כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כרטיס מסך טוב ואמרו לי שה8600gt חלש אני רוצה להפעיל איתו את lost planet ובהגדרות של המשחק רשום שזה מומלץ אז יש כרטיס מסך יותר טוב מימנו בתווח המחירים שלו והשאלה השניה אפשר קישור לטבלה שמשווה בין כרטיסי מסך
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
NX8400GS-TD512E NX8500GT-TD512E ה AGP שלי במחשב [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האים יצא כבר הכרטיס Radeon HD 2950 XTX ??? והאים הוא היה יותר חזק מה3870 ??? תודה לעוזרים ;D
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
הכרטיסים מיועדים לעבודה עם 2 מסכים....וגם קצת משחקים...
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מישהו יודע מ הסיפור? אחרי איזה חודשיים שלא יצאו פתאום אם אני לא טועה בשבועיי יצאו כבר 3 דרייבירם חדשים אחד אחרי השני..
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אוקי יש לי מסך MAG 995PFS ואני רוצה שהמסך היה מותאם (אתם יודעים לא יותר מידי הצידה וכו...) אז אני ישמח עם תיתנו לי תוכנה שעושה את זה וגם מאיזה שהיא סיבה המחשב מזהה את המסך כ PROVIEW (וסליחה על כל השאלות הרבות שאני שואל )
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לירכוש משך עד 4000 שקל .בקושי צופה בכבלים רק כדורגל , וגם כחה עוד חצי שנה גג יהיה ממירים של יס שיציגו 720p כך שלא תהיה שום בעיה גם בכבלים בקרוב. ורוצה שיראו טוב במישחק pes מהמחשב עד שאקנה xbox או ps3 דרך אגב האם מישהוא יודע איך benq 3232 אמרו לי שיש שם כול מה שאני צריך והיא יודעת לעבוד אם 1080p וגם טובה למחשב ביגלל שביכלל הם התחילו כיצרני משכי מחשב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בעתיד הקרוב/רחוק (חצי שנה+) אתם חושבים שכרטיסי הdx10 יצאו במהדורות יותר נוחות מבחינת גודל? (לעומת ה 8800 הענקי שמגביל את בחירת המארז) והאם אתם חושבים שתהיה צריכה נורמלית? ככה שלא כל כרטיס כזה עם מערכת נורמאלית יצטרך ספק 500w? יש מחשבות? כתבות?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש ואני שוקל האם להחליף גם את כרטיס המסך. כרגע יש לי RADEON 7000 בן 3 שנים. אני לא משחק במשחקים, ואם כן אז בד"כ במשחקי FLASH. לעיתים רחוקות אני משחק משחקים כמו Syberia (ועכשיו אני רוצה להתחיל את Syberia 2). אני לא משחק DOOM או דברים כאלה שצורכים יכולות 3D חזקות... - האם כדאי להחליף ל-9200? - האם יש הבדל ביצועי 2D בין הכרטיס שלי ל-9200 או 9600? - האם אני ארוויח משהו לגבי משחקים כמו Syberia או פלטפורמה פשוטים? תודה מראש! מוטי
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי 8800 GTS 320MB של ספרקל ואני מקבל FPS די נמוך ב-BF 2142 יכול להיות שהמעבד של מגביל אותו? (Pentuim D 820) אם כן אז איזה מעבד כדאי לקנות? תודה Shnig0
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס מסך לעבודה עם 2 מסכים. מפרט המחשב הוא: http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ התקציב מוגבל - אין לי מושג כמה כרטיס צריך לעלות. לכן אבקש המלצה לכרטיס מתאים ואמין העבודה היא בעיקר בפוטשופ מעבד - Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual זכרון 2 גיגה ספק - כלול במארז
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
קיצר .. אז ככה.. אני מתלבט בין אם לקנות את Geforce6600 GT 128 GDD3 או את ה-6800GT 256 GDDR3 יש לי תקציב לשניהם אבל אני רוצה לקנות עוד דברים חוץ מזה .. השאלה שלי היא האם ה---6600 יחזיק מעמד למשחקים שיצאו בקרוב על ההגדרות הכי גבוהות.. למשל ---ניד פור ספיד..מוסט וונטד.. פיפא 2006 וכו...
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אל תצחקו עלי, אני נוב בעניין הזה. יופי, אז רציתי לדעת איך נראה יציאה לטלוויזיה (Tv out) ואיך נראה כניסה לטלוויזיה (Tv in) ובאיזה כרטיסי מסך של תמיכה באחד הדברים האלו.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
Nvidia או מאתר של Leadtek , מה מומלץ יותר ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
האם בעל הבית השתגע הכרטיס נמכר ב 1100 ש"ח מחיר נמוך ב 700 ש"ח מהמחיר שהוא נמכר התקשרתי לחנות אשר מוכרת נאמר שאין כרגע במלאי תוך 10 ימים אמור להגיע שאלתי את המכור מדוע המחיר כזה נמוך ביחס לשוק . נאמר לי שזה מחיר מבצע לזמן מוגבל וניתן לרכוש במחיר זה אך ורק דרך ביצוע הזמנה דרך האתר על מנת לשריין כרטיס יש לציין שלא צריך לבצע תשלום דרך האתר בעת ההזמנה . מישהו יכול לתת לי דעה לגבי כרטיס מסך INNOVISION GFORCE 6800GT 256MB AGPX8 איך החברה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אחרי שנים של הקלטת וידאו אנלוגי ברצוני לצרוב לדיסק את הסרטים המצולמים. כל מי שיודע על כרטיס עם כניסה א נ ל ו ג י ת מומלץ ,טוב ,ולא הכי יקר מוזמן לענות . תודה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב נייד של HP מדגם ZE2055EA. הרחבתי לו תזיכרון ל- 512MB. האם יש איזושהי דרך שהוא יוכל להריץ C&C 3 ללא כל בעיה ? ואם לא, האם ניתן לקנות כרטיס מסך שיישב לי ב- PCMCIA או במקום הקיים בפנים ויפצה על הכרטיס הנוכחי מבית אינטל ? תודה אנשים !
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
נא למחוק הנושא נמצא בפורום מסיכ LCD
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בס"ד שלום יש לי שאלה האם חיבור S-VIDEO בכרטיס מסך יכול לשמש לי באיזו דרך להעברת צילום וידאו למחשב ? בתודה TZ
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ואני רואה שחור לבן אני לא מוצא את הקונטרול פאנל של הכרטיס מסך תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, שתי שאלות: 1. האם 9800GX2 מבקש לוח התומך SLI או שהביצועים שלו טובים יותר על לוח התומך SLI? 2. איזה ביצועים הוא ייתן על לוח שתומך רק ב-PCI Express 1?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לכרטיס מסך (ati radeon 9600 xt (rv360 בבקשה זה דחןףףףףףףףףףף
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מאז ומתמיד היו לי בעיות לעבוד עם הכרטיס על 1024 * 768. ברגע שאני מנסה להעביר לרזולוציה זו המסך משתגע ז"א התמונה עולה למעלה ויצאת מלמטה, אני לא ממש יכול להסביר אבל תחשבו שמה שאתם עכשיו רואים עולה למעלה ואז יוצא מלמטה. הצלחתי להתגבר על בעיה זו בעזרת שינוי קצב הרענון מ 60 ל 75 (או יותר). הבעיה שבמשחקים אני לא יכול לשחק על הרזולוציה הזו כי מושם מה קצב הרענון תמיד משתנה ל 60 ואין דרך להפסיק את זה (חוץ מלחזור לרזולוציה הקודמת) ואני מרגיש שבחלק מהמשחקים זה ממש הורס את ההנאה. יש לכם עצות? משהו? יש לציין שלא משנה באיזה דריברים אני משתמש
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-