עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by slider,

יש לי כרטיס טלויזיה FlyVideo98 ואני לא מצליח למצוא דרייברים נורמליים שיפעלו ב Windows Xp . מישהו אולי יודע איפה אני יכול למצוא אותם? (ואל תמליצו לי על האתר של LifeView כי הדרייברים ששם לא פועלים אצלי)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DF30,

איזה מסך בתקציב זעום של 1000 ש"ח ? מה הטוב ביותר למחיר ומה הפרמטרים שאסור לרדת מהם ? מיועד למחשב עם Radeon 8500le ועם xp 1800+ ??? ??? ??? well, what do you say ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. במסך הוותיק שלי (מ97) יש כניסה סודית שמצאתי לפני יומיים פתחתי אותו כדי לשאוב אבק ומצאתי מין כניסה כמו של PS2 אחרי זה שמתי לב שזה בכלל לא סודי וזה ליד אחד החיבורים השאלה היא מה זה עושה

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by DXT,

לכאורה זאת נראית שאלה דבילית למדי אבל העובדה היא שגרסת ה 64MB רצה במהירות שעון יותר גבוהה מזו של ה 128MB ולכן היא גם עוברת את ה 128 בבדיקות על Unreal Tournamnet 2003. השאלה היא האם לטווח הרחוק עדיף לי לקנות את ה 128 אך מהירות שעון וזכרון איטית יותר או 64 ויותר מהירות שעון וזכרון? האם בכלל צריך או אצטרך מתישהו כל כך הרבה זכרון גרפי? ואני מדבר על השקעה ל 1.5 - 2 שנים.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by sha8ron,

שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לקרינה במסכי CRT: 1. האם גודל המסך משפיע על עוצמת הקרינה? 2. מה השפעת הרזולוציה וה-refresh rate? 3. האם במסכים שטוחים ו trinitron יש פחות קרינה? 4. האם יש הבדלים בין החברות השונות (מבין אלה שיש להן תקן TCO)? 5. האם יש דרך להפחית את הקרינה ההיקפית הנפלטת מהמסך? תודה.

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by Regev,

שאלה די דחופה: אני קונה מחשב מארה"ב החודש, עכשיו יש ברשותי 600 דולר למחשב, אקח מתוכם 100$ כדי לקנות עם עוד משהו טניס שולחן אז ככה שנשארו לי 500$, המפרט כבר גמור, רק - דוד שלי מצא כרטיס מסך RADEON VE 64MB ?TV OUT ב-9 דולר בSALE. אני יודע שזה לא כרטיס מלבב במיוחד, אך מכיוון שיש לדוד שלי את הRADEON VE 32MB + TV, שמראה גרפיקה מצוינת ומעלה משחקים עתירי גרפיקה כגון: MAX PAYNE, COMMAND ? CONQUER RENAGED, VIETNAM II,SOF,SOF2, ועוד הרבה משחקים בסגנון, אז חשבתי למה לא אקח את הכרטיס הזה???? אז את זה רציתי לשאול אתכם???? ואגב - את המחשקים הנ"ל הכרטיס מעלה ללא אף תקיעה בפריימים, ועל מערכת מחשב יחסית בינונית (P4 1.4GHZ, 128MB RDRAM).

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by nirorlev,

שלום, האם בכדי לדגום וידאו מכניסת וידאו יש צורך בתמיכה של הכרטיס בחומרה, או שכל כרטיס עם כניסת וידאו יספיק כדי לבצע דגימה עם דחיסה בעזרת תוכנה? האם כרטיס וידאו חזק משפיע על איכות הדגימה או על הדחיסה באופן כלשהו? האם אתם יכולים להמליץ על כרטיס עם כניסה איכותית שיאפשר לדגום וידאו? (אפשר ככרטיס עצמאי, או בעדיפות לשילוב עם כרטיס מסך)! טנקס, ניר.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. צריך הסבר קצר ועזרה.... יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית ואני לפני קניית מחשב חדש.... אני אהיה מעוניין לערוך את הסרטים מהמצלמה הדיגטילית במחשב, כמובן לא סרטים באורך מלא אלא קטעים נבחרים של כמה דקות... (אך הייתי רוצה שתהיה האפשרות לערוך סרטים מלאים, גם אם המהירות לשם כך לא תהיה גבוהה. רק שתהיה האופציה.) ובכן, מה אתם ממליצים? אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף... משהו חובבני שיעשה את העבודה... האם אני צריך לבדוק במצלמה שלי מה היא דורשת לחיבור? האם כרטיס מסך טוב הוא כמו כרטיס עריכת וידיאו פשוט? מה הקשר ביניהם? האם אני צריך כרטיס עריכה בנוסף לכרטיס מסך? ומה חשיבות מהירות המעבד במחשב כזה? האם P4 1.6 מספיק? האם חייב RdRam או שגם SDRAM יכול להספיק.... אודה לכם אם תציינו גם את שמות החומרה שא…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by DrDeath,

יש לי במחשב השני שלי כרטיס Radeon 8500 LE 128mb וזה כרטיס OEM. עכשיו, לחבר שלי יש גם כן את אותו כרטיס רק 64mb ולא OEM. המחשבים של שנינו די דומים, חוץ מהמעבד - לי יש מעבד Athlon XP 1700 ולו Athlon XP 1600. שנינו בדקנו את ביצועי הכרטיס ב-3d Mark 2001 SE ולתדהמתי הוא קיבל כ-500 נקודות יותר ממני. הקונפיגורציות של הכרטיס היו אותו דבר אצל שנינו ויש לנו את אותם דרייברים. מה יכול לגרום לכך? הרי לי יש 128mb ולו 64mb והמעבד שלי קצת יותר טוב, אז איך זה יכול להיות נמוך ב-500 נק'? יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס שלי הוא OEM? יש עוד סוג שלי דרייבירים, לא ה-Catalyst אלא אחרים. כדאי להשתמש בהם או שה-catalyst תמיד טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  10. כי יש לי עדיין את הדברברים הישנים שלהם ה 23.11 כי פעם אמרו שהם נותנים ביצועים יותר טובים מהדרברים המתקדים שהיו באותה תקופה (ה 28.* או משהו כזה). אז מה אתם אומרים כדאי לי כבר לעבור לחדשים ? (יהיה שיפור בביצועים?)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. קרובים שלי נוסעים לרוסיה עוד שבוע.. שמה כרטיסי המסך זולים ב-45 דולר מאשר בארץ אז החלטתי לרכוש שמה. עכשיו, אם אתם באמת מבינים בעיניין אז תמליצו לי על אחד מהבאים..!!! אני רוצה את ההכי טוב מבין הבאים לא את ההכי כדאי וכו' . 1) GAINWARD ULTRA 650 XP \VIVO \128MB DDR (Ti 4200) GOLDEN SAMPLE! 2) LEADTEK Ti 4200 tv out 128mb 3)SUMA Ti4200SE 128 MB tv out לי אישית יש העדפה לגבי ה GAINWARD! בכל זאת מה דעתכם?? מה שווה לבחור? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. תשמעו.... אתמול הזמנתי מפנדה את הכרטיס -GEFORCE 3 TI 200 128 TD של MSI ..... אם למישהו יש את הכרטיס אנא ספרו לי איך הוא עובד לכם במשחקים ועד כמה אתם מרוצים ממנו? ואם מישהו הזמין פעם מאתר פנדה- תוך כמה זמן הגיע המשלוח? ועוד שאלה לכולם:האם יש איזשהו יתרון בעובדה שהכרטיס שלי בא עם 128 זיכרון לעומת כרטיס עם 64 ??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nice-1,

המסך שלי מתחיל לעשות גליצ'ים כזה הוא מתחיל לעשות טיק כאילו הוא קופץ רזולוציה-- עושה רושם שהבעיה בספק, גם יש לו בעיה לקום מstandby.. מרגישים שהוא לא מצליח להתניע כזה.. בכל אופן, אני אפתח אותו כנראה היום בערב להסתכל אבל אני מתחיל להכין את עצמי... אני צריך מסך 17" כמה שיותר טוב בכמה שפחות כסף, עדיף diamondtron ד"א המסך שיש לי עכשיו הוא דרעק גם ככה Sony Multiscan100sx ישן ישן ישן 15"

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הי כולם, אני מתכוון לשפץ את המחשב שלי ולארגן AMD XP1800 עם זיכרון DDR333 ולוח של ASUS או של GIGABYTE... וכאן כמעט ונגמר לי הכסף... אבל חייבים כרטיס מסך, ואני מבולבל - אפשרות אחת היא לקנות משהו זול ממש לבינתיים, ובהמשך להשקיע במשהו יקר. אבל הייתי שמח לגרד עוד 200$ ולקנות כבר כרטיס טוב, ואני זקוק להמלצות. אני לא גיימר רציני, וגם לא מעיז לעשות OC כך שזה לא פרמטר. אבל אני כן מעוניין לעשות עריכת וידאו עם הכרטיס. לכן הייתי שמח לכרטיס עם איכות טובה ממש, ושיש לו אפשרויות רלוונטיות (כמו כניסת ויציאת וידאו, יכולת דחיסה מרשימה, אולי תמיכה בשני מסכים). ושוב - לא במחירים של ה-G4Ti. Let me hear your thoughts...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Jook,

קודם כל רציתי לדעת האם למישהו יש את תאריך היציאה שלו? מה ששמעתי זה אוגוסט (נכון? או לא נכון?) האם יהיה כרטיס עם השבב החדש שיעמוד במחיר של 200$? שווה לחכות לכרטיס? או שכדאי לקנות GeForce 4 Ti 4200? האם תהיה לכרטיסים מבוססי GEFORCE4 ירידה משמעותית המחיר? מבחינת דריוורים ותמיכה איפה יעמוד הכרטיס החדש של ATi?

