כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף הגיע הכבל hdmi-=> dvi כאשר אני עושה CLONE אני מקבל את הרזולוציה של המסך מחשב שלי שהיא 1680X1050, זה אומר שלא כל שולחן העבודה נכנס במסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x720, כאשר אני מגדיר את הטלויזיה להיות הפריימרי ברזולוציה הטבעית, רואים ממש מצויין האם יש מצב של CLONE כאשר שני המסכים יעבדו ברזולוציה הטבעית ושולחן העבודה יהיה מלא בשניהם? ואני לא מתכוון ל daulview....
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הגדרתי תמונה להיות הVIEWPORT BACKGROUND שלי ושאני עושה לה זום אין אני יכול להתמקד רק באמצע ואני לא מוצא כלי שיכול להזיז את מה שאני מתמקד בו (למשל PAN אבל לא מצאתי אותו ואני לא יודע אם הוא קיים ב3DSMAX8) עריכה- מצטער שפרסמתי את זה כאן פשוט לא שמתי לב שזה לא הפורום הנכון, עכשיו פרסמתי בגרפיקה ממוחשבת אז אפשר למחוק תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה עדיף אני קונה מחשב חדש מחר ואני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה ???
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני צריך השוואה כזאת בייחוד במשחקים COD2 וF.E.A.R. אבל שיהיה טבלה עם FPS אמיתי.. כי תמיד בטבלאות שאני רואה ה"FPS" כביכול שהם מציגים שם נגיד לX1900XT הוא אותו FPS שמקבלים באמת עם 7600GT באותם הגדרות. בכל אופן מבחן ביצועים יספיק לי אני פשוט די מבולבל..
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
איך כרטיסי הטלוויזיה מתפקדים עם צגי הLCD, זה לא יוצר בעיות בתמונה? אני רוצה להלחיף את הCRT שלי למסך דק וחשוב לי שהתמונה של הטלוויזיה לא תפגע
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת הערכת מחיר ובכלל בקורת על הכרטיס ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
המפרט שלי: E6750 6 GB RAm evga 680i motherboard 8800 GT gigabyte 650w antec purpower vista 64bit 22 intch wide screen בעקרון אני רוצה לשחק על רמות גרפיקה הכי גבוהה ושירוץ חלק...ורזולוציה... השאלה היא עם כדאי להוסיף עוד כרטיס מסך זהה או לשדרג אותו לכרטיס אחר, פשוט כמה חודשים לא שמתי לב ויצאו עוד מיליון כרטיסים אז אני לא בטוח כל כך...תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
הנה תמונה::: מה אני יכול לעשות
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס geforce fx 5200 128 MB עם יציאת TV . חיברתי את הכרטיס לטלויזיה כמו שהיתי מחבר את הכרטיסים הקודמים שלי רק שהפעם אני לא מקבל שום דבר על מסך הטלויזיה. אם יש למשהו רעיון למה זה לא עובד אני ממש אשמח תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת מה המתח שאמור לקבל הסלוט של ה-PCIe? יש לי גי'פורס 7600GT ובתוכנת ניטור של הלוח אם (ABITEQ) אני רואה לפעמים תוצאות מדאיגות זה עובר לפעמים את ה-1.7 וולט וכל המחשב מתחיל לצפצף ועוד משהו... זאת נשמעת כמו בעיה בספק או בעיה בלוח אם? (שני החלקים די טובים: לוח אם - Abit KN9 SLI AM2, Nforce 570 ספק - FSP 400PAF). תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 1.02.2007 בשעה 19:28:21 שלום אנשים...שוב אני ממש מצטער לעבור על חוקי הפורום אבל אני ממש חייב עזרה המחשב שלי נהיה ממש בלתי שמיש תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לאחר שראיתי שהכרטיס שלי (מה שמופיע במפרט), מריץ בלי AA או AF את Hitman החדש, זה די ביאס אותי... קניתי את המחשב בחודש ספטמבר 2005, אבל אני רואה שכבר עכשיו אני צריך לשדרג אותו... האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס, או שווה לי לסחוב עם ה-X700 עד יציאתו של DX10? הכרטיסים שבטווח מחירים שלי הם בעיקרון X1800XT-512MB, 7900GT.... ואפילו הכרטיס X1900XT במחירו החדש-2400 שקל, מחיר שנראה לי מאוד משתלם, אבל תגידו לי האם זה באמת ככה... תודה לעוזרים מראש!
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
כי אני לא ממש זוכר מה קניתי ? ועוד שאלה. האם יש אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך מהסוג הנ"ל (אני מתכוון לבדיוק אותו הסוג) במקביל על לוח ומה שחשוב זה מה השיפור בביצועים ? זניח או גדול ביותר ?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני קונה מחשב - והתלבטתי איזה כרטיס מסך לקחת... אני מחפש את הכרטיס הכי טוב ומשתלם מבחינת עלות/ביצועים לטווח מחירים 1500-2100 שקל BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION - 1650shekel BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION - 2000shekel לפי מה שהבנתי אין טעם לקחת 640MB כי אין הבדל משמעותי והפרשי המחירים גדולים רציתי לדעת האם הכרטיס BFG OC2 VERSION נוטה להתחמם הרבה יותר מאשר הכרטיסים הרגילים או ש- BFG דאגו שהוא ישאר קר... ? והאם זה שווה בכלל לקחת אותו או פשוט לקחת כרטיס רגיל ולעשות לו OC לבד.... והם כדאי לי בכלל להתעסק עם BFG? - אני פשוט לא מכיר אותם.. אני מכיר את Gigabyte ואני הכי סומך עליהם...
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות Radeon 9800 PRO של חברת ELSA או את הSE של אותה החברה בהבדל של בערך 250 ש"ח(לא הכסף הוא הגורם). נאמר לי שאפשר בעזרת דרייבר מיוחד לפתוח עוד צינורות עיבוד בSE (או משהו כזה) וכך להביא אותו לרמה שקרובה מאוד לPRO. האם זה נכון? האם הייתם ממליצים לעשות את זה או שיש אולי אפשרות טובה יותר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שימו לב ההודעה נערכה! ============= לאחר ציפייה שכרטיס במסך יוכל להקליט לי תוכניות היישר מהממיר, נחלתי אכזבה - הכרטיס יודע להקליט רק בפורמט NTSC !! (בארץ שיטת השידור היא PAL) אין שום אפשרות לשנות את שיטת השידור בה הכרטיס יכול לעבוד? עדכון דרייבר או משהו? או אולי אפשרות יצירתית אחרת? למשל לחבר בין המחשב לטלוויזיה (ולא לממיר) ושהטלוויזיה תוציא תמונה בNTSC אודה לעוזרים ============ הבעיה הייתה בהגדרות, התברר לי שניתן להגדיר גם הקלטה בפורמט PAL. מנהלים, אפשר למחוק את ההודעה או להשאירה כדי לתת לאחרים ללמוד מהטעויות :
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מתכוון לשחק ברזולוציה של 768/1024 עם מסך 17 עם הגדרות של כל המשחקים הכי חדשים על HIGH,ושירוצו חלק ללא תקיעות. אז מה הכי מומלץ בשבילי? לא רשמתי תקציב אבל אני לא מתכוון לשבור חסכונות,שיהיה מחיר סביר.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קודם כל קישור לרקע, מתוך פורום ווינדוז: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331001.0 אני החלטתי- די. אני אתקין את הדרייברים כמו שצריך. גם ד"א, האם אין מצב לדרייבר, שמעדכן את עצמו? עם כל הקטאליסט והאשרויות שיש בו, עדכון אוטומטי הם לא חשבו שצריך?[br]פורסם בתאריך: 18.04.2008 בשעה 15:47:24 מצטער על ההקפצה, זה חשוב. בהתחשב בבעיות השונות שצצו עם הדרייברים, האם יהיה הכי נכון להתקין רק את הדרייבר ללא הקטליסט? או שהקטךיסט חשוב להפעלה הנכונה של הכרטיס? כי מה שהוא מוסיף זה בעיקר תמיכהל דברים שאני לא ממש צריך- הגדרות פילטרים (אני מעדיף להתעסק באלה בתוך המשחק), וכל מיני תוספות של HD (אין לי שום מכשיר תומך HD בבית).
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
קודם אני אתן את הייעוד, ולאחר מכן את התקציב. יש לי מעבד P-4 2.6Ghz HT עם OC ל-3Ghz. יש לי 1.5 ג'יגה זכרון. יש לי כרטיס מסך GeCube Radeon X1650 512mb AGP, שבספקס רשום שהוא תומך HD. כאשר אני צופה בתוכן שמקודד ב-X264, ברזולוציה של 720p, התוכן נראה מקוטע ואינו מציג היטב. יש לי מסך 19 אינץ' LCD שמחובר ב-VGA. איזה כרטיס מסך לדעתכם יריץ לי את התוכן הנ"ל, בלי יותר מדי מעמסה על המעבד? ולגבי התקציב, אני רוצה את הכרטיס הכי זול שיעשה את העבודה טוב. (אני מדבר פה על משהו כמו 400-500 שקל, אבל אם אין כרטיסים טובים במחיר הזה, אז יותר). ואגב, איך הכרטיס הזה יתמודד עם תוכן 1080i? כמובן שמדובר ב-AGP
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שמעו חברה יש לי כרטיס מסך 7600GS 256MB אם קירור של זלמן אליו עכשיו אני מדליק היום תמחשב אני רואה מסך שחור ניסיתי 1000 שיתות הוצאתי הכנסתי החלפתי מקום ניקיתי לא עוזר חיברתי את ה6200 של אחותי שאני איתו עכשיו והוא עובד מה אני עושה? יש מצב הוא נשרף? הוא תמיד היה על 42 מעלות עומד ניסיתי גם לחבר אותו למחשב אחר הוא גם לא עובד אני רוצה להביא כרטיס מסך חדש ב1000 שקל מה אני יכול להביא אתם יכולים להמליץ לי ? אני חשבתי על x1950pro 512mb
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לעשות HTPC בבית וכעת אני בשלב כרטיס הטלוויזיה. הבנתי שהיום הכל כבר הגיע לשלב שבו אני יכול להפוך את ה-HTPC שלי למכשיר מקליט כמו HOT MAGIC. בשביל זה אני מניח שאני זקוק לכרטיס טלוויזה. האם אני צודק או שהיום יש כבר חומרה מתקדמת יותר? אם כרטיס טלוויזיה אז איזה? אחד עם שלט? האם עדיף אחד שמתקינים על המחשב או אחד עם חיבור USB. בקיצור, הסבר קצר יעזור והמלצות יעזרו לי מאוד. תודה. אופס, זה הפורום הלא נכון. אפשר למחוק בבקשה. אני אפתח בפורוןם השני. סליחה.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש רצינית עם הכרטיס. המחשב החדש הגיע אלי יום שישי, התקנתי את הדרייברים של הכרטיס באותו היום, ועד יום שבת הוא עבד בסדר. יום ראשון עידכנתי דרייבר יותר עדכני מהאתר של point of view, ולפתע, הכרטיס התחרפן. הופיעו לי מלא נקודות שבאות והולכות על המסך. הן נראות כמו פיקסלים מתים, אבל זה לא, כי הן זזות יחד עם התמונה. משחקים נראים כמו תחת, ושמפעילים סרטים המחשב נתקע. חשבתי שזה וירוס כלשהו ופירמטתי אפילו. שהמחשב עלה מחדש לא הייתה את הבעיה לשמחתי, אבל שהתקנתי דרייברים הבנתי שהבעיה טמונה בהם. מה אני אמור לעשות? המוזר הוא שבהתחלה הכל היה בסדר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה יש לי כרטיס מסך 6800GT של חברת ELSA ואני מעוניין למכור אותו, אז השאלה שלי היא כזאת באיזה מחיר מקסימום אני יכול למכור אותו?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ונאבד לי הדיסק עם התכנה הקודמת... יש לכם המלצות לתוכנות טובות?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
כמו קודם אני מדבר על החזק בינהם לא המישתלהם תודה!!
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-