כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
-
אם לא מתאים לפה תעבירו בקשה. אז ככה יש לי את הכרטיס מסך הבא: (ישן לא להבהל) Gigabyte ati 9550 128MB אז היה לי עליו OC של 438/244 ועכשיו צרבתי ביוס ערוך עם 385/238 ומהPOST עד עליית מערכת ההפעלה כתוב Out of range בLCD 17" ובCRT 21" הכל תקין שעולה מערכת ההפעלה הכל תקין ועובד. מה עושים?? (אגב ערכתי עם rabit וצרבתי עם atiwinflash בלי מדריכים) די דחוף , תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי אותו ורציתי לדעת אם הוא הגורם לבעיה יש לי קירטועים ו FPS נמוך ועוד בעיות HEC-425VD-T http://www.compware.co.il/emall/product.asp?pc=66628&af=10
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות DRAWING TABLET למחשב שיהי בעל קצב רענון טוב ושיהיה מדוייק. אני לא מבין גדול בטבלטים בגלל זה אני פתוח להצאות והמלצות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מחפש את הכרטיס הזה במחיר הכי זול שאפשר אבל שיהיה עם 3 שנים אחריות. באיזו חנות אפשר להזמין כרטיס כזה במחיר מינימלי?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חיפשתי כרטיס טלוויזיה כדי שאני יוכל להקליט תוכניות טלוויזיה למחשב, ואולי לעיתים רחוקות לראות טלוויזיה למחשב. חיפשתי כרטיס פשוט ובסוף בחרתי את LEADTEK WinFast TV2000XP Global הכרטיס הזה טוב? הוא שווה משהוא? כמה מקום תופס תוכנית שמקליטים?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אם כן תודיעו פה ! ואיך עובד לכם משחקים ... חלק בלי תקיעות בלי בעיות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי בעיה בכרטיס מסך hd 4850 הבעיה: שחקתי משחק לא כבד ולא דורש דרישות גבוהות ופתאום מתכבה לי המסך והוא רושם לי power saving mode ואני מסתקל על הכרטיס והוא הדליק לי נורית אדומה הכרטיס של msi אני לא יודע מה הבעיה אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 20:05:24 תגיבו לי בבקשה אני צריך את העזרה שלכם !!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
היי, יש לי ויסטה 64, ולפי מה שהבנתי אנוידיה עדיין לא ממש טרחו להוציא דרייור לVIVO שלהם לויסטה בכלל, אולי יש דרייור צד שלישי שעושה את העבודה? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום! 8) הבעיה לי היא כזו, לפני פחות מחצי שנהקניתי מסך LCD ללא חיבור DVI. עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש והכרטיס הנ"ל (7900GT CO 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E) הוא הנבחר. אבל יש לי בעיה. אני לא יודע אם יש לו חיבור מתאים למסך שלי ואני ממש לא רוצה לברר אחרי הקניה שכל מה שיש לו זה רק DVI ו- TV out. אז השאלה שלי היא אם ניתן להשיא בשוק את הכרטיס הזה עם חיבור "ישן" של 15 פינים? (נראה לי שקוראים לו VGA תתקנו אותי אם אני טועה) המון המון המון תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
האם האיחוד הנ"ל ישפיע על התאימות של לוחות אם + מעבדים של AMD לכרטיסים של NVIDIA ?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה הכרטיס מסך שרשום לו במנהל ההתקנים הוא: nvidia vanta vantaLT איזה דרייבר אני צריך להוריד?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן כמעט שנתיים, עם לוח אם של GigaByte ga-m55plus-s3g, מעבד 64bit של AMD כפול ליבה. כרטיס מסך Geforce 7300 GS 512mb עם חיבור pci-e (אם אני לא טועה) המחשב עובד עם XP SP3 זיכרון 2GB DDR2 667Mhz ומסך של neovo דגם f-419. אני רוצה להתחיל להתעסק עם עיבוד של וידאו ותמונות, וכרגע המחשב לא ממש עומד בעומס. איזה הצעות יש לשידרוג של הכרטיס מסך, והאם יש משמעות להגדלה גם של הזיכרון ל3GB או 4GB? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך הכי טוב שאפשר להשיג עד 2000 ש"ח. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
תגידו זה אותו כ.מסך: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11068 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX7800GTTD&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 אם כן למה יש הבדל משמעותי במחירים????
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אמרו לי שצריך להיות 24,אך בתוכנת everest מופיע רק 4 כיצד בודקים את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
נגיד בעוד כחודש אחרי שיגיעו הכרטיסים של 6600 AGP ולפני הכל יש מצב בכלל שיירדו המחירים...?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך דק 17" לעבודות משרדיות (ושום דבר מעבר) התקציב הוא מקסימום 1000 ש"ח אבל אפשר לחרוג ל 1100. תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מסך 20 " מצדיק קניית 8800GTX וכנ"ל לגבי ה 24
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
תשמעו יש לי מחשב נוסף בבית פנטיום 2 128MB זכרון לוח של PCI בקיצור משהו עגלה... אני מעוניין למצוא כרטיס מסך שמסוגל לפעול בכאלה תנאים, עד 120 ש"ח אגב אם יש למישהו למכור אני אשמח אם תפנו אלי לאימייל horcruxn@gmail.com-בודק כל שעה או לאיסיקיו 1910909 נכנס פעם בשבוע ביום שישי....
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
האם כרטיס AGP 8x עובד על לוח אם שיש בו רק AGP 4x? ??? :
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טוב עד 500 ש"ח, הומלץ לי על ה X550 של ATI ועל ה - GeForce 7300 GT של Nvidia. אשמח לקבל המלצות והצעות, תודה. -- --
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
Innovision GeForce 7600GT 256MB AGP באתר שלהם זה לא קיים אבל אצל נועה מחשבים כן שלחתי מייל אמרו שזה כן AGP מוזר
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מדובר בהפרש של 300 ש"ח... בערך אני עומד לקנות מחשב ולהשאר איתו 3 שנים לפחות ואין סיכוי לשדרוג 320MB כרגע כמעט אותו דבר כמו ה 640MB (לפעמים אפילו הוא מוביל עליו ???) יש לי מסך 19" אבל בעתיד המשחקים שעומדים לצאת אולי ידרשו יותר זיכרון... ה 320MB לא יגבילו את ה 8800?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מה עדיף? חזק יותר? האם יש חסרונות מיוחדים לכל אחד מהם? האם יש דגם מסוים של gtx שעדיף? עם oc או משהו כזה אני לא מתכן לעשות Oc לכרטיס מסך לכן אני מעדיף להמנע מתגובת כמו תקח כרטיס מסך חלש יותר ותעשה לו Oc.. הם יעבדו כמו שצריך בcrysis?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-