כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום =] יש ברשותי 7600GT, ויחד איתו קיבלתי חיבור שמתפצל לשלושה חיבורים שונים, לטלוויזיה.. כעת, יש לי ממיר של HOT מיותר בבית, אוכל לחבר אותו ולראות טלווזיה דרך המחשב?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
למישהו יש תשובה חד משמעית בעניין? אני לא מוצא תשובה לשאלה בשום מקום ולכן אני לא יודע אם מסך 22" יתמך בכרטיס שלי, אשמח לשתובה למישהו שיודע בוודאות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
טוב אז ככה... לא רציתי לקנות כרטיס סופר חזק כיוון שזה לא ממש מעניין אותי (כרגע) אז כדי לא לבזבז הרבה כסף הלכתי על ATI RADEON 9550 עם 256MB. לנישהו יש או היה אי פעם הכרטיס הזה? הוא עובד טוב? וכמו שהזכרתי אני ממש לא מעוניים בכרטיס מסך של גיימר מקצועי כי זה לא מה שאני עושה במחשב בדרך כלל! תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כרטיס מסך AGP . LOW MED END FX5500 מציעים לי אותו ב 200 ש"ח . איך הוא ?
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המסך ליציאת VGA רגילה הכול עובד. כאשר אני מחבר אותו ליציאת DVI-I בעזרת מתאם DVI-VGA ומדליק את המחשב המסך בהמתנה עד שמערכת ההפעלה עולה ואז הוא נידלק אבל נישאר חשוך (הנורה שלו מפסיקה להבהב ונישארת דלוקה). האם זה יכול להיות קשור להגדרות של הBAIOS? תודה מראש גל
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה על כרטיס מסך לעריכת ווידאו מיקצועית עד 2500 שקל אני עושה גם רינדור לקבצי 3d בגודל של עד 500 mb תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
כשאני במדיה סנטר אחרי שאני מכוון את ההגדרות טלויזיה שלי, ואני רוצה לצפות בLive TV אז מופיעה לי השגיאה הבאה: Decoder Error The video decoder has either malfunctioned or is not installed. Please restart Media Center and/or the computer תמונה: http://img211.imageshack.us/img211/5061/59713926sq7.jpg אני חיברתי את הכרטיס טלויזיה לממיר HOT של THOMPSON אולי אני לא התקנתי את כל הדרייברים הדרושים... בבקשה תעזרו לי תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אם כן, אני מאד זקוק לטובה: תתקין את תוכנת המידע על המחשב EVEREST(לשעבר AIDA32) ותגיד לי אם מהירויות השעון של הכרטיס נכונות והגיוניות. אצלי זה מראה 5(!!!) MHZ מהירות ליבה ולגבי הזכרונות זה לא מראה כלום חוץ מהנתון הלא נכון של DDR3....זה הרי DDR רגיל. מוזר ביותר...... בכל אופן יש כאן למישהו מושג מה זה יכול להיות? מותקנים אצלי דרייברים אחרונים מהאתר של נבידיה. http://www.lavalys.hu/downloads/everesthome110.exe לינק להורדת התוכנה עוד שאלה: האם זה נורמלי שבזמן אתחול המחשב המאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום(רועש כמו מאוורר למעבד שלTT) וברגע שווינדוס עולה זה יורד למהירות נורמלית?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
ללא קשר למחירים, איזה כרטיס מסך יהיה יותר כדי 9600GT ב SLI או 3870X2 תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת- אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה, קראתי בהודעות אחרות שיש כרטיסים ומתאמים מיוחדים, אך לא הצלחתי למצוא אף אחד כזה. מישהו מכיר אופציה כלשהי לחבר אותו באיכות טובה ובכמה שפחות כסף? תודה!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אני חייב לדעת מה המחיר של הכרטיס מסך הזה PowerColor X1950PRO EXTREME 256MB 256BIT מישהו יכול לעזור לי דחוף תודה..
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת עבור הכרטיס Leadtek GeForce 8800GTS 640mb להוריד את הדרייבר מהאתר של nVidia או מהאתר של Leadtek? באתר nVidia הם מציעים דרייבר כללי לגרסת ג'יפורס 8 בעוד שבאתר של Leadtek ספציפית את 8800GTS. אז מה להתקין?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אוקיי... מפרט מהיר.... Intel Pantium 4 1.5 Ghz 512 MB DDR 80GB 7200RPM אבל.... Geforce 2 MX 200 - כרטיס מסך שאני נשבע שאני הולך לשרוף אותו על הכיריים הקרובים... אז ככה.. כדי שהמחשב שלי יתפקד נורמלית + שאני יוכל לשחק משחקי מחשב בקצב של יותר מפריים לשנייה אני צריך כרטיס מסך טוב... עכשיו עוד מגבלה זה תקציב... עד 800 ש"ח גג :'( אז לסיכום... מישהו יכול למצוא לי את הכרטיס מסך הטוב ביותר שאפשר לקנות עד 800 שקל?? תתרמו את עזרתכם להצלת מחשב נואש...
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
סליחה על הבורות.. יש לי ספק רגיל מאייבורי לפני 4 שנים, אני חושב על להחליף כרטיס מסך יד שניה בסביבות ה-250-200 - זה התקציב שיש. ההצעות שיש בפורומים הן לכרטיסי 6600GT. השאלה היא אם יהיה עליי להחליף ספק או מאוררים או משהו אחר על מנת שהכל יפעל כשורה [ואני לא מעוניין להתעסק עם זה כל כך]. אגב - ה6600GT אמור להיות שקט, או שהוא נוטה להרעיש? תודה וסליחה על החובבניות..
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אחרי עזרה רבה מכולם קנייתי בסוף את ה ATI1950PRO אבל הוא רושם לי הודעת שגיאה. "CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ץ אנו מתנצלים על אי הנוחות." איפה שקניתי שם התקינו לי את הדרברים וניסית להתקין את הדרברים שוב אבל זה לא עזר. הודה לכם אם תוכלו לעזר לי
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אנשים!!! חבר שלי קונה מחשב חדש עם חיבורים PCI-E? הוא רוצה לדעת איזה כרטיס מסך PCI-E לקנות??? מה דעתכם על nVidia PCX5750??? בתודה מראש אלדד...
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שיהיה מבוסס ככל הנראה על מעבד E6420 בקשר לכרטיס מסך אני חשבתי ללכת על ATI RADEON X1950PRO או NVIDIA 7900GS/GT השאלה אם זה יספיק לי לרזולוציות של 1024x768 עם פילטרים וכו' או שאני בכל זאת יצטרך להשקיע בשביל 8800GTS ?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי חבר'ס! אמא שלי נוסעת לחו"ל השבוע וישנה אפשרות שהיא תקנה לי כ.מסך או משהו כזה בחו"ל. עכשיו השאלה היא איזה כרטיס מסך שווה לי לקנות בסביבות ה-300$ שיהיה מתאים למחשב שלי ושיינוצל כמה שאפשר בגלל המעבד שלי. בנתיים אני חשבתי על ה-9800 GTX אבל רציתי להתייעץ עמכם קודם. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה השקעה טובה לטווח ארוך ויספק לי חווית משחק מהנאה ;D בכל מקרה, זה בערך המפרט שלי: Intel core 2 duo E6600 DFI Infinity 975X/G Kingstone 512GB 667mhz Enermax 500\450mhz (דרך-אגב מישהו יודע איך לבדוק את ההספק של הספק? כי אני לא מוצא את זה ב- EVEREST) יאללה חברה תפגיזו בהצעות!!! תודה, thifi
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
ברשותי DELL INSPIRON 6400 עם WINDOWS XP PROFFETIONAL ואני רוצה לחבר מסך נוסף על מנת לעבוד עם שניהם במקביל. האם אני צריך לשנות הגדרות בלבד או להתקין תוכנה מיוחדת. אם מדובר בהגדרות ה WIN יש לי מוסג די בסיסי אז אם אפשר לקבל הוראות מפורטות. המון תודה איל
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס מסך מסדרה 8800 Geforce שהכי משתלם מבחינת עלות/ביצועים. הטווח מחירים שאני מחפש: 1000-2000 שח * אם זה כרטיס שעולה 2100 זה בסדר תודה ויום נעים
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה בקשר לדרייברים: יש לי כרטיס מסך 8600GT של ASUS ואינני מצליח כ"כ להוריד דרייבר מעודכן כיון שהאתר שלהם עובד מאוד מאוד לאט (בהורדות), ורציתי לשאול גם בלי המקרה הזה, אם אפשר להרויד את הדרייבר המעודכן מהאתר של NVIDIA לאותו דגם בדיוק, או שזה אולי יתאים ולא יעבוד? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כולם ל-AGP: 6800GS X800GTO X850 Pro X800XT All in Wonder 7600GT במידה ואת כולם ניתן להשיג באותו מחיר. לגיימינג בלבד.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מה עדיף? GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe או Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe או משהו אחר באותו המחיר? תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין כרטיסי טלויזיה? האם למסך מסוים (נגיד VP930) צריך כרטיס TV מסוים? האם כרטיס המסך משפיע על איכות הצפייה בTV דרך המחשב? ואם כן איזה כרטיס מסך צריך? (אני לא גיימר, שימושים משרדיים וטלויזיה, על מסך איכותי יחסית)
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-