כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
הי לאחרונה רציתי לשדרג את ה geforce 5200 ורכשתי geforce6600 . המחשב שלי הוא אטלון amd +2400 עם 1 גיגה זיכרונות. לאחר שהתקנתי את הדרייברים הנידרשים המסך נהיה שחור ולא הגיב לכלום. בדקתי עם הבעיה בכרטיס עצמו והוא תקין. החלפתי ספק כוח לספק חדש וחזק (550) ועדיין הבעיה לא נפתרה. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של אנ-וידיה ועדיין כלום. המחשב (עם הכרטיס) עולה בsafe mode זאת אומרת שהבעיה באיזושהי צורה בהתנגשות דרייברים (כך לפחות נראה לי). לפני שאני מחזיר את הכרטיס לחנות בזעם האם מישהו ניתקל בזה ואו יכול לספק פיתרון? הכרטיס החדש הוא Geforce 6600 אולטרא 1780 - 256mb ddr. איפה לעזעזל הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
עוד לא הבנתי מה הוא משפיע על הכרטיסי מסך... ראיתי פה בפורום באיזה אשכול שאמרו עם תוסיף עוד 1GB זיכרון זה יעזור העם זיכרון משפיע על הכרטיס מסך? תודה מראש אדיר
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מתי יוצאים OMEGA DRIVERS 6.10? תודה יענו CATALYST 6.10 רק של OMEGA
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הנה עוד פרטים על ה- 7950GX2 http://www.ngo.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=133&Itemid=2 תהנו.. ונראה אתכם בטיוואן
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך.. הוא רצה לקנות את ה8600GT. אני אמרתי לו שכדאי לא להשקיע קצת יותר ולקחת את ה1950PRO.. עכשיו הציעו לו את הכרטיס HD 2600XT 256MB GDDR3 במחיר של 630ש"ח. הוא לא גיימר אבל הוא כן משחק לפעמים, מתעסק קצת בעריכת וידאו ומעוניין לחבר את המחשב למקרן על מנת לראות סרטים. האם הכרטיס ייתאים לו או שבאותו תקציב (ואפילו קצת יותר) מומלץ כרטיס אחר? אני לא מכיר בכלל את הסדרה החדשה של ATI לכן אני שואל בעצתכם..וגם כמעט ולא ממליצים על כרטיסים כאלה ב"פורום מפרטים". תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 2000 ש"ח. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, המשחקים היחידים שאני משחק בהם זה משחקים כמו הFIFA2006 החדש או AOE3 ומשחקים בסגנון הזה.. לא יותר מזה בכלום!! רציתי לדעת אם אני יוכל לשחק בהם, המעבד הוא 3800X2 ו2GB זכרון.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מדבר על האם הוא יספיק... לא האם הוא יוכל לעשות גם 4870 ב-CF של שלוש.... השאלה האם הוא יחזיק?... תודה רבה לכל העונים!! [br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 15:39:04 לא משנה... החלטי ללכת על Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בבעלותי RADEON 9200 128MB טלויזיה מחוברת ומוגדרת באופן קבוע כמסך שני השאלה עדיף להפסיק את השידור לטלויזיה כאשר אני עובד עם ישומי תלת מימד כבדים, או שאין לזה השפעה על מהירות העבודה תודה מראש , עודד
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני צריך שידרוג לכרטיס מסך של לפטופ. מישהו שמע על כרטיס מסך חיצוני? אם כן בבקשה תמליצו על משהו.... תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי ספק TT purepower 460W עם חיבור 6 פין אחד.. והכרטיס דורש שניים, השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש במפצל של 2 מולקסים ל6 פין כדי להשיג עוד חיבור?.. ואיך זה ישפיע על הביצועים.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש כמה בעיות לרכז VIVO שמתחבר לכרטיס ATI- 1)בזמן חיבור לטלוויזיה, S-VIDEO מראה בשחור לבן 2)אין VIDEO OUT מהמחשב לטלוויזיה אמרו לי שהבעיות נובעות מהדרייבר..ניסיתי לתקן ולא הצלחתי ועוד כמה שאלות- 1)איכות של וידאו ישן גרועה מאוד כשהוא מתחבר למחשב, אז אם קונים וידאו חדש הוא יהיה איכותי יותר(וגם יקליט באותה צורה מהטלוויזיה) או שזה קשור גם לקלטת ולחיבורים? 2) איפה אפשר להשיג את התוכנה WinDVR 3?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קראתי בכמה ביקורות שאנשים כתבו שאיזהשהוא ציפוי שאני לא מבין מה הוא מתקלף מהמסך ברגע שאתה מנגב, קראתי בביקורת שמישהו ניגב רק עם מטלית מיוחדת וזה גם התקלף, למישהו פה שיש לו את המסך זה קרה? ומהו הציפוי הזה בעצם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היה לי כבל שבצד אחד שלו היה חיבור שדומה לS-VIDEO (אבל הוא לא S-VIDEO) והתחבר לכרטיס המסך שלי (RADEON 9800PRO אם זה משנה), ושממנו יצאו שני חיבורים - S-VIDEO וRCA. איבדתי את הכבל ואני מחפש אחד חדש. מישהו יודע איך הוא נקרא ואיפה אפשר למצוא אותו?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום כולם אני מקבל תוצאה של 9 אלף ב 3dmark וזה נמוך יחסית למפרט שיש לי למישהו יש מושג מה הבעיה ? מפרט: amd 5200x2 asus 8800gt 2 giga ram enermax liberty 400 אם צריך עוד משהו תגידו זה דחוף כי אני רוצה ללכת השבוע להחליף את הכרטיס מסך אם יש בו בעיה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
עד שאני לוחץ על color correction ב icon של Nvidia, זה מסתדר אבל זה לא נשמר ככה, והכי מוזר זה שמעלה תוכנה זה חוזר להיות חשוך השתמשתי ב driver cleaner התקנתי דרייברים וקודקים מחדש גם לא עוזר זה גירסה 163, נראה לי מוזר כי הגירסה הקודמת שלי היית 97.משהו :s05:
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולום יש לי כרטיס מסך עתיק RIVA TNT 2 והמאוורר שלו לא עובד וכתוצאה מכך אני רואה פסים אפורים על המסך והמסך מאוד בהיר רציתי לדעת מאיפה אני יכול לקנות אחד חדש מחנות באינרטנט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי ומבקש המלצות (אין מגבלה למחיר) אשמח גם לקבל פירוט על יכולות של כרטיס מסוג זה ואם יש אי אילו מגבלות בעבודה עם חומרה אחרת תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כרטיס טוב למשתמש בינוני? ביצועים?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות אם כרטיסים מסוג 6800 שאפשר פשוט ללכת לקחת? אין בשום מקום חרשתי ממולץ באזור חיפה והאזור תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אז ככה. לפני כשנה קניתי X1900GT כלשהו. אחרי חצי שנה הוא התחיל להתחרפן עליי והלכתי לממש אחריות. החנות ה...אמינה...הביאה לי כרטיס...(שלי היה של POWERCOLOR) של ספיר שהיה ברור שהמדבקה של ספיר הודבקה על המדבקה המקורית (ראו את הציור ממתחת...ושהחור למאוורר לא התאים)...בשיא טיפשותי לא רשמתי מספר סיריאלי וכך חזרתי הביתה לגלות כרטיס שעושה ארטיפקטים מטורפים ובלתי שחיק לחלוטין. הלכתי לסניף אחרת של הרשת סיפרתי את הסיפור שמתי אותו שוב לתיקון...אחרי שבוע באתי וגיליתי להפתעתי הרבה שהכרטיס שלי הוחלף בX1950XT (סיפור אמיתי!) שמח וטוב לב חזרתי הביתה...אבל מה? עליה וקוץ בה... אני משתמש בדרייבר הכי חדש..ולא משנה מה עשיתי (כולל אוטומייטד קלוק קונפיגוריישן יוטיליטי)...המהירות ליבה היא 500 והמה…
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך LCD 19 של Xerox דגם XM319W מה את אומרים עליו?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי ויסטה אני לא מצליח להפעיל את הTV-OUT הכרטיס מסך הוא GEFORCE 4 7300 GS , הדרייבר הוא הכי חדש שיציאה באתר של NVIDIA יש למישהו מושג איך לסדר את זה ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
תראו פעם שאלתי והצעתם לי את ה 6600 gt והראתם לי כתבה שהוא ממש טוב במשחק doom 3 אז השאלה שלי היא האם הוא טוב ועובר מלא כרטיסים גם במשחקים אחרים או שיש לכם הצעה אחרת לכרטיס מסך עד 1200 שח תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אומנם אמורה לצאת הגירסא הסופית בקרוב אבל אין עדיין מידע רשמי מתי. http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_rel70betadriver.html
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-