עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by qpalzm,

1) שמתי לב שאצל חלק מהיצרנים גירסת ה-GT מגיעה עם אותו קירור כמו גירסת ה-Ultra. האם זה אומר שבמהירויות סטוק ה-GT יותר קר? והאם זה אומר שלשני הכרטיסים יש פוטנציאל אוברקלוק דומה? 2) איזה סט דרייברים יוציא את מקסימום הביצועים מהכרטיס שלי?

2. Started by bilbo6,

שלום רציתי לדעת מה אני עושה כדי לברר איזה חריץ לכרטיס מסך יש לי,בדקתי עם CPU-Z ובחוצץ של הלוח אם איפה שאמור להיות כתוב איזה סוג הכל היה ריק איך אני יכול לברר את זה?רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולא יודע איזה מתאים למחשב. כרגע יש לי כרטיס on-board . תודה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  3. היי, ניסיתי לחבר את היציאת וידאו של הכרטיס שלי 6600GT לטלויזיה כדי לראות סרטים, אבל ללא הצלחה. לפני שאתם מציעים לחבר את הכבל: 1. כן הצלחתי לחבר מחשב אחר עם כרטיס אחר בעזרת אותו הכבל ואותה הטלויזיה. 2. סימנתי בדריוור של אנוידיה "Force TV" עשיתי אתחול בדקתי את החיבורים וכלום, יכול להיות שהבעיה בכרטיס? השאלה אם יש למישהו רעיון איך אפשר כן לחבר את המחשב? חשבתי אולי לקנות כרטיס מסך אחר זול כדי לחבר במקביל רק בשביל היציאה אבל יש לי AGP אחד יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. Started by darkmnm,

שלום חברים, אני בתהליך שדרוג כללי של המערכת הכולל 8800 ו 4G RAM. השלב הבא המתבקש הוא מסך 22" . בבקורת של ה 24" DELL קיבלו ציונים טבים מאודץ האם זה נכון גם עבור ה 22" (DELL 228WFP עולה רק 2000 ש"ח )? האם יש למשהו המלצה אחרת? הפניה להשוואות ודרוגים תת קבל בברכה גם כן מיותר לציין שמדובר במעקכת ל GAMER כבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by tamirushb,

איך אני אמור לבדוק את הטמפ' של הכרטיס.?? לאחרונה יש לי בעיה כאשר אני מאמץ את הכרטיס (נכנס למשחק וכו') אז המחשב נעצר לרגע ואז כל מיני צבעים במסך משתגעים ואז המחשב נתקע ולאחר מכן עושה ריסט.. לדעתי הכרטיס מתחמם אבל אני לא יודע איך לבדוק טמפ' וגם אם אני אבדוק ואראה שאכן הכרטיס רותח ואפשר להכין עליו חביתה - מה אני עושה אחר כך?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  6. הי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס gigabyte nvidia 8800gtx 320mb. במחשב ה"ישן" יש לי ati x850xt. חשבתי לייבא את הכרטיס הישן למחשב ורציתי לדעת אם זה אפשרי ואם זה ישפר ביצועים משמעותית. מה אומרים? תודה!

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  7. יש לי ויסטה ואני רואה שחור לבן אני לא מוצא את הקונטרול פאנל של הכרטיס מסך תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  8. קניתי היום את המחשב הבא: MIDI ATX Foxconn (TLA002) 300W מארז GIGABYTE M55P-S3G (6150-AM2) PCX+L1G+SA2 לוח אם AMD Athlon 64bit DUAL CORE 3800 (AM2) מעבד AMD Athlon 64BIT s-AM2 מאורר ל WD 250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 (KS-3yw) ד.קשיח TWINMOS DDR2 1Gb 667MHz PC5300 O זכרון * 2 WINDOWS VISTA - HOME Basic Heb מערכת הפעלה LITEON 17" LCD R17AAS (8ms) מסך+רמקולים שאלתי היא האם הכרטיס מסך שעל לוח האם מספיק כדי להריץ את ויסטה 64 הום פרימיום (את האפקטים של מע' ההפלעה הזאת) בצורה טובה ? ואם לא לאיזה כרטיס מסך מינימלי אני זקוק ע"מ שהיא תעבוד כמו שצריך?

• 7 תגובות
    • 539 צפיות
  9. עזרתי לחבר להרכיב מערכת עם core duo 6600 גיגה זכרון kingston HYPERX וכ.מסך asus 7950GT 512 והציון שקיבלתי מה3DMARK במצב deufalt הוא 2060, זה הגיוני ?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by reactor,

אני חושב שאמור להיות כאן תדבר הזה שמודד טמפרטורה אבל משום מה אין אותו אולי יש לכם מושג למה?? או איך לעשות שיהיה אותן??

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  11. Started by noambason,

שבוע טוב חברים, שתי שאלות: 1. האם 9800GX2 מבקש לוח התומך SLI או שהביצועים שלו טובים יותר על לוח התומך SLI? 2. איזה ביצועים הוא ייתן על לוח שתומך רק ב-PCI Express 1?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  12. Started by nim901,

מאז ומתמיד היו לי בעיות לעבוד עם הכרטיס על 1024 * 768. ברגע שאני מנסה להעביר לרזולוציה זו המסך משתגע ז"א התמונה עולה למעלה ויצאת מלמטה, אני לא ממש יכול להסביר אבל תחשבו שמה שאתם עכשיו רואים עולה למעלה ואז יוצא מלמטה. הצלחתי להתגבר על בעיה זו בעזרת שינוי קצב הרענון מ 60 ל 75 (או יותר). הבעיה שבמשחקים אני לא יכול לשחק על הרזולוציה הזו כי מושם מה קצב הרענון תמיד משתנה ל 60 ואין דרך להפסיק את זה (חוץ מלחזור לרזולוציה הקודמת) ואני מרגיש שבחלק מהמשחקים זה ממש הורס את ההנאה. יש לכם עצות? משהו? יש לציין שלא משנה באיזה דריברים אני משתמש

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  13. כמעט כל כרטיסיי NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה התומכת ב HDTV , ולא מצוין שם כלום לגביי TVOUT "רגיל" . גם SVIDEO לא קיים בכרטיסים החדשים. האם יש אפשרות לחבר את הכרטיסים הנ"ל לטלויזיה רגילה . לדוגמא כרטיס מסוג GF7600GT LEADTEK HDTV OUT תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי? וגם "ממיר מחשב לטלוויזיה"

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  15. GeForce 8600GTS 512 או 8600GTS 256MB Superclocked

16. Started by johnmclaughlin,

אני קצת פחות מבין מרוב האנשים פה.. אז תסלחו לי.. הכרטיס קצת "שמן".. עם הקרור הזה שלו - silent pipe 2.. ועל הלוח יש מעט מאוד מקום איפה שהסלוט נמצא.. במיוחד לא לsli וכל מיני דברים בסגנון שאמרו לי שאפשר לחבר שתי כרטיסים וכד'... יש סיבה שאני צריך לדאוג שהכרטיס לא ישב כמו שצריך?..

17. היי, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל יחד עם מחשב חדש בחודש הבא. יש לי שתי שאלות קטנות שלא הצלחתי למצוא עליהן תשובה בשום מקום: 1. יש לי Windows XP Home Edition. הכרטיס מתאים ל-MCE, האם הוא יעבוד אצלי, או שהוא פועל רק תחת MCE? ומה לגבי ויסטה שאני שוקל לעבור אליה יחד עם המחשב החדש? 2. בביקורת שיש באתר הקולנוע הביתי על כרטיס דומה של Hauppauge , רשום שהכרטיס תומך בהעברת ערוצים דרך הבלסטר רק בחלק מהממירים של HOT. האם יש דרך לברר אם הממיר שלי, דוקסיס ADB 7200C (כמו המג'יק אבל לא מקליט) נתמך בכרטיס? כלומר, האם אוכל לראות ולהקליט במחשב את כל הערוצים שיש לי בכבלים, כולל הדיגיטלים והמוצפנים? אשמח לקבל תשובה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  18. זה X1900XT?. או שיש מתחרה מבית nVidia שהוא יותר טוב...

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  19. האם יש אפשרות להגיע לאיכות שווה של בערך גיפה 6600 או טיפה יותר באוברקלוק סביר ל-9800 פרו אחרי מוד ל-XT???

20. שלום לכולם יש לי נייד של HP 6160 יש לו כרטיס מסך של NIVIDIA GO7400 שאלתי היא כך יש למחשב חיבור S- VIDEO והצלחתי לחבר את הנייד לטלוזיה שלי בחיבור זה על מצב של בחירה 2 צגים ואז הוא עושה העתקה לטלוזיה מהנייד משום מה אני לא מצליח לעשות זאת יותר ניסיתי ב3 טלוזיות אחרות ועדיין הבעיה קיימת ושאני מחבר את הDVD לטלוזיה אין בעיה בחיבור הנ"ל ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אם שינתי משהו ולא מצאתי השאלה אם תוכלו לכוון אותי אן להסביר לי את הבעיה כמו כן שאני עושה זאת הוא מראה כאילו הוא במצב אבל בטלוזיה מסך שחור

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  21. בטראד של כרטיסים מומלצים בחלק של גיימר חולה גרפיקה, היה כתוב: יש לי מסך L1750SQ עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280. ולכן הבנתי שאין לי טעם לקנות כ. מסך HIGHEND. אבל כשחיפשתי מסכים 19" לשידרוג עתידי ראיתי שגם הם תומכים במקסימום 1024*1280 (מסך LG - L1940HR מהמפרט המומלץ ל-9000 ש"ח). ובקיצור, השאלה היא, האם בשביל "לנצל" כ. מסך HIGHEND חייבים לקנות מסך ביותר מ-2500 ש"ח? האם יש לי כלל טעם לקנות כ. מסך מעבר ל-MID RANGE אם אני לא מתכוון להשקיע גם במסך בשנה הקרובה?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  22. כמו הדגמים שבאים אחרי 8XXX, או מה יהיה אחרי DX10? מבחינת הדברים שאפשר להגיע אליהם..הרי בטוח יש מי שמכין מערכת שמשפרת את מה שקיים כל הזמן?

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by rino,

מה דעתכם על הכרטיס הבא? Sapphire Radeon X600PRO 256MB DDR2 128bit DVI VIVO לא משמש למשחקים אלה רק לגרפיקה , עיבוד וידאו והקלטה דרך VIVO עם ממיר יס

24. Started by zlzlzl,

אהלן, לאחרונה הכרטיס מסך שלי לא מזהה את הטלוויזיה (אחרי שאני מכריח אותו לזהות הוא רושם TV לא מוכר). הסרתי והתקנתי את הDRIVER . אני כמעט בטוח שזוהיא לא בעייה בחומרה. מישהו יכול לעזור בבקשה תודה

25. Started by idan100,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שמחירו לא יעלה על אלף ש"ח, שיתאים ללוח אם מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ולספק כח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V. אנא נסו להציע לי את כרטיס המסך הטוב ביותר בהתאם לנתונים הללו. תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים