כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני צריך בבקשה עזרה במסך LCD למחשב אני עובד המון שעות מול המחשב צריך מסך טוב יעבוד הרבה !!! אני רוצה 19 חשבתי ללכת על 2 מה אומרים ?? MAG ?B916 19'' LCD 8ms? http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=74π=1459 SAMSUNG ?940B 19'' LCD 8ms DVI? http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/940b.asp תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
האם יכול להיות ירידה בביצועים בגלל ספק כח חלש? על האריזה של ה1950XT רשום 450W ,והספק שלי 400W האם זה משפיה על הכרטיס ? למה האמת הביצועים לא משהו בוא נגיד אין הרבה הבדל בין ה7600GT שהיה לי.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי חשבתי לנצל את הבלק פריידי ולשדרג מעט את המערכת כדי שיהיה ניתן לשחק קצת אין לי דרישות גבוהות מדי , אין צורך שהכל יעבוד חלק על ההגדרות המקסימליות. אין לי העדפה ברורה בין היצרניות. מפרט קיים: Intel Core 2 Quad Q9400 MSI MS-383 (socket 775 Mushkin 4gb ddr 2 800Mhz NVidia geforce 9400gt ספק כוח ג'נרי ומעפן - יש להחליף. מסך samsung syncmaster t220 (1680X1050) דבר אחרון , המארז הוא mid-tower אז נא לקחת בחשבון אם יש צורך , בנוסף כמובן שאם ניתן לחסוך ולא להוציא את כל התקציב אני אשמח מאוד מקווה שלא חסר מידע תודה מראש על העזרה הערה: pci-e 1.0 על הלוח.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך AGP עד 600 שקל העדפה לקירור פאסיבי ואם פוטנציאל לאוברקלוק תודה מראש יונתן
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אםASUS M2NPV-VM , אני משחק למשל ב-Call of Duty והמשחק מקרטע לי. במחשב הקודם שלי היה לי כרטיס מסך ati 9550 (האמת אני לא בטוח) והמשחק רץ לי יפה. אם הבעיה היא באמת בכרטיס מסך אז תמליצו לי בבקשה על כרטיס לא יקר (שאימא שלי לא תחנוק אותי) שיתאים לי, בסביבות 300 שקל יתאים. המעבד שלי הוא amd 4200 1024 זיכרון תודה. עריכה:פתאום חשבתי שאולי הבעיה היא בויסטה. ואם לא מה דעתכם על הכרטיס הזהhttp://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=455
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הכרטיס השאלה איך אני מגדיר הגדרות מקסימליות כמו כל הפילטרים-אני משחק כרגע בBIOSHOK תודה
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לכל התותחים בתחום כרטיסי המסך, הזמנתי EAH5770 2DIS 1GD5 V2 וקיבלתי EAH5770 2DIS 1GD5 V2 A באף מקום לא רשום מה ההבדל.... מה גם שיש משהו מוזר כי יש לי כרגע 2 פרוספקטים של אותו כרטיס ובאחד רשום שהכרטיס PCI-E 2.0 x ובאחר רשום שהכרטיס PCI-E 2.1 x באתר של Asus, בכתובת http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=48Fdihmj8luGFa8u&templete=2 שזה הכרטיס EAH5770/2DIS/1GD5 (לא ה- V2) רשום תחת Overview, שהכרטיס PCI-E 2.0 x I/O וב Specification רשום שהכרטיס PCI-E 2.1 x 1) מה ההבדל? 2) מה נכון? 3) מה האות A בכרטיס V2? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני חייב לקנות כ. מסך חדש, כי הישן שלי נשרף... יש לי שקע AGP4 ואני חייב כרטיס. יש לי בסביבות ה1100 שח... אז האם לחכות ל 6600 AGP? או לקחת את ה5900 וזהו?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
תגידו מה הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך geforce 8800gts 640MB?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין שני הדגמים??? האם בדגם הVIVO של הVP אפשר גם לחבר חוט כבל אנטנה של טלוויזיה??? האם זאתי גירסה מומהרת?? האם 6600GT עדיין משתלם לקנות והוא כרטיס טוב?? שווה להשקיע עוד 150 שקל (בלי קשר למרות שהם אותו מחיר כמעט) בגירסה של הVP עם הVIVO והקרור המאסיבי הזה ב מקום הגירסה עם הקרור הרגיל.. יש הבדל משמעותי בביצועים ובכלל בין שני הדגמים??? תודה מראש נשמות ???
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום תקשיבו אני צריך עזרה בקשר לדרייברים דבר ראשון אני לא יודע אם אני משתמש באיזשהוא דרייבר כך שאני לא יודע אם אני צריך או יכול להסיר דבר שני איזה דרייברים אתם ממליצים לי להוריד?? ואיך עובד תהליך ההתקנה?? תודה מראש נ.ב ואם אפשר לינקים לדרייברים שוב תודה =)
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
היי, סוף סוף יש באפשרותי לשדרג את המסך הישן, חשבתי לעבור לליגה אחרת lcd ואם כבר אז הכי איכותי בקבוצת ה17", ראיתי את הsamsung 172t ושמעתי עליו ביקורות טובות, מה אתם אומרים? תודה מראש, אופיר.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם מענין להרכיב htpc ואני מחפש כרטיס של TV out השמח לקבל המלצות התקציב הוא עד 250 שקל תודה
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת לעיל... מעוניין מאוד לקנות את הכרטיס 6600GT של גיגהבייט האם כדאי לי והאם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חברה קניתי כבל TV OUT קראתי מדריךלבעלי כרטיס ATI אבל זה לא נוגע לבעלי כרטיס ATI radeon 9600xt . אז ככה חיברתי את הכבל אני רואה חלקים מהשלחן עבודה אבל אני רואה עם זה גלים ושחור רואה ממש לא בברור ניסיתי להוציא את הכבל אנטנה של הממיר וזה לא עזר . לפי דעתי הכבל מחובר מאוד טוב זה גם מראה לי שזה קולט אותו אבל יש משהו בהגדרות שלא עשיתי נכון עם מישהו יוכל להסביר לי או להביא לי מדריך לחיבור טי וי אוט עם כרטיס מסך כמו שלי הודה לו . תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
סיירתי לי באינטרנט וראיתי שאפר לקיים מערך CrossFire עם שני כרטיסי X1600PRO במחיר של 1500 שקל!! זה לא עדיף על כרטיס אחד (X1900XT) שעולה 2400!!!???????
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב אצל דל USA , הם מציעים שלשה דגמים של כ.מסך : INTEL X3100 128MB NVIDIA® GeForce® Go 8400M GS 256MB NVIDIA® GeForce® Go 8600M GT אני צריך את המחשב בעיקר בשביל תוכנות גרפיקה : PHOTOSOP , IN DESIGN וכד' אני לוקח אותו עם 2Gh של C2D 800MHz , ו2G זיכרון . איזה מהכרטיסים יתאים , ההבדל בין השני לשלישי זה 100$ , זה ישפר את הביצועים בתוכנות מהסוג הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני מסתכל על המסך פתאום אני רואה 3 נקודות כאלה ממש מזעריות ! זה נראה כמו מיים או משהו אבל ניסיתי לנקות ממש בעדינות עם בד לעבור רק ולא עזר ! בבקשה תעזרו לי עם מה אני יכול לנקות את זה ממוצרי הבית איין לי זמן ללכת לקנות משהו עכשיו. אני מקווה מאד שזה לא פיקסלים מתים :-\ זה 3 נקודות קטנות כאלה מאד שקופות.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
לצערי הרב, לא ניתן להשיג את כרטיס ה ati radeon 1950xt, מסיבה לא ברורה ולכן רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלצ לי עכשיו במחיר של מקסימיום 1,100 ש"ח? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך רחב בגודל של 19 אינטצ', רציתי לברר האם הכטיס הנ"ל יוכל לעבוד אתו ללא בעיות, ולהריץ משחקים כמו קרייסיס כמו שהריץ לי עם מסך 17 אינטצ' בפורמט 4:3. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מה עדיף אני קונה מחשב חדש מחר ואני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה ???
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי אם הכרטיס הזה הוא agp? http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7088 לא כתוב שם ונכנסתי לאתר היצרן ושם יש שתיים כאלה אחד שהדגם שלו נגמר באותיות uds ועליו לא כתוב agp וזה מה שיש באתר שהבאתי וחד שנגמר בותיות udl ועליו כתוב מפורש pcie, מישהו יכול לעזור לי כי אם זה agp נראה לי ששוה לקנות אותו. אתר היצרן(xfx): http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=186022&productId=198676#
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אם יש כרטיס מסך שתומך ב- PCI-E2.0 אבל לוח האם רק ב- PCI-E X16, מה כל העסק שווה? האם הביצועים של כרטיס המסך ירדו?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-