כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס שלי שהם יותר מעודכנים ממה שהxp כולל בתוכו.ניסיתי באתר של אסוס אבל הכי מעודכן שם זה כמו שמגיע ביחד עם מערכת ההפעלה.ומה שפורסם כאן באתר לא הבנתי אילו מהם מתאימים לי.מישהו יכול לעזור ???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנו את אחד מהם !!!!!!!!!!!!!!
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה משתי הכרטיסים עדיף? בהנחה שהדרייברים החדשים מגיעים כמעט לTI4600...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! מה שלומכם לא הייתי כאן בערך חודשיים אבל לא נורא הינה חזרתי. חשבתי שהאתר ירד אבל דברתי עם מישה והבנתי שהוא חזר כמו גדול. אנשים הפעם אני צריך עזרה קניית כרטיס מסך חדש. תשמעו כרגע יש לי מחשב AMD - אטלון 3 - 700MHz - ו128MB זיכרון פנימי. וכרטיס מסך זבל ביותר ( Voodoo3 3000 ) זהו נמאס לי כבר מהכרטיס הגועלי הזה. התקציב שלי הוא 350 ש"ח בלבד! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים חדשים כגון: GTA3, DeltaForce4, Tony3 וכו'.. *שהכרטיס מסך יהיה תומך WinXP עם דרייברים וללא בעיות עם משחקים חדשים אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחיר של עד 350 ש"ח. נו מה אתם אומרים חבר'ה? ועוד שאלה. עם המחשב שלי + כרטיס מסך שתמליצו לי המשחקים יעבדו חלק? *…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה האפשרות הזאת עושה? למה היא גורמת כאשר היא מרעידה את המסך ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים הללו? (אני יודע שזה רק מבחינת פיצרים ומולטימדיה) האם שווה לחכות לגירסת myvivo שתגיע לארץ ? ? ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתקין מחשב עם כרטיס מסך Hercules 3D Prophet MX400 Dual Display, ניסיתי להתקין לו את הדרייברים של nVidia 23.11 - הוא לא מוכן לשמוע על זה בכלל....... הורדתי דרייברים מ Hercules, אז הוא עובד, אבל במסך של Display properties-> advanecd -> Settings המסכים מופיעים לי עם סימני שאלה?????? איך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
1. SUMA Geforce4 Ti4200 64MB / SE - 1030/1200 שקל 2. Leadtek Geforce4 Ti4200 64MB DDR - 174$ 3. Gainward Geforce4 Ti4200 128MB DDR w/TV - 178$ 4. ATi Radeon 128MB DDR AGP Retail - 168$ מה אתם אומרים הכי כדאי לי?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נראה לי שפרצתי למסך של עצמי אט נשהט כזה תראו מה קרה נכנסתי להגדרות של המסך (דרך הלחצנים שמופיעים על המסך לא דרך הווינדוס) וסתם לחצתי כמה פעמים אל האפשרות degauss פתאום נכבה לי המסך אני מדליק אותו ואני רואה שיש לי עכשיו מלא אפשרויות חדשות במסך שלא היו לי פעם אין לי מושג מה קרה לי שם בבקשה תעזרו לי לפענך את התעלומה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש וחזק מאוד. בין השאר הוא הכיל בתוכו גם geforce 2 mx400 . היום כשאני שואל אנשים מה הם חושבים על מפרט המחשב שלי אז אומרים שהוא באמת טוב חוץ מהכרטיס מסך!!!!!!!!!!! אני לא מבין , מה הבעיה עם הכרטיס מסך הזה , מה הוא לא טוב?! הרי זה nvidia !! בסך הכל יש לו יכולת גרפיקה טובה מאוד והוא "סוחב" משחקים טוב מאוד... אז עכשיו מישהו יכול באמת לכתוב למה צריך יותר מזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מהם הדרייברים המומלצים שלא דורשים עוד תוכנות וסיבוכים ל-GeForce 2 MX 400 שלי? ואם אפשר אז קישור תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את הסצינה הזו עם היריות וכל זה, אז אם תשימו טוב טוב לב תראו שזה שחזור ממוחשב של הסצינה ממטריקס שהוא הולך למקום הממוגן הזה עם המלא שומרים בקומת הקרקע (שכחתי איך קוראים למקום...)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע באיזה יודע באיזה חנות מוכרים Radeon 8500 128 mb ddr ? חיפשתי ויש רק באקסלנט אבל אני שונא אותם, הם חרא חנות... תודה
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה פאטצ' לראדונים, למשחק גיטיאיי 3 מאיפה אפשר להוריד?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחר הFDX8500LE בגרסאת 64 המגה בייט (הלא מוצלחת בOC) יצאה הגרסא החדשה,מבוססת על GPU הרדיאון (לאLE) עם 128 מגה בייט שהפעם מפילה את הג'יגה בייט לקרשים...זיכרונות 3.3NS לעומת 3.6 של הג'יגה בייט- ההרקולס עובר משמעותית.. ימי התהילה של ג'יגה בייט- חלפו ככל הנראה. קרדיט לאלכס על פירסום ההשוואה..ואכב- הסומה 4200SE עם 128 מגה בייטיים מנצח את שניהם ;D עריכה: הכוונה לרדיאונים בגרסא החזקה, לא LE.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם כן אנא ציין מהו והאם איכות הפילטרים טובה, זאת אומרת התמונה חדה וברורה ואיזה צל של טשטוש. אנחנו כל הזמן ממליצים GAINWARD.... חוץ מOC מעניין מה יש להם להציע...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו פה משתמש, אולי תוכלו להגיד לי איך האיכות תמונה? וגם כן, באיזה מסך אתם משתמשים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה ,ואיך אפשר לסדר אותה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך הרקולס 8500 עם יציאה לטלויזיה. אני רואה בטלויזיה את התצוגה של המסך אבל כשאני רוצה לראות סרטונים יש רק מסך של המדיה פלייר בלי הסרטון. יש למשהו פתרון איך אני יכול לראות סרטונים בטלויזיה? תודה רבה שרון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר מהיר מכל הבחינות?.?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
יש לי מעבד p3 800 mhz, יכול להיות שהכרטיס לא יעבוד לי טוב וברמה לא טובה?? ואני לא מתכוון שהמשחקים לא ירוצו טוב בגלל במעבד, אלא שהכרטיס לא יעבוד טוב בגלל המעבד!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלתי מישהו והוא אמר לי שאולי הראדון 8500LE 128DDR לא יעבוד ב ווינדוס 98 שלי זה נכון???
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
לפני כחודש חברת הרקולס הוציאה ביוס , שפתר הרבה בעיות שהיו, ועכשיו היא מוציאה דריברים חדשים! גרסת הדריברים : 7.72 שווה הורדה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-