כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
עשיתי DISABLE על זה עד עכשיו שיהיה 100 FPS בCS.. עכשיו החזרתי את זה ואני רואה הכל חלק ויפה. מה הפונקציות האלה עושות? Antialiasing Settings Anisotropic Filtering Vertical Sync
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GFORCE 5200 עכשיו כשאני וצה לראות סרט ( או כל ווידאו שהוא) או שאני יכול לראות אותו במסך של המחשב או במסך של הטלוויזיה איך אני יכול לראות בשניהם בו זמנית?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך של nvs 450 ויש לי תופעה מוזרה אני מחובר למצלמת רשת שהיא בחיבור ETHERNET ומחובר עם שני צגים האחד לכרטיס מסך ONBOARD והשני ל NVS450 כאשר אני עומד עם החלון של שמראה וידאו מהמצלמה בצד שמחובר לכרטיס ONBOARD רואים וידאו .אך כאשר אני גורר את החלון למסך המחובר ל NVS450 הוידאו נעלם(כאשר אני מחזיר למסך הראשון הכל מסתדר) מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע ככה X1600PRO הוא מקבל ב 3DMARK05 3.4K אמרו לי שהוא אמור לקבל 4K+ המפרט שלי. amd 3800+ AM2 לוח אם http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5413 512 * 2 kingston 533 x1600pro connect3d מה זה יכול ליהות? זה צואר בקבוק או מה? ד"א אני מצליח להתקין רק את הדריברים שבאו עם הכרטיס בדיסק. שאני מנסה להתקין את הרגילים של ATI זה עושה לי שגיאה [מסך כחול אחרי הריסטרט] תודה. לעוזר
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שאלה שמציקה לי דיי הרבה זמן, האם כול MSI 9800Pro בארץ מבוסס R360?והאם יש למישהו ראיה חותכת לכך? וכמו כן,מה הבדל הביצועים ב 9800Pro בליבת R350 לבין אותו 9800Pro בליבת R360? -תודה.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מדגם ATI 9550 והיום עידכנתי את הכרטיס מסך לגירסה 7.10 בעבר המהירות שעון הייתה 250 מהירות זכרון 200 וכעת אחרי העדכון רשום לי מהירות שעון 304 ומהירות זכרון 297 מה בדיוק הולך פה ??
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
רציתי להזמין את הכרטיס הזה בKSP ואין להם במלאי (agp ) אז באיזה חנות אחרת אני יכול לקנות אותו?ואיזה יצרן הכי עדיף ומשתלם....
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למסך crt ואני רוצה לחבר אותו גם לטלויזית lcd היציאות מהמחשב הן vga , dvi ,s-video( שמחובר כבר למסך crt) והכניסות לטלויזיה הן s-video , hdmi, vga וקומפוננט המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא משהו כמו 8 מטר באיזה חיבורים להשתמש ואיזה כבלים הכי כדאי לקנות ככה שהאות יהיה איכותי ולא ידעך במרחק הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ראיתי שמשחק אחד דורש האם RAEDON 9200 64 MB עונה על הדרישות האלה? עריכה: הדרישות האלו הם המומלצות, לא המינימום
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מתלבט בין הכרטיס 8800GT PALIT SONIC ב-1,000 ש"ח או לקנות של ג'יגהבייט שמחירו כ- 1350 ש"ח ? חבר של אחי הזמין מחשב עם הכרטיס של PALIT SONIC (וקיבל אותו ביום חמישי 10.1.08) וכנראה שהוא יקנה GTX ואת ה- GT הוא ימכור לאחי ב-1,000 ש"ח עכשיו אני מתלבט האם לקנות את הPALIT או ללכת על גיגה בייט ? ד"א: אני מתלבט בגלל מה השמועות שהכרטיס יש לו בעיות ,רעש חום אני יודע ,כל מה שאומרים על ה 8800 GT אז מה אתם אומרים על מה ללכת ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה והכרטיס מסך שלי הוא על הלוח בלי יציאה לטלוויזיה אני יכול להתחבר לטלוויזיה דרך כרטיס הטלוויזיה ואם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
