עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by spider272,

שלום לכל הפורום האם ה GTX 660 ''יזיע'' אם יחובר למסך 1920X1080? הוא יקרטע במשחקים כמו קרייסיס 3 ו ה GTA V?METRO? בכמה הFPS ירד מהמסך שיש לי עכשיו(1440X900) תודה לעוזרים

2. Started by woodk1d,

רציתי לדעת בכמה הHD 7850 חזק מהGTX 460 ? והאם זה משתלם לשדרג לHD 7850 ? ואני מדבר על הגרסא הזאת: http://ksp.co.il/?uin=17131 ואם אני כבר פה אז רציתי להשוות את זה גם בין הGTX 650 BOOST Edition - מה שווה יותר מביניהם ? ומה משתלם יותר?

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  3. כשאני מדליק את המחשב הGPU USAGE ב20 דקות הראשונות 100, ואז צונח ל2-3 והטמפרטורה יורדת מ80-90 ל55 IDLE וזה מביא אותי לשאלה השנייה, 55 צלזיוס בIDLE זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by amir77a,

יש לי לוח אם מדגם Asus P5B- E Plus מפרט מלא כאן. כרגע מותקן במחשב כרטיס מסך מסוג Geforce GT-210. הכרטיס תקול ואני רוצה למסור אותו לתיקון. במקום העבודה שלי, מוכנים להלוות לי כרטיס מסך זמני בכדי שלא אצטרך להשבית את המחשב. אני תוהה כיצד אוכל לדעת אם כרטיס מסך מסוים יתאים ללוח האם שברשותי? מה עלי לחפש במפרט של כרטיס המסך? תודה!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש לחבר כרטיס מסך וזכרון כדי להריץ GTA4 על הגדרות בינוניות+ (לא ultra) המפרט: Pentium Dual Core CPU E5800 @ 3.20 GHz חשבתי ללכת על GT630 שעולה 300 שקל ולקנות גם 4 ג'יגה RAM בעוד 150 שקל. האם עם השדרוג הנל המחשב יהיה מסוגל להריץ את המשחק על הגדרות שציינתי? אם לא, אשמח לעצות אחרות. תודה!

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by Ariels27,

שלום לכם אנשים אני מתכנן לקנות את הכרטיס Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB ואני קצת מסתבך עם איזה קירור להביא לו. המארז שהולך להיות זה - Fractal Design Core - 3000 Mid Case USB 3.0 זה מארז עם המון מאוורים ואני לא יודע עם יספיק כאן יש מידע מפורט עליו - http://www.fractal-design.com/?view=product∏=110 לא יודע עם זה משנה אבל הספק הולך להיות - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by mistert,

שלום זה המפרט שלי:מעבד: I3 3.3 לוח אם: ASUS P8H61-MLX R2 H61 כרטיס מסך נוכחי: INTEL R GRAPHICS FAMILY מארז: INWIN ספק כוח:A.PFC 460WFSP אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך כדי שאני אוכל לשחק משחקים בצורה סבירה (ROME2 ) למשל. אודה לכם על המלצה.

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  8. כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות המסך נהיה שחור לגמרי והמאווררים מפסיקים לעבוד ואז אחרי כמה שניות הוא חוזר עם הודעה שכתוב בה: עדכנתי דרייברים וזה פשוט לא מפסיק, אין לי מושג מה גורם לזה ולכן אין לי מושג איך לסדר את זה, חשבתי שעדכון דרייברים יתקן את הבעיה אבל זה לא עבד, רעיונות?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by Vent,

אוקיי,אז יש לי את הGigabyte GTX 770 OC Windforce x3 2gb RETAIL והטמפרטורות מחוץ למשחק הם 40 יציב,ובמשחק 70-80 טמפרטורות. אני מקבל את הטמפרטורות האלה ב-Battlefield 3 ואני משחק על ההגדרות הכי גבוהות.Ultra (4xmsaa) תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  10. בפאר קריי ראשית לא מצאתי אופציה לפילטרים בהגדרות גרפיקה..איפה הם נמצאים? ובקרייסיס 3 יש רק את הפילטר AA..אין את AF? ולמה בקרייסיס אין לי אפשרות של אולטרה? והאם כדאי לי להפעיל את הV-SYNC מה וזה בכלל? מצטער על השאלות החופרות אני אשמח אם תתנו לי תשובה לכל אחת,תודה מראש הכרטיס שלי GTX770 מעבד I5 4670 וזיכרון 8 ג'יגה.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by eladteib,

הי שלום לכולם. יש לי מחשב עם מעבד INTEL i5-3470 3.20Ghz וכרטיס מסך של ATI דגם radeon HD 6570 בנוסף יש לי כרטיס מסך של Nvidia דגם g-force 8800 ultra מה משניהם עדיף למשחקים(בעל ביצועים יותר טובים) האם יש דרך לשלב בין השניים שיעבדו יחד כמו SLI או CROSSFIRE ׁ(אני יודע שאחד זה ATI והשני זה NVIDIA אבל עדין שווה לשאול) תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by RaffiB,

לא בטוח שפה המקום לפרסם , אל ננסה בכל זאת. רכשתי את הלפטופ הנ''ל http://ksp.co.il/?uin=18189 אתמול בהמלצה של משתמש באתר , והייתי מרוצה מאוד . עד שניסיתי להריץ את המשחק bully וראית שמשהו שם לא הולך חלק ... זה אולי לא הנינג'ה הכי חזק בתעשייה אבל בכל זאת AMD HD 8750 gDDR3 2GB אמור להעביר את רוב מה שיש היום בשוק בקלות . נכנסתי להגדרות של הDISPALY וראיתי שם intel graphic 4000 בלי אופציה לבחירה בכרטיס שהיה אמור להיות מובנה . למישהו יש עצה איך אני מגדיר את הנ''ל להיות הכרטיס מסך שלי ? הCATLYST של AMD מותקן אצלי אבל זה לא ברור לי איך אני ממשיך מפה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by wombat,

.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by As-21,

איפה הימים שזה נחשב כרטיס מסך טוב

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  15. Started by Snake_Eater,

שלום, קניתי והתקנתי היום כרטיס מסך Geforce GTX 770. מאז שהתקנתי אותו, המחשב עושה לי ריסטרט כל רבע שעה בערך. הריסטרט מתרחש כשאני סתם גולש באינטרנט או לא עושה דבר, אז חום אינו הבעיה (גם בדקתי ב-Afterburner). לפי הדרישות שכתובות על האריזה, ספק הכוח שלי גם אמור להספיק - המינימום הנדרש הוא 600W התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס וגם זה לא עזר. להלן המפרט הנוכחי שלי: ספק כוח: Chieftec CFT-600-14C 600W כרטיס מסך: Geforce 770GTX 4GB GDDR5 לוח אם: Gigabyte GA-P55-USB3 זיכרון פנימי: G.Skill 4GB DDR3 1333 mhz (שני כרטיסים, סה"כ 8GB) מעבד: I5 2.8 GHZ ארבע ליבות

• 59 תגובות
    • 6k צפיות
  16. Started by MeniAdam,

היי כולם מדובר במחשב SFF , שזה אומר מהמחשבים הדקים והקטנים, השימוש במחשב יהיה לMEDIA CENTER . איזה סוג כרטיס מסך מתאים למארזים האלה? התקציב עד 300 ש"ח. תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by NoobSAviv,

אז ככה בגדול כבר לא שדרגתי אותו 5 שנים,כך שאני האמת לא יודע היום מה יש ומה טוב בשוק..יש לי geforce 8800 gs 385mb משהו כזה לגבי הזיכרון(לא עובר את 500 בואו נגיד ). מעוניין בכרטיס מסך למשחקים החזקים של ימינו כגון Splinter Cell Blacklist וכו.. וכמובן שהוא תומך ב- directx 11 . לצורך העניין המשחק דורש 500mb זיכרון כדי להריץ אותו..משמע אין לי את האפשרות להריץ אותו. אז ככה..לוח אם gigabytes . אני מחפש כרטיס של 1 ג'יגה זיכרון טווח מחירים עד 800 ש"ח . תודה לעוזרים ! *כמובן שאני מתכוון למחשב נייח *

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  18. יש לי GTX 460 עם 2000 MEMORY CLOCK ו800 CORE CLOCK ובmsi afterburner עשיתי 2 פרופילים, פרופיל אחד רגיל ופרופיל שני עם core clock של 700 וmemory clock של 1700, עכשיו לדעתי בתיאוריה אם אני מפעיל את הפרופיל הרגיל רק כשאני משחק, וכשאני בשימוש רגיל להפעיל את האנדרקלוק לדעתי זה יכול מאוד להקטין בבלאי, פחות טמפרטורות, פחות מאוורר, פחות צריכה. האמנם? או שיש סיבה כלשהי שלשמה זה לא יעבוד?

19. Started by saarxee,

האם יתקיים צ.ב.? במשחקים כמו BLUR, COD, GTA וכו'... כרגע יש במחשב GT220, האם שווה לשדרג את כרטיס המסך ב-450 שקלים או שעדיף לשמור את הכסף ולחסוך למחשב באיזור ה-1700 שיהיה עם מעבד וכרטיס HD7750? תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  20. אז עם Underclock (היו לי בעיות טמפרטורה בקרייסיס 2) של מ2000 ל1900 בMemory Clock ומ900 ל880 בCore Clock על מהירות מאוורר 100% הכרטיס על 54 צלזיוס, ובזמן שאני משחק קרייסיס 2 לדוגמא היא עולה ל90-97 בערך, בעיקר נעה בין 94-97. זה נורמאלי? מהי טמפרטורה נורמאלית? מהי טמפרטורה קיצונית מדי? איך אני יכול להנמיך אותה במידת הצורך? (הטמפרטורה בחדר 21 מעלות וניקיתי את המחשב אתמול)

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  21. Started by yalkobi,

האם כרטיס מסך 5670 מספיק בשביל מסך [h=1]Dell U2412M LED[/h]רזולציה 1920 על 1200 גלישה ואולי קצת סרטים

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  22. חיפשתי באתר והורדתי כנראה את הדרייבר הלא נכון ולכן הצג נכבה ברגע שהוא מגיע לווינדווס ואז לעדות lkgk לשיחזור.גם בגוגל חיפשתי.אולי יש סידרה6200 חדשה וזה מה שהוריד לי ולכן יש בעיה? . מישהו יכל להביא לי לינק בטוח אודה לו מאד, במקום בו מונח המחשב אין עמדת אינטרנט ולכן לא אוכל לעשות חיפוש אוטומטית.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by shapiranir2,

משום מה הכרטיס מסך שלי ממש מתחמם כל הזמן. כל המאווררים עובדים וחוץ מהכרטיס הטמפרטורה במחשב טובה. המחשב דיי ישן (4 שנים) ואני מעוניין להחליף רק את הכרטיס מסך (משחקים מקרטעים ממש). הכרטיס הוא מדגם Raedon hd 4800 series. אני מעוניין בכרטיס מסך פשוט וטוב שיכול להריץ משחקים ישנים יחסית (4-5 שנים). איזה עוד מידע צריך כדי להתאים את הכרטיס למחשב? תודה מראש ניר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1 או 2? 1: http://www.tms.co.il/product/12328 2: http://www.tms.co.il/product/12832

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by spider272,

האם הכרטיס GTX 660 GB OC יחזיק 3 מסכי 19 אינטש שכל אחד 1440X900 בגיימינג כבד?GTA IV..CRYSIS 3..FARCRY 3

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים