עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי את המסך LG F900P שהוא מסך CRT מעולה עכשיו אני החלטתי לחבר אותו בחיבור איכותי יותר .... ויש 2 חיבורים שאני לא מכיר.... מאחורי המסך יש לי את החיבורים האלו : RGB- כלומר קומפוננט שידוע כאיכותי ביותר בחיבור זה ישנם 3 חיבורים VD- אין לי מושג בחיבור זה ישנו חיבור 1 COMP. HD - גם אין לי מושג... בחיבור זה ישנו חיבור אחד מישהו שמע על 2 החיבורים האחרונים?...משום שאני מעוניין לבחור בהכי איכותי

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  2. Started by hakoki,

crt או lcd? בכללי אני מדבר... אם זה נוגד אז מה יותר טוב למשחקים ומה יותר טוב לעריכת וידאו/תמונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  3. מה לא ניסיתי ולא הצלחתי חחחח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  4. -P4 2.6C @ 3200 MHZ (43C idle , 49C Stress) With Zalman 7000B CU - Sapphire Radeon 9600XT @ 570MHZ , 349MHZ With Arctic Cooling. -1 GB = 4 X 256 Kingtson 3200 CL With Costum made cooling -Abit IS7-e עכשיו הענין הוא כזה...... הכרטיס מסך שלי מעקב את כל המחשב... אני מקבל ביצועים סבבה לגמרי יחסית לחומרה הזאת אבל אני הבנתי שאם אני יחליף כרטיס מסך למשהוא קצת יותר חדש אני יקפיץ את הביצועים משמעותית. חשבתי על ה ASUSTEK GEFROCE 6600 TD 256MB אני יכול להשיג אותו באחלה מחיר ונראה לי שזה מספיק... הקטע זה שאני לא מעודכן מה קורה עם כרטיסי מסך.... היתי בצבא כמה שנים ו אני כבר לא בענינים.... מה אתם מצעים? תעזרו לי לבחור את הכרטיס הכי מתשלם לי... המחיר משחק ענין חשוב כך שכרטיס הכי טוב במח…

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  5. Started by Rrafi,

איזה מאוורר הכי טוב ולא יקר יתאים לי לכרטיס מסך....?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  6. Started by rambo88,

רציתי לדעת מה יותר טוב למשחקים וסרטים fx5200 128 או ati9000 128

• 5 תגובות
    • 457 צפיות
  7. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,אני בקרוב קונה את ה-PowerColor X800GT 256MB 256BIT כי החלטתי שהוא הכרטיס המושלם בשבילי. אני רוצה לדעת כמה מקבל הX800GT של PowerColor וכמה הוא מקבל בסטוק במדוייק,ואני שואל את זה למי שבעלים של PowerColor X800GT 256MB 256BIT בלבד. תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  8. Started by zlzlzl,

אהלן, לאחרונה הכרטיס מסך שלי לא מזהה את הטלוויזיה (אחרי שאני מכריח אותו לזהות הוא רושם TV לא מוכר). הסרתי והתקנתי את הDRIVER . אני כמעט בטוח שזוהיא לא בעייה בחומרה. מישהו יכול לעזור בבקשה תודה

9. Started by SupeRnovA,

תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  10. Started by Pitzinyelo,

בחנות אחת אמרו שיש בעיה עם הכרטיס הזה בארץ. בפנדה אמרו שאין אותו בכלל עדיין בארץ(כל החברות). מובן שאני יכול לקנות אצל KSP אבל אני לא רוצה שום מגע איתם(עושים טובה ששמים לב אלי). האם מישהו פה קנה את זה חוץ מאשר בKSP?

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  11. אני רוצה לקנות את הג'יפורס 6800GT אבל מאיזה בית? אני מוגבל בתקציב של עד 2400 ש"ח, תנו לי בבקשה אפשרויות שוות בפחות כסף יותר בסביבות ה1600 - 2000,תודה.

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  12. Started by moshiko211,

ברצוני לקנות את ה6600gt של לידטק ולפי מה שקראתי באתר צריך אורור אוו ספק,ומכיוון שאיני מבין בזה דבר החלטתי לשאול את המקצוענים. לידיעתכם יש לי מחשב p-4 3.0ghz 64bit חדש,האם צריך משהו מהדברים שציינתי למעלה או שמספיק רק כרטיס מסך??

• 3 תגובות
    • 457 צפיות
  13. Started by yoni1234,

שלום אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע מה כדי לי לבחור שיעבוד הכי טוב שאפשר במשחקים. האופציות הם : 1.readon 9600XT 256 MB או 2.Geforce 6600 256 MB ( הרגיל) מה אתם הייתם לוקחים ואשמח גם להסבר. תודה

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  14. Radeon X800 GTO 256MB DDR II http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-RX80256DE.htm האם מדובר בכ.מסך חזק שמסוגל להחזיק מעמד משחקים כבדים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  15. Started by kub,

טוב אז אני מחפש משהו בסביבות ה600-700 שקל, מעדיף שלא יותר. אני צריך חיבור AGP בלבד. תמליצו לי בבקשה אולי בין RADEON ו GF. המטרה העיקרית שלו זה לגרפיקה כמובן, משחקים בלבד אבל שיתן ביצועיים כמה שאפשר מדהימים. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  16. Started by alergic,

radeon 9600 or geforce 6600

17. אני לא מאמין אני מנסה כל דבר ודבר קורא כל מדריך באינטרנט ופשוט לא מאמין שאלו התוצאות שלי! הם צריכים להיות הרבה יותר גבוהות! Main Test Results 3DMark Score 2829 3DMarks CPU Score 3100 CPUMarks Game Tests GT1 - Return To Proxycon 13.3 fps GT2 - Firefly Forest 7.9 fps GT3 - Canyon Flight 13.9 fps CPU Tests CPU Test 1 1.7 fps CPU Test 2 2.5 fps המפרט: פנטיום 4 2800 לוח אם - GA-8SIMLH (המחשב נקנה לפני 3-4 שנים) 1 ג'יגה זכרון inno3d 7600gs 256mb בלי אוברקלוק מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  18. Started by BoJlk,

יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  19. Started by reactor,

אני חושב שאמור להיות כאן תדבר הזה שמודד טמפרטורה אבל משום מה אין אותו אולי יש לכם מושג למה?? או איך לעשות שיהיה אותן??

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  20. שלום אני כרגע בונה בלוק קירור מים לכרטיס המסך ולכן אני צריך את המרחק שבין החורים שיש על הכרטיס, החורים של הקירור. אני צריך רק את החורים שמסביב לליבה, כי הבלוק ישמש אותי רק ללבית הכרטיס, הבלוק לא יכסה את הזכרונות ולא אין לי צורך בכל החורים שעל הכרטיס. אם אף אחד לא יודע אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי לפורום שבו אני אקבל את התשובה לשאלה שלי. זה די חשוב לי, תודה מראש! עריכה: במידה הת'ראד מתאים יותר לפורום אוברקלוק וקירור, תגידו לו ואני אדאג להעביר אותו.

21. אממ אז לבסוף החלפתי לספק חדש ENERMAX LIBERTY 400W והכל עובד בסדר - השאלה שלי בתוכנה COOLBITS זה מראה במהירות שעון זיכרון 660 זה לא אמור להיות על 1000 ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  22. Started by majin_omri,

ערב טוב, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה, אבל אני ממש לא מבין בזה.. בעיקרון מה שאני רוצה לעשות זה לחבר אותו לטלוויזיה או ל- DVD או לוידאו ולהקליט.. אני ממש לא מבין בזה ואני אשמח להסבר איך זה עובד.. תקציב- לא יותר מ- 300 שקל, ועדיף פחות.. תודה מראש, עומרי.

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  23. אני מתלבט בין שניי הכרטיסים ואני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהוא יודע שירשום בבקשה

24. Started by Jesper,

קראתי את האשכול בפורום בנושא כרטיסי מסך מומלצים, ואני מתלבט בין NVIDIA GeForce 7600GS Sonic לבין ATi Radeon X1950Pro (אני לא סגור איזה סוג של גיימר אני :). הניין הוא, יש לי את ה-600 ש"ח הנוספים האלה לשים ולקחת ת-X1950, אבל אני קמצן :-X. עד כמה ההבדל בביצועים מורגש? האם משחקים ירוצו לאט יותר כשמשתמשים ב-GEFORCE? כמה זמן כל אחד מהם יחזיק (כלומר, כמה זמן ייקח עד שהמשחקים החדשים שייצאו כבר לא יתאימו או בקושי יתאימו לכל אחד מהכרטיסים האלו?) ועוד שאלה: בכל מפרט שמישהו מרכיב אני רואה שהוא ממליץ על ATi Radeon X1950Pro של חברה אחרת: אחד ממליץ על הכרטיס של GeCube, אחד על זה של Sapphire, אחד על זה של Connect3D. האם יש לחברה חשיבות, או שבכל חנות יש כרטיס של חברה אחרת, ופשוט לקחת את …

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  25. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 456 צפיות

דיונים חדשים בפורומים