עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shibby15,

אני קיבלתי 712 ב VOODOO3 עם 800X600 ו16ביט צבע, זה סביר??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by momba,

תודה על התשובות

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  3. Started by bck,

מה האפשרות הזאת עושה? למה היא גורמת כאשר היא מרעידה את המסך ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Loki,

1. SUMA Geforce4 Ti4200 64MB / SE - 1030/1200 שקל 2. Leadtek Geforce4 Ti4200 64MB DDR - 174$ 3. Gainward Geforce4 Ti4200 128MB DDR w/TV - 178$ 4. ATi Radeon 128MB DDR AGP Retail - 168$ מה אתם אומרים הכי כדאי לי?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. איזה משתי הכרטיסים עדיף? בהנחה שהדרייברים החדשים מגיעים כמעט לTI4600...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. יש הבדל גדול בין ראדון 8500LE של הרקולס ו ATI??? ופעם אחרונה ולתמיד! מה עדיף את הראדון או גי פורס3 (לא TI200 ולאTI500 אלא הגי פורס הרגיל)

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by MDK,

האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים הללו? (אני יודע שזה רק מבחינת פיצרים ומולטימדיה) האם שווה לחכות לגירסת myvivo שתגיע לארץ ? ? ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Fenomeno,

לאחר הFDX8500LE בגרסאת 64 המגה בייט (הלא מוצלחת בOC) יצאה הגרסא החדשה,מבוססת על GPU הרדיאון (לאLE) עם 128 מגה בייט שהפעם מפילה את הג'יגה בייט לקרשים...זיכרונות 3.3NS לעומת 3.6 של הג'יגה בייט- ההרקולס עובר משמעותית.. ימי התהילה של ג'יגה בייט- חלפו ככל הנראה. קרדיט לאלכס על פירסום ההשוואה..ואכב- הסומה 4200SE עם 128 מגה בייטיים מנצח את שניהם ;D עריכה: הכוונה לרדיאונים בגרסא החזקה, לא LE.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. נראה לי שפרצתי למסך של עצמי אט נשהט כזה תראו מה קרה נכנסתי להגדרות של המסך (דרך הלחצנים שמופיעים על המסך לא דרך הווינדוס) וסתם לחצתי כמה פעמים אל האפשרות degauss פתאום נכבה לי המסך אני מדליק אותו ואני רואה שיש לי עכשיו מלא אפשרויות חדשות במסך שלא היו לי פעם אין לי מושג מה קרה לי שם בבקשה תעזרו לי לפענך את התעלומה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Jook,

מהם הדרייברים המומלצים שלא דורשים עוד תוכנות וסיבוכים ל-GeForce 2 MX 400 שלי? ואם אפשר אז קישור תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Haflo,

אני מתקין מחשב עם כרטיס מסך Hercules 3D Prophet MX400 Dual Display, ניסיתי להתקין לו את הדרייברים של nVidia 23.11 - הוא לא מוכן לשמוע על זה בכלל....... הורדתי דרייברים מ Hercules, אז הוא עובד, אבל במסך של Display properties-> advanecd -> Settings המסכים מופיעים לי עם סימני שאלה?????? איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  12. Started by idank,

לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש וחזק מאוד. בין השאר הוא הכיל בתוכו גם geforce 2 mx400 . היום כשאני שואל אנשים מה הם חושבים על מפרט המחשב שלי אז אומרים שהוא באמת טוב חוץ מהכרטיס מסך!!!!!!!!!!! אני לא מבין , מה הבעיה עם הכרטיס מסך הזה , מה הוא לא טוב?! הרי זה nvidia !! בסך הכל יש לו יכולת גרפיקה טובה מאוד והוא "סוחב" משחקים טוב מאוד... אז עכשיו מישהו יכול באמת לכתוב למה צריך יותר מזה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Fenomeno,

ברשת מסתובבת מספר תמונות המראות תוצאות 3DMARK של הR300, הנה אחת מהן: נא לא להאמין לתמונות, התמונה מזוייפת- הוכחות: 3DMARK לא מזהה את הGPU (ניתן לראות בצד ימין בחלון האחורי שאכן יש זיהוי). צד ימין, רשמית התוצאות בכל מבחן..לא מגיע לתומאה הסופית בשום אופן. חלון אחורי צד שמאל Tests not run yet חלון התוצאה- בחינה בהגדרות שונות מהמקוריות. לסיון, עוד כמה "דובדבנים" שמסתובבים ברשת:

• 37 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. Started by wizzede2,

כולנו יודעים שבקרוב יוצא Warcraft3 .החלטתי לבדוק את הכרטיס מסך שלי וכמובן שגילתי מה שחשבתי-הוא כול כך ישן,שעדיף לזרוק אותו לזבל :'(גם בדקתי את הזכרון וכמובן שזה גר חרא :'(64 ram המה הרץ גם ( ):400 עכשיו,שלא תחשבו שתמיד הייתי ככה!פעם היה לי מחשב יותר טוב אם גיפורס2, 1000 MHZ ו128 זכרון אבל הוא נלקח ממני מסיבות אישיות. דמט,אני מדבר יותר מדי! בקיצור,אני רוצה להרחיב את הזכרון שלי ולקנות כרטיס מסך חדש. אני זקוק לכרטיס מסך שלא יעלה יותר מ-500 שקל,שיהיה סביר ומטה ושרוב המשחקים יעבדו אליו,גם אם לא הכי טוב. אני לא זקוק ל-GF4 או לכרטיס מסך שיגרום לכול משחק אצלי להראות כחווית קולנוע.אני זקוק למשהו צנוע שיוכל להעלות משחקים כמו Wc3,UT2003,SOF2 וכדומה. המליצו לי על גיפורס2,שזה מ…

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by shibby15,

הבנתי שזה סוג של חבילה אבל מישהוא יכול לפרט יותר תודה מראש רום

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by AK,

שלום לכולם. ביום ראשון אני נוסע לחו"ל וחשבתי לקנות שם את הכרטיס הזה(120$ אם אני לא טועה). הורים שלי לא ממש בטוחים שזה טוב לקנות בחו"ל ומציעים לי לחכות עד חודש נובמבר ולראות אם המחיר יפול עד מתחת ל600 ש"ח אז השאלה שלי אליכם היא: האם שווה לי לקנות בחו"ל ב120$? ועוד שאלה: האם המחיר של הכרטיס יכול ליפול מתחת ל600 ש"ח עד לחודש נובמבר בתודה מראש. ארטיום קוזיק

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Dr-XP,

זה פאטצ' לראדונים, למשחק גיטיאיי 3 מאיפה אפשר להוריד?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by shloosh,

הייתם ממליצים לי לקנות אותו? ושל leadtek יותר טוב??

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. לפני כחודש חברת הרקולס הוציאה ביוס , שפתר הרבה בעיות שהיו, ועכשיו היא מוציאה דריברים חדשים! גרסת הדריברים : 7.72 שווה הורדה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך הרקולס 8500 עם יציאה לטלויזיה. אני רואה בטלויזיה את התצוגה של המסך אבל כשאני רוצה לראות סרטונים יש רק מסך של המדיה פלייר בלי הסרטון. יש למשהו פתרון איך אני יכול לראות סרטונים בטלויזיה? תודה רבה שרון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shloosh,

מה יותר מהיר מכל הבחינות?.?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מה יכולה להיות הבעיה ,ואיך אפשר לסדר אותה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי מעבד p3 800 mhz, יכול להיות שהכרטיס לא יעבוד לי טוב וברמה לא טובה?? ואני לא מתכוון שהמשחקים לא ירוצו טוב בגלל במעבד, אלא שהכרטיס לא יעבוד טוב בגלל המעבד!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אם כן אנא ציין מהו והאם איכות הפילטרים טובה, זאת אומרת התמונה חדה וברורה ואיזה צל של טשטוש. אנחנו כל הזמן ממליצים GAINWARD.... חוץ מOC מעניין מה יש להם להציע...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אם מישהו פה משתמש, אולי תוכלו להגיד לי איך האיכות תמונה? וגם כן, באיזה מסך אתם משתמשים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים