עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zoloboy,

כאשר אני מנסה להפעיל את אופצית ה anti alisting המשחק חוזר לרזולוציה 480x640 מישהו יכול לתת רעיונות מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by shainov,

שלום לכולם.כפי שחלקכם הגדול שמע החלטתי לרכוש לפני שבוע את הHIS X1950PRO כרטיס באמת באמת מרשים בגודלו ובגודל גוף הקירור המתוכחם שלו עם צלעות קירור(בקרוב תמונות). לפני שרכשתי אותו שאלתי כמה חברי פורום וותיקים אם כדאי את גרסת ה512 ואמרו לי שלא כי יש לו חיבור 6פין מקדימה שבא ישירות מהספק וקשה להשיג ספקים עם החיבור הזה.... שתי שאלות: 1.לספק שלי ?HEC380W אין בוודאות את החיבור הנ"ל(שהוא חיבור חשמל שבא ישירות מהספק),אז קניתי מחבר (מתאם)בין 12V ל6פין של הכרטיס 2.בכל מקרה התכוונתי לשדרג לENRMAX LIBERTY 400W כי רובגם הגדול מאוד המליץ לי עליו פה ושהוא יחזיק לי את כל המערכת יפה(מתוכנן OC צנוע וחמוד) שאלתי היא האם יש לכרטיס של HIS מנורות LED כלשהם כמו לHIS הישן שלי והאם יש אפשרו…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by sirotag,

שלום אני צריך להחליף כרטיס מסך התחברתי לא מזמן ל HOT ויש לי ממיר SAMSUNG ליד המחשב הבנתי שניתן לחבר את הממיר למחשב ע"י יציאת VIVO השאלה לפני שאני קונה את כרטיס המסך:האם יש בממיר של סמסונג יציאת VIVO ואם כן מהי?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  4. יש לי 9600XT של סאפיר ואחרי שהתקנתי תדרייברים האחרונים של ATI אני רוצה להגדיל תרזולוציה ליותר מ1024X768 ואני לא מצליח, הוא אומר לי שזאת הרזולוציה המקסימלית, מה לשנות בהגדרות כדי לסדר את זה? כי לפני הדרייברים האחרונים הצלחתי להגדיל רזולציה יותר מזה.... תודה!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by moshe20,

מה יותר טוב מבין שני הכרטיסים האלה שניהם אותו מחיר 1700

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  6. שלום חברה ותודה שנכנסתם לפה, המערכת שלי: P35-DS3R E4400 @ 3.0 2 * 1gb 800mhz pqi turbo ocz stealthxtream 600w ... ברצוני לקחת כרטיס בסביבות ה 700 + ש"ח שיתאים לי למשחקים ברזולוצייה אופטימלית של מסך 22" לא בהגדרות סופר דופר. משחקים לדוגמא כמו Bioshock, CSS, Medal Of Honor, Carbon, Doom, Fear, Half Life ומשחקי shooter בסגנון הזה... האם הכרטיס הזה יריץ לי משחקים חלק ב22" לא בהגדרות הכי גבוהות? או שיש פתרון יותר נחמד בטווח מחירים הזה? כן מתוכנן OC. תודה!!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. כרטיס מסך 9800GX2 1GB עד כמה יהיה צוואר בקבוק ב E6600 ללא OC?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  8. מה אתם אומרים על הכרטיס? מי צריך כזה כרטיס? איזה כרטיס אפשר לקבל ביצועיים קרובים לשל זה אך בפחות כסף? בסביבות ה 2000 - 2500 שיתמוך פשוט בהכל! מה אתם אומרים? יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  9. היי, יש לי הזדמנות לקנות כרטיס שלהם במחיר שווה, מאחר ואני לא יכול לתת לינק ישיר לחנות אני פשוט שואל עליהם באופן כללי, איך הם? למישהוא יש ניסיון איתם? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by zaroor,

חברה מי יכול ליעץ יש לי התלבטות בין שני המסכים ולא מוזכרים בסקירה שלכם lcd או samsung-730b +dvi+8 ms או LG 1750 HQ +dvi+8 ms

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by elladb,

שלום אני מחפש כרטיס מסך הכי חזק שאפשר עד 1700ש"ח. זה דחוף כי אני רוצה לקנות ביום שישי. תודה.

12. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לבדוק שנתנו לי את הכ. מסך שביקשתי אז איך אפשר לבדוק כמה ביט הכרטיס המסך ושל איזה יצרנית הוא (זה R9800 PRO אם זה משנה). וחוץ מזה איך הציון 5606 ב3DMARK2003?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by beni125,

