עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Radeon X800 GTO 256MB DDR II http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-RX80256DE.htm האם מדובר בכ.מסך חזק שמסוגל להחזיק מעמד משחקים כבדים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  2. שלום רציתי לדעת מהן מהיריות הסטוק של הליבה והזיכרון של כרטיס המסך 7300gs תודה מראש

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך 9800 pro ואני רוצה לראות סרטים דרכו בטלויזיה. חיברתי את הכבל, נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך, והאפשרות של הטלויזיה כבויה. והכבל מחובר : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  4. Started by שבלול33,

הכוונה לכרטיס 5800

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  5. Started by Unkn0wn123,

שלום,היום הזמנתי כרטיס מסך חדש gforce 6600 gt של leadtek רציתי לשאול האם בחרתי בכרטיס טוב,מה לעתכם? רציתי להזמין כרטיס של gigabyte אבל אמרו לי שהוא לא ממש טוב ומתקלקל מהר... :-\

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by Refaelo,

רציתי לדעת אם יש READON 9800NP עם 256bit ו/או 256MB ואם כן איפה ניתן לרכוש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  7. שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך האחד: כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe והשני :GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E ההבדל במחיר בן שניהם בערך 600-700 ש"ח האם ההבדל ביניהם מצדיק את המחיר המחשב משמש גם למשחקים אפילו שזה לא התפקיד המרכזי שלו הייתי רוצה כרטיס מסך חזק שיתמוך בכל המשחקים החדשים האם הכרטיס הראשון טוב מספיק או שזה שווה להשקיע יותר ולקחת את הכרטיס השני אם מישהו יכול להסביר גם את ההבדלים ביניהם אני ממש אודה לו שאלה נוספת אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למישהו יש המלצות?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by Dunul,

זו בעיה שהייתה אותה גם ב5.7, וATI לא פתרו אותה. לי זה קורה גם בגרסא הנ"ל, גם לכם? למי שרוצה יש לי R9800P 128MB

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  9. Started by K0sTa,

שלום...היום בבוקר הרצתי את התוכנה 3D mark 2005 וקיבלתי ציון של 2626. כרטיס המסך שלי כתוב במפרט, האם זה נורמלי? חלש ? חלש מאוד ? סביר ? טוב מאוד ? ומה אפשר לעשות כדי לשפר אם זה חלש..

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by devil2052,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבועים. אבקש עזרה בקניית כרטיס טלוויזיה, השימוש בכרטיס הוא די קטן יחסית,ויעשה בו שימוש רק להעביר וידאו למחשב ולא יותר מזה!!!! איזה כרטיס לקנות? והאם יש סוג כרטיס משולב של כרטיס מסך וטלוויזיה ביחד לצורך שאני מבקש.? תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by uzana2004,

בס"ד הכרטיס מסך שלי זה 6600GT ואני זקוק למסך שיריץ הכי טוב משחקים עליו... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  12. מה המסך איכותי 17 אינץ' 8ms בטווח מחירים עד 2000 ש"ח? ומה ההבדל בין פאנל - NTfilm ל-PVA והאם צריך לבדוק את זה כאשר קונים מסך דק ? לי הציעו מסך דק 17 אינץ' של liteon במהירות 8ms בחיר 1550. האם הוא איכותי? כי אני לא שמעתי על המסכים של Liteon ... אשמח אם תוכלו לענות לכל שאלותי. תודה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by lmlm,

כשהתקנתי את הדריברים של ATI (לאחרונה הורדתי גם את 6.8 אבל זה לא קשור) אז מופיעים לי CLI שלוש פעמים !! כאילו בטאסק מנגר. האם זה הגיוני? שיהיו שלוש פעולות שלו או צריך רק אחד? תודה

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  14. רציתי לדעת אם אפשר לחבר מתאם שהופך מ DVI ל HDMI בכטיסי מסך של NVIDIA ..... שמעביר גם קול!!!...ראיתי שיש כזה ל RADEON

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  15. Started by ashkenazone,

קניתי Radeon 9700 PRO מEBAY והורדתי ממרכז ההורדות את דרייבר הקטאליסט המתאים שבא ביחד עם הcontrol center. הכרטיס הותקן בהצלחה אך כשנפתח המחשב (המנסה לטעון את הקונטרול סנטר) מופיעה הודעת שגיאה המדווחת על היישום cli.exe, אותה הודעה מופיעה בניסיון פתיחה ידני רגיל של הקונטרול סנטר... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  16. שלום, אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בעזרת הכבל שהביאו לי... קודם כל אם אני לא מחבר את האודיו של המחשב לטלויזיה אז לא רואים בכלל ... וברגע שאני מחבר את האודיו יש הפרעות של קווים וכאלה מה יכול להיות הבעיה שבגללה זה ככה - נ.ב זה נוסה בכמה וכמה מחשבים וגם בכמה טלוזיות עם כבל מעביר שונה... תודה, משה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by Jack_g,

אני מחפש לקנות מסך 19LCD טוב גם למשחקים וגם לסרטים וגם ךעבודה רגילה שלא יכאבו העיניים ושיהיה לו DVI. התקציב שלי הוא לא ממש גבוה לא יותר מ2500 ש"ח מה אתם יכולים להמליץ לי אם זה קצת חורג אז תמליצו לי אלי אני יכול להשיג במחיר נמוך יותר. תודה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  18. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1282&products_id=15244 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by 0ren,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם מישהו יודע מה הדירוג שויסטה נותן לכרטיס מסך 9800Pro ? גם בגרפיקה וגם בגרפיקת משחקים. תודה לעוזרים! אורן.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  20. אוקיי אחרי מלא מחשבות החלטתי לקנות את הכרטיס מסך 9600GT שבמחינת ביצועים ומחיר לדעתי הכי משתלם ובכל מקרה בעוד כפחות משנה אני בצבא כך שזה לא משנה לי מה ייקרה בעוד כשנתיים, אני קונה גם את הכרטיס בחו"ל במחירים של 170-200$. עכשיו אני צריך לדעת אם המחשב שלי ישתמש במלוא העוצמה של הכרטיס ואם אני יכול לחבר אותו ללוח אם שלי. הנה המפרט: מעבד: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2400 MHz (12 x 200) 4600+ לוח אם: Motherboard Name Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון: Kingston System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  21. Started by Alroit,

הי לכולם שאלה - יש לי את ה- HD3850 512MB של גיגבייט יש לו גרסת BIOS משנת 2007 יש לי שתי שאלות: 1- האם לכל חברה שמייצרת את הכרטיס יש BIOS משלה כמו ללוחות אם? 2- איך מעדכנים את ה- BIOS -?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  22. Started by dd7,

אמא שלי רוצה לקנות מסך lcd ולחבר אותו לוידאו/דיוידי הכי זול שמצאתי זה 15 אינץ 2000 שקל נורא יקר אז חשבתי לקנות מסך מחשב ולחבר לו כרטיס טלויזה חיצוני מה אומרים ?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  23. אהלן כולם! אז כמו שאתם רואים מהכותרת, איך אני יכול להיות בטוח שהוא רץ במערך של 16X? השאלה התעוררה אצלי בראש מכיוון שכשהרצתי 3Dmarkadvantage קיבלתי תוצאות דומות שהתקבלו בבדיקה שנעשתה באתר, אבל במערך של 8X לא של 16X. האם זה בכלל אפשרי שבלוח של X48 הוא לא ירוץ על 16X? האם יש סלוטים של 8EXPRESS בלוח הזה? הרבה תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by kingstyle,

שלום כולם יש לי כרטיס של GEFORCE 7300GS 256 MB עכשיו אני הורדתי את הדמו של ניד פור ספיד קרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם שיחקתי איתו והוא לא זז הוא בקושי זז במשחקים אחרים זה גם יש בעיה מראה יפה מאוד אבל זז קצת לאט בכל זאת לא כמו הקרבון ועוד הרבה חדשים כמו טוני הוק החדש ופיפא מראה בסדר יש טיפונת רריצוד פה ושם רק אים אני שם את הניד פור ספיד הזה על רצולוציה של 800 על 600 אז הוא זז טוב ולא רואים טוב כמובן יש לי בעיה בכרטיס או שפשוט הוא חלש לזה ? תודה לעונים ורק מי שבאמת מבין בזה כי דרך העצות שלכם אנמי אדע אים לקנות חדש או לא אהה הכרטיס תומך SLI ויש לו יציאות טלויזיה וכל זה קניתי לא מזמן

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  25. אני חושב על לקנות כזה אבל אם הוא אינו תומך אז אין טעם. הזולוציה המקסימלית שלו היא משהו כמו 2000X1560 אבל אני לא מצליח למצוא אם הוא תומך גם ברזולוציות רחבות. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.