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by Regev,

כמו שאמרתי אני צריך את הכרטיס הכי משתלם ולא הכי טוב שיריץ DOOM 3 GTA3 JEDI KNIGHT וכו' חלק ושיהיה קנייה משתלמת לשנתיים הבאות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by mb7,

לפני כמה ימים קניתי G-FORCE4 TI 4200 128 התקנתי את הדרייבר שהיה בקופסה הכול פועל מהר וטוב חוץ מ GTA3 שאין בו חדות ורואים לפעמים מטושטש ואזה חוזר להיות רגיל ! במטרה לסדר את העניין הורדתי דרייבר DETNTOR 29.42 ל WIN 98 ואז בכלל ראו גרוע ובכול המשחקים הורדתי והתקנתי את שלי [ מה שהיה בקופסה] מה לעשות ? האם זה בגלל WIN 98 ? האם XP PRO תומך יותר טוב בכרטיס המסך שלי ? ??? ??? ??? [המחשב שלי מספיק טוב בשביל להפעיל GTA3 - אינטל פנטים 4 1.7 מגה הרץ 256 זיכרון פנימי !!!]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mulderfox,

טווח מחירים: 1200-1500 שקל. מה שיותר טוב, ולמה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by le cat,

e-Pit@m, ראיתי שיש לך מסך iiyama HM903DT Vision Master Pro454. השאלה שלי מה הגובה של בסיס המסך (שכולל גם רמקולים אם הבנתי נכון)? כלומר מהשולחן ועד למסך עצמו - כמה ס"מ? האם המסך אינו גבוה מדי? ובכלל אתה ממליץ עליו? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ^DaRk-MiNd^,

לפי החדשות שאני קורא כל הכרטיסים הבאים המתוכננים יפעל ב8 האם זה אומר שלא ישתמשו יותר ב4 וכך כל לוח אם (חוץ מהממש חדשים) לא יפעיל את מלוא העוצמה של הכרטיסים של השנה שנתיים הבאות ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dcaspi,

שלום, יש לי וודוו 3/3000 ולפני כמה ימים פירמטתי. התקנתי את כל הדרייברים אבל משחק ששיחקתי בו, שעובד עם אופן-ג'י.אל. מקרטע לי לגמרית למרות שהוא משחק קטן (100K), שמשתמש בגרפיקה טובה, יחסית. אני חושב שהבעיה היא בדרייברים, בגלל שלפני שפירמטתי הוא עבד מצויין. ניסיתי לההוריד דרייברים מהאתר www.3dfxunderground.cjb.net ד"א, אני עובד עם ווינדוז אקס-פי, וכשניסיתי להתקין אותם באמצע ההתקנה הופיעה לי הודעת שגיאה וההתקנה נכשלה. בבקשה, תנו לי לינק מדוייק לדרייברים של אקס-פי. תודה רבה רבה, דן. ;D :

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by momba,

תודה על התשובות

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  23. Started by slider,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה Vertex Shaders ן Pixel Shaders ? ???

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכולכם, אני רוצה לקנות כ. מסך חדש, לא משהו יקר, לא משהו גדול, רק משהו במקום הכ. מסך המחמם שלי, שיתן ביצועים ממוצעים. אני בחרתי לבסוף בGeforce 2 MX 400. עכשיו אני משיג 2 כאלה במחירים זולים במיוחד (46 ו50 דולר), כל אחד מיצרנית שונה. יש לי את Sparkle ואתFlash (שמעתי שSparkle טובים אבל לא מוכרים בארץ, אני צריך שמישהו יאשר לי את זה). בכל מקרה אני מתלבט בין שניהם, ורוצה להחליט... תעזרו לי... ד.א המחירים הזולים הם לא כי הם "פושטים" או כל דבר אחר, אלא בגלל שאני קונה מיבואן, נא לא להתייחס אליהם אלא לכרטיסים עצמם...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shibby15,

אני קיבלתי 712 ב VOODOO3 עם 800X600 ו16ביט צבע, זה סביר??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים