כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אלו הכרטיסים שהזדמנו לי לקנות דרך חבר אז אם אפשר לדעת מי מהם טוב יותר וממולץ לקנייה למטרת משחקים גבוהים. תודה רבה רבה :] ---------------------------------------------------------------- ההודעה נערכה !!: יש בעיה מסתבר שיש לי לוח AGP ...... ואני חייב כרטיס AGP חזק אז הג'יפורס יורד מהפרק כי אין AGP. בכל מיקרה עדיף לקחת את הראדאון ? אגב צריך ספק כח מיוחד או משהו שאני אדע ? או שעדיף כרטיס אחר בתחום ?
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ונאבד לי הדיסק עם התכנה הקודמת... יש לכם המלצות לתוכנות טובות?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אז אחרי שבדקתי ... מצאתי 2 כרטיסים שנראים לי...ואשמח אם תעזרו לי לבחור אחד מהם אז זה הראשון: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_429&products_id=3889 אפשרות שניה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_356&products_id=4037
-
- 7 תגובות
- 490 צפיות
-
-
טוב לדוד שלי יש ממולדת (57) אז אמא של (ז"א אחותו) רוצה לקנות לו מסך עד 3K(שזה אני חושב יותר מדי) 19 אינץ' המסך מיועד בעיקר לבן אדם שיושב שעות רבות על המחשב קורא עובד ופעמים משחק... אז בעיקר אם יש לכם מסכים מיוחדים שטובים לשעות רבות של ישיבה מולם אז תודה תודה על התגובות אמרו לי בעיקר על VIEWSONIC VP930 האם הוא הכי טוב לתקציב?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אני חושב שאמור להיות כאן תדבר הזה שמודד טמפרטורה אבל משום מה אין אותו אולי יש לכם מושג למה?? או איך לעשות שיהיה אותן??
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה להגיד תודההה רבה לכל העוזרים עכשיו זאת הבעיה יש לי כרטיס מסך 7600 gs יש לו חיבור s-vidoe אז קיבלתי איתו כבל לחבר לטלוויזיה אבל הוא היה קצר מדיי אז הזמנתי את הכבל הזה מוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1AZ21161 והזמנתי גם מתאם ל21 פינים http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1AZ21164 כי לטלוויזיה שלי יש רק את החיבור הזה אז עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שצריך לשחק שם עם ה pal וואולי זה יעזור אבל זה לא עזר לייי למישהו יש אולי רעיון? מה לא בסדר
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
פתחתי על זה כבר דיון אבל אף אחד לא ענה על השאלה שלי אני קונה כרטיס מסך וכולם אמרו לי לך על X1900XT אמרתי סבבה. אז אמרתי זה מספיק טוב ?SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E הוא עולה 2100 ב-KSP אמרו לך על CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ArctiQ-Cooling Accelero X2 שעולה כ-2400 בנועה... אבל יש את ה-7900GTX של BFG ב-2700 ? אז מה הכי כדאי ??
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
לאחר התקנה מחדש של הווינדוס והתקנת הדרייבר של כרטיס המסך ניסיתי לאפשר צפייה של סרטים בטלויזיה כמו בעבר אך ללא הצלחה. במסך ההגדרות של כרטיס המסך ניתן לראות כאילו הכבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה מנותק (מצורפת תמונה) אך זה לא המצב. ניסיתי להתקין מספר דרייברים שונים אך ללא תועלת. ניסיתי להפעיל את המחשב כשרק הטלויזיה מחוברת אליו אך גם לא הייתה תמונה בטלויזיה. אודה אם מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
כרגע יש לי 6600 gt האם שווה לי לשדרג עכשיו את הכרטיס והתקציב שלי זה בסביבות ה 1000 שקל כאילו הכרטיס שלי לא כל כך ישן ובנתיים אני דיי מסופק ממנו אבל בכל זאת רציתי לשאול אם שווה לי בתקופה כזאת לשדרג אותו או לחכות עוד חצי שנה בערך ?
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום אני כרגע בונה בלוק קירור מים לכרטיס המסך ולכן אני צריך את המרחק שבין החורים שיש על הכרטיס, החורים של הקירור. אני צריך רק את החורים שמסביב לליבה, כי הבלוק ישמש אותי רק ללבית הכרטיס, הבלוק לא יכסה את הזכרונות ולא אין לי צורך בכל החורים שעל הכרטיס. אם אף אחד לא יודע אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לפורום שבו אני אקבל את התשובה לשאלה שלי. זה די חשוב לי, תודה מראש! עריכה: במידה הת'ראד מתאים יותר לפורום אוברקלוק וקירור, תגידו לו ואני אדאג להעביר אותו.
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב AMD64 3200 עם 1024 זכרון DDR2 וכ.מסך GFORCE6800GS עם 256 זכרון ו256 BIT בכל משחק בשאני עושה AUTO DETECT ל PREFORMENCE הוא מראה את הכל על LOW לדוגמה : בF.E.A.R FARCRY ועוד המשחקים עובדים טוב מאוד גם ב- VERY HIGH . השאלה היא למה המחשב מזזה את הכל ב LOW ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי עוד פחות משנה לקראת הגיוס, מה שמשאיר לי רק שנה לשחק במחשב... כרגע יש לי 7600GT, עם אופציה למכור אותו... השאלה שלי, אם אני מארגן תקציב של בערך 1600 - 1800 שקל וקונה איזה 7900 או משהו בסגנון, הכסף וההבדל יהיה שווה את זה לשנה אחת? (אחרי השנה הזאת המחשב יהפוך למיותר לחלוטין)... כי אם לא, אני מעדיף להשקיע בדברים אחרים..
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
קניתי היום טלויזיה LCD TV32 בקיצר אני רוצה לחבר אותה לכרטיס מסך יש לו שתי יציאות אני רוצה שאני יוכל ליראות גם על המסך מחשב וגם על הTV באותו זמן יש לי 6800GT תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם, המשחקים היחידים שאני משחק בהם זה משחקים כמו הFIFA2006 החדש או AOE3 ומשחקים בסגנון הזה.. לא יותר מזה בכלום!! רציתי לדעת אם אני יוכל לשחק בהם, המעבד הוא 3800X2 ו2GB זכרון.
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
הכרטיס המסך הזה יכול להפעיל משחקים כמו GTA החדש החדש יותר מסאן אנדרס ?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
עיינתי בהמלצות לכרטיסי מסך אך אני מעוניין בכרטיס שיאשר לי לעשות לו OC סולידי - ומשתלם מבחינת מחיר. לפי מה שהבנתי יש כרטיסים מסויימים שמאפשרים OC טוב והם יותר זולים מאלו אשר מציעים ביצועים מקבילים לפני OC. הייתי מעוניין לרכוש מ-PANDAS אבל אשמח להמלצה בכל מקרה כי אני מנסה להשוות מחירים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טוב לגרפיקה ( בעיקר פוטושופ ) המוכר המליץ על 7300GS אך רציתי לדעת האם ישנו כרטיס טוב ממנו ובסביבות אותו המחיר?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס רדיאון9800 פרו שהמאוורר שלו התפנצ'ר שאר הקונפיג: ENERMAX PSU 350W,2 HD,2DVD,CPU P4 2.4C,1G MEM האופציות שמצאתי הן 6600GT 6800GS X1600PRO X800GTO אני מעוניין בכרטיס עם עבודה שקטה שאלות : האם ספק הכוח שלי יספיק לכרטיסים הנל האם הבדל הביצועים מצדיק את ההשקעה או שכדאי פשוט לקנות מאוורר חלופי של זלמן (200ש) תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
מתי אמור לצאת תמיכה בdirect X10?? יש למישהו מושג? קראתי פעם שזה יצא ברבע הרביעי של שנת 2006...
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
רציתי לדעת מבין שתי הכרטיסים האלו...איזה הייתם ממליצים ? 1. ?EN7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E? שעולה 890 ש"ח 2. Radeon X1600 Pro 512MB, DVI, PCI-E? שעולה 770 ש"ח שניהם של ASUS והמחירים נלקחו מKSP בנוסף מצאתי גם את הכרטיס הזה : 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E? של POINT OF VIEW ב 790 ש"ח ...מדוע זה כזה זול ? זה חברה לא טובה ? והערה אחרונה לסיום ...האם במידה ואני אצליח לגייס עוד כסף כדי כבר להשקיע בכרטיס הזה : X800GTO16 256MB, TV, 2xDVI, PCI-E? שעולה 1090 ש"ח למרות ששוב העדיפות היא גג מקסימלי 900 ש"ח תודה לכל מי שיתן יד ויעזור... ומצטער שאני שואל המון שאלות...אני פעם במלא זמן מחליף ומחשב...ועד שאני כבר שם קצת כסף אני רוצה לדעת מה אני קונה...
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
האם המומחים יכולים ליעץ לי על כרטיסי עריכה איכותיים שיש היום בארץ? מה אתם יכולים להגיד על הכרטיסים הבאים: Compro VideoMate leatdek winFast PVR2000 תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך משהו טוב שיעלה לי את הסאן אנדראס וכל המשחקים החדשים עד 400 שח תודה!
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
אני עוד מעט קונה כרטיס מסך GeForce 6800GT PCI E והכרטיס מסך שלי יושב עכשיו בתושבת PCI האם זה אומר שאני לא יכול לשים את הכרטיס מסך שאני רוצה ליקנות???? ויצטרך ליקנות לוח אם חדש??????? ואם כן תוכלו לתת לי לינק לקניית הכרטיס מסל בתושבת PCI???? ואפשר בבקשה הסבר על כל הPCI וכל הדברים האלו????? :s05: :s07: :-[ :'( דרך אגב לוח האם שלי זה Gigabyte GA-8SIML תודה מראש!!!!!
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור למדור הזה אבל לא מצאתי מדור אחר שזה יתאים לו טוב אז הורדתי כמה פרקים של סאוספארק והם בפורמט RM ואני לא מצליח לראות אותם במדיה פלייר בquicktime player במדיה פלייר קלאסיק ניסיתי להוריד תוכנה שתמיר לי אותם לAVI אבל לא הצלחתי מה לעשות??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-