לפי מה שידוע לי הוא כרטיס די ישן במחיר די גבוה יכול להיות שיצא כבר כרטיס במחיר דומה עם ביצועים טובים יותר? או שאולי עדיף לדחות את הקנייה ל2007? ד"א: איך אפשר לדעת שכרטיס מסך מסויים באמת יפעיל את כל המשחקים שאני רוצה על הגראפיקה הכי טובה ושזה יעבוד חלק? אני לא יודע מה אתכם אבל 2000 שקל ומעלה, זה הרבה כסף ובשביל להוציא על כרטיס מסך ואם יתברר שהכרטיס לא עובד לפי הציפיות שלי, לא אוכל להחזירו אצטרך לדעת גם אם הכרטיס מסך מתאים למחשב כשדיברתי על "המשחקים שאני רוצה" הכוונה למשחקים כמו F.E.A.R , Company of heroes , Warhammer40K:Dawn of War, Neverwinter Nights 2 וכו' מפרט: GA-K8NF9 AMD Athlon 64 Processor 3000+ Kingston 512MBx2 DDR 400mhz למרות שאני מוסיף עוד גי'גה יחד עם ה…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם זה שהיא מיצרת את אותו הכרטיס כמו בחברות אומר משהו ? טוב יותר או רע?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות 1.5K והמליצו לי על LG 196WTQ אך אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות נוספות, כמו-כן אני צריך את המסך להצגה גרפית של שרטוטים שיוכל להריץ אותם בצורה חלקה, וכמו-כן למשחקים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
איזה כרטיס טלויזיה מומלץ לקנות בסביבות ה500 ש"ח? אני מעדיף לא להתעסק עם FlyVideo, יש לי נסיון רע עם החברה הזו
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת איזה מפרט של מחשב אני צריכה על מנת לעבוד עם תוכנות עריכה של premiere and avid תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף עוד מסך ל-2 המסכים הקיימים שלי במטרה לקבל עוד שטח עבודה. המחשב שלי מכיל לוח אם מסוג ASUS P5B Deluxe וכרטיס מסך BLISS 7950GT PCX gainward במידה ואני יכול להשיג עוד כרטיס מסך זהה. זה אפשרי בכלל? איך מגדירים את שניהם לעבוד? תודה מראש לכל העוזרים אני חדש כאן ולא סגור לגמרי שזהו הפורום לפתוח ת'רד בנושא. במידה ולא קלעתי למקום הנכון אז אני מצטער.
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי לחבר שני מסכים לכרטיס מסך, כי כרגע רואים רק בחיבור אחד של הכרטיס מסך והשני לא. תודה הסתדרתי, אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט קצת בקשר לכרטיס מסך. אני לומד עיצוב גרפי והתוכנות שאני עובד איתן הן בעיקר דו מימד (אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, פריהאנד, פוטושופ...) אבל אני לא רוצה להיות מוגבל אם אני אחליט לעבוד קצת על מאיה בשלב מסויים בצורה לא מקצועית. אני מוכן להשקיע בסביבות ה500 שקל על כרטיס מסך, אלא אם כן יש לי סיבה להשקיע יותר ותהיה לזה סיבה משכנעת... אני גם לא ממש בטוח איך זה עובד אבל אני חושב על לקנות מסך של DELL2007 20 אינץ' אז אם צריך שלכרטיס תהיה התאמה למסך אז זה גם חשוב. תודה למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מבוסס צ'יפסט של ATI (אם זה משנה אז DFI RDX200 CF-DR) ואני רוצה להשתמש ב-Omega Drivers.. הבעיה היא שאני גם צריך גם את הדרייברים של הצ'יפסט שבדרך כלל כלולים עם הקטליסט הרגיל וב-Omega Drivers יש רק עידכון לכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור לי פה? אני אודה לו מאוד. תודה מראש. עריכה: ערכתי את ההודעה, IGP לא קשור בכלל.. יש לי X1800XT. עריכה 2: אם אני מוריד רק את העידכון ל-Southbridge ואת הדרייבר של ה-GART מהאתר של ATI ולא מוריד את ה-Display Driver אז אני יכול להתקין Omega במקום זה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
איזה חברה יש לה את הקרור הכי טוב והיא הכי אמינה אני לא ממש מבין אלו החברות שאני מיתלבט 1 ALBATRON http://www.ajump.com/ajump/product.asp?dept%5Fid=9604&pf%5Fid=7840104&sku=99%2D99%2D99%2D99%2D99%2D7840104 2 MSI http://www.buyxtremegear.com/vc129120.html 3 Leadtek http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=14-122-193&CMP=OTC-pr1c3watch&ATT=Video+Cards 4 GAINWARD http://www.buyxtremegear.com/vc129109.html ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היי אני רכשתי מסך LG דק 17 אינצ' הקיצר הבעיה היחידה שיש לי איתו היא... שאני חייב לעלות את ה Hz יותר מ75 שזה הגובה המקסימלי אם אני מסמן את הV שם בהגדרות. לכן השאלה שלי היא אם אני מעלה את הHz מעל 75 יכול להיגרם למסך שלי נזק בגלל זה? ואם כן מה אתם ממליצים לי לעשות כי אני פשוט חייב לעלות את ה Hz ומה שתגידו לי זה לא ישנה אני פשוט חייב את זה למשהו מסויים. :-\ אני ממש מודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-