עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sagg,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה , דבר שכבר עשיתי בעבר כאשר היה לי כרטיס NVIDIA הדרייבר מאוד ידידותי למשתמש ומאוד קל לעשות DUAL VIEW . לא מזמן קניתי כרטיס מסך של ATI ומאז אני לא מצליח לחבר את הטלוויזיה למחשב כמו שצריך. אני רואה את המחשב בטלוויזיה בשחור לבן לא צבעוני ואני לא יודע למה... דבר נוסף אני לא מצליח לעשות DUAL VIEW... בבקשה, תעזרו לי.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  2. אני מתלבט בין שניי הכרטיסים ואני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהוא יודע שירשום בבקשה

3. Started by Yaniv_sosner,

בקרוב אני חושב שאני יקנה את הכרטיס מסך הנל. רציתי לישאול כמה W הוא צורך ? כי יש לי ספק ג'נרי 450W והוא מספק 20A במסילה של 12V מה אתם אומרים הוא יחזיק ? ואגב עכשיו יש לי את ה X1950PRO 256MB (אתם יכולים ליבדוק לי כמה W גם הוא צורך?) והוא מחזיק אותו ללא בעיות. ואגב אם יש לכם סקירות על הכרטיס מסך GF9600GT אתם מוזמנים להביא לפה. תודה מראש יניב.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. בסביבות ה- 700-1000 שקל....תודה מראש

5. חברה יש לי כרטיס geforce 6200tc רציתי לדעת אם הוא לוקח 128 אוטומטי או רק שאני נכנס למשחקים הוא לוקח מהזיכרון הראשי של המערכת?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  6. מה קורה...אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך..השימושים - משחקים,משחקים ומשחקים. התקציב שלי למחשב כולו הוא בערך 3.5 ככה שהמעבד יהיה E4700 בOC או E8400 . רזולוציה הכי גבוהה - בינתיים 1280*1024 אבל בעתיד 1366*768 אני חושב. חייב רק מהחנות TMS . הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם: http://tms.co.il/product/5235 9600GT http://tms.co.il/product/5234 9600GT SONIC http://tms.co.il/product/4885 8800GT http://tms.co.il/product/5214 Innovision I-Chill 8800GT מה הייתם לוקחים במקומי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  7. שלום חברים, אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה ובמקביל גם כרטיס DVR, השאלה היא: האם אפשר לצפות בטלויזיה דרך כרטיס הDVR ולחסוך את הכרטיס טלויזיה? תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by zxcvbn2,

מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בבקשה :s05: :s05: יש לי כ 700 עד 800 ש"ח המיפרט של המחשב שלי : p4 2.8 הלוח אם שלי זה GA8S655FX מתוצרת GIGABYTE 512 DDR כרטיס מסך נוכחי: 5200 GEFORCE קשיש ביותר אין לו כוח למשחקים החדשים של היום ... אז כמו שהבנתם הוא מיועד למשחקים חבר המליץ לי על הכרטיס הזה Radeon X1600PRO 512MB AGP GeCube מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by athi,

יש לי טלויזיה ליד המחשב איך אני יכול לחבר אותה למחשב ושאני יראה בה סרטים... תודה למי שיעזור. זה אחלה פורום(לא קשור)

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by avigtr,

שלום חברים... אני רוצה לקנות אץ ה 7600gt אבל פורסמו שלושה דגמים עם הבדל במחיר..: ASUS Silent 7600 GT 256MB GDDR3 - PCX - Retail Gigabyte 7600 GT SilentPipe II 256MB DDR - PCX - BULK LEADTEK - PX7600 GT Extreme 256MB DDR3 - PCX - Retail כולם לפי מחיר מהנמוך לגבוה...(ומה זה ה retail הזה...!!!!) לא אכפת לי לשלם רק רוצה לדעת אם יש משמעות לביצועים...(המפרט שלי בחתימה).. תודה רבה.. אבי

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  11. שלום לכולם להלן שאלה בעבודה בתלת מימד (לא במשחקים) עד כמה משמעותית כמות הזיכרון של הכרטיס. או במילים אחרות האם שווה להשקיע ב 8800gts 640mb או שלא ארגיש בהבדל משמעותי מול 8800gts 320mb אני עובד על מסך 20 אינט'ש ברזולוציה 1280 על 1024 תודה

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  12. ?? תודה

13. Started by Bashash,

אני אשמח מאוד אם תוכלו להביא מבחני ביצועים או כל דבר אחר... תודה רבה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by manganga7,

שלום. אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי לכן אשמח אם מישהוא ישלח לי לינק להורדה של: 3DNARK06 3DMARK05 Coolbits בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  15. Started by MoMo-P,

רכשתי מחשב חדש (מפרט מימין) וכמובן התקנות מהתחלה... התקנתי את הדרייבר הכי חדש של ATI : 1. בהגדרות שם הכרטיס הוא: Radeon X1900 Series האם זה תקין? או שצריך להיות רשום ?XTX 2. הרזולוציה המקסימלית שיש לי היא 1280X1024.. מאוד נמוך ! מה לעשות ???

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Inndo3D Geforce 6600 (בבקשה על תגיבו בתגובות כמו "למה קנית inno3d?" "זה חרא של חברה" וכו') עכשיו יש לי חשש שהוא מתחמם יותר מידי איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו ומה הטמפרטורה המוממלצת לליבה הזאתי? (גם במנוחה וגם במאמץ) תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  17. הרי אם לא משתשמשים בממיר לא ניתן לצפות בכל הערוצים אני לא מתכוון על אלו שצריך להזמינים אלא החבילה הרגילה בחיבור ללא ממיר לא רואים את כולם השאלה היא אם יש כרטיס טלוויזיה שכן יכול ל"לפתוח" את אותם ערוצים וכך לחסוך את ההזמנה של ממיר נוסף לבית? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  18. Started by zoharsim,

שלום חברים צריך עזרה דחופה בהפעלה של כל משחק רציני ,אחרי דקה המשחק נתקע (העכבר זז)..והדרך לצאת מזה זה RESET בלחצן... עידכנתי BIOS של הלוח הראשי למעודכן ביותר..כנ"ל לכרטיס מסך.... 3DMARK (כנראה גרסה ישנה) הראתה שהכרטיס תקין וציינה לו 8k............ הכרטיס נקנה אתמול ונתקבל בקופסה גדולה רק עם כבל מתאם ודיסק... המערכת שלי :Gigabyte GeForce AGP 7600GS N76G256D-RH Gigabyte K8NS-Ultra 939 AMD +3000 1 Gbyte זכרון

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by liav12,

שלום, אני רוצה לדעת איזה דרייברים הם הכי מומלצים לכרטיס מסך הנ"ל, אני כל הזמן רואה ויכוחים בנוגע לכך שדרייברים חדשים לא הכי טובים, ודרייברים ישנים לא תומכים בהכל. אז אני רוצה דעת במה הכי טוב להשתמש בכרטיס מסך שכזה... (אגב אני משתמש ב 158.19) תודה!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by dd7,

מה עדיף 1900xt 512mb ב300$ או להוסיף ל350$ x1900xtx 512mb? תודה

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  21. Started by kisin,

שלום, יש לי geforce4ti מיושן והגיע הזמן להחליף אותו. איזה כרטיס מסך AGP באיזור ה1000 שקל אתם ממליצים לי לקנות כדי שאני אוכל לשחק קצת במשחקים? שווה בכלל להשקיע היום 1000 שקל בכרטיס מסך AGP חדש למחשב או שעוד כמה חודשים, חצי שנה, אני אגלה ששום פעם אני לא יכול להריץ שום דבר? לצערי הלוח אם שלי תומך רק בAGP אז כל כרטיסי הPCIE לא אקטואלים בשבילי עיינתי בפורום כדי לנסות להחליט איזה כרטיס מסך כדאי אבל רק יצאתי יותר מבולבל...

22. Started by Castanda,

אהלן חבר'ה יש ברשותי 2 כרטיסי מסך: GEFORCE 2 7700 TI GEFORCE 5500 FX רציתי לדעת באיזה מהם עדיף לי להשתמש מבחינת ביצועים ? שאלה נוספת היא: כשאני נכנס ל'מחשב שלי' כונני הCD אינם מופיעים כלל , כאילו בלעה אותם האדמה ממה זה נובע? כי הם פועלים כשאני פותח את ה TRAY אבל לא מופיעים... תודה מראש לעוזרים ! שבת שלום

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  23. אני מפרמט את המחשב ואני רוצה לדעת איזה דרייבר כדאי לי להוריד אחרי זה? אמרו לי שהקאטליסט לא טוב...יש המלצה למשהו אחר?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. Started by ozgilad,

שלום לכולם. יש לי שאלה ואני אודה לכם עם תעזרו לי. יש לי מחשב עם כרטיס מסך של nvidia בעל tvout. הוא מחובר לטלויזיה דרך יציאת s-video, והכל עובד כמו שצריך. יש לי במחשב גם dvd-rom, אבל כשאני מנסה לצפות דרכו בסרט (עם התוכנה powerdvd), אני לא מצליח לראות את הסרט על מסך הטלויזיה. זה עובד לי עם קבצי סרטים, משחקים, וכל דבר אחר, אבל סרטי דיוידי אני לא מצליח לראות. תודה מראש על העזרה. עוז.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.