כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב. קניתי כבל RCA לווידיאו. מצד אחד- פין לטלווזיה. מצד שני- כבל עם 7 פינים לכרטיס מסך- (Sapphire RADEON X800 GT (256 MB) הבעיה היא שהחשב פשוט לא מזהה את החיבור. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
שלום רב בניתי לי מפרט שכנראה אקנה, אני מעוניין לצרץ לו כרטיס מסך הכי טוב שיש בתקציב של עד 500 ש"ח, אני לא פריק של משחקים ,אני משחק לפעמים משחקי רשת כגון: Counter Strike / Americas Army / MuOnline / Sims 2 צירפתי את המפרט לכל מקרה, ודרך אגב אני לא עושה OC אם זה קשור איך שהוא, תודה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן מחיר: ¤638 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤473 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤384 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤181 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHAN…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למטרה של סרטים ואני רוצה כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר ,בסביבות ה300-400 ש"ח. איזה כרטיס כדי לקנות והאם חשוב כרטיס מסך סביר כגון: ATI 1659PRO ? ואם בשביל להקליט מהטלויזיה ולראות בו זמנית גם בטלויזיה וגם במחשב אני צריך יציאות מיוחדות כגון VIVO ו DUAL DVI ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני חייב שדרוג למחשב יש לי כרטיס מסך 4mx400geforce ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 500 עד גג 600 ש"ח אני חושב על 7300 אנא ענו לי בהקדם בשעות הקרובות!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אשמח לשמוע מה חושבים אנשים שעבדו עם המסך הזה לשימוש אינטרנט ואופיס בלבד
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
עשיתי בדיקת Aquamark ורציתי לדעת אם התוצאה היא אכן תקינה והמפרט משקף את התוצאה המפרט המלא בצד תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אוקי, אז אני מחפש לי מסך חדש במקום ה CRT הישן והמגושם. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך מדי פעם גם למשחקים... אבל לא משהו רציני, גג ניד פור ספיד... אני ממש לא משחק הרבה אז שזה לא יהיה מה שיטריד אותכם. הבנתי שחיבור DVI הוא מאוד משמעותי במסכי LCD והוא משפר את האיכות פלאים. אז אם זה באמת ככה, כניסת DVI חובה.(למרות שבכרטיס מסך שלי אין, נחליף בהזדמנות). המסך צריך להיות חד, ושתהיה לו תמונה צבעונית, יפה וחיה. שיהיה נעים לעין לשעות מרובות, ויראה יפה גם פונטים קטנים. עדיף מאוד שיהיה 17", אבל אם זה הבדל ממש ממש גדול במחירים אני אסתפק ב 15". התקציב הוא באיזור ה 2500 ש"ח, די גמיש. אם אתם יכולים תצרפו לינקים לביקורות או השוואות של מסכים שאתם ממליצים עליהם... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס לפני יומיים הורדתי את העידכון האחרון מהאתר לתוכנת CATALYST 8.11 התקנתי את הכרטיס על המחשב ולאחר מכן הרצתי את הקובץ של התוכנה ר"מ לא השתמשתי ב"זיהוי חומרה חדשה" של ה XP בסוף ההתקנה נתבקשתי לבצע הפעלה מחדש למחשב והחל משלב זה המחשב לא עובר את שלב הופעת החלון של ה XP עם הבר הכחול ומופיע בעצם חלון כחול והמחשב מידי פעם מראה סימני חיים כשנורת ה HD מהבהבת מידי פעם אבל המסך לא עולה מחשב 2160 עם 1G RAM, מסך LCD 32" של MAG שעבד לפני כן בסדר מה עושים? :s05:תודה שמוליק
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש ברשותי 7950GT וקיבלתי איתו כבל S-Video עם יציאה אדומה, כחולה וירוקה. קניתי אתמול בנוסף עוד כבל שמתחבר למה שקיבלתי עכשיו אני לא יודע איך לכוון את זה בדיוק ולאן לחבר כל דבר. תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
נראה לי שיש סוג כזה מה הוא ? וכמה הוא עולה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנות 3D כגון Cad ,Solid Works ודומיהן כ %(50~40) מהזמן בשאר הזמן משחק ב CRYSIS ,Half-Life 2 ,Flight Simulator X Deluxe - שאלה האם עדיף לעשות SLI של 9800GTX, או כרטיס יחיד של 9800GX2 או להשקיע בכרטיס מבוסס nVidia Quadro ולקוות שהוא יריץ את המשחקים כראוי ל 9800 ? התקציב הוא 1500 ~ 3200
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שהרבה זמן אני רוצה לדעת: אם למשל יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE, עם צ'יפסט של NVIDIA, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך להוריד ולהשתמש, של GIGABYTE או של NVIDIA? באתר של NVIDIA? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי כבלים שמתחברים מהמחשב לטלויזיה ואני יודע שצריך להגדיר איכשהו למחשב שאני אוכל לראות במקום במסך של המחשב בטלויזיה...... וגם בעבר עשיתי את זה.... אבל אני לא זוכר איך..... למישהו יש מושג?????? אני חושב שזהו איפשהו במאפינים אבל אני לא זוכר... עזרה בבקשה תתודה....
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הסתדרתי בערך, התקנתי WDM ועכשיו אני מקבל תמונה רק מחפש תוכנה שתקראה לי את זה יפה ועל מסך מלא העברתי לפורום תוכנה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301480.new#new
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס (שדרך אגב אני ממליץ עליו) אבל נתקלתי רק בבעיה אחת כשאני מפעיל קלטת בוידאו אני רואה על המסך למטה כזה קו מעצבן מישהו יודע איך אפשר לטפל בעייה. חוץ מזה המכשיר מצויין. בתודה רבה. 123haim10
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום רציתי שתעזרו לי בבקשה ותסבירו לי מה זה DVI כי ממה שהבנתי זה עם יש לי מסך דק שתומך בDVI ויש לי כרטיס מסך שיש לו DVI אז אני יקבל תמונה באיכות דיגטלית ולא אנולגית . בתור אחד שצריך את זה לגרפיקה רציתי לדעת עד כמה יש לזה השפעה לביצועים למי שעובד עם גרפיקה האם אני יראה יותר חד או שלא רואים ממש הבדל. אם שווה להוסיף תכסף ולרכוש כרטיס מסך עם DVI . שאלה שנייה תמילצו לי בבקשה יש לי התלבטות בין מסך VIEWSONIC VP171 למסך SAMSUNG172T כמו כן איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 1500 שקל שתומך בDVI ויהיה לו שילוב טוב עם המסך הדק
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מקור http://www.dailytech.com/AMD+RV610+and+RV630+Details+Unveiled/article6451.htm *ל R610 יש רק 64 ביט
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מחפש מקור שיש בו את ההשואות בין הכרטיסים.לא בנצ'ים,אלא אתר שאם אני אראה לדוגמא NV6600GT אדע מה המקביל שלו(+/-) ב-ATI. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 QUAD Q9300 4GB DDR2 9800GTX VISTA 64 SAMSUNG 2243BW (1680*1050) בזמן האחרון שאני מנסה להפעיל את הVSYNC במשחקים (מה שעבד לי ללא בעייה עד לא מזמן), הFPS יורד בצורה מטורפת, לפריים אחד כל 4 שניות או משהו כזה (כולל MOUSE LAG בתפריטים והכל). עדכנתי לדרייברים האחרונים של NVIDIA (לא זוכר את הגרסה, אבל הורדתי אתמול) ולא עזר. התקנתי את הD3DOVERIDE כפי שראיתי בסטיקי, ושוב, אין שום שינוי. אני חייב לציין שכל שאר ההגדרות בכמה משחקים שניסיתי (SERIOUS SAM 2, CALL OF DUTY 4 ו-CRYSIS) עובדות מצויין, ורק הVSYNC גורם לי לבעיה הזו. למישהו יש עוד רעיון למשהו שאני יכול לנסות, או שאני אאלץ לוותר על VSYNC?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
Radeon X1950 PRO ASUS X1600 CROSSFIRE -ASUS X1600 חוות דעת וקצת מידע על שניהם ואיזה היתם מעדיפים. תדה.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום קוראים לי דניאל ואני חדש בפורום. יש לי מחשב ישן יחסית (AMD AXP 1500+) וכרטיס מסך G4 MX440 אין לי כוונה לשדרג כרגע את המחשב בצורה משמעותית מפני שבעוד פחות משנה אני מתגייס ואני רוצה לעשות שדרוג אחרי שאשתחרר. אני כן רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שאני לפחות אוכל לשחק במשחקים החדשים במשך השנה הזאת. קראתי בכל מיני פורומים ושאלתי חברים והגעתי למסקנה ש GEFORCE4 TI הוא כרטיס מסך טוב ואפילו יותר טוב מ FX5200 לכן אני מחפש איפה ניתן לקנות אותו (חדש או יד שנייה אולי מישהו מוכר) .
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-