500 שח...האם יש משהו יותר טוב?... דרישות שלי..."19 אז הנה פירוט על המסך... גודל מסך: 19" מנורת מסך: שטוח לחלוטין - DYNAFLAT רזולוציה מקסימלית: 1600x1200 גודל נקודה: 0.20 תדר רענון: עד 85Hz תדר אופקי: 30 - 85Khz תדר אנכי: 50 - 160Hz סוג אריזה: Retail אחריות: 3 שנים
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
טוב אז יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים האלו, ואני לא יודע מה עדיף. אומרים שה pro חזק במקצת, אך ראיתי שלאנשים יש המון בעיות איתו. האם גם ל x1950gt יש בעיות רבות כמו ה pro מה כדי לי?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך למשחקים באיכות גבוהה.. אלה הכריסים שהמליצו לי עליהם למי שיש יותר טובים במחירים בין 0 ל 900 גג מוזמן לרשום.. Gigabyte ATI RADEON 2600XT 256 mb GDDR4 HDMI support PCI-E Retail Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI Retail SX195P512 Palit Nvidia Geforce 8600GT 512MB Super PCI-E Retail P86S512 Sapphire ATI RADEON X1950GT 256MB Dual DVI Retail SX195GT256 Geforce 8500GT 250MB תודה...
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני לא צריך הרבה מהמערכת שלי. כל מה שאני משחק בו זה enemy territory ו-CS 1.6. אתם חושבים זה יספיק?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר ממיר דיגטלי ,נגיד של Yes לזה , ואם כן איך זה ישפיע על איכות התמונה? ואם אני מחבר מצלמת Video לVideo in של הכרטיס מסך...האם אני יוכל להעביר את צילום הוידאו למחשב?האם זה יפגע באיכות השידור...וזה לוקח הרבה זמן?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני מחפשר כרטיס מסך טוב מאוד שיעשה לי ביצועים טובים ויתאים למעבד: pentium D 930 Duel Core 3.00 GHz, משהו יכול לעזור לי =\?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-