עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by talisman,

עשיתי פירמוט למחשב ונאבד לי הדיסק עם התכנה הקודמת... יש לכם המלצות לתוכנות טובות?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  2. הכרטיס המסך הזה יכול להפעיל משחקים כמו GTA החדש החדש יותר מסאן אנדרס ?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  3. Started by Swamp,

שלום אנשים , לא מזמן קניתי את כרטיס המסך המצויין בכותרת . רציתי לשאול אם מישהו מוכן להגיד לי מה הם האפשרויות הכי טובות ובתוחות שאני יכול להגדיר ב CATALYST CONTROL CENTER על מנת לקבל את הביצויים הכי טובים . תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  4. Started by kw,

לפי מה שראיתי ל- galaxy יש 7600 gs ddr3 ל- agp וגם 7300gt ל- agp http://www.galaxytech.com/Products.asp?class1=3 השאלה אם אפשר להשיג אותם בארץ ? מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  5. צריך תשובה מהירהההה בבקשה! 6800 GS or LE מה יותר טוב? דחוף דחוף תודה!

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  6. Started by approx,

אין אני יכול ליראות את הFPS במישחקים עם הכרטיס מסך 7600GS ואים אני מבטל את האפשרות הזואת של ה60 FPS

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  7. דבר ראשון, אני רוצה להיות בטוח שזה באמת החיבור שאני צריך... המחשב שלי די ישן ואני כבר לא זוכר איזה לוח אם יש לי, אבל הכרטיס מסך שהיה לי הוא ה9800 pro. אני צריך כרטיס מסך שיהיה לפחות חזק כמוהו ובמחיר של מקסימום 300 שקל. יש עצות?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  8. אז ככה הכרטיס מסך שלי הלך X1900GT ועכשיו לא עובד לי גם המחשב ואני גם לא יכול לראות טלויזיה בחדר.. אחרי התעניינות קצרה אני רואה שבכרטיסי המסך של היום אין VIVO (אלו של ה MID END לפחות) ותקנו אותי אם אני טועה! לכן החלטתי ללכת על ה9600GT + כרטיס יעודי. הצרה היא שכל הכרטיסים היעודיים שאני מכיר הם על הפנים.. תודה לכל המתייחסים..

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  9. יש לי את ה-4870. איך אני מוסיף את הפרופילים ואיך אני מפעיל אותם ? תודה.

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  10. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה לכמה אנשים מדהימים פה שעזרו לי עם הקניה שלי לפני כשבועיים, קיבלתי המלצה על כ.מסך וקיבלתי עזרה מהר מאוד... קניתי בסוף SAPPHIRE HD4850 1GB אצל טכנאי חבר ילדות של אבא שלי, המחיר הוא 900 שקל קבלו אותה בתודה http://i36.tinypic.com/r26a1d.jpg הכרטיס מסך הורכב במחשב שהוכן בפורום הזה (לא ביקשתי מפרט, פשוט עיינתי במפרטים שבדרך כלל מביאים כאן ובחרתי אחד) חייב להגיד שאני פשוט נהנה מכל רגע ! איזה איכות !! ועכשיו לנושא, השארתי אצלי את המחשב הישן יותר E6300 1.8MHZ 1GB 667MHZ ספק כוח ג'נרי 500W קיבלתי מחבר כרטיס מסך (ללא תשלום כמובן) מסוג X1900GT, שהיה אצלו שנה וחצי אבל בקושי שיחק במשחקים, רציתי לשים אותו במקום הGF7600 GS שנמצא במחשב הישן, …

• 4 תגובות
    • 459 צפיות
  11. Started by RuvenTM,

ASUS HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDV PCI-E 2.0 או GIGABYTE HD 4850 512MB ZALMAN FANSINK GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDV PCI-E 2.0 1) מה יותר טוב מה יותר שווה לקנות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  12. Started by dorb2006,

אם יש לי לוח אם של MSI אז אני חייב לקנות כרטיס מסך של MSI? תודה

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  13. אם מישהו ראה, אז באיזו חנות?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  14. Started by yair23,

קראתי כתבה בגייםספוט על כבלים וההבדלים באיכות ביניהם, בכתבה צויין כבל הקומפוננט שתומך בכמה רזולוציות ואיכות משופרת, מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את הכבל הזה ? ואם ההבדל באמת משמעותי בין הכבלים השונים ? הכתבה : [url=]http://hardware.gamespot.com/Story-ST-13232-947-x-x-x&body_pagenum=2

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  15. Started by JediMaster,

רציתי לשאול אם המחירים של ATI 9800 pro הולכים לרדת אם כן לכמה בערך ובכמה זמן... כי ראיתי כתבה שבגלל ג'י פורס ATI מורידים מכירים

16. Started by Alberto,

חברה,למי יש לו את המסך הזה?רוצה חוות דעת.מי מבין כאן בפיליפס?מי ממש עובד עם המסכים האלו?איפה ניתן לבחון אותם בתצוגה?? יש לי בעיה רצינית ליקנות חתול בשק.מה שקיים בתצוגות זה מסכים דיי רגילים.איפה קיימת תצוגה טובה? האם זה באמת עדיף ליקנות מסך עם טכנולוגיה של APERTUR GRIL?דווקה יצאה לי ליקראו איזה מאמר....שב SHADOW MASK ניתן להגיע דיוקים טובים יותר והטקסת רואים יותר ברור בטכנולוגיע הזאת(SH-MASK).מישהו יודע על זה משהו?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  17. Started by MATTAN,

היי מה המצב יש לי מחשב נייד של lg והכרטיס מסך שלו הוא radeon 9200 mobile הדריוור שהגיע עם המחשב עושה בעיות וני מחפש דריוור אחר אבל אני לא מוצא בשום מקום , חיפשתי באתר של ati ומצאתי משהו אבל הוא לא מתאים :-\ אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אז שיתן גם לינק להורדה של הדריוור תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  18. Started by moshe_ha,

איך הכרטיס מסך הזה? אני יודע שהוא קצת חלש אבל עד כמה חלש... כי אני רואה אצל בן דוד שלי שהוא מריץ משחקים בצורה סבירה...

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  19. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,אני בקרוב קונה את ה-PowerColor X800GT 256MB 256BIT כי החלטתי שהוא הכרטיס המושלם בשבילי. אני רוצה לדעת כמה מקבל הX800GT של PowerColor וכמה הוא מקבל בסטוק במדוייק,ואני שואל את זה למי שבעלים של PowerColor X800GT 256MB 256BIT בלבד. תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  20. Started by zlzlzl,

אהלן, לאחרונה הכרטיס מסך שלי לא מזהה את הטלוויזיה (אחרי שאני מכריח אותו לזהות הוא רושם TV לא מוכר). הסרתי והתקנתי את הDRIVER . אני כמעט בטוח שזוהיא לא בעייה בחומרה. מישהו יכול לעזור בבקשה תודה

21. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה שיש מין כתם חלש כחול כזה על המסך זה לא מסך דק זה מסך רגיל והמסך לפעמים עושה מין ציפצוף מרגיז ורק שאני מכבה את המסך הצפצוך לפעמים נפסק אבל הכתם כמר כמה ימים אפשר איכשהו להעלים אותו ? \תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  22. Started by ShayAmar,

שלום חברים, נשרף לי היום מסך CTX ששרת אותי 5 שנים בנאמנות. קניתי MAG 786PFs. חיברתי, ואני מקבל קצת עיוות בתמונה: הקווים לא ישרים, במיוחד קו אופקי נראה כמו מעט קעור. כמה שניסיתי לשחק עם התפריט של המסך לא הצלחתי לגעת בנקודה זו. האם מישהו מכיר את הבעיה. יש ברשותי מחשב עם XP וכרטיס מסך GeForce4 MX440. אני עובד ברזולוציה 1024X768 עם 85HZ (הבעיה קיימת בכל רזולוציה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  23. Started by SupeRnovA,

תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  24. איך אני מפעיל פילטרים בכרטיס? לעשות על custom setting? במה להשתמש? ב DIRECT3D או OPENGL? להשאיר את ההגדרות על BALANCED? מזה ה FAST WIRE הזה? לכבות אותו? אני צריך לסדר את ההגדות פשוט... ואני לא יודע אם בהגדרות הרגילות הפילטרים עובדים, ואם כן אז בקאסטיום מה לסמן שם וכל זה

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  25. Started by A.Iniesta,

יש לי כרטיס מסך מדגם: nvidia riva tnt 2 model 64/model 64 pro האם הוא טוב? איזה דריברים הכי מומלצים שלו? ומה קצב הריענון המומלץ לשים? תודה למי שיעזור!..

• 1 תגובה
    • 458 צפיות

דיונים חדשים בפורומים