כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
בפורום פה רושמים שהX600 מתאים לPCI - E. ציטוט מתרד: "PCI - E זה PCI EXPRESS תקן חדש בנוסף גם לכרטיסי מסך." אם מישהו יוכל לפרט לי מה זה התקן החדש, ולמה לא מומלץ לקנות את הX600 הו יעזור לי מאוד, מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב ואני נטלבת איזה כרטיס מסך לקנות. אני מטלבת בין ה R9800P לX600. בתודה מראש על עזרתכם שגיא כופר. ;D נ.ב ענה ענו לי על השאלה בקשר לPCI - E זה חשוב לי מאוד.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך היה לי בכרטיס מסך 1060MHZ בMEMORY CLOCK והיום רציתי לעלות ל1100 ולבדוק ב3DMARK.. אז הציון של הכ.מ עלה ב200 והמעבד ירד ב400 כמעט יש הסבר? מה עדיף? ולא להגיב תגובות כמו 50 נק' יותר או פחות ב3DMARK זה קורה כי היה לי ניקוד יציב של 9.08 בערך.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
איך אני יודע אם הכרטיס עובד בsli ?ואני יוכל בעתיד לקנות עוד אחד תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך רחב בגודל של 19 אינטצ', רציתי לברר האם הכטיס הנ"ל יוכל לעבוד אתו ללא בעיות, ולהריץ משחקים כמו קרייסיס כמו שהריץ לי עם מסך 17 אינטצ' בפורמט 4:3. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בקיצור: יש לי לוח אם תומך PCI-E האם כרטיס המסך שאני יכול לקנות הוא רק בעל חיבור כזה? או שאפשר גם AGPX8? לא מבין בזה כלום...מי שיכול לעזור ולהסביר - תודה.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שמעו פתחתי כבר נושא על העניין אבל אפחד לא ידע לענות לי.. עכשיו זה משהו שקשור לנושא... יש לי את הככרטיס הזה Leadtek 8800GT ZL (מאורר של זלמן) עכשיו יש לי כל מיני פסים אדומים חייגתי אמרו לי תגיע נבדוק לך תכרטיס... עכשיו האם מישהו יודע על בעיה ידועה בכל העולם או ישראל בכרטיס הזה ? אם כן אני יבקש להחליף אותו פשוטט אם כן תודיע לי
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אני מבקש חוות דעת לגבי כרטיס מסך: י Gecube ATI Radeon HD2600XT HDMI 512MB PCIe חשוב לציין שאין לי צורך בהרצת משחקים כבדים אלה די סטנדרטיים כגון pes5, fifa 2006 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
קודם כל קישור לרקע, מתוך פורום ווינדוז: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331001.0 אני החלטתי- די. אני אתקין את הדרייברים כמו שצריך. גם ד"א, האם אין מצב לדרייבר, שמעדכן את עצמו? עם כל הקטאליסט והאשרויות שיש בו, עדכון אוטומטי הם לא חשבו שצריך?[br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 15:47:24 מצטער על ההקפצה, זה חשוב. בהתחשב בבעיות השונות שצצו עם הדרייברים, האם יהיה הכי נכון להתקין רק את הדרייבר ללא הקטליסט? או שהקטךיסט חשוב להפעלה הנכונה של הכרטיס? כי מה שהוא מוסיף זה בעיקר תמיכהל דברים שאני לא ממש צריך- הגדרות פילטרים (אני מעדיף להתעסק באלה בתוך המשחק), וכל מיני תוספות של HD (אין לי שום מכשיר תומך HD בבית).
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים.... זה בשביל חבר.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ונאבד לי הדיסק עם התכנה הקודמת... יש לכם המלצות לתוכנות טובות?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טוב אז יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים האלו, ואני לא יודע מה עדיף. אומרים שה pro חזק במקצת, אך ראיתי שלאנשים יש המון בעיות איתו. האם גם ל x1950gt יש בעיות רבות כמו ה pro מה כדי לי?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי דרייבר של ATi, ה-Catalyst שיצא בגרסא חדשה של 5.2 והדרייברים האחרונים של Asus הם מבוססים כנראה על Catalyst 4.12. האם ניתן למצוא דרייברים חדשים של Asus שמבוססים על הדרייברים החדשים של ATi, חיפשתי באתר של Asus ולא מצאתי, ולפעמים יש להם עומס על השרתים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
העברתי s video מהטלויזיה לכרטיס והלכתי ל catalyst control center והפעלתי שמה צג שני. עכשיו, מופיע לי בטלויזיה המסך של המחשב ואני רואה הכל טוב, אבל כשאני מנסה לנגן סרט במקום הסרט אני רואה שחור ובמחשב עצמו רואים טוב רק ב tv ככה שחור, יענו אם אני עושה מסך מלא בטלויזיה רואים רבוע שחור... איך פותרים את זה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי את המסך LG F900P שהוא מסך CRT מעולה עכשיו אני החלטתי לחבר אותו בחיבור איכותי יותר .... ויש 2 חיבורים שאני לא מכיר.... מאחורי המסך יש לי את החיבורים האלו : RGB- כלומר קומפוננט שידוע כאיכותי ביותר בחיבור זה ישנם 3 חיבורים VD- אין לי מושג בחיבור זה ישנו חיבור 1 COMP. HD - גם אין לי מושג... בחיבור זה ישנו חיבור אחד מישהו שמע על 2 החיבורים האחרונים?...משום שאני מעוניין לבחור בהכי איכותי
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לדעת: 1-בכמה אחוזים ה-PALIT 7600GS SONIC ,יותר חזק מה-7600GS הרגיל? 2-האם חברת PALIT אמינה?<אשמח לקבל לינק לאתר בקורת> 3-בהנחה שאני קונה כרטיס מסך 7600GS איזה חברה כדאי לקנות,לידטק,או גיגהבייט ?<יש יתרון לקירור באחד מן החברות?> בתודה מראש שי
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה למחשב נייד. תקציב 400-600 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ספק של HEC 450
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מתי יוצאים OMEGA DRIVERS 6.10? תודה יענו CATALYST 6.10 רק של OMEGA
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
תגידו לי איזה תוכנה ואיפה האופצייה הזאת נמצאת במאפיינים....
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אם כן תודיעו פה ! ואיך עובד לכם משחקים ... חלק בלי תקיעות בלי בעיות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הלוח אם שאני קונה תומך CF עכשיו אני קונה 88GT של INNO ועוד יעשה לו OC אם אני יעשה CF אם שני כרטיסי ATI איזה כרטיסים יתנו לי אותו כוח של 88GT ואפילו יותר אבל יצא לי יותר זול יש ל ATI כזה כרטיס שיענה על הדרישות?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
תגידו מזה צוואר בקבוק קראתי על זה כמה פעמים אבל לא מסבירים מזה..וחיפשתי בפורום לא מצאתי מידע?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2058041 והשאלה שלי אם הוא תומך MCE? אם לא, מה אפשר לעשות כדי שיתמוך בMEDIA CENTER? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-