כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,972 דיונים בפורום זה
-
תגידו זה עלה לי לראש לא מזמן....האם שי מגבלה בתוכנה של המשחקים לגבי הFSP שלהם ז"א האם יש גבול לכמות הפריימים לשניה שהוא יכול להגיע???...אם אני מביא 8800GTX ונגיד משחק איתו ג'נרלז או דום 2 לא ממש משנה לי...(רק בישביל הדוגמא!...) הFSP יגיע לרמות מפחידות או שהוא יתייצב לו בסביבות ה100+-200+??
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אז ככה זה הולך, פתחתי כבר 2 תרד'ים על מחשב בתקציב של עד 6-7K. רבים המליצו לי על 8800GT של ASUS, לפי מה שהבנתי הכרטיס מצויין אבל גם שמעתי שהוא ממש ממש מתחמם ובגלל זה אני נמנע מרכישה של הכרטיס הזה. כעת יש לי 2 אופציות, 1.לקנות 8800GTS G92, אבל אני צריך לדעת בבירור, יש לו גרסאות OC גבוהות? ואם כן הוא מתפקד טוב בOC? 2.לקנות מערך CF של 2 HD3870, הבנתי שהQ6600 עושה צוואר בקבוק. וזכור לי שמישהו אמר שעם OC למעבד אפשר למחוק אותו..אם כן אז אני מבקש המלצה לקירור מתאים לOC שימחק את הצוואר בקבוק. ופשוט עושים OC למעבד דרך הביוס? אני באמת נואש כבר, יש לי הרבה כסף שאני לא רוצה להצטער שזרקתי אחר כך(אולי זה לא לעניין אבל אני חייב לומר עבדתי מאוד קשה בשבילו.) לכן אני אשמח למי שיעזור לי. ליל…
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום המחשב שלי הוא: מעבד-E6300 זיכרון- 2G DDR2 800MHZ. כרטיס מסך- 7300GT. ספק כח של 400W. לוח אם- INTEL 965 ברצוני לשדרג כרטיס מסך, בסוף חודש יולי אני טס לארה"ב ואני מתכוון לקנות שם כרטיס מסך חדש למחשב, ולכן אשמח שתעזרו לי כמה תשובות : 1. האם כדאי לקנות בחול? גם בגלל הבדלי ווט... 2. האם שווה להשקיע בכרטיס כמו G280/HD4870? 3. איזו חברה אתם ממליצים לקנות ATI/NVIDIA? (כן בגלל הדרייברים, בעיות AA ששמעתי שיש לכרטיסים של ATI) 4. הכרטיסים החדשים (כגון ...9800GTX,8800GT) יוכלו להפיק ביצועים חזקים עם ספק של 400W? 5. אשמח להמלצות על כרטיסים (לא משנה כרגע כסף, אבל תמיד עדיף משהו חסכוני מאשר להוציא סתם כסף -אני חשבתי על משהו כמו 4870 או 9800 וכו'... …
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
כמו שנאמר לעיל, הכרטיס מסך מתחבר ישירות לטלוויזיה ומציג לי רק צבעים בשחור לבן. יש סיבה לכך? יש מישהו שנתקל באותה בעיה והצליח לסדר את זה לפי הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי! איך הכרטיס הזה: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB תודה!
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום. מחשב פנטיום 4 3GH עם GEFORCE 5200FX חדש לגמרי. באמצע משחקים כמו VICE CITY2 (ממש אחרי משהו כמו חצי שעה) אני מפסיק לשמוע סאונד. טכנאי שבדק אמר שזה קשור לכרטיס מסך(...) שמאוד מתחמם. האם זה יכול להיות ? ועוד שאלה: אמנם הכרטיס הוא GEFORCE 5200FX אבל הוא מזוהה גם כ-MSI ע"י EVEREST. וגם קיבלנו דיסק של MSI מולטימדיה ולא של NVIDIA . אז מה הקשר ? ולמה כשאני נכנס לחפש דרייבר עדכני עבורו באתר של NVIDIA אני מגיע למדור כללי כזה עבור XP מבלי שאתבקש לציין את סוג הכרטיס. האם לכל ה GEFORCE אותו דרייבר ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך ובערכה יש קבל קטן המצורף לכרטיס בכרטיס מסך אני מזהה את הכניסה , אך איני יודע לאן לחבר בלוח שאלה שניה , למה מיועד הכבל הכבל 2 חוטים , 1 שחור ואחד אדום תודה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום חברים האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP בתודה מראש ומקווה לתשובות מהירות כי הנושא דיי דחוף ארז
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך שלי {asus 8800gt} ואינני יודע איך עושים את זה ואינני יודע אם זה בכלל אפשרי ? אם זה אפשרי אז הייתי רוצה דרך פשוטה ויעילה באיך לעשות את זה תודה למתעניינים ולעוזרים בברכה ארז
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הסיבה שזה קורה ?<? האם זה בעיה עם הדריבר או שאני ציך להתחיל לדאוג לכרטיס מסך ? תודה אני אשמח לתשובות רציניות כי זה מאוד חשוב.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מערך SLI ורציתי לדעת אם מישהו נתקל בביקורת או מנסיון אישי לאיזה מערכת הפעלה יש עדיפות בSLI לא הייתי בטוח אם לשים את השאלה פה או בפורום ווינדוס אז תרגישו חופשי להעביר אם נראה לכם לנכון
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 6600GT ויש לו יציאה לחיבור לטלוויזיה[ראה תמונה] 1.איך קוראים לחיבור הזה(אני חשבתי S-VIDEO) אבל הוא לא מתאים 2.איפה אני יכול להשיג אותו(אין לי אפשרות להשיג את המקורי) תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 15.05.2007 בשעה 01:25:22 חברה מצטער על הספאם אבל התבלבלתי בתמונה.[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום התותחים הבעיה שלי היא ככה: חיברתי מצלמה למקירוסקופ ומשם למחשב והתמונה קופצת ואינה יציבה הייתי מעוניין לדעת האם הבעיה בכ.מ או בכרטיס טלויזיה או משו אחר אם הבעיה בכרטיס מסך/טלויזיה תוכלו להציע לי כרטיס שיוכל לעמוד בדרישות? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,בא אליי אתמול דוד שלי ונגע עם האצבעות על המסך LCD שלי ונשארו סימנים נורא מציקים על המסך,ניסיתי נייר טואלט וגפ מברשת,לא עוזר,יש משהו שמנקה דברים כאלה? האם הדבר הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7388 יוכל לעזור לי או שיש שיטה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כנראה יום ראשון הולך לקנות את הכרטיס הזה ... ככל הנראה הוא יהיה מחברת eVGA או LEADTEK או BFG אז ככה ....מי מהחברות עדיף וכמו שרשמתי בכותרת באיזה חברה הבאנדל יהיה "עשיר" יותר *אם מישהו קנה כבר ויכול לומר מה מי מו ... אודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי על זה קצת לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה)זה להשים שתי כרטיסי מסך(שתומכים בזה) על הלוח אם(שגם חייב לתמוך מין הסתם....עכשיו מה הקטע?? זה כילו ביצועים כפולים...ואני קונה שתי כרטיסי מסך שתומכים בזה אם אם אני רוצה...מישהו בבקשה יכול לתת קצת הסבר???
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אצלי זה מסומן על appalication controlled בדריבר ורק במשחק אני מפעיל... אם אני יפעיל גם מהדרייבר, זה סתם יוריד את ה FPS או שבאמת אני צריך להרגיש הבדל? אגב HDR מופעל אוטומטית גם אם רוצים וגם אם לא רוצים נכון?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי היום את הכרטיס הנ"ל. לכרטיס יישנם 2 חיבורי 6PIN. האם יש לחבר את שניהם לספק, או שמספיק אחד ואם כן איזה מהם?? אודה על עזרתכם, אני באמצע ההתקנה. יש לי ספק Thermaltake Toughpower 750W תודה.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
רציתי לשאול על בעיות בתצוגת וידאו. יש לי במחשב סרטי וידאו משפחתיים שנוצרו ב-DV אבל נדחסו ב-MPEG2 כל הסרטים נוצרו באותה מצלמה ונדחסו באותו כרטיס וידאו ועל אותו מחשב. היום בצעתי עידכון לתוכנת NERO6 ואני מגלה דבר מוזר,ב-NERO6 יש תוכנה בשם nero mediaplayer ותוכנה בשם nero show time עד לעידכון שתי התוכנות הציגו את סרטי הוידאו בצורה נכונה אבל כעת התוכנה הראשונה מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה מעוותת כלומר הסרט מתוח בכיוון של מעלה מטה.ואילו התוכנה השניה גם כן מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה שבצד השמאלי של הסרט יש שטח של הסרט כאילו הוא כפול ועשוי מקווים מאוזנים בצבע לבן. אני רוצה לציין שבתוכנות אחרות כגון מדיה פלייר של ווינדוס אין את התופעות האלה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי מחשב מוכן כבר רק צריך לחבר אותו לטלוויזיה כרטיס מסך 8500GT וPVR150 השאלה שלי איפה אני תוקע את הכבל בממיר ובכללי איך אני עושה את כל הדברים שבסוף אני יוכל לראות טלוויזיה במחשב הכל אמור להתחבר לטלוויזיה בסלון
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב חדש, עם מסך LCD 20". בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך נוסף ולחבר אותו על מנת לעבוד על מספר חלונות במקביל. האם זה אפשרי לכל מפרט שאבחר או שיש דרישות מיוחדות?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
בוקר טוב, כרגע מותקן אצלי דרייבר 77.72, ויש כבר אחד יותר חדש. האם יש צורך לעדכן? האם זה יעזור או ישפר משהו?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס 1950XT עם יציאת VIVO חיברתי את הטלוויזיה ליציאה של הVIVO עם הבננה. ובהתחלה ראיתי הכל טוב ויפה חוץ מזה שבטלוויזיה זה לא הראה לי את כל התמונה ויכולתי להזיז את העכבר כלפי מעלה\מטה והתמונה הייתה זזה בהתאם. אז רציתי לשנות אולי את הרזולוציה, דרך מאפיינים, ואז החלה הבעיה! המסךטלוויזיה נהיה שחור, לא משנה מה עשיתי הוא נשאר שחור, הפעלתי סרט ורק את הסרט רואים כל השאר שחוררר, אפילו אם אני לוחץ לחצן ימני על הסרט, התפריט שנפתח שחוררר יאללה נראה אותכם מסדרים לי את זה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, הייתה לי בעיה בבנצ'מארק לכרטיס מסך FX5900XTV. הבעיה נפתרה, הרבה בזכות עזרתכם האדיבה ! על כך תודה לכל מי שעזר ! נתראה בפורום אוברקלוקינג
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
איזה הגדרות הכי טובות בשביל מסך LCD יש לי ASUS 22 M2w מה לשים לו ? חוץ מ CLEARTYPE חיבור DVI
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-