עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם ישנה אפשרות להגדיר רזולוציה אחת למסך ואחרת לטלוויזיה?? יש לי כרטיס מסך של X1650 PRO ATI ואני יודע שיש כזאת אופציה להגדיר 2 רזולוציות שונות למסך מחשב ולטלוויזיה לפחות בנבידיה ואני מקווה שגם ב ATI דרך אגב... הטלויזיה זה LCD של סמסונג שתומכת NR ברזולוצייה של 1360*768 ואי אפשר לגלוש ככה במסך מחשב... הכרטיס מסך הוא דואלי כלומר בעל 2 חיבורי DVI .. תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  2. Started by gomi,

שלום לכולם~!!! אז ככה מי שאולי זוכר את הסיפור שלי עם הכרטיס 6800GT של ELSA שפנדה לא רצו להחליף לי אותו, אז קיבלתי כרטיס חדש: 7600GT של LEADTEK. השאלה שלי היא כזאת: במפרט כתוב לי שהמהירות של הכרטיס היא: GPU/Memory clock 560/1400MHz . אבל אצלי על המחשב הוא מראה לי: GPU/Memory clock 560/700MHz . למה זה?????

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  3. כמו שכתוב בנושא אבקש המלצה לכרטיס שכזה שיעבוד על מחשב עם מעבד AMD Athlon 1.1Ghz 383MB ddr, motherboard with agp x4 הכרטיס בסך הכל צריך להוציא בצורה המיטבית - באופן יחסי כמובן - את התמונה הטובה ביותר לטלוויזיה (S-VIDEO) התקציב לא מחייב - פשוט להבנתי כרטיסים ישנים כל כך לא אמורים לעלות כל כך הרבה. נ.ב כיום יש לי geforce 2 mx with tv out שאני לא מרוצה מהביצועים שלו בטלוויזיה. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by eldad82,

שלום קניתי מחשב חדש עם 8800gts 640 הכל טוב ויפה עד שאני מנסה לראות סרטים במחשב משום מה אני רואה אותם בשחור לבן התקנתי את klite .3.4 ועדיין רואים שחור לבן יש רעיונות ?[br]פורסם בתאריך: 2.09.2007 בשעה 18:03:14 בעיה הסתדרה הורדתי bsplayer כנראה המדייה פליר דפוק ... מיקרוסופט נו מה ...

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by junior_mg,

מה עדיף? חזק יותר? האם יש חסרונות מיוחדים לכל אחד מהם? האם יש דגם מסוים של gtx שעדיף? עם oc או משהו כזה אני לא מתכן לעשות Oc לכרטיס מסך לכן אני מעדיף להמנע מתגובת כמו תקח כרטיס מסך חלש יותר ותעשה לו Oc.. הם יעבדו כמו שצריך בcrysis?

6. אז ככה רציתי לשאול יש לי את המערכת הזאת (המפרט בצד ימין, מתחת לשם) הכרטיס מסך שלי הוא AGP7800GS... כפי שאתם רואים ומן הסתם הוא לא תומך בTurbo Cache, אז לפי הטכנולוגיה של NVIDIA הוא לא יתמוך בשיתוף הזיכרון, עכשיו רציתי להיות בטוח שאני מתקין וויסטה הכרטיס מסך שלי יהיה יכול לגשת לזיכרון של המחשב ולקחת ממנו זיכרון לגראפיקה ואשכרה אני יכול להשתמש בטקסטורות יותר גדולות עם תוצאה יותר טובה? יעני אני ירגיש את זה?

7. אני חושב על לקנות כזה אבל אם הוא אינו תומך אז אין טעם. הזולוציה המקסימלית שלו היא משהו כמו 2000X1560 אבל אני לא מצליח למצוא אם הוא תומך גם ברזולוציות רחבות. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  8. טוב יש לי amd 4200 1 giga של זיכרון 667 mhz motherboard: asus m2n-mx geforce 6100 on board אני יכול להשקיע בין 300 ל500 שח על הכרטיס אבל מעדיף כמה שפחות כלומר אם כרטיס של 500 שח יותר טוב מכרטיס של 300 פי 10 אז סבבה אבל אם זה ביחס ישיר למחיר אז אני אתפשר על משהו זול תגידו לי בבקשה איזו כרטיס כדאי לקחת שבו עלות מול ביצועים משתלמים (שאני לא אצא פראייר) ד"א: שמעתי שיש איזו אי התאמה בין ATI ל ASUS לפחות בכל הדגמים לפני שהם התמזגו ולכן שעדיף לי ללכת על GEFORCE כלשהו. האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  9. MSI Radeon X600 PRO תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  10. Started by MIKI23,

ראיתי היום בחנות במקרה שהגיע כרטיס 2900 פרו ב-1400 ש"ח כרטיס עושה רושם טוב גם המחיר הוא בסדר השאלה האם עדיף על 8800 GTS 320 MB

11. שלום אני קונה מחשב היום והייתי כבר סגור על ה Sparkle 8800GTS 320MB ואז ראיתי המלצות בפורום על HD2900Pro 512MB למרות שלממליצים לא היה אותו בעצמם. קודם כל, יש כאן מישו שיש לו ויכול להמליץ מנסיון? אם אני עושה לו OC קטן, שהבנתי שממש כדאי, אז הוא יהיה רועש? הבנתי שיחסית הוא רועש וצורך כוח בלי קשר ההבדל במחיר הוא זניח אז זו רק שאלה מה עדיף למשחקים בינוני, גלישה והורדות וזהו. חשוב לי שקט ועוד שאלה, מה זה אומר DDR3? אני צריך לוח אם אחר שתואם DDR3? תודה מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 801 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 234 1 זיכרונ…

12. כל פעם שאני נכנס למשחק או משהו שדורש הרבה מהכרטיס שלי אז המסך נהיה בתור פסים רוחביים כאלו ולא מפסיק עד שאני מתנתק מהמשתמש שלי הכרטיס מסך שלי זה: EVGA GEFORCE 7900GT/GTO יש לי השערה בגלל שעל המחשב שלי מותקן DIRCTX10 (אין לי שמץ מאיפה הוא הופיע...) והכרטיס מסך שלי לא תומך 10 אבל כשאני מנסה להתקין 9.c הוא אומר שהוא מסיים להתקין אבל הגירסא לא משתנה...עזרה בבקשה (למי שלא הבין אני רק צריך דרך שבאמת תחליף לי את הDIRECTX מ10 ל9.C...) תודה מראש

13. למה ביטלו את זה?

14. Started by barlevi321,

שלום לכם. הייתי רוצה לדעת מה זה בכלל sli משולב בלוח האם , מה זה בכלל, ומה זה עושה. ואם יש לכם מאמר על העניין הזה אני מאוד יודה לכם , (בעברית אם אפשר). בתודה מראש בר לוי!!!

15. Started by dror_gh,

שלום לכולם קיבלתי היום את ה-radeon hd2900pro של gecube כל התוכנות מזהות את הכרטיס כ-XT במקום PRO ודבר שני בתוכנה של ATI המהירות של הליבה היא 507 (במקום 600 ) והמהירות של הזיכרון היא 517 (במקום 1600 ) מישהו יודע למה . ואיזה תוכנה יש כדי לבדוק את המהירויות של הכרטיס תודה

16. התקנתי מערכת נקייה של חלונות XP, הכל עבד כשורה אח"כ התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של ATI וביצעתי איתחול, המחשב עלה רגיל, הופיע הלוגו של XP ואז במקום להיכנס למערכת ההפעלה המסך הפך לשחור והנורה הירוקה שעל המסך החלה להבהב כאילו הוא לא מוצא את "מקור" האות. הפעלתי את המערכת בSafe Mode, הסרתי את הדרייבר, הפעלתי מחדש והכל עובד כשורה. סתם בשביל לבדוק, התקנתי גם גרסה מאוד ישנה של הדרייבר, ללא ה CCC, אולם ללא הצלחה. בקצרה, עם דרייבר XP לא עולה ובלי הדרייבר עובד טוב. מישהו ניתקל בבעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  17. שלום חברים. הייתי מעוניין לקבל עצה בקשר לקניית מסך מחשב דק ושטוח אם אפשר 22 אינץ וכרטיס טלוויזיה חיצוני בסכום כסף של 1800-2000 ש"ח. אני מודה לכולם. תודה רבה לכם (אשמח כשתפנו אותי לאתרי הקנייה המומלצים בנושא זה).

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  18. Started by idan100,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שמחירו לא יעלה על אלף ש"ח, שיתאים ללוח אם מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ולספק כח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V. אנא נסו להציע לי את כרטיס המסך הטוב ביותר בהתאם לנתונים הללו. תודה רבה

19. 1. האם כרטיס המסך הזה מותאם לדיירקט-אקס10? 2. אם הכרטיס לא מותאם, ובעתיד יצאו משחקים שידרשו דרייקט-אקס 10, האם לא יתפאשר לי להפעיל אותם בגלל שכרטיס המסך שלי לא תומך בכך? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  20. Started by ofiruny,

קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג ולכן החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס שהצפייה במסך תהיה מקסימלית בהתאם למחשב, הידע שלי הינו בסיסי במחשבים וחומרה ככל ולכן אשמח לעזרה מחברי הפורום, אני רוצה לשפר את הכרטיס מסך לכרטיס שכולל יציאת DVI וגם שתומך במחשב הדיי ישן שלי, פנטיום 4 1.4 לוח אם 400 מגה הרץ, 384 זכרון פנימי של RDRAM (64+64+128+128) מופיע לי בתוכנת האברסט שה-SUPPORTED AGP SPEEDS הוא 4 2 ו-1 והנוכחי הוא 4, לא הבנתי אם הלוח אם תומך עד 4 או שספציפי הכרטיס מסך כרגע הינו 4, דרך אגב הכרטיס מסך הנוכחי GEFORCE 100/200 64 RAM. אשמח לכל הצעה שהיא, ואם חסר נתונים בכדי להחליט איזה כרטיס מתאים, אוסיף. אני מעדיף משהו בסדרת הג'יפורס אך אשמח לעוד הצעות. ראיתי שאולי הג'יפורס 5500 מתאים, ואם …

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  21. Started by sagg,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה , דבר שכבר עשיתי בעבר כאשר היה לי כרטיס NVIDIA הדרייבר מאוד ידידותי למשתמש ומאוד קל לעשות DUAL VIEW . לא מזמן קניתי כרטיס מסך של ATI ומאז אני לא מצליח לחבר את הטלוויזיה למחשב כמו שצריך. אני רואה את המחשב בטלוויזיה בשחור לבן לא צבעוני ואני לא יודע למה... דבר נוסף אני לא מצליח לעשות DUAL VIEW... בבקשה, תעזרו לי.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  22. Started by 87alon,

האם יש תוכנה שמראה כמה הכרטיס מסך מתאמץ באחוזים או כמה מהזכרון תפוס בכל רגע נתון כמו שאפשר לראות על מעבד או זכרון כשעושים CTRL+ALT+DELETE (ראה תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  23. שלום לכולם, קניתי את הכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR150 MCE, ואין לי בממיר של HOT הדק את החיבור של ה S-VIDEO... יש לי כמה שאלות: 1. יש אולי ממיר שיש לו חיבור S-VIDEO מאחורה? 2. מאיפה אני יכול להוציא חוט מהממיר שיש לי? מהאנטנה שנכנסת לממיר או האנטנה שיוצאת מהממיר כדי שאני יוכל לראות את כל הערוצים של הוט ולהקליט? ובאיזו איכות זה יהיה אם זה יהיה מחובר באנטנה ובננות ולא ב S-VIDEO? 3. אם אני אחבר את הממיר למחשב אז אני יהיה יכול לראות במחשב ערוץ מסוים ובטלוויזיה ערוץ אחר? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by a-gold,

שלום לכולם אני כנראה יקנה מחשב חדש שהמפרט שלו : מעבד E6550 לוח gigabyte p35-ds3l זיכרון 2 ג'יגה של OCZ 800mhz הארדיסק כבר יש וכל שאר החלקים הקטנים לא חשובים כרגע. השאלה שלי היא כזו,יש לי כרגע כרטיס מסך דגםgigabyte rx550 256MB האם זה יצור מצב של צוואר בקבוק עם המחשב החדש כי אני לא מעוניין סתם לקנות כרטיס חדש שעולה הרבה. מטרת המחשב זה לאינטרנט ולתוכנות virtual pc לא לשום דבר רציני מעבר לזה????

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  25. מה עדיף, GT 8600 512MB של Sparkle, או x1950 PRO 256MB של spphire? ד''א Sparkle חברה טובה?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים