כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה ביותר - הכרטיס הזה נמכר בחלק מהחנויות בכ-1650 ש"ח! שאלתי היא מה ההסבר לכך שהוא עולה כך?! הרי לפני מספר שבועות הוא עלה בסביבות 1900 ש"ח!!! למיטב ידיעתי LEADTEK ברמה של ASUS ו-GAINWARD, וכרטיסיהם של חברות אלו מאותו צ'יפ - ti4400 - עולים בין 200 ל-400 ש"ח יותר מאשר ההוא של leadtek!!! הכרטיס של לידטק עולה בדיוק כמו Gainward geforce 4 ti-4200 128mb ddr... וגם בסביבות המחיר של MSI 4400... לפי מה שראיתי ושמעתי האיכות של Leadtek הרבה יותר טובה מאשר האיכות של MSI והיא בכלל לא נחשבת חברה בינונית בכרטיסי מסך... מישהו יודע להסביר את התופעה המעניינת הזו?!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות ג'יפורס 4 440mx של חברה לא טובה כמו palit ב 550 ש"ח או RADEON7500 של חברת ATI ב 500 ש"ח בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבו גם בעובדה שאני כנראה יעשה OC לכרטיס ,אבל דרך windows בלי מאוורריים ושטויות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה כרטיס מסך חדש אז הלכתי איתו לחנויות בעיר ושאלנו מחירים של ג'יפורס 4, אמרו לנו שיש ב-600 שקל, שאלתי איך זה יכול להיות ובתשובה אמרו שזה בגלל שזה בלי כל התוספות ובגלל שזה 64 מגה ולא 128, אז אמרתי בסדר בלי תוספות, פחות זיכרון, אבל עדיין נשמע זול מדי... חשבתי שג'יפורס 4 עולה כמה אלפים... איך יכול להיות שמציעים לי ב-600??
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השעה שמונה בערב, אני רואה את "חברים" בטלוויזיה, נהנה מכל רגע. הסדרה נגמרת, אני הולך למחשב. ומה אני פתאום מגלה? את הדברים הבאים: 1. המסך חשוך להפליא (לא ממש חשוך, אבל יותר משהוא צריך להיות לבטח). 2. קווים כהים (שחורים) פרוסים לרוחבו של המסך. ישר נחרדתי, וואט דה פאק? כיביתי את המסך, הדלקתי שוב. אותו סימפטום. בחופזה עשיתי reboot למחשב, נכנסתי לביוס. כן, מסתבר שהבעיה שלנו אינה קשורה לתוכנה באופן ספציפי, מאחר שגם בביוס אני נתקל באותה התופעה. אגב, הקווים אינם פרוסים באופן אחיד ותמידי, עד עכשיו לא "עליתי" על מקור הבעיה, אבל אני חושב שברגע שיש קו עם גוון מסויים של שחור, במקום להתחיל ולהפסיק אותו שם, הוא מותח גווני שחור--אפור לכל רוחבו, כך למשל אני יכול לראות באנר (עם תמ…
-
שלום, יש לי את המסך PROVIEW 17" 772m :'( ורציתי לשאול 2 שאלות 1) משהוא יכול להביא לי לינק לדרייברים 2) בכמה הרצים הוא תומך {75,80...} בתודה מראש יאיר גובאני
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך בעצם כשיש לי כניסת טלויזיה בכרטיס מסך איך אני יכול להעביר את הסאונד מהממיר למחשב כדי שחוץ מהתמונה אני יקבל גם קול.... ואני מתכוון לא לחבר את זה למערכת סטריאו כי אז אני בעצם לא מעביר את הסאונד דרך המחשב וכשאני יקליט משהו אני באצם לא יקליט גם את הסאונד... מי שיש לו נסיון בנושא אני ישמח לשמוע על דרכים תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הוך לקנות את הכרטיס הזה ואני רוצה לשמוע חוות דעת מאנשים שהשתמשו בו ופחות מאנשים ששמעו עליו....אלא אם כן זה לא שמועות אלא דברים אמיתיים שאין עליהם ויכוח.... בקיצור אני צריך לדעת איך הכרטיס.... מבחינת איכות תמונה ברזולוציות גבוהות FPS overclocking אם מישהו ניסה ורעש..... תודה.
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין השניים? האם עדיף לעבוד עם טריפל או דאבל? האם אני יכול לשנות את זה איפה שהוא? או שכל משחק אני צריך ללכת לאפשרויות ולשנות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני תכננתי על טיטניום 4400 של חברה טובה כמו gainward או לידטק. השאלה שלי היא האם, עקב המחיר הגבוה, זו קנייה משתלמת. אני שואל כי אני יודע שעוד מעט יוצאים שבבים חדשים של ATI ו-nVIDIA, אך אני לא יודע מתי בידיוק הם יצאו וכמה הם יעלו, אז אם למישהו יש תשובה לשתי השלות הללו, בבקשה שיענה כי עוד כמה ימים אני קונה מחשב ואני יכול להסתפק בינתיים בכ. מסך o/b
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
זה עתה התקנתי את הכרטיס המפוצץ הזה - 128Mbyte DDR - עם האיוורור המוזר . כשזה הגיע מהחברה (בבאר שבע) ניתן לשים לב להתלהבותם של המשווקים המקומיים בזה שפתחו את האריזה , צרבו לעצמם את המשחקים וכנראה שניסו את הכרטיס , מה שגם גרם לעיקוב הנורא ! משום מה צריך להרגיע את החברה שמשווקים (כנראה גם אותי מההתלהבות) במיוחד בדרום .
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי? ;D בזמן האחרון התגלו פרטים לא מעטים על המנועים הבאים שהולכים להריץ את המשחקים הבאים שיצאו. מה אתם חושבים עליהם? איזה מנוע יותר טוב? ולמה? תתחשבו בעצם העובדה שמנוע טוב הוא מנוע שגם נותן תוצאה איכותות אך גם רץ מהר ודרישות המערכת שלו מבחינת מהירות פעולתה של החומרה הן נמוכות כמה שיותר. כמו כן, תתחשבו גם בפיסיקה ובצליל, ולא רק בגרפיקה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי כל ההמלצות וההשתפכויות על Iiyama, יש לי שאלה: היכן אפשר לראות תצוגת מסכי Iiyama באיזור המרכז? חיפשתי חנויות המחזיקות מסכי Iiyama ולא מצאתי. רק יבואנים שאינם מאפשרים תצוגה... האם מי שיש לו מסך Iiyama קנה אותו ללא "בדיקת עיניים"? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אייזה כרטיס מסך אני טוב מאוד במחיר של עד 660 ואייפה אפשר לקנות אותו במחיר נורמאלי ואני צריך תשבוה מהר מאוד כי אני מתכנן עוד מעט לקנות אותו (קדימה הצעות)!!!!!!!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
??? מה יותר טוב לקנות וכדאי- ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או Leadtek Geforce 4 MX440 64MB DDR + TVOUT RETAIL . ואיפה לקנות אותם במחיר טוב !!! .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש בעלי ASUS V8200 (כל סוג) רציניים מאזור המרכז למטרה הבאה : ברשותי כרטיס V8200 אשר נישרף , הכרטיס עדין תקף תחת האחריות , הבעיה היחידה היא - בשביל להחליף את הכרטיס הנ"ל בכרטיס תקין , הכרטיס חייב להמסר בדיוק באותו מצב בו נקנה , כאן ישנה בעיה קלה , את גוף הקרור המקורי החלפתי (בתחילה למאוורר TT ולאחר מכן בפרויקט "קומבינה" של HSF של AMD) תלאות הזמן גרמו לאבידת גוף הקרור המקורי , לכן רציתי מאחד מכם לעזור לי , "להלוואות" לי את גוף הקרור (לא משנה באיזה מצב) בכדי שאוכל להחליף את הכרטיס , כאשר אקבל הת הכרטיס החדש , גוף הקרור החדש יוחזר לבעליו (יום , יומיים - תהליך של החלפה , אני מוכן להביא תחלופה לזמן זה - מאוורר TT) אם תגמול כספי ממני.... בתודה , אריאל.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי של ATI עולה 1113 שקל ויש יותר זיכרון ושל GIGABYTE עולה אותו דבר ויש פחות זיכרון!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
: אני מתלבט מה לקנות ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או ASUS V8170SE GeForce 4 MX420 64MB DDR + TVOUT מטלבט מאוד ורוצה תשובה בהקדם האפשרי ובתודה והמשך יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אגב , ניתקתי וחיברתי את המסך לחשמל וזה עזר ,אבל עכשיו פתאום זה לא עוזר , מה לעשות ומה מקור הבעיה?????
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אולי תצליחו להוציא אותי מהברוך??? אני כבר יומיים שלושה מטלבט אם לקחת MX440 או לא... תמליצו לי על כרטיס מסך סביר, בואו נגיד עד (מממ...) 1000 ש"ח
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בכרטיס מסך Geforce 4 שאני מתכוון לקנות כתוב שיש TV-in/out/DVI. TV-out אני יודע מה זה אומר אבל מה זה TV-in? דרך אגב, זה הכרטיס של Gainward geforce 4 4200.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס INNOVISION TORNADO GF2 MX400 איך החברה???? זה כרטיס זול שיעשה את העבודה..אני לא צריל יותר מזה... מישהו מכיר את החברה?? יש לו כרטיסים של החברה הנ"ל???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, היה לי Radeon 8500LE שפעל מצוין, רק שהזכרונות שלו פעלו ב 200Mhz במקום 250 כברירת מחדל, אז החלפתי אותו. בינתיים קיבלתי מהחנות Geforce 2 mx 200 כדי שיהיה לי עם מה לעבוד.. שיהיה. לפני 4 ימים קיבלתי את הכרטיס חזרה, בעל החנות אמר שהם שלחו כרטיס חדש, והוא אכן נראה חדש ומבריק. אז התקנתי אותו, עם הדרייברים בגירסא 9030 (גירסא לא רשמית,היחידים שעובדים עם הרדאון הזה, מוזר מאוד.), לאחר כמה שעות של עבודה בווינדוס פתאום קיבלתי קווים מאונכים וצבעוניים על כל המסך, שלא נתנו לי סיכוי לראות כלום. הפעלתי מחדש, והבעיה חזרה על עצמה כל פעם לאחר זמן שונה של עבודה. היום החלטתי לפרמט, אבל זה לא פתר את הבעיה, לאחר מספר שעות קיבלתי שוב את הבעיה המוזרה. צירפתי תמונה כדי שתבינו ע…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-