עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קבלתי היום את ה 7600GT ושמתי לב שאין צורך לחבר לו חיבור מתח מהספק (כמו שהיה לי לפני כן ב 9800PRO וב GTO2 שהיו לי) האם יש חיסרון/יתרון לכך שהכרטיס לא צריך ישירות מתח מהספק? דבר נוסף הוא לגבי הטמפ',בדקתי וראיתי שהכרטיס שלי נמצא בטמפ' של 40 מעלות במנוחה האם זאת טמפ' תקינה (שוב ב GTO2 שלי הטמפ' היתה יותר נמוכה במנוחה)

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  2. Started by davis5,

1600pro או 7300gtשל asus תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  3. Started by lior0101,

שאלה בקשר לכרטיס מסך BFG 8800 GTS 320 MB. הכרטיס מסך הזה מגיע בגרסת OC. ואני זוכר שלפני איזה כמה שבועות מישהו אמר פה ש"בשום מקרה אין לעדיף גירסת OC היות וזו גירסה שמשתמשת במעבד גרפי מדור קודם על בסיס המהרת תדר על מנת להגיע לביצועים דומים - דבר המעלה את טמפרטורת הכרטיס ומוריד את יציבות פעולתו" מה אתם אומרים על זה? יש משהו בדבריו?

• 7 תגובות
    • 522 צפיות
  4. למה יש את אותם דגמים ?X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? במחירים כל כך שונים לדוגמא ב ksp רשום ?X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? אחד בה 2090 שח ?X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E? ואותו אחד למטה יותר בה 2590 ...שח למה הם כותבים את אותו שם כרטיס במחירים שונים כל כך ? וגם כן כך בכל מיני חוניות בחול שבדקתי מחירים למה צריך לשים לב בדיוק .....אין הנחות בחינם על אותו דבר.. או שבעצם זה לא אותו .. אני מבולבל תודה לכם .

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  5. שלום... כשאני נכנס לאתר של NVIDIA מתוך כוונה להוריד את הדרייברים האחרונים הרשמיים [לא בטא] של NVIDIA FORCEWARE אני לא יכול להוריד אותם [כל פעם שאני מגיע לUSER AGREEMENT אני לוחץ על ACCEPT אבל מקבל ERROR ולא יכול להתחיל את ההורדה] לכן אני זקוק לעזרה: האם למישהו יש לינק לדרייברים בגירסא הרשמית האחרונה [78.1?] מאתר שהוא לא האתר של אנבידיאה. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by MadEddy,

ראיתי ב- IQPC כרטיסי מסך של GECUBE, RADEON HD2600XT 256 BIT. לי זכור שאלו כרטיסים עם רוחב פס של 128 ביט, נכנסתי לאתר וראיתי שרשום INTERNAL RING BUS מה זה אומר? ???

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  7. Started by asafgolan,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך 8800GTS ורציתי לדעת אם זו קניה כדאית. הרי זה בסה"כ דור ראשון של כרטיסי DX10, ולכן קשה לדעת כיצד הכרטיס יתפקד במשחקים שיצאו עוד כמה חודשים. מה גם שראיתי שMICROSOFT הוציאו את DX10.1, ושאולי יהיה צורך בחומרה חדשה שתתמוך בDX10.1 על מנת להנות מהתקן החדש. בקיצור, כדאי לקנות עכשיו או לדחות את הקניה בכמה חודשים?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  8. כשחיפשתי כאן בפורום כרטיס טלוויזיה עד 400-500 ש"ח.. שיהיה עם איכות טובה לצפייה... המליצו לי על הכרטיס הנ"ל-Pinnacle PCTV Pro אבל לא מצאתי אותו באף חנות Panda/Noa/KSP.... למישהו יש המלצה אחרת או שאני פשוט התקשר לחנויות ואשאל אם הוא עוד קיים? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  9. Started by ms,

אני מעוניין לקנות במחיר טוב כרטיס מסך או radeon 9200 לא se או radeon 9600 לא se או geforce fx 5200 או geforce fx 5600 או geforce fx 5700 ואני רוצה למכור geforce 2/mx400 עם 64 מגה בייט תודה מראש

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  10. שלום יש לי את ה LEADTEK WINFAST 8800GTS ואני לא מוצא דרייביר לכרטיס (התקנתי את מה שהגיע עם הדיסק) אבל אני יודע בטוח שיש חדש יותר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש עם כרטיס 8800 של ASUS. היה לי מסך 19 של PRIMEVIEW. עם המחשב הישן שמתי על 75MHZ. התקנתי את הדריבר האחרון מהאתר של NVIDIA. כשאני מנסה לסדר את הREFRESH RATE הוא מראה לי רק 60MHZ. (ה V של כל הREFRESH המתאימים לא מסומן) ניסיתי כל מני דברים אבל רק אחרי שחיברתי מסך אחר, ואז שוב את המסך שלי, הוא נתן לי לבחור 75MHZ. למשהו יש מושג איך פותרים את הבעיה מבלי לחבר צג אחר?

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  12. Started by Trol,

מישו יכול בבקשה להגיד לי איזה כרטיס מסך של ATI מקביל לכרטיס מסך 7600GT של Nvidia? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה שיש מין כתם חלש כחול כזה על המסך זה לא מסך דק זה מסך רגיל והמסך לפעמים עושה מין ציפצוף מרגיז ורק שאני מכבה את המסך הצפצוך לפעמים נפסק אבל הכתם כמר כמה ימים אפשר איכשהו להעלים אותו ? \תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  14. חיברתי את הנייד שלי (dell Inspiron 6400 ) לרסיבר של yamaha ומשם לטלוויזיה. מהנייד זה יוצא כ-s-vedio בעזרת מחבר זה הופך ל-rsa ומשם לרסיבר. התצוגה בטלוויזיה משום מה היא בשחור לבן. בדקתי והטלוויזיה היא על אוטו' זאת אומרת היא תקלוט כל סיגנל שנכנס אליה. ניסיתי לשנות את הפלט מהנייד לכל מיני וזה עדיין לא שינה כלום. לפני שחיברתי את זה לנייד זה היה מחובר באותה צורה לנייח , ובנייח היה לי כרטיס מסך של nvidia ושם הייתה לי אפשרות לשחק עם היצאות של ה-s-vedio . וזה הראה לי את זה טוב על הטלוויזיה. הכרטיס מסך בנייד זה ATI Radeon X1400 ועוד דבר חוץ משחור לבן אני רואה גם מיגנוט ברגע שאני מפעיל את התצוגה שתיהיה גם על הטלוויזיה כשאני רואה yes אין לי מיגנוט בכלל אני כבר מתחיל להשתגע

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  15. Started by mike-mt,

שלום! הרצתי תוכנה 3DMARK על המחשב שלי, ואני רוצה שתבדקו לי את הנתונים אני לא הבנתי שם כלום אז, מקווה שתגידו לי אם משהו לא בסדר הינה לינק: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=8134131 ובכלל, מה עושה התוכנה הזאת? כאילו בודק את המחשב? מה בדיוק הוא בודק? תודה!

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by summer,

שלום, יש לי 2 כרטיסי Sapphire HD 3870 Device Manager מזהה רק כרטיס אחד CCC CF Enabled CF מופעל בביוס (P5K-E/WiFi-AP) ואף אפליקציה של 3D לא עובדת עם 2 כרטיסים, הכרטיס השני תמיד פחות חם או שהוא בכלל לא מתחמם ניסיתי דרייבירים 7.11 ו 7.12 ההבדל היחידי הוא שב 7.12 קיבלתי תוצאה גבוהה ב 1500 ב 3Dmark06 שזה אומר 12000 עם המפרט שלי אבל זה עדיין ביצועים של כרטיס אחד לפי האתר של ATI, אם אין 4 סעיפים תחת Display ב Device Manager אז משהו לא בסדר והפיתרון היחידי שלהם הוא להתקין מחדש דרייברים (מה שעשיתי מספר פעמים עם ניקיון והכל)

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  17. תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  18. דבר כזה שכתוב עליו[ CROSS FIRE[MOLEX ויש לו שתי כניסות .קודם כל מה זה? ואם צריך לחבר אותו?לכרטיס

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by arthur16,

יש לי בעיה במסך - אין לי חדות - ינטו כשה אני יושב איזה שעה שעתיים מול המסך מתחילות לכאוב לי העיניים וגם כל מי שראה את המסך שלי אמר לי שאין לי חדות - איך אני יכול לשנות אז זה????? (חייב עזרה דחוף) נ.ב יש לי מסך של פיליפס - דגם 107e תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  20. צריך הצעות לכרטיס מסך בסביבות 1100 שקל. עם אפשרות לOC יהיה מחובר למסך 19 ו32 (HD READY)

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  21. Started by DeZire,

מה יותר חזק ה HD3870X2 או ה 9800GTX ?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  22. Started by carock,

הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT.. http://www.upfree.net/5873089

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  23. Started by Astrix-D,

שלום! אז ככה דוד שלי עשה OC לכרטיס מסך (ATI 9200),ועכשיו שהוא מדליק את המחשב,רואים ממש מטושטש,לא רואים כלום,השאלה שלי היא האם יש דרך לאפס את הכרטיס ידנית?(כאילו לא דרך הווינדוס,דרך הלוח או משהו).

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  24. Started by assor_y,

רציתי לדעת איך הכרטיס מבחינת ביצועים...לפי מה שהבנתי הוא מקביל ל X1600-זה נכון? ובכלל באיזה רמה הוא יחסית למה שנמכר במחשבים ניידים... לשימוש של פוטושופ ומשחקים תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  25. שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה של ASUS. יש לי כמה בעיות שאני משער (כי אני חדש כאן) שאתם תוכלו לפתור: 1) מהו הדגם של הכרטיס? לא הצלחתי לברר. 2) האם איכות התמונה היא באמת ברזולוציה של 700 ומשהו על 700 ומשהו כמו שאמרו באתר של ASUS? 3) הכניסות שקיימות הן טלויזיה, רדיו והעגולה עם החור באמצע (שכחתי את שמה)? 4) האם קיימת בכרטיס יציאה מהסוג של זו ששכחתי את שמה? ??? 5) למי שיש את הכרטיס ולמי שאין, האם הוא טוב? האם הוא עדיף על ה-AIW של ATi? 6) כלול שלט לכרטיס? (מתחבר ב-USB?) אני יודע שאלו הרבה שאלות, פשוט לא מצאתי עליו ביקורות באינטרנט ואף אחד לא עוזר לי בפורום של GAMER.... הנה תמונה של הכרטיס שתבינו על איזה אני מדבר: תודה רבה מראש, ME

• 1 תגובה
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.