האם לכרטיס זה יש חיבור לטלויזיה או שאני צריך לקנות אחד כזה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  14. שלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג קצת .. אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך כזה)..ללא מריחות.. זה באמת דחוף.. אני מעוניין לקנות את זה ביומיים הקרובים .. בבקשה ענו תשובות מפורטות ואמינות .. אני ממש…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות כ. מסך עד 1100 ש"ח, שיהיה טוב ל-OC. למערכת החדשה שלי: Gigabyte P35-DS3R Intel C2D E4400 @ 3.0Ghz PQI TURBO 4-4-4-12 2 * 1GB OCZ StealthXtream 600W ----------------------------------- איזה כ. מסך לדעתכם הכי יתאים לי? אני חושב שהוא ישמש למסך 22" או 24" [עדיים לא בטוח]. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. אני מתכוון לקנות מחשב כאשר המטרות שימוש בייתי(אינטרנט OFFICE, צפייה בסרטים,ותוכנות עריכה בסיסיות ) המטרה השקעה כספית נמוכה ככל שניתן עקרונית בניתי מפרט עם כרטיס מסך עקב חשש מ"העמסה ושימוש" בזכרון המחשב ואפשרות לתקלה שתגרום להשבתה כוללת בתיקון אם הכרטיס המובנה ידפק. חשוב לי שתהיה אופציית HD ולכן לקחתי כרטיס זול ומפק עם אופציה זו. הוצע לי לחלופין מפרט עם לוח טוב יותר וכרטיס מובנה מה כדאי???? להלן החלק הרלוונטי מ-2 המפרטים: 1.מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤277 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8400GT 512MB DDR2 PCIe ¤185 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤259 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 …

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  17. Started by sma,

שלום לכולם, אחי קנה כרטיס מסך עם יציאת VIVO בתור יציאת ה-tvout שלו. קנינו כבל s-video והכבל לא מתחבר. האם ישנו מתאם מיוחד או שאנחנו פשוט לא מחברים נכון? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by nesber,

אני רוצה לקנות 6800 רגיל. ראיתי שהכרטיסים של ג'יגה בייט באים עם קירור פאסיבי..... האם הקירור הזה משתווה לרמת הקירור של הכרטיסים הרגילים מאותה סדרה של חברות אחרות?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  19. כשאני חושב על הטכנולוגייה של ה-SLI אני אומר שחיברו שתי כרטיסים אבל לאן מחברים את המסך??? לאיזה מהם? ואם אני מחבר שתי מסכים אחד לכל אחד יראו בשניהם?? ואותה גרפיה.. ? והאם חייב להשתמש בשתי כרטיסי מסך או אפשר להשתמש בינתיים באחד מחריצי הפיסיאי אקספרס ובשלב מאוחר יותר להוסיף עוד אחד?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by samigol,

שלום שאני ממזער איזה תקיה/דף/תוכנה התקיה נעלמת ולא נמצאת בפס שהיא אמורה להיות(בפס למטה ליד ההתחל) ואפשר לחזור עליה רק עםALT+TAB איך אני פותר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום לכולם. לפעמים אני רואה באתר TomasHardware תחת הקטגוריה Charts - Graphics Cards, שכרטיס מסך SLI מקבל פריימים יותר נמוכים במשחקים מאשר אותו הכרטיס בגריסה הרגילה(לא SLI). איך הדבר אפשרי? תודה

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  22. אני צריך את העזרה שלכם הרכבתי מחשב חדש.. עכשיו יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 6600 של לידטק ומסך LG L1970HR התקנתי את כל הדרייברים והכל אבל ב settings יש לי רק 3 רזולוציות 800x600, 1024x768 , 1280x1024 גם בתוכנה של nvidia.. עכשיו אני משתמש ב 1024x768 האחרון הפונטים שלו קטנים מידי ולא רואים טוב.. הבעיה היא שאין לי עוד רזולוציות ביניים שאפילו בכרטיס מסך יותר פשוט שיש לי במחשב אחר אני מקבל יותר מגוון של רזולוציות.. ורואים לא משהו.. אולי השילוב של הכרטיס מסך הזה עם המסך לא הולך טוב?..(חשבתי להחליף את הכרטיס מסך הזה..)

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  23. היי יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb בבדקה ב- bios ראיתי שכרגע הוא מכוון לעבוד במתח של 1.5v זה הגיוני כזה מתח נמוך ?? בכמה הוא אמרו לעבוד ? תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  24. Started by Scorp!on,

מרוב דרייברים אני כבר מבולבל (יש לי xp 32 bit) התקנתי את הדריבר האחרון והחדש (169.21) אבל הוא עשה לי בעיות (ירד fps במקום לעלות) מחקתי אותו דרך מנהל ההתקן והתקנתי את הדריבר שקבלתי עם הדיסק (169.02) רציתי לדעת מה הדרייבר הכי מוצלח שיצא שיותר חדיש מהדרייבר שיש לי חוץ מ-(169.21) לפי מה שהבנתי דרייבר יכול לתת שיפור של בין 1-5 fps יש מלא דרייברים ואני לא יודע כבר מה להוריד: מה אתם אומרים על: 169.04 ו- 169.09 הם טובים?? רוב הדרייברים שנתקלתי היו בגרסאות בטא, זה רע?? \ בכל אופן אם יש גרסה לא של beta והיא מומלצת אני השמח? בכל אופן אני רוצה שיפור במשחקים ונראה לי שהדריבר שברשותי קצת ישן לא?? (169.02)?? השמח לעזרה מאנשים שהתנסו ובדקו תביצועים של הדרייברים השונים או שיש ל…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים