כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
היי, האם קיים כזה כרטיס? מה ההבדל בינו לבין ה X1600Pro? מה ההבדל בין שניהם לבין ה 6600GT? מוכרים את ה X1600Pro של sapphire ב KSP ב 710 ש"ח, את ה GT אני יכול להשיג ב 860 ש"ח. מה כדאי? הקטע שפתאום צץ לי ה RX הזה ואני לא יודע מה זה ואם בכלל יש הבדל. אנא עזרתכם. תודה רבה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חבר'ה, היום היה לי נס!!! אתם יכולים לקרוא לזה פלא, הצלחה, קסם, ישועה, גאונות, כשרון, נסיון או איך שבא לכם... המחשב עובד!!! התקלה נפתרה!!! אנריל 2004 עובד חלק!!! אין תקלות נגררות!!! אזהרה! שמו לב!!! לא להתקין SP2!!! לא עכשיו ובטח לא לפני ששמעתם שיצאו עדכונים בשבילו. SP2 תוקע משחקים, מסכן את המערכת שלכם בעת ההתקנה או בעת הסרה (לפחות מאיך שהדברים נראים עכשיו 19.9.2004). היה לי מזל שעברתי את שניהם ללא תופעות לואי או תקלות רציניות. הסרתי את SP2! הוא היה כל כך טוב - רק בצב "חלונות"!!! :'( תקלות בשעת הסרה! :'( 1) יתכן ויתקלקלו תוכנות שהותקנו אחרי העדכון של SP2 (לא בטוח). 2) windows media player מתקלקל לחלוטין! *פתרתי את הבעיה הזו בפוקס! צריך להסיר אותו לחלוטין ו…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבר של ATI הכי חדש מהאתר לווינדוס XP PRO 8.0 אבל מאז שהתקנתי אותו זה לא מזהה את המסך שלי זה עושה הכל על UNKNOWS AND NOT SUPPORTED והבעיה היא שזה לא מזהה את הרזולוציה האמתית וזה תקוע על 60HZ זה ממש מסנוור מה אני צריך לעשות בשביל לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה את מהירות השעון והליבה של : X1650 (לא פרו!) X1650PRO 7600GS 7600GS SONIC R800GTO
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לעשות HTPC בבית וכעת אני בשלב כרטיס הטלוויזיה. הבנתי שהיום הכל כבר הגיע לשלב שבו אני יכול להפוך את ה-HTPC שלי למכשיר מקליט כמו HOT MAGIC. בשביל זה אני מניח שאני זקוק לכרטיס טלוויזה. האם אני צודק או שהיום יש כבר חומרה מתקדמת יותר? אם כרטיס טלוויזיה אז איזה? אחד עם שלט? האם עדיף אחד שמתקינים על המחשב או אחד עם חיבור USB. בקיצור, הסבר קצר יעזור והמלצות יעזרו לי מאוד. תודה. אופס, זה הפורום הלא נכון. אפשר למחוק בבקשה. אני אפתח בפורוןם השני. סליחה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
טוב אז יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים האלו, ואני לא יודע מה עדיף. אומרים שה pro חזק במקצת, אך ראיתי שלאנשים יש המון בעיות איתו. האם גם ל x1950gt יש בעיות רבות כמו ה pro מה כדי לי?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך למשחקים באיכות גבוהה.. אלה הכריסים שהמליצו לי עליהם למי שיש יותר טובים במחירים בין 0 ל 900 גג מוזמן לרשום.. Gigabyte ATI RADEON 2600XT 256 mb GDDR4 HDMI support PCI-E Retail Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI Retail SX195P512 Palit Nvidia Geforce 8600GT 512MB Super PCI-E Retail P86S512 Sapphire ATI RADEON X1950GT 256MB Dual DVI Retail SX195GT256 Geforce 8500GT 250MB תודה...
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר מתקדם אבל יש לי סלוט של AGP איזה כרטיס מומלץ לקנות עד סכום של 500 ש"ח.???
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איך עושים זאת? חוץ מזה, יש לי כרטיס OSPREY 210 (כרטיס ללכידת וידאו) חדש. אין לי בו שימוש בכלל. האם אני יכול לעשות איתו משהו? כלומר א.לחבר אותו לטלויזיה בתור יציאה מהמחשב וכניסה לטלויזה. ב.רק בתור לכידת וידאו. ג. למכור (כי אין לי מה לעשות איתו).
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול אם המחירים של ATI 9800 pro הולכים לרדת אם כן לכמה בערך ובכמה זמן... כי ראיתי כתבה שבגלל ג'י פורס ATI מורידים מכירים
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני לא צריך הרבה מהמערכת שלי. כל מה שאני משחק בו זה enemy territory ו-CS 1.6. אתם חושבים זה יספיק?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
העברתי s video מהטלויזיה לכרטיס והלכתי ל catalyst control center והפעלתי שמה צג שני. עכשיו, מופיע לי בטלויזיה המסך של המחשב ואני רואה הכל טוב, אבל כשאני מנסה לנגן סרט במקום הסרט אני רואה שחור ובמחשב עצמו רואים טוב רק ב tv ככה שחור, יענו אם אני עושה מסך מלא בטלויזיה רואים רבוע שחור... איך פותרים את זה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
המחשב שלי: Amd 64bit 3000 Sapphire Radeon 9800 Pro 128 mb 256bit 512 ddR 3200- 400 MHZ ePOX nFORC3 בקיצור הציון שאני מקבל הוא 2500+- האם זה ציון סביר? ואם לא איך אפשר לשפר אותו?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בהצעת מחיר מפתה : עבור כרטיס מסך 8800GT ברשת: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3538922&Sku=E145-8832&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING האם כדאי לקנות כרטיס בפחות מ 160$ זה הגיוני?? אני רוצה לבנות מערך SLI למשחקים חזקים ושימוש עתידי תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
משהו יודע כמה דציבל הוא יוצר כאשר נמצא על מהירות 40% ? באיזה אתר ראיתי שבמנוחה (שאני לא יודע כמה זה יוצא באחוזים ) עושה משהו כמו 45DBA ובטעינה קצת יותר, שזה יוצר 2 דברם לא הגיונים: 1. אצלי ב 40% הרעש שלו לא עולה על רעש המעבד (יש לי 5 מאווררי 120 כל אחד 21DBA. ד"א רעש של כמה מאווררים מצתבר ליותר רעש ?) 2. גם אם זה נכון, לא יכול להיות שבטעינה זה גודל כולה בכמה דציבלים, כי כשאני סם אותו על 80-100% ממש שומעים אותו (כמו מכונה). חוץ מזה במצב בקרה אוטו' המהירות שלו לא משתנת ? זאת בעיה בכל ה 8800GTS ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
היי לכולם, המחשב שלי: asus p4r 800vm כרטיס מסך אוןבורד של ati 9100 התקנתי את כרטיס עריכת הוידאו וזה לא מאפשר לי להפעיל את המחשב אלא רק במצב בטוח. הורדתי לו דרייבר EncoreDxr3 ונראה כי הוא הבעיה . מה אני צריך לעשות? אוליי הדרייבר לא מתאים . אם יש דרייבר מתאים אחר אודה מאוד תודה אגב לא הייתה אפשרות להסיר את הדרייבר ונאלצתי להוציא את כרטיס העריכה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
מתי יוצאים OMEGA DRIVERS 6.10? תודה יענו CATALYST 6.10 רק של OMEGA
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איך אני בודק מה הוא זמן התגובה שלו?(כמה ms) קניתי אותו באפריל השנה ואני לא בטוח מה זמן התגובה ושלו (12,16?)
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס זהה (אפילו מספר כרטיסים) לזה שבכותרת. הדרישות ההכרחיות: Nvidia 1GB ddr3 pci-e 2.0 2 dvi ports והוא חייב להתאים בתוך 1U, אז הכרטיסים עם מאווררי הענק יורדים מהפרק. למישהו יש רעיונות לכרטיס מחליף והיכן אוכל לקנות אותו? תודה רבה, עמרי
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: a64 3200+msi k8n neo platinum+r9800pro+a-data pc4000 ורציתי לדעת כמה אני יקבל בaquamark3?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אם כן תודיעו פה ! ואיך עובד לכם משחקים ... חלק בלי תקיעות בלי בעיות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מחפשר כרטיס מסך טוב מאוד שיעשה לי ביצועים טובים ויתאים למעבד: pentium D 930 Duel Core 3.00 GHz, משהו יכול לעזור לי =\?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
(נ.ב שתי אנשים על אותו מישתמש) איזה חברות של כרטיסי מסך מתאימות למחשב שלי ^^"? amd socket am2 athlon 64/x2 processers amd athlon 64 x2 dual core processor 3800 nvidia gforce7600 gs
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-