כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
giga-byte x850xt pci-e or shppire x850xt pci-e thx ppl
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
אהלן, רציתי לבקש המלצות לכרטיס מסך ממוצע במחיר 500 שקל +-, 128~ זכרון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלביזיה מסוג:pctv-pinacle עד עכשיו עם WINDOWS 98 הכל עבד כשורה. ברגע שעברתי לWIN XP עם עדכונים לSP2 אני לא יכול להשתמש בכרטיס הנ"ל. הכרטיס הזה כבר לא מיוצר , מזה שנה. ואין דריברים של חברת PINACLE. יותר מזה... לאחר ה BOOT המערכת מכבה את עצמה. בררתי אצל היצרן ואין DRIVER לWINDOWS XP SP2 מה עושים????
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך 17" (LCD) בתקציב של 2200 גג.... עדיף שיתאים גם למשחקים.... תודה רבה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
הכל בכותרת.... ;D אני רוצה להעתיק קלטות וידאו ישנות למחשב שיהיה באיכות לא רעה אפילו טובה... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס FX5900XTV במחיר של 1100 ש"ח. הכרטיס כמובן עם VIVO(אני רוצה כרטיס כזה), ואני מעוניין לקנות אותו בדחיפות כיוון שכנראה נשארתי בלי כרטיס מסך, ואין לי כרגע זמן לחכות לכרטיסים החדשים (6600), וגם לא נראה לי שהם יתאימו לחומרה הקיימת אצלי. אנא תנו חוות דעתכם על כרטיס זה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד ולחנות שאני רוצה ממנה יש PNY 8800GT, אף פעם לא שמעתי על PNY, אולי כדאי לקחת של GIGABYTE או שאין הבדל?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס עריכת וידאו שיאפשר גם צפייה מממיר דיגטלי של הכבלים בין 500 ל-600 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מישהו בדק הבדלים בין ה 6.1 של OMEGA לבין 6.2 של ATI ?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום. רכשתי כרטיס Hauppauge 350 התקנתי הכל עכשיו אני מחבר את הממיר דרך החלק הזה שרכשתי במיוחד http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8061 אבל אני רק שומע תקולות מהממיר ולא רואה תמונה למה ממה זה יכל להיות?(הכרטיס חדש) עריכה: אני צופה דרך התוכנה שקיבלתי בדיסק WinTV2000
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים לכרטיס מסך intel 82852/82855gm/gme graphics (אני חושב שזה שם כרטיס המסך)
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
ב 3DMARK 2005 הוא מקבל רק 7000 המעבד הוא פרסקוט 3.0 וספק כח HEC ACE 480W מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הכרטיס? הוא דיי יקר.. כתוב שאפשר לכווץ קובץ וידאו עד 2.5MB לשנייה. זה יוצא......3GB ל-20 דקות...נכון?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי כרטיס CLUB3D 9200VIVO. חיברתי את הטלויזיה לכרטיס בחיבור SVIDEO, ועליתי על שתי בעיות משונות שאני לא מוצא איפה אפשר בדיוק לסדר אותן, אם בכלל - 1. כשאני מדליק את המחשב או עושה RESTART בזמן שגם הטלויזיה מחוברת, הוא אוטומטית מציג את התמונה גם על המסך הרגיל וגם על הטלויזיה, אבל על מסך המחשב הוא כנראה עובד עם REFRESH RATE לא נכון ומעוות את התמונה - היא מאד קטנה, ועם נטיה רצינית ימינה, כשחלק מהתמונה מחוץ למסך. ברגע שוינדוס עולה, העסק מסתדר לפי ההגדרות בדרייבר והכל בסדר. יש דרך להגדיר לו לא להתייחס בכלל ליציאה של הטלויזיה בזמן RESTART? או לחילופין להגדיר לו DEFAULT REFRESH RATE או משהו דומה? 2. כדי לראות וידאו על הטלויזיה, אני מגדיר בדרייברים מצב CLONE, ומגדיר לו ב"חפיפה" מצ…
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בחוות דעתכם לגבי רכישה של כרטיס מסך. יש לי מחשב עם AGP*8 (את'לון 2800 עם 512 מ"ב זיכרון). אני מעוניין להשקיע בכרטיס משהו בסגנון 500-800 ש"ח. רוב הזמן אני משחק במשחקי אסטרטגיה (GENERALS, ACT OF WAR, EMPIRE אני צריך שהכרטיס יהיה יחסית טוב ומהיר (אני עובד עם מסך CRT של 19" ומעוניין להשתמש ברזולוציות יותר גבוהות, כיום יש לי 5200 GEFORCE) בנוסף אשמח אם תאירו את עיני לגבי ההבדל והכדאיות בין: ATI 9600XT ATI 9800 לא קשרו לפורום זה אך לגבי ספק כח - אשמח לשמוע את עצתכם למשהו שקט ואמין בטווח של עד 300 ש"ח. תודה רבה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
תוצאות ב-ati tool מה זה אומר משהוא יכול להגיד לי ? http://img209.imageshack.us/my.php?image=fryhxnxl8kh.png
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מה עדיף? gtx 470 -1280mb x2 או redeon 6970 2gb ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
-
BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC 512MB או Evga nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB או XFX nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB Alpha Dog זה חייב להיות אחד מהשלושה שכתבתי למעלה, רק אותם יש במלאי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
Zotac 260 GTX 896 MB Gigabyte 4870 512 Mb? זה התיעצות קטנה.?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
OPEN GL בדרייוור של NVIDIA. יש לי 6600GT עם ה DIRECT X האחרון ומשם מה אני לא מצליח לראות בדרייוור שום דבר שקשור ל OPEN GL. מצורפת תמונה של הדריוור. תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי מחשב (מפרט בצד) שמחובר למסך שרשום במפרט. עכשיו קניתי LCD דגם TOSHIBA 26WL66 אני רוצה לחבר את המחשב גם לLCD. בכרטיס מסך שלי יש DUAL DVI ועוד יציאת TVOUT הבנתי שכדי לראות פרקים בHDTV 720 אני אצטרך כרטיס מסך עם יציאת HDMI , זה נכון או שיספיק לי ממיר מDVI לHDMI שאני ייחבר למסך? אם צריך להחליף, אז איזה כרטיסים מומלצים? ויש 8800GTS 320MB עם HDMI? מקווה שהבנתם. ובכללי ייעזור לי אם מישהו יסדר לי קצת בראש איך זה בדיוק יילך למשל אני לא יודע אם למשל אני יוציא 2 חיבורי DVI מהמחשב אם אני יוכל לבחור למה לשדר למשל. ואני צריך לדעת גם מה לחבר למה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שמחובר לטלווזיה עם כבל HDMI הכרטיס מסך הוא: ATI RADEON HD4350, ויש לי איתו בעיה. כל בערך דקה שתיים, המסך נהיה שחור לשנייה וחוזר חזרה, בנוסף לפעמים המסך משנה את צבעו לירוק ואדום בהיר לכמה שניות וחוזר חזרה. ניסיתי להחליף כבל ואתמול הורדתי דרייבר עדכני לכרטיס מסך, אך הבעיה לא נעלמה, רציתי לדעת אילו עוד אפשרויות ישנן לפתרון הבעיה, בתודה, טל.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
טוב הגיעה הזמן לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP ... יש לי 9600XT כרגע הוא מצויין וסיפק אותי טוב .. אבל אני צריך יותר.. התכציב הוא עד 1200 +- שקל... אני רוצה שהכרטיס החדש יהיה טוב. חזק בעל טכנולוגיות חדשות ושיספיק לי לשנה בערך... ואז אני יקנה מחשב חדש.. לגמרי. המפרט עם זה חשוב: Intel P4 2.4Ghz @ 3.0Ghz Northwood ASUS P4S8X-X 1Gb of RAM Twinmos R9600XT הבעיה שלי בעיקר היא שרציתי לקנות 6800GS או 6800GT ב 1100 שקלים.. אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם צ'יפסט סיס יש לי 648... ושיהיו ארטיפקטים.. האם זה בטוח ? כי לא ראיתי שום בקורות רעות על סיס רק דברים טובים... באתרים כמו TOMS וכו.. אז אני רוצה לדעת עם באמת יש בעיה עם סיס ויש לכם הוכחות או שזה סתם שמועות שקרו לכמה אנשים..? אם אכן קיימת בעיה…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-