עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם למשהו יש מושג לכרטיס HD 2900 תוכנה שמודדת כמה MB זיכרון משתמש כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by Baz34,

חברים, אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס מסך , הזמנתי XFX8800GTS 320 XXX והוא מתעקב כבר המון זמן במכס הוצא להחליף בכרטיס של LEADTTEK אשמח מאוד לקבל המלצות בנושא לגבי הכרטיס הנ"ל ולגבי כרטיסים אחרים תקציב סביב 1800 שח

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  3. Started by 69,

אני רואה שהכרטיס הזה תומך ב DVI, אבל לא תהיה בעיה לחבר אליו מסך בחיבור רגיל (חיבור רחב עם פינים), נכון ?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. יש לי חיבור החדש יותר של הכרטיסי מסך... לא יודע מה השם... לבן כזה, יותר גדול מהכחול של פעם.... שלושה שורות חיבורים וחיבור מרובע כזה... ולשאלה: יש מתאם כלשהו מהחיבור הזה לחיבור SVideo? תודה מראש

5. Started by hackermeir,

אני מקווה שפה זה המקום לשאול את זה. זה המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII GIGABYTE GeForce 7300GT 256MB PCI-E PIONEER DVDR DVR111D BLACK/WHITE COMPUCASE 6C60 BLACK 300W ART האם המפרט מנוצל עד הסוף או שהתוצאה נמוכה ממה שצריך להיות? הערה: הדריבר של הכרטיס מסך הוא גרסא לא הכי חדשה אם אני לא טועה זה 91.47 מפני ששמעתי שבגרסא החדשה יש באגים במשחקים מסוימים. האם בגלל שהדריבר לא הכי מעודכן אז התוצאה תהיה יותר נמוכה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by zgd,

לא ידעתי באיזה פורום לפרסם "תצוגה וגרפיקה" או כאן... אז החלטתי בסוף על זה... יש לחבר שלי מסך LG (לא זוכר את הדגם המדוייק) והיום העליתי אצלו בפעם הראשונה את CRYSIS. ובסרט הפתיחה כשהתמונה נעה מהר יש מין חיתוכים כאלה של התמונה בחלק העליון והתחתון לפעמים... יש לציין שזה רק כשהתמונה נעה מהר... מה הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  7. שלום לכולם,מצטער על הניסוח הבעייתי של הכותרת. בכל מקרה יש לי NVIDIA GeForce 6600GT gigbayte ,כיצד לבדוק מהו הדגם הספציפי , כלומר מאלו: http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_NVIDIAGeForce6600GT.htm בSANDRA ובAIDA הוא מציג לי רק את זה NVIDIA GeForce 6600GT gigbayte. תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  8. יש לי את הכרטיס שציינתי ושמתי לב שהטמפ' במאמץ עלתה מ- 50 ל- 59 ונראה לי שהקירור פועל לא טוב אני מתכוון שהמאוורר לא מתאם את סיבובי המהירות לטמפ' נראה לי כי שיחקתי קצת בהגדרות ב- ATITOOLS מישהו יכול להביא לי הגדרות טובות שהטמפ' תחזור לעצמה והאם מומלץ לשים את המאוורר על מאה אחוז תמיד ?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  9. אז ככה רציתי לשאול יש לי את המערכת הזאת (המפרט בצד ימין, מתחת לשם) הכרטיס מסך שלי הוא AGP7800GS... כפי שאתם רואים ומן הסתם הוא לא תומך בTurbo Cache, אז לפי הטכנולוגיה של NVIDIA הוא לא יתמוך בשיתוף הזיכרון, עכשיו רציתי להיות בטוח שאני מתקין וויסטה הכרטיס מסך שלי יהיה יכול לגשת לזיכרון של המחשב ולקחת ממנו זיכרון לגראפיקה ואשכרה אני יכול להשתמש בטקסטורות יותר גדולות עם תוצאה יותר טובה? יעני אני ירגיש את זה?

10. Started by V00d00,

אהלן, לפני כשבוע קניתי מחשב: Intel Q6600 2GB Corsair 800MHz ובתוכו BFG 8800GTS 512MB (G92) OC Edition. שאלה ראשונה, כמה פחות או יותר אמורה להיות הטמפרטורה של הכרטיס בזמן מנוחה ומאמץ. אצלי הוא הגיע כבר ל72 במאמץ, ו55 במנוחה. האם זה נורמלי, תקין לכרטיס כזה ? והשאלה השניה, הרצתי איתו Crysis על הגדרות גבוהות (High), עם Anti-Aliasing X8 ורזולוציה 1024x768 (חשוב לציין שאלה ההגדרות האופטימליות שהוא הגדיר לעצמו), התוצאות הם בד"כ 35+ FPS, המשחק רץ בלי יותר מדי בעיות, אבל האם זה נמוך מדי בשביל מחשב כזה ? http://www.tomshardware.com/2007/12/12/geforce_8800_gts_512_mb/page11.html הסתכלתי פה לעומת המחשב שלי וזה נראה ששם הביצועים יותר גבוהים. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  11. מעבד 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם asus p4p800 se להלן רישמת המשחקים far cry Sims 2 Doom 3 HALO Quake 4 Call of Cthulhu Call of Juarez Call of Duty 1 Call of Duty 2 F.E.A.R. Ship Simulator 2006 Collectors Edition Dreamfall: The Longest Journey

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  12. Started by weamir,

???

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  13. היי יש ברשותי כרטיס של חברת LEATEK 7600GT , הקירור שלו לא פעל(מאוורים) הוצאתי את הקירור והרכבתי על הליבה קירור של זלמן איכותי , האם אני חייב גם לקרר את הזיכרונות? כי הקירור המקורי היה פלטה ארוכה שהיה גם מעל הזכרונות , אבל לא במגע ממש.

14. Started by tomerzhr,

איך אני מגיע לזה, ואיפה זה נמצא? אני צריך לבטל אותם כדי שהפיפא 08 ירוץ לי חלק.

15. Started by sPoiled,

כותרת. המערכת : E5200 P5KPL - CM 2GB 405W, תודה לעונים .

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. Started by moshe20,

מה יותר טוב מבין שני הכרטיסים האלה שניהם אותו מחיר 1700

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by CrosS,

עריכה: הסתדרתי כבר תודה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  18. מה אתם אומרים על הכרטיס? מי צריך כזה כרטיס? איזה כרטיס אפשר לקבל ביצועיים קרובים לשל זה אך בפחות כסף? בסביבות ה 2000 - 2500 שיתמוך פשוט בהכל! מה אתם אומרים? יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  19. היי, יש לי הזדמנות לקנות כרטיס שלהם במחיר שווה, מאחר ואני לא יכול לתת לינק ישיר לחנות אני פשוט שואל עליהם באופן כללי, איך הם? למישהוא יש ניסיון איתם? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by Bar1234,

Pixel shader 3+vertex shader 3 מה אומרים הדברים הבאים? למה הם מתייחסים?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  21. הוא עולה שם: כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤1302 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by elladb,

שלום אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שאפשר עד 1700ש"ח. זה דחוף כי אני רוצה לקנות ביום שישי. תודה.

23. שלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג קצת .. אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך כזה)..ללא מריחות.. זה באמת דחוף.. אני מעוניין לקנות את זה ביומיים הקרובים .. בבקשה ענו תשובות מפורטות ואמינות .. אני ממש…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  24. אני קונה מחשב HTPC ועדיין לא בחרתי כרטיסי טלוויזיה, אשמח להמלצה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים